Sunday, January 9, 2011

O Bύντρα, η σημειολογία και ο Καρπετόπουλος...














Να μην είσαι στα καλύτερά σου εδώ και καιρό. Να μην είναι και η Πανάθα στα καλύτερά της εδώ και καιρό. Να στρώνεσαι παρόλα αυτά να παρακολουθήσεις την "αρρώστεια" σου γιατί το μότο "στις χαρές και στις λύπες μαζί" δεν φτιάχτηκε απλώς για να υπάρχει, αλλά επειδή υποτίθεται (;) ότι αντιπροσωπεύει αυτό που αισθανόμαστε για την ομάδα. Να βλέπεις το ματσάκι να κυλάει όπως κυλάνε όλα τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού εδώ και μήνες. Κάποιος σερβίρει και Σισέ παστελώνει ή Σισέ σερβίρει και κάποιος (λίγοι είναι...) παστελώνει. Να σκέφτεσαι ότι, ρε γαμώτο, άλλη μια φορά θα αναγκαστείς να γράψεις τα ίδια και τα ίδια. Κι εκεί που το σκέφτεσαι να σου κάθεται από το πουθενά η φάση με το επιθετικό φάουλ του Ρουίς στον Βύντρα. Να φέρνεις στο μυαλό σου το ματσάκι του πρώτου γύρου όταν χάρη στο Βύντρα νίκησες στο Χαριλάου και τώρα χάρη πάλι στο Βύντρα γλίτωσες το "χηνάρι" και ό,τι αυτό συνεπάγεται και να αισθάνεσαι ότι η σημειολογία σου κλείνει το μάτι. Να έχεις βρει τον πρόλογό σου που, επιτέλους, θα διαφέρει από τους ρουτινιάρικους των προηγούμενων αγωνιστικών, να έχεις βρει ακόμα και τίτλο ("Βύντρα στο Χαριλάου, Βύντρα και στο ΟΑΚΑ"), διαφορετικό από αυτούς που θα γράψουν οι φυλλάδες, να φτιάχνεις ωραία και καλά τις φωτογραφιούλες που θα ανεβάσεις στο βλογάκι σου και από το πουθενά να σου σκάει Καρπετόπουλος και να αναφέρεται στην ...σατανική σύμπτωση με το πέναλτι (λέμε τώρα...) του Χαβίτο στο Βύντρα και το σημερινό επιθετικό φάουλ του Ρουίζ πάλι πάνω στον Βύντρα και να σου "καίει" το θέμα. Εκεί παρατάς το πληκτρολόγιο, πετάς το ποντίκι (είναι ασύρματο) κλείνεις το κομπιούτερ και πας (όχι για ψάρεμα ούτε για το άλλο που όταν δεν σου προκύψει, τότε πας για ψάρεμα...) να δεις μια ταινία, μπας και σου φτιάξει το κέφι.

Για την ιστορία μου το έφτιαξε το κέφι, γιατί το να βλέπεις τον γερο-Σταλόνε με το εξακολουθητικό βλέμμα της αγελάδας και το μόνιμο αξάν του Αμερικανού πεζοναύτη να σκοτώνει ό,τι περπατάει, κολυμπάει και πετάει χωρίς να παθαίνει το παραμικρό και να κοντράρεται μονίμως με τον Τζέισον Στέιθαμ για το ποιος είναι πιο μάγκας, με ολίγη (πραγματικά ολίγη όμως) από επίσης γερο-Σβάρτζι συν τους Γουίλις, Μίκι Ρουρκ και Ντολφ Λούντγκρεν, αισθάνεσαι κάπως σαν να παρακολουθείς μια συγκέντρωση των καπή, μόνο που αντί για νοσταλγία σου βγαίνει γέλιο. "Αναλώσιμοι" το έργο όπως καταλάβατε και το συνιστώ για όσους θέλουν να γελάσουν και να περάσουν δυο ευχάριστες ώρες (μέχρι που θα γίνει η προσωπική μου "καλτ" ταινία) και να θυμηθούν τα παλιά.

Συγνώμη, ξέφυγα, υποτίθεται ότι μιλάμε κυρίως για μπάλα εδώ για την οποία βεβαίως και δεν είχα σκοπό να γράψω αφού με πρόλαβε στη στροφή ο Κάρπετ, αλλά έλα που μπήκα στο email μου και είδα ότι είχα νέο σχόλιο στο blog. Moυ ζητούσε ο Γαλάτης να γράψω κάτι νέο από την στιγμή που το ...petition για να αναλάβει η Λιάνα πρόεδρος έληξε άδοξα, καθώς η ίδια μας το ξέκοψε νέτα - σκέτα. Θα διαφωνήσω με τον αγαπητό μου pensierix βεβαίως για τη στάση της. Είναι απόλυτα κατανοητή και απόλυτα δικαιολογημένη από την πλευρά της, άσχετα αν εμάς μας χάλασε το όνειρο και αν εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι είναι η καταλληλότερη.

Για το ματσάκι δεν έχω βέβαια να πω πολλά, ουσιαστικά δεν έχω να πω τίποτα, αφού δεν είδα κάτι διαφορετικό από τις προηγούμενες φορές. Εντάξει, μια μίνι βελτίωση υπάρχει, αλλά από τη μια πλευρά ουδείς πρέπει να παραγνωρίζει ότι παίζαμε απέναντι σε έναν Αρη με τεράστιες απουσίες, από την άλλη, αν ακόμα θέλουμε να ελπίζουμε σε τίτλο, η βελτίωση δεν θα πρέπει να είναι μίνι, αλλά θεαματική, δεδομένου ότι οι άλλοι παίζουν συνέχεια φιλικά (πλάκα - πλάκα ούτε ο Χόχος δεν είχε καταφέρει να αποκτήσει απροκάλυπτα τόσα παραρτήματα όσα ο Βαγγέλας!).

Ο Γκοβού αυτή τη φορά ήταν πολύ καλός, έκανε και δυο ενέργειες που αν το ΟΑΚΑ δεν ήταν άδειο θα ξεσήκωναν τον κόσμο, ο Νίνης έβαλε το γκολάκι του και ήταν δραστήριος, ο Γάλλος αλητάμπουρας απέδειξε ότι "τόχει" και ως ...δεξί εξτρέμ, ο Λέτο πήγε και δεν πήγε, ο Βύντρα είχε κέφια και η ομάδα μάλλον έπαιξε πιο ελεύθερα όταν βγήκε ο Ζιλμπέρτο (ποιος θα μου το έλεγε πέρσι ότι θα έφτανε η στιγμή που θα παραδεχόμουν κάτι τέτοιο...).

Για το επιθετικό στον Βύντρα, ό,τι ξέρετε - ξέρω ή μάλλον ό,τι είδατε - είδα. Το σφύριγμα όντως ακούστηκε πριν μπει το γκολ, επομένως σταματάει η φάση και γκολ δεν υπάρχει. Στην Χελάκειο απορία για το αν ο διαιτητής θα σφύριζε ανάλογα σε περίπτωση που ήταν ο Παναθηναϊκός στην επίθεση, έχω να απαντήσω ότι ΟΦΕΙΛΕΙ ο διαιτητής να σφυρίζει με τον ίδιο τρόπο είτε πρόκειται για τον Παναθηναϊκό είτε για την κολοπετινίτσα από την Κάτω Τραχανοπλαγιά και αυτό το θεωρώ αδιαπραγμάτευτο. Αλλά από εκεί και πέρα για το αν όντως έγινε επιθετικό φάουλ δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν είδα τίποτα παραπάνω απ' ό,τι είδατε όλοι σας live και σε ένα διόλου διαφωτιστικό replay. Περιμένω βέβαια αύριο για μια φάση που ΟΛΟΙ την είδαμε από την τηλεόραση και κανείς οπαδός δεν βρισκόταν στο γήπεδο οι εφημερίδες να γράψουν αυτά που θέλουν να γράψουν. Ξέχασα, βέβαια, αυτές είχαν ανταποκριτές στο γήπεδο...

Στα αξιοσημείωτα η άσπρη φανέλα του Τζόρβα. Αυτό το παιδί έχει ένα πρόβλημα με τις φανέλες. Τη μία η καναρινί (η γκαντέμω με τα πέντε μπαλάκια στο Καμπ Νου) πέρσι η ...μπούλικη (από το μπούλης) γαλάζια και τώρα η λευκή (Leyki? Ναι, αλλά χωρίς σταφίδες). Χάθηκε ο κόσμος παλικάρι μου να βάλεις μια μαύρη; Ξέρω τρομακτικός δεν είσαι, αλλά τουλάχιστον θα δείχνεις. Δεν θυμάσαι τον Μάριο κάτι ψαρωτικές φωτογραφίες που έβγαζε με την μαύρη φανέλα; Απάτη μεν, αλλά όλο και κάποιον κατάφερνε να ξεγελάσει.

Στα αξιοσημείωτα και η κοκορομαχία του Τζιμπρίλ αρχικά με τον Λαζαρίδη, στη συνέχεια με τον Οριόλ και μετά με τον Μισελ (υπήρξε και δεύτερο ...ημίχρονο στο δρόμο προς τα αποδυτήρια και τους χώρισε ο Ζιλμπέρτο). Και ήταν αξιοσημείωτη γιατί μόνο ο Βύντρα έτρεξε κοντά στον συμπαίκτη του. Καμία σχέση με πέρσι που όταν γινόταν μια φασαρία έπεφταν όλοι μαζί πάνω στον αντίπαλο. Αλλά βέβαια άλλο πέρσι, άλλο φέτος είναι σαφές ότι δεν υπάρχει ούτε η ίδια φλόγα, ούτε το ίδιο πάθος, αλλά ούτε και η ίδια ενότητα.

Το επεισόδιο Λέτο - Κατσουράνη που μάθαμε ότι έγινε στα αποδυτήρια ούτε το λογαριάζω. Συμβαίνουν αυτά, θα σταματήσω να τους δίνω τη σημασία που κάποιοι θέλουν να τους δώσω...


Scratch (ένα, μεγάλο, άσχετο και επί προσωπικού): Από τις 29 Δεκεμβρίου έγινα κι εγώ ένα νούμερο (με εισαγωγικά ή χωρίς...) στην Ελληνική Στατιστική Αρχή που μετρά τα ποσοστά αύξησης της ανεργίας. Προηγουμένως μου είχε γίνει ολοκληρωτική αλλαγή εργασιακού αντικειμένου, περικοπή μισθού, πολύ πριν ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο που έδινε το "πράσινο φως" για τις επιχειρησιακές συμβάσεις και στη συνέχεια μου κόπηκαν και οι Κυριακές. Την απόλυση την περίμενα αλλά και την ήθελα. Οταν έχεις ζήσει για τον τελευταίο ενάμιση χρόνο μια πραγματική κόλαση και στο "ζύγι" βάζεις από τη μια πλευρά την υγεία σου και από την άλλη το φόβο της ανεργίας, δεν το διαπραγματεύεσαι. Καλύτερα υγιής και άνεργος παρά άρρωστος και με δουλειά. Οπότε λες (στον εργοδότη σου) τα πράγματα με το όνομά τους και όπου σε βγάλει. Εμένα με έβγαλε στην απόλυση που όμως ήταν ουσιαστικά απελευθέρωση. Κάποια στιγμή, προσεχώς, θα σας πω μερικά πράγματα για την πρώην - πλέον - δουλειά μου για να γελάσουμε (ή να κλάψουμε...) όλοι μαζί. Προς το παρόν ζητώ την κατανόησή σας για το ότι δεν είμαι συνεπής όπως παλιά και για το ότι αργώ και πολλές φορές τελευταία δεν απαντάω καν στα σχόλιά σας. Εντάξει, το blogging δεν είναι καταναγκασμός και πρέπει να το κάνεις μόνο όταν σου έρχεται και να μη το εκβιάζεις. Αισθάνομαι όμως την ανάγκη να εξηγήσω τους λόγους από την στιγμή που με τιμάτε με τα σχόλιά σας, αν και οι περισσότεροι που γνωρίζετε μέσω του blog το ...τσουνάμι του τελευταίου καιρού στα επαγγελματικά μου, είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνετε. Αυτή τη στιγμή πάντως είναι στα σκαριά κάτι πολύ όμορφο, κάτι που ξεπερνά τις προσδοκίες μου, ιδιαίτερα σε μια τόσο συννεφιασμένη περίοδο όπως είναι για κάθε άνθρωπο οι πρώτες ημέρες της ανεργίας. Αν όλα πάνε καλά ο Γαλάτης και ο paoad (στον κόσμο της η γνωστή "φίρμα" του blog κυριολεκτικά, εμείς εδώ καιγόμαστε και η φίρμα ζητά εμπνευσμένα ποστάκια...) έχω την αίσθηση ότι δεν θα προλάβουν να ξανακάνουν παραπονάκια. Θα έχουν υλικό! Θα δείξει...



ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

Γκοντζίλα - Διακογιάννης



Γόντικας - Βεκρής


Ο Κάρα στην εξέδρα; - Ο Κάρα στην εξέδρα!


Λιβαθηνός - Βεκρής

Υιός Πολέμης


Πατήρ Πολέμης



Ο ΑΓΩΝΑΣ














ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ...







ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ







48 comments:

pensierix said...

Τελικά, μόνο αν "παραπονεθεί" ο Γαλάτης έχουμε νέο ποστ. ( αυτό για κάτι δήθεν "φίρμες")

gatti said:

"Προς το παρόν ζητώ την κατανόησή σας για το ότι δεν είμαι συνεπής όπως παλιά και για το ότι αργώ και πολλές φορές τελευταία δεν απαντάω καν στα σχόλιά σας."

Τελικά (καλά, λες και δεν κάνει μπαμ) είσαι ένα εξαιρετικά ευαίσθητο και υπεύθυνο πλάσμα (sic). Θα σου έγραφα ότι ενδεχομένως να φθείρεις τον εαυτό σου μόνο και μόνο μπαίνοντας στη διαδικασία να μιλάς για κατανόηση και συνέπεια με αφορμή το μπλόγκινγκ (αν και μετα γράφεις ότι δεν πρέπει να είναι καταναγκασμός κτλ κτλ) αλλά δεν το κάνω για 2 λόγους:

α) γιατί δεν έχεις ανάγκη από τις δικές μου συμβουλές και τα ιντερνετικά ψυχογραφήματα του κ#@$ου

και κυρίως

β) γιατί αν δεν έγραφες αυτά που γράφεις, δεν θα ήσουν η gatti μας.

ΥΓ
Είναι αργάμιση και το μόνο σεντόνι που βλέπω είναι αυτό του κρεβατιού μου. Το άλλο σεντόνι, με αφορμή αυτά που έγραψες, θα έρθει αργότερα...(για να μην ανησυχείς ότι κάτι μου συμβαίνει)

:))))

koutavaki said...

Γατούλα καλή χρονιά!Ελπίζω να μας πάει καλύτερα φέτος!Όσο για τον Κάρπετ ποιος χ****κε...Εδώ καράβια χάνονται...

Elpis Cameraman said...

Γεια χαρα!
Εμενα μου αρεσε ο Παναθηναικος εχτες. Πολλες επιθεσεις και με λιγη τυχη ακομη, το ματς θα τελειωνε διαφορετικα. Καμια σχεση με προηγουμενα ματς, ουτε καν αυτο της Ξανθης. Βελτιωνομαστε, βελτιωνομαστε! (το λεμε, για να το πιστεψουμε!)

Mamaloukas said...

Γκάτι μου, όλα τα καλά σου εύχομαι αυτή τη χρονιά! Εσύ να σαι καλά!

DRN 06 said...

Gatti το μπλογκ σου έχει αντικαταστήσει πλέον τα αθλητικά site όταν θέλω να διαβάσω για τον ΠΑΟ. Σε διαβάζω εδώ και καιρό και ειλικρινά συγχαρητήρια για τα κείμενα σου αλλά και για τις φωτογραφίες που βάζεις.

Εύχομαι να σου πάνε όλα όπως επιθυμείς και να συνεχίσεις να γράφεις για την αρρώστια μας. Δυστυχώς τα εργασιακά σου προβλήματα δεν είναι τόσο ξένα και σε μένα.

Ίσως να είμαι απλώς αισιόδοξος αλλά βλέπω κάτι παραπάνω από μίνι τη βελτίωση του ΠΑΟ. Φαίνεται να έχει μπει ένα σχέδιο, άσχετα αν ακόμη δεν μπορούν να ανταποκριθούν οι παίκτες άμεσα και 100% σε αυτό. Βλέπω τον Λέτο και Γκοβού ν' αρχίζουν να κάνουν αυτά για τα οποία αγοράστηκαν έστω και σε μικρό ποσοστό για την ώρα. Όχι δεν με "μάγεψε" ο ΠΑΟ αλλά αν τους αφήσουν να δουλέψουν (παράγοντες, δημοσιογράφοι και "επαγγελματίες" οπαδοί) νομίζω ότι κάτι καλό θα βγει στο τέλος.

KANTHAR0S said...

Πρώτα από όλα καλή τύχη στα προσωπικά σου.

Και τώρα...
Δεν αξίζατε την νίκη. Το πιο δίκαιο θα ήταν ένα Χ. Ο Γκοβού έδειξε ορεξάτος, διότι είχε για αντίπαλο τον Μίτσελ. Μάλλον υποτίθεται ότι είχε για αντίπαλο τον Μίτσελ. Ξέρεις τι είναι να έχεις για υποτιθέμενο αριστερό οπισθοφύλακα τον Μίτσελ. Άστα να πάνε. Έχω βαρεθεί να μετράω τα γκολ που τρώμε από την πλευρά του.

Και παρόλα αυτά πετυχαίνω ένα γκολάκι στη σωστή εστία και το ακυρώνετε; Γιατί ρε παιδιά; Τι φταίει ο - φιλότιμος και φτηνός πλην περιορισμένων ικανοτήτων - Μίτσελ; Βέβαια δεν έχω μόνο αυτόν που είναι περιορισμένων ικανοτήτων. Έπαιζα με βασικό αριστερό εξτρέμ τον Καζναφέρη (!) Μπήκε στο ημίχρονο ο πιτσιρικάς ο Κατίδης που μακάρι να βγει καλή λύση και μπήκε και η κάποτε ταλεντάρα Αραβίδης. Πως να κερδίσω μετά; Ακόμα κι έτσι όμως έδειξα ένα πλάνο στο παιχνίδι μου.

Υ.Γ. Όσο για το γκολ του Μίτσελ που ακυρώθηκε να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά. Σφυράει όσο η μπάλα είναι στον αέρα. Ωραία. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υπάρχει φάουλ. Όποιος έχει παίξει μπάλα ξέρει ότι σε κόρνερ και φάουλ παρόμοιες φάσεις γίνονται συνεχώς. Δεν βλέπω να σφυρίζονται όλες φάουλ. Δεν λέω ότι υπάρχει δόλος. Πολύ απλά το ηλίθιο κλίμα που έχει δημιουργηθεί από ΜΜΕ και κάποια μεριδα άσχετων οπαδών υποχρεώνει τους ήδη ανίκανους διαιτητές σε επιπλέον ανικανότητα. Δυστυχώς πάσχουμε από την έλλειψη πλεονεκτήματος. Βλέπει κάτι και το σφυρίζει αμέσως. Σου λέει κάτσε να το σφυρίξω εγώ, να είμαι ήσυχος. Η πλάκα είναι ότι όταν αφήνει πλεονέκτημα γκρινιάζουμε επειδή το άφησε.

gatti said...

@pensierix: Να δούμε πότε θα σταματήσει η ...κόντρα σου (λέμε τώρα...) με τον paoad! :ppp

Κοκκινίζω με όλα αυτά που γράφεις και το μόνο που έχω να πω είναι "ευχαριστώ για την κατανόηση". Θα στρώσω, πού θα πάει. Tα πρώτα ...εκατό χρόνια είναι δύσκολα. Κάποια στιγμή θα την βρω την ισορροπία ανάμεσα στο blog και την ψυχική μου διάθεση.

Περιμένω με ανυπομονησία το ...σεντόνι! Είμαι σίγουρη ότι θα έρθει! :))))

gatti said...

@koutavaki: Kαλή χρονιά και σε σένα γλυκό μου κουταβάκι! Κι εγώ το ελπίζω να μας πάνε καλύτερα. Χειρότερα μια φορά για μένα - τουλάχιστον στα εργασιακά - δεν πρόκειται να πάνε. Ξέφυγα από την κόλαση!

gatti said...

@Elpis Cameraman: Καλώς τον! Κατά μία έννοια κι εμένα μου άρεσε ο Παναθηναϊκός. Θέλω να πω δηλαδή ότι μπροστά σ΄ αυτά που έχουμε παρακολουθήσει φέτος, χθες ήταν μια χαρά! Η εικόνα όμως θεωρώ ότι είναι λίγο στρεβλή, επειδή ο αντίπαλος είχε απουσίες. Και δεν είμαι βέβαιη ότι απέναντι σε έναν πλήρη Αρη θα μπορούσαμε να παρουσιάσουμε αυτή τη βελτιωμένη εικόνα. Θα μπορούσα να θεωρήσω βέβαια ως ελαφρυντικό για τον Παναθηναϊκό το άδειο γήπεδο. Ωστόσο, με βάση τα όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό με τις έντονες αποδοκιμασίες, μάλλον θετικό ήταν παρά αρνητικό το γεγονός ότι δεν υπήρχαν οπαδοί στο γήπεδο.

Οτι βελτιωνόμαστε είναι γεγονός. Το πόσο ακόμα θα βελτιωθούμε και το αν αυτή η βελτίωση αρκεί για να χτυπήσουμε τον τίτλο, είναι το ζητούμενο.

gatti said...

@Mamaloukas: Σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη μου! Κι εγώ το ίδιο σου εύχομαι. Ολα τα καλά το 2011, υγεία, ευτυχία και πολλή - πολλή έμπνευση!!! Φιλιά! :)))

gatti said...

@Dreamon: Kαλωσόρισες! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, αλλά και για τη συμπαράσταση στα εργασιακά. Οποιος έχει πάθει ξέρει... Μακάρι να καταφέρουμε να τα λύσουμε κατά τον καλύτερο τρόπο!

Κατ΄ αρχήν συμφωνώ απόλυτα πως πρέπει να τους αφήσουν να δουλέψουν μόνοι τους και να μείνουν στην άκρη όλοι όσων η ανάμιξη κάνει κακό αντί για καλό. Από εκεί και πέρα, η βελτίωση είναι γεγονός δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί το αντίθετο. Ομως, ακριβώς επειδή όπως γράφω παραπάνω και στον Elpis Cameraman o αντίπαλος είχε ελλείψεις, δεν ήταν ακριβώς το δυνατό κρας τεστ που μπορεί να μας δώσει την ακριβή εικόνα της ομάδας. Κι εμένα μου αρέσει που παίζουν Λέτο και Γκοβού και κάνουν αυτά που ξέρουν καλά να κάνουν, αλλά επειδή σ΄ αυτή την ομάδα έχω δει πολλά πισωγυρίσματα, προτιμώ να κρατάω μικρό καλάθι, παρόλο που κι εγώ αισιοδοξώ.

gatti said...

@KANTHAR0S: Kαλή σου χρονιά! Σε ευχαριστώ πολύ, την χρειάζομαι την τύχη! :))

To γεγονός ότι ο Αρης που είχαμε απέναντί μας δεν ήταν ο κανονικός Αρης το ανέφερα όπως θα είδες και στο ποστ. Γι΄ αυτό και δεν μπορώ να χαρώ ιδιαίτερα για τη βελτίωση που όντως υπήρξε. Δεν ξέρω κατά πόσο θα αντιδρούσε με τον ίδιο τρόπο η ομάδα μου αν η δική σου αγωνιζόταν πλήρης.

Ο Αρης έχει όντως πλάνο με όποιον παίκτη κι αν παίζει κι αυτό βέβαια είναι δουλειά προπονητή. Οσο για το γκολ, ή μάλλον για το επιθετικό φάουλ, αφού από την στιγμή που σφύριξε πριν, δεν υπάρχει γκολ, τι να σου πω; Ηταν επιθετικό; Δεν ήταν; Ποιος μπορεί να βγάλει συμπέρασμα; Αν ο Χαβίτο πάντως είναι πολύ ...σπίνος για να γκρεμίσει τον Βύντρα, ο Ρουίζ το έχει το εκτόπισμά του. Από την άλλη, όντως φάσεις σαν κι αυτή συμβαίνουν χιλιάδες μέσα στην περιοχή και δεν σφυρίζονται επιθετικά φάουλ. Εγώ θα πω απλά ότι έγινε συνήθεια στα μεταξύ μας παιχνίδια να έχουμε περίεργα μπερδέματα!

Οπως τα λες είναι με το πλεονέκτημα. Οι μεν διαιτητές δεν το αφήνουν για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, εμείς πάλι γκρινιάζουμε όταν το αφήνουν και δεν σφυρίζουν. Οπότε άντε βρες άκρη!

pensierix said...

Για το μόνο πράγμα που δεν διαφώνησα με την Κανέλλη είναι σε ό,τι έχει να κάνει με την μη ανάληψη της προεδρίας. Τη γλάστρα θα πήγαινε να κάνει και ίσως είναι καλύτερα να μείνει η ομάδα μόνη της, χωρίς πρόεδρα αυτή τη στιγμή αφού παίζει αυτό να λειτουργήσει συσπειρωτικά. Τί Λιάνα, τί Κάτια, τί Πατέρας, τί Μητέρα. Το θέμα είναι αν υπάρχει κάποιος να αναλάβει την ΠΑΕ, δηλαδή να ρίξει χρήμα...Τα περί "θηλυκού Γκόντζου" πήγαιναν στις υπόλοιπες τοποθετήσεις της και όχι στα της προεδρίας, αφού ακούγοντάς την θα νόμιζε κανείς ότι πριν από την πολυμετοχικότητα η ομάδα πέταγε, δεν χρώσταγε πουθενά και είχε μόνο κάτι κακούς φανατικούς οπαδούς που δεν την στήριζαν και της έβαζαν τρικλοποδιές. Δεν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα...

Για το τι πρεσβεύει η Κανέλλη στην πολιτική σκηνή, έχω τις επιφυλάξεις μου. Εκτιμώ το ότι λέει κάποια πράγματα έξω από τα δόντια, αλλά το πακέτο κομμουνίστρια, χριστιανή ορθόδοξη, με ολίγες εθνικιστές/ λαϊκίστικες κορώνες, κολλητάρι του Βαρδινογιαννέικου και του γέρου Καραμανλή δεν μπορώ να πω ότι μου γεμίζει το μάτι...


ΥΓ
Η πένα σου έχει εκτιμηθεί κι από άλλους κι αναμένουμε εξελίξεις ή είμαι σε τελείως λάθος δρόμο;

:))))

paoad said...

@pensierix

"Λέγε λέγε το κοπέλι, κάνει τη κυρά να θέλει."

@gatti

ρρρρεεεεεεεεεε δεν ντρέπεσαι να τα γράφεις αυτά? αισθάνομαι σα να είμαι η Άντζελα Δημητρίου του διαδικτύου..


2 Όοοοχι, όχι δεσποινίς μου, δεν περνάνε αυτά σε-τα-μας. Το προηγούμενο ποστ με τίτλο "Liana for president" ανέβηκε στις 20/12- είχε προηγηθεί η παραίτηση Πατέρα.
Είναι τυχαίο ότι το νέο ποστ ανέβηκε ξημερώματα Κυριακής 9/1 ή κρύβεται κάτι άλλο από πίσω...(!?)

ας αρχίσουμε. Το ποστ με τίτλο "Liana for president" ανέβηκε για πρώτη φορά στις 20/12 και πόζαρε ως πρώτο θέμα του μπλογκ στην frontpage για 20 μέρες περίπου. Μπορεί η κυρία "Παπασταύρου" -απο εδώ- να προφασίζεται προσωπικά προβλήματα αλλά διαθέτω σαφέστατες αποχρώσες ενδείξεις ΣΚΟΠΙΜΌΤΗΤΑΣ. Ναι, σωστά καταλάβατε πρόκειται για ένα νέο σκάνδαλο. Σκοπίμως το θέμα "έπαιξε" για είκοσι μέρες παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του υποφαινόμενου, του γαλάτη και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων εξ' Αμερικής. Η αγαπητή δεσποινίς εκμεταλλευόμενη τη δημοτικότητα του μπλογκ σκέφτηκε:

-"Δεν μπορεί όλο και κάποιος αρδ θα περάσει απο εδώ, θα τσεκάρει το θεματάκι και -τσουπ-.. να το πρωτοσέλιδο του Σαββάτου 8/1.

http://sport24.gr/newspapers/Sport/goal_news/goal_news.743480.html

γιατί μ' αρέσει να μιλάω με ντοκουμέντα.

Αυτό είναι προδοσία.

paoad said...

"Αν όλα πάνε καλά ο Γαλάτης και ο paoad (στον κόσμο της η γνωστή "φίρμα" του blog κυριολεκτικά, εμείς εδώ καιγόμαστε και η φίρμα ζητά εμπνευσμένα ποστάκια...) έχω την αίσθηση ότι δεν θα προλάβουν να ξανακάνουν παραπονάκια. Θα έχουν υλικό! Θα δείξει..."

...μακάρι να πάνε όλα καλά λοιπόν και μακάρι να ισχύει αυτό που εικάζει ο γαλάτης.

gatti said...

@pensierix: Συμφωνώ μαζί σου πως δεν είναι και τόσο μεγάλη η ανάγκη την παρούσα στιγμή να έχουμε "σώνει και καλά" πρόεδρο. Εντάξει, σε μερικά από αυτά που είπε η Κανέλλη παίζει ρόλο και η σχέση της με τους Βαρδινογιάννηδες, αφού μην ξεχνάς πως έχει δουλέψει στον Παναθηναϊκό τον καιρό της θητείας του καπετάνιου. Ομως, είπε και άλλα πράγματα που θα μπορούσε κανείς να τα ερμηνεύσει ως μομφή για τους Βαρδινογιάννηδες, όπως η φράση της ότι "όσοι παίκτες ή προπονητές φεύγουν, δεν έχουν τον Παναθηναϊκό στην ψυχούλα τους" κι αυτό είναι σίγουρα έργο Βαρδινογιάννηδων (εκτός κι αν είχε στο μυαλό της τον Γκούμα!).

Οσο για το τι πρεσβεύει η Κανέλλη στην πολιτική σκηνή, εγώ αντίθετα από σένα θα έβλεπα με επιφύλαξη έναν άνθρωπο που θα απαρνιόταν ολοκληρωτικά το παρελθόν του, αυτό που εν πάση περιπτώσει με όλα τα σωστά ή τα λάθη συνέβαλε στην δημιουργία της προσωπικότητάς του. Αλλωστε, μην ξεχνάς ότι η Κανέλλη δεν γεννήθηκε κομουνίστρια, άσχετα αν τώρα υπηρετεί το νέο της κόμμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΥΓ. Ας πούμε ότι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή βρέθηκε κάποιος να μου δώσει μια ευκαιρία, γιατί ευτυχώς ακόμα υπάρχουν άνθρωποι!

:))))

gatti said...

@paoad: Kαλώς τονε κι ας άργησε!

Καλά, μη τρελαίνεσαι, "η φίρμα του blog" έγραψα, όχι "η φίρμα του διαδικτύου". Ξεπέζεψε και μην έχεις ...παραληρήματα μεγαλείου! :pppppppp

Oσο για τα ...κρυμένα χαρτιά και ντοκουμέντα, αδυνατώ πραγματικά να παρακολουθήσω το σκεπτικό σου και ως εκ τούτου να κατανοήσω για πoιο σκάνδαλο και ποια προδοσία κάνεις λόγο!

Μου φαίνεται ότι ο στρατός σου έκανε ζημιά! :ppp

YΓ. Καλά μη κοιτάς τι λέω / γράφω. Ο Γαλάτης μπορεί να σταματήσει τα παραπονάκια. Τα δικά σου μάλλον θα τα ακούω ...στέρεο! :))))

YΓ1. Μακάρι να πάνε όλα καλά paoad μου!

paoad said...

ναι η αλήθεια είναι ότι το κείμενο μου δε βγάζει και πολυ νόημα...

gatti said...

@paoad: ;-)

Rizobreaker said...

Στα 'λεγα εγώ για τη Λιάνα! :p

Απολύθηκες εε... Κρίμα, αλλά αφού το βλέπεις σαν απελευθέρωση και ταυτόχρονα λες ότι έρχεται και κάτι καλύτερο, τότε είσαι μια χαρά!
Τι να πω κι εγώ που ψάχνω δουλειά επί μήνες και δε βρίσκω... :-(

koutavaki said...

@paoad
Σε ψαρώσανε ρε???Μια χαρά νόημα βγάζει το κείμενό σου!Απλά η γάτα κάνει ότι δεν καταλαβαίνει!

gatti said...

@Rizobreaker: Aν δεν ήξερες εσύ για τη Λιάνα, ποιος θα ήξερε Rizo μου; :)))

Mια χαρά είμαι, δεν το συζητάω!!! Πραγματικά απελευθερώθηκα! Αξία ανεκτίμητη!

Θα βρεις κι εσύ Μανόλη μου, μην το βάζεις κάτω!

gatti said...

@koutavaki: Είσαι μια μάρκα εσύ!!!

:-*

koutavaki said...

Μάρκα "μ' έκαψες" που λένε!

fl@neur said...

Καλώς ήλθες gatti! Πιο σημαντικό απ' όλα είναι να είναι κανείς καλά και να ξεπερνάει τις δυσκολίες, κι εύχομαι "το καινούργιο πράγμα να 'ναι άλλο πράγμα", αυτό που σχεδιάζεις και περιμένεις. Εσύ να είσαι καλά, και ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του, μέσα από κόκκινες παγίδες και "πράσινες" τρικλοποδιές. Χαίρομαι για την επιστροφή σου, σε άλλο post θα επανέλθω στα ποδοσφαιρο-διοικητικά.
Να είσαι καλά 'n keep scrathin'!

gatti said...

@koutavaki: Ετσι! Ετσι! :)))

gatti said...

@fl@neur: Καλώς σε βρίσκω fl@neur μου! Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία σου εύχομαι!

"Το καινούργιο πράγμα είναι σίγουρα άλλο πράγμα" και γι΄ αυτό είμαι πιο αισιόδοξη από ποτέ!

Ο Παναθηναϊκός θα τον βρει σίγουρα τον δρόμο του! Εδώ αρχίζω να τον βρίσκω εγώ τον δρόμο μου, δεν θα τον βρει η Πανάθα;

Θα περιμένω να επανέλθεις με τα ποδοσφαιρικο-διοικητικά! Νάσαι καλά! :))))

Crazy Tourists said...

Ο Κάρα στην εξέδρα και τα μυαλά στα κάγκελα!! Εκεί θέλω να τον βλέπω...
Την υγεία μας να έχουμε και όλα γίνονται!!
Φιλιά!

Τρελοτουρίστρια

KitsosMitsos said...

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνεις ;-)

varelogiannis photos & videos said...

Τέτοια «πένα» δεν θα πάει χαμένη.
Παρότι Ολυμπιακός σε παρακολουθώ πάντα για κλίμα
Δεν θα πας χαμένη εσύ θα βρεις άκρια είμαι σίγουρος

pensierix said...

Τελικά η διαφορά μεταξύ "κόκκινου" και "πράσινου" ΑΡΔορεπόρτερ είναι η εξής:

Πλακώθηκε ο Μέλμπεργκ με τον Φετφατζίδη; Ο "κόκκινος" ΑΡΔορεπόρτερ αισθάνεται γρανάζι/στρατιώτης της ομάδας και είτε δεν θα αναφέρει καν το συμβάν για να μη διαταραχτεί το καλό κλίμα στην ομάδα είτε θα μας ενημερώσει ότι έπεσαν μερικές ψιλές, επειδή η ένταση της προπόνηση ήταν μεγάλη και η αδρεναλίνη στα ύψη, αλλά μετά ο Σουηδός σούπερσταρ και ο Φετφαμέσσι το γύρισαν στην πλάκα και στα αστειάκια, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Εεεεεεεεερνέέέέεστο Βαλβέέέέρδεεεεεεε. Αντί για πρόστιμο, Φέτφα και Ολοφ κέρασαν αστακομακαρονάδα όλη την ομάδα σε γνωστό ρεστοράν στο Πασαλιμάνι.

Πλακώνεται ο Λέτο με τον Μαυρία; Ο πράσινος ΑΡΔ κάνει ρεπορτάζ και φροντίζει να μας ενημερώσει με συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το περιστατικό που κόντεψε να τινάξει την ομάδα στον αέρα, που όμοιό της δεν ματαξανάγινε σε επαγγελματική ομάδα, που συγκλόνισε συνθέμελα το οικοδόμημα της GIANT...εεεε της Παιανίας ήθελα να γράψω ( μεγάλη ζημιά έκανε η "Λάμψη" κι ας μην της φαινότανε). Πως έβρισε ο Λέτο τον μικρό, πως απάντησε ο Μαυρίας (ακριβείς διάλογοι για να γίνει πιο δραματική η σκηνή), ποιός μπήκε να τους χωρίσει και πόσο δυσαρεστήθηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, που απέκτησε 3 νέες ρυτίδες στο ήδη γερασμένο, ταλαιπωρημένο του πρόσωπο. Επιπλέον θα πάρει θέση για το ποιός είχε δίκιο ( αν δεν προστατέψουμε τις πηγές μας, ποιόν θα προστατέψουμε;) και ανάλογα με τον ποιό μέτοχο υποστηρίζει, θα κάνει και το ανάλογο κήρυγμα-σπόντα για τα διοικητικά..."Οταν ήταν ο Πατέρας πρόεδρος, αυτά δε συνέβαιναν", " Την ευθύνη φέρει ο Πατέρας που κακόμαθε τα παιδιά. Ο Τζίγγερ τους είχε σούζα και ούτε καν τους μιλούσε."

squarelogic said...

Με τις καλύτερες ευχές μου 'αυτό το κάτι πολύ ωραίο στα σκαριά" να τελεσφορήσει περιλαμβάνοντας φυσικά και την οικοδέσποινα!
Εστω κι αν υποψιάζομαι οτι θα της στερήσει τη δυνατότητα να τα λέει εξω απ τα δόντια για ΟΛΟΥΣ στην παναθηναική δυσλειτουργική οικογένεια...

ΥΓ. Μια και η ομάδα νίκησε στα 2 τελευταία ματς τα οποία δεν είδα,λέω να το συνεχίσω: αφενός για γούρι,αφετέρου για να γλυτώσω την ψυχική οδύνη του να τους βλέπω να τους διασύρει ο κάθε Πανσερραικός ή Ολ.Βόλου...

mamma said...

Καλή χρονιά αγαπημένη μου gatti κι όλα να σου πάνε όπως τα θες.

Φιλιά!

island said...

Κάτι άσχετο για τον Πολέμη

http://www.maritime-executive.com/article/2009-10-01-polembros-shipping-ltd-pleads-guilty-crimes-related-pollution-cargo-ship-traveling-new-orleans/

island said...

Και για να προλάβω τυχών απορίες...

Φυσικά και διαβάζω τέτοιες στήλες παρέα με ένα πούρο!!!

COOLING said...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

2-0 Απ' τα αποδυτήρια said...

Πολύ έξυπνο άρθρο! Εξαιρετικό το εναλλακτικό σου blog!

4minister said...

http://www.youtube.com/watch?v=1vLQQJRB8lI

Που είσαι;

gatti said...

@Crazy Tourists: Γιατί απ' όλα όσα έγραψα, ήμουν βέβαιη ότι θα σταθείς στον Καραγκούνη; :ppp

Την υγειά μας να έχουμε, όπως το λες!

Φιλιά, τρελοτουρίστι μου! :))))

gatti said...

@KitsosMitsos: Σε ευχαριστώ πολύ, το ίδιο εύχομαι και σε σένα! :)))

gatti said...

@varelogiannis@gmail.com: Mία άκρη σίγουρα βρήκα. Τώρα αν θα με οδηγήσει κάπου, θα δείξει!

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

:))

gatti said...

@pensierix: Πόσο δίκιο έχεις Γαλάτη μου! Αυτή ακριβώς είναι η διαφορά τους!

gatti said...

@squarelogic: Σε ευχαριστώ, τετραγωνισμένε μου! Μου είπαν πάντως ότι δεν θέλουν να αυτολογοκρίνομαι.

YΓ. Κάτι μου λέει, ότι δεν άντεξες και είδες τον αγώνα κυπέλλου! :ppp

gatti said...

@mamma: Καλή Χρονιά και σε σένα mamma μου! Σε ευχαριστώ πολύ και σε σένα εύχομαι να σου πάνε όπως τα θέλεις! :-***

gatti said...

@island: Oλο εκπλήξεις είσαι Νησάκι! :)))))

gatti said...

@COOLING: Γεια σου και σένα! :)))

gatti said...

@2-0 Απ' τα αποδυτήρια: Ευχαριστώ πολύ!

gatti said...

@4minister: Aυτό το βιντεάκι πρέπει να το δείξω στις γάτες μου που μόνο κατραπακιές ξέρουν να παίζουν μεταξύ τους.

Πού να είμαι υπουργέ μου; Τρέχω! :))