Thursday, February 10, 2011

Xωρίς κέρδος κέρατα...


Και να που ξαφνικά δεν έχουμε άλλο θέμα συζήτησης από το μέγα ...σκάνδαλο που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο με τις ...ευλογίες της ΕΠΟ. Εφτιαξε, λέει, η ΕΠΟ του Σοφοκλή "φωτογραφική διάταξη" για να κάνει μεταγραφή ο Κοτσόλης στον Παναθηναϊκό.

Σιγά ρε παιδιά, λες και κίνησε ο Παναθηναϊκός γη και ουρανό για να πάρει ένα κράμα Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι. Σιγά μη τυχόν πήρε τον Μπουφόν!

Εννοείται βέβαια ότι καμία οργή δεν ξεχείλισε στο λιμάνι και κανένα σκάνδαλο δεν έγινε. Προθέρμανση κάνει ο γαύρος διά παν ενδεχόμενον. Μη τυχόν δηλαδή και γίνει η στραβή στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και χάσει βαθμούς και αντίστοιχα κερδίσει ο Παναθηναϊκός την ΑΕΚ και γίνει το ντέρμπι στο τηγάνι αίμα και άμμος.

Γι΄αυτό ωρύονται οι γαυροφυλλάδες για την υπόθεση Κοτσόλη, γι' αυτό και ...ανακαλύψανε και συναντήσεις Πατέρα - Κόντη, τη στιγμή που ο Κόντης βρισκόταν στην Ελβετία και μάλιστα σε συνέδριο όπου ήταν παρόντες και παράγοντες του γαύρου.

Το θέμα όμως δεν είναι τι κάνει ο γαύρος. Μια χαρά το πάει το θέμα ο γαύρος αν θέλετε τη γνώμη μου. Κάνει αυτό που οφείλει να κάνει. Είπαμε άλλωστε ότι επικοινωνιακά όταν εμείς πηγαίνουμε, αυτοί έχουν ήδη γυρίσει.

Το θέμα είναι τα δικά μας τα καμώματα. Που ήρθε και έκατσε η φάση με τον Κοτσόλη και έχουμε πάλι χωρίς κέρδος κέρατα. Γιατί αν κάτσεις κάτω και το σκεφτείς τι ακριβώς κάναμε; Πήραμε έναν ανέτοιμο τερματοφύλακα (δεν έχω τίποτα με τον Στέφανο, ίσα ίσα που τον συμπαθώ κιόλας γιατί είναι δικό μας παιδί, αλλά όπως και να το κάνεις ανέτοιμος είναι) που θα είναι πάνω - κάτω έτοιμος όταν θα έχει αποθεραπευτεί και ο Καρνέζης.

Και γιατί τον πήραμε; Επειδή για άλλη μια φορά τα κάναμε σκατά με τον σχεδιασμό της ομάδας και σουτάραμε την τελευταία μέρα των μεταγραφών τον Φερνάντεζ. Ο οποίος Φερνάντεζ μας ...ξύνισε χωρίς καν να τον δοκιμάσουμε (αν είναι δυνατόν να χρειάζεται να δοκιμάσουμε δηλαδή έναν τερματοφύλακα που έχει παίξει ένα σωρό παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Ηρακλή και προέρχεται από την Μπουντσελίγκα).

Και δεν φτάνει που τον πήραμε (τον Κοτσόλη) αλλά δώσαμε και δικαιώματα στους απέναντι να φωνάζουν για σκάνδαλο επειδή θεωρούν ότι η παράταση στις μεταγραφές των ελεύθερων παικτών έγινε για να διευκολυνθεί ο Παναθηναϊκός.

Η ουσία είναι πως ανεξάρτητα από το γεγονός ότι σκούζει ο γαύρος (που το κάνει για τους λόγους που αναλύσαμε και όχι γιατί τρέχει σώνει και καλά κάτι) ο Παναθηναϊκός δίνει δικαιώματα.

Οπως είχε γίναι και πέρυσι που σε μια πρωτοφανή καραμπόλα είχε δώσει τον Μουν στον ΠΑΟΚ, είχε κατεβεί ο Αναστασάκος στον Ατρόμητο και είχαμε πάρει εμείς τον Μαρίνο. Αλλο λαμπρό παράδειγμα σχεδιασμού ομάδας. Να ξέρεις από νωρίς το καλοκαίρι ότι ο Νοτιοαφρικάνος έχει εμπλακεί σε θανατηφόρο τροχαίο, η ψυχολογία του είναι άθλια, να μην κάνεις τίποτα γι΄ αυτό, παρά να αδρανείς και στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών να αποφασίζεις ότι σου λείπει δεξί μπακ. Λίγο αργότερα βέβαια η διοίκηση απεφάνθη ότι ούτε έτσι κάλυπτε τη θέση και έκανε το ...κόλπο γκρόσο με τον Γιούρκα, αλλά αυτό είναι θέμα άλλης συζήτησης.

Το θέμα αυτής της συζήτησης, είναι πως ο Παναθηναϊκός δεν κάνει σωστά τις δουλειές του. Και το πρόβλημά του δεν είναι τωρινό. Είναι πρόβλημα διαχρονικό. Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται "έλλειψη σχεδιασμού". Και είναι αυτή η έλλειψη σχεδιασμού που κάνει τον ίδιο να τρέχει την τελευταία στιγμή και τους άλλους να του χρεώνουν δόλο σε κάποιες κινήσεις του.

Και το κακό είναι πως αυτή η κατάσταση δεν προβλέπεται να σταματήσει για όσο καιρό δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός τεχνικός διευθυντής ή κάποια σοβαρή διοίκηση που θα καθίσει κάτω και θα σκεφτεί τι ακριβώς χρειάζεται η ομάδα, ποιες είνα οι προτεραιότητές της, ποια πρέπει να είνα τα χαρακτηριστικά της, ποια πρέπει να είναι τα back up της δια παν ενδεχόμενον και να πορευτεί βάσει σχεδίου.

Κι αυτό το σχέδιο, ένα σχέδιο με τα αυτονόητα, δεν χρειάζεται 80 εκατομμύρια ευρώ για να υλοποιηθεί. Αλλά χρειάζεται σίγουρα ανθρώπους με γνώσεις στα σωστά πόστα. Οταν (και αν) τους βρει όμως ο Παναθηναϊκός με τα μυαλά που κουβαλάνε οι διοικούντες του (όποιοι απέμειναν να διοικούν τέλος πάντων...) σφυρίξτε μου κλέφτικα!


Scratch: Σχόλιο γαύρου συναδέλφου χθες, όταν έγινε γνωστό το (τρίτο; τέταρτο;) τροχαίο του Σισέ: "Κι αυτός ο Σισέ ρε μαλάκα, αφού δεν ξέρει να οδηγάει, τι την θέλει την Bentley?" (μα να σου πω...)

Scratch 1 (άσχετο): Γυρνούσα από Εθνική και στο φανάρι στο Ροσινιόλ (αθάνατη ατάκα Λαζόπουλου: Τίποτα δεν είναι τυχαίο σ' αυτή τη ζωή. Εχει παιδάκι το φανάρι; -όπου παιδάκι τώρα βάλτε Πακιστανό - Αργεί το φανάρι να ανάψει!), βλέπω καμιά δεκαριά Πακιστανούς. Δεν κρατούσαν το μαρκούτσι που σου καθαρίζουνε τα τζάμια, δεν κρατούσαν φακούς ή χαρτομάντηλα. Κρατούσαν στα χέρια τους ογκώδη πακέτα με DVD. Καλά, σκέφτομαι, όσο και να αργεί το φανάρι, θα προλάβει ο άλλος να ξεδιαλύνει μέσα από τέτοιο πακέτο την ταινία που θέλει; Κι ενώ πίστευα ότι θα μείνω με την απορία, πλησιάζει ένας και μου κολλάει το DVD στο τζάμι. Και τι να δω! Τζούλια κύριοι! Η Τζούλια και οι μαύροι επιβήτορες. Ολη η πραμάτεια τους, Τζούλια και μόνο. Ούτε διαλέγεις, ούτε ξεδιαλέγεις. Την παίρνεις (την ταινία), πληρώνεις και φεύγεις.

Scratch 2 (δεύτερο άσχετο - gossip-άτο): Στο γραφείο εθεάθη Πετρούλα. Με τζιν παντελόνι, μποτίνια, ροζ μπλουζάκι και γούνινο γιλέκο. Είναι πιο ψηλή και (ακόμα) πιο αδύνατη απ' όσο φαίνεται στο γυαλί. Μόλις δε μπήκε μέσα, ήχησαν οι ανιχνευτές πυρκαγιάς. Τυχαίο;

Scratch 3 (οικολογικό): Απαγορεύεται λέει η τυρόπιτα στα κυλικεία των σχολείων. Οπως και τα milko, τα μπισκότα και οι πάσης φύσεως λιχουδιές. Κι όποιος νομίζει τώρα ότι νοιάζονται για την υγεία των παιδιών κοιμάται με τα τσαρούχια.

Scratch 4 (σκωπτικό): Τι είναι η Τζούλια ανάμεσα σε δύο μαύρους;...



Αντίθεση...



45 comments:

KANTHAR0S said...

Πολλές καλημέρες.

Υ.Γ. Λευτεριά στον Κοτσόλη, στην Τζούλια (ταναπουδάκι) και στα φανάρια (γκετοποίηση).

fl@neur said...

@gatti
Αγαπητό gatti, μέσα στη σχιζοφρέ-νεια των καιρών, την πολιτική και ποδοσφαιρική κατάπτωση, και την διοικητική κρίση του ΠΑΟ, ποιος άραγε είδε το "Παρασκήνιο" χτες στην ΕΤ1 (23.00, την επόμενη Τετάρτη το δεύτερο μέρος) για την ιστορία της Λεωφόρου και του ΠΑΟ και ποιος διάβασε το βιβλίο του Κιτροέφ για τον Παναθηναϊκό;
Καλός ο Κοτσιώλης, καλή κι η Bentley του Σισσέ, μεγάλη υπόθεση κι η ανάκαμψη της ομάδας, όταν οι ίδιοι οι οπαδοί δεν την πιστεύουν, παίζοντας το παιγνίδι του γάβ-ρου, αλλά πιο σημαντική η ιστορία του Συλλόγου, που φοβάμαι ότι όλα τα "καλόπαιδα" των συνδέσμων αγνοούν. Καλά αποτελέσματα το Σαββατοκύριακο!

4minister said...

Απορώ που είναι το παράξενο. Καμιά ομάδα δε έχει προγραμματισμό, γι' αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο πάει κατά διαόλου, πράγμα που φαίνεται ξεκάθαρα στις αλλοδαπές υποχρεώσεις. Θυμίζω ότι επί Πρακτοράκου ο προγραμματισμός των Λιμανίσιων ήντουνε για το γάιδαρο καβάλα. Επομένως απορία πρέπει να μας προκαλέσει όταν δούμε οργάνωση.

Όταν η ομάδα δεν μπαίνει μέσα και κάποιος βάζει λυτούς και δεμένους να πείσουν τον κόσμο ότι μπαίνει, τότε αν δεν αποχωρήσει αυτός χαΐρι δεν βλέπουμε.

Ο Γερασίμου είναι πολύ αρσενικός και μου είναι πολύ συμπαθής, αλλά από μουσικά γούστα πολύ σκύλος μωρ' αδερφάκι μου. Σκέτο ντόμπερμαν!

gatti said...

@KANTHAR0S: Συμφωνώ! Κάτω τα χέρια από όλους!!! :)))

gatti said...

@fl@neur: Δεν το είδα fl@neur μου, αλλά ευτυχώς φρόντισαν άλλοι για μας. Οποιος δεν το είδε χθες, μπορεί ευτυχώς να το δει εδώ: http://www.leoforos.gr/emvideo/modal/14565/425/350/field_videoslist_article/youtube/pIO54JanIYM

Πολύ καλή δουλειά!

Εννοείται ότι συμφωνώ με χίλια πως αν δεν γνωρίζει κανείς την ιστορία του Συλλόγου, όλα τα άλλα είναι ασήμαντες λεπτομέρειες...

gatti said...

@4minister: Nομίζω ότι πρέπει να μας αναγνωρίσεις τα πρωτεία στην έλλειψη προγραμματισμού / σχεδιασμού. Είτε με Τζίγγερ, είτε με Πατέρα, είτε με καβούρια, είτε με εκατομμύρια, ο προγραμματισμός μας ήταν για τα μπάζα διαχρονικά με ελάχιστες μόνο εποχές εξαιρέσεων.

Οταν κάποιος παίζει τέτοιο παιχνίδι σαν αυτό που αναφέρεις, εκεί τους θέλω τους γνήσιους Παναθηναϊκούς να μιλήσουν και όχι να αποχωρούν.

Είναι λιγάκι σκύλος ο Βασιλάκης, αλλά το "σηκώνει" και η ώρα. Είναι η ώρα της... καψούρας.
Tι περιμένεις να σου βάλει; Την ημιτελή συμφωνία του Σούμπερτ ή το fur Elise;


;))))

Cybergoulion said...

Μη μασάς, δε μετράει το τελευταίο ατύχημα του Σισέ. Το μηχανάκι ήταν οφ-σάιντ...

Cybergoulion said...
This comment has been removed by the author.
squarelogic said...

Κι εγώ νόμιζα οτι ήχησαν οι ανιχνευτές σιλικόνης!!!
-)))

τελικά,αυτή η Τζούλια,πηδιέται πάντα την κατάλληλη(για την Κυβέρνηση) στιγμή...όποτε φουντώνουν οι αντιδράσεις!Λες σε κείνη την επίσκεψη στο Υπ.Οικονομικών να την έπεισε το Παπακων/νου να γίνει μάνατζερ της?

όσο για την Πανάθα,πάντα τετοιες επιτυχίες!
Να έχεις καλό τερματοφύλακα,να τον "θαβεις"ολη την χρονιά,να τον στέλνεις τελευταία μέρα των μεταγραφών σε γαυροπαράρτημα,και μετά να εκτίθεσαι παίρνοντας ανέτοιμο "πρώην".Εύχομαι μια νέα καριέρα στον Κοτσόλη,αλλά όποιος εμπνεύστηκε αυτό το σύνολο των ενεργειών ας ασχοληθεί με την συγγραφή σεναρίων για τον Ντέιβιντ Λυντς...

fl@neur said...

@gatti
Χαίρομαι που συμφωνούμε :-)
keep scratchin'!

gatti said...

@Cybergoulion: Ετσι πιστεύω κι εγώ. To μηχανάκι φταίει!

Γαύροι παιδί μου, τι περιμένεις; Ετοιμη την έχουν την κακία για τον Τζιμπρίλαρο... :pppp


:))))

gatti said...

@squarelogic: Oπως την είδα, άνετα θα μπορούσαν να ηχήσουν ΚΑΙ αυτοί οι ανιχνευτές! :pp

E, μα είναι δυνατόν να είναι τυχαίο που η Τζούλια συνουσιάζεται όποτε μας έχουν έτοιμο κοστούμι με νέα μέτρα; Τέτοιο τάιμινγκ πια!

Εντάξει τι να λέμε τώρα για τον σχεδιασμό, το έχουμε εξαντλήσει το θέμα. Οι άνθρωποι επιδίδονται σε διαγωνισμό ανικανότητας, για το ποιος είναι πιο άχρηστος από τον άλλο!

gatti said...

@fl@neur: Κι εγώ χαίρομαι που συμφωνούμε fl@neur μου! :))))

Lila said...
This comment has been removed by the author.
Lila said...

Πολύ σωστά αυτά που γράφεις σε όλο το blog γενικά...έτυχε να το βρώ σήμερα τυχαία και να το διαβάσω...
Μακάρι να σκέφτονταν και πολλοί άλλοι έτσι...

@fl@neur νομίζω πως είπες την πιο σωστή κουβέντα..Το πιο σημαντικό είναι η ιστορία του συλλόγου γιατί ο Παναθηναικος δεν είναι ούτε ο Πατέρας, ούτε ο Βγενόπουλος,ούτε ο Κοτσόλης, ούτε καν ο Σισσέ...Ο Παναθηναικός είναι αξία,είναι ιδέα κ θα ήταν καλό να μάθουν όλοι την ιστορία του...
Καλημέρα... :)

paoad said...

http://www.onsports.gr/Offsite/item/14878-Ena-tsigaro-dromos

..Να φανταστώ ότι το Υ.Γ. 3 συνοδεύτηκε από ένα μειδίαμα γεμάτο νόημα....

Εντάξει αυτά που ζούμε με σένα δεν υπάρχουν. Από την απόλυτη στέρηση στα 2 κείμενα/ημέρα.

gatti said...

@Lila: Kαλώς την! Νομίζω ότι είναι πολλοί που σκέφτονται έτσι. Απλώς δεν έχουν blog! :))))

gatti said...

@paoad: Nα το φανταστείς! Για την ακρίβεια, είχα γράψει κιόλας ότι "το παρών υστερόγραφο ΔΕΝ είναι ειρωνικό", αλλά μετά έσβησα την συγκεκριμένη πρόταση! :pp

Eίδες πώς αλλάζουν οι καιροί; Από μηδέν κείμενα, τώρα δυο - δυο! Aφού το είπα ότι αν όλα πάνε καλά θα σταματήσεις να γκρινιάζεις! :)))))

Lila said...

χαχαχαχαχαχα....!!!!!
είναι κ αυτό...γενικότερα όμως με τον χαμό που γίνεται από το καλοκαίρι,έχουμε ακούσει τα πάντα...anyway....!!!!!!
Η ομάδα να πηγαίνει καλά...κ όλα τα άλλα αισιοδοξούμε πως θα γίνουν... :)

koutavaki said...

Κοπελιά το blog έχει μαύρες τρύπες.Να τις κλείσεις και μετά θα ξαναγράψω.Πάει το κείμενο.....

fl@neur said...

@gatti
Καλή επιτυχία στη νέα σου δουλειά!

Γιωργος Κεντρωτης said...

Φιλτάτη, καλημέρα. Έχω να δηλώσω (!) τα εξής:

1. Το βιβλίο του Κιτροέφ είναι πολύ καλό. Ο συγγραφέας του είναι πρώτης γραμμής ιστορικός.

2. Οι αληθινοί γαύροι το ξέρεις ότι συμπαθούν (αν δεν αγαπούν κιόλας) τον Σισέ.

3. Επιβιώνουμε αισίως.

Cybergoulion said...

Απλώς θέλω να ενισχύσω την άποψη του Γιώργου από πάνω. Για το Σισέ. Το βιβλίο δεν το ξέρω!

Συγχαρητήρια και για τη νέα σου δουλειά. Διάβασα τα τελευταία που έγραψες και ως συνήθως μου άρεσαν. Σκληρή δουλεία όμως να προσπαθείς να γράψεις αντικειμενικά! Ειδικά αν πάνε τα πράγματα όπως ελπίζω, την επόμενη βδομάδα θα πρέπει να ζητήσεις βαρέα και ανθυγιεινά...

gatti said...

@Lila: To τι έχουμε ακούσει μέχρι τώρα δεν είναι πρόβλημα, πάει πέρασε! Το τι θα ακούσουμε από εδώ και πέρα να φοβάσαι!!!

:)))

gatti said...

@koutavaki: To ξέρω κουταβάκι μου! Το έχω γράψει άλλωστε πολλές φορές. Εχω χάσει κείμενα και κείμενα. Αν θέλεις να γράψεις κάτι, γράψτο πρώτα αλλού και μετά μετέφερέ το εδώ. Ο blogger αρέσκεται σε... αστειάκια!

gatti said...

@fl@neur: Σε ευχαριστώ πολύ fl@neur μου! :)))

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Καλημέρα Γιώργο μου!

Το βιβλίο δεν το έχω διαβάσει, αλλά αφού το λέτε όλοι θα το πάρω να το διαβάσω.

Το πιστεύω ότι όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο πραγματικά δεν είναι δυνατόν να αντιπαθούν τον Σισέ, ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστηρίζουν. Κι αυτό είναι υγεία.

Επιβιώνουμε, δυστυχώς, δεν ζούμε...

gatti said...

@Cybergoulion: Οπως έγραψα και παραπάνω στον Γιώργο, το πιστεύω ότι ισχύει αυτό για τον Τζιμπρίλαρο!

Σε ευχαριστώ πολύ! Αντικειμενικά γράφω πάντα βρε! (Οσο μου επιτρέπει η τρέλα μου για την ομάδα μου!).

Την επόμενη εβδομάδα, αν τα πράγματα πάνε όπως ελπίζεις, θα είμαι άρρωστη, οπότε θα γράψει άλλος! :ppp

4minister said...

Αυτό με τον Σισσέ και τους κόκκινους είναι σωστό, το ίδιο λένε και οι δικές μου παραστάσεις από φίλους γαύρους.
Το ίδιο συμβαίνει με τους πράσινους και τον Ιμπαγάσα, τον Μέελμπεργκ και παλιότερα με τον Γκαλέτι και ένα σωρό άλλους.
Αντίθετα ο Πάντελιτς είναι ένας παίκτης απατεώνας, που κοροϊδεύει την ομάδα και τον κόσμο του Ολυμπιακού.

sportsociety said...

Ποιος έφερε τον Φερναντέζ και πόσα τσάξανε γι δαυτον; Αστα gatti, ο προγραμματισμός είναι χάλι...όπως το είπες..

paoad said...

http://www.onsports.gr/Offsite/item/16630-Den-ta-parataei

θα συμπληρώσω στο τίτλο "Όσο υπάρχει Djibril, δεν τα παρατάει ο Παναθηναικός"

paoad said...

http://www.onsports.gr/Offsite/item/16630-Den-ta-parataei

θα συμπληρώσω στο τίτλο "Όσο υπάρχει Djibril, δεν τα παρατάει ο Παναθηναικός"

οπς έκανα κατά λάθος σχόλιο με το σοβαρό μου προφίλ αλλά έσπευσα να το διορθώσω..

gatti said...

@4minister: Θα προσθέσω τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Κiller με όλη τη σημασία της λέξης, αλλά δεν αισθάνθηκα να με προκάλεσε ποτέ σαν αντίπαλος.

gatti said...

@sportsociety: Και καλά ποιος τον έφερε! Ποιος τον έδιωξε χωρίς να τον δοκιμάσει; Τι να δοκιμάσει δηλαδή, λες και ήταν άγνωστος...
Μη το ψάχνεις, χάλι μαύρο...

gatti said...

@Antonis-paoad: Kαλώς το μου! Που το επίσημο το ονοματάκι του δεν μας το χαρίζει παρά μόνο από σπόντα! :ppp

Συμφωνώ ότι δεν τα παρατάει όσο υπάρχει ο Τζιμπρίλ. Tι θα κάνουμε όμως όταν σταματήσει να υπάρχει ο Τζιμπρίλ;

paoad said...

Όταν σταματήσει να υπάρχει ο Djibril που το απεύχομαι (και στο βάθος κήπος πιστεύω ότι αν υπάρξει η απαραίτητη διοικητική σταθερότητα θα τον έχουμε και του χρόνου μαζί μας), τότε θα πρέπει να βρω που σκατά συχνάζει ο Fanous Govou να πάω τον βρώ, να του δώσω λίγο από την αύρα μου, να μου δώσει λίγο απο την δικιά του κ όλη αυτή η ανταλλαγή να αποτυπωθεί στο φακό.

gatti said...

@paoad: Πλάκα - πλάκα από τότε που φωτογραφήθηκες με τον Τζιμπρίλ πήρε τα πάνω του ο παίκτουρας.

Μέχρι τότε όλοι έλεγαν ότι πήραμε παλτουδιά που δεν πρόκειται να βάλει ούτε ένα γκολ.

Μου φαίνεται ότι έχεις ήδη αργήσει να βγάλεις φωτογραφία με τον Γκοβού!

paoad said...

@gatti

Άργησα, επειδή μ είχε καλέσει η μαμά πατρίδα για... καθαριότητα.

Τέλος πάντων, ποστ να περιμένουμε ή θα τη βγάλουμε στη δίαιτα και σήμερα.

άφησα για το τέλος την αγαπημένη μου κιντερ έκπληξη

http://www.youtube.com/watch?v=3AwCVhA7oXE&feature=player_embedded

...Όλα τα λεφτά το αιχμηρό σχόλιο του τρίτου ξαδέρφου του Luis Armstrong!! :))

http://www.youtube.com/watch?v=kIdbroOLvhw&feature=related

gatti said...

@paoad: Δικαιολογίες. Λες και δεν θα έβρισκες μια ευκαιρία αν ήθελες! Αφησες και πήρε τον κακό το δρόμο το παλικάρι μας! :pp

"Ποστ" μόλις ανέβασα δίπλα...

Πόσο μου είχε λείψει η ...κίντερ έκπληξη! :ppp

KitsosMitsos said...

Για δες τα χθεσινοσημερινά περί μπέου...

paoad said...

gatti σήμερα πρέπει οπωσδήποτε να ανεβάσεις νέο ποστ στο μπλογκ. Σήμερα ζήσαμε μια ιστορική μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σήμερα γράφτηκε ιστορία.

paoad said...

Δυστυχώς, οι συνθήκες με αναγκάζουν να ασχοληθώ ελάχιστα με τα αγωνιστικά, αν και έχω πολλά να παραθέσω. Ένα μόνο, ο παναθηναϊκός κλήθηκε, μέσα σε 3 εβδομάδες, να παίξει 4 κολλητά ντέρμπι και τα πήγε περίφημα. Αν μη τι άλλο ο Φερεϊρα απέδειξε ότι δεν είναι κανένας περαστικός στο ποδόσφαιρο, αλλά ένας πραγματικός προπονητής, που μπορεί να προσφέρει πολλά. Κλήθηκε να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα που χάθηκε πριν καν αρχίσει η χρονιά..

Πάμε τώρα στα μνημεία.
Η δηλώσεις του Μαρινακη, είναι εκτός συναγωνισμού, τρομακτικές. Καμιά χιλιάρα επιστήμονες έχουν μπουκάρει στον αγωνιστικό χώρο, έχει φάει ξύλο η μισή αποστολή του ΠΑΟ, οι επιστήμονες του Ολυμπιακού έχουν πετάξει καμιά 400 κροτίδες στην εστία του Τζορβα και ο Μαρινάκης δηλώνει: «…..Διδάξαμε αρχές και δείξαμε ότι είμαστε υπεράνω και έχουμε κάνει πολύ μεγάλο αγώνα κατά της βίας στα γήπεδα…. Στο παιχνίδι είδαμε φάσεις, γκολ και από εκεί και πέρα, όταν έληξε το ματς, κατέβηκα να συγχαρώ τους παίκτες μου…. Από την πρώτη μέρα στον Ολυμπιακό κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια για τη βία στα γήπεδα. Θεωρώ λοιπόν ότι έχουμε προσφέρει πάρα πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Φυσιολογικό είναι για μια ομάδα που είναι στο +10 και παίρνει το πρωτάθλημα, να μπουν μέσα οι οπαδοί και να πανηγυρίσουν. Αν δω αργότερα ή αύριο στο βίντεο ότι επιτέθηκαν σε παίκτες του Παναθηναϊκού, θα τα καταδικάσω. Πρέπει να μάθουμε σε αυτό τον τόπο να λέμε μια καλή κουβέντα για μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός όταν αξίζει και όχι συνέχεια δικαιολογίες…»
Ολοκληρώνοντας το παραλήρημα του, μ ένα επικό φινάλε, με αφήνει μαλάκα «..Έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού. Τα παιδιά των Ολυμπιακών έχουν αυτοπεποίθηση και όσο πιο πολλά παιδιά γίνουν Ολυμπιακοί τόσο πιο χαρούμενοι θα γίνονται»
Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον πρόεδρο της ΠΑΕ ακατανόμαστος, Εκλεγμένο πρόεδρο της Supas Ligas και αντιπρόεδρο της ΕΠΟ. Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι άλλο, ο προεδρος τα είπε όλα.

2. Ο Καλοπουλος κέρδισε με την αξία του μια θέση στο hall of fame της Ελληνικής διαιτησίας. Δυστυχώς, όλη του η συμπεριφορά σε συνδυασμός με τις αποφάσεις, όχι μόνο αλλοίωσαν το τελικό αποτέλεσμα, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι εμπεριείχαν και δόλο. Η Παράγκα ζει.

3.Το μεγάλο αντίο. Ο Djibril τελειώνοντας η χρονιά, θα έχει συμπληρώσει 2 χρόνια με την πράσινη φανέλα. Και πολύ έκατσε.. στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεν μας αξίζουν τέτοιες παρουσίες . Τουλάχιστον θα έχω να λέω ότι θαύμασα με τα μάτια μου τον μεγαλύτερο παίκτη που έχει έρθει ποτέ.

4.Στην διάρκεια του πρωταθλήματος ο ακατανόμαστος ήταν καλύτερος, δίκαια το παίρνει. Βέβαια, με αυτά που είδα σήμερα είμαι πεπεισμένος ότι θα το έπαιρνε ακόμα και αν ΠΑΟ είχε σταθεί στο ύψος του και δεν χάριζε βαθμούς αριστερά και δεξιά. Να το χαίρονται.

paoad said...
This comment has been removed by the author.
paoad said...

http://www.onsports.gr/Offsite/item/19541-H-%C2%ABapenochopoihsh%C2%BB-ths-Rizoypolhs

gatti said...

@paoad: Οπως θα διαπίστωσες διαβάζοντας αυτά που έγραψα στο onsports οι απόψεις μας συμπίπτουν απόλυτα.

Εχω μια μικρή επιφύλαξη για το θέμα του Φερέιρα. Δεν με έχει πείσει ακόμα, ότι αυτό που βλέπω είναι αποτέλεσμα δουλειάς και όχι συγκυριών...