Friday, July 8, 2011

Ο Γιάννης έχει χιούμορ...


Kαι τελικά ναι! Πέρασαν κασετομαχίες, σηκώσαμε πρωτάθλημα στο μπάσκετ με τον 3D στον πάγκο, βγήκαν στα φόρα (είναι ΤΑ fora πληθυντικός του forum που σημαίνει αγορά...) οι καταγγελίες και οι διάλογοι για τα στημένα, φεύγει ο Τζιμπρίλ της καρδιάς μας και αυτό το blog... εδέησε τελικά να ανοίξει (και ποιος θα το πάρει πια χαμπάρι θα μου πεις, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία...) με αφορμή την επιστολή του ραλίστα στο ΔΣ του «τριφυλλιού». Ενα ΔΣ που πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να διεξαχθεί, αφού πήρανε οι μέτοχοι τους δρόμους και τα λαγκάδια όπως είχανε κάνει πριν από αυτούς οι άλλοι της Super League, προκειμένου να βρουν μέρος διεξαγωγής όπου θα γλιτώσουνε το κράξιμο (σχετικά έχω γράψει και εδώ).

Σ' αυτά τα επίπεδα ξεφτίλας έχει φτάσει πια ο Παναθηναϊκός που οι μέτοχοί του κρύβονται σαν τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος μπας και τους πετύχει κανείς στο δρόμο και τους ψιθυρίζει δυο φωνήεντα.

Θα μου πεις, τι να κάνουν κι αυτοί... Αφού το έχουν εμπεδώσει το... ρητό «του φεύγα η μάνα ποτέ δεν κλαίει» και πράττουν ανάλογα. Κι άλλωστε όπως είπαν, δεν τους χωρούσε το πάρκινγκ που είναι στα γραφεία του Παναθηναϊκού και χρειάζονται περισσότερη άπλα. Ε, βέβαια, σάμπως τους έχει επηρεάσει η κρίση αυτούς για να κάνουν εκπτώσεις στις αμαξάρες που κυκλοφορούν; Μόνο για τον Παναθηναϊκό τους έχουν πιάσει οι τσιγκουνιές και δεν βάζου το χέρι στην τσέπη λες και θα τους το φάει το καβούρι.

Ο Τζίγγερ όμως άρχοντας! Δεν πήγε στο ΔΣ - και γιατί να πάει άλλωστε; δεν το συνηθίζει... - έστειλε και μια από τις γνωστές επιστολές του και «καθάρισε». Και τι έλεγε στην επιστολή; Τα γνωστά. Τις γνωστές γκοτζιλοφράσεις (κάποιοι λένε ότι την επιστολή του την έγραψε ο Δελατόλας, αλλά η συγκεκριμένη φράση είναι κοπιράιτ Γκοντζίλα) περί του «καλύτερου ρόστερ όλων των εποχών που όμως δεν μπορεί να αξιοποιηθεί» (ενώ τα προηγούμενα ε! που είχε φτιάξει ο ίδιος γ***σαν κι έδερναν!), τις επιθέσεις σε Πατέρα και Βγενόπουλο και την αναφορά στην προσφορά της οικογένειάς του στην ομάδα.

Κάπως περίεργα βέβαια την αντιλαμβάνεται την προσφορά ο κύριος «έχω το 57%, αλλά λειτουργώ σα να έχω το 30% και τελικά δεν πληρώνω μία, αλλά από σήμερα θέλω και ενοίκιο για την Παιανία».

Και πέταξε και μια ατάκα για ενδεχόμενη επιστροφή των «σωτήρων» αν ευνοήσει το κλίμα ή γίνουν κατάλληλες οι συνθήκες. Τώρα αυτό το προβλέπει ότι θα συμβεί; Το φοβάται ότι θα συμβεί; Ο θεός κι η ψυχή του.

Η ουσία είναι ότι έκανε πάλι μία από τις γνωστές του επιθέσεις, αλλά για την ταμπακιέρα κουβέντα. Για τι το προτίθεται να κάνει δηλαδή από εδώ και πέρα. Γιατί από την στιγμή που δεν βάζει ο ίδιος το χέρι στην τσέπη για την ομάδα που του ανήκει τότε όχι μόνο δεν βοηθάει στην προσπάθεια να μη φτάσει η ομάδα στο Πρωτοδικείο, αλλά ουσιαστικά την οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σ' αυτό.

Κατά τ' άλλα η ομάδα θα «τρέξει» με τα λεφτά από τις πωλήσεις των πρωτοκλασάτων παικτών και αγορές από το «πανέρι».

Οπότε προβλέπω να ξαναζήσουμε εποχές προ συλλαλητηρίου με πολύ κράξιμο εντός και εκτός γηπέδου. Αν υπάρχει βέβαια κουράγιο για κάτι τέτοιο, γιατί παράλληλα με την εξαθλίωση του Παναθηναϊκού υπάρχει και η εξαθλίωση ενός ολόκληρου έθνους και ο καθένας έχει τα προσωπικά του προβλήματα να επιλύσει...


***

Scratch: Aκου ενοίκιο για την Παιανία! Πάλι καλά που δεν ζητάει αναδρομικά όπως ο ΓΑΠ για όλα τα προηγούμενα χρόνια. Εκτός αν το κάνει για να προλάβει τις εξελίξεις και να «έχει λαμβάνειν» σε περίπτωση μεταβίβασης της ομάδας.

Scratch 1: Τζίγγερ, ο άνθρωπος που έκανε τη λέξη Πρωτοδικείο να φαντάζει ως λύτρωση.

Scratch 2: Ο δε Γόντικας στην κοσμάρα του. Εγινε λέει σε καλό και εποικοδομητικό κλίμα το ΔΣ. Αλλά θα μου πεις θα μας σώσουν τα 6 μύρια σε τρία χρόνια που θα πάρουμε από την πώληση του Τζιμπρίλαρου.



Scratch 3: H θέση των green web fans για την ανακοίνωση Τζίγγερ: O Γιάννης μίλησε και έβαλε τα πράγματα στην θέση τους για άλλη μια φορά με λόγια που καταλαβαίνει μόνο αυτός και συμφωνούν μαζί του ο Γκότζος και οι 10 τσάτσοι. Μόλις συνέλθουμε από το σοκ της ανακοίνωσης του Γιάννη, θα επανέλθουμε αναλυτικά, ήδη οι μισοί βρίσκονται σε χειρουργό και προσθετική μαλλιών, άλλοι το έχουν ρίξει στο ποτό και ακούν Τζων Τίκη και οι υπόλοιποι απλά γελάνε...

Γιάννη να μιλάς πιο συχνά... είναι δύσκολες οι εποχές και είσαι όαση γέλιου και χαβαλέ... Ο Γιάννης πλέον κάνει χαβαλέ.

Scratch 4: Eπέστρεψα λέμε!

23 comments:

pensierix said...

Βρε καλώς το κορίτσι! Πώς κι από τα μέρη...σου; (νοσταλγική διάθεση και μπηχτή ταυτόχρονα). Δηλαδή τώρα πρέπει να αρχίσουμε τα "Μη μου ξαναφύγεις πια, gatti μου" μπας και φιλοτιμηθείς να γράφεις και σε αυτή τη γωνίτσα που και που; (ηχητικό εφφέ). "Γάτες που δεν βλέπονται, γρήγορα λησμονούνται". (λαϊκή σοφία). Κι όπως λέει κι ο Γαλάτης: " Μας έλειψες πολύ"! (επίκληση στην αυθεντία με άκρατο συναισθηματισμό)

Ε, αν νομίζατε ότι μόνο οι γυναίκες ξέρουν να δημιουργούν ενοχές μαεστρικά, πλανάστε πλάνην οικτράν!

:)))))))

Καλά, αυτός ο Γόντικας από χαρά σε χαρά πάει. Πάει στο θέατρο παραρτημάτων της Λίγκας, στέκεται σούζα στον Βαγγέλα αντί να τον στήσει στον τοίχο και βγαίνει ευχαριστημένος επειδή ΘΑ παραιτηθεί ο πρόεδρας (βάζοντας ένα παράρτημα στη θέση του). Η ομάδα διαλύεται και ο Δημήτρης χαίρεται επειδή βρήκε να παρκάρει. Αντε, σε λίγο θα χαρεί με την επικύρωση της βαθμολογίας, επειδή δεν αφαιρέθηκε ούτε μισό ποντάκι από την Πανάθα μας. Να δω στο πρώτο ντου στο ΟΑΚΑ τι θα βρει για να χαρεί. Τον χλοοτάπητα που άντεξε και δεν θα χρειαστεί αλλαγή;

ΥΓ
Βρε λέτε, μετά από την επανεμφάνιση της μπλογκοδέσποινας με ποστ αφιερωμένο στον Τζίγγερ, να έχουμε τίποτα εκπλήξεις; Λέτε να ρίξει το φταίξιμο στους σχολιαστές που είναι φευγάτοι την ώρα που το μπλογκ περνάει δύσκολες μέρες; Να μας πετάξει κανένα κουφό τύπου "παραμένω μπλογκοδέσποινα, αλλά από εδώ και πέρα θα λειτουργώ σαν 30%"; Λέτε να σουτάρει τη φίρμα του μπλογκ, aka paoad, με συνοπτικές διαδικασίες; Τον υπουργό μας μόνο μη δω σε θέση προεδρεύοντα αντιμπλογκοπροέδρου...Αυτό δεν θα το αντέξω!

YΓ1
(Εδώ που τα λέμε, και σαν 30% να λειτουργούσε δεν θα ήταν και άσχημα).

ΥΓ2
(Η gatti, όχι ο Τζίγγερ).

:ppppppppppp

mamma said...

Καλώς το κορίτσι!

Δηλαδή τώρα πρέπει να ευχαριστήσουμε το Γιάννη για την επανεμφάνισή σου;P

seaconfused said...

Φυσικά και σε πήραμε χαμπάρι, έτσι νομίζεις ότι ξεχνιέσαι εύκολα;
Κατά τα άλλα... είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα και θα είμαστε για πολύ καιρό :(
Φιλιά κορίτσι :)

KANTHAR0S said...

Με βάση τις μαλακίες τω δυο σωτήρων ο Τζίγκερ πλέον μπορεί να κάνει ότι θέλει και να μην του πει κανένας κουβέντα. Λίγο υποκριτικό να κράζουν (ακόμα) τον ραλίστα κι ο Πατέρας να είναι στα όπα όπα.

Υ.Γ. Welcome.

gatti said...

@pensierix: Γαλάτη μου, τι σχόλιο - ποταμός είναι αυτό!!!

Οχι, μην αρχίσετε τα «μην ξαναφύγεις gatti μου» γιατί ό,τι και να πω δεν ξέρω αν θα είμαι σε θέση να το τηρήσω. Αν και γάτες που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται εγώ διαπιστώνω ότι δεν με λησμονήσατε και χαίρομαι γι' αυτό. Οσο για το ότι σας έλειψα κι εσείς μου έχετε λείψει ΠΟΛΥ!!!

(Εγώ κι αν το έχω εμπεδώσει βρε ότι δεν ξέρουν μόνο οι γυναίκες να δημιουργούν μαεστρικά ενοχές, αλλά άστο αυτό! :ppp)

Eίναι χαρούμενο παιδί ο Γόντικας γι' αυτό και χαίρεται με ό,τι βλέπει και ό,τι του συμβαίνει. Ευτυχισμένος άνθρωπος... Τίποτα δεν τον πτοεί. Οσο για το πρώτο ντου στο ΟΑΚΑ εκεί θα χαρεί που δεν θα τον πειράξουνε (γιατί δεν θα τον πειράξουνε, τι να πειράξουνε απ' αυτόν; Δεν φταίει κιόλας, εκτελεστικό όργανο είναι).

Εγώ δεν ρίχνω σε κανέναν το δικό μου φταίξιμο, αλλά η ιδέα που έριξες εσύ για το 30% δεν είναι κακή. Λέω μάλιστα να σου δώσω τα κλειδιά του... μαγαζιού να το «τρέξεις» εσύ από εδώ και πέρα.

Και είναι μαγαζί που δεν έχει... έξοδα, δεν θα είμαι σαν τον Τζίγγερ να πω στους άλλους «βάλτε χρήμα στο δικό μου μαγαζί κι εγώ θα εξακολουθώ να έχω την κυριότητα». Ισα ίσα που θα σε προμηθεύω και με photos για τα θέματα που θα ανεβάζεις και ΔΕΝ θα ζητάω και... ενοίκιο όπως ο άλλος για την Παιανία.

Η φίρμα του blog (εκεί εσύ! κολλημένος! :ppp) δεν χρειάζεται να φάει σουτ, ήρθε μας έκραξε και έφυγε. Δεν την βλέπω να εμφανίζεται ξανά. Αφού έγραψα κείμενο στο άλλο... μαγαζί για τη δικαίωση του τεντά και δεν μπήκε να σχολιάσει με τον γνωστό... γλυκό του τρόπο, τον Τεν Κάτε, σημαίνει ότι με απαρνήθηκε εντελώς...

Οσο για τον υπουργό μάλλον αρκείται στα... οφίτσιά του και δεν θέλει άλλα. Ετσι τον έχω «κόψει» αν και ποτέ δεν ξέρεις...

gatti said...

@mamma: Tην ίδια απορία έχω κι εγώ mamma μου! Κοσμογονία παντού κι όμως δεν έγραψα ούτε μία πρόταση.

Και έρχεται ο ραλίστας με μια επιστολή και με... παρακινεί να ασχοληθώ. Εμπνέει τελικά αυτός ο άνθρωπος, εμπνέει!!!

Πολλά πολλά φιλιά! Σε σένα και τους άντρες σου! :****

gatti said...

@confused: Nα σου πω την αλήθεια δεν το περίμενα. Πες μου κι άλλα τέτοια να το πάρω επάνω μου! :))))

Oντως! Είμαστε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα και προβλέπεται να περάσουμε μια... υπέροχη χρονιά! Το σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξουμε!!!

Πολλά φιλιά!!! :***

gatti said...

@KANTHAR0S: Kαλώς τον! :- ))))

Κανείς δεν έχει στα όπα όπα Πατέρα και Βγενό. Και σίγουρα όχι εγώ. Θα χρεώνω πάντα στον Βγενόπουλο ότι γέμισε προσδοκίες τον κόσμο και μετά τα βρόντηξε και έφυγε όπως και στον Πατέρα ότι τα παράτησε σε ανύποπτη στιγμή κι ενώ η ομάδα τον είχε ανάγκη.

Αλλά δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος ο πόλεμος που έκανε μέσω των τσάτσων του ο Τζίγγερ στην πολυμετοχικότητα, ούτε οι καταστροφικές επιλογές του περασμένου καλοκαιριού, πολύ δε περισσότερο η αδράνειά του όλο αυτό τον καιρό που οδήγησε σε αδιέξοδο την ομάδα. Είναι ο μεγαλομέτοχος ή δεν είναι;

pensierix said...

Καλά, τα τραγελαφικά που ζήσαμε το προηγούμενο καλοκαίρι οι τσάτσοι έχουν φροντίσει να ξεχαστούν. Το παραμυθάκι έχει τίτλο " Ο καλός Γιάννης και οι κακοί Πατεροβγενόπουλοι που διαλύσανε μια ομάδα που πέταγε, που δεν χρωστούσε κτλ κτλ". Τον Κωνσταντόπουλο τον έφερε ο Πατέρας, τον Γόντικα ο Βγενόπουλος. ΟΚ, αυτά ας τα καταπιούμε διότι τσάτσοι είναι, τη δουλειά τους κάνουν. Εδώ έσκαγε το σκάνδαλο του αιώνα και αυτά τα ανθρωπάκια είχαν πρωτοσέλιδο τον...Πατέρα, που δεν είχε κληθεί ούτε ως μάρτυρας ο άνθρωπος. Στα περσινά ξινά σταφύλια θα κολλήσουμε τώρα; Η απορία μου όμως είναι η εξής:

Πώς γίνεται ένας Τιτανικός να κάνει μεταγραφές; Διαβάζαμε για ομάδα που βουλιάζει, για αστρονομικά ποσά που χρωστάει η ομάδα, για παταγώδη αποτυχία (μας είχαν συνηθίσει στα νταμπλ, γι'αυτό) και πέρσι το καλοκαίρι οι ίδιοι άνθρωποι που έλεγαν τα παραπάνω, έκαναν μεταγραφές επιβαρύνοντας κι άλλο τον...Τιτανικό. Ή λοιπόν έλεγαν ψέματα και τα νούμερα δεν ήταν τόσο τραγικά ή ήθελαν να βουλιάξουν το καράβι μια και καλή και να διαλύσουν ό,τι χτίστηκε τα προηγούμενα χρόνια. Απλά τα πράγματα.

Ζήσαμε πάντως για να δούμε έναν ιδιοκτήτη να ειρωνεύεται το ρόστερ της ίδιας του της ομάδας. Παγκόσμια πρωτοτυπία και συγχαρητήρια σε αυτόν που ανέλαβε να συντάξει αυτή την επιστολή. Τόσα μαζεμένα αυτογκόλ στην ίδια φάση δεν έχω ματαξαναδεί!

paoad said...
This comment has been removed by the author.
paoad said...

..μάλιστα. Το ακούσαμε κ αυτό.

Έτοιμο το είχα το σεντονακι-απάντηση για την δικαίωση του τεντά αλλά δεν μπορούσα να το ανεβάσω στο Onsports γιατί μετά θα γινόταν πόλεμος(!)..

Αν τιμούσες τα φουστάνια που φοράς ας ανέβαζες εδώ Post με τίτλο "η δικαίωση του τεντά" και θα διαπίστωνες του λόγου το αληθές δεσποινίς μου.


Υ.Γ Φυσικά και θα έκραζα. Τι περίμενες δηλαδή(ς); να σου πω και μπράβο που έχεις αφήσει το μπλογκ στη τύχη του;

Υ.Γ2 Δηλαδή(ς) (ξανά), για να καταλάβω προτείνεις στον γαλάτη να αναλάβει το ρόλο του Γοντικα; Αφήσαμε το παπόρι να πέσει στη ξέρα, παίξαμε με τα συναισθήματα δεκάδων ψυχών, εκμεταλλευτήκαμε την εικόνα και την απήχηση τους στο ευρύτερο κοινό (αυτό το τελευταίο αναφέρεται σ'εμένα) και τώρα καλούμε τον Γαλάτη ως άλλο Γόντικα να βγάλει τα κάστανα από τη φουφού;

Ε ρε συλλαλητήριο που σου χρειάζεται..

gatti said...

@pensierix: Kι όμως όλα αυτά τα εγκλήματα ξεχάστηκαν. Κι αυτό που έμεινε ήταν οι ειρωνείες όπως λες κι εσύ για το καλύτερο ρόστερ (όντως αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία ιδιοκτήτης να ειρωνεύεται το ρόστερ της ίδιας του της ομάδας) και οι μπηχτές για τους Πατεροβγενόπουλους που κατέστρεψαν μέσα σε δύο - τρία χρόνια όσα πέτυχε ο καλός Γιάννης σε μια δεκαετία...

Ο Τιτανικός ακριβώς επειδή ήταν... Τιτανικός δεν βούλιαξε αμέσως βρε Γαλάτη μου. Του πήρε αρκετό χρόνο μέχρι να συμβεί το... μοιραίο. Απλά ο Γιάννης σκέφτηκε πως πρέπει να του δώσει την χαριστική βολή...

Αν θέλεις πάντως τη γνώμη μου, δεν πιστεύω ότι οι αριθμοί είναι αυτοί που μας παρουσιάζουν, νομίζω ότι επίτηδες τραγικοποιούν την κατάσταση, αλλά άντε να το αποδείξεις αυτό...

gatti said...

@paoad: Kαλώς το μου κι ας άργησε!!!

Ωστε το διάβασες το κείμενο για τον τεντά ε; Και έδειξες τόση... αυτοκυριαρχία; Εύγε! Δεν σου το είχα!

Ωρίμασες μάλλον... :ppp

Eδώ το έχω γράψει από παλιά βρε, πρώτη φορά είναι που λέω ότι ο Μάτος δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο και απλά φαινόταν σούπερ μέσα στη γενική φτώχεια του ρόστερ; Εδώ κοντέψαμε να τρελαθούμε όταν πρωτοήρθε ο... Μπόβιο! Εκανε δύο τσεκουριές και νομίζαμε ότι βρήκαμε αμυντικό χαφ για χρόνια. Ασε τώρα, πονεμένη ιστορία με τις επιλογές του ραλίστα όλα αυτά τα χρόνια...

ΥΓ. Σου είπα εγώ να μην κράξεις; Δεν σου είπα! Το αναγνωρίζω ότι έχεις το δίκιο σου. Απλά το ανέφερα (ότι έκραξες...).

ΥΓ2. Σιγά μην προόριζα τον Γαλάτη μας για τον ρόλο του Γόντικα! Οταν λέω να πάρει το μαγαζί εννοώ να το πάρει σαν τον Πατέρα με τον Βγενό! Και μάλιστα χωρίς να δώσει φράγκο, αλλά να βάλει μόνο προσωπικό χρόνο! Συνιδιοκτησία του προτείνω, όχι υπαλληλίκι! Για όνομα! Αλλά ξέρω πόσο... συμπαθιέστε οι δυο σας και αμέσως το μυαλό σου πήγε εκεί που ήθελες να πάει! :pp

Κάνε βρε συλλαλητήριο για να δω τι θα καταλάβεις! Ασε που τώρα πια έχω τις... άκρες (wow!) να το εξαφανίσω όπως είχε κάνει ο Τζίγγερ με το ορίτζιναλ!

paoad said...

"...Ασε που τώρα πια έχω τις... άκρες (wow!) να το εξαφανίσω όπως είχε κάνει ο Τζίγγερ με το ορίτζιναλ!"

Σωστά τα λες, επομένως ανακαλώ τα περί συλλαλητηρίου που σίγουρα θα το κουκουλώσεις…- άλλωστε όλοι ξέρουν περί τι μπλογκοδέσποινας πρόκειται..! και λαμβάνω πιο δραστικές λύσεις.

ΕΕ ρε κυρά Κάτια που σου χρειάζεται!

paoad said...

P.S. O Μάτος είναι παικταράς, όπως και ο Ντειβιντ, όπως και ο Ιβανσιτς, όπως και ο Ν'ντου και όλοι αυτοί έφυγαν νύχτα χωρίς κανένας να δώσει εξηγήσεις. Ειδικά όσον αφορά τους Ν'ντου, Ντειβιντ η αξία τους έχει δεκαπλασιαστεί από τη στιγμή που ο προπονηταράς τους έκρινε ανεπαρκείς. ...

gatti said...

@paoad: Kι αφού έχεις αυτή τη γνώμη για μένα, τι επιστρέφεις συνέχεια εδώ βρε; ε; Ε;

Ελα, μολόγα το, δεν είναι κακό, αφού δεν μπορείς μακριά μου!!! :-ppp

Kυρία Κάτια μου χρειάζεται; Ελεος! Κάποτε την άκουγα και απλώς δυσφορούσα. Τώρα την ακούω και αλλάζω σταθμό!

PS. Τελικά είσαι... γκοντζαλόπαιδο, έτσι; :pppp

pensierix said...

Ο Εντόι παίζει στην Τσέλσυ, ο Μάτος σηκώνει το ένα Κόπα Λιμπερταδόρες μετά το άλλο (στα ενδιάμεσα κλαίει από συγκίνηση), ο Ιβανσιτς ξανάγινε αρχηγός της εθνικής Αυστρίας και είναι βασικός στη Μπάγερν και στην ποδιά του Ντέιβιντ σφάζονται όλες οι ευρωπαϊκές ομάδες.

Καλά, έτσι και γινόμουν συνιδιοκτήτης, κεφάλι δεν θ'άφηνα στη θέση του! "Εγκληματίας" κανονικός, σαν αυτούς που μπήκαν και διαλύσανε το μαγαζί γωνία του Γιάννη, που λέει και ο παναθηναϊκάρχης Γκόντζος.

ΥΓ
Ασχετο (σχετικό) αλλά αυτός ο Κοντός, με τη φωνή του οποίου μεγάλωσα κολλημένος στο τρανζιστοράκι, πρέπει να έχει εικόνισμα τον Βαρδινογιάννηδων πάνω από το κρεβάτι του. Μα να μην έχει γράψει μισή αράδα κριτικής στον Τζίγγερ ο αθεόφοβος; Ετσι για ξεκάρφωμα; Για όλα φταίνε οι κακοί οπαδοί που δεν στηρίζουν, οι οργανωμένοι που τα τσεπώνουν από τρίτους για να κάνουν μπάχαλο την ομάδα και το σύστημα. Ας έγραφε κάτι τύπου "το μεγαλύτερο ελάττωμα των Βαρδινογιάννηδων είναι η ευαισθησία τους και η υπερβολική τους αγάπη για τον Ανθρωπο", ρε αδερφέ...Δεν έχουμε απαίτηση να απαρνηθεί και τον έρωτά του...

;ppppppppppp

paoad said...

@pensierix

O Ν'doye μπορεί να μην παίξει ποτέ στην Τσελσι αλλά αυτό δεν τον κάνει κακό παίκτη. Σίγουρα πάντως 3 φορές καλύτερο του Πετροπουλου, που είναι και ο μοναδικός επιθετικός που διαθέτουμε. Όσο για τους άλλους 3 δεν είπα ότι είναι σούπερ παίκτες αλλά πιστεύω ότι άξιζαν μια θέση στο ρόστερ του ΠΑΟ. Ο Μάτος είναι σίγουρα ποιοτικότερος του Σιμάο, ο Ιβανσιτς είναι ο καλύτερος εκτελεστής στημένων που πέρασε απο τον Παο την τελευταία 10ετία και ο Ντειβιντ δεν θα μπορούσε, όσο και αν προσπαθούσε, να είναι χειρότερος του Σαριεγκι.

pensierix said...

To ότι κάποιοι θα μπορούσαν να έχουν θέση στο ρόστερ, δεν διαφωνώ. Ειδικά στο φετινό της μιζέριας, της κακομοιριάς και του ξεπουλήματος παραείχαν θέση και μάλιστα θα ήταν και βασικοί. Δεν είναι όμως οι παίκτες για τους οποίους διεπράχθη κάποιου είδους έγκλημα, όπως υποστηρίζουν οι νοσταλγοί (δεν αναφέρομαι σε σένα, φυσικά). Για τον Μάτος της Μποταφόγκο μιλάμε που αντιμετώπισε ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα υγείας και στην αρχή δεν έπαιζε ούτε στη Βραζιλία (το έγκλημα ήταν που οι πολυμετοχικοί έσκασαν τρελά λεφτά για έναν συμπαθητικό παίκτη, αλλά μέχρι εκεί), τον Ιβανσιτς που κατέληξε αναπληρωματικός σε κάποια Μάιντς (και που εδώ με ή χωρίς τον κακό τεντά, 1 έπαιζε και 4 τον ψάχναμε) και τον Εντόι που ακόμα στην Κοπεγχάγη βρίσκεται...

Και μιας και ανέφερες τον Σαριέγκι, ακόμα γελάω με τα αγανακτισμένα πρωτοσέλιδα του Γκόντζου με τον Βάσκο πρώτη μούρη. Ηταν παίκτης που έφερε ο λατρεμένος του Τζίγγερ και πιθανή μη ανανέωση του συμβαλαίου του ο παναθηναϊκάρχης την εξελάμβανε ως εκδίκηση των αδίστακτων πολυμετοχικών...Τελικά ο Βάσκος έμεινε, το καταχάρηκε ο Κωστάκης που δεν διεπράχθη άλλο ένα έγκλημα και ζήσαμε εμείς καλά και ο Σαριέγκι πολύ καλύτερα...

:))))))

4minister said...

Πως γίνεται σε ένα γατομπλόγκ να χορεύουν τα ποντίκια; :angel:

Στο σημερινό Δ.Σ. της Super League περιμένω να έχουμε κάποια σημαντική έκπληξη.

Βλέπεις βρωμόγατο ότι δεν σε ξεχνάμε, περνάμε που και που να σου ξύσουμε την κοιλίτσα που τόσο σου αρέσει! Φιλιά!

4minister said...

Κάτι που ξέχασα πριν. Ο Πολυαμέτοχος έχει πουλήσει μέχρι τώρα κάτω από 2.000 διαρκείας. Όταν μιλάνε τα νούμερα οι ψεύτες να κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο!

Ακούς Τσουτσού Κοτλέ; (η τουλούμπα στα τούρκικα).

:p

gatti said...

@4minister: Eίναι αλήθεια ότι τους έχω δώσει πολύ... αέρα υπουργέ μου! :)))

Tελικά μόνο έκπληξη δεν έγινε στο σημερινό ΔΣ. Εκτός αν θεωρήσει κανείς έκπληξη την πλακα που έκανε ο Μαρινάκης ψηφίζοντας λευκό!

Το ξέρω ότι δεν με ξεχνάτε βρε και ναι αρέσει πολύ στο γατί να του ξύνουν την κοιλίτσα! :)))

Φιλιά!!!

PS. Θα τσουλήσουν τα διαρκείας να είσαι βέβαιος. Και ο μόνος λόγος είναι ότι αρκετοί θα τα σκάσουν για να μπορούν να πάνε να κράξουν τον ραλίστα και την παρέα του...
Θα έχουμε αρκετές ομορφιές ΚΑΙ φέτος...

bhoy said...

Kαλή Επάνοδο!
Αλλά δυστυχώς δεν είναι μόνο η ΠΑΕ...είναι η ΚΑΕ (και ένα κλίμα του μελλοθάνατου στην φετινή κ τελευταία σεζόν) αλλά κι ο Ερασιτέχνης που κατήντησε να πηγαίνει σε Διοικηση Πρωτοδικείου.
Βέβαια είπαμε τα λεφτά (κυριολεκτικώς),άρα κι η δόξα και η καθημερινή τριβή είναι στην ασπρόμαυρη,αλλά έτσι ας μην κλαιγόμαστε.Διότι στην ασπρόμαυρη μάθαμε να είμαστε "ανώτεροι" κι "ευρωπαίοι" με μοναδική εξαίρεση ένα συλλαλητήριο που κατόπιν εορτής ξανααναρωτιέμαι τί και ποιος βρισκόταν υπογείως από πίσω αλλά ας το παραβλέψω,αφού οι "πράσινες μάζες" έκαναν ένα βήμα μπρος (και μετά δυο βήματα πίσω).

Οπότε καλό είναι να ασχολούμαστε με τον Τζίγκερ και τον Σαριέγκι,αντί των Αφών και του Νίκολας/Φώτση/Σάτο.