Thursday, April 2, 2015

Ας μιλήσουμε για... μπάλα



Την αφορμή μου την έδωσε γκάλοπ αθλητικού site που ζητούσε από τους αναγνώστες του να απαντήσουν στην ερώτηση «ποιος ποδοσφαιριστής θα ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου», βάζοντάς τους να διαλέξουν ανάμεσα σε 10 «κακά» παιδιά.

Οι περισσότεροι ψήφισαν Πάμπλο Γκαρσία και το αποτέλεσμα δεν με εξέπληξε (κι εγώ Πάμπλο θα ψήφιζα, εδώ που τα λέμε). Η Ζωή έχει και την κλάση του και τον τσαμπουκά του, αλλά και τρέλα μπορεί να πουλήσει όπως και ο Ουρουγουανός.

Εύστοχο και επίκαιρο λοιπόν το γκάλοπ, αν και νομίζω ότι έχει λάθος βάση. Αν η Βουλή είναι γήπεδο, τότε η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν θα μπορούσε να είναι παίκτης. Ως Πρόεδρος της Βουλής, θα ήταν ο διαιτητής. Ο άρχοντας του αγώνα. Αυτός που σφυρίζει και αποφασίζει. Που μοιράζει κάρτες και καταλογίζει πέναλτι. Σωστό, πέτσινο, δεν έχει σημασία. Μέσα στο γήπεδο είσαι υποχρεωμένος να κάνεις αυτό που θέλει ο διαιτητής. Έξω απ’ αυτό μπορεί να του κάψεις και το μαγαζί. Αλλά ευτυχώς η Ζωή ούτε φούρνο διαθέτει, ούτε καθαριστήριο.

Κι όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν οι αρχηγοί-φίρμες των κομμάτων-ομάδων, ότι μέσα στη Βουλή η Πρόεδρος είναι ο ρέφερι, τόσο το καλύτερο γι’ αυτούς. Γιατί όπως πάει το πράγμα και καθώς η Ζωή δεν βλέπω να σκοπεύει να το βάλει κάτω και όπως η ίδια είναι νέα και οι απέναντι είναι και κάποιας ηλικίας, δεν θέλει και πολύ έτσι που τσαντίζονται να τους ανεβεί καμιά πίεση ή κανα σάκχαρο και να έχουμε άλλα μετά.

Αυτό το τελευταίο είναι πολύ επίφοβο, καλού κακού ας έχουν και κανα γιατρό εύκαιρο ή κανα ασθενοφόρο παρκαρισμένο παραδίπλα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις… Μη θρηνήσουμε καμιά απώλεια στα ξαφνικά.

Ο διαιτητής, ο Βαρούχας και το δυναμόμετρο

 

Θα μου πεις ότι ο διαιτητής σε έναν αγώνα για να θεωρείται ότι κάνει καλή διαιτησία θα πρέπει να περνάει απαρατήρητος και όχι να συγκεντρώνει τα βλέμματα πάνω του με τις αποφάσεις του.
Ποιος όμως κρίνει ποιες αποφάσεις είναι σωστές; Γιατί αλλιώς τις κρίνει η μια ομάδα, αυτή που ευνοείται, αλλιώς τις κρίνει η άλλη, που αισθάνεται ότι αδικείται.

H συνέχεια ΕΔΩ: 

3 comments:

Unknown said...

happy new year 2016
happy new year sms 2016
new year 2016 messages
happy new years eve images
happy new year sms

Unknown said...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΓΓΡΑΦΑ DATABASED ONLINE. (https://biometricdocs.com) WHATSAPP :: +1 317 207 6101
Προσπαθούμε να παρέχουμε πλήρη ικανοποίηση πελατών και πελατών, υιοθετώντας μια φιλοσοφία πλήρους εξυπηρέτησης. Έχουμε την τάση να διαβάζουμε και να βλέπουμε τους εαυτούς μας ως επέκταση των δυνατοτήτων των πελατών μας, αναγνωρίζοντας ότι είμαστε ένας σημαντικός και κρίσιμος σύνδεσμος για την επιτυχία τους. Μπορούμε να σας εγγυηθούμε με ένα πλήρες σύνολο βάσεων δεδομένων που έχουν εγγραφεί σε πραγματικές γνησιότητες και / ή έγγραφα ταυτότητας στη χαμηλότερη ελαχιστοποίηση του συνολικού κόστους.

Όλα τα δεδομένα είναι βιομετρικά καταχωρημένα με μικροεπεξεργαστή RFID (Radio-Frequency IDentification) και μπορούμε να πάρουμε μόνο 2-10 εργάσιμες ημέρες για να φτιάξουμε για εσάς πραγματικά αληθινά / καινοτόμα έγγραφα που θα σας βοηθήσουν να πάρετε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή με μια νέα ταυτότητα, θα είναι σε θέση να προστατεύσει το απόρρητό σας, να οικοδομήσει ένα νέο πιστωτικό ιστορικό, να παρακάμψει εγκληματικούς ελέγχους ιστορικού, να πάρει πίσω την ελευθερία σας κ.λπ.
αγοράστε την άδεια οδήγησης
αγοράστε άδεια οδήγησης ΗΠΑ
αγοράστε την άδεια οδήγησης CANADIAN
αγοράστε άδεια οδήγησης ASIAN
αγοράστε την άδεια οδήγησης της ΕΕ
Αγοράστε Πολωνική άδεια οδήγησης
αγοράστε γερμανική άδεια οδήγησης
αγοράστε πραγματικό διαβατήριο των ΗΠΑ
αγοράστε Real Canadian Passport
αγοράστε πραγματικό γερμανικό διαβατήριο
αγοράστε πραγματικό διαβατήριο του Ηνωμένου Βασιλείου
αγοράστε το πραγματικό ΡΩΣΙΚΟ διαβατήριο
αγοράστε το πραγματικό τουρκικό διαβατήριο
αγοράστε πραγματικό ισπανικό διαβατήριο
αγοράστε το Real FRENCH Passport
αγοράστε Real DUTCH Passport
αγοράστε Real ITALIAN Passport
αγοράστε ταυτότητα ΗΠΑ
αγοράστε την κάρτα ταυτότητας CANADIAN
αγοράστε την ΙΤΑΛΙΚΗ ταυτότητα
αγοράστε τη γερμανική ταυτότητα
αγοράστε την κάρτα ταυτότητας της Πολωνίας
αγοράστε την κάρτα ταυτότητας της Τουρκίας
αγοράστε την κάρτα ταυτότητας της Ισπανίας
αγοράστε πιστοποιητικό γεννήσεως στο διαδίκτυο
αγοράστε SSN
αγοράστε Δίπλωμα
αγοράστε το IELTS
αγοράστε Visa online
αγοράστε την αμερικανική πράσινη κάρτα στο διαδίκτυο

WHATSAPP :: +1 317 207 6101
EMAIL :: biometricrealdocs01@gmail.com

Κλειδαράς Σπανός said...

Κλειδαράς Γλυφάδας Σπανός
Άνοιγμα πόρτας, Άνοιγμα αυτοκινήτου πόρτες ασφαλείας
πάνω από 30 χρόνια εμπειρία


Ο καλύτερος κλειδαράς νότια προάστια

24 ώρες

Τηλ άμεσης εξυπηρέτησης: 6996.777.777