Sunday, December 2, 2007

Αποδυτήρια έχουμε, παίχτες δεν έχουμε!

* Σε όσους πίστεψαν με τη νίκη επί της ΑΕΚ ότι η ομάδα ρολάρει

* σε όσους θεώρησαν ότι η ισοπαλία (που θα έπρεπε να είναι ήττα) με τη Λάρισα ήταν μια κακή παρένθεση

* σε όσους φωνάζουν ότι στο ματς με την Ξάνθη φταίει το πέναλτι που δεν έδωσε ο Κασναφέρης (που ήταν πέναλτι αλλά άμα δεν μπορείς να κερδίσεις την παραπαίουσα ομάδα του Πανόπουλου μέσα στην έδρα σου, άστο καλύτερα)

* σε όσους έχουν ασθενική μνήμη ή λόγω ηλικίας δεν έχουν ζήσει την Πανάθα να παίζει μεγάλη μπάλα, ή συνήθισαν τόσο πολύ τα χάλια των τελευταίων χρόνων που ...πεταρίζουν σε κάθε επιτυχημένη σέντρα του Βύντρα και σε κάθε σωστό συνδυασμό δύο παικτών (παραπάνω από δύο δεν μπορούν να συνδυαστούν) και ελπίζουν ότι φέτος μ΄ αυτούς τους παίκτες που έχουμε, μπορούμε να φτιάξουμε ομάδα

ένα έχω να πω:



αυτή η στάνη



αυτό το τυρί βγάζει.



Πάρτε το απόφαση για να μη στενοχωριέστε...
Εγώ μέχρι να φιλοτιμηθεί ο ραλίστας να ρίξει κανα φράγκο να πάρει παίχτες και όχι λαχεία που σπάνια κληρώνουν, θα ασχολούμαι μόνο με το μπάσκετ.

ΥΓ. Ωραίος Πεσέιρο: "Δεν μου αρέσει να βλέπω παίκτες να πέφτουν στο χορτάρι, εγώ τα βάζω με τον Εντόι όταν καμιά φορά πέσει στο χορτάρι".
Να το θυμηθείς αυτό που είπες την επόμενη φορά που θα φωνάξει ένας άλλος Δέλλας ότι ο παίκτης σου κάνει θέατρο όπως και κάθε φορά που θα τον γκρεμοτσακίζουν οι αντίπαλοι και κανένας κόρακας δεν θα τολμάει να σφυρίξει παράβαση. Και επιτέλους, αποφάσισε ρε μεγάλε. Είναι ο παίκτης σου θεατρίνος ή όχι; Κι έτσι και γιουβέτσι, ανάλογα πώς μας συμφέρει δεν γίνεται.

10 comments:

Alexandros said...

Που χάθηκες εσύ; Για τον ΠΑΟ τα έχουμε πει πολλες φορές. Με 2 αμυντικά χαφ χωρίς κάθετη πάσα και με πλάγια μπακ χωρίς δημιουργικές ικανότητες είναι φυσιολογικό να κάνεις ελάχιστες φάσεις για γκολ ακόμα και εντός έδρας. Ακόμα και με την ΑΕΚ (η οποία παίζει όλο και χειρότερα...) όσες φάσεις κάνατε τόσα γκολ βάλατε. Δηλαδή 2. Για τον Ν'Ντοι έχουμε βγάλει συμπέρασμα τι καπνό φουμάρει. Είναι όμως μικρός και μπορεί να στρώσει.

gatti said...

Είχα μαστορέματα στο σπίτι και ακόμα δεν έχω ξεμπερδέψει. Τα
βιβλία κόντευαν να μου πέσουν στο κεφάλι, οπότε αναγκάστηκα να μεγαλώσω βιβλιοθήκες και ντουλάπια
και είχα ξηλώσει και pc και όλα τα σχετικά.

Ασε με, με το χτικιό. Κάθε φορά που βλέπω σιχτιρίζω. Μου βάζει δύο
αμυντικά χαφ σε εντός έδρας αγώνα, έχει ακραία μπακ για τα μπάζα μια άμυνα που τρέμει το φυλλοκάρδι σου πότε θα κάνει την πατατιά και επίθεση που ζητιανεύει για μια πάσα που δεν έρχεται ποτέ και έχεις μερικούς να πιστεύουν ότι πάμε για μεγάλα πράγματα φέτος και φτιάχνουμε ομάδα.

Να παρατάω τις δουλειές που έχω για να δω το ματσάκι χθες το απόγευμα και να καταλήγω να βρίζω και να είμαι μέσα στα νεύρα... Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα. Και τώρα που τα γράφω, συγχύζομαι πάλι.

mamma said...

Ας είναι και ποδοσφαιρικό το σχόλιο, αρκεί που εμφανίστηκες.
Καλό μήνα βάζελε!!!

ΥΓ. Αν ήμουν κάποια ομάδα, Πανάθα θα ήμουν, ότι δηλαδή ήμουν από γεννησιμιού μου. Απλά βαρέθηκα να ασχολούμαι για να τσεπώνουν άλλοι.

gatti said...

Kαλό μήνα και σε σένα mamma.
Kι εγώ από γεννησιμιού μου είμαι Πανάθα. Να σκεφτείς ότι την ημέρα του γάμου των γονιών μου είχε ντέρμπι με το γαύρο. Ο πατέρας μου πήγε στο γήπεδο, είδε το πρώτο ημίχρονο, μετά πήγε και παντρεύτηκε και όταν βγήκε από την εκκλησία το πρώτο που ρωτούσε ήταν το
αποτέλεσμα.
Οπότε, μην κοιτάς που γκρινιάζω, το αίμα νερό δεν γίνεται...

squarelogic said...

Σωστη η συντομη αναλυση του Αλεξανδρου.

Παροτι η ομαδα ηταν φιλοτιμη(δε μπορεις να τους κατηγορησεις οπως παλιοτερα οτι αδιαφορησαν ή μπηκαν υπεροπτικα),της λειπουν 2-3 πραγματα για να καθαριζει τετοια ματς οταν ο αντιπαλος αμυνεται ψυχωμενα μαζικα:
-ο σεντερ φορ που θα κανει την υποψια ευκαιριας γκολ(τυπου Κοβασεβιτς εστω,γιατι να κρυβομαστε?)

-ο σπεσιαλιστας των φαουλ(τυπου Ριμπο ή Φρατζεσκου),που απειλει θανασιμα σε καθε χτυπημα κι αναγκαζει την αντιπαλη αμυνα να σκεφτεται να παραχωρησει φαουλ

- τυχη/και ή διαιτητικη καλη διαθεση(και τα 2 ελειπαν χτες)

Απο κει και περα τα αμυντικα προβληματα ειναι χιλιογραμμένα(να δουμε ποτε οι αρμοδιοι θα δεησουν να δωσουν λυση).

Και γω ειπα οτι εξανληθηκες απο το προηγουμενο ποστ-μαμουθ και κανεις αποτοξινωση...

gatti said...

Aυτό είναι που λέμε από την αρχή της σεζόν. Εμείς ούτε παίκτες κλάσης έχουμε (Γκαλέτι - Κοβάσεβιτς) ούτε παίκτες που μπορούν να κάνουν μόνοι τους τη διαφορά σε ένα παιχνίδι όπως είναι ο Ρίμπο (αυτός κι αν είναι παίκτης κλάσης, έστω και στα τελειώματα).

Οταν δεν έχεις το πολύ μεγάλο όνομα
και θέλεις να πρωταγωνιστείς, πρέπει να έχεις ένα πολύ καλό και σφιχτοδεμένο σύνολο. Κι εμείς δεν διαθέτουμε τους παίκτες (σε αρκετές θέσεις) που να μπορούν να δημιουργήσουν αυτό το σύνολο.

ΥΓ. Μπροστά σε όσα έχω τραβήξει - και τραβάω ακόμα - αυτές τις μέρες με τα μαστορέματα, το ποστ - μαμούθ είναι παιχνιδάκι!

Wrong Guy said...

pou eisai esi toso kairo?

mastoremata??

etsi to leme tora?

gatti said...

Εχεις μπλέξει με μαστόρους; Δεν στο εύχομαι. Αλλά μπήκα στο χορό και χορεύω. Δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς.

Θα επιστρέψω όμως δριμύτερη!!!

subir said...

Hey gatti..Έχω δει και έχω δει ενημερωμένους με αθλητικά, αλλά εσύ νομίζω πως είσαι όντως μια κερκίδα μόνη σου!Και μια χαρά σε βρίσκω.Τον torch και τηλέφωνο που τον παίρνω κυνηγάει το ασφαλιστικό.Τι να κάνω και εγώ? Του τα χώνω στο blog.Nice meeting you.C u around..

gatti said...

@subir: Καλώς ήρθες. Εγώ είναι ήδη σα να σε γνωρίζω, αφού ο torch είναι ο μεγαλύτερος διαφημιστής σου και σε είχα ήδη επισκεφτεί. Καλά κάνεις και του τα χώνεις στο blog, γιατί δεν έχει καταλάβει ότι η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη.

Οσο για τα αθλητικά, ε, αδυναμίες είναι αυτές! Ο,τι μπορώ κι εγώ κάνω...