Saturday, January 5, 2008

Πέφτεις σε λάθη, τι έχεις πάθει...

Tι έγινε ρε παιδιά; Παίζουνε και σε άλλα γήπεδα σαν χεσμένοι οι διαιτητές; Κι εγώ νόμιζα ότι μόνο μέσα στο τηγάνι την γεμίζουνε την πάνα τους όπως είπε και ο Ακης ο Ζήκος.
Δεν βγαίνουνε και φυλλάδες αύριο για να διαβάσουμε για την θρυλική ανατροπή που έκανε ο Ντάρκο στο έπος του Καυτανζογλείου.
Κι αυτές οι γριές τι περιμένανε; Να τις αφήσει ο Πολατιάν να ισοφαρίσουνε το γαύρο; Πλάκα κάνουμε;

Αλλά έτσι είναι. Οταν ο Πετράκης στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, ο Τζίγγερ κάνει οικογενειακές διακοπές στο χωριό του Αη Βασίλη. Τι νομίζεις; Τσάμπα μίλησε ο Πετράκης μετά το ματσάκι με την Ξανθούλα για λάθη της διαιτησίας εις βάρος του γαύρου; Να χαρώ εγώ λάθη εις βάρος του γαύρου στο ματσάκι με τον Ηρακλή. Ενα κανονικό γκολ που βάλανε οι γριές και ακυρώθηκε και ένα ανύπαρκτο οφσάιντ που τους σφύριξε σε ένα τετ-α-τετ με το μέλος. Πω πω ρε παιδί μου, τον σφάξανε πάλι τον φουκαρά το γαύρο...

(Ωραία μας μπήκε το 2008...)


EDIT: Πού θα πάτε ρε μ΄ αυτά τα χάλια να παίξετε στο τηγάνι; Πού πας ρε Ζοζέ Καραμήτρο Πεσέιρο και κατεβάζεις τέτοια 11άδα; Τι μου βάζεις τον Εκι που έχει να παίξει ένα χρόνο να ξεκινήσει βασικός; Κι όταν τον βγάζεις κι ενώ οι Πόντιοι παίζουνε με τα μπούνια άμυνα, τι πας και μου βάζεις τον Αλέξανδρο τον όμορφο; Για να φυλάξει το Κούγκι; Και πού είναι ο Νίνης; οέο; Καλού κακού πάντως την άλλη βδομάδα κλειδώστε τον Καραγκούνη στα αποδυτήρια μπας και δει το τηγάνι και το μπερδέψει με τη Ριζούπολη. Και βάλτε και κανα πούλμαν μπροστά από το τέρμα μπας και κρατήσει τον Ντάρκουλα.
ΥΓ. Α ρε Γιάννη Γκούμα. Σου έχω σούρει πολλά αλλά θέλεις 10 Σαριέγκι και 20 Ενακαρχίρε στην καθισιά σου.
ΥΓ1. Τι χτικιό κι αυτό ρε παιδί μου. Από το Δόξα τω Θεώ (Αρης) στο βόηθα Παναγιά (Καλαμαριά) δεν αντέχεται.
ΥΓ2. Το πέναλτι ήτανε πέναλτι και ας λένε ό,τι θέλουν.
ΥΓ3. Φήμες αναφέρουν ότι τον Πεσέιρο(υ) τον ετοιμάζουνε για σφουγγάρισμα και έχουνε έτοιμο τον Ρότσα. Τη σκαπούλαρε με τα αρειανά, θα τη σκαπουλάρει δις με γαύρο και με τα ΠΑΟΚια στην Τούμπα;
ΥΓ4. Ζοσέ γερά το ΟΥΕΦΑ είναι κοντά.

* Ασχετο - σχετικό. Τι γκολ ήταν αυτό που έφαγε ο Μορέτο; Προτείνω να αιτηθεί το ΑΕΚάκι στη Σούπερ Λίγκα να του επιτραπεί να παίζει με δύο τερματοφύλακες αντί για έναν.
Ετσι κι αλλιώς Μορέτο και Μάχο μαζί, σκάρτο έναν κανονικό πορτιέρε κάνουν δεν κάνουν...

13 comments:

mamma said...

απαπαπα!!!
:-)

gatti said...

Ε μη μου πεις ότι πάλι δεν κατάλαβες!
Τον σφάξανε τον γαύρο, αυτή είναι η κεντρική ιδέα!

Σείστηκε η γη από την τόση αδικία εις βάρος του! :-pppp

mamma said...

Χθες ήρθε ένα γαύρος φίλος από το σπίτι. Είχε πάει να δει τον αγώνα σε μια καφετέρεια και όταν ήρθε μου λέει: "φτιάξε μου ένα φασκόμηλο, πονάει το στομάχι μου, ο αγώνας με διέλυσε".
Το μόνο που ξέρω είναι πως το τελευταίο γκολ που φάγανε, το ακύρωσε ο διαιτητής.

Rizobreaker said...

Γεια σου gatti! Καλώς σε βρίσκω!
Βλέπω ανάλυση διαιτησίας από γυναίκες?? Αυτά είναι... Θα έχει ενδιαφέρον η μπλογκοπαρέα μας!! ;-)

ΥΓ: Σήμερα ήμουν στο γήπεδο και δυστυχώς ορισμένοι αχαρακτήριστοι, που το παίζουν ανεξάρτητοι Παναθηναϊκοί, με έκαναν να μετανοιώσω την ώρα και τη στιγμή... Θα γράψω συντόμως στο μπλογκ μου γι' αυτό το σκηνικό...

gatti said...

@mamma: Κακώς χάλασε το στομάχι του ο φίλος σου. Θα έπρεπε να το ξέρει ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα έφευγε με τη νίκη. Αυτό γίνεται χρόνια τώρα...


@rizobreaker: Καλώς τον! Γιατί σου κάνει εντύπωση; Πολλές γυναίκες ασχολούνται με τη μπάλα.

Για ποιο σκηνικό μιλάς; Για τον Αθανασόπουλο; Για τα συνθήματα; Θα περιμένω να δω το ποστ σου.

Rizobreaker said...

Μιλάω για τις βρισιές εις βάρος των Αθανασόπουλου και Τζίγκερ, για τη ψευτομαγκιά και τον ηλίθιο τσαμπουκά ορισμένων "ανεξάρτητων" συνδεσμιτών, την εμετική τους αίσθηση ανωτερότητας και για άλλα... Θα τα αναλύσω... Έφτασα στο σημείο να μνημονεύω την μισοάδεια Λεωφόρο των προηγούμενων αγωνιστικών...
Ήμουν στη θύρα 7, στην "καρδιά" των γεγονότων... Ήσουν γήπεδο?

ΥΓ: Μου αρέσει που ασχολείστε με τη μπάλα, αυτό λέω... ;-)

gatti said...

Να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια κι εμένα έχουν υπάρξει στιγμές που μου έρχεται να τους βρίσω. Ασχετα αν δεν θα το έκανα τελικά αν τους είχα απέναντί μου.

Και δεν ξέρω αν φταίνε οι ανεξάρτητοι ή η διοίκηση, πιθανότατα φταίνε κι οι δύο για να έχει οδηγηθεί η κατάσταση σ΄ αυτό το σημείο.

Δεν μου αρέσει η άδεια Λεωφόρος, αλλά κι εγώ δεν πάω γήπεδο εδώ και πολύ καιρό. Από τότε που σταματήσαμε να παίζουμε μπάλα...

Rizobreaker said...

Διάβασε το και περιμένω σχόλιο σου!
http://rizobreaker.blogspot.com/2008/01/blog-post_07.html

subir said...

Δώσεεεεεεεεεε.Πσσστ!Βάζω τα μέσα για να πάρεις την εκπομπή του Γεωργίου!

Πάρα πολλά φιλιά

gatti said...

@rizobreaker: To διάβασα και σου απάντησα :-)


@subir: Βάλε, βάλε!!! Θέλω δόξα και λεφτά!
(καλά, συμβιβάζομαι και μόνο με τα λεφτά - άσε τη δόξα για τους άλλους)...

:-***

Alexandros said...

Μεγάλη σύμπτωση gatti. Εντελώς τυχαία παρατήρησα ότι έχουμε γράψει 89+1 ποστ και οι δύο!
Σε συνέχεια της διαιτητολογίας των τελευταίων ημερών , να σου θυμήσω το πεναλτάκι που έγινε γαργάρα πέρυσι στο ΟΑΚΑ (ΠΑΟ-Καλαμαριά 2-1) στο τελευταίο λεπτό (το είχε κάνει ο Έμπεντε να θυμάμαι καλά) το οποίο δείχνει σε μεγάλο βαθμό την εύνοια του μεγάλου έναντι του μικρού. Πέναλτι υπέρ του μικρού δεν δίνεται στο τελευταίο λεπτό με τίποτα. Ενώ υπέρ του μεγάλου... Όλα τα άλλα, καθώς και τα υπόλοιπα περί αναλύσεως των αμφισβητούμενων φάσεων, είναι για την τηλεθέαση και την αναγνωσιμότητα.

gatti said...

@alexandros: Ο διαιτητής το έκανε γαργάρα, όχι ο Παναθηναϊκός. Ολοι παραδεχτήκαμε ότι ήταν πέναλτι και μάλιστα τον φουκαρά τον Πέτρο (Εμπεντε) τον κυνηγούσε μέχρι πού τον πήρε και τον σήκωσε τελικά από την ομάδα. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως δεν δίνεται υπέρ του μικρού, αλλά δίνεται υπέρ του μεγάλου. Το έγραψα κι εγώ στο blog σου ότι εκεί είναι η διαφορά. Στη χρονική στιγμή που δίνεται και όχι στο πόσο είναι ή δεν είναι πέναλτι. Κι αυτό γιατί επίσης όπως σου έγραψα ΚΑΝΕΝΑΣ μεγάλος δεν θα παραδεχτεί πως ένα πέναλτι είναι πέναλτι όταν το κερδίσει ένας άλλος διεκδικητής του τίτλου.

subir said...

Έφτιαξα κάτι που νομίζω ότι μπορεί να μας διευκολύνει όλους.Bloggers ή όχι.Αν θες μπες στο freskotato.blogspot.com.Διάβασε και αν δεις ότι βολεύει,πράξε αναλόγως.