Monday, January 14, 2008

Τι λες τώρα;

Aπάνω που μας χρώσταγαν μας πήραν και το βόδι!
Αδικήθηκε ο γαύρος από τη διαιτησία; Ρε, ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ; Θέλετε συμψηφισμούς; Είστε σίγουροι ότι σας συμφέρει; Το μόνο για το οποίο δικαιούστε να φωνάζετε είναι ότι η μπάλα βγήκε στο γκολ του Ν΄ Ντογιέ. Μια φάση που θες πέντε ριπλέι για να την πάρεις πρέφα.


Eγώ δικαιούμαι να φωνάζω
* Για πέναλτι στο Σαριέγκι που δεν δόθηκε
* Για κόκκινη στον Μενδρινό που δεν δόθηκε σε δρεπανηφόρο κόψιμο στον Σιμάο
* Για δεύτερη κίτρινη (άρα κόκκινη) σε φάουλ του Γκαλέτι στον Γκούμα

Και σου αφήνω και κάβα το φάουλ του Τοροσίδη στον Μάλαρτζ στο γκολ του Αντζα.

Οσο για το πέναλτι του Βούλη που ...και καλά δεν ήταν πέναλτι λέει γιατί ο παίχτης έβαλε το χέρι του να στηριχθεί. Και το κέρατο; Τι τόχει το κέρατο; Ας το έβαζε κόντρα να στηριχτεί. Και δεν κατάλαβα! Τόση φασαρία για ένα πέναλτι που στην τελική δεν έγινε ποτέ γκολ;

Ασε τώρα τις τραγικές φυλλάδες. Και δεν λέω για Φως και Πρωταθλητή. Αυτές τις δικαιολογώ. Και οι δικές μας αντίστοιχα θα γράφανε σε ανάλογη περίπτωση. Αναφέρομαι στις αντικειμενικές του κώλου που τα έχουνε μοιράσει φίφτι - φίφτι. Πρέπει βλέπεις να κρατήσουμε και το κοινό μας. Μη χάσουμε τους μισούς αναγνώστες γιατί πού θα τους ξαναβρούμε μετά; Οξω ρε! Ξεφτίλες!

Με έναν τίτλο μόνο θα συμφωνήσω. Μ΄ αυτόν του "Φίλαθλου". Οτι πετάξαμε στα σκουπίδια μοναδική ευκαιρία να βάλουμε τέσσερα γκολ και να τελειώσει οριστικά το παραμύθι. Αμα δεν μπορείς με τέτοια μπάλα που έπαιξες και με τόσες ευκαιρίες που είχες να ρίξεις τέσσερα τεμάχια στον γαύρο, αλλά να του επιτρέπεις την άλλη μέρα να το παίζει και θύμα, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου.

Iβανσιτς: Aγοράστε τον τώρα!

Βύντρα: Mπράβο κουστουμιά ο "σακάτης"!

Δημήτρης "Φόρεστ Γκαμπ" Παπαδόπουλος: Ο πιο αδύναμος κρίκος. Εκανε ήρωα το μέλος.
Ελαφρυντικό το ότι ήταν "κρύος" όταν κλήθηκε να εκτελέσει το πέναλτι (τ΄ ακούς Πεσέιρου);. Επιβαρυντικό ότι είναι μονίμως ντεφορμέ και ότι είναι άθλιος εκτελεστής πέναλτι (το ξανακούς Πεσέιρου;).

19 comments:

Rizobreaker said...

Αγαπητό gatti πολύ καλά τα λες! Ας σου πω κι εγώ τα δικά μου να κάνουμε κουβεντούλα...

1-1!! Αντί για 1-4 όμως…
Ο Παναθηναϊκός έπαιξε σαφώς καλύτερα! Δεν περίμενα ότι θα δημιουργούσαμε τόσες ευκαιρίες… Δυστυχώς δεν τις εκμεταλλευτήκαμε και δεν πήραμε το τρίποντο! Κατά τη γνώμη μου δεν έπρεπε να είχε βγει ο Σαλπιγγίδης… Όταν είδα ότι εκτελεί ο Παπαδόπουλος το πέναλτι κάτι μου έλεγε (δυστυχώς) ότι θα το χάσει… Η ευκαιρία που έχασε ο Εντόι ήταν τραγική στιγμή! Μπορούσε άνετα να περάσει και τον Νικοπολίδη και να μπει με τη μπάλα στα δίχτυα! Έκανε τραγικό λάθος σουτάρωντας από εκεί… Το δοκάρι του Ίβανσιτς ακόμα ένα χαμένο γκολ… Η εξ επαφής αστοχία του Σαλπιγγίδη μετά την κεφαλιά του Σαριέγκι ακόμα μία χαμένη ευκαιρία… Τι να πω… Στο τέλος περίμενα ότι θα επαληθευόταν ο άτυπος νόμος που λέει ότι όταν χάνεις τόσα γκολ, θα το φας στο τέλος… Ευτυχώς δεν επαληθεύτηκε εε?
Σήμερα πιστεύω ότι ο Βύντρα έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι (παίζει καλύτερα στα αριστερά ή μου φαίνεται?), όπως επίσης και οι Γκούμας (αα ρε μπαρμπα-Γιάννη) και Ίβανσιτς (γαμώ το δοκάρι)! Πολύ καλοί και οι Σαριέγκι, Νίλσον. Ο Σιμάο συνεχίζει να με εκπλήσσει ευχάριστα! Βλέπω να εξελίσσεται σε μεγάλο παίχτη! Δυστυχώς η εκτέλεση του Παπ στο πέναλτι ήταν κάκιστη και χάσαμε μια ευκαιρία να τους πάρουμε για 2η σερί φορά στο Καραϊσκάκη...
Αν συνεχίσει ο Παναθηναϊκός στον ίδιο ρυθμό στους επόμενους 14 αγώνες, δε νομίζω ότι θα χάσει το πρωτάθλημα… ;-)

ΥΓ: Δεν ήθελα να μιλήσω για διαιτησία, αλλά οι φίλοι μας Ολυμπιακοί είναι προκλητικότατοι (όπως βλέπω σε πολλά site και blog σήμερα)!
Για το γκολ του Ολυμπιακού, ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος! Μέσα στη ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ο τερματοφύλακας είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΡΧΩΝ και έχει δικαίωμα εφόσον η μπάλα είναι ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΜΗ ακόμα και σε επαφή, δεν έχει όμως το ίδιο δικαίωμα και ο επιτιθέμενος (Τοροσίδης εν προκειμένω) ο οποίος σηκώνοντας τα χέρια του, εμποδίζει τον Μάλαρζ καθαρά να φτάσει στη μπάλα! Επιθετικό φάουλ…

Δε λένε τίποτα οι φίλοι Ολυμπιακοί για τις δύο καθαρές κόκκινες που έπρεπε να πάρουν! Μία απευθείας στο καθαρό αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Σιμάο (από τον Μενδρινό) και μία ο Γκαλέτι με τη δεύτερη κίτρινη που έπρεπε να πάρει στο μαρκάρισμα στον Γκούμα!
Όσον αφορά το αμφισβητούμενο πέναλτι που δόθηκε, γιατί μιλάνε μόνο γι’ αυτό και όχι για το καταφανέστατο πέναλτι του Κοβάσεβιτς στον Σαριέγκι?

Όσον αφορά ένα “πέναλτι” του Ίβανσιτς που ξαφνικά δημιουργήθηκε, στο καρέ που σταματάνε τη φάση στη ΝΕΤ (όλως τυχαίως…) η κάμερα ξεγελάει τον θεατή νομίζοντας ότι ακουμπάει στο δεξί του χέρι ενώ στην πραγματικότητα έχει βρει στον αριστερό του ώμο.

Και όσοι φίλοι είδαν χτες καθαρά τη μπάλα να είναι άουτ στο γκολ του Παναθηναϊκού, γιατί δε λένε τίποτα για το πριν από 2-3 χρόνια γκολ του Ολυμπιακού που ούτε με 1000 ριπλέι είδαμε αν πέρασε η μπάλα τη γραμμή??

Τι έπαθαν οι φίλοι μας οι Ολυμπιακοί? Τόσα χρόνια η (υπέρ τους) διαιτησία ήταν αγιοποιημένη και τώρα ξαφνικά όλοι μιλούν γι’ αυτή? Γιατί άραγε? Μήπως προσπαθούν να κρύψουν τις αδυναμίες τους? Έχει ο καιρός γυρίσματα λένε… Λυπάμαι γιατί ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, έχει παίκτες κλάσης και σήμερα θα περίμενα να παραδεχθούν ότι χτες ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος! Όταν είσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να παραδέχεσαι την ανωτερότητα του αντιπάλου, όταν βέβαια ισχύει… Και χτες δε νομίζω ότι ίσχυσε κάτι άλλο…

Όσον αφορά αυτό που λες για τις λεγόμενες ανεξάρτητες εφημερίδες, συμφωνώ απολύτως μαζί σου gatti! Το κοινό τους είναι αυτό που καθορίζει και τη στάση που κρατάνε! Γι αυτό καλύτερα να τις γράφεις!! Εγώ προσωπικά διαβάζω Sportday ορισμένες φορές και Φίλαθλο κάποιες άλλες... ;-)

Alexandros said...

Γεια σου gatti.
Η ομάδα σου με εξέπληξε. Δεν την περίμενα τόσο καλή. Βέβαια οι απουσίες που είχε ο ΟΣΦΠ ήταν καθοριστικές , διότι δεν είχε καθόλου παιχνίδι από το κέντρο , με αποτέλεσμα να προσαρμοστεί η άμυνα του ΠΑΟ και να ενυσχυθεί άφοβα στα άκρα (Ίβανσιτς-Βύντρα , Κάρα-Νίλσον) μη δίνοντας την δυνατότητα στον αντίπαλο να βγάλει επιθέσεις από εκεί.
Το φετινό παίχνίδι του ΟΣΦΠ στηρίζεται στις πλαγιοκοπήσεις του Τζόλε και του Γκαλέτι. Αυτοί οι δύο , ήταν πολύ καλά μπλοκαρισμένοι από τον Πεσέιρου και ο ΟΣΦΠ δεν μπορούσε να βγάλει φάσεις. Επιπροσθέτως , ο Σιμάο κατάπιε όλο το κέντρο του Ολυμπιακού σχεδόν μόνος του. Επική εμφάνιση από τον πιτσιρικά.
Ευχαριστούμε που μας στείλατε πάλι στην κορυφή.
Μην πέφτεις στην παγίδα να ασχολήσε με την διαιτησία μετά από ένα τόσο όμορφο παιχνίδι. Αν το ματς ήταν μάπα , οκ. Αλλά αυτό το παιχνίδι σηκώνει μεγάλη παικτική και τακτική ανάλυση.
Have a nice day!

gatti said...

@rizobreaker: Η αλήθεια είναι ότι το τέλος του αγώνα σου αφήνει μια γεύση πικρίας. Σε ένα παιχνίδι όπου έπρεπε να κερδίσεις και με μεγάλο σκορ τελικά πήρες το "Χ" και βγαίνουνε οι γαυροφυλλάδες και μιλάνε κι από πάνω για αδικία.
Αυτό με το πέναλτι είναι λάθος του Πεσέιρο. Δεν βάζεις έναν παίκτη που μόλις έχει μπει στο ματς να χτυπήσει πέναλτι και μου έκανε και εντύπωση που είπε ότι ο Παπ είναι η πρώτη του προτεραιότητα και ο Σάλπι η δεύτερη όσον αφορά τα πέναλτι.
Εδώ το βλέπουμε εμείς κάθε εβδομάδα, εκείνος που τον έχει κάθε μέρα δεν βλέπει ότι είναι ντεφορμέ και δεν εκτελεί καλά τα πέναλτι;
Εκεί που ο Πορτογάλος πάει να με πείσει ότι είναι πολύ διαβασμένος όσον αφορά την ομάδα, εκεί κάνει μια αχαρακτήριστη ενέργεια που δεν μπορείς εύκολα να την εξηγήσεις.

Τώρα για τις φάσεις τι να λέμε...
Το γράφω και στο ποστ, άμα τις βάλουμε μία προς μία εμείς έχουμε αδικηθεί σε περισσότερες, αλλά όταν ασχολούμαστε με τη διαιτησία σε ένα τέτοιο ματς βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος.
Αυτό με το νόμο του ποδοσφαίρου εγώ κι αν το φοβήθηκα. Στην ευκαιρία του Ντάρκουλα είχα σκύψει το κεφάλι και περίμενα το μοιραίο. Αλλά τελικά η μπάλα ζυγίζει 100 κιλά για όλους σε τέτοιες περιπτώσεις κι ακόμα κι ένας τέτοιος παίκτης μπορεί να χάσει τα άχαστα.

Δεν νομίζω ότι μπορεί να συνεχίσει η ομάδα σ΄ αυτό τον ρυθμό σε όλο το πρωτάθλημα. Και δεν ξέρω καν αν μπορεί να επαναλάβει τέτοιο παιχνίδι την Τετάρτη στο κύπελλο. Γιατί μην ξεχνάς ότι και ο Ολυμπιακός αποκλείεται να είναι τόσο κακός σε δεύτερο σερί παιχνίδι.

gatti said...

@alexandros: Πού να δεις πόσο εξέπληξε εμένα η ομάδα μου. Ο γαύρος είχε όντως καθοριστικές απουσίες, χωρίς Λεντέσμα και Στολτίδη στο κέντρο είναι άλλη ομάδα, αλλά κι εμείς είχαμε την απουσία του Μάτος. Το γεγονός ότι αυτή η απουσία δεν φάνηκε, είναι
πολύ αισιόδοξο, όπως αισιόδοξη ήταν και η εικόνα του Σιμάο στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός ενδέχεται κάποια στιγμή να πληρώσει το γεγονός ότι δεν έχει λύσεις αριστερά μόνο και μόνο για να μη χάσει τη θέση του στην 11άδα ο Τζόλε. Ο Βύντρα τα καταφέρνει στα μαν του μαν, αλλά πρέπει να του απαγορεύσουν να περνάει τη σέντρα.

Δεν θέλω να ασχολούμαι με τη διαιτησία μωρέ, αλλά δεν βλέπεις τι γίνεται; Λες και βλέπουμε κάθε μέρα τέτοια παιχνίδια.

Εσείς τώρα προσέξτε γιατί μια του κλέφτη δυο του κλέφτη...
Τρεις φορές γκελάρατε και πέρασε ανώδυνα. Βάλτε τα δυνατά σας γιατί ίσως να μην υπάρξει άλλη :-)

subir said...

Αν και άμπαλος, ας πούμε ότι υποστηρίζω τον γαύρο τόσα χρόνια τώρα. Έκατσα και το είδα (πρωτοφανές για μένα να δω ολόκληρο παιχνίδι).Τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για μια εμφάνιση εφάμιλλη της ιστορίας του και ενός πολύ υψηλού επιπέδου. Περίμενα να ρίξει τουλάχιστον 3 τεμάχια (έτσι δεν λέγονται).Εύχομαι τα καλύτερα στην πορεία του εδώ και στο εξωτερικό. Για τον γαύρο μου, πιστεύω ότι από την Τσέλσι μην περιμένει να περάσει ένα "γελαστό απόγευμα".Μαλλόν ακατάλληλο δια ανηλικούς θα είναι το έργο και δυστυχώς θα έχει πολλά "παρά φύση", δείγματα να παρουσιάσει. Εκτός και αν βάλουν αντι για τσίγκινο , κέβλαρ.Ίσως και να μην πονέσουμε τόσο.....

gatti said...

@subir: Σε βλέπω να κολλάς στο τέλος με τη μπάλα και να το απολαμβάνεις κιόλας. Ναι, ήμασταν καλύτεροι αλλά τι να το κάνεις αφού με τέτοια εμφάνιση δεν κερδίσαμε! Με την Τσέλσι θα έχετε όντως θεματάκι (τι θεματάκι; Θεματάρα!) γιατί έχει την ...κακή συνήθεια να τρέχει και προβλέπω να σας σκάει! Δεν ήταν καλή κλήρωση για το στιλ παιχνιδιού σας, αλλά βέβαια πάλι ποτέ δεν ξέρεις, στο ποδόσφαιρο έχουν γίνει και τεράστιες ανατροπές.

ΥΓ. Ναι, τεμάχια τα λένε, μαθαίνεις γρήγορα! :-)

squarelogic said...

Δε μπορεί κι αυτή η Αιντραχτ να ζητησει τον Παπαδόπουλο?Μετά χαράς...

αν και οπως σωστά λες,ευθύνη του προπονητή ειναι ποιός θα το χτυπήσει,και βασικός νόμος οτι δεν εκτελεί παικτης κρύος

Κτά τα άλλα χασαμε μεγάλη ευκαιρία οχι μόνο για μια μεγάλη νίκη,αλλά για να τους στείλουμε...στον ψυχίατρο!

gatti said...

@squarelogic: Και να τον ζητήσει, μήπως θα τον δώσουμε; Οπως δώσαμε τον Βύντρα στη Χέρτα θα πάει κι αυτός.

Ο Πεσέιρο δεν ξέρω τι όνειρο έχει δει με τα πέναλτι. Εγώ μόλις είδα τον Παπ να ετοιμάζεται ήμουν σίγουρη ότι θα το έχανε.

Οντως χάσαμε μεγάλη ευκαιρία και δεν ξέρω αν μπορεί να επαναληφθεί.

mamaloukas said...

Καλή μου Gatti αφού δεν έσπασα την τηλεόραση...
άμα πας να χτυπήσεις το πέναλντι σαν λουλού...
όλα τα υπόλοιπα τα έγραψαν οι προηγούμενοι, συντάσσομαι πλήρως... καλημέρα :)

mamaloukas said...

"Εγώ μόλις είδα τον Παπ να ετοιμάζεται ήμουν σίγουρη ότι θα το έχανε."
Να σου πω κάτι; Κι εγώ το ίδιο. κι όλοι οι τηλεθεατές, όποιος είδε την έκφρασή του.
δυστυχώς τον είδε κι ο Νικοπολίδης...
αυτό το πέναλντι ήταν χαμένο πριν στήσει την μπάλα.

gatti said...

@mamaloukas: Δημήτρη μου, καλώς όρισες!
Νομίζω ότι το πέναλτι του Παπ ήταν deja vu. Δεν είναι μόνο ο τρόπος που τα χτυπάει και το γεγονός ότι έχουμε χάσει την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό του.
Ηταν και το προηγούμενο του
Μπάρκογλου στον αγώνα του γαύρου με την Ξάνθη. Με τον ίδιο τρόπο, με το ίδιο ύφος, στην ίδια γωνία, δεν ήθελε και πολύ για να σιγουρευτούμε όλοι για το ...μοιραίο!

s_pablo said...

Ψυχραιμία ρεεεεεεε!!!!!!!

Εντάξει είσασταν καλύτεροι, αλλά μην αλλάξουμε και τους κανονισμούς επειδή μας αρέσει.

Το πέναλτυ δεν έγινε ποτέ, ο κανονισμός είναι σαφής. Για πέναλτυ με χέρι πρέπει να υπάρχει πρόθεση.

Η φάση του γκολ του ΟΣΦΠ, μπορεί να σφυριχτεί όπως γουστάρει ο διαιτητής, από επιθετικό φάουλ (το πιο ακραίο) μέχρι και πέναλτυ (ακόμα πιο ακραίο). Καλώς άφησε τη φάση ο Καλόπουλος.

Η κάρτα του Μενδρινού ήταν κίτρινη και του Γκαλέτι σαφέστατα δεύτερη κίτρινη, αλλά γενικότερα ο Καλόπουλος δεν βγάζει εύκολα κάρτες.

Αν ο Σαραϊδάρης έτρεχε ως όφειλε στην γραμμή θα είχε δει ότι η μπάλα πέρασε, αλλά εδώ δεν έτρεξε ο Ζεβλάκοφ, θα έκανε τον κόπο ο επόπτης? Δεν πληρώνεται και τόσο καλά.

Τέλος πάντων, το καλό ήταν ότι το μαύρο μας το χάλι επέτρεψε να παιχτεί ένα πραγματικά καλό παιχνίδι με σαφή υπεροχή του βάζελου. Αξίζατε τη νίκη, αλλά η ζωή δεν είναι και τόσο δίκαιη.

Αυτά τα 1-1 αντί για 1-4 θυμίζουν ΦΩΣ και καλό είναι να αποφεύγονται. Αυτό που έχει μέγιστη σημασία είναι ότι σας νίκησε μόνο του το ΜΕΛΟΣ κι αυτό φυσάτε και δεν κρυώνει (η φάση του τετ α τετ του Ν'Ντόι είναι μάθημα ψυχραιμίας, ο κακομοίρης ο Ντόης ακόμα ψαρωμένος είναι).

Πάντως, χωρίς Λεντέσμα, Στολτίδη είμαστε για τα πανηγύρια, κυρίως με ομάδες όπως ο ΠΑΟ που αναπτύσσονται βασικά από τον άξονα. Αν δεν κάνει κανένα περίεργο ο Λεμονής μας βλέπω να τρώμε 2-3 αύριο...

s_pablo said...

Καλή χρονιά δεν είπα.

Τη λέω τώρα.

Καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και πολλά λεφτά...

gatti said...

@s_pablo: Καλώς τα παιδιά! Καλώς τα, 3-0. :-p
Πού χάθηκες εσύ; Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, να μη το ξεχνάς αυτό!

Μην αρχίσεις πάλι με τη διαιτησία, το ξέρεις ότι προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Ετσι κι αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσουμε. Εδώ δεν συμφώνησαν πέντε ...καθηγητές διαιτησίας. Ο καθένας έλεγε τα δικά του. Θα συμφωνήσουμε εμείς που υποστηρίζουμε αντίπαλες ομάδες;

Το αυριανό είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Τόσο χάλια είναι δύσκολο να είσαστε. Κι εμείς αντίστοιχα τόσο καλοί. Θα δούμε...

YΓ. Καλή χρονιά και σε σένα με όλα τα ...συμπαρομαρτούντα!

s_pablo said...

Μόνο με τη διαιτησία δεν ασχολούμαι. Φαντάσου όμως να είχε βάλει ο Ολυμπιακός ένα τέτοιο γκολ στη Λεωφόρο και στο καπάκι να κέρδιζε και αυτό το πέναλτι.

Τι θα ακούγαμε τις επόμενες μέρες?

gatti said...

@s_pablo: Οταν λέω ότι εσείς οι γαύροι έχετε επιλεκτική μνήμη...

Το γκολ του Στολτίδη στο 2-2 στη Λεωφόρο που κανείς δεν έμαθε ποτέ αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή το ξέχασες;
Εκεί γιατί η αμφιβολία μέτρησε εις βάρος του αμυνόμενου και όχι υπέρ του; Και ΟΧΙ, δεν ακούσαμε σχεδόν τίποτα τις επόμενες μέρες. Οι γαυροφυλλάδες το έπνιξαν κι αυτό.

Το πέναλτι ΗΤΑΝ πέναλτι όσο κι αν το βλέπεις με οπαδικά γυαλιά.

ΥΓ. Μ΄ αρέσει που ...εξακολουθείς να μην ασχολείσαι με τη διαιτησία. :-p

zero said...

παπαριες

squarelogic said...

Να που χρειάστηκε η βαζελίνη που έγραφα στο προηγουμενο ποστ gatti μου...

Και το "μελος" εδωσε τις απαντήσεις του εκεί που επρεπε...

Τι να πεις...ψυχραιμία μονο μην τα διαλυσουμε ολα μονοι μας.

gatti said...

@squarelogic: Ποια να μην διαλύσουμε; Τα διαλυμένα; Εμείς κάναμε έξι-εφτά ευκαιρίες και ήρθαμε ισόπαλοι. Ο γαύρος έκανε δύο και έβαλε τέσσερα γκολ.

Η αλαζονεία με την οποία αντιμετωπίσαμε την εμφάνιση της Κυριακής ήταν αδικαιολόγητη με βάση την γενικότερη αγωνιστική μας κατάσταση. Και το πληρώσαμε, όπως και έπρεπε άλλωστε...