Monday, February 18, 2008

Χιονοθύελλα στο ΣΕΦ

Ντέρμπι; Ποιο ντέρμπι; M΄ αρέσει που ο ακατονόμαστος ήθελε και νίκη με διαφορά πέντε πόντων για να διατηρήσει ελπίδες για την πρώτη θέση στη ρέγκιουλαρ σίζον. Κι αυτή η ...πλειονότητα των 18 ...ειδημόνων που "είδαν" σύμφωνα με τη Sportday γαύρο, λόγω έδρας, βουλωμένο γράμμα διαβάζουν κι αυτοί ρε παιδί μου!

Κι εσύ ρε Ουίνστον, 7 στα 8 τρίποντα ρε αλήτη; (Τι τόθελες το 8ο; Για να χαλάσεις το σερί;).
Και να σκεφτείς ότι το ματσάκι το πήγαμε στο χαλαρό. Και δεν μας έβγαιναν και οι βολές.
Αν παίζαμε σοβαρά και είχαμε ευστοχία στις βολές πόσο θα έγραφε το κοντέρ;
Εδώ που τα λέμε πάντως μια ένσταση πρέπει να την κάνουν οι γαύροι. Να ξαναγίνει ρε παιδί μου το παιχνίδι. Με τι αιτιολογία; Με την αιτιολογία ότι είχε χιόνι κι όμως δεν είδαν άσπρη μέρα.

Κι έχεις και το Γιαννάκη και τους μιλούσε για ανατροπή. "Πάμε γερά" τους έλεγε, "μη το βάζετε κάτω, μπορούμε να το γυρίσουμε". Ο,τι θες λες ρε Παναγιώτη; Ποιον νομίζεις ότι κοουτσάρεις; Την Εθνική; Με την Εθνική τα γύριζες τα παιχνίδια, αλλά εκεί είχες παίκτες σου αυτούς που τώρα ήταν απέναντί σου. Μ΄ αυτούς τις έκανες τις ανατροπές.

Αλλά επειδή δεν μπορώ να σε δω - ακόμα - σαν αντίπαλο θα σου πω κάτι: Μπορεί σαν παίκτη να με τσάντιζε η κλάψα σου. Στη ζυγαριά μετρούσε παραπάνω από τις ικανότητες και την αυτοθυσία σου. Ο προπονητής Γιαννάκης όμως εξέλιξε τον παίκτη. Τον ωρίμασε και τον έκανε καλύτερο. Σαν προπονητή σε παραδέχτηκα. Και έζησα μεγάλες στιγμές με σένα στο τιμόνι της Εθνικής. Δεν παραγνωρίζω βέβαια πως είχες στα χέρια σου για να δουλέψεις εξαιρετικό υλικό. Αλλά θα ήταν άδικο το γεγονός αυτό να ακυρώσει ή να απαξιώσει την δική σου επιτυχία. Αλλο όμως η Εθνική, άλλο ο γαύρος. Το χθεσινό θα περάσει στο ντούκου, είναι βέβαιο. Ακόμα προπονείς την ομάδα του Γκέρσον. Οι γαύροι θα δείξουν υπομονή. Eχουν πειστεί πως κάτι καινούργιο γεννιέται. Παρόλο που η "κυριλέ" χθεσινή ήττα δεν τους εκφράζει. Οπως δεν τους εκφράζει και το ήσυχο ΣΕΦ. Και δεν θα αντέξουν για πολύ καιρό να σε παρακολουθούν πολιτισμένα να ζητάς να σιωπούν αντί να βρίζουν τον αντίπαλο. Κι εσύ αυτό τον αντίπαλο δεν θέλεις να το βρίζουν γιατί τον έχεις παίκτη στην Εθνική (ή τον είχες, εν πάση περιπτώσει, αν η θητεία σου στην Εθνική λήξει, που κι αυτό είναι πιθανό). Αλλωστε, όπως είχα γράψει κάποτε και για τον Συρίγο, δυο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη δεν χωράνε. ΄Η παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς.
Θα έρθει στιγμή που η υπομονή τους θα στερέψει. Αν δεν γίνουν κατάλληλες κινήσεις στην ομάδα εσύ δεν μπορείς να κάνεις θαύματα και το ξέρεις. Ο αντίπαλος - η δική μου ομάδα δηλαδή - είναι δυο κλάσεις καλύτερος. Ακόμα κι αν τον κερδίσεις σε μια αναμέτρηση θα έχεις πάρει μόνο μια μάχη. Τον πόλεμο θα τον χάσεις. Και τότε θα στραφούν εναντίον σου. Κι αυτό δεν θα ήθελα να το ζήσω για τον "δράκο", τον προπονητή της Εθνικής. Θα με στενοχωρήσει. Αλλά, πάλι, αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να το σκεφτείς πρώτος εσύ, όταν έκανες τη συγκεκριμένη επιλογή. Ας πρόσεχες...

17 comments:

ΠΑΥΛΟΣ said...

Καλή λευκή βδομάδα, να έχουμε.

gatti said...

@pavlos: Καλημέρα Παύλο μου. Απόλαυσα μια φοβερή ησυχία όλο το βράδυ έως και νωρίς το πρωί. Τι ηρεμία προσφέρουν αυτές οι "λευκές νύχτες"!
Μακάρι να μην έπρεπε να πάμε και στη δουλειά... :-(

mamma said...

Καλημέρα
Βρε γάτα μου, που τα βρίσκεις!!!!

"...Με την αιτιολογία ότι είχε χιόνι κι όμως δεν είδαν άσπρη μέρα..."

gatti said...

@mamma: Ασε βρε mamma! Τα λυπήθηκα τα καημένα τα γαυράκια. Μπήκαν με φόρα και έφυγαν με την όπισθεν...

squarelogic said...

Πολύ καίρια εθεσες το δίλημμα που πρέπει ν'απασχόλησε τον Π.Γιαννάκη πριν παρει την αποφαση του.Μπορει οι Αγγελόπουλοι να του προσφεραν τα τριπλα λεφτά,αλλά δε νομίζω οτι ο Γιαννάκης εχει αναγκη χρημάτων εδω και πολλά χρόνια.Ισως να ειδε την προκληση ν'αποδείξει οτι μπορεί να κοουτσάρει και σε κορυφαίο επίπεδο συλλόγων,κι αφού η θέση που τον ενδιέφερε πρωτα είναι ρεζερβέ(my name is Zeliko,Zeliko Obradovic...) "λυγισε" στις κοκκινες σειρήνες.
Το έκανε ομως λιγο άκομψα προς την Ομοσπονδία παραγνωρίζοντας οτι άλλο Μαρούσι,άλλο Γαύρος...
Θα μου λείψει απο την Εθνική,και ελπιζω η πράσινη αρμάδα να συνεχίζει να τον κάνει να μετανιώνει για πολλά χρόνια ακόμα.
Παγωμένες καλημέρες!

Alexandros said...

Με το μπάσκετ έχω σταματήσει να ασχολούμε , gatti. Αν και από ότι διάβασα κερδίσαμε και εμείς τον Αρη παρουσία 200 φιλάθλων!!!
Εδώ στην Σάμο έχει ηλιοφάνεια, δεν χιόνισε παρά το ισχυρό κρύο... Καλή εβδομάδα καικαλά να περνάς!

Rizobreaker said...

Μέσα στο θέμα πάλι το gatti!!
Τι άλλο να περιμέναμε από το χτεσινό παιχνίδι??

Το άλλο καλό της χτεσινής μέρας ήταν στο Περιστέρι, όπου ο Ποστίγκα περίμενε ότι θα υπήρχε θερμαινόμενο κάλυμμα στο γήπεδο για να λιώσει το χιόνι και να γίνει ο αγώνας κανονικά!! Εμμ δεν ήξερες, δε ρώταγες βρε παλικάρι??

s_pablo said...

Γιατί τον αδικείτε τον Γιαννάκη? Ακόμα κι ο squarelogic που θεωρητικά τον υποστηρίζει τον αδικεί.

Πρώτον το εξαίσιο υλικό της εθνικής αυτός το έφτιαξε. Ο Σπανούλης, κυρίως, και ο Διαμαντίδης θα ήταν στο μισό της αξίας τους αν δεν είχαν περάσει από τα χέρια του. Ας μην μιλήσω και για τον Σχορτσιανίτη, που πιστεύω ότι με τον Γιαννάκη θα τον ξαναδούμε σύντομα.

Δεύτερον, γιατί να μην προπονεί και την εθνική? Οι μόνοι που είναι εναντίον αυτής της προοπτικής είναι οι βάζελοι. Πόση παράνοια μπορεί να αντέξει αυτός ο έρημος ο αθλητισμός? Δηαλδή ο άνθρωπος που εδώ και 30 χρόνια βάζει την εθνική ομάδα πάνω απ'όλα, τώρα ξαφνικά μολύνθηκε από τον γαυροϊό και θα την καταστρέψει?

Για τον Παναγιώτη έχω υποστηρίξει φανατισμένα τον Παναθηναϊκό όταν έπαιζε σε αυτόν και όταν σήκωσε την κούπα είχα δακρύσει. Ανήκει σε μια ομάδα παιχτών (μαζί με Έπι, Σαμπόνις, Ρίβα, Γκάλη, Ντράζεν κλπ) που έκαναν το ευρωπαϊκό μπάσκετ παγκόσμιο και του οφείλεται κάτι περισσότερο από σεβασμός.


ΥΓ. Για το ματσάκιον δεν μπορώ να πω πολλά, διότι λόγω κακοκαιρίας δεν είχε σήμα ο σκάης. Όμως κρατάτε και κανένα μικρό καλαθάκι. Πέρυσι τα ίδια λέγατε και χρειαστήκατε πέντε παιχνίδια και μερικά γκρι δαχτυλάκια για σμπρώξιμο...

gatti said...

@squarelogic: Ούτε εγώ πιστεύω πως πήγε στο γαύρο για τα λεφτά παρά το γεγονός ότι θα ήταν σίγουρα πολλά. Είναι όντως πρόκληση να αποδείξει πως μπορεί να τα καταφέρει και σε επίπεδο συλλόγων, αλλά μάλλον δεν τα μέτρησε σωστά τα πράγματα. Πήρε μια ομάδα που "έχτισε" κάποιος άλλος που είχε εντελώς διαφορετική φιλοσοφία από τον ίδιο και ακολουθούσε διαφορετικά συστήματα. Θα μπορούσε να πάει το καλοκαίρι και να φτιάξει την ομάδα από την αρχή.
Και βέβαια άλλο Μαρούσι και άλλο γαύρος. Οχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για τις σχέσεις του με την Εθνική. Το Μαρούσι δεν συμμετέχει στη διαδικασία παραγωγής αντιπαλότητας, ο γαύρος συμμετέχει (μαζί με μας εννοείται). Ανέλαβε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό (λέμε τώρα...)
ενώ παράλληλα καλείται να διαχειριστεί ένα εθνικό συγκρότημα στο οποίο σημαντικός αριθμός παικτών ανήκουν στην ομάδα που αποτελεί τον κυριότερο αντίπαλο της δικής του ομάδας σε συλλογικό επίπεδο. Από εδώ και στο εξής κάθε του κίνηση θα μπαίνει στο μικροσκόπιο. Και η πίεση θα είναι διπλή. Γι΄ αυτό πιστεύω πως αν δεν αποφασίσει να παραιτηθεί από μόνος του, θα τον "παραιτήσει" ο σωλήνας.
Παγωμένες (έχουν γλυκάνει κάπως) καλησπέρες! ;-)



@alexandros: Το μπάσκετ το λατρεύω Αλέξανδρε κι ας μην φαίνεται τόσο στο blog. Εσείς πληρώνετε την στενοκεφαλιά του Φιλίππου τα τελευταία χρόνια.

Καλύτερα που δεν χιόνισε στη Σάμο.
Ωραίο το χιόνι, αλλά μόνο αν είσαι αραχτός σπίτι σου ή βρίσκεσαι σε κανα σαλέ. Ρώτα κι εμένα που έχω χτυπήσει το πόδι μου, δεν μπορώ να οδηγήσω, δεν βρίσκω ταξί και κάνω τον ...πελαργό πάνω στον πάγο,
επειδή πρέπει να πάω στη δουλειά; Μη σου τύχει καλύτερα!



@rizobreaker: Εμείς περιμέναμε το αναμενόμενο. Ξέρουμε τι ομάδα έχουμε στο μπάσκετ. Αλλοι είχαν ευσεβείς πόθους.

Καλά, ο Ποστίγκα νομίζει ότι ήρθε σε πολιτισμένη χώρα. Επειδή πήραμε το πρωτάθλημα Ευρώπης, νομίζει ότι είμαστε και Ευρωπαίοι..

gatti said...

@s_pablo: Προφανώς γράφαμε την ίδια στιγμή. Δεν έχω να πω πολλά, γιατί ουσιαστικά όσα θα μπορούσα να σου απαντήσω τα αναφέρω παραπάνω στον
squarelogic.
Κανείς δεν τον αδικεί τον Γιαννάκη. Ξέρουμε τι είναι και τι έχει προσφέρει. Γι΄ αυτό δεν θέλουμε να "φθαρεί" σε μια τέτοια συλλογική σχέση.
Σώπα τώρα που τον Διαμαντίδη τον έφτιαξε ο "δράκος"! Ο Ομπράντοβιτς δεν έκανε τίποτα; Σπανούλη - "Σόφο" συμφωνώ πως τους διαμόρφωσε, αλλά Διαμαντίδης δεν είναι κανείς από τους δύο.
Εν πάση περιπτώσει, ούτε συγκρίσεις θέλω να κάνω, ακριβώς γιατί τον συμπαθώ και δεν θέλω να τον αδικήσω.
Για το ασυμβίβαστο γαύρου και Εθνικής σε παραπέμπω και πάλι στην απάντησή μου στον square.

Οσο για το ...καλαθάκι... Το έγραψα ήδη. Μια μάχη μπορεί να την κερδίσετε. Οχι όμως και τον πόλεμο.
Το μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο για να γίνονται ...εκπλήξεις. Κερδίζει πάντα ο δυνατός. Και δυνατός είναι ο Παναθηναϊκός. Είναι θέμα κλάσης...

s_pablo said...

Συμφωνώ απολύτως στο σχόλιο σου για το μπάσκετ. Πάντα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, κερδίζει ο καλύτερος (τουλάχιστον εκείνη τη στιγμή). Δυστυχώς για εμάς, ο καλύτερος τα τελευταία χρόνια, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, είστε εσείς.

Για το θέμα εθνικής, το είπες και μόνη σου. "Από εδώ και στο εξής κάθε του κίνηση θα μπαίνει στο μικροσκόπιο". Από ποιους και για ποιο λόγο?

Τέλος, για τον Ομπράντοβιτς, πιστεύω ότι είναι τεράστιος προπονητής και πολύ αξιόλογος άνθρωπος (σε αντίθεση με τους εργοδότες του), αλλά δεν πιστεύω με τίποτα ότι έχει τη ικανότητα να διαμορφώσει τον αγωνιστικό χαρακτήρα που έχουν επιδείξει οι παίχτες της εθνικής.

Τέλος πάντων, ο μπασκετικός ΠΑΟ (στο αγωνιστικό κομμάτι) μου είναι πάρα πολύ συμπαθής. Δυστυχώς για μένα αγαπάω πάρα πολύ το άθλημα...

ΥΓ. Φυσικά και ο μπασκετικός ΠΑΟ (στο διοικητικό κομμάτι) μου είναι τελείως αντιπαθής. Είχα γράψει ένα ποστ για το θέμα, όταν γινόταν η συζήτηση για τον "ενιαίο και αδιαίρετο", αλλά συγκρατήθηκα και δεν το ανάρτησα. Ίσως κάποια στιγμή...

gatti said...

@s_pablo: Από ποιους και για ποιο λόγο θα μπαίνει κάθε κίνησή του στο μικροσκόπιο; Στ΄ αλήθεια με ρωτάς; Λες και δεν ξέρεις τους Ελληνες. Λες και κατοικείς σε άλλη χώρα! Από όλους! Και από εμάς και από εσάς, αλλά και από τους ουδέτερους. Ενα μόνο παράδειγμα θα σου φέρω για το τι θα μπει στο μικροσκόπιο: Οι επιλογές του. Καλεί περισσότερους παίκτες του Παναθηναϊκού; Στραβώνουν και οι δυο. Οι μεν δικοί μας θεωρώντας ότι θέλει να τους κουράσει, οι δε δικοί σας επειδή προτιμά παίκτες του "αιώνιου" αντίπαλου. Καλεί περισσότερους παίκτες του γαύρου; Στραβώνουν οι δικοί μας, θεωρώντας ότι κάνει διακρίσεις, αλλά και οι ουδέτεροι θεωρώντας ότι χάνουν ευκαιρίες να φορέσουν το εθνόσημο επειδή ο Γιαννάκης θέλει να αβαντάρει τους παίκτες της ομάδας του. Γιατί και ο ΠΑΟΚ και ο Αρης έχουν σημαντικούς παίκτες που μπορούν σταδιακά να ενσωματωθούν στην Εθνική. Και μπορεί εσύ κι εγώ να αντιλαμβανόμαστε ότι έχει αγαθές προθέσεις, αλλά τι στοίχημα βάζεις ότι δεν ισχύει αυτό για όλο τον κόσμο;

Για σκέψου τυχόν ήττα του γαύρου παραμονές αγώνων της Εθνικής; Πρώτοι οι δικοί σου θα τον κατηγορήσουν ότι προέταξε το συμφέρον της Εθνικής και δεν δούλεψε όσο έπρεπε για το συμφέρον του συλλόγου. Συμβαίνει το αντίστροφο και έχει η Εθνική μια άτυχη στιγμή; Πόσοι δεν θα τον κατηγορήσουν ότι είχε το μυαλό του στον γαύρο και έβαλε σε δεύτερη μοίρα το συμφέρον της Εθνικής; Ετσι κι αλλιώς το τι πρόκειται να συμβεί φάνηκε χθες. Οι γαύροι έβριζαν τον Σπανούλη και τους ζήτησε να σωπάσουν. Πόσο ακόμα τέτοιο ...πολιτισμό νομίζεις θα αντέξουν οι ομοϊδεάτες σου, σε ένα ντέρμπι ζωής ή θανάτου που θα κρίνει ένα τρόπαιο; Γιατί ο Γιαννάκης βέβαια σαν χαρακτήρας - που κι εγώ θεωρώ ότι δεν πρόκειται να διαβρωθεί τώρα στα ...γεράματα - πάντα θα βλέπει όλους τους παίκτες, δικούς του και αντιπάλους σαν παιδιά του, αφού τους έχει ζήσει στην Εθνική.
Θα μπορέσει όμως να ισορροπήσει σε ένα τεντωμένο σχοινί όταν θα δέχεται τόση πίεση; Δύσκολο, καθώς πάντα θα υπάρχουν αφορμές για τριβές.

Γι΄ αυτό και η ΕΟΚ είναι δυσαρεστημένη από την απόφασή του και μην ψάχνεις να βρεις πίσω από τον Βασιλακόπουλο "πράσινο" δάκτυλο. Ακόμα κι αν υπάρχει, που δεν το θεωρώ απίθανο, είναι έτσι κι αλλιώς οφθαλμοφανές το ασυμβίβαστο.

squarelogic said...

"Από εδώ και στο εξής κάθε του κίνηση θα μπαίνει στο μικροσκόπιο. Και η πίεση θα είναι διπλή"

Εχει δικιο το γατί.Και δε μιλάω για τους φανατικούς και άμυαλους της εξεδρας που θα τον λούσουν με κοσμητικά,αυτό το ιερό τέρας του ελλην.αθλητισμού,αλλά για τους δημοσιογράφους,που πρεπει να εφευρίσκουν θέματα και κει που δεν υπάρχουν.Ακομα κι αν ο επισημος ΠΑΟ δείξει την καλυτερη δυνατή διάθεση,αργά ή (το πιθανότερο) γρήγορα η κρίση του Γιαννάκη θα αμφισβητηθεί υπό το συλλογικό πρίσμα...Ισως ο Παναγιώτης να υπερεκτίμησε το στατους του σε σχέση με τη δυναμική της συλλογικής αντιπαλοτητας.Ξερω πάντως εκ των έσω,οτι στην Ομοσπονδία εχουν πολυ μεγάλη πικρία που συμφώνησε χωρίς να τους ενημερώσει πρώτα.Αν δεν επρόκειτο για τον Γιαννάκη φυσικά,ηδη θα ειχε απομακρυνθεί.
Και είναι ενα κενό στην Εθνική,που κανείς αλλος δεν μπορεί να γεμίσει(οχι απο καθαρά προπονητική αποψη,αλλά από αποψη συνολικού πακέτου συμβολισμού-πηγής εμπνεύσεως-συνολικής παρουσίας).
Οπότε διπλη η στεναχώρια μας Pablo!

gatti said...

@squarelogic: Και να σκεφτείς ότι εγώ δεν ασχολήθηκα καν με τους δημοσιογράφους ως "διαμορφωτές γνώμης" στο θέμα Γιαννάκη.
Αυτοί κι αν αποτελούν ένα άλλο τεράστιο κεφάλαιο!

s_pablo said...

Πρόσεξε πως διαμορφώνεται μια κοινή αίσθηση των πραγμάτων.

Με την ανακοίνωση της συμφωνίας, αρχίζει από τις εφημερίδες ένα μπαράζ προβλέψεων, τις οποίες ανέλυσες εσύ στο σχόλιο σου, οι οποίες καταλήγουν στο ασυμβίβαστο.

Όταν τίθεται το θέμα της συνύπαρξης του Γιαννάκη στο Μαρούσι και στην εθνική, η απάντηση είναι ότι δεν είναι το ίδιο. Ποιος δεν το κάνει το ίδιο?
Εμείς κι εσείς? Κι από πότε το ζήτημα σε μια εθνική ομάδα είμαστε εμείς κι εσείς? Στο κάτω κάτω της γραφής ποιον παίχτη του ΠΑΟ θα κόψει από την εθνική και ποιον από τον ΟΣΦΠ θα πάρει που δεν έχει ήδη ή τούμπαλιν?

Μίλησα για παράνοια. Είναι όντως παρανοϊκή κάθε τέτοια σκέψη. Όχι γιατί μιλάμε για τον Γιαννάκη, αλλά γιατί τα πράγματα στην εθνική ομάδα είναι μετρημένα κουκιά. 7-8 αναντικατάστατοι και άλλοι 7-8 που παλεύουν για τις υπόλοιπες θέσεις. Τόσο απλά.

Βέβαια, κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι θα κοπεί ο Διαμαντίδης και θα ελληνοποιηθεί ο Τζάκσον ή ο Τεόντοσιτς. Δικαίωμα τους...

gatti said...

@s_pablo: Παρανοϊκή ή όχι έτσι είναι τα πράγματα, μας αρέσει δεν μας αρέσει. Και βέβαια εδώ μπαίνει σε λειτουργία ο "ρόλος" των δημοσιογράφων που ανέφερε ο square.

Για το Μαρούσι, το εξήγησα παραπάνω. Είναι έξω από κάθε διαδικασία παραγωγής αντιπαλότητας. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι η ίδια η διαδικασία παραγωγής μίσους. Το ζήτημα είμαστε εμείς οι δύο από την στιγμή που δίνουμε τους περισσότερους παίκτες στην Εθνική (είπα να φανώ λίγο ...γενναιόδωρη μαζί σας :-p)

Πάντως, δεν είμαστε η μόνη χώρα όπου συμβαίνει αυτό. Στην Ισπανία νομίζω απαγορεύεται ο ομοσπονδιακός προπονητής να είναι ταυτόχρονα προπονητής και σε σύλλογο. Υπάρχουν λοιπόν χώρες που χρησιμοποιούν ασφαλιστικές δικλείδες προκειμένου να μην δημιουργούνται προβλήματα.

Rizobreaker said...

Απόλυτο δίκιο το gatti σε όσα αναφέρει!! Θα συμπλήρωνα "δυστυχώς", αλλά το "δυστυχώς" δεν έχει καμιά σημασία... Το αποτέλεσμα μετράει σε αυτές τις περιπτώσεις!! Και από ότι φαίνεται (και από την ανάλυση που έκανε το gatti) τα άσχημα που θα 'ρθουν από αυτή την επιλογή, θα είναι πιο πολλά απ' τα καλά... Και δε μιλάω άσχημα προσωπικά για το Γιαννάκη, γιατί εκείνος μπορεί να επιτύχει και πλήρως στο έργο του... Άσχημα όσον αφορά την Εθνική, τις ομάδες, τις ψυχολογίες των παικτών, αλλά και τη συμπεριφορά των οπαδών σε κάθε στραβή... Εύχομαι να διαψευσθούμε!!