Wednesday, April 2, 2008

Ευκαιρίες στους νέους

Αντιγράφω από το sport-fm

Τα όνειρα για «είσοδο» στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας τελείωσαν για την Ξάνθη, μετά την ήττα από τον Αρη, στα Πηγάδια. Οι ακρίτες δεν μπορούν να σταθούν σε αυτό το παιχνίδι και πλέον άπαντες έχουν στραφεί στο να προετοιμάσουν το «έδαφος» για την επόμενη σεζόν και η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη από ό,τι ήταν στον φετινό δεύτερο γύρο.

Για αυτόν το λόγο, ο Νίκος Κεχαγιάς στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια αναμένεται να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχαν πολλές συμμετοχές, προκειμένου να δει τι μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα και αν μπορεί να τους υπολογίζει στα πλάνα του για την επόμενη χρονιά. Αυτές οι αλλαγές, όμως, δεν πρόκειται να είναι μεγάλης έκτασης, καθώς ο προπονητής της Ξάνθης δεν επιθυμεί η ομάδα να χάσει την «ταυτότητά» της και την έξωθεν καλή μαρτυρία της, στα τελευταία παιχνίδια. Οπως, άλλωστε, έχει τονίσει και ο ίδιος, θέλει η ομάδα να τελειώσει τη σεζόν με αξιοπρέπεια και όσο το δυνατόν ψηλότερα.

***
Γεια σου ρε Πανόπουλε, λάτρη της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος. Βγάλε και καμιά ανακοίνωση από αυτές που συνηθίζεις όταν αισθάνεσαι ότι βάλλεται η "νόμιμη τάξη". Και πούσαι; ΑΝ, λέω ΑΝ, βάλει ο Κεχαγιάς τον Λαμπριάκο, κάντου δώρο μια κούτα Μarlboro κόκκινα να φουμάρει πριν από το παιχνίδι με το γαύρο για να σιγουρευτείς ότι δεν θα μπορεί να πάρει τα ποδάρια του στο ματσάκι. Και όπως είπες κι εσύ, "του χρόνου θα το κόψει". Εσύ θα κόψεις ποτέ τα κολλητιλίκια με το γαύρο; H ίδια ιστορία στην Ξάνθη, κάθε χρόνο! Φτου σας ξεφτίλες!

ΥΓ. Για όσους δεν θυμούνται το πρόγραμμα, 29η αγωνιστική ο γαύρος ανεβαίνει να παίξει στα Πηγάδια...
ΥΓ1. Κατά τ΄ άλλα ΕΝΑ είναι το "παράρτημα", εκεί κάτω στο Ηράκλειο.
ΥΓ2. Τσάμπα πάει η νίκη σου ρε ΑΕΚ! (Εμείς έτσι κι αλλιώς τον Αρη δεν τον περνάμε...).


EDIT: Τι θα πει ποιο είναι το γνωστό μοντέλο που ανάγκασε τον Ραούλ Μπράβο να κάνει κοπάνα το Σάββατο; Τα ίδια θα λέμε; Τα έχουμε πει εδώ!

ΥΓ. "Zωγραφίζει" πάλι όπως βλέπω, ο γαύρος στη Φυλή...
ΥΓ1. Τι έγινε ρε! Εβαλε μέσα Ντάρκουλα, Μπελούτσι και Τζόλε; Καλά που είναι τραυματίας ακόμα ο Λούα Λούα, αν και αυτός ο Μαγκούρας ήτανε ικανός να τον βάλει μέσα με τις πατερίτσες!
ΥΓ2. Οπα ρε, τα καταφέρανε τελικά τα τιμημένα γηρατειά!
ΥΓ3. Αυτόν τον τερματοφύλακα του Θρασύβουλα δεν έπρεπε να τον λένε Κωστάκη, αλλά Χωνάκι...

18 comments:

mamma said...

Εδώ ταιριάζει το "παράγκα το κάναμε!"

Καλημέρα!

ΥΓ. αφού έχω αρχίσει και σε καταλαβαίνω σημαίνει πως είμαι σε καλό δρόμο!
ΥΓ1. Φίλος προσπαθεί να κάνει τον υιό μου ΑΕΚ. Του επαναλαμβάνει λοιπόν "Είσαι ΑΕΚ, είσαι ΑΕΚ!!!". Μετά τον ρωτάει "Τι είσαι;" και ο μικρός ατάραχος "ΔΕΝ είμαι Άκη (ο γιός της νατασσάκι), εγώ Πάμπο".

gatti said...

Χαχαχα! Τον Ακη τον έχει συνδέσει με την ΑΕΚ ε;

Ας γίνει ΑΕΚ το παιδί, κανένα πρόβλημα! Γαύρος να μην γίνει μόνο!
Πες του φίλου να προσπαθήσει περισσότερο!

ΥΓ. Αυτό έλειπε να μην καταλάβαινες! Αφού είσαι αστέρι!
ΥΓ1. Παράγκα δεν θα πει τίποτα! Κατά τ΄ άλλα έχει γκρεμιστεί η παράγκα...

Φιλάκια πολλά!

Rizobreaker said...

Τώρα θα τους μάθουμε βρε gatti? Τόσα χρόνια το παίζει ο Πανόπουλος μάγκας και πάντα κάθεται και τον τρώει από τους γαύρους... Έλεος...
Κατά τα άλλα το παράρτημα του Παναθηναϊκού, του κόβει κάθε χρόνο βαθμούς (πέρυσι 4 για όσους δεν θυμούνται) και αντιθέτως μην πω τι κάθεται και του κάνει ο γαύρος...

gatti said...

@rizobreaker: Δεν είναι ότι θα τους μάθουμε τώρα. Τους ξέρουμε. Αλλά δεν μπορεί άλλοι να έχουνε τη ρετσινιά και εκείνοι που περνάνε χαλαρά με αντίπαλους αναπληρωματικούς κάθε χρόνο από την Ξάνθη να μένουν ατσαλάκωτοι. Και να έχεις κι από πάνω τον Πανόπουλο να πλασάρεται ως σοβαρός παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

s_pablo said...

Κάτσε ρε συ gatti γιατί θα με τρελάνεις. Υπονοείς ότι η Ξάνθη έκατσε κι έχασε από τον Άρη για να μπορεί μετά να δώσει το ματσάκιον στον ΟΣΦΠ?

Δεκτόν πάντως ότι θα μας το δώσει ο Πανόπουλος, αν δεχτείς κι εσύ ότι και ο Τσακίρης (που ακόμα το έχει το διαρκείας) το έδωσε το Β ημιχρόνιο σε εσάς.

Κάτι πράγματα που γίνονται βρε παιδί μου ώρες ώρες. Να μη μπορεί να αντρέψει παιχνίδι ο ΠΟΑ ούτε με ομάδα ερασιτεχνικού και να τα καταφέρνει με τον Πανιώνιο που έχει και καλή ομάδα. Θα τους πείσμωσε ο Βέλιτς φαίνεται.

Παραγκούπολη το κάναμε το πρωτάθλημα...

@mamma

Πρόσεχε μη σου γίνει το παιδί Πάμπλο στο τέλος και έχεις τρεχάματα μετά.

gatti said...

@s_pablo: Kαλά πλάκα κάνεις; Εγραψα πουθενά ότι έδωσε το ματς στον Αρη; Δηλαδή ο Αρης με την ομάδα που έχει δεν μπορεί να το πάρει μόνος του το παιχνίδι, του το έδωσε η ξανθούλα; Για την πάγια τακτική της στα τελευταία παιχνίδια, όταν έχει να αντιμετωπίσει τον γαύρο μίλησα. Που ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ πάντα έχει ξεμείνει από στόχους και ΠΑΝΤΑ ξεσκαρτάρει το υλικό της για την επόμενη χρονιά. Με βάση το ρεπορτάζ δηλαδή του sport-fm, δεν τα έβγαλα από το κεφάλι μου.

Σας συμφέρει να αναπαράγετε το ΑΒΑΣΙΜΟ γνωστό γαυροεπιχείρημα που ακούστηκε την Κυριακή για το παιχνίδι της Λεωφόρου. Ετσι φωνάζανε και στα γαυροφόρουμ ότι τα πέναλτι ήτανε μαϊμού. Ομως ήταν όλα σωστά. Αν δεν απέκρουε το πρώτο πέναλτι ο Γκαλίνοβιτς και αν έμπαινε γκολ στη φάση του Τζιμπούρ τι θα έλεγες; Αλλά ξέχασα, στημένος ήταν κι αυτός να τη στείλει άουτ τη μπάλα.

Αλλά όταν σας μιλάνε για την παράγκα, εξοργίζεστε και κάνετε σαν τον ταύρο σε υαλοπωλείο. Τι να κάνουμε, θέλετε δεν θέλετε υπήρξε και απ΄ ό,τι φαίνεται είναι ακόμα ζωντανή.

Μην ανησυχείς όμως θα το σηκώσετε το κατσαρόλι. Και θα πάτε σαν τα πρόβατα να πανηγυρίσετε τον τίτλο, ξεχνώντας τα πάντα. Κι αν σας κάνει δώρο ο χόχος και καμιά καλή μεταγράφα, θα τον ανεβάσετε πάλι στα ουράνια και θα φωνάζετε το όνομά του.

ΥΓ. Εννοείται ότι μιλάω γενικά (με εξαίρεση το θέμα του Πανιωνίου) και όχι ειδικά. Για να μην παρεξηγηθούμε πάλι...

s_pablo said...

Πρόσεξε τι τονίζεις:

"Που ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ πάντα έχει ξεμείνει από στόχους και ΠΑΝΤΑ ξεσκαρτάρει το υλικό της για την επόμενη χρονιά."

Υπονοείς λοιπόν ότι δεν είναι σύμπτωση που έχει ξεμείνει από στόχους.

Τέλος πάντων, για το θέμα του Πανιωνίου και μόνο ότι ήταν η μόνη ομάδα που δεν είχε λόγο και υποστήριξε την ένσταση της Καλαμαριάς (με περισσότερη θέρμη από την ίδια την Καλαμαριά) φτάνει.

Τώρα βέβαια, αν πιστεύεις ότι η ομάδα σου ήταν τόσο καλύτερη από τον Πανιώνιο ή τον βρήκε σε κακή μέρα είναι δικό σου θέμα.

gatti said...

@s_pablo: Το τονίζω γιατί ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ πάντα αυτή είναι η αξιολόγηση στόχων που κάνει η Ξάνθη τα τελευταία χρόνια όταν τύχει να αντιμετωπίζει στο πρωτάθλημα το γαύρο και αυτός να χρειάζεται τους βαθμούς.
Ομως, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη...


Oσο για το θέμα του αγώνα με τον Πανιώνιο, μια που το συνεχίζεις, έχεις δίκιο, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΥΝΕΒΗ στα χρονικά του αθλήματος που λέγεται ποδόσφαιρο, ο καλύτερος να χάσει από τον χειρότερο, οπότε δικαιολογημένα σου έκανε εντύπωση το τελικό αποτέλεσμα.

doctor said...

Ο Κόκκαλης όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε να διώξει από τα γήπεδα και να ξενερώσει κάθε σοβαρό άνθρωπο και μέσα σε ένα καθεστώς αδιαφάνειας και καφρίλας, μα κυρίως ανηθικότητας (τι ξεφτίλα να χάνεις από τον τελευταίο της βαθμολογίας και να τον κερδίζεις μετά στα δικαστήρια, όπως ο Κούγιας την πρώην του, επικαλούμενος μάλιστα την νομιμότητα, την οποία όταν σε τιμωρήσανε στην Νέα Σμύρνη φρόντισες να την ανατρέψεις) να δημιουργήσει ένα άρρωστο σκηνικό που μόνο γραφικοί ή κολλημένοι μπορούν να παρακολουθήσουν.

Ο Αστέρας Τρίπολης, με Ρεχάγκελ στον πάγκο, θα το έπαιρνε χαλαρά το πρωτάθλημα. Ο τρελογερμανός το έχει κάνει με την Καϊζερσλάουτερν πριν χρόνια...

doc

gatti said...

@doctor: Καλώς το γιατρό στα λημέρια μας! :-)

H αλήθεια είναι ότι είμαστε πράγματι κολλημένοι, αφού συνεχίζουμε να παρακολουθούμε ένα τέτοιο άρρωστο σκηνικό (το "γραφικοί" μου πέφτει κομμάτι βαρύ για την ...αφεντιά μου, αλλά πάλι ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να είμαι και να μη το έχω καταλάβει...).

Το θέμα είναι πως χρόνο με το χρόνο τα πράγματα χειροτερεύουν και δυστυχώς δεν φαίνεται φως στο ...τούνελ, αφού και ο δικός μας δεν με έχει πείσει πως ενδιαφέρεται πραγματικά για κάθαρση στο ποδόσφαιρο και όχι απλώς να αντικαταστήσει το γαύρο στην πρωτοκαθεδρία της "παράγκας"...

squarelogic said...

Περι EDIT
ομολογω οτι οταν ειχα διαβασει εκεινο το ποστ δεν καταλαβα(ή δεν προσεξα-απο πιττα που δεν τρως...)σε ποια αναφεροσουν.Τωρα που το ξαναειδα(τα μεγαλα γραμματα τα ειες απο τοτε?) ειναι αριστοτεχνικα συγκαλυμμένο(ή αποκαλυπτικα κρυμμένο!
-))
Κατι σαν see through δηλ!

Ωραιος ο Ραουλ!Τους πηρε 1,5 εκ.για να καααθεται και να γλεντά!Τετοια βλέπει ο Τζιγγερ και σιγα μην δωσει πανω απο 200 χιλ.για παικτη!

gatti said...

@squarelogic: E, το είχα καταλάβει ότι κανείς δεν το πρόσεξε, επειδή κανείς δεν το σχολίασε! (Ναι, τα μεγάλα γράμματα τα είχα από τότε!!!).

Και είπα, αφού δεν το πρόσεξαν και ξαναήρθε στην επικαιρότητα κάτσε να το ξαναεπισημάνω!

Μα να σας έχω δώσει την είδηση από τις 4 Νοεμβρίου (!!!) και να μη το έχετε δει! Απαράδεκτοι είστε! Απαράδεκτοι!!!

:-)

ΥΓ. Η πλάκα είναι ότι η σύζυγος ήταν εδώ. Αυτή ήξερε πως ο Ραούλ είναι με την ομάδα, στην ομάδα είπε πως έγινε διάρρηξη σπίτι του και έπρεπε να τρέξει στη σύζυγό του και τελικά βγήκε με τη μοντέλα! Δεν κρατιόταν ο ταύρος!!!

mamaloukas said...

Gatti μου φοβερή gatti!
είχα καιρό να σε διαβάσω κι έπαθα πλάκα. Άπαιχτα τα ποστ όπως πάντα
να σαι καλά

(θα σου πω το τερματοφυλακικό μου αν και περασμένο πια... δε σ άρεσε ο Γκαλίνοβιτς... είδες τι έφαγε ο Μάλαρζ με τον Ηρακλή; Ανεπίτρεπτο γκολ)

Νικόλαος Παπουτσής said...

Nα αγιάσει το στόμα σου gatti
Η να πω καλύτερα το πληκτρολόγιό σου?
Χορτάσαμε απο κουτόχορτο
Ας το φάνε μόνοι τους το υπόλοιπο

ΤΣΊΟΥ!!!

gatti said...

@mamaloukas: Καλησπέρα Δημήτρη μου. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Νάσαι κι εσύ πάντα καλά και εύχομαι να περνάς μέρες γεμάτες έμπνευση. Μετά τον ''Μόστρα" όπως καταλαβαίνεις έχουμε ιδιαίτερες "απαιτήσεις" ;-)

Δεν τον αντιπαθώ βρε τον Μάριο! Ισα ίσα επειδή τον συμπαθώ πολύ είμαι αυστηρή μαζί του.
Ο καημένος ο Μάλαρτζ πάντως δεν φταίει απόλυτα. Αυτά κάνει το ροτέισον στη θέση του τερματοφύλακα. Βγάζει εντελώς εκτός ρυθμού τον πορτιέρε.



@karaflokotsifas: Kαι που τα λέμε κοτσυφάκι μου, τι βγαίνει;
Εμείς τα λέμε, εμείς τα ακούμε. Σε δουλειά να βρισκόμαστε...

Φιλί στη φτερούγα! (είπαμε, copyright mamma).

scarface said...

Για την Ξάνθη δεν έχω να προσθέσω τίποτα , τα είπες όλα.
Μόνο στο Δώνη ελπίζουμε και λίγο στο CAS.

coachp said...

Καιεγώ συμφωνώ οτι με τον Πανιώνιο κατι μπορεί να έγινε στο ημίχρονο...
Ηταν και οι αλλάγες του Λίνεν λίγο περίεργες.

Αλλα ενα πουλάκι μου είπε οτι δεν δίνει το παιχνίδι η Ξάνθη στον Ολυμπιακό, και ενα άλλο πουλάκι μου είχε πει πριν λίγο καιρο οτι «μεχρι να μας αντιμετωπίσει η Ξανθη θα είναι εκτός στόχων». Περίεργα εχουν γίνει τα πουλιά τώρα τελευταία. Μιλάνε και λενε το μέλλον...

gatti said...

@scarface: Για να ελπίζεις σε Δώνη και CAS πρέπει να είσαι βέβαιος ότι θα πάρεις τα τρία ματς στη σειρά με ΟΦΗ, Αρη, Καλαμαριά. Κι εγώ όπως μας βλέπω, αμφιβάλλω αν αυτό μπορεί να γίνει.



@coachp: Tι έγινε βρε κόουτς; Σε κράξανε στο από εκεί μπλογκ ως φιλοβάζελο και είπες να αλλάξεις ρότα; :-p

ΥΓ. Πολλά πουλιά αδερφάκι μου! Και το καθένα έχει του ...πουλιού του το χαβά...