Sunday, April 13, 2008

Πήρες το μήνυμα;


Το μήνυμα το δώσαμε. Το θέμα είναι: Μπoρείς να το αποκωδικοποιήσεις; Εγώ δεν θα πω ''πούλα'' ή ''φύγε''! Ξέρω ότι δεν πρόκειται να το κάνεις. Από πείσμα, από εγωισμό, από συμφέρον (γήπεδο), για χίλιους δυο λόγους. Το μόνο που θα πω είναι: Aυτή η ομάδα, αυτή η φανέλα, αυτοί οι φίλαθλοι, δεν αξίζουν τέτοιες πίκρες κι αυτό αποδείχτηκε περίτρανα για μια ακόμα φορά σήμερα. Το κατάλαβες ή ακόμα; Αν θες να διοικείς πρέπει να έχεις guts! Εχεις;

***

ΥΓ. Πώς το έγραψε η ΠΑΕ Ξάνθη σε εκείνη την ανακοίνωση εναντίον του φουκαρά που είπε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι το ματς με το γαύρο είναι "δοσμένο", αναφέροντας ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον του; "...Βεβαίως αυτό θα συμβεί ακόμα και αν το σκορ γίνει 0-10 ή 1-15."
Καλά, ούτε υποθετικά δεν υπολογίζετε εκεί στην Ξάνθη την πιθανότητα άσου;

ΥΓ1. EDIT: Μόλις έγινε το 0-4. Ξάνθη γερά, το 0-10 είναι κοντά!
ΥΓ2. EDIT: Εντάξει, σκόραρε ο καπνιστής Marlboro. Ξάνθη γερά, το 1-15 είναι κοντά!
ΥΓ3. Δεν κάνω άλλο edit, κουράστηκα...

19 comments:

MenieK said...

ξεκουράσου, γιατί σε κάλεσα σε παιχνίδι. Sorry για το θάρρος (δεν ξέρω καν αν συμμετέχεις σε παιχνίδια), αλλά (όταν δεν αναρτάς ποστάκια για τον ΠΑΟ) είσαι από τους ελάχιστους βάζελους, (μαζί με τη mamma) που με ιντριγκάρουν και τους βρίσκω ενδιαφέροντες :)

gatti said...

Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση. Σε παιχνίδια συμμετέχω επιλεκτικά. Το δικό σου μοιάζει ενδιαφέρον οπότε λέω να συμμετάσχω.

ΥΓ. Μα καλά, γράφω για τίποτα άλλο εκτός από τον ΠΑΟ; :-)

irene said...

επιλεκτική ακοή .. νομίζει με μια μεταγραφή θα ξεχαστούν όλα ,(βλ. σπυρόπουλος) αλλά ίσως τώρα να είναι διαφορετικά..

δεν είναι (λέω εγώ τώρα, είμαι κ αεκτζου , διαφορετική ματιά )
λίγο ύποπτο , ο όλος ξεσηκωμός με το παρασκήνιο βγενόπουλου , ο οποίος τσιράκι της κυβέρνησης μου ακούγεται (βλ. deutsch telecom) τόση αγάπη για τον παναθηναικό ξαφνικά;;χαρίζει κ παίκτες...
από τον ένα νταβ..-επιχειρηματία στον άλλο..

gatti said...

@irene: Tη μεταγραφή του Σπυρόπουλου την έκανε ακριβώς λόγω της "πίεσης" Βγενόπουλου αλλά τι να σου κάνει μια καλή μεταγραφή με τόσους άμπαλους που έχουμε στην ομάδα;

Γιατί, νομίζεις ότι εμένα με πείθει ο Βγενόπουλος για τις αγαθές του προθέσεις; Εχουμε πήξει από σωτήρες, με αποτέλεσμα να είμαι εξαιρετικά επιφυλακτική και γι΄ αυτόν.
Ακόμα όμως κι αν αποτελέσει αφορμή για να πάρουμε καναν δυο ακόμα καλούς παίκτες, καλό θα είναι για την ομάδα.

scarface said...

Είσαι άδικη με τη Ξάνθη , εμένα με συγκίνησε η προσπάθειά της.
Μέχρι δακρύων μπορώ να πω.

zamuc said...

Επειδή έχω πάθει και έχω μάθει (Τροχανα ψωμιάδη ENIC κτλ κτλ) καλύτερα με το ραλίστα παρά με αυτόν τον ουρανοκατέβατο και τους αδερφούς κατσάμπα από δίπλα. Θα καταστραφεί τελείως η ομάδα.

gatti said...

@scarface: Ναι, δίκιο έχεις. Είμαι άδικη με την Ξάνθη. Οπως γράφει και η Score Live "μετά το 0-4 έπεσαν κορμιά!".

Γεια σου ρε Ξάνθη, και νεκρούς ανασταίνεις και ομάδες από το κώμα ξυπνάς!!!

gatti said...

@zamuc: Εννοείται ότι είναι προτιμότερος ο ραλίστας. Κι αν βγει κανας νέος Κοσκωτάς ο Βγενόπουλος; Ποιος μπορεί να το ξέρει; Σαν αντίπαλο δέος καλός είναι. Αλλά μέχρι εκεί!

kakaskimos said...

Η Skoda που έχασε 1-4 το έδωσε. Ο ΠΑΟΚ που έχασε 0-4 έλιωσε στην προσπάθεια.
Το παιχνίδι είναι στημένο. Το μόνο που μπορείς να περιμένεις/απαιτείς είναι να παίζουν μπάλα. Εστω 4-5 φορές το χρόνο. Αλλα δυστυχώς είναι τελείως κουλοί και δεν το μπορούν ούτε αυτό.

Παίξε μπάλα σε κανένα παιχνίδι γιατί απο τις ομάδες μας δεν βλέπω προκοπή.

Υ.Φ. Αυτός ο Κωστένογλου πρέπει να είναι τρομερός προπονητής. Μόλις ανέλαβε η ομάδα πετάει. Γιατί δεν τον κρατάνε και για του χρόνου και ψάχνουν τον Δώνη?

gatti said...

@kakaskimos: Ο ΠΑΟΚ ήταν χώμα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ηθελε αλλά δεν μπορούσε. Ενα σωρό κόσμος έχει περάσει από την Τούμπα, δεν θα περνούσε η ΑΕΚ;
Η Ξάνθη από την άλλη δεν κράτησε ούτε
τα προσχήματα. Μόνο ανακοινώσεις για το ήθος της ξέρει να βγάζει.
Μπάλα δεν έπαιξε κανείς από τους τρεις, όμως η ΑΕΚ είναι πρώτη στη βαθμολογία (την αληθινή, όχι στα χαρτιά), άρα δικαιούται τον τίτλο.
Είναι τόσο απλό.

ΥΓ. Λογικό δεν είναι να μεταμορφώσει την ΑΕΚ ο Κωστένογλου;
Αφού έχει μαζί του τη βοήθεια του θεού!

mamma said...

Καλησπέρα γατί μου! Πήγες στην πορεία; Έμαθα πως η ΝΕΤ δεν έδειξε τίποτα, τα κουκουλώνουν μη στεναχωρηθεί το "παιδί"!

Καλό βράδυ :-*

ΥΓ. περιμένω να μάθω πόσο "εμμονική" είσαι! (εκτός από εφευρέτης blogοπαίγνιων έχω γίνει και λεξοπλάστης... πετάει η ομάδα σου λέω [ωχ, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί, σόρρυ])

gatti said...

@mamma: Στην πορεία δεν πήγα mamma γιατί δούλευα. Είχα πει πως ακόμα και αν δεν δούλευα δύσκολα θα πήγαινα, αλλά όπως είδα τους βάζελους να δίνουν δυναμικό παρών ζήλεψα!!!
Η κρατική τηλεόραση είναι κατάπτυστη. Επειδή έχει τα δικαιώματα του Παναθηναϊκού θεωρεί πως πρέπει να δίνει ειδήσεις επιλεκτικά για να μην στενοχωρήσει αυτόν που πληρώνει από δικά μας λεφτά. Για να καταλάβεις το μέγεθος της παράνοιας σ΄ αυτή τη χώρα.

Καλό βράδυ και σε σένα :-***


YΓ. Τι να πω για τις εμμονές μου, μωρέ... Ξέρεις, τις περισσότερες φορές δεν τις θεωρείς εμμονές, είναι οι άλλοι που σου χτυπάνε το καμπανάκι.
ΥΓ1. Επίτηδες το κάνεις και μιλάς για ομάδες που πετάνε, έτσι; :-p

kakaskimos said...

Ακόμα κι αν το CAS επικυρώσει τους 3 βαθμούς για τον Ολυμπιακό, πάλι θα λες ότι η ΑΕΚ έπρεπε να το πάρει. Οπότε να καταργήσουμε τα δικαστήρια, να μην μετράνε οι κίτρινες και όλοι οι κανόνες που ισχύουν, αλλά είναι καλοί μόνο όταν κερδίζουμε από την εφαρμογή τους. Οταν χάνουμε (έστω και ψυχολογικά), δεν είναι σωστό να ισχύουν κανονισμοί, και το κερδίζει στα χαρτιά.

Ανεξάρτητα αν θα ήθελα να βγούμε τρίτοι ή και τέταρτοι, μπας και βάλει μυαλό ο παπούς. Αν και σε τέτοια ηλικία ...

Υ.Φ. Τι ρόμβοι και βλακείες. Ο Κωστένογλου παίζει και το σωστό σύστημα. Σταυρό ;-)

gatti said...

@kakaskimos: ΦΥΣΙΚΑ θα εξακολουθήσω να λέω ότι πρέπει να το πάρει η ΑΕΚ. Γιατί είμαι αντίθετη στο να κρίνονται οι αγώνες στα χαρτιά, κάτι για το οποίο κι εσείς συμφωνούσατε μετά την τιμωρία σας στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Πράγμα που σημαίνει πως πέρα από το ηθικό του θέματος (σπρώξατε στο γκρεμό μια ομάδα που πάλευε για τη σωτηρία και που, παρεμπιπτόντως, ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ στο γήπεδο) είστε και ανακόλουθοι.

ΥΓ. Μια χαρά σύστημα είναι ο σταυρός!!!

squarelogic said...

Μα τα EDIT σου είναι ολα τα λεφτά!

Πέρνα να δεις τα 'Τριφύλλια της Οργής" και τα σχολιανά στους "δημοσιογράφοι"...
Καλημέρα!

gatti said...

@squarelogic: E, μα όπως έπαιζαν, για 0-10 πήγαινε το σκορ!

ΥΓ. Ερχομαι...

Νικόλαος Παπουτσής said...

Και γω λέω όχι στους
ουρανοκατέβατους
Είναι επικίνδυνοι
Που θα του πάει του ραλίστα
σε πέντε δέκα χρόνια
θα μάθει κι αυτός

Ελπίζω να το πυρέ το μάθημά του

τσίου!!!

gatti said...

@karaflokotsifas: Το κακό είναι ότι μέχρι να μάθει θα έχουμε μείνει με ένα δόντι, θα έχουμε Αλτσχάιμερ (καλά αυτό ήδη έρχεται...) και θα περπατάμε με πι. Οπότε...

Βράσε ρύζι! :)

Unknown said...

http://rfu.blogspot.com/2008/04/13042008.html

για την ιστορία...