Tuesday, April 22, 2008

Τζίγγερ, η μετάλλαξη

Τι έγινε ρε παιδιά; Κάναμε Ανάσταση; Από την Μεγάλη Τρίτη; Από εκεί που περιμέναμε να ανεβούμε το Γολγοθά, πηδήξαμε όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα και φτάσαμε κατευθείαν στο Μεγάλο Σάββατο; Τι ήτανε αυτά που ακούσανε τα αυτάκια μου; Τι ήταν αυτό που είδανε τα ματάκια μου; Ο Τζίγγερ άλλαξε ρότα; Ο Τζίγγερ άνοιξε την πόρτα και κάλεσε κόσμο στο τσαρδί του; Πώς έγινε αυτό το θαύμα; Αυτός δεν ήτανε που έλεγε μέχρι χτες πως δεν πουλάει; Αυτός δεν ήτανε που έκανε συνέντευξη Τύπου κι εκεί που περιμέναμε να απαντήσει στο Βγενόπουλο άρχισε να μας λέει παπαριές για εταιρείες ποδοσφαιριστών και για Παναθηναϊκό Β΄; Αυτός δεν ήταν που αγνοούσε επιδεικτικά την ΠΕΚ; Που τα είχε βάλει με τους Γιαννακοπουλαίους (όχι χωρίς λόγο για να λέμε και του στραβού του δίκιο); Που είχε προσπαθήσει να κάνει ρελάνς ζητώντας τους αντί να θέλουν να βάλουν πόδι στην ΠΑΕ να του επιτρέψουν να ασχοληθεί με τον Ερασιτέχνη; Τι έγινε τώρα ξαφνικά; Πώς και άλλαξε γνώμη και έκανε το "ορίστε" στους υπόλοιπους; Πήρε ανάποδες στροφές από το συλλαλητήριο; Τα πήρε κρανίο ο Βαρδής που του βρίζουνε από το πρωί μέχρι το βράδυ το γιο του κι αποφάσισε αυτός να αναλάβει δράση; Του ήρθε ξαφνικά η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος και κατάλαβε ότι δεν περπατάει σωστά και ότι για να τον βρίζουνε από το πρωί μέχρι το βράδυ, κάτι θα πρέπει να κάνει λάθος; Ο,τι κι αν έγινε δεν με νοιάζει καθόλου. Αυτό που έχει σημασία είναι που άρχισε να φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ. Λες να αρχίσει να γελάει κι εμάς το χειλάκι μας; Λες να γύρισε ο τροχός; Βρε λες να υπάρχει ελπίδα τελικά;
Θα μου πεις ο Τζίγγερ ένα άνοιγμα κάνει. Δεν φεύγει από την ομάδα. Ισα ίσα που είπε πως θα μείνει για να είναι ο εγγυητής. Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα κακό. Ισα ίσα που είναι και καλό. Και πού ξέρω εγώ τι θα βγει στο τέλος ο Βγενό; Τον ήξερα κι από χθες; Δεν τον ήξερα. Σάμπως ξέρω τι καπνό φουμάρει ο Δημητράκης; Δηλαδή ξέρω, γι΄ αυτό ανησυχώ. Γιατί άλλο ο Παύλος και ο Θανάσης κι άλλο ο Δημητράκης. Θα μου πεις πάλι μπορεί να μην είναι και τόσο ρόδινα τα πράγματα. Μπορεί να έχει άλλα στο νου του ο Τζίγγερ. Κι από την άλλη, αυτό το 50% είναι πραγματικό 50%; Και τι θα γίνει με τα υπόλοιπα θέματα; Κάνεις μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και ξεμπερδεύεις; ΄Η κάνεις και την αντίστοιχη διοικητική αναδιοργάνωση; Γιατί αν δεν την κάνεις είναι σα να λες στον Βγενό και στους Γιαννακοπουλαίους "σκάστε λεφτά εσείς, για να κάνω γήπεδο και να κονομάω εγώ".
Θέλω να πιστεύω όμως ότι δεν υπάρχει τίποτα πονηρό πίσω από όσα είπε. Οτι όσα είπε τα εννοεί και πως μια καινούργια σελίδα γυρίζει για την ομάδα. Θα περιμένω βέβαια κι εγώ όπως θα κάνουμε όλοι μας. Αλλά αυτό είναι ρε γαμώτο που αξίζει! Οτι επιτέλους έχω κάτι να περιμένω!

ΥΓ. Tελικά το πήρε το μήνυμα!!!
ΥΓ1. Φοβερός και τρομερός Παυλάρας. Τον βγάλανε στην ΕΡΑ να τοποθετηθεί για το θέμα και λέει: "H πρόταση του κύριου Βαρδινογιάννη, είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Θα περιμένουμε, τις λεπτομέρειες για να τοποθετηθούμε, αναλυτικά". Μιλάμε τώρα ότι από χαρτί το διάβαζε, δεν υπάρχει περίπτωση! Επιμένει ο δημοσιογράφος, τον ξαναρωτάει κι ο Παύλος το χαβά του: "H πρόταση του κύριου Βαρδινογιάννη, είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Θα περιμένουμε, τις λεπτομέρειες για να τοποθετηθούμε, αναλυτικά".
Δεν γαμιέται όμως! Απ΄ όπου θέλει ας τα διάβαζε κι αυτός. Aς επαναλαμβάνεται όσο θέλει. Το θέμα είναι να σταματήσουνε να τσακώνονται σαν τα κοκόρια και να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Τέρμα τα μίση και ο αλληλοσπαραγμός!
***
ΥΓ2. Της κακομοίρας με ΑΕΚ και γαυροΓκαγκάτση. Είπανε, είπανε και τι δεν είπανε εκεί στους Θρακομακεδόνες. Κι όχι τώρα ότι είπανε τίποτα καινούργιο. Αυτά που λέει όλος ο κόσμος χρόνια τώρα είπανε. Απλώς αυτή τη φορά βγήκανε προς τα έξω με περισσότερη ένταση.
ΥΓ3. Λύσσαξε ο Γκαγκά από την επίθεση ΑΕΚ, Ντέμη και Ριβάλντο και άρχισε να μοιράζει μηνύσεις και αγωγές δεξιά κι αριστερά. Ο Κούγιας της ΕΠΟ!
ΥΓ4. Μπάχαλο και η Εθνική! Θα τρέχει και δεν θα φτάνει ο μπαρμπα Οτο!
ΥΓ5. Δεν είσαι εντάξει ρε Ντέμη! Βρήκες τη μέρα να κάνεις σαματά να επισκιάσεις τη χαρά μας!
ΥΓ6. Πόλεμο άνοιξε ο Ριβάλντο με τους γαύρους. Πήρανε φωτιά τα γαυροφόρουμ. "Τέρμα - λέει - τα αγάλματα και οι σημαίες. Μόνο ο έφηβος σημαία μας". Θα κάψουνε λέει τις μπλούζες με τη φάτσα του, θα ετοιμάσουνε πανό για την πάρτη του να το σηκώσουνε στη φ(χ)έστα, θα τον βρίζουνε πατόκορφα από την αρχή μέχρι το τέλος. ΚΟΛΑΣΗ!!!!

* Πολλές ευχαριστίες στον Πάρη, που τον "έχωσα" για τη τζιγγεροφωτό.

37 comments:

manosnikol, Manos Nikoloudakis, Μάνος Νικολουδάκης said...

@gatti
Προσπάθησα να σου στείλω e-mail αλλά βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους. Αν θέλεις στείλε μου την διεύθυνση του mail σου στο:
emnikol@gmail.com
ευχαριστώ

squarelogic said...

Αυτό κι αν ήταν έκπληξη!!!
Μόνο κάνε Θεούλη μου να μην είναι τρυκ και να εννοεί οτι είπε...

(φοβόμαστε και να χαρούμε,μ'αυτά πούχουν δει τα μάτια μας..)

gatti said...

@manosnikol: Καλώς τον! Στο έστειλα ήδη!



@squarelogic: Μοιάζει απίστευτο, έτσι; Δεν νομίζω να είναι τρικ, αλλά βέβαια θα παίξουν πολλά πράγματα το ρόλο τους.

Θέλω πάντως να είμαι αισιόδοξη παρόλο που όπως λες κι εσύ έχουν δει τόσα πολλά τα μάτια μας...

irene said...

φοβάμαι ότι απλώς θέλει να κατευνάσει τα πνεύματα , δίνει το 50άρι αλλά ουσιαστικά έχει ακόμα τον πρώτο λόγο ..
θα δώσει μερίδιο σε βγενό να μην χτυπιέται οτι αυτός είναι ο σωτήρας..
να συνεχίσει ο κόσμος του παο την πίεση , μην νομίζουν οτι ξεμπέρδεψαν εύκολα.

ο ντέμης τώρα πρέπει να φέρει ηρεμία στην ομάδα , όχι πανζουρλισμό , δεν έχει νόημα..ελπίζω να δω αεκ σήμερα ..

mamma said...

Άντε, Αναστήσαμε και φέτος!
:)))

ΥΓ εκτός κι αν είναι δόλωμα, ρε λες;

ΠΑΥΛΟΣ said...

Απλά έχει μία καθυστέρηση ο άνθρωπας και νομίζει ότι είναι πρωταπριλιά.

gatti said...

@irene: Θέλω να πιστεύω ότι κάτι πάει να αλλάξει. Πολλά μπορείς να πεις μέχρι τώρα για την οικογένεια Βαρδινογιάννη, αλλά αφερέγγυα δεν μπορείς να την πεις. Δεν νομίζω να είναι παγίδα. Ελπίζω πως μπαίνουμε σε νέα εποχή.

Ο Ντέμης δεν πρέπει να φέρει ηρεμία. Δεν πρέπει να κάνει πίσω. Πρέπει να τα πει και επίσημα αυτά που είπε στους Θρακομακεδόνες. Και πρέπει να σταθούν δίπλα του και οι υπόλοιπες ομάδες. Χωρίς ...λευκά και λοιπές αηδίες (για τον δικό μας το λέω). Είναι καιρός να σπάσει το απόστημα.



@mamma: Πρόωρη Ανάσταση mamma!

ΥΓ. Δεν νομίζω να είναι δόλωμα.



@pavlos: Aλλάζουνε τα πράγματα Παυλούκο!!! Θα γυρίσει ο τροχός θα ...αναστήσει και ο φτωχός! (Φτωχός... εντάξει λέμε και καμιά μαλακιούλα να περάσει η ώρα!).

ΥΓ. Ακόμα εδώ είσαι εσύ; Δεν έφυγες για διακοπούλες;

scarface said...

Εγώ το είχα γράψει πάντως, θυμάσαι το πρωτοσέλιδο μου της Κυριακής "αποφάσισα να πουλήσω"

Τώρα χωρίς πλάκα, μεγάλη μαγκιά του Τζίγγερ, του έβγαλα συγχωροχάρτι.

Θα χρειαστούν πολλοί Γκαγκάτσηδες για να μας σταματήσουν.

Καλή ανάσταση σε όλους.

gatti said...

@scarface: Kι εγώ σου είχα πει πως με τέτοιες αποκλειστικότητες που έχεις θα σκίσει η εφημερίδα!

Το πήρε αλλιώς ο ραλίστας τελικά! Και δεν θα βγει χαμένος! Χάθηκε πολύτιμος χρόνος, αλλά έστω και αργά έκανε το σωστό. Εννοείται ότι κι εγώ θα του δώσω συγχωροχάρτι (εξακολουθώ βέβαια να κρατάω ακόμα μια επιφύλαξη, μέχρι να δούμε τις λεπτομέρειες).

Καλή Ανάσταση!

island said...

Θα σου απαντήσω όπως απάντησα και στον scareface.

Διάβασα πολλά αγαπητή από χθες.Το μόνο που είδα είναι έστω και μία μικρή αγάπη για την Πανάθα.Δεν ήθελα να φύγει ο Τζίγγερ και όταν έλεγα πούλα το έλεγα για να πουλήσει ένα 20%.Ο άνθρωπος είναι χρόνια στο ποδόσφαιρο και αν πουλούσε το σύνολο τότε ο καινούριος θα ήθελε χρόνο για να μάθει τα κόλπα.Άσε που δεν υπάρχουν και λίγοι υπέρ του Τζίγγερ.Με αυτήν την κίνηση λοιπόν απλά συσπειρώνει αλλά και διαφυλλάτει τα συμφέροντα της ομάδας αλλά και τα δικά του.Γιατί καλό είναι να έχουμε κατά νου πως όλοι είναι επιχειρηματίες και σίγουρα δεν δωρίζουν σε καμιά αγάπη τα λεφτά τους.

Πιστεύω λοιπόν πως ήταν η πιο σωστή και ενδεδειγμένη κίνηση.Φτάνει ο Βγενό να σηκώσει το γάντι και να αποδείξει πως όλα όσα έλεγε δεν ήτα φρούδες ελπίδες για την Πανάθα.

Αλλά και αυτός να μην το σηκώσει το γάντι υπάρχουν αρκετοί που θα το σηκώσουν(έχει ακουστεί και το όνομα το Λάτση με κάθε επιφύλαξη).

Τα γαυράκια είναι ταύλα τώρα(και ειδικά μετά τα όσα ακούνε για το πρωτάθλημα των χαρτιών)...Ανακαλύψανε ξαφνικά σήμερα πως οι Αγγελόπουλοι θα μπουν στο ποδόσφαιρο άμα θέλουν...Το Σώκρατες τον ρώτησαν;

Σήμερα ξεκινάμε;Άντε καλή επιτυχία μας...Να βγούμε στο Τσου Λου γιατί αλλιώς όσα λεφτά και να βάλουνε οι μεγάλοι ξένοι καλοί παίχτουρες δεν έρχονται χωρίς την προοπτική του σεντονιού.Φτάνει ο Πεσέιρο να μην ξαναγίνει τεσσέιρο...

gatti said...

@island: Ουδέποτε αμφέβαλλα ότι οι Βαρδινογιάννηδες αγαπάνε τον Παναθηναϊκό. Απλώς ο Τζίγγερ δεν είχε τον σωστό τρόπο να το δείχνει. Δεν βοηθούσε βέβαια και η αλαζονεία που είχε λόγω θέσης και καταγωγής. Θεωρώ πολύ σημαντική την χθεσινή του κίνηση, γιατί δείχνε πως βάζει στην άκρη τον εγωισμό του.

Το ότι λέγαμε να φύγει ήταν περισσότερο μια έκφραση αγανάκτησης. Επί της ουσίας, δεν είναι συμφέρον να φύγει. Ποια ομάδα έχει απολαύσει σε βάθος χρόνου την διοικητική σταθερότητα του Παναθηναϊκού; Ρώτησε την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, ακόμα και το γαύρο προ Κόκκαλη. Οταν όλοι οι άλλοι ψάχνονταν, εμείς είχαμε ένα σταθερό σημείο αναφοράς. Και είναι σημαντικό που θα το διατηρήσουμε.

Το μόνο που φοβάμαι είναι μην τυχόν δεν δεχθεί να υπάρξει αντίστοιχη διοικητική αναδιάρθρωση. Γιατί όποιος βάλει τα λεφτά του θα θέλει να έχει και συμμετοχή στις αποφάσεις της διοίκησης. Εκτός αν σκοπεύει να δώσει το 50% σε δικούς του, αν τα έχει συμφωνημένα από πριν και συνεχίσει να διοικεί με τον ίδιο τρόπο.

Θα τα δούμε όμως όλα αυτά προσεχώς...

Θα βγούμε λες στο Τσου λι; Μπορεί και ναι μπορεί και όχι. Ομάδα δεν έχουμε, θα έχουμε όμως ψυχολογία. Τι άδικο ωστόσο για την ΑΕΚ αν συμβεί αυτό. Να δικαιούται τον τίτλο και να μην βγαίνει ούτε CL.

Aν πάντως ο Ντέμης το τραβήξει το σκοινί και δεν κάνει καμιά εντυπωσιακή κολοτούμπα, θα είναι τεράστια μαγκιά. Και ίσως η αρχή για να αλλάξουν οριστικά τα πράγματα.
Οσο για τους γαύρους, είναι στον κόσμο τους. Με τον Ριβάλντο τα βάζουν και απαγγέλλουν το "ποίημα" για τον Βάλνερ και την Καλαμαριά. Εχουν φτάσει στο σημείο να γίνονται και μάρτυρες υπεράσπισης του Γκαγκάτση! Χοχοχοχο!

zamuc said...

Για τα Υ.Γ. σου (σας τη σπάω τώρα που αλλάζω θέμα): κανονικά έπρεπε να γίνει οργανωμένη και ακόμα πιο λυσσασμένη επίθεση σε ΕΠΟ-ΟΣΦΠ απο ΑΕΚ, ΠΑΟ και άλλους που δεν είναι στο άρμα του θείου. Αφού τα λέει τόσα χρόνια όλος ο κόσμος και δεν γίνεται τίποτα. Πως θα αλλάξει δηλ. αν δεν βγει κάποιος να πει ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΙΡΝΑ ΕΓΩ ΣΤΗΜΕΝΑ ΗΤΑΝ

gatti said...

@zamuc: Δεν μας τη σπας καθόλου (εμένα τουλάχιστον). Συμφωνώ μαζί σου και το γράφω και παραπάνω (στην irene). Πως είναι η ώρα να σταθούν όλοι δίπλα στο Ντέμη και να πουν τα πράγματα με το όνομά τους. Μόνο έτσι θα αλλάξει κάτι.
Τα πήρα άγρια τη Δευτέρα που άκουσα ότι ψηφίσαμε λευκό για την επικύρωση της βαθμολογίας. Και καλά λέει ως πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα δεν έπρεπε να ρίξει αρνητική ψήφο. Τι είναι αυτά ρε; ΄Η θέλεις πράγματι να αλλάξει η κατάσταση ή δεν θέλεις. Αν θες απλώς να αντικαταστήσεις αυτόν που σε αντικατέστησε στο παρασκήνιο δεν γίνεται δουλειά!
Βέβαια, πρέπει να δούμε και κάτι άλλο. Ο Ντέμης είναι διατεθειμένος να το τραβήξει το σκοινί; ΄Η θα κάνει πίσω;

houli_v said...

Ο Βγενόπουλος είχε πει ότι αν δεν πουλούσε φέτος θα πουλούσε του χρόνου .
Με την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στους φίλους του Παναθηναϊκού δεν μπορούσε να κάνει πολύ διαφορετικά .
Ήταν η πιο λογική κίνηση που μπορούσε να κάνει .
Αυτό βέβαια (ότι ήταν η πιο λογική) δεν την κάνει λιγότερο γενναία (προσωπικά περίμενα να κάνει καλές μεταγραφές φέτος και μετά να έκανε κάποια δειλά πρώτα βήματα) .

Ελπίζω να είσαι καλά gatti :)

zouk said...

Αμα η χθεσινες δηλωσεις ειναι ονειρο,μην με ξυπνησετε.Προτιμω να κοιμαμαι.

gatti said...

@houli_v: Δεν ξέρω τι ήταν τελικά αυτό που τον έπεισε πως πρέπει να αλλάξει ρότα. Αλλά δεν με νοιάζει κιόλας. Αυτό που με νοιάζει είναι να γίνουν όλα όπως πρέπει. Ηταν πολλά τα χρόνια της απαξίωσης...

Καλά είμαι το αυτό επιθυμώ και δι΄ υμάς! :-)



@zouk: Ούτε κι εγώ θέλω να ξυπνήσω αν είναι όνειρο. Για την ακρίβεια θα προτιμούσα να μείνω σε ...κώμα! :-p

(Βρε τι πάθαμε, λαλήσαμε από την πολλή χαρά!).

Rizobreaker said...

Χαίρομαι πολύ αγαπητό gatti για αυτό το ποστ σου!! Όχι για κάποιο ιδιαίτερο λόγο, παρά μόνο γιατί όταν βλέπεις "κάτι", απλά το παραδέχεσαι... Και όπως θα θυμάσαι, σου είχα πει, καλύτερα να περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει ο Τζίγκερ και μετά να μιλήσουμε... Τώρα να δεις που όσοι τον έβριζαν μέχρι χτες, θα τον προσκυνάνε πάλι από αύριο!! Γι' αυτό στα έλεγα κι εγώ!! Θα εκτεθούν πολλοί πάλι όπως πάει το θέμα...
Κατά τα άλλα, συμφωνώ απολύτως σε όσα λες και για τον Παύλο με το χαρτί (χεχε) και για το Βγενόπουλο κτλ...

Μια παρατήρηση έχω να κάνω για Τζίγκερ και Ντέμη! Αν ήταν πραγματικοί μάγκες, θα κατέβαζαν τους ερασιτέχνες στα Play off, μετά από το καθαρό πέτσινο πρωτάθλημα του θρύλου!! Αλλά που... Μαγκιά μόνο στα λόγια...
Για τον Ριβάλντο δεν έχω να πω τίποτα, γιατί δεν τον χώνευα ποτέ, απλά τον σεβόμουν λόγω του "Μπαρτσελονικού" παρελθόντος του...
Αλλά φίλοι μου Ολυμπιακοί, βλέπετε πως εκτίθεστε τώρα?? Για 3 χρόνια ο Ρίμπο ήταν Θεός, μάγκας, παιχτούρας, κτλ κτλ... Τώρα που στράφηκε εναντίον του Ολυμπιακού, έγινε "μικρός" εεε?? Περαστικά σας...

Anonymous said...

τις ευχές μου για καλό πάσχα και απο δώ!καλή ανάσταση να έχουμε!φιλιά

kakaskimos said...

Στην Ελλάδα το μικρό θαύμα κρατάει 2 μέρες και το μεγάλο 3.

s_pablo said...

Πολυμετοχικότητα ε? Πάτε να κάνετε και την ΠΑΕ ενιαία και αδιαίρετη?

Επειδή οι Γιαννακοπουλαίοι είναι φίδια κολοβά, αν μπουν στα ποδοσφαιρικά προβλέπω μεγάλα γέλια (οχι χαχαχα, ούτε χεχεχε, αλλά χοχοχο).

ΥΓ. Τελικά αυτό το πρωτάθλημα το πήραμε στα χαρτιά ή στο παρασκήνιο?

ΥΓ1. Φίλε ρίζο ο Ριβάλντο, ότι και να πει, είναι τεράστιος παίχτης (για μένα χαλαρά στην πρώτη πενηντάδα όλων των εποχών), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι και μαλάκας.

Τώρα θυμήθηκε ότι του είπε, κάποτε, κάποιος, ότι μερικοί της ΕΠΟ δουλεύουν για τον Ολυμπιακό? Και υπάρχουν και αφελείς (για να μην πω τίποτα άλλο) που συμμερίζονται τις παπαριές του. Δυστυχώς αυτός ο κακομοίρης επιβεβαίωσε το ήδη γνωστό. Μεγάλο ταλέντο δεν σημαίνει απαραιτήτως ούτε μεγάλο μυαλό, ούτε μεγάλη ψυχή, ούτε μεγάλα...

ΥΓ2. Να δω τον Ντέμη να βγαίνει δημοσίως και να μιλάει για σχέση ποδοσφαιρικών ομάδων - κράτους, και τι στον κόσμο.

Γεια σου ρε Ντεμίνο επαναστάτη, βάλε τη Δέσποινα να διασκευάσει και την Παντιέρα Ρόσα και το φάγαμε το κατεστημένο.

gatti said...

@rizobreaker: Γιατί βρε rizo μου; Σου είχα δώσει την εντύπωση ότι έχω κάποιο κόλλημα με τον Τζίγγερ; Το καλό της ομάδας θέλουμε όλοι. Ειδικά εμείς που δεν έχουμε κάποιο υλικό όφελος, αλλά μόνο την αγάπη για το τριφύλλι. Το πιστεύω κι εγώ ότι θα βρεθούν πολλοί κωλοτούμπες που θα αλλάξουν γραμμή πλεύσης, αλλά το καλό είναι ότι ο κόσμος τους έχει μάθει πια και δεν τρώει κουτόχορτο. Ακουσα και λίγο Γκοτζίλα χθες το βράδυ, πολύ γέλιο, πέρασε μια δύσκολη βραδιά, κάποιος τον ρώτησε τι ώρα ξυπνάει το πρωί και τον παρότρυνε να σηκώνεται νωρίς για να πηγαίνει στον ΟΑΕΔ, υπονοώντας ότι θα μείνει πια χωρίς δουλειά...
Τον Παυλάρα, άμα τον άκουγες, στο ίδιο συμπέρασμα με μένα θα κατέληγες. Λες και είχε βάλει την κασέτα. Τον ζόρισε ο δημοσιογράφος να πει κάτι παραπάνω, τίποτα αυτός! Και από τον Βγενό περιμένω τώρα πράξεις.

Κι εγώ πιστεύω ότι στα λόγια θα μείνουν Τζίγγερ και Ντέμης. Δυστυχώς. Από την άλλη σε ποιον θα έκαναν κακό αν κατέβαζαν ερασιτέχνες; Θα ίδρωνε το αφτί του γαύρου; Αυτός θα παίξει κανονικά στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τον Ριβάλντο τον συμπαθούσα (και ξέρεις δεν συμπαθώ εύκολα Βραζιλιάνους - πλην Ρομάριο και Ροναλντίνιο) μόνο λόγω της Μπάρτσα. Οταν ήρθε στο γαύρο, όσο κι αν προσπάθησα, δεν κατάφερα να τον αντιπαθήσω. Βέβαια μου ερχόταν να σπάσω την τηλεόραση σε κάτι γκολ - φάουλ σε ντέρμπι, αλλά ο άνθρωπος "τόχει" τι να κάνουμε! Να σου
πω όμως κάτι; Με δίχασε η συμπεριφορά του. Οσο κι αν την καταβρήκα που έχει κάνει τους γαύρους βαπόρια, όσο κι αν αντιλαμβάνομαι την οργή και την πικρία του, δεν μου αρέσουν αυτά που λέει. Οχι επειδή δεν είναι αλήθεια, αλλά επειδή δεν ταιριάζει στο όνομα και την αξία του να ανακατεύεται στα χάλια μας.
Από την άλλη βέβαια, είναι άστοχοι όλοι οι γαύροι που λένε πως τώρα τα λέει, αλλά τότε σιωπούσε. Πώς να τα έλεγε τότε; Εχεις δει πολλούς που να είναι τόσο μάγκες που να τα λένε;



@ελένη: Kαλό Πάσχα και από εδώ και σε σένα. Να περάσεις καλά! Φιλιά!



@kakaskimos: Αυτό το θαύμα θα κρατήσει παραπάνω...

gatti said...

@s_pablo: Πάλι δεν σε πρόλαβα! Ναι βρε, πολυμετοχικότητα! Σε χαλάει; Εδώ το βάλατε κι εσείς πρωτοσέλιδο ότι ανοίγει ο δρόμος στους Αγγελόπουλους για την ΠΑΕ!

Δεν είναι φίδια οι Γιαννακοπουλαίοι, αλλά κατανοώ πως δεν τους χωνεύεις γιατί χρόνια ολόκληρα βλέπεις την πλάτη τους. Ούτε θα έχουμε γέλια αν μπουν στα ποδοσφαιρικά. Εχουν μεγάλη αγάπη για την ομάδα.

ΥΓ. Αυτό το πρωτάθλημα το πήρατε στα χαρτιά, χάρη στην επιρροή σας στο παρασκήνιο :-p

YΓ1. Για τον Ριβάλντο έγραψα κι εγώ παραπάνω στον rizo, σχετικά με το χρόνο που βγήκε να τα πει.

Εκεί που πάντως συμφωνώ μαζί σου είναι στο θέμα του μυαλού. Ενα τόπι ξέρει να κλοτσάει και ξέρει να το κάνει καλύτερα από τους περισσότερους, αλλά αυτό δεν συνεπάγεται και υψηλό δείκτη νοημοσύνης.

Δεν μπορώ πάντως να μην αναφέρω πόσο με ξετρελαίνει η πρόσφατη γαύρικη εξίσωση "σημαία = μαλάκας" (κατά την επιεικέστερη έκφραση) για τον Ριβάλντο.

ΥΓ2. Αλλο πράγμα η σχέση του Ντέμη με το κράτος όσον αφορά το άρθρο 44 και άλλο πράγμα η παράγκα. Ο Ντέμης έκανε μια συμφωνία ρύθμισης (χάρισμα) των χρεών της ΑΕΚ, αλλά δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος.
Προσωπικά διαφωνώ μεν, ιδιαίτερα όταν το κράτος σέρνει τον κάθε φουκαρά στα δικαστήρια, ή ακόμα και στη φυλακή για 2-3 εκατομμύρια, αλλά αν κάποιον πρέπει να κατηγορήσεις είναι το κράτος και τον νομοθέτη και όχι τον Ντέμη. Ο καθένας στη θέση του το ίδιο θα έκανε. Πόσο μάλλον που δεν ευθυνόταν για τη μαύρη τρύπα που παρέλαβε.

s_pablo said...

Ωπα!!! Πότε έγινε ο Ριβάλντο σημαία μας και δεν το πήρα χαμπάρι.

Προφανώς δεν ξέρεις κανέναν γαύρο και τα λες αυτά. Χαρακτηριστικός διάλογος:

-Παιχταράς ο Ρίμπο ε?

-Ζιο δεν είναι πάντως...

Νομίζω ότι αυτό είναι που τον πείραξε περισσότερο. Ποτέ δεν κατάφερε να πάρει ούτε το ένα χιλιοστό της αγάπης που εισέπραξε ο Ζιοβάνι (ανατριχιάζω και μόνο που τον αναφέρω ρε γαμώτο).

ΥΓ. Τους Γιαννακοπουλαίους δεν τους σιχαίνομαι λόγω μπάσκετ. Έχω πολλά ράμματα για τα γουνάκια τους σε επιχειρηματικό επίπεδο, εκτός του ότι είναι αγράμματοι και βλάκες.

Παραδόξως, τους σιχάθηκα ακόμα περισσότερο όταν κατέστρεψαν τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό (ξέρεις τώρα, ποιος το γαμεί το πόλο μωρέ, να ναι καλά ο Αλβέρτης μας νοιάζει) και συνεχίζουν να τον καταστρέφουν σε κάθε ευκαιρία.

Βλέπεις επειδή αγαπάω τον αθλητισμό, στεναχωριέμαι όταν κάποιοι βλέπουν ένα πραγματικά μεγάλο αθλητικό σωματείο σαν να είναι το μαγαζάκι τους. Κι ας το αγαπούν το μαγαζάκι...

kakaskimos said...

Κάτσε να είναι θαύμα. Μην είναι: "ελάτε και δώστε μου τα λεφτά σας". Γιατί και ο ΟΤΕ πολυμετοχικός ήταν, αλλά κρατούσε το κράτος την χρυσή μετοχή. Αν εννοεί κάτι τέτοιο ο ραλίστας, δύσκολα θα ψαρώσει ο Μπαινόπουλος. Εδώ δεν είναι ΟΤΕ να έχει τα μέσα ...

Το ότι δεν υπάρχουν μάγκες να έχουν τα κότσια να τα πουν στην ώρα τους, δεν κάνει μάγκα τον Ριβάλντο. Κι αυτός μια απο τα ίδια. Φτύνει εκεί που έτρωγε.

Δυστυχώς σου αρεσαν Ρομάριο και Ριβάλντο. Είναι δυνατόν? Ο Ρομάριο είναι ζωγραφιά και σε εμφάνιση και σε κινήσεις, ενώ ο Ριβάλντο απο εμφάνιση είναι λίγο πιο όμορφος απο μένα, και σε στυλ παιχνιδιού σαν τον Τσαλουχίδη. Απείρως πιο χρήσιμος βεβαίως.

Ο Ντέμης καλά έκανε με το άρθρο 44, όπως θα έκανε ο καθένας. Ο Σωκράτης έκανε άσχημα με την Καλαμαριά, που πάλι το ίδιο θα έκανε ο καθένας.

Υ.Γ. Βρέθηκε σήμερα Παναθηναϊκός που παραδέχτηκε ότι και η ομάδα του το ίδιο θα έκανε αν ήταν στη θέση του Ολυμπιακού.

gatti said...

@s_pablo: Ξέρω πολλούς γαύρους και έχω περάσει και πολλές ώρες στα γαυροφόρουμ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι Τζιοβάνι δεν έγινε ποτέ στις καρδιές των γαύρων. Ισχύει πράγματι αυτό που έγραψες. Υπήρξαν όμως εποχές που είχε τεθεί ένα τεράστιο δίλημμα: "Πώς γίνεται να λέμε σημαία τον Τζιο όταν ο Ριβάλντο μας χάρισε με δικά του γκολ δύο πρωταθλήματα;".
Με το που έφυγε ο Τζιο λοιπόν ο Ριβάλντο έγινε σημαία σου. Και αν δεν το παραδέχεσαι μάλλον εσύ δεν ξέρεις άλλους γαύρους :-p

Και σαν πολύ δεν ασχολήθηκα με τον Ριβάλντο;


ΥΓ. Ε, δεν θα κάτσω τώρα ούτε να απολογηθώ ούτε να υποστηρίξω τους Γιαννακοπουλαίους. Ωστόσο, όταν έναν παράγοντα της ομάδας μου τον μισούν οι αντίπαλοι, είναι λόγος ικανός να θεωρώ ότι κάνει σωστά την δουλειά του για την ομάδα μου (βλέπε αντίστοιχα το λήμμα: Χόχος).
Πρόσεξε, για την ομάδα μου λέω, όχι για το άθλημα. Αυτό είναι άλλη υπόθεση που σηκώνει μεγάλη συζήτηση.
Οσο για το ότι κατέστρεψαν το πόλο του Παναθηναϊκού για τον Φράγκι, άσε εμένα να ανησυχώ γι΄ αυτό.


@kakaskimos: Bρε συ, θα με τρελάνεις; Αυτά που λέω/γράφω εγώ παρά πέντε μου τα λες εσύ και τέταρτο; (Για να θυμηθώ και τον ...μέγιστο Γεωργίου).

Δεν το έγραψα κι εγώ πως... Κάνεις μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και ξεμπερδεύεις; ΄Η κάνεις και την αντίστοιχη διοικητική αναδιοργάνωση; Γιατί αν δεν την κάνεις είναι σα να λες στον Βγενό και στους Γιαννακοπουλαίους "σκάστε λεφτά εσείς, για να κάνω γήπεδο και να κονομάω εγώ".?

Επιφυλάξεις έχω, ναι. Είμαι όμως και αισιόδοξη.

Ούτε στο θέμα του Ριβάλντο πρόσεξες τι έγραψα. Τον συμπαθούσα ΛΟΓΩ ΜΠΑΡΤΣΑ. Βλέπεις είμαι - ίσως - από την μειοψηφία των οπαδών του Παναθηναϊκού που ΔΕΝ υποστηρίζουν τη Ρεάλ. Τον Ρομάριο αντίθετα, τον λατρεύω. Δεν έχω αγαπήσει άλλο Βραζιλιάνο παίκτη σαν αυτόν! Και δεν βάζω κανέναν δίπλα του!

Καλά μου συγκρίνεις το άρθρο 44 με την Καλαμαριά; Στην περίπτωση του Ντέμη μιλάμε για την ΕΠΙΒΙΩΣΗ της ομάδας. Στην δική σας περίπτωση
μιλάμε - ίσως - για έναν τίτλο (ούτε καν για την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού μπορούσατε να περάσετε και ως δεύτεροι - εκτός κι αν πιστεύατε πως με τα χάλια που έχετε δεν βγαίνατε ούτε δεύτεροι).


ΥΓ. Eίσαι πιο άσχημος κι από τον Ριβάλντο; Για όνομα! :-pppp

kakaskimos said...

Στο θέμα Ρομάριο συμφωνούμε. Ο άνθρωπος ήταν ζωγραφιά.

Νομίζω ότι ο πρόεδρος του συνδέσμου φίλων της Μπαρτσελόνα στην Αθήνα είναι Παναθηναϊκός. Ισως το κάνετε για να παίρνετε και καμμιά χαρά :p

Κι εσύ τσίμπησες με τον ραλίστα. Τουλάχιστον βλέπεις ότι αν πει "βάλτε τα λεφτά να κάνω κουμάντο εγώ" θα πεις ότι κοροϊδεύει. Μίλαγα σήμερα με βάζελους συναδέλφους, και λέγανε ότι και αυτό να είπε, η ΠΕΚ είπε ότι θέλει να βάλει λεφτά. Οχι να βοηθήσει στο κουμάντο!!! Το έχουν ήδη χάψει. Να δούμε αν θα πετύχει ο ραλίστας να το χάψουν οι περισσότεροι.

Και οι Γιαννακοπουλέοι μου αρέσουν γιατί ρίχνουν χρήμα και αγαπάνε την ομάδα τους. Μου φέρνουν αναγούλα με τον τρόπο που συμπεριφέρονται. Ευτυχώς που υπάρχουν και δείχνουν το ποιόν των οπαδών του ΠΑΟ.

Υ.Γ. Για να φανταστείς πόσο άσχημος είμαι, όταν πήγα χαρούμενος σε οντισιόν για το ρόλο του κουασιμόδου στην Παναγία των Παρισίων, με απέρριψαν όχι γιατί δεν είχα καλή προφορά στα γαλικά, αλλά γιατί ήμουν πολύ άσχημος :p

gatti said...

@kakaskimos: O Ρομάριο ήταν αρχοντικός σε όλα. Παιχνίδι, συμπεριφορά, χαρακτήρα, μενταλιτέ. Απορώ δηλαδή πώς είναι Βραζιλιάνος! :-p


Επιμένω ότι είμαι αισιόδοξη. Εγώ πάντως δεν θα υποστήριζα αυτό που λένε οι συνάδελφοί σου. Θεωρώ ότι αν ο Τζίγγερ τους θέλει μόνο για να ρίξουν χρήμα θα λακίσουν και καλά θα κάνουν.

Αμα ήταν ο τρόπος και η συμπεριφορά των παραγόντων μιας ομάδας να δείχνει το ποιόν των οπαδών της, τότε εσείς θα έπρεπε να πέσετε ομαδικά να πνιγείτε στο λιμάνι.


ΥΓ. Δεν έπρεπε να πας σε οντισιόν για τον Κουασιμόδο. Σε οντισιόν για τον βαρώνο Μυνχάουζεν έπρεπε να πας! :-p
ΥΓ1. Για να μη το ξεχάσω. Πήγαινε κάνε ένα edit στο ποστ σου περί εμμονών. Και πρόσθεσε αυτήν για την ασχήμια σου...

kakaskimos said...

Με τέτοιο γούστο στο ποδόσφαιρο και παναθηναϊκός? Είσαι σίγουρη?

Δυστυχώς δεν είμαι σαν τον πρόεδρο. Οχι για την ικανότητά του να διοικεί τον Ολυμπιακό. Αν και τον δικό του σκοπό τον έχει πετύχει. Είναι πάντα στην επικαιρότητα. Δεν τον ενδιαφέρει να παίζει μπάλα η ομάδα. Και να ευχαριστιούνται οι φίλαθλοι. Του άρεσε κι αυτουνού ο Τζιοβάνι. Που για χάρη του παραλίγο να αλλάξω ομάδα!!!

Υ.Γ. Για την ασχήμια μου ας μιλάμε στο δικό μου blog. Και φυσικά μιλάς υποθετικά.

gatti said...

@kakaskimos: Εννοείται ότι είμαι σίγουρη πως είμαι Παναθηναϊκός. Ποια άλλη ομάδα εκφράζει τόσο έντονα την αισθητική; Το είπε κι ο Iταλός! Είμεθα εστέτ!
(Εσύ πώς και είσαι γαύρος με τέτοιο γούστο;)


ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν είσαι σαν τον Χόχο.

ΥΓ. Εχεις δίκιο. Λάθος μου. Ζητώ συγνώμη.
ΥΓ1. Και ΦΥΣΙΚΑ μιλάω υποθετικά.

zamuc said...

Ρε pablo πολύ Γεωργίου βλέπεις, ποιος Ζιοβάνι και ιστορίες, τι είναι αύτα τα φαντάσματα; είναι ξεκάθαρο ότι του έπαιξε πουστιά το καλοκαίρι ο θείος, ο Ρίμπο νόμιζε ότι τουλάχιστον ο κόσμος το αναγνώρισε αυτό και μόλις πήγε Καραϊσκάκη και άρχισε η γιούχα, το βρισίδι και τα πανό (γιατί αυτό είναι το επίπεδο, καθένας κρίνεται από τις πράξεις του) τρελάθηκε. Είναι και ως χαρακτήρας κολλημένος εγωιστής και αυτό ήταν. Ο άνθρωπος έχει πάρει μουντιάλ, χρυσή μπάλα, πρωτάθλημα Ισπανίας και το πρόβλημα του ήταν ότι δεν το αγάπησαν οι Τσουκαλάδες όσο τον Ζιο; συνέλθετε ρε

kakaskimos said...

zamuc
Το επίπεδο όλων κρίνεται απο τις πράξεις μας. Οπως π.χ. των ΑΕΚτζήδων που λάτρευαν τον Μπάγιεβιτς και μετά τον έβριζαν.

Ο Ρίμπο κέρδισε όλα όσα λες. Υπάρχει ομάδα στην οποία να τον λατρεύουν? Περισσότεροι Ολυμπιακοί αγαπάνε τον Δεληκάρη από όσοι φίλαθλοι (αθροιστικά όλων των ομάδων) αγαπάνε τον Ριμπο.

Κι αυτό έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του, όχι μόνο αφού φύγει απο την ομάδα, αλλά και όσο είναι μέσα σε αυτήν. Κλασσική βραζιλιάνικη. Οπως του Τζιοβάνι, όπως του Καστίγιο (είχε μάθει από τους βραζιλιάνους).

Οι ποδοσφαιριστές είναι σαν τις γυναίκες. Οσο ωραίες και να είναι, όσο καλή απόδοση και να έχουν, αν δεν έχουν καλό χαρακτήρα δεν θα τις αγαπήσεις.

zamuc said...

Δεν υπάρχει σύγκριση Ντούσαν με Ρίμπο σε καμία περίπτωση. Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου σε όλα και κυρίως ότι οι 2 έκαναν τον Καστίγιο σαν τα μούτρα τους και φέτος ο Ρίμπο είχε πάρει το Ράμος από κοντά για νέο φροντιστήριο. Δεν ζήτησε κανείς να αγαπήσεις το Ρίμπο αλλά θεωρώ τη γιούχα στο Καραϊσκάκη (που ήταν και οργνωμένη και καθοδηγούμενη) αδικαιολόγητη.

Νικόλαος Παπουτσής said...

Τα λόγια είναι λόγια
Τα μακαρόνια ειναι φαΐ!!!
Δεν εχω λόγο να πιστεύω όμως ότι
ο Βαρδινογιάννης θα την κάνει
γυριστή.
Ούτε με καίει να βάλει το χρήμα
(και μιλαμε για 80 εκατομμυριάκια
για μεταγραφές?)
ο Βγενόπουλος η η ... πεκ
εγω είμαι παναθηναϊκός και
βλέπω οτι με τέτοια κίνηση
που γινεται(και απο τέτοιους ανθρώπους Βαρδινογιάννης Γιαννακόπουλος κτλ) είμαι μακράν ο καλύτερος (σκέψου και το γήπεδο) στην Ελλάδα και χτυπάω Ευρωπαϊκές ομάδες που πριν δεν μπορούσα
Είναι ενα άλμα και οχι βήμα και μπράβο μας(τους) γιατί το αξίζουμε


Εύχομαι καλή Λαμπρή και
καλή ΑΝΑΣΤΑΣΗ φιλενάδα


τσίου!!!

s_pablo said...

Τι να πώ? Ναι βλέπω πολύ Γεωργίου.

(Κάνει ακόμα εκπομπές αυτός?)

Επίσης είμαι πάρα πολύ όμορφος για να μη μου αρέσει ο Ζιοβάνι.

@καραφλό κοτσύφι

Δεν είναι 80 εκατομμύρια για μεταγραφές. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου είπε, όχι επένδυση σε έμψυχο υλικό...

gatti said...

@kakaskimos: Εντάξει, απευθύνεσαι στον zamuc, αλλά αν δεν το πω θα σκάσω. Από εδώ το είχες από εκεί το είχες, στις γυναίκες το έφερες! :-p



@zamuc: Aφού καταφέραμε να κάνουμε Ελληνα τον Ριβάλντο όλα μπορούν να συμβούν. Πάντως ό,τι κι αν είναι σαν χαρακτήρας ο Βραζιλιάνος συμφωνώ μαζί σου πως οι αποδοκιμασίες στο τηγάνι ήταν απαράδεκτες. Oπως απαράδεκτη είναι και η προσπάθεια που γίνεται τώρα για την απαξίωση ενός τόσο σπουδαίου παίκτη.



@karaflokotsifas: Oύτε εγώ έχω λόγο να πιστεύω ότι θα την κάνει γυριστή κοτσύφι μου. Πιστεύω ότι μπαίνουμε σε μια νέα εποχή. Και καιρός ήταν, εδώ που τα λέμε.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα και σε σένα.
Φιλάκια! :-*



@s_pablo: Χαλάρωσε καλέ, Πάσχα έχουμε. Δεν σε είπανε και καμπούρη. Τον φαφούτη σου είπαν ότι παρακολουθείς. Ε, δεν χάλασε κι ο κόσμος. Κι εγώ τον παρακολουθούσα κάποτε.

ΥΓ. Ο άλλος kakaskimos, εσύ πάρα πολύ όμορφος, κανένας μέσος, κανονικός άνθρωπος, κυκλοφορεί σ΄ αυτό το μπλογκ;

ΥΓ1. Αφήστε τα μίση και πιάστε το ...τσιμπούσι (ναι, ξέρω δεν κάνει και πολύ ρίμα, αλλά τι θέλατε να γράψω, μέρες που είναι; - ακόμα και το Φίλμνετ τις κόβει τις τσόντες τη Μεγάλη Εβδομάδα...).


@all: Καλό Πάσχα σε όλα τα "αρρωστάκια" βρε!!!

kakaskimos said...

Ειρήσθω εν παρόδω ...

RENA MANIOU said...

AEKARA MIA ZWH!!!!!!

renamaniou@gmail.com


http://renamaniou.blogspot.com