Saturday, June 21, 2008

Τσουνάμι λέμε!

Τι έγινε ρε παιδιά; Τι μεταγραφικό τσουνάμι είναι αυτό που έσκασε στην ομάδα; Από εκεί που πέρσι κάναμε τρεις μήνες για να πάρουμε έναν παίκτη κι αυτόν με το ζόρι και δανεικό, που είχε αρχίσει η προετοιμασία και ήτανε τρεις κι ο κούκος και μαζευόντουσαν όλοι εκ των υστέρων, τώρα κλείνουμε τρεις παίκτες σε μια μέρα; Ρε τι σου κάνει η πολυμετοχικότητα! Μιλάμε τώρα ότι μου έχει πονέσει το δάχτυλο να κλικάρω τον πόντικα, γιατί σε κάθε κλικ σκάει και ένα καινούργιο νέο.

Από νωρίς λέει κλείσαμε τον Αντρέα. Που, εντάξει, εγώ δεν τρελαίνομαι κιόλας, αλλά πιστεύω ότι με ποιοτικότερους παίκτες δίπλα του θα φανεί η αξία του.
Κι άμα δυο μήνες πριν μας είχαν πρήξει ότι ενδιαφέρεται κι ο ακατονόμαστος, όσο νάναι ότι τον κρατήσαμε λέει πολλά.

Και μετά έσκασε και το θρίλερ με τον Λάζαρο. Ο ΠΑΟΚ λέει θέλει να τον δώσει σε μας, ο παίκτης θέλει να πάει στο γαύρο. Ελα ρε, μας βγήκε γαύρος το ΠΑΟΚι; Δεν πειράζει, θα του περάσει. Στην τελική κι ο Γιαννακόπουλος βάζελος ήτανε αλλά στο γαύρο έπαιξε. Μιλάμε τώρα όμως ότι μου βγήκε η πίστη. Στο ένα κλικ ο παίκτης ήτανε στη Λευκάδα (΄Η μήπως στα Γρεβενά;). Στο άλλο κλικ ήτανε στη Σαλόνικα.



Στο τρίτο κλικ τα έλεγε με το Ζήση στα γραφεία του ΠΑΟΚ. Στο τέταρτο του μετέφερε ο Βρύζας το μήνυμα του Ζαγόρ. Οτι και καλά "κόψε τις μαλακίες και πήγαινε να βάλεις τη τζίφρα σου στο βάζελο, εμάς αυτή η πρόταση μας συμφέρει". Στο πέμπτο έτρωγε τη γιούχα από τους ΠΑΟΚτσήδες έξω από τα γραφεία της ομάδας (καλά, αυτή θα την έτρωγε σε όποιον κι αν
κατέληγε...). Στο έκτο ετοίμαζε τα μπογαλάκια του και κατέβαινε με συνοδό τον Γου Χου για την Αθήνα. Και στο έβδομο τα έλεγε στο κότερο με τον Νίκο τον Πατέρα. Και μιλάμε τώρα ότι ο Πατέρας δεν είναι σαν τον καπετάν Γιάννη Καμπάνη, αυτόν ντε τον υποψήφιο αγοραστή του ΠΑΟΚ, που ήταν φτυστός ο Κοινούσης, που τους μάζευε όλους στο κότερο για να κάνει τη μόστρα του. Ο Πατέρας έτσι και τον κάλεσε στο κότερο, πήρε και την υπογραφή. Και πριν προλάβεις να το χωνέψεις, ότι η ομάδα άρχισε να σκάει χρήμα ζεστό ζεστό και να παίρνει όποιον θέλει νάσου και ο Πεγεράνο. Κι όταν τώρα λέμε Πεγεράνο δεν μιλάμε για κανα σαπάκι τύπου Ενακαρχίρε (τι να γίνεται αυτή η ψυχή;). Είναι παιχτάκι νέο, ακριβό και σένιο. Να μπει επιτέλους και κανας νοικοκύρης σ΄ αυτή τη "μπάτε σκύλοι αλέστε "άμυνα. Κι ο Πεγεράνο τώρα μια χαρά παιχτρόνι είναι αρκεί να μην μείνει μόνος του.



Γιατί μ΄ αυτόν και τον Σπυρόπουλο μόνο δεν γίνεται προκοπή. Τώρα που θα τον δώσουμε και τον Βύντρα μας στα ξένα έστω και αργά, φέρε και ένα καλό δεξί μπακάκι γιατί ο Σουηδός κιθαρίστας κομμάτι χλεμπονιάρης μου κάνει, φέρε και καναν δεύτερο κεντρικό αμυντικό να ησυχάσει η κεφάλα μας. Γιατί με τον Νασίφ - βασιλιά της γκάφας - Μόρις και τον Βάσκο μίστερ Βean, θα έχουμε μία από τα ίδια. Και κάνε ρε και την ανανέωση στο Γιαννάκη τιμής ένεκεν. Εντάξει, έχει στυλώσει κι αυτός τα ποδάρια κάτω και κακώς το έχει κάνει, αλλά δες το λίγο και από την μεριά του. Σου λέει εγώ ήμουνα που κλείστηκα ένα ολόκληρο καλοκαίρι μέσα στο σπίτι μετά τη Ριζούπολη και είδα του κόσμου τα ντιβιντιά γιατί δεν είχα μούτρα να αντικρίσω τον κόσμο της ομάδας (και δεν είχε και Lost τότε να περνάει τον καιρό του ευχάριστα ο φουκαράς). Εγώ είμαι που έβαλα και γκολάρα πέρσι που δεν την έχει βάλει ούτε επιθετικός και χάζεψε το σύμπαν. Εγώ είμαι και που έβγαλα το φίδι από την τρύπα (όσο το είδαμε θα μου πεις πέρσι εμείς το φίδι, αλλά τόσο το είδε κι ο Γκούμας, αλλά τρόπος του λέγειν τώρα...) γιατί πήρες αμυντικούς και αμυντικούς και πάλι σε μένα βασίστηκες. Ε, δεν τη δικαιούμαι και εγώ μια ανανέωση στα δικά μου τα μέτρα; Τόσο χρήμα πέφτει, να μην εξασφαλιστώ κι εγώ κομμάτι;

Αντε λοιπόν να μπούνε σε σειρά οι μεταγραφές να έρθει και ο Νyfan Ten Cate (αυτός ντε, ο τεντάς) να δει το υλικό του, για να ξέρουμε κι εμείς τι μας γίνεται και να αρχίσουμε να φτιάχνουμε (!) τα συστήματα της ομάδας (άτσα!).

Και να δει κι ο Τζίγγερ πώς δουλεύουνε οι σωστές διοικήσεις και να βάλει μυαλό. Αμα έχεις σκοπό να ρίξεις λεφτά, τα ρίχνεις και παίρνεις αυτόν που θέλεις, χωρίς πολλά παζάρια, ακόμα κι αν ξέρεις ότι σου πιάνουνε λιγάκι και τον κώλο (γιατί ο Λάζαρος 4 μύρια - μαζί με τη χορηγία - ε ποτέ!). Αν δεν έχεις (σκοπό να ρίξεις χρήμα...), βάζεις τα παπαγαλάκια σου να γράφουνε ότι το παλεύεις, ότι υπάρχουνε κι άλλοι μνηστήρες, ότι η Ελλάδα δεν καλύπτει τις φιλοδοξίες του παίκτη και στο τέλος πας και παίρνεις ένα σαπάκι κι αυτό δανεικό.



YΓ. Παυλάρα, άσε για λίγο τη μπάλα την ασπρόμαυρη και ασχολήσου και με τη σπυριάρα γιατί δεν μας βλέπω καλά. Εκτός κι αν το έχεις βάλει σκοπό να φέρεις στο ποδόσφαιρο τον συνονόματό σου τον Πάμπλο τον Αργεντίνο, οπότε δικαιολογείσαι για την αργοπορία.
ΥΓ1. Στο άρμα του βάζελου ΚΑΙ ο ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος ΚΑΙ η Λάρισα; Α πα πα πα... Πάρε ρε Βγενό και τον Αβραάμ από τον οδοντίατρο να προσθέσουμε και τον Αρη!
ΥΓ2. (άσχετο). Την αύρα της δικής μας Εθνικής έχουν οι Τούρκοι φέτος. Και την κωλοφαρδία και το πάθος και την δίψα. Βρε λες;
ΥΓ3. (άσχετο - σχετικό). Ξενερώσανε ήδη οι γαύροι με τον Βαλβέρδε. Οι μισοί έχουν ερωτευτεί τον Τερίμ και οι άλλοι μισοί τον Μπίλιτς.

45 comments:

ΠΑΥΛΟΣ said...

Καλημερούδα gatti μου!!!

gatti said...

Καλημερούδια Παύλο μου!

houli_v said...

ρε λες να το πάρουν οι δεύτεροι του ομίλου μας ?
κάτι πράγματα ...

Καλό ΣουΚου gatti

Υ/Γ : Όσο για το Βάζελο τουλάχιστον τώρα στην αρχή φαίνεται ότι ο Βγενό δεν ήθελε να μπει στην ομάδα απλά για να καμαρώνει αλλά και για να σπρώξει χρήμα και να πάρει παίχτες που αν δέσουν θα φτιάξουν μια πάρα πολύ καλή ομάδα

scarface said...

Kλέιτον, Χριστοδουλόπουλος,Παγεράνο για αρχή δεν είναι και άσχημα.

Τώρα θέλω Αιμάρ,Σαβιόλα.

Αυτό που μου έμεινε φέτος από το Euro 08 είναι ο Μόντριτς.

Χρόνια είχα να δω τέτοιο παίχτη.
Μας πρόλαβε η Τότεναμ ρε γμτ και έχουμε και άκρες με τους Κροάτες.

υ.γ. δεν το είδες όνειρο , το είχα ανεβάσει για ένα δίωρο.

Θεόδωρος Πασσαλίδης said...

Καλημέρα,
για αρχή τα πηγαίνουμε καλά στις μεταγραφές. Το θέμα είναι οι παίκτες να μιλήσουν μέσα στο γήπεδο γιατί και άλλες χρονιές είχαμε κάνει μεγάλες μεταγραφές αλλά στο γήπεδο δεν πιάσαν μία.

ΥΓ: Με τον Manucho γνωρίζεις τι γίνεται? Έφυγε για την United ή θα μείνει ακόμα ένα eξάμηνο σε μας;

gatti said...

@houli_v: Γιατί όχι; Εμείς πώς το πήραμε;

Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα.

Ο Βγενό μπήκε δυνατά. Για να δούμε! Καλά πάει μέχρι στιγμής το πράγμα.



@scarface: Kαλώς τον! Η αλήθεια είναι πως το ξεκίνημα είναι εντυπωσιακό. Για να δούμε και τη συνέχεια.

ΚΑΙ Αϊμάρ ΚΑΙ Σαβιόλα; Μήπως καλομάθαμε;

Εχουμε πάθει τέτοιο κορεσμό με τους Κροάτες που ο καλύτερος παίκτης να έρθει άμα είναι από εκεί, θα μας κακοφανεί.

ΥΓ. Λέω κι εγώ... Και γιατί το κατέβασες;



@thodoras13: Eκείνες οι μεγάλες μεταγραφές είχαν γίνει χωρίς σχεδιασμό. Πας και παίρνεις ας πούμε τον Φλάβιο Κονσεϊσάο και μασάς το παραμύθι επειδή είχε 27 συμμετοχές σε μια σεζόν. Τι έκανε όμως μέσα στο παιχνίδι; Το είχες ψάξει; Μήπως και σε μας βασικός δεν ήταν σε κάθε ματς; Επειτα τον παίρνεις για ηγέτη, ενώ ο άνθρωπος σε όλες τις ομάδες του ήταν "χαμάλης πολυτελείας". Θέλω δηλαδή να πω, ότι πράγματι υπήρξαν εποχές που ο ραλίστας έσκασε λεφτά, αλλά χωρίς πρόγραμμα και χωρίς έρευνα. Τώρα φαίνεται πως υπάρχει οργάνωση, μέθοδος και προγραμματισμός. Κι αυτό είναι αρκετό για να είναι κανείς αισιόδοξος.

Νομίζω πως ο Μανούτσο επιστρέφει στην Γιουνάιτεντ. Ακόμα κι αν δεν επέστρεφε όμως τι να τον κάνεις; Το μυαλό του είναι εκεί. Δεν υπήρχε περίπτωση να παίξει μπάλα στην Πανάθα.

scarface said...

αφού σου αρέσει θα το κάνω edit στο τελευταίο μου ποστ.

gatti said...

@scarface: Nαι, αυτό να κάνεις! :-)

Νικόλαος Παπουτσής said...

Σε καλό δρόμο βαδίζουμε...
Αντε να δούμε και την συνέχεια
να τρελαθούμε τελείως

καλό Σαββατοκυριακο φιλεναδα

τσίου!!!

coachp said...

ε ρε και να ήξερες τι προσπαθεί να σου φέρει ο Βγενόπουλος... Θα τρελενόσουν απο τη χαρά σου βαζελίτσα. Αλλα δεν το βλέπω να ολοκληρώνεται. Σε 5 μέρες θα σκάσει αν είναι η βόμβα... ΥΠΟΜΟΝΗ!

zouk said...

Πραγματικα και εγω ημουν καπως ετσι χθες με το σηριαλ Χριστοδουλοπουλος,δλδ κλικ,κλικ και παλι κλικ.
Ενα πραγμα με εκανε να τα παρω στην κρανα.Δεν ξερω αν οντως επιθυμια του παιχτη ηταν να παει στον Γαυρο(αν και ντροπη του,χαχαχα),αλλα το οτι βγηκε χθες οταν ο Παναθηναικος ηταν πολυ κοντα.Ειχαμε κανει και χαμηλοτερη προταση πριν καιρο,τοσες μερες τωρα μας εγραφαν οτι εχει κινηθει ο ΟΣΦΠ,κατι τετοιο δεν ειχα ακουσει.Οταν ειδαν να τον χανουν μεσα απο τα χερια τους τα Γαυρακια,να σου η ειδησουλα οτι ο παιχτης προτιμαει τον Γαυρο.Να τους καει το βιντεο.
Δεν ξερω αν θα παιξει η αν θα μας βγει πολυ καλη αυτη η μεταγραφη,αλλα και μονο που τον πηρα απο τον Γαυρο μετα και απο αυτο το σκηνικο,το κατευχαριστηθηκα διπλά.

Ειχα ακουσει οτι χανουμε και τον Πεγερανο.Λες να προσπαθουν καποιοι να μας χαλασουν τις εντυπωσεις η απλα για να προλαβουν να βγαλουν πρωτοι καποια ειδηση πεφτουν σε γκαφες?

Και εγω θελω να μεινει ο Γκουμας.Πιστευω οτι μπορει να γινει καποια ανατροπη.Εδω ειχε μεινει ο Παπαδοπουλος ενω φαινοταν οτι ηταν πολυ δυσκολο.

Αντε να δουμε τι αλλο θα δουμε.
Υγ.Που εχεις φτασει με το LOST?
To τελειωσες?

gatti said...

@karaflokotsifas: Μια χαρά τα πάμε κοτσύφι μου. Ούτε το περίμενα ότι θα είναι έτσι τα πράγματα. Για μια φορά υπάρχει προπονητής πραγματικός, τον ρωτάνε (απ΄ ό,τι διαβάζω) για τις κινήσεις που θα κάνουν, έχουν πρόγραμμα και σχεδιασμό.

Καλό Σου Κου και σε σένα.

Φιλιά! :-))



@coachp: E, λοιπόν coach, είσαι μεγάλη ...ανάφτρα!!! Μας φτιάχνεις πρώτα, μας φουντώνεις και μετά μας αφήνεις στα κρύα του λουτρού. Πώς θα τρελαθώ ρε συ αφού δεν το βλέπεις να ολοκληρώνεται; Με τον καημό των βάζελων παίζεις;

;-)

ΥΓ. Μη μου λες αυτή τη λέξη. Τόσα χρόνια υπομονή κάνουμε! Νισάφι! Τα θέλω όλα και τα θέλω ΤΩΡΑ!



@zouk: Το ξέρω, όλοι έτσι ήμασταν χθες. Σε κάθε κλικ και μια νέα εξέλιξη.

Αυτό με τον γαύρο με τσάντισε και μένα. Και καλά δηλαδή αν πάρουν τον παίκτη θα είναι μεγάλη επιτυχία, αν τον πάρουμε εμείς, να την απαξιώσουν την μεταγραφή. Και σήμερα δεν ξέρω αν είδες το πρωτοσέλιδο στο "Φως" που τα χώνουν στον Ζαγοράκη γιατί λέει "αν και πρώην παίκτης δεν σέβεται την
επιθυμία του ποδοσφαιριστή και δημιουργεί και σχέση εξάρτησης με τη χορηγία!".

Πονάει η επικοινωνιακή ήττα. Δεν πειράζει, θα τους περάσει.

Για τον Πεγεράνο είχα ακούσει ότι το παίζουν δύσκολοι και μόλις η υπόθεση "πάγωσε" από την δική μας πλευρά, τότε άρχισαν μόνοι τους να διαρρέουν ότι βρίσκεται μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό.

ΥΓ. Το τελείωσα το Lost. Επαθα την πλάκα μου με το τελευταίο διπλό επεισόδιο. Κοντεύω δε να πάθω στερητικό σύνδρομο! Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα. Πώς θα αντέξω μέχρι τα νέα επεισόδια;

zouk said...

Τι λενε οτι πρεπει να κανεις για να ξεχασεις καποιον?Πρεπει να βρεις καποιον αλλο για να το ξεπερασεις.

Ξεκινα αλλη σειρα τωρα,χαχαχαχα.

Εγω η αλλη σειρα που ειμαι τρελος Fun ειναι το Battlestar Galactica.Αλλα και αυτη ειναι στον τεταρτο κυκλο και τελειωσε με ενα Σουπερ επεισοδιο και εχω παθει τωρα γιατι νεα επεισοδια θα εχει το Φεβρουαριο του 2009.

Τωρα θα ξεκινησω να δω Weeds.

gatti said...

@zouk: A, όχι, δεν θα μπω σε νέο τριπάκι! Γιατί μετά για να ξεχάσω την καινούργια σειρά θα πρέπει να αρχίσω άλλη και μετά άλλη. Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα! Ασε που έχω αφήσει πίσω τα βιβλία και έχουν μαζευτεί πολλά. Και είναι ό,τι πρέπει τώρα το καλοκαίρι για να τα διαβάσω. Ειδικά τα "τούβλα" που δεν διαβάζονται εύκολα το χειμώνα.

Κοίτα όμως σύμπτωση! Για το Battlestar Galactika μου μίλησαν χθες στη δουλειά. Είναι κι αυτή τόσο καλή;

zouk said...

Κοιτα,η αληθεια ειναι οτι ουτε και εγω θελω να μπω στο τρυπακι να δω αλλη νεα σειρα,αλλα το weeds ειναι μισαωρακια και ειχα δει τα 4 πρωτα επισοδεια στην NOVA.Σε μια εβδομαδα και χωρις να πολυζοριστω θα εχω φτασει στο τωρα.

Το Battlestar Galactica ειναι οντως πολυ καλο.Αδυνατω να σου γραψω πολλα πραγματα.Ετσι οπως το ακους μπορει να μην σου γεμισει το αυτι και το ματι(Με την σκεψη οτι ειναι Scifi),αλλα εχει μεσα το θεμα της επιβιωσης,της θρησκειας,της συνυπαρξης και βαλε και μια δοση μυστηριου σε αρκετα πραγματα.Τρομερους χαρακτηρες,δεν το συζηταω.
Χωρις να το θελω παλι αρκετα εγραψα.Αμα καποια στιγμη αποφασισεις να κανεις το λαθος,μπορω να σου δωσω τα DVD αν ειναι δυσκολο να τα βρεις.Μου εχεις δωσει την εντυπωση οτι εισαι αρκετα προσεκτικη με τετοια πραγματα(δεν θα μου τα καταστρεψεις παιζοντας φρισπι,χαχαχα).Την εντυπωση αυτη την εχω απο το ποστ που ειχες γραψει για παλια παιχνιδια(atari κ.α.)Καλο διαβασμα.

coachp said...

-Δεν είναι ψηλός ούτε κοντός.
-Δεν είναι χοντρός ούτε λεπτός.
-Δεν είναι μακρομάλλης ούτε ξυρισμένος!
-Δεν είναι έλληνας.
-Δεν είναι αμυντικός ούτε τερματοφύλακας.
Είναι παιχταράς με αρτια τεχνική κατάρτιση(για την θέση του), σκοράρει απο παντού με όλα τα σημεία του σώματος, φυσική κατάσταση κανονική, δύναμη αρκετή, θα σε τρελάνει θα σε λιώσει ρε γαττί, αν γίνει αυτή η μεταγραφή...
Ποιός είναι? Ε? Ποιός είναι?
Θα σε τρελάνω στα σίγουρα. Το έβαλα σκοπό. Έχει πλάκα...

Α! Εγώ στο είπα στο δικό μου μπλογκ οτι θα γίνει αυτό με το Χριστοδουλόπουλο και οτι ο κακός είναι ο Ολυμπιακός. Δεν με πιστεύες όπως φάνηκε?

zouk said...

Το κακο ειναι οτι θα τρελανεις και εμας coachp.
Υποσχεσου να πεις σε μια εβδομαδα ποιος ειναι ασχετα με το τι θα γινει.

kakaskimos said...

Αντε, να βγείτε πρωταθλητές. Στις μεταγραφές ως συνήθως :p

gatti said...

@zouk: Ενδιαφέρον ακούγεται και γενικά ότι έχει σχέση με Scifi μου αρέσει. Αν το αποφασίσω, θα σου πω, ευχαριστώ πάντως έτσι κι αλλιώς για την προσφορά. Ναι βρε, προσεκτική είμαι, δεν τα χαλάω αυτά τα πράγματα!

Το διάβασμα το έχω ξεκινήσει και ευτυχώς πάει καλά.



@coachp: Kαλά εσύ είσαι για πολύ ξύλο! Αλλά πολύ μιλάμε! Τα κατάφερες να μας τρελάνεις όλους!

Το ήξερα ότι θα γίνει αυτό με τον Λάζαρο, από χθες το μεσημέρι φαινόταν το πράγμα, δεν είναι θέμα του αν σε πιστεύω ή όχι. Είχα κι εγώ τις ...πηγές μου. Φίλος γαυροδημοσιογράφος μου είχε πει ότι ο γαύρος έχει εναποθέσει τις ...ελπίδες του στην επιθυμία του παίκτη. Φαίνεται όμως ότι όσο περνούσε η ώρα η επιθυμία του Λάζαρου γινόταν ολοένα και μικρότερη! :-p



@kakaskimos: Eτσι πάνε αυτά. Αλλοι βγαίνουν πρωταθλητές στις μεταγραφές κι άλλοι στα χαρτιά! :-p

kakaskimos said...

Χαρτιά? Βλέπω προετοιμάζεσαι ψυχολογικά για την αποτυχία σας

gatti said...

@kakaskimos: Γιατί να προετοιμάζομαι για κάτι τέτοιο; Σκοπεύετε να πάρετε κι άλλον τίτλο στα χαρτιά; Ούτε έναν δεν είστε ικανοί να πάρετε με την αξία σας;

kakaskimos said...

Αν έκανε η ΑΕΚ τις μεταγραφές, θα φοβόμουν. Για εσάς δεν χρειαστήκαμε ποτέ χαρτιά :p

Υ.Γ. Νόμιζα ότι καταλόγιζες στα χαρτιά μόνο τον τελευταίο τίτλο.

island said...

Εγώ ανησυχώ λίγο για το μπάσκετ.Εντάξει δεν λέω.Καλός είναι ο
φώτσης.Σούπερ παίχτης.Ο άλλος ο ψηλός δεν ξέρω αν πρέπει να τον φοβάμαι.Βαρύ σκαρί ρε γαμώτο.Και ο ΠΑΟ έχει ανάγκη από παίχτε τύπου Τομάεβιτς.Ευκίνητους και έξυπνους.Να βγαίνουν να μαρκάρουν και στο τρίποντο.όπως κάνει ο Μπατίστ(λαμπάδα να του ανάψω φέτος που έπαιζε με μισό χέρι και μισό πόδι).

Δεν ξέρω αν θα το παρατήσει ο Παυλάρας το μπάσκετ γιατί είπε ότι το μπάτζετ θα είναι ίδιο με πέρισυ.Θα δούμε.Πάντος ως τώρα οι απόγονοι του στόλου έχουν κλέψει τις εντυπώσεις.

Στο ποδόσφαιρο μία λέξη θα πω. ΟΡΓΑΣΜΟΣ!!!!

gatti said...

@kakaskimos: Αυτό θέλω κι εγώ! Να μην ανησυχείς!!!

ΥΓ. Ναι, στον τελευταίο αναφερόμουν που τον είχα και πιο πρόσφατο. Η αλήθεια είναι ότι έχετε πλούσιο ...ρεπερτόριο. Πέτσινα, μαϊμούδες, χάρτινα...



@island: Για το μπάσκετ δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχήσω. Εντάξει, ο ακατονόμαστος έχει κάνει φοβερές κινήσεις, αλλά λες να μείνει έτσι ο Παυλάρας; Χλωμό. Του έχω εμπιστοσύνη, ότι θα κάνει αυτό που πρέπει.

Αλήθεια, αν τυχόν δεν τα καταφέρουμε του χρόνου και το πάρει στο μπάσκετ ο ακατονόμαστος, θα βγει η "μασονία" και θα το πιστώσει στον "δράκο"; Με τέτοιες μεταγραφές; Eννοείται ότι είναι μια απορία που προτιμώ να μείνει αναπάντητη!

Για το ποδόσφαιρο, όπως το είπες! ;-)

kakaskimos said...

Ξέχασα. Μόνο του Παναθηναϊκού είναι πεντακάθαρα. ΟΛΑ.

Τουλάχιστον διαβάζεις τίποτα ενδιαφέρον? Γράψε τίποτα να "σοβαρό" κι άσε το ποδόσφαιρο για τον χειμώνα.

zouk said...

Φιλε island,μην ανησυχεις.Θα σκασει και στο μπασκετ κατι καλο.Ακουσα 2 ονοματα απο ενα φιλο μπασκετοβιο,Κουφος η Πετζα.Μακαρι να βγει αληθινος.Πραγματικα δεν με χαλαει κανενας απο τους 2.Για να δουμε.
Ο Πεκοβιτς να εισαι σιγουρος οτι ειναι ενας παιχτης που μας ελειπε αυτα τα χρονια.Ο Φωτσης θα μας δωσει τουλαχιστον μερικα ριμπαουντ που μας ελειπαν.

gatti said...

@kakaskimos: Δεν είναι όλα πεντακάθαρα δυστυχώς. Η μόνη διαφορά είναι πως εμείς δεν είμαστε περήφανοι γι΄ αυτά. Ενώ εσείς όσο πιο κάλπικο είναι ένα πρωτάθλημα τόσο πιο πολύ χαίρεστε που το κατακτήσατε!


Μόλις τελείωσα τη "Βίλα Κομπρέ" του Αλέξη Σταμάτη. Αρκετά καλό βιβλίο, στο συνιστώ.

ΥΓ. Τι σοβαρό να γράψω; "Χρωστάω" αρκετές "κριτικές" βιβλίων, αλλά δεν το βλέπω να τις γράφω... Με πήρε από κάτω η αθλητική επικαιρότητα και το καλοκαίρι...



@zouk: Αγαπάω Στογιάκοβιτς! (Είμαι και φιλοΠΑΟΚτσού άλλωστε). Για πολύ καιρό είχα wallpaper εκείνο το φοβερό και τρομερό τρίποντο στην εκπνοή στο ΣΕΦ στα πλέι οφ του ΄98 που είχε αφήσει ξερό το γαύρο (55-58). Μακάρι να ερχόταν! Αλλά νομίζω ότι έχει ακόμα μέλλον στο ΝΒΑ και όταν θα γυρίσει δεν τον "κόβω" να παίζει ξανά μπάσκετ.

Πάντως, έτσι κι αλλιώς οι ομάδες του Ομπράντοβιτς είναι ομάδες συνόλου και όχι ατόμων, οπότε όποιες προσθήκες κι αν γίνουν, το σημαντικό είναι να πετύχει η χημεία. Αυτό είναι που έλειπε φέτος...
Αν πετύχει η χημεία ας πάρει όποιον θέλει ο γαύρος.

kakaskimos said...

Εσύ πιστεύεις ότι όλοι οι ολυμπιακοί είμαστε το ίδιο. Απλά διαιωνίζουμε την κατάσταση. Οι 3 γαμάνε το ποδόσφαιρο. Ξεκινώντας απο τα διοικητικά.
Κι επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να δω μπάλα, παρακολουθώ τις εξελίξεις. Για να πειράζω τους αεκοβάζελους.

Η βίλα είναι αρκετά καλό βιβλίο. Το διάβασα στο αεροπλάνο. Καπάκι μετά του Μαμαλούκα.
Καμμία άλλη πρόταση?

gatti said...

@kakaskimos: Νομίζω ότι το έχω ξεκαθαρίσει πάμπολλες φορές πως όσα γράφω δεν αφορούν όλους τους γαύρους. Είναι περιττό να το επαναλάβω. Κι εγώ χαβαλέ κάνω πειράζοντας τους "αλλόθρησκους".

Για τα βιβλία τώρα, δεν ξέρω τι είδος σου αρέσει. Από ελληνικά, σύγχρονα, δεν έχω διαβάσει τίποτα άλλο φέτος, εκτός από το βιβλίο του Γιάννη Ξανθούλη "Του φιδιού το γάλα" που επίσης το βρήκα πολύ καλό.

Θέλω οπωσδήποτε, όμως, να διαβάσω το "Ως εκ θαύματος" του Κωνσταντίνου Τζούμα και το "Εγχειρίδιο Βλακείας" του Διονύση Χαριτόπουλου για τα οποία έχω ακούσει (και διαβάσει) πολύ καλά λόγια από ανθρώπους που εμπιστεύομαι.

Οσο για ξένη λογοτεχνία, πέρα από το "Δρόμο" του ΜακΚάρθυ για τον οποίο αφιέρωσα ολόκληρο ποστ, τα καλύτερα που έχω διαβάσει και τα συνιστώ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ είναι το επίσης δικό του "Ματοβαμμένος Μεσημβρινός" , το "Η αληθινή ιστορία της συμμορίας Κέλλι" του Πίτερ Κάρεϊ και το "Ορυξ και Κρέικ" της Μάργκαρετ Ατγουντ.

"ζαχαρούλα.." said...

ΥΓ2. (άσχετο). Την αύρα της δικής μας Εθνικής έχουν οι Τούρκοι φέτος. Και την κωλοφαρδία και το πάθος και την δίψα. Βρε λες;


Λες????????????????????????

καλημέρες!!!!!!!!!!!!

gatti said...

@"ζαχαρούλα..": Δεν αποκλείεται! Προς το παρόν έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στη Γερμανία...

Καλημέρα Ζαχαρούλα μου!

coachp said...

Ο Στογιάκοβιτς είναι μια καλή λύση, αλλα είναι ΠΑΟΚΑΡΑ και μόλις γυρίσει θα πάρει και την ομάδα του μπάσκετ. Εχει πάνω μαγαζιά, οικοδομές, εξωχικά στη χαλκιδική, γυναίκα... Μην πολυγλύφεστε βαζελάκια... Αλλα και ο Παύλος θα κάνει τρελό μπαμ, σίγουρον! Σε αυτή την περίπτωση βέβαια δεν ξέρω για τι θα πάει, όπως ξέρω για το ποδόσαφαιρο επι παραδείγματι... ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.
Αλλο ένα θα σου δώσω. Σκοράρει και με τα δύο πόδια, πανεύκολα όμως... ΧΑ ΧΑ ΧΑ!

Πραγματικά τώρα, όταν μαθαίνω κάτι πολύ εμπιστευτικό για το οποίο δεν πρέπει να μιλάω για οποιονδήποτε ειδικό λόγο, τότε το σέβομαι. Με ότι και να έχει να κάνει. Και εγώ έχω σκάσει και θα ήθελα να το πω και στο blog μου να το γράψω, αλλά δεν γίνεται παιδιά... Κια πιστέψτε με, πιο δύσκολο είναι αυτό που περνάω εγώ, παρά αυτό που περνάτε εσείς που θέλετε να μάθετε ένα όνομα. Εχω βρεθεί και στις δύο πλευρές λόγω επαγγέλματος, και προτιμώ να ψάχνω παρα να ξέρω και να βουλώνω...

squarelogic said...

Ομολογώ οτι τέτοια χαρά σαν αυτή του βραδιού της Παρασκευής είχα πάρα πολλά χρόνια να νιώσω ως Παναθηναικος!3 μεταγραφές σε μια μερα(με τις 2 Παρασκευή μεσημέρι να φαίνονται χαλασμένες!)!
Βέβαια τα λεφτά για τον Λάζαρο είναι πααάρα πολλά και σώζεις και τον ΠΑΟΚ για να σε βρίζουν στο Σαλόνικα,κι ελπίζω να μην πέσουν βαριά στους ώμους του όπως του Μιχαλάκη.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου οτι χρειαζόμαστε και παρτενερ του Πεγεράνο,γιατί οι άλλοι 3 σεντερ μπακ μόνο σαν εναλλακτικες λυσεις μπορούν να λογίζονται,και βέβαια ισαξιο του Σπυρόπουλου τουλάχιστον δεξι μπακ.Ο Γκούμας αξιζει να τιμηθεί αλλά το να ζητά 3ετές κλειστό συμβόλαιο στα 33του σε αυτήν την ομάδα που πάει να δημιουργηθεί είναι σα να λέει 'ελάτε να σας πιάσω μαμάκες",και αυτό καλά κάνουν και δεν το δέχονται.Η απορία μου έιναι,αν του πουν "Οκ,καλή τύχη στην καριέρα σου απο δω και πέρα",τι μέλλον έχει ο Γιάνναρος που το παίζει και δύσκολος?Δεν καταλαβαίνει οτι αφενός δεν τον παίρνει και αφετέρου ήδη το διετές που του προτείνουν είναι τιμής ένεκεν,για να νιώσει τη χαρά του νέου γηπέδου?

Στο μπάσκετ πράγματι πάει να γίνει ανατροπή ισορροπιών,οχι γιατι ο Παυλος θα αδιαφορήσει,αλλά γιατί η μεγάλη του κάψα είναι η ασπρόμαυρη μπάλα...
Όσο για τους Τούρκους το έγραψα και γω...Σα να βλέπω την Ελλάδα του 2004...με όποια άλλη ομάδα πλην της Γερμανιας(και ισως της Ιταλίας) θα τους είχα φαβορί για τελικο,κι εκεί,ως γνωστόν,ολα γίνονται...
Τώρα αν ξεπεράσουν την πάντα μαχητική Γερμανία και βρουν στον τελικό την υπέροχη στην ιδιοφυή ποδοσφαιρικη της απλότητα,Ρωσία,νομίζω οτι θα το πάρουν με τη δύναμη της θέλησης τους(και του Τερίμ) πάντα.

squarelogic said...

...΄λογω απουσίας απ το άστυ απ το Νο 13,έπεσα στο Νο33!

gatti said...

@coachp: Δεν γλειφόμαστε μωρέ. Αφού το έγραψα πως δεν το βλέπω να έρχεται ο Στογιάκοβιτς, για να παίξει. Κι εγώ πιστεύω πως
θα αναλάβει το μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Αλλά κι ο Παυλάρας θα το κάνει το χρέος του.

Για το "κουίζ" σου δεν λέω τίποτα.
΄Η μάλλον ένα θα σου πω: Μας πουλάς παραμύθι και γι΄ αυτό δεν ξαναασχολούμαι! :-p

Λέγε ό,τι θες λέγε (αλλά κατά βάθος ΔΕΝ ξέρεις!). :-p

YΓ. Εχεις πολλή δουλειά δίπλα βλέπω... Καλά ξεμπερδέματα με τα αρειανά! (χιχιχι)



@squarelogic: Tελικά ζούμε ένα όνειρο; Πόσα χρόνια (καμιά δεκαετία) έχουμε να ζήσουμε τέτοια πράγματα! Δεν υπολογίζω Μπισκαναραίους και Κονσεϊσάους όχι επειδή δεν έπιασαν, αλλά γιατί ήταν μεταγραφές χωρίς πρόγραμμα. Τώρα τα πράγματα δείχνουν οργανωμένα.


Δεύτερο κεντρικό αμυντικό χρειαζόμαστε οπωσδήποτε. Ο Γκούμας είναι αλήθεια πως πρέπει να κάνει πίσω. Ενα διετές μ΄ αυτά που του προσφέρουν μια χαρά είναι. Ελπίζω να λογικευτεί. Α, δεν ξέρεις τα νέα! Οι γαύροι σκέφτονται να κάνουν ...petition για να πάρουν τον Γκούμα! Εχουν λαλήσει με αυτά που βλέπουν και ψάχνουν να βρουν τι θα μας πειράξει περισσότερο. Να πάει εκεί ο Γκούμας ή ο Sotis; Προβλήματα που έχουν κι αυτοί φέτος.

Πάντως, εκείνο που δεν γουστάρω είναι να πάρουμε τον Αβραάμ, ελπίζω να μην κάνουν κανα αστείο. Μου τη δίνει πρώτα απ΄ όλα η φάτσα του, είναι φτυστός ο μπαρμπα Γιώργος!

Για τον Παύλο δεν ανησυχώ, ξέρει αυτός.

Οσο για το Euro, τώρα που έφυγε η Ολλανδία δεν με νοιάζει ποιος θα το πάρει. Θα προτιμούσα πάντως να το πάρουν οι Ρώσοι όπως ήρθαν τα πράγματα. Για τους Τούρκους όπως έγραψα και παραπάνω στηρίζομαι
(αν και όχι με την ίδια εμπιστοσύνη όπως στο παρελθόν) στους Γερμανούς.

ΥΓ. Αυτή το φορά το 13άρι το έπιασε ο zouk.

coachp said...

Δεν φαντάζεσαι πόσο μαλάκες είναι οι αρειανοί πραγματικά.... Έχεις δει σε τόσα ποστ που έχω κάνει, για όλες τις ομάδες της Θεσ/κης λέω καλά λόγια. Εκτός του Αρεως πάντα. Και έχω μέσα στην ομάδα φίλους καλούς... Καταλαβαίνεις τώρα γιατί...

Απο εκεί και έπειτα, δεν πιάνει αυτό που λες οτι τάχα μου δεν ξέρω, γιατί είναι πονηράδα για να σου το πω...
ΒΟΗΘΑΩ Ο ΒΛΑΞ. Σήμερα γράφτηκε το όνομά του σε κάποιες εφημερίδες. Απλά, άλλο να σου λέει η εφημερίδα κάτι που μπορεί να το κάνει για παραπάνω φύλλα, και άλλο να σου λέω στα ίσα εγώ μέσα απο μπλογκ(!!) οτι το προσπαθεί τρελά με αυτή τη δύσκολη περίπτωση...

gatti said...

@coachp: Δεν ασχολούμαι λέμε! Σας ξέρω εσάς τους ...αλήτες ρουφιάνους. :-ppp

Εκατό ονόματα αραδιάζετε, σε κάθε μεταγραφική περίοδο, ε σε κάποιο θα πέσετε μέσα. Πώς το είχε πει και ο Χόχος στη συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει; "Τώρα είναι η χρυσή εποχή για σας. Θα μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε".
Μέσα στις τόσες μαλακίες είχε πει και κάτι σωστό...


Οσο για τα αρειανά, στο ξαναλέω, καλά ξεμπερδέματα. Εγώ θέση δεν παίρνω. Ούτε αν είναι καλά παιδιά ούτε αν δεν είναι. Οχι τίποτα άλλο, αλλά λόγω φιλοΠΑΟΚτσήδικων αισθημάτων, δεν μπορώ να μιλήσω αντικειμενικά για πάρτη τους.

ΥΓ. Τους είπες χοντρά πράγματα όμως κι εσύ και τους φούντωσες...

zouk said...

"Μου τη δίνει πρώτα απ΄ όλα η φάτσα του, είναι φτυστός ο μπαρμπα Γιώργος!"

Χαχαχαχα.Ακριβως το ιδιο πραγμα λεμε με ενα φιλο μου ΑΕΚτζη.Αν και τον θεωρω καλο παιχτη και αμα τον παρουν δεν θα εχω προβλημα.Οταν βλεπω την φατσα του,λεω αυτος ειναι Γαυρος,ιδιος ο Ανατολακης σε νεαρη ηλικια.

Συμφωνω φυσικα για το Euro,αφου εφαγα την ηττα χθες και με πηρε απο κατω(γιατι οντως η Ρωσια ηταν φανταστικη)Οποτε ας το παρει κιολας.

Δεν ειχα προσεξει οτι ειχα το
13αρι.Τι κερδιζω? :-P

gatti said...

@zouk: Kαλός παίκτης μπορεί να είναι, αλλά αυτή η φάτσα Ανατολάκη δεν αντέχεται. Ηδη έχουμε μια γαυρόφατσα στην ομάδα, τον Τεν Κάτε. Και εντάξει αυτός πάει στην ευχή, ο Λεμονής δεν μου ήταν (και τόσο) αντιπαθής. Αλλά ο Ανατολάκης; Μαζί Γεωργάτο και Καστίγιο δεν είχα χειρότερο!

Πίκρα στο Euro, ένας φίλος πληρώθηκε προχθές από τη Ρωσία και τα έριξε χθες όλα (και τα κέρδη) στην Ιταλία. Μέγας κουβάς! Κι εγώ να το πάρει η Ρωσία λέω τώρα πια. Οποιος άλλος κι αν το πάρει έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, θα ξενερώσω ακόμα περισσότερο.

ΥΓ. Τι κερδίζεις; Ενα πιστοποιητικό παναθηναϊκοφροσύνης! ;-)

coachp said...

gatti, με αδικείς! Έγραψα εγώ εκατό ονόματα? Μην με συνδέεις με τους άλλους δημοσιογράφους και μην βάζεις ταμπέλες. Όλοι οι μπλόγκερ το ίδιο είναι δηλαδή? Εγώ, λόγω του οτι μιλαω πολύ με τον ρεπορτερ της βαζελίτσας στον σταθμό, ξέρω κάτι... Και σε βοήθησα. Αλλο το οτι ΜΕ αρέσει να ΣΕ κάνω πλάκα! Και σου είπα, γράφτηκε χτες το όνομα σε μια εφημερίδα. Αλλα ως δύσκολη περίπτωση. Ελα ντε που δεν τα παρατάνε. Πραγματικά τώρα, φαινεται σε καλό δρόμο πια η βαζελίτσα.

Ε, τι κακό είπα στους αρειανούς? Αυτοί είχαν επιθετικές τάσεις... Αφου Αρούλης νιώθω οτι είναι. Και δεν φταίει το ΠΟΚ για αυτό. Για κάτι τέτοιους μαλάκες βγαίνουν ταμπέλες οτι οι Θεσσαλονικείς είμαστε κομπλεξικοί με τις ομάδε των Αθηνών. Εχω άδικο?

gatti said...

@coachp: Δεν σε αδικώ, γιατί πολύ απλά μιλούσα γενικά, όχι ειδικά. Αλλά σε παίρνει και σένα η ...μπάλα, αφού είσαι του επαγγέλματος, τι να κάνουμε!

Πλάκα να κάνεις, σου είπα τίποτα για την πλάκα; Για το ότι μας έπρηξες με τις - και καλά - πληροφορίες που όμως δεν μπορείς να τις αποκαλύψεις σου είπα. Ε μη το λες καθόλου αν δεν μπορείς να τις αποκαλύψεις!

Επιθετικοί ήταν αλλά κι εσύ δεν πήγες πίσω. Κι αυτό το Αρούλης και Αρούλης, όσο νάναι τσαντίζει. (Ρε μπας και είσαι ΠΑΟΚτσής τελικά και μας πουλάς παραμύθι ότι υποστηρίζεις τις γριές;)

Α, επί τη ευκαιρία: Αν ξαναγράψεις την ομάδα βαζελίτσα θα έρθω δίπλα, θα ρίξω - κι άλλο - φυτίλι στους αρειανούς και θα στο κάνω το μπλογκ φλαμπέ!

:-))))

gatti said...

@coachp: Καλά, ό,τι νάναι...

Θα ρίξω κι άλλο λάδι στη φωτιά, εννοώ.

(άκου θα ρίξω φυτίλι... τρία πουλάκια...).

zouk said...

Το πιστοποιητικό να μου το στειλετε σπιτι παρακαλω.Θα το κορνιζαρω.:-P

coachp said...

Ριξε λίγο φυτίλι ακόμα....
Πληζζζ!
Μα Αρούλης είναι, στο λέω να το ξέρεις. Πολύ κομπλεξική και πραγματικά μικρή ομάδα. Σπαστική ομάδα ρε παιδί μου. Πολύ περήφανος κόσμος, χωρίς; λόγο. Η μιζέρια του δεύτερου. Σαν το βάζελο ενα πράμα τα τελευταία χρονια, που συμπεριφέρεται ως μικρή ομάδα. Ελα αφου το ξέρεις μην το κρύβεις.
Αλλη κλάση ο Ηρα. Ο ΠΑΟΚ ειναι ΜΕΓΑΛΟΣ εννοείται.

Συνεχίζεις να με αδικείς. Αφου ΜΕ αρέσει να ΣΕ κάνω πλάκα, και το όνομα γράφτηκε ήδη. Τι να πω, τζίφος τελείωσε η πλάκα... Πάω να τα χώσω στον Αρειανό τώρα...

gatti said...

@zouk: Eφτασεεεεεεεεεε :-p



@coachp: Δεν λέω τίποτα, γιατί αν πω θα σε βρίσω... :-p