Thursday, June 26, 2008

Καθαρίζει η ντουλάπα από τα άχρηστα

Tι ωραία είδηση ήταν αυτή που άκουσαν τα αφτάκια μου μεσημεριάτικα; Μάλιστα κύριοι! Δεν είναι ανάγκη να γίνεται μεταγραφή για να νοιώθει ένας οπαδός χαρά. Μπορεί αυτή να έρθει και από εκεί που δεν το περιμένεις. Μπορεί να έρθει από το ξεσκαρτάρισμα. Γιατί αυτό αποφάσισε να κάνει η Πανάθα. ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ! Οπως πετάς από την ντουλάπα σου τα ρούχα που δεν σου κάνουν πια, που τα βαρέθηκες, ή που δεν είναι της μόδας, έτσι πρέπει και οι ομάδες να απαλλάσσονται από τα άχρηστα. Πόσο μάλλον όταν αυτά είναι αποδεδειγμένα παλτά, αλλά δεν ήθελε τόσο καιρό να το πιστέψει.

Κι εντάξει για τον Παπαδόπουλο έχουμε κι εμείς τις ευθύνες μας. Petition κάναμε για να μείνει όταν φαινόταν ότι δεν τα βρίσκει με την ομάδα. Παλτό ονομάζαμε το Μιχαλάκη και νομίζαμε ότι ο μπαλαδόρος ήταν ο μυτόγκας. Κι όμως από τότε που έφυγε ο Κύπριος, ξεγυμνώθηκε ο Παπ. Και δεν είναι ότι ξεγυμνώθηκε αγωνιστικά. Αυτό μπορείς και να το αντέξεις. Κάποια άσχημη χρονιά θα την έχει ο παίκτης (που δεν είχε μόνο μία, αλλά λέμε τώρα). Περισσότερο όμως ήταν το υφάκι. Το όλο attitude. Ειδικά όταν έγινε και αρχηγός και την είδε αλλιώς. Και μπάλα δεν έπαιζε και μούρη πούλαγε. Αντε τώρα Δημητράκη να βρεις καμιά άλλη ομάδα να κάνεις τα τσαλίμια σου. Α και πούσαι; Εγώ λέω να μη το κουράσεις πολύ. Εδώ παραδίπλα είναι ο κολλητός σου, το μέλος. Τράβα να του κάνεις παρέα.

Αν όμως για τον Παπ δεν θα με πείραζε και να μείνει (σιγά που θα έπαιζε έτσι κι αλλιώς, για να μου σπάσει τα νεύρα), για εκείνον που η χαρά μου δεν περιγράφεται είναι για τον βασιλιά της γκάφας. Νασίφ ...Μασίφ Μόρις, λέει και το μόνο που ήταν μασίφ πάνω του ήταν η αλαζονεία του. Υφος 100 καρδιναλίων και από μπάλα, να τρέμει το φυλλοκάρδι σου κάθε φορά που πήγαινε να αποκρούσει. Χώρια οι τσαμπουκάδες που πουλούσε κάθε φορά που ερχόταν σε επαφή με τους οπαδούς. Ας πάει κι αυτός τώρα να βρει άλλη ομάδα να ανεχτεί τον τουπέ του και ας πάρει και τη Μπράις ...Φεγγάρω μαζί για ορντινάντσα που ήθελε να μας την φέρει στην ομάδα.

Καιρός ήταν κύριοι. Αυτοί οι παίκτες είναι σαν το ρούχο που μας αρέσει, το αγοράζουμε κι ας είναι ένα νούμερο μικρότερο, και λέμε: "Τι είναι ένα νούμερο; Θα κάνω δίαιτα και θα φορέσω!" Ε, ποτέ δεν τα καταφέρνεις να το φορέσεις το γαμημένο το ρούχο, σας το λέω εκ πείρας. Γι΄ αυτό λοιπόν να αγοράζεις πάντα ρούχα που είναι στα ΜΕΤΡΑ σου. Οχι ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ από το ΜΕΓΕΘΟΣ σου. Τ' ακούς Πανάθα; Τ' ακούς! Το βλέπω!!!

***

ΥΓ. Tην έλεγες ρε Κωστάκη (Αντωνίου) όλη τη χρονιά στην "Αθλητική Κυριακή" τη γνώμη σου για τον Μόρις, την είπες και στη διοίκηση. Νάσαι καλά παλικάρι μου.
ΥΓ1. Παλιοψευταρά Τεν Κάτε, δεν τους ξέρεις ακόμα τους παίκτες σου ε; Ποιος ξέρει τι σοκ θα έπαθες μόλις είδες τα συγκεκριμένα μπουμπούκια στα ντιβιντιά που σου δώσανε.
ΥΓ2. Τι γίνεται ρε παιδιά; Και Βύντρα και Μόρις και Παπ μας κουνάνε μαντίλι;
ΥΓ3. Μία ανησυχία μόνο έχω. Μην του γυαλίσει κι αυτουνού το ομορφόπαιδο ο Τζιόλης...


- Παπ, την πατήσαμε! Μας πήρανε χαμπάρι!
- Γάμησέ τα...


***


EDIT: Και τρεις φωτογραφίες από την "πρώτη". Τα έψαλε ο Τεν Κάτε στον Κλέιτον γιατί πήγε να κάνει δηλώσεις. Κουρεμένος σε στιλ Μοϊκάνου εμφανίστηκε ο Λάζαρος. Ανετος λέει ο τεντάς στο ξεκίνημα έκανε πασίτσες με τους βοηθούς του.


Το πρωί με την αυγή κάνουμε γυμναστική
(εντάξει απόγευμα ήταν αλλά ας μη το κάνουμε θέμα)


(Ωραία αρχή! Ακόμα δεν ήρθα, τα άκουσα!)

Εγώ από μικρός ήμουν Παναθηναϊκός.


***

ΥΓ. (άσχετο) Πού ήταν ο Αρσάβιν; Οέο;
ΥΓ1. (καρα-άσχετο) Πού πάτε ρε λούζερς να παίξετε στον τελικό; Αφού θα χάσετε πάλι!



35 comments:

Anonymous said...

καλά ο παραλληλισμος με τα νουμεράκια στα ρούχα, κορυφή.

εκτός του οτι γλυτώνουμε απο τον μις πάλι γκαφα έκανα 2008, αδειάζει και μια θέση ξένου. ποτέ δεν ξέρεις που θα σου χρειαστεί.

καλα μιλάμε gatti, νιώθω μια ανακούφιση απερίγραπτη. όχι γιατι φεύγουν μόνο, αλλά γιατι γίνεται σωστό ξεκαθάρισμα.
και εφόσον αυτοί που θα έρθουν θα έχουν επιλεγει προσεκτικά, θα έχουμε πιστεύω ένα πλήρες ρόστερ, που όλοι θα είναι εν δυνάμει ενδεκαδάτοι. όχι στον πάγκο μόνο ούτε στην 25αδα δεν θα υπάρχουν παλτά.

καλά ο τζιόλης δεν είναι παλτο , σαγιονάρα είναι. να μείνει το άλογο, ο παιχταράς,ο μέτρ της πάσας, για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι μικροί ποιες μέρες δεν πρέπει να ξαναρθουν

gatti said...

Κι εγώ το ίδιο νοιώθω. Αναρωτιόμουν πώς θα γίνει το νέο ξεκίνημα με παλιές τακτικές. Πώς να χτίσεις άμυνα με τον Μόρις; Πώς να στηριχθείς επιθετικά στον Παπ;
Αλλά νομίζω ότι και ο Αντωνίου έχει παίξει μεγάλο ρόλο στο ξεκαθάρισμα. Ο άνθρωπος το έλεγε όλο το χρόνο, ποιοι κάνουν και ποιοι δεν κάνουν στην ομάδα. Προφανώς υπάρχουν τώρα κάποιοι που τον ακούνε. Κι αυτόν και όσους ξέρουν μπάλα.

Οσο για το ρόστερ, άμα θες να φτιάξεις ομάδα ευρωπαϊκή και όχι μόνο για να πρωταγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων όπως το ελληνικό, πρέπει να έχεις παίκτες εν δυνάμει ενδεκαδάτους. Επιτέλους το αντιλήφθηκαν ΚΑΙ αυτό.

Εντάξει μωρέ για τον Τζιόλη, άσε με να λέω, κατά βάθος πιστεύω ότι έχει
περιθώρια βελτίωσης αν έχει έναν καλό προπονητή.

squarelogic said...

Δεν είμαι σιγουρος βρε gatti,φεύγουν παίκτες χωρίς να εχουμε αντικαταστατες.Αυτη τη στιγμη του Πεγεράνο είναι στον αέρα,όπως κι ο Γκούμας(αν κι εκεί νομίζω οτι τελικά θ'αφήσει τα παιχνιδια των μανατζερ και θα υπογράψει).Αυτη τη στιγμη δηλ.εχεις μόνο τον Βασκο Μιστερ Μπην.
Επιθετικα αν φευγουν ΠΑΠ +Μαντζιος εχεις μονο Σαλπι και ίσως Πετρόπουλο.Καποιοι θα ερθουν,ΟΚ,αλλά πόσοι?
Εν κατακλείδι ισως να 'επρεπε να μεινουν ως εναλλακτικες λυσεις για φετος.Εκτος φυσικα αν ο Αντωνιου ξερει περισσοτερα απ'οτι λέει,πραγμα πολυ πιθανό!

Crazy Tourists said...

Κι ότι ετοιμαζόμουνα να σου πω ότι μας κουνάνε το μαντίλι!!! Ιδίως αυτός ο Παπαδόπουλος δε φτάνει που είχε να παίξει κάτι χρόνια (ούτε ο ίδιος δε θυμάται πότε ήταν η τελευταία καλή του εμφάνιση), μας κουνιότανε κιόλας!
Ωραία μέρα ε;
Για να παίρνει σειρά και ο Μάντζιος σιγά σιγά!!!

CrazyTourist2

Anonymous said...

gatti,

αν και ντρέπομαι για αυτό, και εγώ πιστεύω στον τζιόλη.
ξεχνάμε οτι είναι μόλις 23, δηλαδή ο μπασινάς ή ο καρα πως έπαιζε στα 23.

έχει δυο μεγάλα ντεσαβαντάζ. συνέχει α λάθος πάσες, είτε τις κάνει με τη μια είτε όχι. αυτό όμως διορθώνεται
φέτος έκανε την πρώτη του γεμάτη χρονιά.
είναι ψηλος δυνατός, με δυματο σουτ, και δεν είναι χαζός.είναι έξυπνο παιδί.

αλλά είναι πολύ, μα πάρα πολύ αργός.
δεν είναι κακό να μείνει στην ομάδα και να χρησιμοποιείται οποτε χρειάζεται. μπορεί να μάθει και πέντε πραγματα περισσότερα απο τον τεν με τονο.

@squarelogic
για τον μάντζιο δεν το έχω και τόσο σίγουρο οτι θα δοθεί,
με πεγεράνο γκούμα νομίζω δεν θα χαλάσει.
και πιθανόν να κλείσουν και αλλο ένα σεντερ μπακ. στην επιθεση σιγουρα θα πάρουμε έναν, μπορει και δύο. ειδικά αν πάρουν τζειμπουρ, θα πάρουν και ένα φορ περιοχής. το να αντικαταστήσεις τον παπ με τον τζειμπουρ δεν με χαλάει.

και εντάξει μπορει να μην έχει φτάσει στα αυτιά μας, αλλά ίσως ήδη οι λύσεις να υπάρχουν.
μέχρι τώρα, με τον τροπο που κινούνται δεν δειχνου πως κάνουν επιλογές χωρίς σχεδιο.
ειδωμεν

gatti said...

@squarelogic: H αλήθεια είναι πως με τον ρυθμό που αποδεσμεύονται παίκτες, δεν μιλάμε πια για ενίσχυση, αλλά για αποδόμηση όπως το είχαμε συζητήσει και σε παλαιότερο ποστ. Και ουσιαστικά μιλάμε για μια ομάδα χωρίς βασικό κορμό. Είναι ζόρικο εγχείρημα και εμπεριέχει ρίσκο, αλλά από την άλλη, ακόμα κι αν για τον Παπ ίσως να υπάρχουν ενδοιασμοί, προσωπικά για τον Μόρις δεν έχω τον παραμικρό. Δεν νομίζω ότι πρόσφερε ο συγκεκριμένος παίκτης, δεν νομίζω ότι θα χρησίμευε και ως εναλλακτική λύση. Δεν κάνει, απλά!

Δεν νομίζω πάντως να κινούνται χωρίς σχέδιο, τουλάχιστον οι μέχρι τώρα κινήσεις δεν έχουν δείξει κάτι τέτοιο. Για τον Μάτζιο κι εγώ δεν είμαι σίγουρη ότι φεύγει, όπως ο ammos παρακάτω. Αλλά κι αν μείνει, εσύ τον έχεις για λύση; Ενα ματς με την ΑΕΚ έχει κάνει μόνο! Και ...μισό με τη Βέρντερ!

Τέλος πάντων, θα δείξει.
Προσπάθησε να μην είσαι τόσο ...τετραγωνισμένος βρε, σήμερα είναι μέρα χαράς. Φεύγει ο Μόρις!!!
:-)


@crazy tourists: Kάποια χαίρεται, το βλέπω! :))))

Eτρεξες να μου τα πεις ε; Δεν κρατιέσαι κι εσύ! Καιρός ήταν να μας κουνήσουν μαντήλι, αρκετά με τα τερτίπια τους.

Να φύγει και ο Μάτζιος; Α, εσύ είσαι πιο ...σκληροπυρηνική από μένα! ;-)



@ammos sta malia mou: Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Τζιόλης, το είχα διαβάσει δίπλα (στο ...μεξικάνικο λικβινταριστικό blog). Kι εγώ έχω μια ελπίδα ότι μπορεί να βελτιωθεί, αλλά δεν θα πόνταρα και όλα τα λεφτά μου σ΄ αυτό.

Είναι αργός, απελπιστικά αργός... κι αυτό δεν βελτιώνεται δυστυχώς...

Για τον Μάτζιο κι εγώ αυτή τη γνώμη έχω.
Οπως επίσης πιστεύω ότι μιας και φεύγει ο Μόρις θα μείνει ο Γιαννάκης. Αλλά το βέβαιο είναι ότι πάμε για δύο κεντρικούς αμυντικούς κι αυτό είναι η πιο ιδανική περίπτωση. Κάτι που πάντα ήθελα αλλά δεν τολμούσα καν να το φανταστώ.

Ελπίζω να πάρουν τις σωστές αποφάσεις γενικότερα.

squarelogic said...

Πάλι φτου κι απ την αρχή!Καινούρια άμυνα,καινούρια επίθεση,νεος προπονητής!Αν εμπεριέχει ρίσκο λέει...

Με πρώτη πιθανότητα πριν μαθει ο ενας παίκτης τ'όνομα του άλλου να εχουμε αποχαιρετήσει το Τσαμπιονς Ληγκ και 10-15 εκ.ευρώ εισπράξεις!
Τελος παντων,μην με παρεξηγείς απ το nick,κι εγώ νομίζω οτι ο Αντωνίου ξερει τι του γίνεται και δείχνει να εχει σαφές πλάνο και κρυο αίμα.Για να ξεσκαρτάρει και τις 'εναλλακτικες λύσεις"...Βεβαια εναλλακτ.λύση που να παίρνει 900 χιλ.το χρόνοπαραείναι ακριβή!
Εγώ λέω να γιορτασω... οταν θα δω και τις αφίξεις!

zouk said...

Δεν θα συμφωνησω οτι χανεται ο κορμος της ομαδας.Σαλπιγγιδης,Καραγκουνης,
Ιβανσιτς,Ματος,Γκουμας(πιστευω θα μεινει στο τελος).Αμα βαλεις και τους 2 ακραιους αμυντικους Σπυροπουλο και Νιλσον,εχεις ενα βασικο κορμο απο την περσινη ομαδα.
Αμα μεινει και ο Τζιολης(ετσι φαινεται αφου δεν ακουσαμε κατι σημερα μαζι με τους αλλους 2),μπαινει και αυτος στον κορμο

Λετε να δουμε τον Σιμαο στην φυσικη του θεση φετος που ειναι κεντρικος αμυντικος στην θεση του Νασιφ?

Σους επιθετικους ειναι και ο Ντόι.Μην τον ξεχναμε.Εκτος κι αν τον βαζει πιο πισω.

Ολα ειναι σχετικα.

Crazy Tourists said...

Καλέ εννοείται!! Για να μη σου πω πως πρέπει να χαιρετήσουμε τον Κάρα που κακώς τον ξανα-πήραμε!
Τα φιλιά μου!

gatti said...

@squarelogic: Eίναι ρίσκο, αλλά νομίζω ότι δεν μπορούσε να γίνει και αλλιώς, αν θέλουμε να γίνει σωστή δουλειά. Κάθε τι άλλο θα ήταν ημίμετρο. Να σου πω την αλήθεια, εμένα δεν θα με πείραζε ούτε καν ένα ακόμα χαμένο πρωτάθλημα, αν έβλεπα πως χτίζεται μια ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, που έχει αυτοματισμούς και βάζει πολλά γκολ. Αλλά βέβαια είναι έτσι δομημένο το ελληνικό πρωτάθλημα, έχει μείνει τόσο πίσω (δυστυχώς για μένα) η ΑΕΚ που έχοντας ως μοναδικό αντίπαλο ΑΥΤΟΝ τον Ολυμπιακό (αφήνω ένα μικρό ενδεχόμενο να μας εκπλήξει στις μεταγραφές που δεν το πολυπιστεύω) θα είναι μέγιστη αποτυχία μετά από τέτοιες κινήσεις να μην πάρεις το επόμενο πρωτάθλημα.

Κι εγώ πιστεύω ότι ξέρει τι του γίνεται ο Αντωνίου, αν και δεν αποκλείεται βέβαια και το λάθος. Μέσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτό. Κι εγώ δεν άνοιξα σαμπάνιες σήμερα. Αλλά ότι χαίρομαι, χαίρομαι!

Επίσης, άκουσα ότι μπήκε όρος στους δύο να μην πάνε στον Ολυμπιακό; Δεν μου αρέσει αν έγινε κάτι τέτοιο. Ας πάνε όπου θέλουν. Δεν πρέπει να μείνουν κατάλοιπα της παλιάς νοοτροπίας.



@zouk: Kι όμως εγώ πιστεύω ότι χάνεται ο κορμός. Για την ακρίβεια οι μόνοι σίγουροι που βλέπω στον κορμό είναι οι Μάτος και Σπυρόπουλος. Από εκεί και πέρα "παίζουν" Ιβανσιτς και Καραγκούνης. Ενας εκ των δύο είναι βέβαιος, αλλά και οι δύο μαζί ίσως και να μην είναι. Ο Σαλπιγγίδης, ενδέχεται να μην ξεκινάει βασικός, ανάλογα με το τι έχει στο μυαλό του ο Τεν Κάτε. Στην άμυνα ο Γκούμας, ακόμα κι αν μείνει εννοείται ότι δεν θα μείνει για βασικός. Ούτε ο Νίλσον λογαριάζεται για βασικός. Εναλλακτική λύση θα είναι.
Προσωπικά δεν θα εκπλαγώ αν ψάξουν και για τερματοφύλακα. Δεν μου φαίνεται τόσο απίθανο ενδεχόμενο.

Τον Τζιόλη πάντως ο Αντωνίου τον πάει. Ο Τεν Κάτε δεν ξέρω. Αν πάρει χρονόμετρο και μετρήσει πόση ώρα κάνει να κατεβάσει τη μπάλα το έχει χαμένο το παιχνίδι.



@crazy tourists: Και ο Καραγκούνης; Καλά το είπα ότι είσαι πιο σκληροπυρηνική από μένα!!!

Πολλά φιλιά! :)))

Anonymous said...

μολις μου τηλεφώνησε ο τεν,


-hi ammos

- τεντά είσαι σκετη αρώστεια, σε έχω καψουρευτεί πολύ

-i m str8 ammos, get a life

-πες μου ρε μαυροτσούκαλη αρώστεια, ποιος του το πε?

-what to who?

-στον κουμπαρο και στον γκουφη μωρή ανάφτρα. ποιος τους το πε. ποιες λέξεις χρησιμοπίησε?
τους είπατε "ουστ ρε κωλόγαυροι απο το πρασινο χορτάρι?

- i dont know you fucking faggot, kostas, kostas told them.

- και ποιον θα φέρεις πασα μου να χώνει τα γκολάκια στον γαύρο ένα ένα?

- Danny Koeverman.

-και είναι καλός αυτός, ή καμια κουλή θα μας κουβαλήσεις βαζελική μου αρώστεια?

-he is good. he plays for PSV Eindhoven. he is 29, 1.91 he scored 14 goals in 26 games last season

-κάτσε να δω φωτο..., μωρή, αυτός είναι κομμάτι αλλήθωρος, θα βλέπει τα δίχτυα, ή θα δίνει την μπάλα στην αγκαλιά του προδότη και αυτός?

-shut the fuck up, you fucking faggot,
if i say he is good, he is good enough
see him in youtube

http://www.youtube.com/watch?v=0UFdgVNvzrU

έτσι θέλω να μου μιλάς, μπρουταλέ μαυριδερό αγόρι.melt me down λέμε. πάω να παίξω τις χάντρες του father , για να τον ψήσω να σου τον φέρει

gatti said...

@ammos sta malia mou: Kάτι μου λέει ότι από την χαρά, έχεις ξεφύγει...

Anonymous said...

έλα ρε gatti, μην με κοροιδεύεις,
αλλά εγώ φταίω , που έκανα και εγώ δεν ξέρω πόσες σεξουαλικές χάρες, για να αωακαλύψω ποιον φορ θα πάρει ο βάζελος.

ολανδός, ντερέκι,γρήγορος, τεχνίτης. αυτόν ζήτησε ο τεν να του φέρουν.

zouk said...

Καλο κομματι φαινεται το παλικαρι.Για να δουμε.

gatti said...

@ammos sta malia mou: Τώρα αν και ...υποπτεύομαι ότι "πεθαίνεις" να μας διηγηθείς ακριβώς τις σεξουαλικές χάρες που έκανες (:-p) δεν θα σε ρωτήσω.

Ξεχνάς όμως κάτι: O τεντάς τόνισε κατηγορηματικά ότι δεν συνηθίζει να "ψήνει" παίκτες να έρθουν στις ομάδες που αναλαμβάνει, άρα μάλλον "μαϊμού" διάλογο μας μεταφέρεις!
Κοινώς μας παραμυθιάζεις!

Και ντερέκι και γρήγορος και τεχνίτης φορ; Αυτό θα ήθελα στ' αλήθεια να το δω...

ΥΓ. Προσοχή εκεί που θα παίζεις με τις χάντρες...



@zouk: Να το δούμε, αλλά μου έπεσε κομμάτι βαρύ το βιντεάκι. Με το καλημέρα ο τύπος γυρίζει πλάτη και μου μοστράρει μια ερυθρόλευκη φανέλα. Ε, μου ήρθε κάπως!!!

Anonymous said...

ε άμα χρειάζεται να ψήσει ο ίδιος ο τεν τον Koevermans για να παίξει στην βαζέλα, ζήτω που καήκαμε.
απλά αυτόν πρότεινε σαν μια καλή επιλογή. τον ρωτήσαν , απάντησε.

πέρα απο την πλάκα είναι μια περίπτωση που εξετάζουν.

gatti said...

@ammos sta malia mou: Πέρα από την πλάκα, φαίνεται όντως καλή περίπτωση.

Για να δούμε...
Πάντως ζούμε μεγάλες στιγμές!

zouk said...

gatti:Πάντως ζούμε μεγάλες στιγμές!

Τι εννοεις?Ακουσα πως ο Αντωνιου μετανιωσε για τα παιδια και θα τους παρει να ερθουν και στην αυριανη προπονηση. :-P

gatti said...

@zouk: Nαι, ναι, κάνε πλακίτσα μ΄ αυτά τα πράγματα να μας έρθει κανα εγκεφαλικό!

coachp said...

Gatti, όποιος με κράζει τον αγαπάω, οπότε με κάνεις να σου πω τα σχέδια της ομάδας σου...
1)Η Βαζελίτσα έχει ήδη δύο στόπερ σχεδόν κλεισμένες μεταγραφές. Ο ενας είναι ο Παγεράνο(50-50 να έρθει ελλάδα), κι αν δεν κάτσει αυτός έχει άλλον έτοιμο! Εκτός αυτού, έχει κι άλλον ημικλεισμένο, ο οποίος δεν ξέρω καθόλου ποιος είναι, αλήθεια! Συμπλήρωσε οτι ο Σιμάο λογίζεται ως αμυντικός, και γίνεται μεγάλη προσπάθεια να βρεθεί η τομή με τον Γκούμα. Εκλεισαν οι στόπερ σου. Μια χαρά είσαι.

2) Ο Αντωνίου έφαγε τον Μόρις ναι, και μπράβο σου που το κατάλαβες, τον Τζιόλη ομως τον γουστάρει πολύ να ξέρεις. Οπότε, μην περιμένεις τεράστιο αμυντικό χαφ! Ασε που όπως αποφάνθηκε ο Αντωνίου, ο Αιμάρ δεν ΚΑΝΕΙ στον ΠΑΟ! Αν και οι πληροφορίες που έχω είναι πως ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ δεν ήθελε ΑΙΜΑΡ. Μπράβο, αετομάτηδες μου φαίνονται να μην τους κάνει ο Αιμάρ.. Μπράβο. Απο εκεί και έπειτα ενας χαφ θα αποκτηθεί, με αρκετές αμυντικές δυνατότητες ωστέ να οχυρώθεις εκεί με Μάτος. Το 4-2-3-1 λογίζεται ως βασικό σου σχήμα και στήσιμο ομάδας απο αυτά που έλεγε για την ομάδα ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ πριν απο λίγο... Εκτός αν προκύψουν ονόματα απο τον ΟΣΦΠ και αλλάξεις ρότα, πας για ονόματα και τα αλλάξεις όλα.

3) Δεν έφυγαν ακόμη ΜΟΡΙΣ-ΠΑΠ, πρέπει να βρούνε ομάδα πρώτα, οπότε παρακάλα να βρούνε...

4)Λόγω του συστήματος που σου προανέφερα, πρέπει να αποκτηθούν ένας με δύο φορ ακόμη. Ο Ενας θα πρέπει να πάιζει με πλάτη, οπότε ψάξου γύρω σου για κανα βαρί σκαρί...
Επίσης, ο Τζιόλης θα είναι το τρίτο σου αμυντικό χαφ, οπότε αφού θα πάιζεις πάντα με δύο, ετοιμάσου να τον βλέπεις πολύ συχνα. Αν συνυπολογίσεις οτι οι αμυντικοί χαφ τρέχουν πολύ και θέλουν ξεκούραση, σε πολλά ματς θα δεις Αλέκο. Επίσης, ο Τεν Κατε ως Ολλανδός το 4-3-3 το έχει όπως έχουμε εμείς το σουβλάκι. Αποκλείετε να μην το χρησιμοποιεί. Και το δικό του 4-3-3 να ξες οτι είναι με τρία αμυντικά χαφ. Δηλαδή τον Αλέκο δεν τον γλιτώνεις με τίποτα.

Αισθησή μου σου μεταφέρω τώρα, οτι στο 4-3-3 θα χρησιμοποιεί Καραγκούνη στους τρεις του κέντρου, μπορεί και να την γλιτώσεις. Στην προπόνηση σήμερα είχε ενδιαφέρον πάντως.......

gatti said...

@coachp: Κατ΄ αρχήν να σου παραπονεθώ πως δεν διαβάζεις τα σχόλιά μου, αφού λίγο παραπάνω γράφω: "Τον Τζιόλη πάντως ο Αντωνίου τον πάει".
Aρα, αυτό που σου λέω εγώ "παρά τέταρτο" μη μου το λες εσύ "και πέντε" (που λέει και ο συνάδελφός σου ο Γεωργίου).

Τώρα για την άμυνα, αυτό θέλω κι εγώ. Να κλείσουν οι στόπερ μου. Και βέβαια να φύγει ο Βύντρα και να έρθει ένα καλό δεξί μπακ.

Για τον Αϊμάρ δεν νομίζω ότι συμφωνώ μαζί σου. Πιστεύω πως ίσως να είναι καλύτερα να μην έρθει. Τώρα θα μου πεις, αν ερχόταν θα είχατε κι εσείς να γράφετε για μέρες. Το ψωμάκι (παντεσπάνι) σας δεν το σκέφτηκαν καθόλου εκεί στην Πανάθα.

Ο,τι και να λες, πάντως, τον όμορφο δεν πιστεύω να τον έχει για βασικό. Για αλλαγή μπορώ να το αντέξω. Τώρα αν του γυαλίσει και του τεντά, όπως γυάλισε και του Πορτογάλου, τι να πω. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Εντάξει, δεν έφυγαν ακόμα Παπ και Μόρις, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζονται και εμένα αυτό μου φτάνει.

YΓ. Ωστε είσαι και μαζόχας; Μετά από αυτό μην περιμένεις να σταματήσω να σε κράζω! :-p

habilis said...

Ποσα μπλουζακια, τα βλεπω στην βιτρινα και μου πευτουν τα σαλια και τα βρισκω ακριβως στο νουμερο μου και τα αγοραζω νομιζοντας οτι εχω κανει την αγορα του αιωνα και μετα τα φορας μιση φορα ,και καθε φορα που τα βλεπω στην ντουλαπα ριχνω 5 φασκελα στον εαυτο μου για την παπαρια που αγορασα...

gatti said...

@habilis: Συμβαίνει καμιά φορά να την πατήσεις και με ρούχα που είναι στα μέτρα σου. Να στραβωθείς και να νομίζεις ότι σου πάνε τέλεια αλλά τελικά βγαίνουν μούφα. Φαντάσου όμως τι γίνεται με τα ρούχα που είναι μικρότερα από το δικό σου μέγεθος. Και εσύ ζορίζεσαι και αυτά αδυνατούν να ...ανταποκριθούν!

scarface said...

O 10kate ρώτησε "πόσα χρόνια είναι στην ομάδα ο Μόρις?"
"τέσσερα" του είπαν
"ε, αν ήταν να είχε βελτιωθεί ,θα το βλέπαμε"

Τόσο απλά.

Άσε που για τους Ολλανδούς τεχνικούς δεν υπάρχει κεντρικός αμυντικός αν είναι κάτω από 1,85.

Για τον Παπαδόπουλο δεν έχω να πω τίποτα. Ο άνθρωπος πήρε 1,5 εκατομύριο τα δυο τελευταία χρόνια από το συμβόλαιο ανανέωσης και έπαιξε μηδέν μπάλα.

gatti said...

@scarface: Eτσι ακριβώς. Πού πας να παίξεις χωρίς δίδυμους πύργους στο κέντρο της άμυνας, θα σκέφτηκε!

Καλά τον Παπ θα τον απέρριψε από το ύφος, ασυζητητί!

Stepas said...

Ο Μόρις είναι αλήθεια ότι κάνει πολλές γκάφες και ο ΠΑΟ μπορεί άνετα να βρει έναν πολύ καλύτερο αμυντικό.Ο Παπαδόπουλος μετά την ανανέωση δεν έπαιξε τίποτα.Αν κι εγώ νομίζω ότι είναι ένας μέτριος επιθετικός που δεν αξίζει να παίζει σε ομάδα που κυνηγάει πρωτάθλημα.

Καλά πάτε εκεί στον ΠΑΟ.Μην γκρινιάζετε.

gatti said...

@stepas: Kαλώς όρισες! Σίγουρα μπορεί να βρει καλύτερο αμυντικό η ομάδα, τουλάχιστον έναν που να μην είναι τόσο επιρρεπής στη γκάφα. Και από τον Παπαδόπουλο μπορεί να βρει καλύτερο και θέλω να πιστεύω ότι έχουν ήδη κάποιους υπόψιν.

Καλά πάμε, το ξέρω, δεν γκρινιάζουμε χωρίς λόγο... :-)
(Πέρυσι είχαμε λόγο και γκρινιάζαμε)

νατασσΆκι said...

(εγώ, ξέρεις.. σ' αυτά τα ποστ, απλά διαβάζω και ενημερώνομαι!!!)

Καλό Σαββατοκύριακο, γατί μου!
(μη λιώσεις μπροστά στα σήριαλ, πάλι! ;))

Φιλάκια πολλά

gatti said...

@νατασσάκι: Καλημέρα Νατάσσα μου. Να ενημερώνεσαι, για να είσαι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να ...ταπώσεις τον γαύρο!

Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα.
Στην ξάπλα θα λιώσω, γιατί άρχισαν οι άδειες και καλύπτω κενά, οπότε τα έχω φτύσει!

Πολλά φιλιά! :)))

Alexandros said...

Δεν πιστεύω να μας φορτωθεί εμάς ο Παπ;

gatti said...

@alexandros: Λες; Κι εσείς πού το έχετε το μυαλό σας;

zouk said...

gatti:Ας πάει κι αυτός τώρα να βρει άλλη ομάδα να ανεχτεί τον τουπέ του και ας πάρει και τη Μπράις ...Φεγγάρω μαζί για ορντινάντσα που ήθελε να μας την φέρει στην ομάδα.

Χαχαχαχα.Βρισκω πολυ αστειο οτι γραφοντας για τον Νασιφ Μορρις θυμηθηκες τον Μπραις Μουν και τον εκραξες.
Που να το περιμενεις οτι τελικα θα ερθει εδω για να δοκιμαστει,ακομα και τωρα που εχουμε τα χοντρα λεφτα στις τσεπες.Τουλαχιστον ακουσα οτι αυτο δεν επιρεαζει την μεταγραφη του Γκαμπριελ,που απ οτι φαινεται ειναι πολυ καλο παιχτακι.

gatti said...

@zouk: Oπα! Με τρέλανες τώρα! Δεν είχα διαβάσει σημερινό ρεπορτάζ. Ηρθε εδώ η Φεγγάρω και είπε ο Τεν Κάτε ότι ελπίζει και να μείνει; Ε ποτέ! Ελπίζω να είναι άθλιος και να τον διώξει μια ώρα αρχύτερα!!!
Δεν θέλω τίποτα που να μου θυμίζει τον Μόρις.

Α, στο μεταξύ, διάβασα σε ένα γαυροφόρουμ την πλήρη απαξίωση του Γκαμπριελ. Είναι λέει παίκτης της πλάκας, ΔΕΝ βγήκε καλύτερο δεξί μπακ στη Βραζιλία (άρα κάποιος μας παραμυθιάζει, όπως ισχυρίζονται) και είναι λίγο χειρότερος από τον Βύντρα. Κοροϊδεύανε μάλιστα ότι μας έπιασαν κορόδα. Αντε βρες άκρη...

zouk said...

Εγω σε κατι βιντεακια που τον ειδα μου φανηκε καλος παιχτης.Και δεν μιλαω για τα γκολ.Ειδα το πως παταει περιοχη αρκετα και γι αυτο σκοραρει,ποσο καλο κορνερ εχει,και καλη σεντρουλα.Τωρα αυτα για καλυτερος παιχτης,δεν τα ξερω.Αυτα τα γραφουν δημοσιογραφοι.

Χθες επαιξε στον τελικο του Κοπα Λιμερταδορες.Ακουσα στο ραδιο τον Μιχαλη Τσοχο(Sport-fm)που ειπε οτι καποιος του εγραψε τον αγωνα με καποιον τροπο γιατι δεν υπηρχε μεταδοση εδω.Θα τον εβλεπε σημερα και αυριο στην SportDay θα εχει ρεπορταζ για τον παιχτη απο τον συγκεκριμενο αγωνα.Θα μαθουμε οποτε καποια πραγματα με βαση ενα παιχνιδι του,το οποιο ειναι τελικος κυπελου Λατινικης Αμερικης και με παραταση στο οποιο επαιξε σε ολη την διαρκεια νομιζω.

gatti said...

Aντε να τον δούμε λοιπόν κι αυτόν. Αν και ξέρεις αυτούς τους μπακ που παίζουν σε όλη τη γραμμή και φτάνουν περιοχή τους φοβάμαι όσον αφορά τα ανασταλτικά τους καθήκοντα. Κι ο Σπυρόπουλος που τόσο πολύ τον πιστεύω, έχει κάποιες αδυναμίες αμυντικά.

Καλό είναι να έχουμε φουλ μπακ, αλλά να εξασφαλίσουμε πρώτα τα μετόπισθεν.
Περιμένουμε λοιπόν...