Tuesday, July 1, 2008

Εκδρομή της πλάκας

Eγινε και η κλήρωση για το β' προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Τον αντίπαλο όμως δεν τον μάθαμε ακριβώς. Θα είναι λέει ή η Διναμό Τυφλίδας ή η Ρούναβικ από τα Νησιά Φερόε. Σιγά όμως μην πάμε στα Νησιά Φερόε. Στη Γεωργία θα πάμε. Αλλά έτσι κι αλλιώς χάλια ταξίδια είναι και τα δύο. Η Διναμό τώρα ούτε ξέρω τι μέρος του λόγου είναι. Αλλά όπως και να το κάνεις είναι για γέλια να πεις ότι θα δυσκολευτείς να την αποκλείσεις. Αν είσαι σοβαρός, εννοείται. Οπότε, άσε στην άκρη προς το παρόν το Τσαμπιόνι και ασχολήσου ξανά με τις μεταγραφές.


Αντε να δούμε τι θα γίνει γιατί αυτά που ακούω δεν μου πολυαρέσουν. Μπορεί λέει να αργήσουν αρκετά. Να γίνουν ακόμα και στα μέσα Αυγούστου. Ρε σεις πάτε καλά; Μέσα Αυγούστου κλείναμε παίκτες τότε που περιμέναμε να μας τους δώσουν δανεικούς. Τώρα που υπάρχει χρήμα ζεστό, πάλι θα περιμένουμε; Αντε οργανωθείτε, γιατί όταν θα πάω διακοπές θέλω να ανοίγω τις εφημερίδες και να φτιάχνομαι!
***

Κατά τ' άλλα, στην ΑΕΚ αντί να κοιτάξουν να πάρουν καναν παίκτη της προκοπής για να γίνουν ανταγωνιστικοί πάνε και πλακώνονται με τον Μελισσάν. Κι αρχίσανε τώρα οι φιλο-Ντεμικές και αντι-Ντεμικές φυλλάδες να παίζουνε πινγκ - πονγκ. Και νάσου η επίθεση λέει του Κανελλόπουλου στον Μελισσανίδη και νάσου η αντεπίθεση από τον "τίγρη" που όμως δεν θα γίνει τώρα, αλλά αργότερα. Κι εγώ τώρα πολλά δεν ξέρω για την υπόθεση για να πω ποιος είναι σωστός και ποιος λάθος. Αλλά για να λέμε του στραβού το δίκιο, με όλα τα λάθη του ο Ντέμης, έχει δίκιο να λέει ότι πρόταση που γίνεται από το τηλέφωνο δεν είναι πρόταση. Εχεις κύριε πρόταση; Κλείσε ένα ραντεβού και κατέθεσέ την επίσημα. Θα έχουμε όμως σόου μεγάλο, γιατί ο Μελισσανίδης είναι σαν τον βατραχοπρίγκιπα ένα πράγμα. Εχει πολλούς δικούς του "αλήτες ρουφιάνους" να κάνουν παιχνίδι για λογαριασμό του. Οχι ότι το έχει ανάγκη βέβαια, γιατί τώρα παίζει σε άλλα γήπεδα.

Θέλω 20 Ντέμηδες και 10 Κανελλόπουλους στην καθισιά μου.

Στον δε Αρη, έγινε το έλα να δεις με τον Αβραάμ. Το πρωί πάει στο Σκόρδα για να συζητήσουν και λέει ένα ακόμα όχι, το απόγευμα πάει κανονικά στην "πρώτη" της ομάδας. Ε, θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβεις τι έχει να γίνει; Αυτό που έγινε. Τον είπανε προδότη, είπανε ότι θα του κρεμάσουν το δελτίο, έφαγε τη γιούχα της ζωής του και την πλήρωσε κι ο Νεμπεγλέρας που του κάνανε το αμάξι καλοκαιρινό όταν αποφάσισε να τον φυγαδεύσει.

- Τελικά πού θα πας; Αποφάσισες;
- Ούτε ξέρω...

Ουφ... Ζόρισαν τα πράγματα...


"Πρώτη" έκανε και η ΑΕΚ. Κι εκεί λέει είδανε και πάθανε να πάρουν αίμα από τον Εντίνιο. Μόλις είδε τη βελόνα ο Πορτογάλος τάπαιξε κανονικά. Δεν καθότανε με τίποτα να τον τρυπήσουνε. Και χρειάστηκε να επιστρατεύσουνε κάποιον τρίτο για να του αποσπάσει την προσοχή!

Αν τόξερα ότι θα με τσιμπήσουν, δεν θα ερχόμουν στην προπόνηση!

Στον ΠΑΟΚ τώρα, μαζεύτηκε κόσμος και κοσμάκης στο αεροδρόμιο να υποδεχτεί τον Κοντρέρας. Τα έχασε κι ο Χιλιανός! Πού την έχει ξαναδεί τέτοια χαρά! Δηλαδή αν γίνεται χαμός για τον Κοντρέρας τι θα γίνει αν έρθει κανα μεγάλο όνομα; Τα καταλαβαίνω όμως τα ΠΑΟΚια. Και τα δικαιολογώ. Αντε να βάλει ο Ζαγόρ τα πράγματα σε μια τάξη για να ξαναγίνει ο ΠΑΟΚ αυτός που πρέπει (έχουμε και μια αδυναμία, είπαμε!).

Ποιος είμαι ρε! Ο Ροναλντίνιο;

Στον ΟΦΗ τώρα είχαμε άλλα. Δυσαρεστημένος λέει είναι αυτός ο Τσέχος προπονητής, ο Στράκα επειδή η διοίκηση των Κρητικών με τις καθυστερήσεις της στάθηκε αιτία να χαθεί ο Χόρβατ. Και δεν φτάνει που είναι δυσαρεστημένος, αλλά την εξέφρασε την δυσαρέσκειά του. Πού πας ρε Τσέχε Καραμήτρο, και κρίνεις τις αποφάσεις της διοίκησης. Δεν ξέρεις ότι όποιος μιλάει παίρνει πόδι; Βρήκαμε λοιπόν ποιος θα είναι ο πρώτος που δεν θα προλάβει την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. (Καλά αυτός έχει φύγει ήδη και δεν το ξέρει...)

Παρέλαση; Ποια παρέλαση;


Αντε πάρτε και μια φωτογραφία μπόνους (σιγά μην δεν είχα κάτι και από τον ακατονόμαστο!)

- Μα καλά, τι ψάχνουν;
- Δεν ψάχνουν. Κοψομεσιάστηκαν. Τους έπεσε βαριά η προπόνηση.

***

ΥΓ. Δεν έχει υστερόγραφα, δεν είναι κάθε μέρα Πασχαλιά...

***

EDIT: Είναι μετά να τον συμπαθώ τον βατραχοπρίγκιπα; Ούτε ένα ποστ δεν με αφήνει να ανεβάσω με την ησυχία μου. Τα πήρε λέει στο κρανίο από χθες που έγινε η πρώτη προπόνηση της ομάδας του american bar, με τα αρειανά να βρίζουν τον Αβραάμ (τελικά κακό κάρμα έχει αυτό το παιδί...) το σκεφτόταν όλο το βράδυ και όπως μάλιστα του είπαν ότι δεν πρέπει να υπολογίζει τον Αβραάμ ως παίκτη του, δεν άντεξε. Σήμερα πουρνό πουρνό με τη δροσιά υπέβαλε την παραίτησή του στον Σκόρδα γιατί λέει δεν μπορεί να δουλέψει με τέτοιες συνθήκες. Αλλά ο οδοντίατρος λέει από την πλευρά του δεν την κάνει δεκτή την παραίτησή του. Και πώς να την κάνει; Σου λέει εδώ θα κονόμαγα τόσα λεφτά, έτσι και σε έπαιρνε ο βάζελος, τώρα θα φύγεις από μόνος σου; Τι θα κάνει όμως; Μπορεί να τον κρατήσει με το ζόρι; Δεν μπορεί. Κι έτσι τώρα το κοράκι θα γυροφέρνει πάνω από την Σούπερ Λίγκα ελεύθερο να ορμήξει σε όποια ομάδα έχει προβλήματα. Πστ, πού είσαι Ντούσκο; Μην γλείφεσαι! Εμείς προπονητή έχουμε! Τράβα κατά το λιμάνι που ξέρεις και το δρόμο...

Aντε, καλή χρονιά να έχΕΤΕ.

***


EDIT No 2: Τελικά τι μας είπε ο Σκόρδας; Κάτι που δεν ξέραμε; Πίστευε κανείς ότι δεν έχει γίνει συνάντηση του Μπάγεβιτς με τον Παναθηναϊκό; ΄Η μήπως πίστευε ότι δεν ήθελε να έρθει; Ηθελε και παρα ήθελε. Αλλά έλα που τον πείραζε να τον πούνε πάλι προδότη. Τώρα που το σκέφτομαι μάλιστα και με βάση αυτά που είπε ο Σκόρδας ότι δηλαδή ο ίδιος έδωσε το πράσινο φως να φύγει ο Αβραάμ, αυτή η λέξη, είναι που του άναψε τα λαμπάκια όταν την άκουσε από τα αρειανά. Μερικά πράγματα δεν συνηθίζονται. Και τον πρίγκιπα αν τον πεις προδότη του έρχεται κάτι τις. Φαίνεται όμως ότι πλέον του κάθεται βαρύ να πούνε προδότη και κάποιον άλλο που είναι δίπλα του. Από τη στιγμή που δεν του έκανε το χατήρι ο Σκόρδας να τον αφήσει με τις ευλογίες του να έρθει στην Πανάθα ζοχαδιάστηκε ο πρίγκιψ. Τα έγραψε όλα εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Ούτε με τις μεταγραφές λέει ο Σκόρδας ασχολήθηκε, ούτε με τίποτα. Ηταν ξένο σώμα. Εδώ που τα λέμε πώς μπορεί να είναι κανείς σίγουρος ότι έτσι έγιναν τα πράγματα; Μπορεί και να μην έγιναν. Μπορεί ο βατραχοπρίγκιψ να μην αδιαφόρησε για τις μεταγραφές. Αλλά τι τον πέρασες τον Σκόρδα; Για καναν μαλάκα; Οχι βέβαια! Στον Μπάγεβιτς θα τα χρεώσει όλα. Πώς το λέει η παροιμία; Τώρα που βρήκαμε παπά ας θάψουμε πέντ-έξι. Ακόμα και για τις μη μεταγραφές ή μάλλον τις ημι-μεταγραφές, την κόντρα με τον Αμορόζο, την άνοδο της τιμής του πετρελαίου, για όλα ο βατραχοπρίγκιψ φταίει. Μυστήριο πράγμα όμως αυτός ο άνθρωπος. Να μην έχει φύγει με νορμάλ τρόπο από μια ομάδα. Εδώ που τα λέμε, πλάκα - πλάκα το πιο ανώδυνο διαζύγιό του ήταν με τον ΠΑΟΚ. Απ' όπου αλλού δούλεψε έφυγε επεισοδιακά.
Κι ο Σκόρδας τώρα κομματάκι περίεργα μας τα λέει. Από τη μια "Aris über alles" που σημαίνει ότι θα κάνουμε το κάθε τι για να προασπίσουμε τα συμφέροντά του (άραγε και πράγματα που δεν είναι και τόσο ηθικά;) και από την άλλη σηκώνει και το λάβαρο της επανάστασης ενάντια στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην Ελλάδα γενικότερα και την υποκουλτούρα, βγάζοντας και μια φανφάρα στο τέλος περί ποδοσφαίρου που πρέπει να παράγει πολιτισμό!

ΥΓ. Τρία χρόνια τώρα λέει ο οδοντίατρος ότι τον θέλει ο γαύρος τον Αβραάμ. Να πάει ο Ανατολάκης junior, να πάει!

24 comments:

island said...

H Ντιναμό τιφλίδας αν δεν ΄κάνω λάθος έχει πάρει και κύπελλο ουέφα.Αλλά προ αμνημονεύτων.Δεν ξέρω.Λογικά δεν θα έχουμε πρόβλημα.
Κάτι ακούω για Ζιλμπέρτο Σίλβα και Πιζάρο.Αλήθεια είναι άραγε; Αυτός ο Ρουκάβινα και ο Πεγεράνο τί ρόλο βαράνε.Δηλαδή τόσα λεφτά που διατίθενται φέτος είναι για Πεγεράνο και ρουκάβινα και Κλέιτον; Εγώ περίμενα τουλάχιστον δυο μεγάλα μπαμ φέτος.Φέτος που έχουμε και τσουλου.Τεσπα.Ας μην μακρυγορώ.Καλό μήνα να έχεις αγαπητή

Νικόλαος Παπουτσής said...

Ετσι ετσι...ας μην χάνουμε άδικα χρόνο
αν και νομίζω πως ολα ειναι στο πρόγραμμα
Παντα αισιόδοξος (χαχαχαχα)
Το καλό φέτος ειναι οτι και μέσα στο κατακαλόκαιρο θα δούμε παιχνίδια στο
Τσάμπιονς Λιγκ με την παναθηναϊκάρα μας

καλο μήνα και καλό σου απόγευμα

κοτσυφοφιλιά

τσίου!!!

coachp said...

Δεν ξέρω πολύ περισσότερα, μη νομίζεις, αλλα εαν υπογράψει ο Πεγεράνο, 50-50 του Αβραάμ. Αν δεν υπογράψει ο αργεντινος, 80% στη βαζελίτσα η γαυρόφατσα. Και μην πεις οτι δεν έχει γαυρόφατσα ο τύπος...? Ασε που δεν μπορείτε χωρίς Παπαδόπουλο εσείς. Φέυγει ο ένας έρχεται ο άλλος... Απο την χούντα ακόμη...

fpboy said...

Άνετα περνάμε την Ντιναμό.
''Σήκωσε το το γαμήμενο, δεν μπορώ να περιμένω !!!!'' (πλάκα κάνω!)

gatti said...

@island: Aπ' ό,τι διάβασα έχει πάρει ένα Κυπελλούχων, το 1981. Αλλά βέβαια ήταν άλλες εποχές τότε. Λες να πάμε για Ζιλμπέρτο Σίλβα; Ο Πεγεράνο είναι - λένε - πολύ καλός παίκτης. Οσο για τον Ρουκάβινα είναι ανερχόμενο ταλέντο. Δεν νομίζω ότι τα λεφτά που θα διαθέσουν είναι γι' αυτούς. Τα πολλά λεφτά θα τα δώσουν για φορ και για παρτενέρ του Μάτος.
Θα δούμε.
Καλό μήνα και σε σένα νησάκι!



@karaflokotsifas: Aυτό λέω κι εγώ κοτσύφι μου. Να μη χάνουμε χρόνο! Νομίζω όμως ότι όπου νάναι θα αρχίσουν να κινούνται πιο γρήγορα.

Καλό μήνα και σε σένα.
Πολλά φιλιά!



@coachp: Εχω άδικο μετά να παραπονιέμαι ότι δεν προσέχεις τι γράφω; Αφού το έχω γράψει εδώ ότι ο Αβραάμ είναι σαν τον μπαρμπαΓιώργο σε νεαρή ηλικία!
Πάντως εγώ δεν τον θέλω αυτόν στην ομάδα. Καλύτερα να τον πάρει ο γαύρος. Κι απ' ό,τι βλέπω παίρνουμε τον Πεγεράνο, άρα μπορώ να ελπίζω ότι δεν θα πάρουμε τη γαυρόφατσα.

ΥΓ. Τώρα δεν το θέλεις το μπινελίκι σου; Αφού το ζητάει ο οργανισμός σου! Σιγά ρε συ, που δεν μπορούμε χωρίς Παπαδόπουλο! Ο γαύρος έχει ήδη δύο και μπορεί υπό προϋποθέσεις να έχει ...τέσσερις!



@fpboy: Πλάκα βέβαια! Μόνο ο χόχος το έλεγε και το ...εννοούσε!
:)

squarelogic said...

Καλά,το περίμενα οτι στις πρώτες στραβές ο Σκόρδας με τον Μπάγεβιτς θα γίνονταν μπίλιες μετά τα "θελω αλλά δε μ'αφήνει η ...μαμά μου" της γκόμενας Μπάγεβιτς κατά τη διάρκεια του πλατωνικού φλέρτ με τον ΠΑΟ.
Αλλά οτι δεν θα έκανε ούτε προετοιμασία...
Το έξυπνο πουλί απο τη μύτη πιάνεται κ.Σκόρδα.Τό έπαιξε πολλά βαρύς και στις 2 περιπτώσεις,και από καραμπόλα θα βρεθεί χαμένος και στις 2!
Για Ζιλμπέρτο Σίλβα προσωπικά δεν έιμαι ενθουσιώδης και θυμήσου με...
31ετών,Βραζιλιάνος,αμυντ.χαφ,συνήθως έχει φάει τα ψωμιά του.Τώρα αν του δώσουνε όπως ακούγεται 2,5 εκ/χρόνο δικά του θα στραβωσει πρώτος και καλυτερος ο Ματτος που θα κανει και όλη τη δουλειά.
Επίσης οι άγνωστοι Βραζιλιάνοι που ακούγονται για το δεξι ακρο της άμυνας δεν μ'εμπνέουν.Αλλωστε,τον Ρότσα στην Αργεντινη δεν τον στείλανε?δεν βρήκε εκεί κανενα νεο Καμορανέζι?
Ας αφήσουν τον Τεν Κάτε να διαλέξει τους κατάλληλους για αυτό που θελει να παίξει η ομάδα.

Ντεμης said...

Εγώ αγαπητή Γκάττι μιαν απλή και αθώα ερώτηση έχω να κάνω: ποιες είναι αυτές οι "φιλο-ντεμικές" φυλλάδες που λες; Όλες της παράταξης τον σταυρώνουν τον Ντεμίνιο τον αγαπημένο μου.... Γεια σου Ντέμη πιστολέρο, τύφλα να΄χει ο Φράνκο Νέρο!!!

gatti said...

@squarelogic: Kι εγώ το περίμενα ότι μετά τα όσα συνέβησαν ο Μπάγεβιτς δεν είχε μέλλον στον Αρη. Με τον Σκόρδα ήταν σίγουρο ότι είχαν ψυχρανθεί. Αλλά ότι θα τα βρόνταγε πριν καν αρχίσει όχι το πρωτάθλημα, αλλά η προετοιμασία, ομολογώ ότι δεν το περίμενα. Αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του!
Κι ο Σκόρδας όπως όλα δείχνουν θα βγει χαμένος. Γιατί και λεφτά για τον Μπάγεβιτς θα έπαιρνε (ο θεός μας φύλαξε!!!) και τον Αβραάμ θα μοσχοπουλούσε ενώ τώρα πια δεν είμαι βέβαιη ότι θα συμβεί αυτό (ειδικά αν κλείσει ο Πεγεράνο όπως ακούγεται, οπότε μια δεύτερη τόσο ακριβή μεταγραφή για την άμυνά μας είναι πολυτέλεια, κι έτσι θα μείνει μόνο την πρόταση του γαύρου).
Σου κάνει για Κονσεϊσάο ο Ζιλμπέρτο ε; Καλά την δική μου γνώμη για τους Βραζιλιάνους γενικότερα την ξέρεις μάλλον. Γι' αυτό και με χαλάει το ταξίδι του Αντωνίου για δεξί μπακ στην Βραζιλία. Μα στη Βραζιλία; Πουθενά αλλού δεν μπορεί να βρεθεί δεξί μπακ καλύτερο του Βύντρα; Είναι δυνατόν;
Τώρα που λες για Τεν Κάτε, διάβασα σήμερα στην "Εξέδρα" ένα άρθρο του Παπανικολάου, που εγώ δεν έχω πιο αντιπαθή γαύρο από αυτόν, αλλά παρά το γεγονός ότι είναι σαφής ο σκοπός του να "σπείρει ζιζάνια" επί της ουσίας λέει κάτι σωστό. Οτι δηλαδή οι μέχρι τώρα επιλογές ΔΕΝ είναι επιλογές Τεν Κάτε και μπορεί αυτό να σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός δημιουργεί ένα νέο μοντέλο με πανίσχυρο διευθυντή ποδοσφαίρου, όπου ο προπονητής θεωρείται μια ακόμα "μεταγραφή", ωστόσο δεν αποκλείεται να ελλοχεύουν κίνδυνοι. Ας ελπίσουμε πως ο Τεν Κάτε είναι αυτός που θα επιλέξει τους παίκτες - "κλειδιά" για το σύστημα που θέλει να εφαρμόσει και απλά να άφησε τις υπόλοιπες επιλογές στη διοίκηση. Για κάποιον περίεργο λόγο πάντως νομίζω ότι η επιμονή για τον Πεγεράνο έχει να κάνει και με τη δική του επιθυμία.



@ντέμης: Η αλήθεια είναι ότι ξεκάθαρα υπέρ του Ντέμη δεν έχει ταχθεί κανείς. Και κάπου είναι λογικό. Ο Μελισσανίδης δεν είναι αυτός που ξέραμε κάποτε. Είναι πια πολύ μεγάλο οικονομικό μέγεθος, είναι άνθρωπος της "πιάτσας" (αυτό βέβαια είναι χαρακτηριστικό που διέθετε ανέκαθεν) και δεν θα του πάει κάποιος φανερά κόντρα αν δεν έχει κάπου αλλού συμφέροντα. Υπάρχουν απλά οι εφημερίδες που έχουν ανοίξει την αγκαλιά τους για να τον υποδεχτούν ως Μεσία και οι άλλες που είναι προσεκτικές, τηρώντας αποστάσεις. Νομίζω ότι η "Ωμέγα" είναι αρκετά προσεκτική από τις ΑΕΚτζήδικες και η "Sportay" με την "Εξέδρα" από τις "αντικειμενικές".
Το "Goal" έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ του "τίγρη" όπως και η "Ωρα". Καλά για "Φίλαθλο" δεν συζητάμε, ο Μελισσάν είναι κουμπάρος του Καραγιαννίδη.

Εννοείται ότι μπορεί να πέφτω και εντελώς έξω, γιατί ούτε τις αγοράζω όλες αυτές (τις "αντικειμενικές" μόνο πού και πού), ούτε τα θέματα της ΑΕΚ γνωρίζω σε βάθος.

ΥΓ. Λες να παίζει κανα σκηνικό στην ΑΕΚ με Μελισσάν και γι' αυτό "ελευθερώθηκε από τα δεσμά" του με τον Αρη ο βατραχοπρίγκιψ;

Wrong Guy said...

το πόσο με τσάτισες με το σχόλιο για την Ορλεάνη δε λέγεται!

ακούς εκεί!

όλη μέρα το σκεφτόμουν!

scarface said...

o Dusan τη φύλαγε στο Σκόρδα που δεν τον άφησε τον προηγούμενο μήνα να έρθει σε μας όταν τα είχε βρει σε όλα και του την έκανε τώρα.

Βάλε επιπλέον και το γεγονός ότι βλέπει τι χαρτί πέφτει στη Πανάθα και λέει τώρα θα κάτσω εδώ με τον Βαγγελή να τους μάθω μπάλα?

Τώρα είναι αργά όμως Ντούσαν, ας την έκανες τότε, αλλά φοβήθηκες μη σε πουν προδότη.
Δε θα ταν και η πρώτη φορά.

Τώρα κλήρωσε όμως.... τον αριθμό 10 για την ακρίβεια Τεν στα Αγγλικά Τενκάτε στα Ολλανδικά.

houli_v said...

τελικά το υπέγραψε το συμβόλαιο αυτός ο παγουράνο . άντε γιατί έχουμε να πάμε και διακοπές ...

gatti said...

@mr.wrong: Aν λάβω υπόψιν ότι ήρθες από εδώ να μου τα ...πεις, πρέπει να σε τσάντισα πολύ! Αλλά εγώ καλό εννοούσα βρε! Ξέρω ότι είσαι πολυδιάστατη προσωπικότητα, αλλά ακόμα κι έτσι δεν πίστευα ότι θα μπορούσε ΚΑΙ αυτό να είναι μέσα στα ενδιαφέροντά σου!



@scarface: Oντως, ο Μπάγεβιτς τη φύλαγε στον Σκόρδα γιατί δεν έκανε τίποτα για να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση. Να του δώσει δηλαδή το πράσινο φως για να έρθει σε μας (νάναι καλά ο άνθρωπος, του το χρωστάμε αυτό!).

Στο μεταξύ όπως λες κι εσύ ο Αρης δεν έκανε και μεταγραφές, βλέπει παίκτες να φεύγουν αντί να έρχονται, του είπε και να μην υπολογίζει και τον Αβραάμ και του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.

Δεν πειράζει θα του περάσει. Χθες το έγραψα για πλάκα, αλλά σήμερα η Score έχει πρωτοσέλιδο για τον "Μπάγεβιτς και το ντόμινο εξελίξεων...". Δεν ξέρω τι μπορεί να εννοεί, αλλά λες να τον πάει ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ, πάνω σε άσπρο άλογο, όπως είχε υποσχεθεί;



@houli_v: Aυτό λέω κι εγώ houli μου. Να τελειώνουν γιατί έχουμε να πάμε και διακοπές!

:-)))

squarelogic said...

ή μήπως ετοιμάζεται για την επόμενη μερα στην Εθνική???

gatti said...

@squarelogic: Αυτό κι αν παίζει! Τώρα που είναι και η συζήτηση Ρεχάγκελ με Γκαγκάτση δεν αποκλείεται να έχουμε κάποιο διαζύγιο και έναν νέο γάμο!

kakaskimos said...

Σήμερα το πρωϊ ήμουν αυτόπτης μάρτυρας σε άλλο ένα αίσχος. Καθόμουν στον Τερκενλή και είδα στη διασταύρωση Μητροπόλεως και Βενιζέλου τον Μπάγεβιτς να δίνει ένα ευρό σε ένα γυφτάκι.
Πρέπει να τον καταδικάσουμε. Το έκανε για να μπορούν μετά οι αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι να τον κάνουν ήρωα.
Μετά τις τέντες και τα παγούρια, πάρτε και καμμιά πορτοκαλάδα (τις λεμονάδες τις παίρναμε εμείς)

zouk said...

Με δηλωσεις του ο Σκορδας σημερα εκανε το αυτονοητο.Τα εχωσε ετσι ωστε να παρει με το μερος του,τον κοσμο.Ο Μπαγεβιτς ηθελε Παναθηναικο,ο Αβρραμ ηθελε Ολυμπιακο.Λιθοβολιστε τους που ηθελαν να φυγουν απο τον ΑΡΗ.

Ας προσεχε.Αυτα παθαινεις αμα κρατας με το ζορι καποιον,και πας να το παιξεις οτι δεν εχεις αναγκη τιποτα.
Δεν βλεπει οτι τα εχει κανει σαλατα,παει να το παιξει οτι ειναι ο The Best προεδρος του πλανητη με σουπερ ηθικη,που οι αλλοι δεν εχουν.Αμα ο ηθικος προεδρος θελει να βαλει στο περιθωριο ενα παιχτη για ενα χρονο,ποσο ηθικος ειναι?

kat. said...

αχ! γιατί να είμαι τόσο άσχετη;
μα γιατί;;;

Crazy Tourists said...

Αρκεί που δεν ήρθε σε μας...Αυτό μου φτάνει!! Δε θα ξαναέβλεπα μπάλα μέχρι να φύγει...Είχα ξενερώσει και μόνο στην ιδέα...Ο Μπάγεβιτς καλέ!!!

Φιλιά!!
Τρελοτουρίστρια
ΥΓ. Λέτε να πάει εθνική; Φτού!!!

coachp said...

Είδες ρε γαττί γιατί τα βάζω με τα αρειανά? Πολύ κομπλεξικοί, στο ξαναέγραψα. Τώρα που μπαίνει και ο εισαγγελέας στο θέμα να τους δώ τους κατσίφλωρες...

Συνεχίζω να συμφωνώ με τον σκουερ λοτζικ, αφού και εμένα αυτή είναι η άποψή μου για τον Ζιλμπέρτο. Παιχταράς μεν, αλλα θεωρώ οτι θα βαριέται... Μπορεί να βοηθήσει και πάρα πολύ όμως έτσι??? Αρα, ρισκο!
Οσο για τον Ντούσαν, θα περίμενα να του βγάλεις το καπέλο με την κίνηση του, και οχι να αναφερθείς σε άλλα θέματα. Την ουσία κοίτα!

Εγραψα και τον παίχτη που περίμενες στο μπλογκ μου!!!

gatti said...

@kakaskimos: Kαλά, με ένα ευρώ περίμενε να τον κάνουν ήρωα; Βρε, τον αρχιτσιγγούνη!!!
:-))



@zouk: Eτσι πάνε αυτά. Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται.
Ο πρόεδρος που έκανε διάλεξη περί ηθικής, απειλεί έναν παίκτη με πρακτικές του περασμένου αιώνα, ότι θα του κρεμάσει το δελτίο επειδή όπως ο κάθε άνθρωπος στον πλανήτη, επιθυμεί να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του.
Πάντως, η στάση του Αβραάμ είναι πιο έντιμη από αυτή του Μπάγεβιτς. Από την αρχή έμεινε σταθερός στα πιστεύω του. Θέλει να φύγει και το δείχνει. Τι παραπάνω να κάνει δηλαδή; Κι απ' ό,τι διάβασα - που δεν το ήξερα - και το προηγούμενο δελτίο του με απειλές και πίεση το υπέγραψε, όταν βρισκόταν στον Αρη ο Χατζάρας και έφερε στη Θεσσαλονίκη τις πρακτικές του Θωμά στο Αιγάλεω...

Ο Μπάγεβιτς αντίθετα, άλλα ήθελε, άλλα έδειχνε. Τουλάχιστον έσωσε την τιμή του με την στάση του στο θέμα του Αβραάμ (εκτός αν η πορεία δείξει πως είχε δόλο).



@kat.: Kαλώς την! Δεν πειράζει που είσαι άσχετη από αθλητικά. Ξέρεις σε πόσα άλλα είμαι άσχετη εγώ;
;-)))



@crazy tourist: Aυτό είναι το σημαντικό τρελοτουρίστριά μου. Μας έκανε και ένα καλό ο Σκόρδας με την ξεροκεφαλιά του. Η στάση που κράτησε στο θέμα του Μπάγεβιτς απέτρεψε τον βατραχοπρίγκιπα από το να τολμήσει να παρατήσει εκείνη τη χρονική στιγμή τον Αρη. Τώρα που το έκανε, ευτυχώς έχουμε κάνει τα ...κουμάντα μας!

Φιλιά!
ΥΓ. Δεν θέλω να το σκέφτομαι...



@coachp: Κομπλεξικοί ή όχι σε μας έκαναν καλό! Απέτρεψαν την έλευση του βατραχοπρίγκιπα. Κι εγώ αυτό τους το χρωστάω. Καλά ο Σκόρδας πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος. Αυτά παθαίνει ένας πρόεδρος όταν σκέφτεται σαν οπαδός...

Κι εγώ το ίδιο πιστεύω για τον Ζιλμπέρτο. Δεν θα έχει σκοπό να παίξει μπάλα. Καλύτερα να μην έρθει.

Σιγά μη βγάλω το καπέλο στον Μπάγεβιτς. Εκανε απλά μια ηρωική έξοδο. Εγώ πάντως θα περιμένω μήπως αποδειχτεί ότι είχε κάτι άλλο στο μυαλό του. Βλέπεις, αυτό είναι το κακό με τον Μπάγεβιτς. Ακόμα κι αν έχει τις αγαθότερες των προθέσεων, το παρελθόν του δεν βοηθά να τον εμπιστευτώ.

Tον είδα τον παίκτη! Είδες ο square; Επεσε διάνα. Κρίμα που δεν μας έκατσε...

coachp said...

Α πα πα ρε παιδάκι μου. Πολύ εμπαθής είσαι. Και γνώμη μου, είναι, οτι αυτό δεν είναι καλο χαρακτηριστικό. Σε οδηγεί σε λάθος κρίσεις και συμπεράσματα...

Αν και εγώ είμαι με κάποιους, οπότε δεν είμαι και ο πλέον αρμόδιος να σε διδάξω. Στο επάγγελμα μου ειδικά, αυτό με έχει οδηγήσει σε γκάφες...

gatti said...

@coachp: Eμπαθής είμαι επειδή δεν θέλω τον βατραχοπρίγκιπα στην ομάδα μου; Ε, ναι, τότε είμαι εμπαθής, τι να κάνουμε...

YΓ. Δάσκαλε που δίδασκες... :-p

island said...

Τελικά σας έχει καθήσει άσχημα ο βάτραχος για την Πανάθα....χαίρομαι

gatti said...

@island: Κι εγώ χαίρομαι νησάκι μου! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο!

:-))