Monday, August 25, 2008

When the Going Gets Tough...

Σιγά μην κάτσω να τα ακούω εγώ...



...the tough τα βροντάει για να μην πληρώσει τη νύφη...

Στην Ελλάδα το λέμε κι αλλιώς: "Toυ φεύγα η μάνα ποτέ δεν κλαίει!"


ΥΓ. Ρε μπας κι είναι κανα κανενός είδους βραζιλιάνικη Πρωταπριλιά, σήμερα;
ΥΓ1. Τι γίνεται ρε; Μα όλοι για τον Μελισσάν δουλεύουνε;
ΥΓ2. Εδώ που τα λέμε καλύτερα θα παίζει η ΑΕΚ χωρίς τον Ρίμπο...
ΥΓ3. Α, ρε Ντέμη, είσαι πολύ ΑΕΚ τελικά...

16 comments:

Stepas said...

xa xa xa!Σωστή!

ΥΓ:Παραλλαγή:"Του τρεχαλατζή η μάνα δεν έκλαψε ποτέ"!

νατασσΆκι said...

έλα τώρα, μια κουβέντα είπε ο άνθρωπος, αμέσως !!!
(το έχει πει τόσες φορές, τελευταία, θα τον πιστέψουν στο τέλος!)
;)

gatti said...

@stepas: Ετσι κι αλλιώς φευγάτος ήταν από καιρό.

Η ΑΕΚ χωρίς αυτόν θα παίζει καλύτερα.
Λύνονται τα χέρια του Δώνη και θα το καταλάβουν όταν ξεπεράσουν το σοκ.

Απλώς με στενοχωρεί που δεν θα έχουμε σόου στο "τηγάνι" στο ντέρμπι Ολυμπιακού - ΑΕΚ.
Πού να φτουρήσουν τώρα Μπασινάς - Κυργιάκος; Αλλη αίγλη ο Ρίμπο!



@νατασσούκο: Tι μια κουβέντα καλέ; Αφού φεύγει, πάει στο Ουζμπεκιστάν.

:))

YΓ. Πού θα το κουβαλήσει όλο αυτό το τσούρμο στο Ουζμπεκιστάν ήθελα να ήξερα... Τι νομίζει η Ελίνα; Οτι θα έχει κι εκεί τις βίλες, τις πισίνες και τις βόλτες της; Αχ, αχ!

νατασσΆκι said...

ναι, κι εγώ μετά το είδα :)
Κρίμα που δεν θα είναι στο ντέρμπυ, γμτ!
(να δεις στεναχώρια ο μικρός, που πήρε και τη φανέλα του!)

μα, μετά την Ελλάδα, στο Ουζμπεκιστάν??? Έλεος, δλδ!

zouk said...

Λες και εχουν κανει κατι οι ΑΕΚτζηδες για να μην μπορουν να ηρεμισουν ουτε στιγμη.Ολο κατι γινεται και συνηθως αυτο το κατι ειναι να φευγει καποιος παιχτης.
Καποιον θα παρουν λογικα.

Σιγουρα θα λειψει απο τα ντερπυ με τον Ολυμπιακο.

The Torch said...

Έχω πολύ καιρό να περάσω από τα πράσινα μέρη σου, και να που μόλις έρχομαι διαβάζω ειδήσάρες για την ομάδα μου. Ελπίζω να έχεις δίκιο και να λυθούν όντως τα χέρια του Δώνη, όμως γιατί εμένα δεν με πείθει κανένας ότι η ΑΕΚ θα είναι καλή φέτος;
Αν με έπειθε θα αγόραζα και διαρκείας. Έτσι δεν είναι κύριε Ντέμη;

gatti said...

@νατασσούκο: Aυτό είναι το κακό! Που δεν θα είναι στο ντέρμπι (της ΑΕΚ με το γαύρο).

Με το μικρό θα έχεις ένα θέμα. Ποιον θα έχει τώρα η ΑΕΚ ηγέτη; Κάποιον να ταυτιστεί; Εχει γούστο να γίνει ηγέτης της ο Μπασινάς!

Βρε, ο Βραζιλιάνος είναι φραγκοφονιάς! Εντάξει, δεν περίμενα ότι είχε ...αγαπήσει την ΑΕΚ, αλλά μ΄ αυτή την πράξη του, πέρα από την χείριστη εντύπωση που δημιουργεί εγκαταλείποντας στα δύσκολα, επιπλέον ακύρωσε όσα είχε εκστομίσει κατά του γαύρου...



@zouk: ΑΕΚ και ηρεμία είναι έννοιες παράλληλες. Δεν υπάρχει περίπτωση να συναντηθούν ποτέ. Αλλά το φετινό νομίζω ότι ξεπερνάει κάθε φαντασία. Αγωνιστικά χωρίς τον Ριβάλντο η ΑΕΚ θα είναι καλύτερη. Με αυτόν μέσα στην 11άδα έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Αλλά ψυχολογικά, η στήριξη που πρόσφερε ως αδιαμφισβήτητος ηγέτης θα της λείψει, είναι σίγουρο.



@the torch: Καλώς τον! Πού έχεις χαθεί εσύ;

Είδες τι γίνεται στην ΑΕΚ; Κοσμογονία! Δεν σε πείθει γιατί δεν έχει κάνει σχεδιασμό. Δεν υπάρχει πρόγραμμα. Αν είχε πλάνα πάνω στα οποία θα στηριζόταν θα τα έβλεπε και ο οπαδός, που έχει πάντα ένστικτο.

Ντεμης said...

Έχω μείνει άναυδος, το μυαλό σταμάτησε, δεν ξέρω τι να γράψω. Απλά πέρασα για να σου πω ότι σε διαβάζω....

gatti said...

@ντέμης: Τι να γράψεις κι εσύ ντέμη μου...

Εκεί που σταματά η φαντασία, αρχίζει η ΑΕΚ...

squarelogic said...

Μολις το ειδα και δεν πιστευα στα ματια μου!Τελικά ο νηστικος ο άνθρωπος δεν χορταίνει ποτέ!

Με αυτήν του την "απόφαση ζωής" βέβαια δικαιώνει όσους έλεγαν οτι ο Θείος είχε αγανακτήσει από τις συνεχείς απαιτήσεις του και γι'αυτό του έπαιξε το κρυφτούλι πέρσι.

Στην ΑΕΚ βέβαια μπορεί να εκαναν δεκτή με ανακούφιση την απόφασή του αφού κι ενα μεγάλο συμβόλαιο θα ξεφορτωθούν και πιο γρήγορη θα γίνει η ομάδα,ενώ δεν θα του κακοπέσουν και όποια χρήματα πάρουν.Απ την άλλη βέβαια δεν είναι εικόνα ομάδας με πλάνο αυτή...

Αντε,καλό Αγροτικό νηστικέ μας Ρίμπο,στο εξωτικό Ουζμπεκιστάν...

gatti said...

@squarelogic: Aυτό έγραψα κι εγώ παραπάνω. Οτι ακύρωσε τον εαυτό του. Και πλέον είναι αυτός ο εκτεθειμένος. Τόσα λεφτά έχει, ο Ολυμπιακός δεν προτίθεται να τον κυνηγήσει δικαστικά, πόσα ακόμα θέλει να βγάλει; Μεγάλος παίκτης, μικρός άνθρωπος...

Στην ΑΕΚ δεν θα πάρουν τίποτα από την μεταγραφή του. Κι αυτό βέβαια είναι εγκληματικό για την ομάδα. Λες και έχουν κάνει όρκο φέτος να αφήνουν τους παίκτες να τους φεύγουν χωρίς να εισπράττουν ούτε δραχμή (ευρώ). Δεν ξέρω πώς τα κατάφεραν έτσι.

Τα άλλα δύο ισχύουν. Σίγουρα ανακουφίζονται που απαλλάσσονται από ένα βαρύ συμβόλαιο (1.200.000 ευρώ), ενώ και ο Δώνης θα δουλέψει καλύτερα τα συστήματά του. Προφανώς θα πάρουν και κάποιον παίκτη.

Αλλά εννοείται πως αυτή η ομάδα δεν έχει το παραμικρό πλάνο. Κι απ΄ ό,τι φαίνεται όχι μόνο τώρα, αλλά σε όλη την πενταετία Ντέμη.

zamuc said...

ΟΥΣΤ! Φραγκοφονιας δε λες τιποτα. Ο Ντουσαν μπροστα του είναι ερημίτης. Εκτός αν πάει σε χριστιανική αποστολή στο Ουζμπεκιστάν...
Κορυφαίος ο "Φιλαθλ" λέει ότι πραγματοποιεί το παιδικό του όνειρο να κλείσει την καριέρα του με τη βαριά φανέλα της Κουρουφτσι :)
Αυτά που του έλεγαν Ιταλοί και Ισπανοί όταν ήρθε Ελλάδα δηλαδή :)

gatti said...

@zamuc: Kαλά, το πρωτοσέλιδο του "Φίλαθλου" είναι όλα τα λεφτά.

Μη λες για τον Ντούσαν. Από το γαύρο παραιτήθηκε. Αρα, παρόλο το κράξιμο που του ρίχνουμε, σ΄ αυτά είναι υπεράνω. Τουλάχιστον αυτός χόρτασε. Ο Βραζιλιάνος ακόμα...

Μεγάλη ξεφτίλα πάντως. Φεύγει από την Ελλάδα και αφήνει τις χειρότερες εντυπώσεις πίσω του. Ωραίο τέλος καριέρας...

island said...

Μου φαίνεται πως μία σήψη αχνοφαίνεται στις τάξεις της ΑΕΚ. Μόνο σε καλό μπορεί να βγει αυτή η αναμπουμπούλα αλλά θέλει χρόνο. Γειά σου ρε γατάκι με τα ωραία σου.

The Torch said...

Έχεις απόλυτο δίκιο. Πάντως, σε αυτό που είπε ο Ντέμης στη συνέντευξή του είχε δίκιο. Καλή θα είναι η ομάδα όταν θα χρειάζεται πολύ λίγες μεταγραφές. Διοθρωτικές. Και έτσι είναι. Ποιός πρόεδρος όμως μπορεί να το κάνει αυτό. Να πει "εμείς φέτος δεν χρειαζόμαστε βασικές μεταγραφές. Θα πάρουμε δύο τρεις και τέλος". Θα πέσουν όλοι να τον φάνε.
Όσο για το που ήμουν. Το τελευταίο διάστημα διακοπές, όμως πριν από αυτό παιρνούσα άλλη μία περίοδο blogoσπαρίλας. Τώρα από την άλλη παιρνάω περίοδο blogoζωντάνιας.

gatti said...

@island: Κι εγώ το πιστεύω ότι μπορεί να βγει κάτι καλό. Αλλά βασική προϋπόθεση είναι αυτή που θέτεις. Η υπομονή. Κι αυτή νομίζω ότι είναι η μόνη που δεν περισσεύει στην ΑΕΚ.



@the torch: Για να φτάσει η ομάδα να θέλει μόνο "διορθωτικές" κινήσεις, θα πρέπει η διοίκηση να έχει ένα σαφές πλάνο και η ομάδα έναν βασικό "κορμό", που θα μείνει σταθερός, ώστε οι παίκτες να αποκτήσουν την απαραίτητη ομοιογένεια. Ετσι θα ανεβαίνεις κάθε φορά ένα σκαλί παραπάνω. Οταν τη μία παίρνεις νέους, την άλλη τους ξεχνάς στο βάθος του πάγκου και παίρνεις "ώριμους" για να χτυπήσεις τίτλο που ένα χρόνο πριν αποτελούσε "εφήμερη χαρά", τότε δεν έχεις πλάνο. Δεν φταίει όμως απόλυτα και ο Ντέμης. Πώς να πει στους οπαδούς μιας ομάδας που έχει 14 χρόνια χωρίς τίτλο να περιμένουν κι άλλο; Στην προσπάθειά του να βρει τη "μαγική συνταγή" για τον τίτλο, αλλάζει γραμμή πλεύσης. Κι εκεί κάπου χαλάει η "μαγιά"...