Sunday, March 1, 2009

Νηστίσιμα



Αυτή τη φορά μάλλον θα πρωτοτυπήσω. ΔΕΝ θεωρώ τον Σπάθα στημένο. Υπάρχουν δύο φάσεις όπου θα μπορούσε να "σπρώξει" τον γαύρο και δεν το έκανε. Στη φάση του Γκαλέτι με τον Σπυρόπουλο (που μέχρι αύριο να συζητάμε, δεν πρόκειται να καταλήξουμε εμείς και οι γαύροι αν ο παίκτης πήρε μπάλα ή πόδι), αν ήταν στημένος θα έδινε πέναλτι. Και στη φάση του Λάζαρου, αντίστοιχα, θα μπορούσε να δώσει απευθείας κόκκινη, αλλά δεν το έκανε. Αν ήθελε να ευνοήσει τον γαύρο, θα τα έδινε και τα δύο. Αλλά ο τύπος δεν έπαιξε ούτε για το γαύρο και, εννοείται, ούτε για μας. Ο γιος του ακατονόμαστου προέδρου του συνδέσμου Πειραιά έπαιξε στο ντέρμπι για την πάρτη του και μόνο. Αποκριές έχουμε και ο κόρακας αποφάσισε να ντυθεί Βασσάρας. Αν θα φτάσει την καριέρα του Κύρου δεν το ξέρω, γιατί μπορεί αύριο να καρατομηθεί (αν και δεν το βλέπω...). Αλλά δόλο δεν είχε. Το παιχνίδι ήθελε να το λήξει ισόπαλο. Και ο λόγος που έκοβε τις επιθέσεις ήταν ακριβώς αυτός.

Βέβαια, το χειρουργείο έγινε. Αλλά έγινε από τους πλάγιους. Αυτοί είναι που έκοψαν τον Παναθηναϊκό με ανύπαρκτα οφσάιντ. Αν λοιπόν κάπου θέλουμε να κατευθύνουμε την οργή μας, ας την διοχετεύσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Εγώ προσωπικά δεν έχω την παραμικρή διάθεση να κάνω ο,τιδήποτε. Κουράστηκα. Κάθε εβδομάδα φωνές για τη διαιτησία, ε, νισάφι. Κερδίσαμε λέει τις εντυπώσεις. Χαίρω πολύ. Σα να λέμε δηλαδή ότι είμαστε ηθικοί νικητές. Ετσι ακριβώς όπως η ΑΕΚ ήταν πέρσι ηθική πρωταθλήτρια. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; Εμείς το ήθος και οι άλλοι τις κούπες. Ασε, δεν θα πάρω...


Τι κρατάω από τον αγώνα;

* Οτι είναι αποτυχία να μην μπορείς να κερδίσεις αυτόν τον ψόφιο γαύρο (έστω και με κόντρα διαιτησία).

* Οτι για μια ακόμα φορά η ομάδα έπαιξε με ψυχή μόνο όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο. Σημαίνει ότι αποκτά χαρακτήρα. Γιατί ακόμα κι αν αυτή η αντίδραση προέρχεται από το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, δείχνει ότι αν μη τι άλλο ότι επιτέλους υπάρχουν αντανακλαστικά.

* Οτι ο Τεν Κάτε έχει 100% δίκιο που δεν χρησιμοποιεί τον Ιβανσιτς. Γιατί τον Αυστριακό δεν τον θέλω για να παίξει μπαλάρα με τις κολοπετινίτσες. Τον θέλω να παίζει μπάλα στα ντέρμπι.

* Οτι ο Ρουκάβινα (ακόμα τουλάχιστον) δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας του βασικού.

* Οτι το συγκεκριμένο παιχνίδι ανεβάζει την ψυχολογία εν όψει κυπέλλου, Τσάμπιονς Λιγκ και πλέι οφ. Ας καταφέρουμε λοιπόν να κρατήσουμε κάτι θετικό από αυτό το ματς.

* Οτι υπάρχει βάθος πάγκου και μάλιστα ποιοτικού.

* Οτι ο Τεν Κάτε έχει σχέδιο. Παλεύει το κάθε παιχνίδι, ψάχνεται. Ας τον αφήσουν επιτέλους να δουλέψει...

* Οτι το δίδυμο Βύντρα - Σαριέγκι είναι μια κρύο μια ζέστη.




Scratch: H αποβολή του Σαριέγκι δικαιολογείται ΜΟΝΟ αν ο Σπάθας τιμώρησε την πρόθεση του παίκτη.

Scratch 1: Λάζαρε Χριστοδουλόπουλε, είσαι για πολύ ξύλο. Ξέρεις καντάρια μπάλα και αν τελικά θα πας χαμένος θα είναι μόνο από το ξερό σου το κεφάλι.

Scratch 2: Aπορία: O Nτιόγο δεν έπρεπε να πάρει δεύτερη κίτρινη στην φάση που ενώ ο διαιτητής σφύριξε οφσάιντ, αυτός συνέχισε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα;

Scratch 3: Δεν μπαίνω στη διαδικασία να μιλήσω για το πέναλτι στον Κλέιτον. Ποιο πέναλτι; Από την στιγμή που σφυρίχτηκε οφσάιντ η φάση θεωρείται "μη γενόμενη".

Scratch 4: Αντωνίου την "υπέροχη ατμόσφαιρα" την είδες. Τις δύο κροτίδες στον Γκαλίνοβιτς δεν τις είδες;


Scratch 5: Δεν πιστεύω να θέλετε κριτική για το μπάσκετ. Ενας ΚΑΚΟΣ Παναθηναϊκός έχασε στο τελευταίο δευτερόλεπτο το ματς με ένα καλάθι διαφορά. Αυτό από μόνο του δείχνει το μέταλλο που διαθέτει αυτή η ομάδα. Εχουμε πάρει τίτλο με κάθε δυνατό τρόπο. Ευκαιρία να τον (ξανα)πάρουμε με μειονέκτημα έδρας και μέσα στο ΣΕΦ. Αν δεν τα καταφέρουμε και το σηκώσει ο γαύρος, μαγκιά του.



Scratch 6: Ο Παπαλουκάς πού προπονείται; Στο Ρέντη μαζί με τους ποδοσφαιρικούς; Τι θέατρο ήταν αυτό στο τρίτο φάουλ του Πέκοβιτς;



Scratch 7: Αντε, τον κάψαμε τον καρνάβαλο και φέτος...

Scratch 8: Kαλά Κούλουμα ρε μάγκες!

42 comments:

Rizobreaker said...

Gatti μου είναι η πρώτη φορά που θα διαφωνήσω σε ποστ σου. Συμφωνώ σχεδόν σε όλα, αλλά στην αποβολή του Σαριέγκι διαφωνώ! Ούτε η πρόθεση του μπορεί να τιμωρηθεί με κάρτα, καθότι τράβηξε το πόδι του και δεν είχε καμία επαφή με τον Γκαλέτι... Αν δεν το τραβούσε, τότε θα είχε πρόθεση να τον ανακόψει... Ανύπαρκτη κάρτα, ανύπαρκτη αποβολή... Επίσης όπως λες ο ρέφερι ήθελε να το λήξει ισόπαλο το ματς!! Εεε αυτό από μόνο του δεν είναι σφαγή (του ποδοσφαίρου)?? Εντάξει οι πλάγιοι έσφαξαν τον Παναθηναϊκό, αλλά πρωτίστως το άθλημα μας ενδιαφέρει και δε νοείται σοβαρό πρωτάθλημα όταν διαιτητές σφυράνε ανάλογα με τα κέφια τους ή για να μη δυσαρεστήσουν ορισμένους...

Άντε και καλό μήνα!!!

gatti said...

@Rizobreaker: Δεν είναι κακό να διαφωνούμε Rizo μου, οι διαφωνίες μπορούν να είναι εξαιρετικά εποικοδομητικές. Εξάλλου, το έγραψα πως θα πρωτοτυπήσω, οπότε οι διαφωνίες δεκτές!:))

Εγώ είδα έναν εγωιστή διαιτητή που έκανε ό,τι μπορούσε για να λήξει το ματς ισόπαλο, επειδή θεωρούσε πως αυτό ήταν και το πλέον αναίμακτο (πρωτίστως για τον ίδιο).

Το αν είναι σωστό ή όχι είναι άλλο θέμα. Προφανώς δεν είναι σωστό, αλλιώς δεν θα το συζητούσαμε.

Οσο για τον Σαριέγκι, εννοείται πως κακώς τον τιμώρησε. Αν όμως "είδε" πρόθεση, δικαιολογείται. ΄Η μάλλον σωστότερα "αιτιολογείται" η απόφασή του.

Εν πάση περιπτώσει η αίσθησή μου είναι πως παρά τα λάθη του δεν εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία.
Για τους πλαϊνούς δεν μπορώ να πω το ίδιο...

Καλό μήνα!

The Bgt said...

Καλησπερα(μερα)!

Περαν Σπαθα,Γκαγκατση & Co, νομιζω οτι ο ΠΑΟ εχει μεγαλο κομπλεξ ή πρωταθληματοφοβια. Φοβαται να παρει το πρωταθλημα (περυσι και προπερσι μονος του το χασε, απλα το εχασε στο τελος ενω προηγητο) και νομιζω οτι φοβαται να νικησει και το γαυρο.
Η Ομαδα χρειαζεται ενα καλο Ψυχιατρο.
Group Therapy!
Συνεδρειες πρεπει να τους κανει ο 10Κ οχι προπονησεις.

Το ιδιο θα ειπω για το Γαυρο στο Μπασκετ, φοβαται να νικησει τον ΠΑΟ. Αποψε σχεδον πηγαν να χασουν το ματς μονοι τους απεναντι σε ενα ΠΑΟ που ηταν σε κωμα.
Θα εκπλαγω αν παρει τον τιτλο ο ΟΣΦΠ στο μπασκετ, μεγαλυτερες πιθανοτητες του εδινα με τον Γκερσον.

Τεσπα, ελπιζω να περασουμε στο Τσου Λου του χρονου, γιατι κακα τα ψεματα, ουτε η ΑΕΚ ουτε ο ΠΑΟΚ εχουν τα φοντα να κανουν κατι σοβαρο εκει (αν προκριθουν στους ομιλους). Χωρις παρεξηγηση δικεφαλοι αετοι μου αλλα τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους πισινους και σεις ουτε καν βρακες δεν εχετε.

ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ!!!

pensierix said...

Γούσταρα πολύ σήμερα το κοουτάρισμα και το στυλάκι του Τεν Κάτε. Κρατάω κυρίως αυτό. Οτι ακόμα και με 10 παίκτες, με τις αλλαγές που έκανε, έδειξε τη γύμνια του γαύρου.
Για τις φάσεις δεν λέω τίποτα, ήταν εμφανές ότι η διαιτησία πήγαινε για την ισοπαλία. Ας μας εξηγήσουν, βέβαια, το περιβόητο πλεονέκτημα που δίνεται στον επιθετικό στις οριακές φάσεις οφ σάιντ πότε πρέπει να δίνεται...Εξάλλου, πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε κάφροι, να μην ασχολούμαστε με τη διαιτησία αλλά με το κακό θέαμα που προσέφεραν οι δύο ομάδες όπως μας διδάσκουν οι φίλτατοι δημοσιογράφοι.
Ηθικό δίδαγμα: Ο γαύρος πήγαινε ξεκάθαρα για την ισοπαλία, δεν είχε ν'αποδείξει τίποτα και είναι ο κερδισμένος της αναμέτρησης. Οι υπόλοιποι "να πάμε να..." όπως λέει και ο Σπάθας ο πρεσβύτερος...

Στο μπάσκετ, πολύ κακός ο ΠΑΟ και κακή διαιτησία. Κάποιες στιγμές μου φάνηκε ότι ειδικά στην επίθεση η ομάδα αυτοσχεδίαζε αλά Ολυμπιακός, δεν είχε αυτοματισμούς. Δίκαιο το αποτέλεσμα αν και θα μπορούσαμε να το κλέψουμε το ματσάκι στο τέλος. Κρατάω ότι με πολύ κακή εμφάνιση, με πολλούς παίκτες ουσιαστικά απόντες από το παιχνίδι, χάσαμε το ματς από ένα χαμένο ριμπάουντ..

tzonakos said...

Συμφωνώ για Τεν Κάτε, καλά την εχει κατεβάσει την ομάδα τελευταία.
Ο Ιβανσιτς δεν μπορώ να πώ οτι δεν μου άρεσε, ωστόσο ο Λάζαρος μου άρεσε πολύ αν και παραλίγο να φάει κόκκινη.
Προσωπικά δεν περίμενα οτι θα έπαιζε κάποια διαιτησία υπέρ του ΠΑΟ ουτε ζήτησα κατι τέτοιο. Ομως ας μην ειχε δοθεί αυτο το ανύπαρκτο οφ-σάϊντ στο τέλος και θα λεγα οκ, 50-50.
Περι ηθικών νικητών και τέτοια, οκ αλλα ας μην καταντήσουμε γραφικοί.
Εχουμ τη ρεβάνς με Βιγιαρεάλ που θα μας αποζημιώσει -ελπίζω.
Α, ειναι γιός του γνωστού Σπάθα ο διαιτητής ; Περίεργο, δεν το ξερα, αλλα ηταν αρκετά καλός για γιός παραγκάνθρωπου.
Οι επόπτες κάναν τη δουλειά, καλά λες.

Στο μπάσκετ διαφωνώ, δεν ήμασταν τόσο κακοί αλλα ενα 10% χειρότεροι απο οτι στον Τελικό Κυπέλλου.
Μου σπάσανε τα @@ αυτοι με τα πράσινα λέηζερ. Μα, γάβροι με λέηζερ σε χρώμα πράσινο ;
Κοίτα ειμαι σίγουρος οτι στα playoffs θα σπάσουμε έδρα.
Το θεμα ειναι να νικήσουμε εντός μετά.
Δεν μπορεί να παίξει αλλιώς ο Γιαννάκης, μόνο καταστροφή του παιχνιδιού του αντιπάλου και αυτο δεν δείχνει βάθος ομάδας.
Πάντως για να μείνει ο Διαμαντίδης στους μόλις 3 πόντους, αυτο κάτι λέει.
Κρίμα που ο Μπατίστ έπαιξε με τόσο πάθος και δεν κέρδισαν, κρίμα.

Εχω συγχυστεί, ειδα δύο φορές γάβρο χτες, γκρρρρρ...

NOVITO said...

Για τον οικοδόμο (Χριστοδουλόπουλο) επιτέλους αρχίσατε να βλέπετε τι κωλόπαιδο φορτωθήκατε...
Ελάχιστοι Έλληνες παίκτες έχουν τόσο ταλέντο όσο αυτός, αλλά ευτυχώς ακόμα λιγότεροι έχουν τον κωλοχαρακτήρα του. Σχεδόν απίθανο να καταφέρει να προκόψει...Το πιθανότερο να καταλήξει να παίζει σαν αιώνιο ταλέντο σε μικρομεσαίες ομάδες...
Τα δυο ματς σας με τον γαύρο δε τα είδα, λόγω του δικού μας ματς στη Ν. Σμύρνη, οπότε δε μπορώ να πω και τίποτα..

gatti said...

@The Bgt: Kαλημέρα, Καλή Σαρακοστή.

Σαρακοστιανό ήταν και το μενό μας χθες στο τηγάνι. Μου αρέσει που ξεκινάς κι εσύ από το θέμα του κόμπλεξ. Ανεξάρτητα από την διαιτησία η ομάδα όντως φοβάται να
"χτυπήσει" ακόμα και όταν βλέπει ότι ο γαύρος είναι τάβλα. Αλλά τόσα χρόνια μάλλον έχει ξεχάσει πώς είναι να κερδίζει σε ντέρμπι. Ειδικά φέτος, αν δεν είχε και η μοίρα ...χρεωστούμενα στον Βύντρα, ούτε τον ΠΑΟΚ θα είχαμε κερδίσει. Θα είχαμε μείνει χωρίς νίκη σε ντέρμπι.

Οντως, το ίδιο συμβαίνει με τον γαύρο στο μπάσκετ. Τρέμει όταν πάρει διαφορά, αδυνατεί ολοκληρωτικά να την κρατήσει και στο τέλος δεν πίστευε στην ...καλή του μοίρα για το πώς πήρε ένα παιχνίδι όπου ο Παναθηναϊκός ήταν κακός. Κι εγώ δεν του δίνω τύχη αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει. Πλεονέκτημα έδρα για μας ήταν σίγουρο πρωτάθλημα. Πλεονέκτημα έδρας γι΄ αυτόν είναι άκρως συζητήσιμο κατά πόσο του αρκεί για να πάρει πρωτάθλημα. Αλλά μέχρι τότε έχουμε καιρό.

Σχετικά με το Τσάμπιονς Λιγκ, συμφωνώ πως θα είναι απώλεια όχι μόνο για μας αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα να μην βγει του χρόνου η μόνη ομάδα που αποδεδειγμένα κάνει καλές πορείες. Ωστόσο, διαφωνώ για τα μεταξωτά βρακιά κ.λπ. Τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΟΚ έχουν σταθεί με πολύ μεγαλύτερη αξιοπρέπεια από τον γαύρο στην Ευρώπη, συγκριτικά και με τις συμμετοχές τους. Φαντάσου να μπορούσε να υποστηριχθεί κιόλας η παρουσία τους από τον πακτωλό των χρημάτων που αυτή η συμμετοχή (στο Τσάμπιονς Λιγκ) συνεπάγεται. Αλλά δυστυχώς ο κατ΄ εξοχήν άχρηστος στην Ευρώπη είναι και μόνος που έχει την συμμετοχή στο τσεπάκι.

gatti said...

@pensierix: Kι εγώ γουστάρισα κοουτσάρισμα, στιλάκι και 11άδα που πήγε στο τηγάνι για να πάρει τη νίκη. Δεν την πήρε όμως και δεν μου φταίει μόνο η διαιτησία γι΄ αυτό. Ποιος θα θυμάται μετά από χρόνια ότι ο Παναθηναϊκός με 10 παίκτες ξεγύμνωσε τον γαύρο; Επειδή κερδίσαμε τις εντυπώσεις;

Τελικά κανείς δεν είχε να αποδείξει κάτι. Ο γαύρος έχει πάρει ήδη τον τίτλο, εμείς τον
έχουμε χάσει προ πολλού, αλλά επιβεβαιωνόμαστε στην Ευρώπη, προς τι η πώρωση και οι κορώνες; Βέβαια, είναι και το άλλο. Ο γαύρος και στα δύο ντέρμπι πήγε για την ισοπαλία. Και την ισοπαλία πήρε. Εμείς αν κατεβαίναμε για την ισοπαλία στο Καραϊσκάκη το πιθανότερο είναι πως θα χάναμε. Κι αυτό κάτι λέει...

Για το μπάσκετ όπως ακριβώς τα λες είναι... Χάσαμε το ματς με απόντες τους Διαμαντίδη - Πέκοβιτς. Πόσες φορές θα ξανασυμβεί αυτό;

gatti said...

@tzonakos: O Tεν Κάτε είναι καλός προπονητής κι ας ισχυρίζονται κάποιοι το αντίθετο. Ο Ιβανσιτς δεν μου άρεσε, νομίζω ότι μόλις μπήκε ο Λάζαρος φάνηκε η
διαφορά. Γι΄ αυτό και έχω θυμώσει με τον συγκεκριμένο παίκτη που ενώ μπορεί να προσφέρει πολλά προφανώς δεν προσπαθεί όσο πρέπει.

Ε ναι, περί ηθικών νικητών δεν αξίζει τον κόπο να συζητάμε. Ηταν όντως καλός ο γιος του Σπάθα. Δεν μας αδίκησε αυτός, εκτός από τη φάση του Σαριέγκι που και πάλι παρασύρθηκε από τον επόπτη.
Οι επόπτες όμως ήταν πραγματικοί χειρουργοί.

Εγώ πάλι μας είδα πολύ κακούς στο μπάσκετ. Το θέμα δεν είναι η σύγκριση με τον τελικό. Γιατί κι εκεί κακοί ήμασταν, ή μάλλον όχι τόσο καλοί. Αλλά εκεί πήρε τη νίκη το μέταλλο της ομάδας και η κλάση του Διαμαντίδη. Χθες ο Μητσάρας ήταν εξαφανισμένος.

Οπως έγραψα και δίπλα, κι εγώ θεωρώ ότι αυτό είναι το ταβάνι του γαύρου στο μπάσκετ. Ενώ το δικό μας είναι πολύ πιο ψηλά. Γι΄ αυτό και θεωρώ πως χάθηκε απλά ένα παιχνίδι που μόνο καθοριστικό δεν ήταν.

gatti said...

@NOVITO: Δεν κατάλαβα αν αναφέρεσαι ειδικά στη φάση που ο Λάζαρος θα μπορούσε να πάρει κόκκινη ή στην συμπεριφορά του γενικότερα. Εμένα στη φάση που έριξε το μπουκέτο στον Τοροσίδη, όσο κι αν δεν είναι αθλητικό, μου άρεσε ο τσαμπουκάς που έβγαλε. Και δεν θα άλλαζα γνώμη ακόμα κι αν έτρωγε κόκκινη, γιατί προκλήθηκε.

Εκείνα που με ενοχλούν είναι όσα
ακούω τριγύρω. Οτι είναι τεμπέλης και παρτάκιας και δεν δουλεύει όσο πρέπει. Γιατί ταλέντο έχει και μάλιστα πολύ. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Αλλά τελικά αν συνεχίσει έτσι θα πάει άπατος. Δυστυχώς...

Μεγάλη νίκη η δική σας στη Νέα Σμύρνη!

NOVITO said...

Και φυσικά δεν αναφέρομαι στη φάση του μπουκέτου (κακά τα ψέμματα και γω θα τη γούσταρα...), αλλά στη γενικότερη νοοτροπία που έχει σαν παίκτης. Ή μάλλον δεν έχει...

gatti said...

@NOVITO: Tότε συμφωνούμε απόλυτα...

Μου τα έλεγε παλιά και ο Stathis και δεν ήθελα να τα πιστέψω. Αλλά τα ακούω πια και από αλλού. ΄Η καλύτερα, από παντού...

NOVITO said...

Δε βγήκε τυχαία το σύνθημα:
"Οικοδόμε πουστ@ράααα
σε πουλήσαμε καλάααα ..... " ;)

gatti said...

@NOVITO: Aυτό έλειπε να έχετε παράπονο!!! Φάγατε καλά φέτος!

paoad said...

Gatti
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου αλλά…

1)Αναφέρεις ότι ο Τεν Κατε έχει δίκιο που δεν χρησιμοποιεί τον Ιβ… επειδή δεν έπαιξε καλά στο ντέρμπι. Συγνώμη, τον έχει ξεχασμένο 8 μήνες τώρα, ο παίκτης δεν έχει βρεί ακόμα ρυθμό, επειδή δεν παίζει καθόλου, γνωρίζει ότι είναι η 26η αλλαγή και η ψυχολογία του όπως και του Μάτος είναι στο πάτωμα. Ξαφνικά, τον θυμάται στο ντέρμπι και έχουμε την απαίτηση να μπει και να παίξει μπάλα. Αγαπητή μου η μπάλα δεν είναι έτσι. Δεν είναι ρομπότ, είναι ποδοσφαιριστής. Κ για φέτος ο Ιβ είναι καμένο χαρτί, γιατί φρόντισε ο Τεν να τον κάψει. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει πέρυσι και με το Νίνη. Όλα τα παραπάνω ισχύουν και για τον Μάτος.

2)Όσο για τον Ρούκα, καταρχάς τον έβαλε να παίξει μόνο στη κόρυφή, ενώ όλοι μα όλοι γνωρίζουμε ότι ο Ρουκα κάνει για όλες τις άλλες θέσεις εκτός από κορυφή. Έχει να αγωνισθεί σε επίσημο μάτς εδώ κ ενάμιση μήνα και ξεχνάς ότι στο πρώτο ημίχρονο τον τροφοδοτούσαν με ψηλές και σκοτωμένες μπαλιές (α λα Κωνσταντίνου). Συγνώμη αλλά ο Κροάτης δεν είναι τέτοιος παίκτης- αν ήθελε να παίξει με μεγάλες μπαλιές από την άμυνα, καλύτερα να έβαζε τον Πετρογκόλ. Ο Ρούκα αποτελεί απειλή μόνο όταν η μπάλα παίζεται χαμηλά και έχει κάποιον μπροστά του ή δίπλα του. Τα υπόλοιπα περί φανέλας δε νομίζω ότι ισχύουν.

3)Μπράβο στο Κριστοντουλόπουλο, ήταν καταπληκτικός!

4)Μπράβο στον Τεν, γιατί επιτέλους έστησε καλά την ομάδα σε ντέρμπι (για την Ελλάδα αναφέρομαι). Και φάνηκε ξεκάθαρα ποιος έπαιζε για να κερδίσει και ποιος έπαιζε για να μη χάσει. Επιτέλους… Αν έστηνε τόσο ορθολογικά την ομάδα σε κάθε ντέρμπι θα είχαμε κερδίσει περισσότερους βαθμούς.

5)Αυτά… Happy clean Monday!!!

paoad said...

Κάτι τελευταίο για μπασκετάκι. Όντως ο ΠΑΟ δεν ήταν καθόλου καλός (ειδικά στο δεύτερο ημιχρονο). Διαμαντίδης, Πέκοβιτς, Νίκολας, Φώτσης απόντες. Από την ήττα αυτή μόνο θετικά συμπεράσματα μπορείς να βγάλεις. Ο φετινός Ολυμπιακός είναι μια ταχύτητα κάτω από τον Ολυμπιακό του Γκέρσον και δύο από τον Ολυμπιακό του Καζλάουσκας. Δεν έχει ούτε σύστημα, ούτε χαρακτήρα. Δεν με πείραξε που χάσαμε. Νομίζω πως θα κάνει καλό στην ομάδα και θα την κρατήσει σε εγρήγορση. Όσο για την πλεονέκτημα τη έδρας, νομίζω ότι δεν θα σπάσει μόνο από τον ΠΑΟ αλλά (με λίγη τύχη) και από άλλες ομάδες βλέπε Μαρούσι, Πανελλήνιος… (οι οποίες φέτος παρουσιάζονται εξαιρετικές)

squarelogic said...

gatti
συμφωνώ κι εγώ οτι το Σπαθάκι ήθελε με το ζόρι να πάει το ματς στην ισοπαλία ώστε να μην φωνάζει κανένας.

Με την ευκολία με την οποία βγάζει τις κίτρινες κάρτες προσωπικά θεωρούσα παρακινδυνευμένο να συνεχίσει ο Σαριέγκι και στο 2ο ημιχρ,και ευχόμουν ο 10Κάτε να τον έκανε αλλαγή με τον Σπυρόπουλο στην ανάπαυλα.Δυστυχώς,η αλλαγή έγινε αφού πάθαμε τη ζημιά...
Σωστή η αναδιάταξη της ομάδας μετά την αποβολή,της έδωσε την δυνατότητα να παίξει στα ίσα με παίκτη λιγότερο.
Στην ουσία όμως η άδικη αποβολή εξουδετέρωσε το τακτικό πλάνο της ομάδας που ήταν προσεκτικό παιχνίδι στο 1ο ημίχρ,και να τους "τρέξουμε" στο 2ο...
Θα διαφωνούσα μόνο στην αλλαγή του Σαλπιγγίδη που άφησε την ομάδα δίχως επιθετικό,αλλά έγινε στο τέλος,οπότε πάσο...
Η διαιτησία ήταν ύπουλη και τελικά εμάς αδίκησε(οποία πρωτοτυπία...),αλλά δε μπορούμε να πούμε οτι ο Σπάθας μας χειρούργησε.
όπως λες υπήρχαν 2 φάσεις στις οποίες έκανε σαφές οτι δεν ήθελε να κρίνει άμεσα το ματς.
Να σημειώσω οτι μετά την υποτιθέμενη ανατροπή Γκαλέτι ο Μπελούτσι κλωτσά εν ψυχρώ(τον Βύντρα νομίζω...) και ήταν κόκκινη μαρς,ενώ κι ο Αβραάμ που στο τελευταίο 30λεπτο μας έαιζε μόνος του με τον Γκαλέτι άργησε χαρακτηριστικά να πάρει την 1η του κίτρινη παρά τις...φιλότιμες προσπάθειες του.
Τέλος,στην αψιμαχία Τοροσίδη/Λάζαρου η διαφορά ήταν οτι ο Λάζαρος δεν ξαπλώθηκε θεατρικά αλλά ανταπέδωσε,ενώ το βλαχαδερό έκανε τη γνωστή ερυθρόλευκη βουτιά...φυσικά ο Λάζαρος πρέπει να καταλάβει το συντομότερο που παίζει τώρα και να ενεργεί αναλόγως.Κάποιος πρέπει να του το εξηγήσει πειστικά!

squarelogic said...

Κρατώ επίσης στα χαιλάιτς το αυθόρμητο,βαθύ γέλιο του Τεν Κάτε μετά το (πολύ)άστοχο απευθείας σουτ του Σιμάο...δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί οτι δεν είναι ο πιο ανθρώπινος και αληθινός προπονητής των τελευταίων χρόνων!Υποδειγματικό coaching κατά τη διάρκεια του αγώνα...

Νικόλαος Παπουτσής said...

Το καλο ειναι οτι τελικά υπάρχει φως
στο τούνελ....οχι της διαιτησίας αλλα
της ομαδας.
Για αλλη μια φορα δεν μου έδωσαν πέναλτι με έκοβαν χωρίς να ειμαι οφσαιντ...αποβολες μπλα μπλα...

Δεν αλλαζει το σκηνικό ετσι εύκολα
Και εχω ξαναπεί πως αυτο μονο κακο κανει
και στον ολυμπιακό που οταν παιζει το παιχνιδι με ποδοσφαιρικούς κανόνες...χανει την μπάλα

Καλη σαρακοστή να έχουμε...οχι ομως στην ομαδα μας


τσιου!!!!

coachp said...

Διαφορετική αποψη τελείως έχουμε για τα τεχνικά ζητήματα του ποδοσφαίρου, αρα, προφανώς και θα ξαναδιαφωνήσουμε για τον Τεν Κάτε.
Ο paoad με κάλυψε οσον αφορά τον Ιβανσιτς και τον Ρουκάβινα. Δεν εχω να προσθέσω κάτι για αυτούς, ετσι ακριβώς ειναι τα πραγματα.

Εχω να προσθέσω όμως τα εξης. Σας φάνηκε καλό το στήσιμο της ομάδας με 10 παιχτες, επειδή ο λουγκρας κατάλαβε οτι επρεπε να χτυπήσει το ματς λογω ανυπαρξίας του αντιπάλου. Αν το καταλάβαινε απο την αρχή οτι δεν υπάρχει καστρο κι οτι ηταν μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει εναν ΨΟΦΙΟ Ολυμπιακό, τώρα μάλλον θα πανηγύριζες μια νικη στο καραισκάκη. Επειδή δεν θα συμφωνήσουμε, ας το αφήσω εδώ.

Ετσι κι αλλιώς διαφωνώ και με την οπτική σου για τον διαιτητή, επειδή προφανώς δεν ξέρεις τι ρόλο βαράει ο σπαθούλης, ποιες ειναι οι διασυνδέσεις του, ποιός ειναι ο κουμπάρος του και τι ακριβώς παιζεται στον χώρο της ΝΕΑΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ...

Τι να κάνω, θα ζήσω κι ετσι, συνήθισα να διαφωνούμε... Χο Χο Χο που λέει κι ο Σωκράτης

squarelogic said...

Ρε συ coach

άντε να δεχθούμε την εξυπνακίστικη στάση σου οτι ξέρεις-λόγω επαγγέλματος-πράγματα και δεν θες ή δεν μπορείς να τα πεις...

προσωπικά να δεχθώ οτι ξέρεις να "βλέπεις" μπάλλα...

να δεχθώ οτι για δικούς σου λόγους δεν σου αρέσει ο Τεν Κάτε,

αυτό που δεν δεχομαι με τίποτε είναι να τον βρίζεις ανώνυμα κοινοποιώντας κάποια υποτιθέμενη σεξουαλική ιδιαιτερότητα την οποία-περιέργως πως-εσύ γνωρίζεις,και για την οποία ο εν λόγω δεν έχει δώσει δημόσια καμία αφορμή!

Και σε ρωτώ ευθέως:
-σου έχει κανει εσένα προσωπικά σεξουαλική επίθεση?
-εκτέθηκε ποτέ δημοσίως τις ώρες που ασχολείται με την ομάδα?
-παίζει αυτό κάποιο ρόλο στις επιλογές του όσον αφορά την 11άδα?

Τότε δεν έχεις κανένα δικαίωμα να υποκαθιστάς την όποια (θεμιτή) κριτική σου όσον αφορά τις προπονητικές του επιλογές,με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που αφορούν στην προσωπική του ζωή!
Η μεθοδος σου είναι αληθινά γκαιμπελική και επειδή γίνεται μέσω ανώνυμων σχολίων ακόμα πιο κατάπτυστη.
Ειλικρινά,δεν θάθελα να με κάνεις να επανέλθω..

squarelogic said...

A,και μη νομίζεις οτι αντιδρώ μόνο επειδή τυγχάνει προπονητής της δικής μου ομάδας.Και για τον Βαλβέρδε αν επρόκειτο,και για τον Δώνη/Φερέρ ή όποιον αλλον έκανε σοβαρά τη δουλειά του δίχως να δίνει αφορμές τα ίδια θα σου έλεγα.

gatti said...

@paoad: Το θέμα του Ιβανσιτς το έχουμε αναλύσει διεξοδικά εδώ και πολύ καιρό. Μην νομίζεις ότι δεν συνυπολογίζω το γεγονός ότι είναι ξεχασμένος και κατά συνέπεια εκτός ρυθμού. Αλλωστε έχω πολλές φορές γράψει εδώ μέσα ότι έχει πολλές δικαιολογίες για τις εμφανίσεις του ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή είναι ένα στιλ ποδοσφαιριστή που χρειάζεται να βρει το ρυθμό και τα πατήματά του για να αποδώσει έργο. Ομως, από την άλλη δεν πρέπει να ξεχνάς ότι μιλάμε για ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό (ή τουλάχιστον έτσι θέλει να πιστεύει...). Και σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό ο ΚΑΘΕ ποδοσφαιριστής πρέπει να είναι πάντα στις επάλξεις, να είναι έτοιμος να παίξει - και να παίξει καλά - ανά πάσα στιγμή. Διαφορετικά, ας παίξει σε ομάδα μικρότερου βεληνεκούς. Δηλαδή αν μιλούσαμε για καμιά Τσέλσι, Μπαρτσελόνα (όχι ότι συγκρίνω τον Παναθηναϊκό με αυτές τις ομάδες, προς Θεού, αλλά αναλογικά είναι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό στις χώρες τους) όταν βάζουν ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές τους που έχουν καιρό να χρησιμοποιήσουν, τους δίνουν και την κατάλληλη πίστωση χρόνου προκειμένου να αποδώσουν;

Για τον Νίνη το θέμα της μη χρησιμοποίησής του είναι θέμα εξωγηπεδικό. Οσο για τον Μάτος που κι εγώ τον συμπαθώ πολύ, αρχίζω πραγματικά να αναρωτιέμαι μήπως ξεχώρισε τόσο πολύ πέρυσι επειδή ήταν πολύ καλύτερος από τους άμπαλους συμπαίκτες του. Φέτος που ο Σιμάο είναι ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής και υπάρχει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, εγώ προσωπικά δεν θα θυσίαζα κανέναν από τους δύο για να χρησιμοποιήσω στη θέση του τον Μάτος. Βέβαια, αν έδινα βάση σ΄ αυτά που ακούω και διαβάζω από τους ΑΡΔ που έχουν ξετινάξει κανονικά τον Ζιλμπέρτο και τον έχουν απαξιώσει πλήρως, ναι τότε θα ήθελα να παίξει ο Μάτος στη θέση του (γιατί τη θέση του Σιμάο δεν την διαπραγματεύομαι και μόνο για να του δίνει ανάσες θα χρησιμοποιούσα τον Μάτος). Κάτι ανάλογο θεωρώ πως συμβαίνει με τον Σπυρόπουλο. Κι αυτός πέρσι ξεχώριζε σαν την μύγα μες το γάλα γιατί ήταν η όαση μέσα στην "πράσινη" άμυνα. Τώρα που ήρθε ο Βαβζίνιακ ακόμα και ο Σπυρό "ξεθώριασε" κάπως...


2) Για τον Ρουκάβινα έχεις απόλυτο δίκιο για το ότι τον έβαλε να παίξει σε θέση όπου δεν μπορεί να αποδώσει. Εδώ συμφωνώ 100%. Προφανώς ήθελε να εκμεταλλευτεί την εκρηκτικότητά του, ώστε να πιέσει περισσότερο και να εξαντλήσει τους αντιπάλους του. Ωστόσο ακόμα κι αν τον έβαζε με άλλο παίκτη δίπλα του ή μπροστά του δεν με έχει πείσει ότι θα μπορούσε να ανταποκριθεί. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Αισθάνομαι ότι του λείπει "κάτι". Δεν έχω καθορίσει προς το παρόν τι είναι αυτό. Ισως είναι ο όγκος. Κι εγώ θα ήθελα τον Πετρόπουλο αντί του Κροάτη στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

3) Ο "οικοδόμος" με ξετρέλανε. Γι΄ αυτό και θύμωσα πολύ για το μυαλό που κουβαλάει. Οταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ήταν σα να μπήκε ένα καθαρόαιμο. Συμπαγής, τεχνίτης, δυνατός, τσαμπουκάς, καταπληκτικός όπως λες κι εσύ.

4) Μπράβο στον Τεν Κάτε που κατάφερε να εμπνεύσει αυτούς τους παίκτες να παίξουν ψυχωμένα και να παλέψουν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μπορεί κάποιες επιλογές του να μην είναι ορθολογικές, μπορεί από κάποιες άλλες να προδόθηκε, αλλά το παλεύει. Και όποιος το παλεύει κάνει και λάθη. Λάθη δεν κάνουν μόνο όσοι δεν δρουν.

5) Καλή Σαρακοστή!


* Ο φετινός μπασκετικός Ολυμπιακός πραγματικά δεν με τρομάζει. (Ο προπέρσινος μου άρεσε - και με τρόμαξε - περισσότερο). Δείχνει να μην έχει σχεδιασμό και συστήματα. Ο Γιαννάκης είναι μονοδιάστατος και προβλέψιμος. Αν χάσουμε τον τίτλο θα τον χάσουμε μόνο από τον δικό μας κακό εαυτό. Και βέβαια υπάρχουν ακόμα δύσκολα παιχνίδια γι΄ αυτόν, απλώς μου αρέσει να υπολογίζω τη χειρότερη εκδοχή, ότι δηλαδή θα πάμε στα πλέι οφ χωρίς το πλεονέκτημα έδρας.

gatti said...

@squarelogic: Ο Τεν Κάτε είχε ήδη σηκώσει τον Σπυρόπουλο για ζέσταμα γιατί είχε δει ότι ο Σαριέγκι είναι πολύ κακός και γενικά δεν την παλεύει, αλλά δυστυχώς τον πρόλαβε η "κακή στιγμή".

Οντως, η άδικη αποβολή εξουδετέρωσε το πλάνο μας θα ήμασταν άλλη ομάδα αν είχε προλάβει ο Ολλανδός να περάσει τον Βαβζίνιακ στόπερ και να βάλει τον Σπυρόπουλο στη θέση του. Παρεμπιπτόντως, ο Πολωνός μου άρεσε πάλι πάρα πολύ!

Χρόνια ολόκληρα το "επιστημονικό" σφάξιμο γίνεται με τους πλάγιους. Μάλλον δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση. Ο Σπάθας όμως αν μη τι άλλο είχε πρόθεση να σφυρίξει 50-50. Σαφώς ήταν κόκκινη στον Μπελούτσι μ΄ αρέσει που ο Βύντρα πήγε να του δώσει και το χέρι μετά από παραίνεση του Σπάθα, αντί να του ρίξει ένα μπουκέτο όπως ο Λάζαρος! :) Οφείλω όμως να παραδεχτώ από την άλλη ότι ο Λουκάς έχει "κρύο αίμα" και δεν χάνει την ψυχραιμία του εύκολα σε τέτοιες φάσεις.

Για τον Λάζαρο συμφωνώ ότι πρέπει να συγκρατεί τα νεύρα του, αν και δεν μπορώ να μην ομολογήσω ότι την ευχαριστήθηκα την αντίδρασή του.

Για τον Τεν Κάτε τι να πω, έτσι κι αλλιώς είναι γνωστό ότι τον συμπαθώ, είναι επικοινωνιακός, έχει χιούμορ, είναι ανθρώπινος και ειλικρινής. Να ήξερε και από μπάλα... :pppp

gatti said...

@karaflokotsifas: Yπάρχει όντως φως στο τούνελ κοτσύφι μου. Απλώς το τούνελ είναι μακρύ...

Τα διαιτητικά ήταν πάλι τα γνωστά. Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα...

Σαφώς και δεν αλλάζει εύκολα το σκηνικό. Εκείνο που αγνοούμε όμως είναι αν γίνονται πράγματι από πλευράς μας διεργασίες για να αλλάξει ή αν απλώς η διοίκηση κάνει επικλήσεις στα Θεία (στα θεία, όχι στον θείο...).

Καλή Σαρακοστή!

coachp said...

square logic
Σου λέω λοιπόν, οτι ο Τεν Κάτε ειναι γκει. Τον εχουν δει πολλές φορές στο Χιλτον και στο κάραβελ με τον γκόμενο του πολλάκις. Ανθρωποι, που ξέρω και εμπιστεύομαι. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ οτι ειναι γκέι. Καθόλου. Δεν ειναι κάτι κακό άλλωστε. Ειναι προσωπική του ζωή και προσωπικό του θέμα. Εγώ τον λέω έτσι απλά για να χαριτολογήσω. Τοσο απλά. Δεν με νοιάζει τι κάνει στο κρεβάτι του. Ελπίζω να έγινα σαφής. Δεν θα σου εγραφα αυτές τις λεπτομέρεις αν δεν εκτιμούσα την άποψή σου. Αλλωστε, ουτε στο μπλογκ μου εγραψα τις συγκεκριμένες λεπτομέρειες...

Απορώ απλά γιατί τόσο καιρό σας ενοχλεί οταν κάποιος τον λέει γκει? Δηλαδή τι? Μειώνει την αξια της ομάδας? Δεν το καταλαβαίνω... Ισα-Ισα, ο χαρακτήρας του και η προσωπικότητα του ειναι τρομερή. Ειναι ανθρωπος επιπέδου και το δειχνει. Απλά προπονητής επιπέδου δεν ειναι. Εγώ για αυτο τον κράζω και για τιποτε άλλο.

tzonakos said...

Ρε παιδιά σόρρι κιόλας, αλλουνού ειναι το μπλογκ εδω αλλα μήπως να μην ασχολείτα κανένας με αυτον τον coachp γιατι δεν μπορώ να παρακολουθώ αξιοπρεπείς συζητήσεις ;

Αντε επιτέλους !

gatti said...

@coachp: Για τα τεχνικά μια και θα διαφωνήσουμε δεν υπάρχει λόγος να ξαναμπούμε στη διαδικασία.

Προσωπικά, αυτά αισθάνομαι, αυτά "βλέπω", έτσι τα αντιλαμβάνομαι. Δεν ξέρω προφανώς τόσο ποδόσφαιρο όσο εσύ που είναι η δουλειά σου, οπότε μπορεί να κάνω και λάθος (κάτι βέβαια που εσύ δεν θα παραδεχτείς ποτέ για τον εαυτό σου, αλλά δεν έχει σημασία).

Εκείνο που δεν δέχομαι είναι ότι εσύ ξέρεις περισσότερο ποδόσφαιρο από τον όποιο προπονητή που είναι αντίστοιχα η δική του δουλειά, αλλά κι αυτό το θέμα το έχουμε εξαντλήσει διαφωνώντας.

Τώρα για το αν ο Σπάθας ήταν όντως στημένος με ποιον έκανε παρέα ποιον έχει παντρέψει και ποιανού το παιδί έχει βαφτίσει στο έχω ξαναπεί, στο είχε πει και ο island. Από την στιγμή που δεν είσαι διατεθειμένος να εξηγήσεις τι εννοείς, ε μη τις πετάς τις "ρουκέτες", καταντά εκνευριστικό.

Για όλα τα υπόλοιπα με πρόλαβε και με κάλυψε κατά τον καλύτερο τρόπο ο squarelogic.

coachp said...

@ Τζονάκος
δηλαδή ρε φιλαράκι, πρέπει να συμφωνήσουμε για να είμαστε εντάξει? Να τα λέω οπως σε αρέσουν? Να ειμαι συγκαταβατικός με οτιδήποτε? Να μην λέω την άποψή μου? Τι ακριβώς θες, για να καταλάβω, επειδή με μπέρδεψες?

squarelogic said...

μα δεν τον πήραμε για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις...για προπονητή τον πήραμε.

Κι οταν λες "η λουγκρα έκανε αυτό και το άλλο" δεν χαριτολογείς,αλλά χρησιμοποιείς εξαρχής εναν απαξιωτικό χαρακτηρισμό από αλλο τομέα που όμως προιδεάζει και αντανακλά στις προπονητικές του επιλογές!Γι'αυτό λέω οτι η τακτική σου δεν είναι αθώα!

Σκέψου πως θ'αντιδρούσες και συ αν έβγαινε ενας ανώνυμος και όπου έγραφες απαντούσε αυτός όχι σε αυτά που έγραφες αλλά σε μια φανταστική κατηγορία αντίστοιχου περιεχομένου(πχ."τι έγραψε πάλι ο παιδόφιλος").Δεν θα ήταν αδύνατον να την παλέψεις με κάτι τετοιο?

Το τι κάνει λοιπόν στην προσωπική του ζωή δεν με αφορά απ την στιγμή που δεν επηρεάζει την λειτουργία του μέσα στην ομάδα.
Εκτιμώ οτι απάντησες,και νομίζω να ξανασκεφτείς τα χαριτολογήματα σου.

tzonakos said...

Δεν με πειράζει να διαφωνούμε, μεγάλα παιδιά είμαστε αλλα με πειράζει το υφος σου coachp.
Απλοί φίλαθλοι είμαστε.
Δεν το συνεχίζω άλλο εδω γιατι σέβομαι πολυ το gatti.
Ευχαριστώ.

gatti said...

@coachp: Αν είναι γκέι ο Τεν Κάτε δικαίωμά του. Οι σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός είναι προσωπική του υπόθεση. Και από την στιγμή που ΔΕΝ επηρρεάζουν τη δουλειά του, όπως συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση, δεν μας πέφτει λόγος.

Αν λοιπόν απλώς προσπαθείς να κάνεις χιούμορ, τότε να ξέρεις πως είναι πολύ κακό χιούμορ. Αλλαξέ το!

Αν προσπαθείς να αφήσεις υπονοούμενα για τις προπονητικές επιλογές του, τότε συμφωνώ με τον squarelogic πως η τακτική σου μόνο αθώα δεν είναι.

Αν λες όσα λες επειδή είσαι ομοφοβικός, τότε η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...

Σε κάθε περίπτωση δεν θα ασχοληθώ ξανά με το συγκεκριμένο θέμα. Ο καθένας κρίνεται από τα γραπτά του.

gatti said...

@tzonakos: Το ύφος του coachp είναι το γνωστό ύφος των δημοσιογράφων των "αντικειμενικών" ΜΜΕ. Φοβάμαι ότι έχουν υποστεί χειρουργική επέμβαση για να το αποκτήσουν.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα...

pensierix said...

Ομοτεντοφοβικός είναι, gatti μου! Τόση βιβλιογραφία, τόσα συμπτώματα σας παρέθεσα πριν λίγο καιρό, που επιβεβαιώνουν την κλινική του εικόνα! Ακόμα δεν πειστήκατε; Εδώ μιλάει η επιστήμη...

:)))))))))

gatti said...

@pensierix: Χαχαχα! Μα εσύ είσαι όντως λεξιπλάστης!

Δύο στα δύο! 100% ευστοχία!!!

coachp said...

@ squarelogic
Είπες : «χρησιμοποιείς εξαρχής εναν απαξιωτικό χαρακτηρισμό από αλλο τομέα που όμως προιδεάζει και αντανακλά στις προπονητικές του επιλογές!Γι'αυτό λέω οτι η τακτική σου δεν είναι αθώα»
Δεν σε καταλαβαίνω! Δεν με νοιάζει καθόλου το γεγονός οτι ειναι γκει. Δεν εχει καμία σχέση η σεξουαλική του προτίμηση με τις επιλογες του στον Παναθηναϊκό, το είπα, το ξαναλέω, το φωνάζω. Ελεος ρε παιδιά. Αλλο το ενα αλλο το άλλο. Γιατι να συνδέονται αυτά τα δύο.

@Gatti
ομοφοβικός δεν είμαι. χιούμορ κακό ίσως έχω, αλλα αφού γελάω μο΄νος μου, με αρέσει. Δεν μπορω να αλλάξω το χιούμορ μου διοτι τόσο μυαλό έχω. Ισως μπορείτε εσεις να παρεξηγιόσαστε λιγότερο με ανούσια κατ'εμέ πράγματα. Τέλος, αυτά που λες στην πρώτη σου παράγραφο της τελευταίας απάντησης σπυ, αυτά λέω κι εγώ και δεν καταλαβαίνω την διαφορά. Ειπαμε, ισως τόσο μου κόφτει...

@ τζονακο
τι να κάνω ρε φιλε που παρεξηγείς το υφος μου? Δικαιωμα σου. Ισως να ειναι αυτό που λέει η gatti. Το οτι εγώ ακούω συνέχεια το δημοσιοκάφροι, το αλητες ρουφιάνοι και ολα τα σχετικά το εχεις λάβει υπόψιν σου amigo? Αν εχεις κάποιο πρόβλημα συγκεκριμένο μαζί μου και δεν θες να πιάνεις χώρο σε αυτο το μπλογκ πεστο μου σε mail, ή στο δικό μου μπλογκ. Ξηγημένα κι αντρικά πράγματα...

@pensierix
Δεν μπορώ να πω κατι για σενα γιατί φοβάμαι τους επιστήμονες... Οχι τους γαυρους, τους κανονικούς σαν κι εσένα... Αρα κάνω την κότα! Όπως παρέταξε την ομάδα σου ο Τεν Κάτε δηλαδή. Ολους πίσω. Ειναι ή δεν ειναι κοτα λοιπόν? Χαμηλώνει το πρεστίζ του Παναθηναϊκου το γεγονός οτι εχεις καλύτερη ομάδα και πας να παιξεις off the ball ενω ο αντίπαλος σου ειναι ψόφιος ή όχι???

Τι διαολο αμυντικογενής νοοντροπία ειναι αυτη που εχετε αποκτήσει οι βαζελοι πια ρε μάγκες??? Κατακαημένε Κυράστα....

KitsosMitsos said...

Τα συμπεράσματά σου τρομερά εύστοχα...

coachp said...

Εβγαλε και η μύγα κώλο?

Γιώργος Τ. said...

Δυστυχώς δεν κατάφερα να δω τους αγώνες.. Όλα στραβά μου κάτσαν την Κυριακή.. Στο ράδιο τους άκουσα. Για το ποδόσφαιρο περίμενα εύκολη νίκη.. Είδα μόνο τις φάσεις, εκ των οποίων το οφσάιντ είναι αστείο (όπως και το "και καλά" πέναλτι σε φάση που έχει ήδη σταματήσει), η δεύτερη κίτρινη είναι μεν βουτιά αλλά δικαιολογώ τον διαιτητή (ήταν καλή βουτιά), η φάση Σπυρόπουλου-Γκαλέτι για μένα δεν είναι τίποτα (εξακολουθώ να είμαι φαν του δυνατού παιχνιδιού).. Την φάση του Χριστοδουλόπουλου δεν την είχε στις φάσεις που κατέβασα, οπότε δεν έχω άποψη..
Για δες που ο Τεν Κάτε έχει δίκιο πολλές φορές.. Φωνάζουμε για τον Ίβανσιτς, φωνάζαμε για τον Ρουκάβινα.. Τι μένει? Να βάλει τον Μάτος μέσα και να μην βλέπεται... Αλλά κάθε παίκτης θέλει στήριγμα, και εκεί του δίνω άδικο, καθώς έχει βάλει στο περιθώριο πολλούς..
Πάντως, έχει ψυχή ο Παναθηναϊκός.. Και εκτίθονται έτσι πολλοί.. Κρίμα που δεν μπήκε το φάουλ του Καραγκούνη, γιατί τότε θα είχαμε γλέντια!!

Για το μπάσκετ δεν θα σχολιάσω τίποτα.. Δεν το φοβάμαι.. Το πρωτάθλημα θα το πάρει.. Καλύτερα να πιστέψουν οι γαύροι ότι μπορούν να το πάρουν, για να πονέσει περισσότερο!!!

gatti said...

@KitsosMitsos: Eυχαριστώ...

gatti said...

@coachp: ????

gatti said...

@Γιώργος Τ.: Δυστυχώς, η απάντησή μου πια, τώρα που έρχεται έχει ήδη ξεπεραστεί από την επικαιρότητα και την νέα ξεφτίλα. Είδες πόσο εύκολα απομυθοποιείται και η καλύτερη εμφάνιση (που δεν ήταν και η καλύτερη, κάθε άλλο...) και πόσο "ξεθωριάζει" ακόμα και το "χειρουργείο" της διαιτησίας όταν η ομάδα δεν διαθέτει σταθερότητα;

Και για ποια ψυχή να μιλήσεις πια μετά τον αποκλεισμό από τον Πανσερραϊκό. Πώς αυτή η ομάδα που είχε το ψυχικό σθένος να παλέψει κόντρα στον πρωτοπόρο με παίκτη λιγόττερο, δεν κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ με έναν εκ των τελευταίων της βαθμολογίας;

Τελικά το ποδόσφαιρο όσο απλό είναι, άλλο τόσο είναι περίπλοκο...