Wednesday, March 4, 2009

Aερο-ψεκασμοί...


Tι έγινε ρε παιδιά εκεί κάτω στο λιμάνι; Επεισόδιο τη Δευτέρα ανάμεσα στον Λέτο και τον Βαλβίδα και πριν συμπληρωθεί 24ωρο νάσου ένα ακόμα επεισόδιο ανάμεσα στον Σχορτσιανίτη και τον Γιαννάκη στο μπάσκετ. Διώχνει ο Βαλβίδας τον Αργεντίνο από την προπόνηση, διώχνει και ο δράκος τον Σόφο. Μήπως να ψάξουμε τα ωροσκόπια; Εχει καμιά σύνοδο Αρη - Κρόνου αυτές τις μέρες; Εχει καμιά έκλειψη; Για ανάδρομο Ερμή δεν συζητάω από αυτόν έχει σίγουρα, αν σκεφτείς πόσο έχει καθυστερήσει ο Βαλβίδας να απαντήσει αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ισως πάλι έχει κάτι ο αέρας. Βρε μπας και τους ψεκάσανε με τίποτα χημικά; Μπας και φταίνε τα chemtrails που φέρονται όλοι οι γαύροι περίεργα;


Κι εντάξει τώρα για τον Λέτο το πράγμα δεν θέλει και πολύ για να βρεις άκρη. Με τον Βαλβίδα μεν τσακώνεται, αλλά ο Ιβηρας μύρμηξ είναι απλά η αφορμή. Ο Τζόλε είναι η αιτία. Κακήν κακώς έχουν πάει όλοι οι αριστεροί χαφ στο γαύρο. Ενας δεν έχει φτουρήσει. Εκείνος ο έρμος ο Αρτσούμπι που είχε και ελληνικές ρίζες λέει, ούτε που προλάβαμε να τον δούμε. Με το ένα αεροπλάνο ήρθε με το άλλο έφυγε. Μόνο τον θείο του γνωρίσαμε που πήγε να τον προϋπαντήσει στο Ελ Βενιζέλος. Ο άλλος τώρα ο Σίσιτς είδε κι απόειδε και πήρε των ομματιών του. Αυτός τώρα είχε και μαντικές ικανότητες. Του χρόνου θα παίζω είπε. Θα φύγει ο Βαλβίδας. Αμ, λάθος το εξήγησες το όνειρο, έρμε. Θα παίζεις μεν, αλλά θα παίζεις αλλού. Γιατί τον πούλον τον πήρες εσύ φουκαρά μου. Οχι ότι δεν προλαβαίνει βέβαια να τον πάρει και ο Βαλβίδας. Κάτσε ας πούμε να μείνει ο γαύρος εκτός κυπέλλου, κάτσε να φάει και καμιά τριάρα στην Τούμπα και σου λέω εγώ πόσο θα θέλουν μετά να του ανανεώσουν το συμβόλαιο. Ξέφυγα όμως. Για τον Σίσιτς έλεγα. Που θα παίξει μεν, αλλά στον γαύρο δεν έπαιξε. Σάμπως όμως παίζει ο Λεονάρντο; Πάνω που πήγε να γίνει καλά, πάρτον πάλι κάτω. Υποτροπίασε, λέει... Ο Λέτο όμως ήταν γερή κράση. Και νέος και ωραίος και πάνω στα ντουζένια του. Και τη μπάλα του την ξέρει. Ελα όμως που η συγκεκριμένη θέση χωράει μόνο έναν! Τον Τζόλε. Και αφού ο Τζόλε δεν σκοπεύει να αποχωρήσει κάποιος έπρεπε να αδειάσει τη γωνιά. Κι ο κλήρος έπεσε στον Λέτο.

Φταίνε όμως κι οι αλήτες ρουφιάνοι. Φταίνε. Δεν μπορείς εσύ κύριε πρώτη εμφάνιση του Λέτο και να μου βγάζεις την άλλη μέρα πρωτοσέλιδα ΤΖΟ-ΛΕΤΟ. Οχι δηλαδή να το ξέρεις, εσύ του έκανες τη ζημιά του Αργεντίνου. Κι από την στιγμή που συνέβη το Τζο-Λέτο ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και το Pso-Λέτο. Γιατί τα πήρε στο κρανίο ο Σέρβος. Και λογικό είναι αυτό εδώ που τα λέμε. Ξέρεις τι είναι κάθε φορά που εσύ μπαίνεις να παίξεις, να λαχανιάζεις και να αγκομαχάς σαν το τρενάκι του Casey Jr Circus στον Dumbo (I think I can. I think I can. I think I can, I Thought I could. I thought I could. I thought I could) για να βγάλεις το ματς; Και όταν δεν παίζεις να βλέπεις τον Λέτο να μπαίνει μέσα και να καλπάζει σαν καθαρόαιμο άτι; Ε μια ζήλεια όσο νάναι την νοιώθεις.

Την ένοιωσε λοιπόν ο Τζόλε και έβαλε τα μεγάλα μέσα. Δική του η κλίκα στα αποδυτήρια, δικοί του και οι ΑΡΔ (πολλοί από αυτούς τέλος πάντων). Τον βάλανε λοιπόν στην άκρη τον Λέτο. Ποιος ξέρει πώς περνούσε το παλικάρι στο γαύρο. Ποιος ξέρει τι γινότανε στα αποδυτήρια. Τη ζωή μαύρη θα του έκαναν. Και μην κοιτάς τώρα που και καλά λέει όλοι οι συμπαίκτες του τα έχουν μαζί του. Τι να κάνουν κι αυτοί; Τον αρχι-κλικαδόρο θα υποστηρίξουν. Kυβέρνηση είναι ο Τζόλε στα αποδυτήρια. Και χωρίς αντιπολίτευση μάλιστα! Μπορούν να κάνουν κι αλλιώς; Εβλεπε λοιπόν ο Λέτο την άδικη μεταχείριση από τον Βαλβίδα, φούντωνε ξε-φούντωνε, ξέσπασε τη μια στον πάγκο, ξέσπασε την άλλη σε βρισιές ήρθε και το ξέσπασμα με τις μπάλες και τελείωσε η ιστορία. Από ευστοχία όμως ο Αργεντίνος, φτου να μη τον βασκάνω. Τι τον Κόβατς πέτυχε στα μούτρα, τι τον Βαλβίδα και αυτόν τον Ασπιάθου πέτυχε στην πλάτη, μόνο ο Γιάννης ο Παπαδόπουλος την έφαγε ξόφαλτσα (δοκάρι).

Και πάει κοντά μετά ο Βαλβίδας και ξεκινάει το ισπανικό κρεσέντο. Το τι puta madre πρέπει να εκτόξευσαν στο Ρέντη ανήμερα Καθαρά Δευτέρα οι ...αντίχριστοι δεν σας λέω τίποτα. Φαντασία έχετε άλλωστε. Μετά βέβαια ο Βαλβίδας συγκρατήθηκε. Λογικό κι αυτό.

Μια χαψιά θα τον έκανε πάνω στα νεύρα του ο Αργεντίνος. Και μπορεί να είναι Σπανιόλος ο Βαλβίδας, αλλά όσο νάναι θα υπάρχει και στην χώρα του το διεθνές ρητό: "Toυ φεύγα η μάνα ποτέ δεν κλαίει".


Οπως μια χαψιά θα μπορούσε να τον κάνει τον δράκο ο Σόφο στην άλλη την προπόνηση την μπασκετική. Αν κι εκεί τα πράγματα δεν πρέπει να ήταν τόσο ζόρικα. Ούτε ζήλιες υπάρχουν, ούτε αντιζηλίες. Παίζει δηλαδή να μην έγινε και τίποτα. Φαγανιάρικο παιδί είναι ο Σόφο, μπορεί να έφαγε πολύ ταραμά για να τιμήσει τη Σαρακοστή και εκεί να έγινε η ζημιά. Ξέρεις τώρα ότι ο ταραμάς αλλά και όλα τα σαρακοστιανά έχουν και κάποιες παρενέργειες. Και το γήπεδο που προπονούνται οι μπασκετμπολίστες είναι κλειστό. Δεν είναι ανοιχτό σαν του ποδοσφαίρου να υπάρχει πώς να το πω... να υπάρχει λίγη άπλα ρε παιδί μου. Μπορεί λοιπόν να άρχισε τις αναθυμιάσεις ο Σόφο και να μην άντεξε ο δράκος. Και προκειμένου να σκάσει ο ίδιος και να του πέσουνε ξεροί και οι παίκτες του παραμονές αγώνα της Ευρωλίγκα, μπορεί να προτίμησε να διώξει τον Σόφο από την προπόνηση να αφήσει τα ...chemtrails του σε ανοιχτό χώρο.


Στην ΑΕΚ τώρα έχουν άλλα. Και τα έχουν και από το πουθενά. Γιατί τι ΑΕΚ θα ήταν διαφορετικα; Δεν το μπορεί αδερφέ μου αυτή η ομάδα να κάτσει ήσυχη. Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη γκρίνια τραβά. Βρε, δεν κοιτάτε εκεί πέρα που κερδίσατε με τα ψέμματα την ξανθούλα στο κύπελλο, που την κερδίσατε και στο πρωτάθλημα και εξασφαλίσατε την ησυχία σας από τους οπαδούς; Τον έτρωγε όμως τον Μπάγεβιτς. Δεν μπορούσε να το κρατήσει μέσα του. Και έτσι άρχισε τους χρησμούς. Σαν την Πυθία. Ρε άνθρωπε, την έχεις που την έχεις τη δυσκολία με το σπρέχεν. Εδώ κανονικά μιλάς και αυτά που λες σαν να έχεις μασουλήσει φύλλα δάφνης είναι. Αλλα θες να πεις, άλλα εννοείς κι άλλα σου βγαίνουν. Και ενώ δεν μπορείς να μαζέψεις το μυαλό σου και τα ελληνικά σου όταν θέλεις να μιλήσεις φυσιολογικά πας και μιλάς και με υπονοούμενα από πάνω; Ποιος θα σε καταλάβει, μου λες; Και ξαμολυθήκανε όλοι από το Σάββατο το βράδυ να βρούνε ποιοι είναι αυτοί οι άτιμοι οι 20 που κλαίνε αντί να γελάνε όταν κερδίζει η ομάδα. Κι επειδή εδώ που τα λέμε όλοι λίγο πολύ την έχουνε λερωμένη τη φωλιά τους και όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται, ανησύχησε κόσμος και κοσμάκης. Ψαχνόντουσαν οι ΑΡΔ, ειδικά οι "ντεμικοί", μήπως χτυπάει γι΄ αυτούς η καμπάνα, ψαχνότανε κι οι διοίκηση. Μέχρι και οι παίκτες ψαχτήκανε. Ευτυχώς, πάντως, που μίλησε ο Ντούσαν με τον Θανόπουλο και τα βρήκαν. Δόθηκαν λέει διευκρινίσεις ότι μιλάει για κάποιους από το "ντεμοτεχνείο" εντός της ομάδας και όχι εκτός και ηρέμησαν τα πράγματα. Τώρα πώς γίνεται να ηρέμησαν τα πράγματα με την μισή διοίκηση να χαίρεται μόνο όταν χάνει η ομάδα, ο θεός και η ψυχή τους. Αλλά ΑΕΚ είναι αυτή, οπότε πάω πάσο...


Για τα ματσάκια του κυπέλλου τώρα δεν έχω κάτι να πω. Ξενέρωσα. Ντέρμπι κυπέλλου μεταξύ γαύρου και ΠΑΟΚ χωρίς κόντρα Ντιόγο - Γκαρσία είναι σαν φαγητό χωρίς αλάτι. Τι να κάτσεις να δεις; Ωραία τα καταφέρανε. Στο κύπελλο παίζει ο Ντιόγο αλλά δεν κατέβηκε ο χάνδαξ. Στο πρωτάθλημα πάλι παίζει - μάλλον - ο χάνδαξ αλλά δεν ανεβαίνει ο Βραζιλιάνος. Κι αυτόν τον Γκαρσία ρε σεις δεν τον λυπάστε; Και καλά στο κύπελλο. Είναι τραυματίας. Αλλά στο πρωτάθλημα; Πώς και πώς το περίμενε το ραντεβού! Αμ ο άλλος ο Ντιόγο; "Ευτυχώς που με κρατήσανε" είχε πει στο πρώτο ματς. Κι από τότε έχει εξαφανιστεί. Ρε μπας και εννοούσε, ευτυχώς που με κρατήσανε γιατί θα έτρεχα να κρυφτώ και θα γινόμουν ρεζίλι;


Για μας τώρα που επίσης παίζουμε κύπελλο το θέμα είναι άλλο. Το θέμα είναι η νέα χυλόπιτα για το γήπεδο. Ε, λοιπόν να σας πω κάτι; Εχω αρχίσει πια να πιστεύω πως κάθε εμπόδιο για καλό. Εγώ το γήπεδο το ήθελα το 2008 να μπει η ομάδα μέσα στα 100 χρόνια της. Τώρα με όλα αυτά που γίνονται δεν με νοιάζει αν θα μπει σε δύο ή αν θα μπει σε δώδεκα. Ενα μόνο πράγμα με νοιάζει πια. ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ. Τόση φασαρία και τόσα εμπόδια για τη διπλή ανάπλαση; Ε ας μη σώσει να γίνει! Μπορεί να στραβώνουν κάποιο γι΄ αυτό που λέω, αλλά ΝΙΣΑΦΙ ρε σεις μάγκες!

Στην τελική έχουμε γήπεδο. Και έχει το χώρο του. ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ! Εκεί είναι το σπίτι μας. Να μην εξαρτιόμαστε από κανένα Mall και από κανέναν πολιτικάντη. Κι άμα έχεις αβγά Βγενόπουλε, Τζίγγερ, Πατέρα, και Γιαννακόπουλοι, σκάστε τα και αγοράστε τους γύρω χώρους φτιάξτε ΜΟΝΟΙ σας ένα σύγχρονο γήπεδο εκεί που είναι το παλιό. Και αφήστε τους πολιτικούς να φάνε τα σκατά και να προσπαθούν χωρίς αποτέλεσμα να εξηγήσουν στους Αθηναίους πώς χάθηκε μοναδική ευκαιρία να γίνει η Λεωφόρος Αλεξάνδρας πνεύμονας πρασίνου στο κέντρο της πόλης.

Κι αφήστε τους Βωβούς να βάλουνε τα σχέδια του Mall, ξέρετε πού και τους διάφορους Τσίπρες να προσπαθούν να την παλέψουν με το φούμο που θα φάνε (γιατί τους χρειάζεται το φούμο) για ένα ανύπαρκτο τσιροπούλι που εμφανίστηκε ξαφνικά από το πουθενά στο Βοτανικό.

Αντε, γιατί πολλή κοροϊδία έχει πέσει με τον Ελαιώνα που βαφτίστηκε Βοτανικός, με το Ελληνικό και με το Γουδί ή Γουδή ή δεν ξέρω εγώ πώς αλλιώς λέγεται, που όλο στεγάζουν τα όνειρά μας για γήπεδο και όλο απομακρύνονται.




Και για επίλογο σας έχω ένα κείμενο οπαδού του Παναθηναϊκού που βρέθηκε στην ανοιχτή προπόνηση της ομάδας το Σάββατο το απόγευμα, στο οποίο συμφωνώ και το προσυπογράφω.

Ετσι, για να δείτε, τι σημαίνει για τους περισσότερους από μας η Λεωφόρος!

"Προσωπικά συγκινήθηκα, μπορώ να πω ότι πικράθηκα πολύ σκεπτόμενος ότι κάποια μέρα αυτά τα ιερά τσιμέντα θα γκρεμιστούν.

Δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία. Αυτό είναι το ΣΠΙΤΙ μας. Τέλος.

Η οικειότητα με την οποία ο κόσμος πλησίαζε το γήπεδο, το περιτριγύριζε, κινείτο πέριξ αυτού
και μέσα και εν γένει η συμπεριφορά όλων έδειχνε ότι όλα ήταν σα να μην πέρασε μια μέρα.


Ολοι θυμόντουσαν τις ίδιες καβάτζες για πάρκινγκ.
Ολοι έπαιρναν από το γνωστό μέρος μπυρίτσες.
Ολοι κατά ένα ανεξήγητο τρόπο ήξεραν ότι η θέση τους είναι εκεί μέσα.
Ακόμη και τα "βρώμικα" ήταν στη θέση τους και τα τσιμέντα είχαν αυτή την υγρή μυρωδιά της μπύρας και του πάθους. Σα να παίζαμε εκεί και την περασμένη Κυριακή.

Το γήπεδο της Λεωφόρου μας μεγάλωσε όλους. Ηταν σα να ξανάσμιξε μια μεγάλη οικογένεια σε μια πολύ προσωπική συνάντηση. Ενιωθα σα να γνώριζα τους πάντες.

Πήγαμε στο γήπεδο με τον αδερφό μου, κι ενώ δεν έχει ξαναμπεί στη Λεωφόρο, ήταν σα να μεγάλωσε εκεί, σα να έζησε κι αυτός όλες τις ιστορικές νίκες του Παναθηναϊκού, το πάθος της κερκίδας, την επαφή με τους παίκτες, την επικοινωνία στα πέταλα.

Εβλεπα από νωρίς τον κόσμο, τον πάρα πολύ κόσμο, να μαζεύεται έξω από το γήπεδο κι ήταν σαν ψέμμα.

Ενα όνειρο που δε θα ήθελα ποτέ να τελειώσει.


ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ!"

11 comments:

The Bgt said...

Βρε αθεοφοβη εχω πεθανει στο γελιο με τον.... Pso-leto και τα chemtrails του Σοφοκλη!!

οσο για το γηπεδο, μα να σου πω, στη Λεωφορο τελεια θα ναι. Μετρό εχει, ε θα σιχτιριζουν λιγο οι Αθηναιοι τις μερες των ματς αλλα δε πειραζει,ουτως ή αλλως οι Αθηναιοι σιχτιριζουν συνεχεια τελευταια.

υ.σ.
chemtrails του Σοφοκλη.... ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!

gatti said...

@The Bgt: Σου άρεσαν; Χαίρομαι! Γι΄ αυτό είμαι εγώ εδώ. Να φροντίζω για την ψυχαγωγία σας! (πότε πρόλαβες και τα διάβασες βρε θηρίο;).

Να σου πω την αλήθεια, δεν γουστάρω Βοτανικό. Με το πες πες συνήθισα στην ιδέα. Αλλά τώρα πια έχω ξενερώσει αφάνταστα. Την μια το ένα εμπόδιο, την άλλη το άλλο. Κι έπειτα είναι κι αυτή η συγκίνηση που νοιώθω κάθε φορά που περνάω έξω από τη Λεωφόρο...

Οι Αθηναίοι θα μπορούσαν να μη σιχτιρίζουν. Ας την κάνουν υπόγεια την Λεωφόρο Αλεξάνδρας σε εκείνο το σημείο, ώστε να μην κλείνει ο δρόμος. Αν θέλουν, μπορούν...

paoad said...

Συμφωνώ απόλυτα..

paoad said...

Δείτε κ αυτό

http://www.stadia.gr/leoforos/leoforosnew-gr.html

gatti said...

@paoad: MΠΡΑΒΟ!!!

Το θυμόμουν ότι κάπου υπήρχαν αυτά τα σχέδια. Καλά έκανες και έδωσες το link.

Μπορεί λοιπόν να γίνει το γήπεδο στη Λεωφόρο και θα έχει ΚΑΙ μπάσκετ - βόλεϊ ΚΑΙ εμπορικές χρήσεις.

Μόνο φορά θα χρειαζόταν να αλλάξει.

Τι κάθονται λοιπόν και παιδεύονται με τον Βοτανικό; Ας το κάνουν στη Λεωφόρο, αφού από την αρχή εκεί λαχταρούσαμε να είναι το ΣΠΙΤΙ μας!

Αρκετά πια με το δούλεμα, τα εμπόδια και τα "εμπόδια"!

Alexandros said...

Καλημέρα gatti

Μας έφτιαξες την διάθεση πάλι! Καλή σου μέρα!

squarelogic said...

Ως συνηθως μια χαρά τα λες...
ειδικά η τελευταία ενότητα,περί του γηπεδικού,νομίζω προσεγγίζει τα πράγματα απόλυτα ψύχραιμα και ρεαλιστικά.Ας κρατήσουν τον σκουπιδότοπο στον Ελαιώνα λοιπόν,ας πάνε οι εργαζόμενοι του Βωβού(που άρχισε τις απολύσεις..)να ζητήσουν τον μισθό τους απ τους συντρόφους Τσίπρα και Αλαβάνο(έχουν αυτοί,ας δούμε και στην πράξη την κομμουνιστικότητα τους!),ας εξηγήσουν οι πολιτικοί πως χάθηκε η ευκαιρία της διπλής ανάπλασης κι ας φτιαχτεί το γήπεδο στον χώρο μας.
Βέβαια,θα πρέπει και ο Τζίγγερ να εξηγήσει πως κατάφερε και το έμπλεξε τόσο το πράγμα,με Mall-ανταγωνιστικά των εμπορ.χρήσεων του γηπέδου-διπλούς συντελεστές και οτι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί.Έτσι είναι αν προσπαθείς να κάνεις γήπεδο σχεδόν τσάμπα...

Γιώργος Τ. said...

Άψογη η προσέγγισή σου στο θέμα του Λέτο (που προσωπικά τον πάω με χίλια).. Όσον αφορά τον Σχορτσιανίτη (που και αυτόν τον συμπαθώ), εγώ πιστεύω ότι είναι συνεχώς το εξιλαστήριο θύμα στον μπασκετικό γαύρο..
Ο Ντιόγκο είναι ΚΟΤΑ (http://2.bp.blogspot.com/_EWSCynPo_9Q/SYmHDyjL5II/AAAAAAAAAqM/a5WhfXOWRJU/s400/Diogo_kota.bmp) γι' αυτό δεν ανεβαίνει Τούμπα!
Τέλος, για το γήπεδο συμφωνώ απόλυτα.. Γαμώ και τον Βοτανικό τους, τα εμπορικά τους, την πολιτική τους, τα συμφέροντά τους.. Εις βάρος του Παναθηναϊκού κάνει ο καθένας το παιχνίδι του..

gatti said...

@Alexandros: Χαίρομαι όταν σας φτιάχνω την διάθεση!

Νάσαι καλά, Αλέξανδρε!

Καλημέρα!

gatti said...

@squarelogic: Κι όμως σύμφωνα με κάποιους άλλους, αυτή η προσέγγιση είναι καθαρά συναισθηματική. Υπάρχει και μια άλλη, που πρεσβεύει πως ένα τέτοιο τεράστιο εργοτάξιο στο κέντρο της Αθήνας δεν είναι δυνατόν να γίνει, τα σχολεία δεν μπορούν να φύγουν από το χώρο τους και τα προσφυγικά πρόσφατα αναγορεύτηκαν σε πολιτιστικη κληρονομιά του τόπου, άρα είναι αδύνατον να γκρεμιστούν (γεγονός που ομολογώ ότι το αγνοούσα - φρόντισαν να ...κατοχυρωθούν οι πολέμιοι της οικοδόμησης του γηπέδου μας στη Λεωφόρο).

Οπότε σ΄ αυτή την περίπτωση είναι μονόδρομος η άσκηση πίεσης για δημιουργία του γηπέδου στο Βοτανικό. Δεν ξέρω όμως τι θα γίνει αν τελικά μετά από το χάσιμο πολύτιμου χρόνου οριστικοποιηθεί το ναυάγιο των σχεδίων για το Βοτανικό. Πού και πότε θα βρούμε άλλο χώρο και πόσοι καινούργιοι 131 θα εμφανιστούν από το πουθενά για να εγείρουν νέες αντιρρήσεις, ορμώμενοι από τις οικολογικές τους ανησυχίες για τους ανύπαρκτους κορμοράνους...

gatti said...

@Γιώργος Τ.: Κι εγώ τον πάω τον Λέτο, για δε τον Σόφο δεν το συζητάμε, τον πάω ακόμα περισσότερο. Ωστόσο, και οι δύο έχουν κάνει λάθη και έχουν αρκετά μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ειδικά για τον Σόφο δεν το περίμενα, αφού ο Γιαννάκης είχε κάνει μεγάλη προσπάθεια να τον συνεφέρει...

Για το γήπεδο είναι δεδομένο ότι η καρδιά των περισσότερων Παναθηναϊκών χτυπάει στη Λεωφόρο, ωστόσο είμαστε πολύ μικροί και ανήμποροι μπροστά στα κάθε λογής συμφέροντα...
Δυστυχώς...