Saturday, March 7, 2009

Τιτανικός



Δεν είναι αγάπη αυτό που ζούμε,
εγώ το λέω φονικό
ΝΑ πάει ο νους σου στο κακό
με το ΜΑΧΑΙΡΙ θα σφαχτούμε

Με λίγα λόγια, ένα νεύμα
με ένα βλέμμα ή χωρίς,
ΔΕΝ ΕΙΝ' αργά ΟΥΤΕ νωρίς
να τρέξει μεταξύ μας αίμα

Δεν είναι αγάπη, δεν είναι αγάπη αυτό που ζούμε,
είναι σου λέω πανικός,
ένας μικρός Τιτανικός
και θα 'ναι θαύμα αν σωθούμε

Δεν είναι αγάπη αυτό που ζούμε,
εγώ το λέω ποινικό
κακούργημα κανονικό
και ισόβια θα δικαστούμε

Για πράξεις και για παραλείψεις,
ιδιαζόντως ειδεχθείς
αλλά εσύ μην φοβηθείς
ΝΑ αρχίσεις τις αποκαλύψεις

Πάει! Βουλιάζει το καράβι ή μάλλον το ...υπερωκεάνειο της πολυμετοχικότητας χωρίς καν να συμπληρώσει ένα χρόνο από την στιγμή της ...ναυπήγησής του.

Και βουλιάζοντας θα πάρει μαζί του:

* τον Γιάννη - πούλησα φύκια για μεταξωτές κορδέλες - Βαρδινογιάννη

* τον Ανδρέα - wannabe Berlusconi - Βγενόπουλο

* τον Νικόλα - έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα; - Πατέρα

* τον Παύλο - έχω γιο "Ταλιμπάν" - Γιαννακόπουλο

και μαζί τους τα όνειρα χιλιάδων οπαδών του Παναθηναϊκού που βγήκαν στους δρόμους στις 13 Απρίλη 2008 διατρανώνοντας την επιθυμία τους να γυρίσει η ομάδα σελίδα.

Κανείς δεν είπε ότι θα είναι εύκολο. Μια νέα προσπάθεια, μια καινούργια σελίδα, τέσσερις άνθρωποι που καλά καλά δεν γνώριζαν αν θα ταιριάζουν τα χνώτα τους, τέσσερις απόψεις που θα έπρεπε να γίνουν μία όταν θα ερχόταν η ώρα της λήψης αποφάσεων.

Ολα αυτά τα περίμενα. Και υπομονή για την ομάδα μπορώ να κάνω. Αλλά ότι θα τρώγονται μεταξύ τους οι πολυμετοχικοί μέσω ανακοινώσεων και εφημερίδων ούτε το περίμενα και, εννοείται ούτε μου αρέσει. Και δεν έχω την παραμικρή διάθεση να ταχθώ με την πλευρά του ενός ή του άλλου, δεν έχω την παραμικρή διάθεση να δω τον φίλαθλο κόσμο του Παναθηναϊκού να χωρίζεται σε δύο στρατόπεδα. Κι αν συμβεί αυτό για μένα προσωπικά υπεύθυνοι, άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο, θα είναι ΟΛΟΙ.

ΤΖΙΓΓΕΡ: Οφείλει να αναγνωρίζεται πάντα (όχι στον ίδιο, αλλά στην οικογένειά του) το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός υπήρξε η μοναδική μεγάλη ομάδα που δεν αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα και απολάμβανε πάντα διοικητική σταθερότητα. Αλλά αυτή η μεγάλη ομολογουμένως προσφορά που δυστυχώς οι περισσότεροι οπαδοί του "τριφυλλιού" δεν μπορούν να αντιληφθούν την αξία της (ίσως θα έπρεπε να ρωτήσουν τους οπαδούς των δύο "Δικέφαλων" τι ακριβώς σημαίνει, γιατί οι ολυμπιακοί - λογικά μάλλον... - έχουν ξεχάσει) δεν είναι δυνατόν να κρατάει την ομάδα δέσμια των επιθυμιών του. Υπάρχουν βάσιμες υποψίες (δεν θα πω αποδείξεις...) πως η πολυμετοχικότητα κινείται σαν χελώνα ΚΑΙ εξαιτίας του δικού του "βέτο", αφού παρά το άνοιγμα που έκανε προς τους άλλους μετόχους, οι απόλυτες απόψεις του σε σημαντικότατα ζητήματα λειτουργίας της ΠΑΕ αποτελούν τροχοπέδη για την ουσιαστική αλλαγή σελίδας στην ιστορία της.

ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ: Ξεκίνησε ως σωτήρας, αλλά στην πορεία η λάμψη του στους κόλπους των οπαδών του "τριφυλλιού" ξεθώριασε. Αυτό που στην αρχή έμοιαζε να είναι ατού, δηλαδή το όνομα και η μεγάλη οικονομική του επιφάνεια, αντιμετωπίζονται τώρα με σκεπτικισμό, αφού στο βάθος του μυαλού των οπαδών βρίσκεται ο "φόβος" ότι μπορεί ο Παναθηναϊκός να αποτελεί όχημα για την πραγματοποίηση των επιχειρηματικών (ή πολιτικών) φιλοδοξιών του. Τον φόβο επιτείνει αφενός το γεγονός ότι έχει δημοσιοποιήσει την πρόθεσή του να συνδιαλλαγεί με τον Κόκκαλη, αφετέρου το γεγονός ότι ενώ εμφανίστηκε ως μέγας πολέμιος της πολιτικής Βαρδινογιάννη στον Παναθηναϊκό, δείχνει να συγκλίνει ολοένα και περισσότερο προς το μέρος του, είτε συνυπογράφοντας μαζί του, είτε εκδίδοντας προσωπικές ανακοινώσεις, εις βάρος της πλευράς Γιαννακόπουλου.

ΠΑΤΕΡΑΣ: Η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι την παρούσα χρονική στιγμή είναι ο άνθρωπος που παλεύει περισσότερο από τον καθένα για την επιτυχία του "στοιχήματος" του πολυμετοχικού Παναθηναϊκού και έχει την μικρότερη δυνατή ευθύνη για τις όποιες δυσλειτουργίες παρουσιάζονται. Δεν τα καταφέρνει πάντα, μπορεί να κάνει λάθη, δεν διαθέτει διοικητική εμπειρία (δεν μπορεί να θεωρηθεί τέτοια η θητεία του στον Εθνικό) και εκ των πραγμάτων "μαθαίνει" παράλληλα με τη διαχείριση των ζητημάτων που προκύπτουν κάθε φορά. Η προσπάθεια που κάνει ωστόσο είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη. Κρατά ίσες αποστάσεις, είναι προσεκτικός και συναινετικός και ο κόσμος της ομάδας του αναγνωρίζει - δικαίως - καλές προθέσεις.

ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Συναισθηματικά βρίσκεται στην καρδιά του οπαδού του Παναθηναϊκού περισσότερο από όλους τους άλλους πολυμετοχικούς. Χάρη στην αγάπη και την προσφορά τη δική του και του αδερφού του Θανάση, ο κόσμος του "τριφυλλιού" έχει ζήσει ονειρεμένες στιγμές με την μπασκετική ομάδα του συλλόγου. Η πλειοψηφία του κόσμου της ομάδας θα ήθελε κάποια στιγμή να γίνει πραγματικότητα το σύνθημα "Παύλο θεέ, πάρε την ΠΑΕ", γιατί είναι ο άνθρωπος που εκφράζει το οπαδικό αίσθημα, που νοιώθει τον παλμό του οπαδού και πείθει πως ζει για τον Παναθηναϊκό. Ομως, στο θέμα της πολυμετοχικότητας η στάση του είναι λανθασμένη. Προτιμά να μιλά μέσω της εφημερίδας που εκδίδει ο γιος του Δημήτρης, παρά να ζητήσει από τους υπόλοιπους μετόχους να καθίσουν γύρω από ένα τραπέζι και να συζητήσουν ανοιχτά. Και όσο αυτή η τακτική συντηρείται τόσο θα μεγαλώνουν και οι δικές του ευθύνες, σε περίπτωση που το πολυμετοχικό σχήμα τελικά ναυαγήσει...


Η "πέτρα του σκανδάλου" που προκάλεσε την αντίδραση Βγενόπουλου


...και η "πέτρα του σκανδάλου" που προκάλεσε την αντίδραση Τζίγγερ...


18 comments:

gatti said...

Unfair...

Laplace said...

unfair ηταν η αντιδραση βγενοπουλου κ ολων οσων λεει κ κανει τοσο καιρο

κ στο λεω εγω ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ εδω κ καιρο

τα εκαναν σκατα τζιγκερ-βγενοπουλος

και η μαλακια ειναι οτι ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ,ο τζιγκερ εστησε ενα ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ με την ΠΕΚ Κ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟ κ ηδη τα 9/10 των οσων εχω μιλησει απο το πρωι το εχουν καταλαβει.

οποιος δεν το καταλβαινει,θα το καταλαβει αργα

The Bgt said...

Παντως εδω που τα λεμε, χρυσαφι πιανει ο Τζιγγερ σταχτη και μπουρμπερη γινεται..

Μα ηθελα να ξερα σαν επιχειρηματιας τοσο χαλια ειναι? Γιατι αν δεν ειναι τοτε του καταλογιζω προθεση οτι θελει να κρατα τον ΠΑΟ χαμηλα.

Γιατι το να σε βριζουν 2εκ οπαδοι δεν ειναι οτι και καλυτερο αρα καποιο αποτερο σκοπο εχεις. Εκτος αν εισαι ΤΕΛΕΙΩΣ ανικανος.

Και αυτος ο Γιαννακοπουλος δε μπορουσε να περιμενει μετα το τελος της συμμετοχης της ομαδας στο Τσ.Λ. ?
Δηλαδη νοιαζεσαι για το καλο του συλλογου και δυναμιτιζεις τα παντα πριν απο την ευρωπαικη του εμφανιση? Καλο κουμασι ειναι και ο γιος του...

gatti said...

To unfair αναφέρεται σε όλους τους.

Τον Τζίγγερ τον ξέρουμε. Δεν περιμένουμε να αλλάξει. Στα ίδια μπορεί να μείνει, χειρότερος μπορεί να γίνει, αλλά να καλυτερέψει αποκλείεται.

Για τον Βγενόπουλο έχω πάντα επιφυλάξεις. Και είναι λογικό. Τώρα μάλιστα έχω περισσότερες από πριν. Ειδικά όταν βλέπω πως οι δηλώσεις του δεν συνάδουν με τις πράξεις του.

Τους Γιαννακόπουλους τους αγαπάω. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τους δω σαν "ιερές αγελάδες" του Παναθηναϊκού. Οταν κάνουν κι αυτοί λάθη θα το πω. Και λάθος θεωρώ να τα χώνουν (και μάλιστα τόσο χοντρά) μέσω της εφημερίδας τους. Εχεις πρόβλημα; Συζητάς για να τα βρεις. Αν δεν τα βρεις, φεύγεις. Και τότε έχεις όχι απλά δικαίωμα, αλλά υποχρέωση απέναντι στον κόσμο του Παναθηναϊκού να εξηγήσεις τους λόγους της αποχώρησής σου.

Δεν μπορείς όμως να είσαι ΚΑΙ εντός ΚΑΙ εκτός!

gatti said...

@The Bgt: Aλλη εξήγηση για τον Τζίγγερ δεν μπορώ να βρω παρά μόνο την αλαζονεία της οικογένειας σε ό,τι αφορά ζητήματα του Παναθηναϊκού τον οποίο μετά από τόσα χρόνια θεωρεί "τσιφλίκι" του.

Ισως να το έχει πάρει πεισματικά, έτσι κι αλλιώς ανέκαθεν οι Βαρδινογιάννηδες δεν έδιναν σημασία στις επιθυμίες του κόσμου, έκαναν ό,τι νόμιζαν αυτοί σωστό.
Αλλά εν πάση περιπτώσει δεν περιμένεις από τον Τζίγγερ να κάνει την υπέρβασή του. Αν δεν ήταν αυτός που είναι δεν θα φτάναμε στο σημείο να κάνουμε συλλαλητήριο για να φύγει.

Ούτε καν από τον Βγενόπουλο περιμένεις πολλά. Και επειδή ακόμα δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς και επειδή το έχει δηλώσει ότι δεν έχει εμπειρία με τα διοικητικά μιας ομάδας. Δεν μπορείς καν να ξέρεις ότι "ρουκέτες" σαν την εκτοξεύτηκαν λόγω της απειρίας του ή εκ του πονηρού.

Από τον Γιαννακόπουλο, όμως, που τον νιώθεις "κομμάτι του πράσινου εαυτού σου" έχεις απαιτήσεις. Μεγάλες. Και περιμένεις να βάλει το καλό της ομάδας πάνω απ΄ όλα. Ηταν εντελώς άκυρη η στιγμή, παραμονές του αγώνα με την Βιγιαρεάλ να κάνει αυτή την επίθεση που ήταν επόμενο να προκαλέσει αντιδράσεις.

pensierix said...

Χρειαζόταν στοιχειώδης νοημοσύνη για να καταλάβει κανείς ότι ο Βγενόπουλος χρησιμοποιούσε και δημαγωγικές πρακτικές προκειμένου να μπει στη ΠΑΕ. Από τη στιγμή που ο σκοπός του επετεύχθη, θα ήταν παράλογο να συνεχίσει να συμπεριφέρεται κατά τον ίδιο τρόπο. Ο Τζίγγερ, για τα δεδομένα των Βαρδινογιάννηδων, την υπέρβασή του την έκανε με το άνοιγμα της ΠΑΕ.

Οι Γιαννακόπουλοι ακόμα ψάχνονται, αν και είναι ξεκάθαρο ότι ούτε πολυμετοχικότητα γουστάρουν , ούτε τίποτα. Αναγκάστηκαν να μπουν όπως μπήκαν στο νέο σχήμα για να μην μείνουν στην απέξω αλλά εξακολούθησαν να συμπεριφέρονται όπως και πριν την πολυμετοχικότητα. Αιχμές, χάιδεμα στα αυτιά των φιλάθλων και πιστοποιητικά παναθηναικών φρονημάτων μέσω της Πράσινης. Ετυχε χτες να διαβάσω το μπλογκ του Βασιλαρά. Δικαιολογούσε το άρθρο του Πρασινοφρουρού λέγοντας ότι η πλειονότητα των οπαδών "μαλάκες" αποκαλούσε μετα το παιχνίδι τους παίκτες οπότε δεν βρίσκει τίποτα το μεμπτό στο εν λόγω άρθρο. Εκεί φτάσαμε...Για να μη μιλήσω με πόση αλαζονεία αυτοί οι κύριοι θεωρούν τους εαυτούς τους εκφραστές της πλειονότητας των φιλάθλων του ΠΑΟ. Τους θεωρώ δημαγωγούς χειρίστου είδους...

Στην προκειμένη περίπτωση δεν θα κρατήσω τις ίδιες αποστάσεις και θα πω ότι τη δεδομένη στιγμή την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν οι Γιαννακόπουλοι, διότι μόνο διχασμό έχουν προσφέρει. Δεν εξετάζω τα λάθη σε θέματα διοίκησης, το αν ο Βγενόπουλος έκανε το ένα ενώ υποσχέθηκε το άλλο κτλ. Δεν στηρίζουν έμπρακτα το νέο σχήμα (όλα ξεκινούν από εκεί) αλλά δυναμιτίζουν ό,τι πάει να γίνει, είτε με την επιδεικτική απουσία τους από τα πράγματα είτε με τον πόλεμο μέσω της φυλλάδας του Δημητράκη...

coachp said...

Για μένα τα πράγματα εχουν ως εξής...

Ο Τζίγγερ ,οντως, παίζει ενα παιχνιδάκι στην πλάτη του Παύλου. Και βρήκε τα σωστά πατήματα, διοτι, η Πράσινη το ξεφτύλλισε εντελώς.
-Απο τη στιγμή που Βαρδινογιάννης και Γιαννακόπουλος εχουν μίσος πολλών χρόνων, δεν γίνεται να συμπορευτούν σε καμία κίνηση.
- Απο τη στιγμή που ο Τζίγγερ εχει το 60% των μετοχών και δεν θέλει τον Παύλο, ειναι δεδομένο οτι κάποια στιγμή θα πρέπει και οι υπόλοιποι πολυμετοχικοι εαν θέλουν να συμμετάσχουν στην ΠΑΕ να πάρουν το μέρος του Τζιγγερ.
- Ειναι ξεκάθαρο οτι ο τζίγγερ ΔΕν θέλει τον Παύλο. Ο Παύλος το ξέρει και ΔΕΝ μπορεί φυσικά να το δεχτεί...

Προσωπική μου άποψη ειναι οτι ο Παυλος θα έκανε καλύτερη ομάδα απο τον Τζίγγερ διοτι ειναι πιο τρελός. Αλλά, απο τη στιγμή που δεν πουλάει ο Τζιγγερ, πρέπει να καταλάβει κι ο Γιαννακόπουλος οτι κάνει κακό στην ομάδα.
Δυστυχώς η υπερβολική αγάπη του Παυλου για τον Παναθηναϊκό και η κοντρα του με τον βαρδινογιάννη τον οδηγούν σε λάθος κινήσεις. Πρέπει να κάνει πίσω. Δεν γίνεται αλλιώς. Κανει κακό στην ομάδα που αγαπάει.
Δυστυχώς. Δυστυχώς. Ολες οι ομάδες χρειάζονται προεδρους α λα Γιαννακόπουλος και μακάρι να είχαν, αλλα απο την στιγμή που δεν τον θέλει ο άλλος, καλύτερα να τους αφήσει ησυχους. Τροφή στον Ολυμπιακό δίνει. Η λεπτή ισσοροπία ανάμεσα στο μίσος και την αγάπη, το καλά και το κακό και άλλα τέτοια...

The Bgt said...

Μια μικρη ενσταση

Πιστευω οτι ολοι οι παρεδροι πανω απο ολα ευχαριστουν τον εαυτο τους (ειτε απο συμφερον, ειτε γιατι τους αρεσει να τους λατρευουν ειτε γιατι ευχαριστιουνται με τις επιτυχιες της ομαδας ειτε γιατι ειναι power freaks, διαλεξτε και παρτε τελος παντων).

Πανω απο ολα ομως συνηθως ερχεται ο εγωισμος τους. Και στην συγκεκριμενη περιπτωση ο κος Γιαννακοπουλος δεν εχει τον ΠΑΟ πανω απο ολα ουτε ειναι ο ιδανικος προεδρος μιας και ξεκαθαρα βαζει την προσωπικη του ενοχληση πανω απο την ηρεμια της ομαδας που τοοοοσο αγαπαει.

Αυτο το λεω γιατι οι αγιογραφιες των Γιαννακοπουλεων εχει αρχισει και μου δινουν στα νευρα.

Ναι ειναι απλοι ανθρωποι (δε θα ξεχασω ποτε οταν ειδα τον Παυλο να περπαταει στην Πατησιων χωρις μπραβους ή συνοδεια και να τον χαιρετανε οι παντες)
Ναι εχουν ξοδευσει του κοσμου τα λεφτα
Ναι εχουν φερει κουπες..
ΑΛΛΑ και αυτοι ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ, λατρεια και μεγαλεια.

Ασε τη μανια τους να ευχαριστουν τον υπεροχο κοσμο του ΠΑΟ μετα απο συμπεριφορες χουλιγκανισμου. Αλλα ετσι ειναι η αλληλολατρεια..θελει αλληλοταϊσμα και αλληλοσυμπαρασταση..

"Ο προεδρος που θα θελαν ολες οι ομαδες".. χμμμ...

The Bgt said...

Απροπο, ξερει κανεις (κοουτς?) τι ρολο παιζει αυτος ο Φορεας? Που εστειλε φιρμανι οτι δε ξαναπαταει στο γηπεδο παραμονες του ματς με τη Βιγιαρεαλ?
Ωρε, θελω να νικησει η ομαδα την Τριτη και να μην πανε οι παικτες για ΟΛΕ αλλα για ΟΡΣΕ.

Μου φαινεται οι θυρες του ΠΑΟ εχουν γαυροποιηθει πληρως (βεβαια μπορει και απο το πολυ τον μπαφο να εχει γινει ζελεδακι το μυαλουδακι τους, ποιος ξερει..)

mahler76 said...

Παπάρια μάντολες και φέτος η ομάδα.

koutavaki said...

Δε μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου όσον αφορά τους...μετόχους.Ο Πατέρας δείχνει ο πιο συμπαθής για την ώρα,αλλά προσωπικά ο αόρατος μέτοχος(κατά το αόρατος τοίχος)Βγενόπουλος στο λαιμό μου κάθεται.Δεν ξέρω γιατί,αλλά μόλις άκουσα ότι έρχεται στην Πανάθα,το πρώτο πράγμα που είπα ήταν ...φτου!Το λέει και ο λαός άλλωστε:Οι πολλοί καπετανέοι το βουλιάζουν το καράβι.Πόσο μάλλον οι πάρα πολλοί και επιχειρηματίες!!!Όσον αφορά στην πράσινη κ***φυλλάδα...χειρότερη και από τον Πρωταθλητή κατάντησε!!!Ε ψιτ κύριοι:καλή και άγια η στήριξη στον τεντά, αλλά δεν παίζει αυτός μπάλα ζωάκια μου.Εκτός και αν θέλετε να πουλήσουμε όλο το ρόστερ και να πάρουμε άλλο.

gatti said...

@pensierix: Aκόμα και η στοιχειώδης νοημοσύνη πάει ...περίπατο όταν είναι κανείς απελπισμένος και ξαφνικά χαράζει μπροστά του η ελπίδα. Είναι αλήθεια ότι πολύς κόσμος βασίστηκε στον Βγενόπουλο και όταν, μετά την επίτευξη της πολυμετοχικότητας τραβήχτηκε στο περιθώριο ερμήνευσε θετικά αυτή την κίνηση ως απόδειξη έλλειψης ματαιοδοξίας και διάθεσης προβολής. Τώρα βέβαια, μετά από καιρό, αρχίσαμε να βλέπουμε και άλλα πράγματα.

Για τον Τζίγγερ έχεις δίκιο, για τα δεδομένα της οικογένειας ήταν όντως υπέρβαση το άνοιγμα της ΠΑΕ.

Και για τους Γιαννακόπουλους συμφωνώ. Ακόμα ψάχνονται. Οι σημερινές τους δηλώσεις περί ενότητας μία ημέρα μετά τις επιθέσεις της "Πράσινης" δείχνουν ότι δεν έχουν ακόμα σταθερή θέση. Ηταν φανερό εξ αρχής πως "σύρθηκαν" στην πολυμετοχικότητα και για μένα η πιο τρανή απόδειξη γι΄ αυτό ήταν το γεγονός ότι δεν καλύφθηκε καν ο αρχικός στόχος των 80 εκατομμυρίων ευρώ. Ενα ποσό που ένας τρελαμένος Γιαννακόπουλος μπορούσε να το καλύψει μόνος του. Αλλά από την στιγμή που γνώριζε πως άλλος θα διοικεί δεν είχε τη διάθεση να το κάνει. Οσα "δίκια" όμως κι αν έχει η συμπεριφορά του δεν είναι η ενδεδειγμένη.

Μέσα από την "Πράσινη" ξέρω αρκετά παιδιά και μπορώ να σου πω ότι είναι καλά παιδιά. Βέβαια αυτό δεν έχει σημασία, όλοι καλοί και όλοι Παναθηναϊκοί είμαστε. Το θέμα είναι πώς εκφράζουμε αυτή την αγάπη και αν αντιλαμβανόμαστε πως κάποιες θέσεις διχάζουν και κάνουν κακό στην ομάδα.

Αυτό για τους "μαλάκες" είναι απίστευτο επιχείρημα! Ναι, πολλοί οπαδοί τους αποκάλεσαν έτσι, αλλά αυτοί οι οπαδοί δεν είναι στη διοίκηση της ομάδας ούτε έδωσαν τα χέρια με τους υπόλοιπους πολυμετοχικούς για να πάνε τον Παναθηναϊκό μπροστά. Λειτουργούν αποκλειστικά με το συναίσθημα, χαίρονται, λυπούνται. Αυτός που ανήκει στη διοίκηση οφείλει να είναι περισσότερο ψύχραιμος και να μην λαϊκίζει...

gatti said...

@coachp: Για πρώτη (ίσως και για μοναδική) φορά συμφωνούμε τόσο πολύ.

Ο Παύλος θέλει σαν τρελός την ΠΑΕ, ο Τζίγγερ δεν γουστάρει με τίποτα να του την πουλήσει κι έτσι βρίσκονται και οι δύο μέσα σε ένα πολυμετοχικό σχήμα χωρίς να αντέχει ο ένας την παρουσία του άλλου. Αν ο Παύλος δεν έμπαινε όλοι θα τον κατηγορούσαν, αφού είναι δεδηλωμένη η επιθυμία του να πάρει και το ποδόσφαιρο. Αναγκάστηκε λοιπόν να μπει με μισή καρδιά.

Κι εγώ το πιστεύω ότι θα έκανε καλύτερη ομάδα, γιατί είναι πρώτα απ΄ όλα οπαδός και δεν λυπάται τα λεφτά του, άσε που πλέον έχει και διοικητική εμπειρία.

Αλλά από την στιγμή που οι Βαρδινογιάννηδες δεν πουλάνε, τι πρέπει να γίνει; Να το διαλύσουμε το μαγαζί ή να το χωρίσουμε στα δύο;

gatti said...

@The Bgt: Το έχουμε μάλλον λύσει αυτό και έχουμε συμφωνήσει όλοι. Από την στιγμή που με αυτές τις κινήσεις βλάπτει την ομάδα, σημαίνει ότι βάζει τον εαυτό του πάνω από αυτή.

Είναι όμως βαρύ να λες ότι όλα αυτά τα κάνουν εκ του πονηρού. Οι άνθρωποι έχουν χορτάσει από μεγαλεία και λατρεία. Εγω νομίζω ότι είναι περισσότερο η τσαντίλα τους που βρέθηκαν εγκλωβισμένοι σε μια αδιέξοδη κατάσταση που τους ωθεί σ΄ αυτές τις λάθος κινήσεις.

Για τον Φορέα δεν ξέρω πολλά πράγματα. Δεν ασχολούμαι με τα συνδεσμιακά, ίσως κάποιος άλλος που γνωρίζει θα μπορούσε να μας διαφωτίσει. Ηταν πάντως τελείως άκυρη η στιγμή που έβγαλαν την ανακοίνωση.

Συμφωνώ πως τείνουμε προς γαυροποίηση... Δυστυχώς...

gatti said...

@mahler76: Τι είχες ΠΑΟ, τι είχα πάντα...

gatti said...

@koutavaki: Eγώ δεν μπορώ να πω ότι θύμωσα όταν ήρθε ο Βγενόπουλος. Ωστόσο, τον είδα από την πρώτη στιγμή με επιφύλαξη και θα συνεχίζω όσο τα λόγια απέχουν από τις πράξεις.

Για καπεταναίους λέει ο λαός ή για πολλούς ...κοκόρους; :)))

Eίναι δύσκολο να συμφωνήσουν τέσσερις διαφορετικοί άνθρωποι, που μάλιστα διαθέτουν μεγάλο εγωισμό επειδή είναι επιτυχημένοι ο καθένας στον τομέα του. Αμα δεν έχουν καλή πίστη μεταξύ τους καταλαβαίνεις πόσο χειρότερα γίνονται τα πράγματα.

Δεν το συζητάμε ήταν βαριά όσα έγραψαν στους παίκτες. Ακούς εκεί: "Παίξτε μπάλα μαλακισμένα!" από την εφημερίδα ενός εκ των τεσσάρων πολυμετοχικών! Χοντρό!

pensierix said...

Αφού ξέρεις παιδιά από τη Πράσινη, gatti μου, δεν τους λες να σου δώσουν μια στήλη να γράφεις κι εσύ μπας και καταλάβουν κάποια πράγματα; Ε ρε μια gatti που τους χρειάζεται...:))))

Κι επειδή είμαστε σε κλίμα Μαχαιρίτσα (μαχαίρια και Τιτανικοί), αφιερώνω το στιχάκι στους Γιαννακόπουλους:
" Αλλά εσύ κάτι έχεις, είσαι εδώ μα απέχεις"...

gatti said...

@pensierix: Tι στήλη να μου δώσουν; Αφού "κράζω" ΚΑΙ την "Πράσινη". Με την πρώτη στήλη που θα τους παρέδιδα, θα με πετούσαν έξω! :)))

Απόλυτα ταιριαστό το στιχάκι!