Thursday, March 12, 2009

Δίλημμα






Τελικά τι είναι χειρότερο; Να προκρίνεται η μισητή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να σκοράρει ο Ρονάλντο ή να αποκλείεται ο Σιχα-Μουρίνιο και να του τα χώνει ο κλαψιάρης; ΔΙΛΗΜΜΑ!!!


Scratch: Tι πέναλτι εκτέλεσε ο μυρουδιάς ο Βούτσινιτς!!!

Scratch 1: Mπάρτσα ζούμε, στη Ρώμη να σε δούμε!!! Λίβερπουλ παρομοίως!!! Και όποια θέλει ας κερδίσει!

19 comments:

koutavaki said...

Δεν ξέρω για σενα gatti και για τους άλλους φίλους εδώ,αλλά εγώ πολύ το χάρηκα που αποκλείστηκε η Ίντερ!Γιατί για μένα ο Μουρίνιο είναι από τις πιο αντιπαθής φάτσες και έγινε περισσότερο με τις δηλώσεις του μετά τη φάση των ομίλων.Ότι και καλά ήθελε να μας ξαναβρει μπροστά του για να πάρει το αίμα του πίσω!So now take to have!Γιατί μπορεί να είπα ότι το είχαμε χθες αλλά δεν πίστευα ότι θα πηγαίναμε και παραπέρα από τους 8,μην τρελαθούμε!Και για να μην παρεξηγούμαι,το ότι αποκάλεσα το χθεσινό φαρμάκι,χαριτολογώντας το είπα.Είπαμε,και ως εδώ ήταν παραπάνω από καλά.
Υ.Γ.Πάει και η Μάλαγα!Πάμε γι' άλλα!

Γιώργος Τ. said...

Χεχε!! Μαζί σου!! Λίβερπουλ-Μπαρτσελόνα στον τελικό με χίλια!!!!
Εγώ είμαι λάτρης του Μουρίνιο αλλά παράλληλα μισώ την Ίντερ (αλλά και την Μάντσεστερ και τον κλαψιάρη).. Δεν ξέρω ποιόν θα προτιμούσα να περάσει.. Μάλλον τον Μουρίνιο..

Ντεμης said...

Ποια Μπαρθελόνα τώρα, μη με εκνευρίζεις! Ο έλληνας εκφωνητής ψες βράδυ "ολοκλήρωσε" με το γκολ τού Μέσσι σαν την Πετρούλα! Ουστ, γαύροι της Ισπανίας, δεν τα μπορώ κάτι τέτοια, που να πέσετε πάνω στη μισητή Γιουνάϊτεντ να φάτε επτά απ' τον θεό Κριστιάνο να πήξει η βάκλα σας.
Έλεος πια με τον φασισμό αυτό, να πρέπει όλοι ανεξαιρέτως να τους θαυμάζουμε και να τους υποστηρίζουμε για τη μπάλα που παίζουν! Ε δεν τους "πάω" βρε Γκάττι μου, τέλος! Κι η Μπάγιερν έπαιξε μπαλάρα, σιγά μη θαυμάσω κι αυτούς!
Απορώ πού το βλέπεις το δίλημμα! Liverpool και τα μυαλά στο μπλέντερ! Άκου κει, να έχεις δίλημμα μεταξύ Λίβερπουλ και Καταλούνιας! Καλέ, είσαι σίγουρα Παναθηναϊκός;... Με τρομάζεις!

The Bgt said...

ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!!!! ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ!!
Ε οχι και γαυροι της Ισπανιας η Μπαρτσα!!!!

η ομαδα του κατεστημενου ειναι η Ρεαλ..του Φρανκο και του βασιλια.

Αντιθετως οι γαυροι της Αγγλιας ειναι η Λιβερπουλ.

Παλουκοκαύτης said...

Εγώ πάλι που υποστηρίζω την μεγάλη ομάδα του Merseyside, δηλ. την Έβερτον, τί να πω; Τουλάχιστον πιάσαμε πελάτη την (μισητή) Λίβερπουλ φέτος... Πάμε ολοταχώς για Κύπελλο πλέον και για Κυπ.Ουέφα του χρόνου!

Πρέπει να ομολογήσω πάντως πως μόνο οι κόκκινες φανέλες να κατέβουν στο Anfield (προσοχή: σε ευρωπαϊκό παιχνίδι) μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε...Στις εγχώριες διοργανώσεις βέβαια είναι άλλη ιστορία.

ΥΓ Η Λίβερπουλ μισήθηκε μετά τον ημιτελικό του 85 (βλέπε χειρούργο Κάιζερ), την ίδια εποχή που η Έβερτον μεσουρανούσε...

pensierix said...

Δυσκολεύομαι πολύ να καταλάβω το πάθος που βγάζουν ορισμένοι για τις "ξένες" ομάδες. Τους ακούς να μιλάνε λες και έχουν γεννηθεί πχ με ένα κασκόλ της Λίβερπουλ στο λαιμό και συνήθως έχουν κι ένα περίεργο στυλάκι, λίγο σνομπ και λίγο "λάτρεις του καλού ποδοσφαίρου". Κι εγώ ζω στη Ρώμη, συμπαθώ τη Ρόμα (θλίψη σήμερα οι Ρωμαίοι, τα έχουν βάλει με τον Μπαπτίστα για το γκολ που έχασε και όχι με τον Βούτσινιτς οι Λατσιάλι τους έχουν ταράξει στο δούλεμα) αλλά δεν μπορώ να μιλάω με τόσο πάθος όπως κάνουν άλλοι για τη Ρεάλ, τη Μάντσεστερ κτλ κτλ. Καταλαβαίνω τη συμπάθεια, αλλά μέχρι εκεί..

Ο Μουρίνιο είναι μεν αντιπαθητικός, αλλά τουλάχιστον ξεφεύγει από το πολιτικά ορθό και τις κοινότοπες δηλώσεις των προπονητών. Είναι και πανέξυπνος, έχει καταλάβει ότι η πολεμική που δημιουργεί, ενισχύει και το προφίλ του. Εδωσε πάλι ρεσιτάλ χτες με τους Ιταλούς ΑΡΔ, γέλασα πολύ. Περιττό να σας πω ότι οι ΑΡΔ , μετά τις επιθέσεις που δέχτηκαν, τον έχουν στη μαύρη λίστα και τον περίμεναν στη γωνία. (λες και χτες έφταιγε ο Μουρίνιο που ο Ιμπραήμοβιτς έχανε τα άχαστα). Η πρώτη του κουβέντα στη δημοσιογράφο μετά το ματς ήταν: "Xαρήκατε, ε;"
:)))))

MenieK said...

Ποιο δίλημμα, γάτα μου? ΔΕΝ υπάρχει δίλημμα! Τι στιγμή που ο Ρονάλντο και ο Αντερσον έβγαλαν τις φανέλες (στη λήξη και -πέρα από πλάκα- μετά από παιχνίδι που έθετε τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ διλλήμματα: ποια είμαι, πού πάω, γιατί βλέπω ελληνικό ποδόσφαιρο και τέτοια), έπαψε να υπάρχει δίλημμα!
Ως προς τη συνέχεια, φυσικά Μπάρτσα otra vez y otra vez y otra vez, όχι γιατί είναι οι γαύροι της Ισπανίας (άκου οι γαύροι της Ισπανίας τες παν, καλό), αλλά επειδή παίζουν ΤΗΝ μπάλα (το γκολ του Μέσι πρέπει να το παίζεις στο αργό για να το πιάνει το μάτι ως φυσιολογική ταχύτητα).
Υ.Γ σχετικοάσχετο: επειδή είμαι μια γαύρα σε ένα βαζελοσχολείο (τι να σου κάνουν κι αυτά? σχεδόν πίσω απ' τη Λεωφόρο μεγαλώνουν τα πουλάκια μου, τους τρέλαναν τα τοξικά χεχε!) την Τετάρτη, έβαλα τα στενοχωρημένα (έως σκασμένα, καθότι μικρούλια) παιδάκια μου να εκφράσουν με καθιερωμένες λογοτεχνικές μορφές τα συναισθήματα τους από την ήττα (την ιδέα την έκλεψα από ένα κομμάτι από το βιβλίο του Γ. Κεντρωτή "45 χρόνια βάζω γκόλ -ξέρεις εσύ σε ποιούς, μη σε πω και σε πικραίνω-". το οποίο στο συστήνω- -κι ας είσαι αντιθέτου- είναι εξαιρετικό). Κάποια λοιπόν είναι πάααααρα πολύ καλά (όπως και τα βαζελοσυγγραφάκια μου) και σε θυμήθηκα επανειλημμένα με τα παραποιημένα (ή μάλλον προσαρμοσμένα) τραγουδάκια σου... Θα ήθελα πολύ να ανεβάσω ένα στα σχόλιά σου, αλλά δεν θα ήθελα να το πάρεις σαν ειρωνεία, το ακριβώς αντίθετο.
ΔΕΝ είμαι να σηκώνομαι από ίωση, γίνομαι απίστευτα φλύαρη...
Σε φιλώ:-)

KitsosMitsos said...

Σωστό το δίλημμα! Χαχαχα!
Καλησπέρες.

Γιωργος Κεντρωτης said...

Για τη Λίβερπουλ και για τη Μπάρτσα συμφωνούμε απόλυτα. Πές μου ότι είσαι Μπόκα και Άγιαξ, να πάω να κοιταχτώ (ξανά) σε καναν γιατρό Είναι οι ομάδες που αγαπώ. Δεύτερη η Μπόκα, τρίτος ο Άγιαξ, τέταρη η Λίβερπουλ και πέμπτη η Μπάρτσα. Εγκαρδιότατους χαιρετισμούς, κυρία μου.

gatti said...

@koutavaki: Για μένα ήταν πραγματικά ένα από τα ζευγάρια που αν ήταν δυνατόν θα ήθελα να αποκλειστούν και οι δύο. Ο Μουρίνιο είναι όντως αντιπαθής, αν και δεν είναι να δίνεις τόσο μεγάλη σημασία στις δηλώσεις που κάνει για να πικάρει τους αντιπάλους. Αυτές θεωρώ ότι είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Ε ναι μια χαρά ήταν και ως εδώ. Μακάρι να φτάναμε κάθε χρόνο.

ΥΓ. Λες να συναντήσουμε τον γαύρο στον ημιτελικό του φάιναλ φορ;

gatti said...

@Γιώργος Τ.: Δύο στα δύο έχουμε; Μπράβο μας!!! Ε, στο θέμα του Μουρίνιο, δεν θα σου κάνω τη χάρη! :pp

Oύτε Μάντσεστερ ούτε Ιντερ, ούτε κλαψιάρη ούτε Σιχα-μουρίνιο...

gatti said...

@Ντέμης: Mα τι πίνεις, Ντέμη μου; Το δίλημμα δεν ήταν Μπάρτσα ή Λίβερπουλ. Τις λατρεύω και τις δύο οπότε μακάρι να φτάσουν στον τελικό και η καλύτερη να το πάρει. Το δίλημμα ήταν Μάντσεστερ ή Ιντερ, Κριστιάνο Ρονάλντο ή Μουρίνιο.

Αμάν πια αυτό το μίσος σου για τη Μπάρτσα! Αμάν! E όχι και γαύροι της Ισπανίας!!! Για όνομα!!!

Και γιατί παρακαλώ να μην είμαι Παναθηναϊκός; Λίγοι Παναθηναϊκοί αγαπάνε αυτές τις δύο ομάδες;

gatti said...

@The Bgt: Την Ρεάλ δεν την πάω. Μπάρτσα και τα μυαλά στα κάγκελα.

Αλλά όχι και γαύροι της Αγγλίας η Λίβερπουλ!

Α πα πα. Δεν σας προλαβαίνω! Από πού να ξεφύγω;

gatti said...

@Παλουκοκαύτης: Aλλος από εδώ που μισεί την Λίβερπουλ. Εγώ πάλι δεν την αντιπαθώ την Εβερτον. Αλλά δεν μπορώ να δω καμιά αγγλική ομάδα σαν την Λίβερπουλ. Μ΄ αυτήν μεγάλωσα, αυτήν αγάπησα, ο Κέβιν Κίγκαν ήταν ο πρώτος παίκτης που συμπάθησα στο Νησί. Αν δεν με έχει επηρρεάσει απόλυτα το Αλτσχάιμερ και θυμάμαι καλά στην Εβερτον έπαιζε ίδια εποχή ένας παίκτης που συμπαθούσα, ο Duncan McKenzie...

gatti said...

@pensierix: Δεν ξέρω αν παθιάζονται τόσο πολύ οι άλλοι, εγώ μάλλον όχι. Αλλά σίγουρα κάποιες ομάδες σου κάνουν κλικ, τις συμπαθείς λίγο παραπάνω από τις άλλες και παρακολουθείς από εκεί και πέρα την πορεία τους.

Για τον Μουρίνιο έχεις δίκιο. Από ένα σημείο και πέρα ό,τι λέει είναι για να συντηρεί τον μύθο του.

gatti said...

@MenieK: Μπα, νομίζω ότι το συγκεκριμένο κριτήριο το έχω αφήσει προ πολλού πίσω μου. Παρατηρώ βέβαια τα κορμιά αλλά από ...ακαδημαϊκό ενδιαφέρον πια...

Η Μπάρτσα μου μοιάζει ένα ποίημα ό,τι κι αν ακούσω δεν αλλάζω γνώμη. Αλλά ανεξάρτητα από το αν παίζει καλό ποδόσφαιρο, την αγαπάω αυτή την ομάδα.

Αχ, τα καημένα τα ...βαζελάκια τι τους έμελλε! Να έχουν εκπαιδευτικό γαυρίνα! :pp

Εννοείται πως μπορείς να τα ανεβάσεις στα σχόλια, το συζητάς; Και πάνω από ένα ("κακούργα" με τον πόνο των παιδιών έπαιζες, τι τους έβαλες να γράψουν!!!).

ΥΓ. Περαστικούλια σου!
Φιλιά! :)))

gatti said...

@KitsosMitsos: Xαίρομαι που συμφωνούμε!

Καλημέρα! :)))

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: KAI Λίβερπουλ ΚΑΙ Μπάρτσα, ΚΑΙ Μπόκα Τζούνιορς, είναι δυνατόν να ρωτάς, ο Πίμπε Ντ΄ Ορο έπαιζε εκεί! Και ο Αγιαξ συμπαθής μου είναι αλλά δεν κόβω και φλέβα. Βρε, μπας και πρέπει να πάω κι εγώ στον γιατρό;

Νάσαι καλά, αγαπητέ!

Γιωργος Κεντρωτης said...

Όχι, αγαπητή μου! Δεν θες γιατρό (ούτε και εγώ!). Αλλού συμπίπτουμε, αλλού όχι! Βλέπεις, πάντως, μπάλλα και η ματιά σου εκτός από σωστή είναι και δίκαιη. Ξέρω τί λέω. Οπαδός είμαι και εγώ και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Σε χαιρετώ από το Λεκανοπέδιο. Κατέβηκα να δώ τον -όπως τον αποκαλείς- ακατονόμαστο (εντάξει: και την οικογένεια!) Χαίρε.