Wednesday, March 18, 2009

Ασπρη λίστα, μαύρη λίστα


Λίστες. Μάλιστα κύριοι, οι λίστες μπήκαν για τα καλά στη ζωή μας αφού το πρωτάθλημα έχει ουσιαστικά τελειώσει και κάπως πρέπει να βγάλουν το ψωμάκι τους και οι ΑΡΔ. Ελάτε δηλαδή λίγο κι εσείς στη θέση τους. Θυμηθείτε την περυσινή σεζόν. Που οι ομάδες ήταν δίπλα δίπλα και κονταροχτυπιόντουσαν για το κατσαρόλι. Οσο να το κάνεις υπήρχε ενδιαφέρον, υπήρχε τζερτζελές. Ειδικά πέρσι τι να λέμε! Από τη μια ο Πεσέιρο(υ) που κρατούσε το κατσαρόλι στα χέρια και του το πήρε ο Ρατζίνσκι και του το πέταξε μέσα στα Πηγάδια, από την άλλη ο ΟΦΗ, το παράρτημα ντε που μας έριξε την ξεγυρισμένη την τεσσάρα, είχανε οι ΑΡΔ να γράφουνε του κόσμου τα πράγματα. Οχι μια εφημερίδα, δύο κι άλλες δύο γεμίζανε. Βάλε τώρα από την άλλη την ΑΕΚ με τον Ντέμη που βγήκε και πέταξε λευκή πετσέτα ότι και καλά τελείωσε το πρωτάθλημα και απέτυχε η ομάδα και έτρεχε μετά να την μαζέψει πίσω όταν η ΑΕΚ ξαναμπήκε στο κόλπο. ΄Η μήπως ο γαύρος δεν είχε θέμα που έδιωξε τον Τάκη και πορεύτηκε η ομάδα με τον Σεγκούρα και είχανε αρχίσει να μουρμουράνε όλοι οι γαύροι ότι θα κάνει φτερά το κατσαρόλι; Σε αναβρασμό ήταν όλος ο κόσμος. Ενώ τώρα; Ηρεμίααααααααααα. Ησυχίαααααααααααα. Μια ήρεμη λίμνη για να κάνεις βαρκάδα είναι το πρωτάθλημα. Μια θάλασσα χωρίς κύμα. Κι ούτε ένα βοτσαλάκι δεν υπάρχει να πετάξεις μέσα να ταράξει λίγο τα νερά. Ε, ελάτε τώρα στη θέση του ΑΡΔ. Τι θα κάνει αυτός; Κλέφτης θα γίνει; Παίζει λίγο νωρίτερα από το συνηθισμένο τα γνωστά του χαρτιά. Μεταγραφές. Κανείς δεν ζημιώθηκε πουλώντας ελπίδα. Ασε που με τόσα ονόματα που αραδιάζονται όλο και κάποιο θα βγει.

Οπου και να ανοίξεις λοιπόν βλέπεις λίστες. Ασπρες λίστες, μαύρες λίστες. Ποιον θέλουν οι προπονητές και οι μάνατζερ πα να πει στην ομάδα και ποιος θα φάει σουτ. Ασε τώρα που έχουν ξαμολυθεί οι σκάουτ δεξιά κι αριστερά για να βρουν παιχτρόνια. Παρεμπιπτόντως, αυτή τη μαλακία με τους "σκάουτ-ερς" μόνο εμείς την έχουμε. Σκάουτ είναι η λέξη αλλά εμείς είπαμε να της βάλουμε και μια κατάληξη νάχει να μας βρίσκεται. Τέλος πάντων. Και διαβάζεις τώρα εσύ: Στην Πολωνία ο Βαζέχα. Κι εδώ τώρα για να πω την αλήθεια ένα ψυχοπλάκωμα σε πιάνει. Οπως και να το κάνεις ρε παιδί μου, άμα ακούς ότι πάει ο άλλος για παίκτες στην Πολωνία, ή τη Ρουμανία, ή την Σλοβακία μαραίνεσαι. Σε πιάνει μια μελαγχολία. Μπορεί να βρεις κανα παίκτη που θα βγάλει μάτια δεν λέω. Αλλά δεν έχει αίγλη αδερφάκι μου. Σου θυμίζει κάτι από το παρελθόν. Ακούς ας πούμε ότι πάει ο άλλος στη Λατινική Αμερική και αμέσως αναπτερώνεται το ηθικό. Γιατί ξέρεις ότι μπορεί μέσα στις φαβέλες να βρεις και κανα διαμαντάκι. Είναι η ήπειρος της ποδοσφαιρικής ελπίδας η Λατινική Αμερική. Οπως επίσης η Ευρώπη, η δυτική έχει άλλο αέρα. Ακούς ότι πάει ο Αντωνίου στην Γαλλία ή στην Ισπανία και έρχεσαι στα ίσια σου. Ακούς ότι πάει στη Γερμανία και την Αγγλία και κάνεις όνειρα. Μέχρι εκεί βέβαια, γιατί αν κινήσει για βορειότερα ξαναγυρίζουμε στην αρχική εντύπωση. Καθότι Σκανδιναβία και Ανατολική Ευρώπη ένα και το αυτό όταν μιλάμε για μπάλα. Εποχές Τζίγγερ και φτου κακά.

Από την άλλη τώρα έχουμε και τις επιστροφές. Είναι λέει να επιστρέψει ο Γιούρκας και την καλοβλέπουμε την περίπτωση. Τώρα δηλαδή για να πω την αλήθεια, έτσι που έχει κακοπάθει η θέση του δεξιού μπακ και μπροστά στην προοπτική να φάμε στη μάπα για άλλη μια χρονιά ως βασικό τον Σουηδό κιθαρίστα, θα έλεγα να έρθει ο Γιούρκας με ΧΙΛΙΑ. Αλλά όταν αρχίζουν οι δεύτερες σκέψεις αρχίζουν και οι ενδοιασμοί. Να έρθει ο Γιούρκας, αλλά ποιος Γιούρκας θα έρθει; Αυτός που είχε βάλει τη γκολάρα στην αχώνευτη και γυρνούσε ο Σερ Ραμολιμέντος και ρωτούσε ποιος είναι αυτός ο παίκτης; ΄Η θα έρθει ο χορτασμένος ποδοσφαιρικά και οικονομικά Γιούρκας για να κάνει χαβαλέ; Εχει κίνητρο ο Γιούρκας για να παίξει μπάλα, ή θα παίρνει σβάρνα τις αντιπροσωπείες της Φεράρι και της Λαμποργκίνι και θα αράζει στη Γλυφάδα με τις μοντέλες για καφέ; Κι είναι και το άλλο. Είναι καλά αγωνιστικά ο παίχτης, και γιατί εγώ νομίζω ότι τραυματίζεται όλο και πιο συχνά τελευταία;
Για το ότι το κασέ του είναι μεγάλο και περνάει ακόμα κι αυτό του Καραγκούνη δεν το συζητάω καν, αυτό είναι θέμα της διοίκησης και όχι δικό μου. Οποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια που λέει κι ο Θανάσης (ένας είναι ο Θανάσης).

Και εκτός από τον Σεϊταρίδη τώρα υπάρχει και ο Κατσούρ. Που κι αυτός λέει θέλει να γυρίσει. Και μπορεί να είναι κολλητός του Ντέμη, αλλά ο Ντέμης πια δεν υφίσταται στην ΑΕΚ, άρα δεν υφίσταται και κώλυμμα από πλευράς του να έρθει στην Πανάθα (άσε που είναι και βάζελος...). Και τον Κατσούρ τώρα κακό παίκτη δεν τον λες. Γιατί αν τον πεις, αφενός θα σε πούνε άσχετο αφετέρου θα πέσει φωτιά να σε κάψει. Αλλά πώς θα έρθει; Και κυρίως ποιος θα φύγει για να έρθει; Γιατί για να έρθει, σημαίνει ότι κάποιος θα φύγει. Αν με εννοείς τι εννοώ. Ασε που έχει ένα μπλαζέ ύφος που μπροστά του ο Μάντζιος είναι μαθητούδι του νηπιαγωγείου. Αντέχει η ομάδα δύο μπλαζαδούρες μαζί; (Λες να φύγει ο Βαγγελάκης;).



Στο γαύρο τώρα εδώ και μια εβδομάδα (και παραπάνω) ζούμε στον αστερισμό του Βαλβίδα. Οι μεταγραφές εδώ αργούν. Κι όταν έρθουν θα πέσει πολύ γέλιο γιατί ο θείος έχει αποκτήσει καβούρια στις τσέπες και δεν σκοπεύει να τα σκάσει. Αλλά γι΄ αυτό θα τα πούμε αργότερα. Ολοι που λες ασχολούνται με το μυρμήγκι από τη Βασκωνία. Που πήγε λέει στο Ρέμο το ίδιο βράδυ που έριξε την πεντάρα στις γριές για να διασκεδάσει. Μα τι καλόψυχες που είναι αυτές οι γριές ρε παιδί μου! Δεν φτάνει που έγιναν σάκος του μποξ για το γαύρο! Τον ψυχαγώγησαν κιόλας το βράδυ (ο πρόεδρός τους ο τραγουδιάρης δηλαδή). Και την άλλη μέρα ο Κατσαβάκης επιδόθηκε και στην γνωστή και αγαπημένη του συνήθεια της σπάτουλας. Πρώτα τα άρπαξε και μετά εξήρε το μεγαλείο του θρύλου. Μιλάμε τώρα ότι κάνω πρόταση σοβαρή. Οπότε ο Κατσαβάκης παίζει με το γαύρο, την επόμενη μέρα οι ΑΡΔ μην πάνε να του πάρουν συνέντευξη. Για να γλιτώσουν τον κόπο καλύτερα να ψάχνουν στο αρχείο και να ανασύρουν τις παλιές. Τα ίδια πράγματα λέει κάθε φορά. Πσττ! Πού είσαι Μάκη; Μη κουράζεις τζάμπα τη γλώσσα σου, έχουν άλλοι προτεραιότητα να γίνουν "αντ' αυτού" στο γαύρο, δεν προλαβαίνεις όσο κι αν το παλεύεις.

Ξέφυγα όμως. Για τον Βαλβίδα έλεγα. Που έγινε λέει χαμός στο μαγαζί του Ρέμου και του φωνάζανε οι γαύροι "πες μας ότι θα μείνεις και θα το κάψουμε το μαγαζί". Και ήταν από κοντά και η συμβία και ένα πολιτισμικό σοκ το έπαθε η έρμη. Εμεινε λέει έκπληκτη από την αγάπη που δείχνουν στο στεφάνι της οι γαύροι.

Κάποιος να την ξυπνήσει ρε παιδιά τη γυναίκα, κρίμα είναι να μετακομίσει στην Ελλάδα και να φύγει μετά κακήν κακώς. Γιατί ακόμα κι αν μείνει ο Βαλβίδας και αν υπογράψει για δυο χρόνια δεν πρόκειται να τον αφήσει ο θείος να τα εξαντλήσει, ακόμα και το νταμπλ να πάρει, το ξέρετε και το ξέρω. Ας κάτσει λοιπόν στο Μπιλμπάο της, μην ξεσηκώνει και τα παιδάκια της και τους αλλάζει σχολείο.

Αλλά και του φουκαρά του Βαλβίδα μη του παίρνετε τα μυαλά, ντροπή είναι. Αφήστε το ανθρωπάκι και μη το ξεσηκώνετε. Γιατί εσείς κατά πως φαίνεται έχετε μεγάλη ιδέα για την πάρτη του αλλά δεν τα έχετε μετρήσει καλά τα πράγματα. Δεν είναι για πολλά - πολλά ο Βαλβίδας. Μη κοιτάς που βρήκε τους άλλους πεθαμένους και φάνηκε σπουδαίος. Στην Ευρώπη καλά δεν το λες ότι πήγε. Μια ενδεκάδα είχε όλο το χρόνο, δύσκολο ήταν να κάνει λάθος. Νέους παίκτες δεν ανέδειξε. Με τους περίεργους παίκτες τύπου Λέτο δεν την παλεύει. Και από επιλογές παικτών τα ξέρετε μη σας τα λέω. Τώρα που τέλειωσε το πρωτάθλημα άρχισε να σκοράρει το ...πουλέν του, ο Οσκαρ. Οπότε τι έμεινε; Η εργατικότητά του. Είναι εργατικός δεν λέω. Μυρμήγκι όπως τον φωνάζουνε. Ως μυρμήγκι όμως το πολύ πολύ να χτίσει καμιά μυρμηγκοφωλιά. Περίτεχνη μεν γιατί θέλει κι η μυρμηγκοφωνλιά την τέχνη της αλλά μέχρι εκεί. Πύργο μια φορά δεν πρόκειται να φτιάξει.



Στην ΑΕΚ πάλι έχουμε για μια ακόμα φορά το σίριαλ "Σιδηρά Πειθαρχία". Ξέσπασε ο πρίγκιψ στον Γκουστάβο - Μάκη Δελαπόρτα - Μαντούκα και τον άφησε εκτός αποστολής κυπέλλου. Θέλει λέει να περάσει το μήνυμά του ότι δεν θα ανεχτεί αδιάφορους και απείθαρχους ποδοσφαιριστές. Και επέλεξε τον Μαντούκα και τον Κουτρουμάνο που δεν έπαιξαν καλά με τον ΟΦΗ, για να το περάσει (το μήνυμα). Που από συμπεριφορά είναι "κορίτσια". Ε, βέβαια, με ποιον θα το περνούσε το μήνυμα; Τον Τζιμπούρ ή τον Σκόκο; Είναι και οξύθυμος ο Τζιμπούρ, "παίζει" να του το επέστρεφε μαζί με κανα μπουκέτο, να είχαμε άλλα μετά. Εδώ κινδύνεψε να τις αρπάξει από τον Εντίνιο, δεν θα κινδυνέψει να τις φάει από τον Γαλλοαλγερινό; Μη κοιτάς που κάποτε ήταν αυτός που έδινε το ξύλο. Μη θυμάσαι τώρα κι εσύ τον Μυριανάκη που τον ματσακόνιασε στο αεροδρόμιο. Τότε ήταν και 12 χρόνια πίσω. Το 1997 ο πρίγκιψ ήταν 50άρης. Είχε άλλα κουράγια. Τώρα είναι 60άρης. Βαραίνουν τα έρμα τα χρόνια...

***

Scratch: Tι έπαθε το Διαμάντι μας; Δεν φαντάζομαι να γίνει κανα αστείο να μην παίξει με τη Σιένα!



Scratch 1: Στη Ρώμη δεν πρόκειται να πάμε, οπότε ας δούμε τουλάχιστον την μπάλα του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ.

Scratch 2 : Ζαραλίκος, Τρίτη πρωί για την περίπτωση να περάσουν στον τελικό κυπέλλου ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης: "Αυτός δεν θα είναι τελικός. Θα είναι η Προφητεία Νο 12. Κωστένογλου εναντίον Μπάγεβιτς: Ευλογημένος εναντίον ...τρισκατάρατου". Χριστόφορε, ας είσαι ΑΕΚτζής! ΣΕ ΠΑΩ, λέμε!!!



Scratch 3: Από την "Αυτόνομη θύρα 10 του Ηρακλή": Φωτογραφία αφιερωμένη στα ...καμάρια τους, μετά το ματσάκι στο τηγάνι.

Scratch 4: Μπορεί ο Θρασύβουλος να υποβιβάστηκε και μαθηματικά και εδώ είναι καιρός να πούμε ότι αδικήθηκε περισσότερο από όλες τις ομάδες στη Σούπερ Λίγκα,
μπορεί ο Τσιώλης να την έκανε γυριστή και να παράτησε την ομάδα (οι φουκαράδες ήθελαν να συνεχίσουν μαζί του στη Βου, αλλά αυτός λέει έχει ως προτεραιότητα την Σούπερ Λίγκα - ποιος θα σε πάρει έρμε; Ο Ατρόμητος ή ο ΠΑΣ;)
αλλά η ομάδα της Φυλής έχει μακράν έναν από τους καλύτερους ύμνους που έχω ακούσει (εννοείται μετά από αυτόν της ομάδας μου).
Τον έχει γράψει και τον τραγουδάει το συγκρότημα "ΝΕΒΜΑ". Οσοι δεν τον έχετε ακούσει, ακούστε τον! ΑΞΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!



Μία είναι η ομάδα, ένας είναι ο στρατηγός,
ο δικός μας, η ελπίδα από τα δυτικά το φως.
όαση στην έρημο, αουτσάιντερ σαφώς
ένας είναι ο πρωτοπόρος λέγεται Θρασύβουλος…
Μεγάλωσα με αξίες από πολύ μικρός,
εσύ με ολοκληρώνεις δεν έμεινα μισός,
μαζί σου πάντα δυνατός ακόμη πιο γερός,
πάντα της καρδιάς μου θα είσαι ο παλμός.
Θρασύβουλος…
Της Φυλής το καμάρι έχει ανδρεία σαν λιοντάρι,
πολεμάει σε όλες τις μάχες και δεν παίρνει χαμπάρι.
Είναι πλέον κορυφή και θα πατήσει επί ποδός
και όσοι βρεθούν στο διάβα τους πιάνει πανικός.
Θρασύβουλος…
Πράσινο το αίμα μου, δεν γίνεται αλλιώς
μπροστά στο όνομά σου θα γίνεται χαμός
αρχηγός στα γήπεδα εντός και εκτός
μία είναι η ομάδα, ο Θρασύβουλος.
Θρασύβουλος...




Scratch 5: Τι έγινε, λέει; Ποινικοποιήθηκε η κουκούλα; Βρε ...κουτά! Θα έχουν πρόβλημα οι γνωστοί - άγνωστοι; Αφού αυτοί στα γήπεδα εκπαιδεύονται. Η κουκούλα ποινικοποιήθηκε, το κασκόλ όχι. Μια χαρά θα κάνουν τη δουλειά τους και με το κασκόλ!


Scratch 6 (πολιτικό): Σκίτσο του Σπύρου Δερβενιώτη.


Scratch 7 (άσχετο): Είπα να περάσω και μια βόλτα από τη Βουλή...

12 comments:

Alexandros said...

Με έκανες και γέλασα πάλι! Καλημέρα

Υ.Γ. Άκου "Μπλαζαδούρες" !!!

koutavaki said...

Γεια σου gatti μου!Πολύ ωραίος ο ύμνος του Θρασύβουλου,όντως!Πολύ κρίμα που πέφτει,πολύ τη συμπαθώ αυτή την ομάδα και συμφωνώ ότι αδικήθηκε αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα...Τότε που είχε κάνει την ανατροπή με την ΑΕΚ (αυτός δεν ήταν που από 3-0 το πήγε 3-3?)είχα μείνει κάγκελο.Λέω:Τι Θρασύβουλος,αυτός είναι Θρασύτατος(για πλάκα εννοείται το είπα).Πίστευα ότι μπορούσε να κάνει πολλά,αν και μάλλον δεν τον άφησαν.Και χαίρομαι που ανεβαίνει ο Ατρόμητος,αλλά δε θα έλεγα το ίδιο και για τα Γιάννενα...Δεν έχω βέβαια ολοκληρωμένη άποψη,αλλά 2-3 παιχνίδια που είδα μου φάνηκαν και βρωμιάρηδες (σκληρό παιχνίδι εννοώ)και ότι τρώνε τρελό σπρώξιμο από τη διαιτησία.Μπορεί όμως να κάνω και λάθος.Στα δικά μας τώρα,καθόλου δε με χαλάει να έρθουν Γιούρκας και Κατσούρ!Μήπως έχουμε και καλύτερους σε αυτές τις θέσεις?Και επειδή είναι και βάζελοι,δε νομίζω να μην παίξουν καλά αν έρθουν.Το αντίθετο.Άλλωστε αν ξαναβγούμε και Τσου Λου υπάρχει και το κίνητρο.Και όσο για το ποιος θα φύγει...έχουμε πράμα:Ίβανσιτς,Μουν κ.λ.π.Αφού έχουν δρομολογηθεί για την έξοδο αυτοί,δε βλέπεις?Και για το Μάντζιο άκουσα προ ημερών αν βρεθεί καλή προσφορά.Θα μπορούσαν βέβαια να διώξουν και το Σαριέγκι,αλλά βιαστήκαμε να το καπαρώσουμε το κελεπούρι...

gatti said...

@Alexandros: Kαλημέρα, Αλέξανδρε!

Ε, αφού είναι και οι δύο μπλαζέ, είναι γεγονός...
Και ο Κατσουράνης μάλιστα πολύ περισσότερο από τον Βαγγελάκη!

gatti said...

@koutavaki: Kαλώς την!

Πραγματικά αδικήθηκε πολύ φέτος ο Θρασύβουλος. Περισσότερο από όλες τις ομάδες. Δεν είχε βλέπεις κόσμο να τον ακολουθεί, ούτε βουλευτές, οπότε ίσχυσε το "όπου φτωχός και η μοίρα του".

Για το πιτσούνι που ανεβαίνει το έχω δηλώσει ότι χαίρομαι, αφού είμαι Περιστεριώτισσα.

Τον ΠΑΣ πάλι τον συμπαθώ, δεν έχω παρακολουθήσει τα παιχνίδια του φέτος για να ξέρω αν όντως παίζει βρόμικα, αλλά μου κάνει εντύπωση αυτό που λες. Σκληρό παιχνίδι δεν σημαίνει οπωσδήποτε βρόμικο, σκληρά θα παίζει, εννοείται, έχει και Αργεντίνο προπονητή! :))

Πάντως, ομάδες σαν τον ΠΑΣ καλό είναι να ανεβαίνουν στην Σούπερ Λίγκα, μακάρι να ανεβούν πολύ περισσότερες ομάδες από την επαρχία που και ιστορία έχουν στη "μεγάλη" κατηγορία και πολύς κόσμος τις ακολουθεί. Κι εδώ μοιραία ξαναγυρίζουμε στον Θρασύβουλο. Συμπαθητική ομαδούλα, κακώς αδικήθηκε έδωσε τις μάχες της και άξιζε να της δοθεί τουλάχιστον η ευκαιρία να αγωνιστεί επί ίσοις όροις στο πρωτάθλημα, αλλά από την άλλη, η Σούπερ Λίγκα δεν θα γίνει ανταγωνιστική με ομάδες που έχουν 100 οπαδούς και γήπεδο στα κατσάβραχα. Χρειάζεται ομάδες που να τις ακολουθεί μια ολόκληρη πόλη, που η έδρα τους θα είναι πραγματική έδρα και θα δίνουν παλμό και ατμόσφαιρα στο πρωτάθλημά μας.

Αν έχουμε λέει ...πράμα να φύγει; Η μισή ομάδα μπορεί να φύγει άνετα. Αλλά δεν εννοούσα αυτό. Εννοούσα πως αν έρθει ο Κατσουράνης που είναι αμυντικός χαφ, με τη μουρμούρα ήδη να υπάρχει που δεν παίζει ο Μάτος και παρόλο που είναι μια θέση που χρειάζεται να έχεις λύσεις η άφιξή του ενδεχομένως σημάνει ότι έχουνε για πούλημα τον Σιμάο. Γιατί βέβαια ο Κατσούρ δεν θα έρθει για αναπληρωματικός.

Και το θέμα είναι να ενισχυθούμε, όχι να παίρνουμε έναν σημαντικό παίκτη και να διώχνουμε έναν άλλο. Γιατί έτσι δεν γίνεται προκοπή...

houli_v said...

Μέχρι τον Αύγουστο έχουν να έρθουν στην Ελλάδα κάτι τρομερά παιχτρόνια που τύφλα να έχουν οι Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα . Το ζήτημα είναι το Σεπτέμβριο ποιος θα έχει μείνει ..

Τα λέμε gatti :)

pensierix said...

"Αρχηγός στα γήπεδα εντός κι εκτός"; Εκτός έδρας εννοεί ο ποιητής ή εκτός γηπέδων; Να μια καλή ιδέα για το νέο ύμνο του γαύρου, διότι ο συμπαθής Θρασύβουλος δε νομίζω ότι μπορεί να υποστηρίξει το δίλημμα του εν λόγω στίχου...

"Θρύλε των γηπέεεεδων, εεεεντός κι εκτόοοοος".

Με τη μεταγραφολογία δεν ασχολούμαι, περιμένω την λίστα για να τοποθετηθώ και κάτι μου λέει ότι θα είναι πολύυυυυ μεγάλη. Ηδη φαντάζομαι τον πικραμένο βάζελο στα ραδιόφωνα να τα χώνει στους πολυμετοχικούς για τα αστέρια που άκουγε και δεν είδε...

Σκούρα τα πράγματα με την απουσία του Μητσάρα...Οσο σκέφτομαι ότι ο Σάρας θα πρέπει να παίξει περιφερειακή άμυνα στους τριποντάκηδες Ιταλούς, μιαν ανησυχία την έχω...Ο χειρότερος αντίπαλος η Σίενα τη δεδομένη στιγμή, και χωρίς τον Διαμαντίδη έχω ένα κακό προαίσθημα...

Και το πολιτικό σχόλιό μου: H Ελλάδα είναι η χώρα που ποινικοποιείται η κουκούλα, αλλά όχι το κουκούλωμα...

xaroylita said...

Ασπρη λίστα , μαύρη λίστα....

Να το σκεφτώ λιγάκι.....

Αφού προσπέρασα κάτι γαύρους μέσα σε ένα τιγάνι και έφαγα ένα φάσκελο ....:)))) εφτασα στο Scratch 7(άσχετο)... Πέρασα κι εγώ το πρωί απο εκεί...

Δε στάθηκα φυσικά να σε καμαρώσω Γατούλι γιατί ήμουν βιαστική...

Αλλά στο δρόμο μου συνάντησα μια κλούβα... Νοείς.. Και φόρεσα την ολόλευκη κουκούλα μου και τα μεγάλα καφέ(ηλίου) γυαλιά μου...και κοντοστάθηκα....

Σκέψη 1: Μήπως να πάω να κοπανήσω την κλούβα να δώ αν θα με μαζέψουνε;;;

Σκέψη 2: Μήπως να κάνω περατζάδα μπροστά τους να δώ αντιδράσεις;;;;

Σκέψη 3: Άσε καλύτερα... είναι μαλάκες αυτοί και άντε να βρείς άκρη μετά....

Μήπως τελικά έπρεπε να σου μιλήσω για να κάναμε μαζί ντου....;;;;;;

Φιλί... :))))

Γιώργος Τ. said...

Ξεχνάς και τον Κυργιάκο, που αραιά και πού τον θυμούνται κι αυτόν.. Σοβαρά πάντως, εύχομαι να γίνει καμιά καλή και να τους πάρουμε και τους 3!!!! Αν και το θεωρώ απίθανο..
Ο Ζαραλίκος είναι γαμάτος, κρίμα που δεν μπορώ να τον ακούω..
Όσο για τον Θρασύβουλο, συμπαθητική ομάδα, αλλά απ' αυτές που δεν έχουν μέλλον στην μεγάλη κατηγορία.. Δεν την βλέπω να επιστρέφει ποτέ στην Super League..
*το συγκρότημα λέγεται ΝΕΒΜΑ (όχι νεύμα)..
Ο Ατρόμητος ανεβαίνει, το Περιστέρι ανεβαίνει, ακόμα και στο πόλο όταν είχα κοιτάξει, η ομάδα του Περιστερίου ήταν στην πρώτη θέση!!! Περιστεριώτικη η επόμενη αθλητική σεζόν!!!

gatti said...

@houli_v: Αυτό είναι το κακό. Οτι θα έρθουν στα λόγια ένα σωρό
παιχταράδες και όταν τελειώσουν οι μεταγραφές θα έχουμε μείνει με νέους, ταλαντούχους και εξελίξιμους...

gatti said...

@pensierix: E, τι να κάνει κι ο φουκαράς ο Θρασύβουλος; Να τραγουδάει ότι θα τα τρώει από όλους; Είπε ήδη μια αλήθεια: "Aουτσάιντερ σαφώς"...

Καλά, κορόιδευε εσύ. Τώρα που θα μείνει ο Βαλβίδας θα μαγέψει και εκτός συνόρων η ομάδα! :pp

A, θα τοποθετηθείς μετά τη λίστα; Κατάλαβα, θα τα πούμε από Ιούλιο ξανά...

Αχ, μη μου θυμίζεις το θέμα του Μητσάρα μας! Τον χάσαμε τον βιονικό μας! Αλλά αν είναι για 10 μέρες, μικρό το κακό. Είμαστε και τυχεροί που τα πάντα θα κριθούν στις 3 νίκες, γιατί με αυτή την αλλοπρόσαλλη και επικίνδυνη Σιένα, με λιγότερους αγώνες και χωρίς Διαμαντίδη, δεν θα ήταν εύκολα τα πράγματα!

Πολύ καλό και εύστοχο το πολιτικό σχόλιο! :))

gatti said...

@xaroylita: Aχ Χαρούλα μου, είναι γεγονός ότι είχα ενδοιασμό για το φάσκελο, αλλά τι να κάνω; Να μην καταγράψω ό,τι μου τραβάει την προσοχή;

Δεν στάθηκες να με καμαρώσεις; Ντροπή! Τέτοια γάτα! :p

Kι εγώ βιαστική ήμουν, μου είχαν ετοιμάσει έναν ωραίο μεζέ! :))

Aχ, αυτές οι κλούβες! Δεινοπαθούσα για να φτάσω στη δουλειά, εξαιτίας τους, τώρα τις αυξήσανε κι από πάνω! Εγώ πάντως κατέβηκα ακριβώς μπροστά τους, και επειδή έβρεχε σήκωσα κουκούλα και δεν έγινε τίποτα! Δεν τους είχαν ειδοποιήσει ακόμα φαίνεται...

Φιλιά! :)))))

gatti said...

@Γιώργος Τ.: To "αλάνι" όσο είναι στη διοίκηση ο Τζίγγερ δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει (δυστυχώς). Καλά θα ήταν να γυρνούσε αλλά δεν το βλέπω να γίνεται.

Ο Ζαραλίκος είναι φοβερός! Εγώ τον γουστάρω πολύ! Εντάξει, κάποιες φορές ξεφεύγει, αλλά γενικά έχει απίστευτο χιούμορ.

Οντως, δεν είχε μέλλον ο Θρασύβουλος στην κατηγορία γι΄ αυτό και τα κοράκια στα δικά του παιχνίδια προτιμούσαν να ξοφλάνε τα "χρεωστούμενα" που είχαν με άλλες ομάδες. Κάθε φορά που πέφτει μια ομάδα δεν σκέφτομαι τη διοίκησή της ή τον κόσμο της, αλλά εκείνους τους "γηγενείς" παίκτες της. Που προσπαθούν περισσότερο από κάθε αλεξιπτωτιστή και μισθοφόρο ζουν για λίγο το όνειρο και γυρίζουν στην πραγματικότητά τους γνωρίζοντας ότι ίσως να μη το ξαναζήσουν ποτέ...

Το διόρθωσα ήδη το συγκρότημα, έτσι άμα βλέπεις κάποιο λάθος να με διορθώνεις! :)))

Θυμάσαι το σλόγκαν που είχαμε για το μπασκετικό πιτσούνι; "Και γ***άει και πετάει! Τι είναι;"

:))))