Thursday, April 2, 2009

Berlin, Βerlin, wir fahren nach Βerlin



Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς λέω να πάμε Βερολίνο!!!



Nα περπατήσουμε στην Alexanderplatz


Nα δούμε τα αξιοθέατα...


Το Reichstag

Τον Fernsehturm


Το Τείχος του Βερολίνου


To πολυτελές ξενοδοχείο Κεμπίνσκι
(που μόνο απ΄ έξω μπορούμε να περάσουμε...)


Κι όταν κουραστούμε να καθίσουμε σε ένα καφέ


ή να φάμε Brezel και να πιούμε μπύρα


σε ένα Biergarten


Οταν πεινάσουμε, θα πάμε σε ένα εστιατόριο


Και θα παραγγείλουμε λουκάνικο με κάρι


...γλυκό gugelhupf


και το κλασικό βερολινέζικο Rote Grütze
(κομπόστα βατόμουρο με σως βανίλια)


Μετά θα κάνουμε τις ...προμήθειές μας για το σπίτι


Και το βράδυ σε κλαμπ και μπαράκια...


(κάποιοι "ψαγμένοι" θα περάσουν κι από το Artemis Club...)


...θα απολαύσουμε τη νυχτερινή ζωή του Βερολίνου


Και όταν θα φύγουμε, η Πύλη του Βραδεμβούργου


θα μοιάζει κάπως έτσι...


...και το Βερολίνο κάπως έτσι...


***


Nα λοιπόν που δόθηκε τελικά το ραντεβού με τον ακατονόμαστο την Πρωτομαγιά στο Βερολίνο. Εκείνος νίκησε μία φορά στο Βισταλέγκρε την άχρηστη Ρεάλ με την ψυχή στο στόμα, εμείς κάναμε δύο εκτός έδρας παλικαρίσιες νίκες μέσα στην Τοσκάνη. Απέναντι σε μια από τις πιο επικίνδυνες ομάδες της Ευρωλίγκα που παίζει σε μια από τις πιο "καυτές" έδρες στην Ευρώπη, όπου ήταν αήττητη από το Δεκέμβρη του 2007. Βρε λες γι΄ αυτό να έχασαν τα ...παλιόπαιδα το εντός έδρας ματς στο ΟΑΚΑ; Για να κάνουν τα δύο ΤΕΡΑΣΤΙΑ διπλά και να μας φτιάξουν περισσότερο;

Οι γαύροι εξαντλούν τις φιλοδοξίες τους στη νίκη εναντίον μας στον ημιτελικό (τι; δεν το πιστεύετε; Κάντε καμιά βόλτα στα γαυροφόρουμ...), εμείς δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με τίποτα λιγότερο από το πέμπτο ευρωπαϊκό. Και γιατί όχι; Οταν η ομάδα παίζει όπως έπαιξε την Τρίτη και όπως έπαιξε σήμερα μπορεί να το κατακτήσει το τρόπαιο. Αρκεί να μην κάνουμε αβίαστα λάθη, να έχουμε ισορροπία στο παιχνίδι μας και να περιορίσουμε στο ελάχιστο τα νεκρά διαστήματα.


Scratch: Εσείς, εκεί στον ΣΚΑΪ. Αντιλαμβάνομαι πως λόγω της απεργίας θεωρήσατε λογικό να ενημερώνετε και για το ματς του γαύρου, αλλά μας πρήξατε ρε μάγκες!

Scratch 1: Ο εκφωνητής τι ήταν; Ιταλός, Κύπριος, ή Σέρβος; (έτσι όπως πρόφερε το όνομα του Λαβρίνοβιτς έμοιαζε σαν να είναι ο ...τρίτος αδερφός του Ιβιτς - δεν έχει).

Scratch 2: Το turnover μου μέσα!!!

Scratch 3: Προβλέπεται μια ...ματωμένη Πρωτομαγιά στο Βερολίνο. Υπερωρίες θα δουλέψει η γερμανική Polizei. Μη σου πω ότι θα χρειαστεί να κατεβάσουν και τον στρατό...

Scratch 4: Πιανιτζιάνι, πόσο γουστάρω να σε βλέπω να χτυπιέσαι!


Scratch 5: Παυλάρα, ξέρεις πιο είναι το καθήκον σου του χρόνου: Να φέρεις τον ΜακΙντάιρ.

Scratch 6: Kαι πού να (ξανα)πάρει τα πάνω του ο Μήτσος!

Scratch 7: Σάρας, γι΄ αυτό σε θέλω! Για τα τρίποντα όταν καίει η μπάλα!

Scratch 8: Kαλά, ο γαύρος γιατί πανηγυρίζει που προκρίθηκε;

Scratch 9: Ελα, να περάσει ο επόμενος, λέμε!

33 comments:

pensierix said...

Δεν άντεξα την μετάδοση του δεύτερου αγώνα στο ΟΑΚΑ από το ΣΚΑΙ, και σήμερα, άσχετα με την απεργία, προτίμησα το ιταλικό κανάλι. Είχε κι εκεί το γέλιο του με τους φωνακλάδες Ιταλούς, που όταν έπαιρνε το σφυρηγματάκι του ο ΠΑΟ, έκαναν σεγόντο στον Πιανιτζιάνι. Στα σφυρηγματάκια της Σιένα (πχ, ένα εμφανέστατο μπρος πίσω που δεν δώθηκε) έλεγαν "παίρνουμε το δωράκι και συνεχίζουμε". Είμαστε ίδια φάρα ρε παιδί μου...Στο τέλος παραδέχτηκαν την ανωτερότητα του ΠΑΟ, πάντως...

Τα τρίποντα που έκαιγαν περισσότερο ήταν των Φώτση και Νίκολας προς το τέλος, εκεί που έδειχνε να γυρίζει το ματς προς Σιένα μεριά...Καμία σχέση με τον Νίκολας της πρώτης φάσης... Πλήρης η αναγέννηση του παίχτουρα, μπήκε στο νόημα της ομάδας αν και νομίζω ότι ο Ομπράντοβιτς του δίνει πλέον περισσότερη ελευθερία κινήσεων...

Τα επεισόδια δεν τα φοβάμαι. Ας πάνε να αντιμιλήσουν τα καλόπαιδα στους γερμανικούς ποιμενικούς και θα δούμε πότε και πως θα βγουν από τα λευκά κελιά...Η μαγκιά τους περιορίζεται στο εσωτερικό. Κρίμα πάντως που η πλειονότητα του κόσμου που θα πάει θα είναι για άλλη μια φορά οι τελείως άσχετοι με το άθλημα. Και από πολλές απόψεις δεν με ενθουσιάζει αυτός ο ημιτελικός, με την λογική της ρεβάνς, του "πελάτη" κτλ που εμπεριέχει...

Και το λογοπαίγνιο της ημέρας: Δεν λέγεται Pianigiani ο προπονητής της Σιένα αλλά Pian(g)igiani, τουτέστιν Κλαψετζιάνι...
:)))))

gatti said...

@penserix: E, τι; Αμφέβαλες ότι είμαστε ίδια φάρα; Εσύ που ζεις εκεί το ξέρεις σίγουρα καλύτερα...

Ηταν ανώτερος ο Παναθηναϊκός, πώς να μη το παραδεχτούν; Είπαμε ότι μας μοιάζουν οι Ιταλοί, αλλά δεν είναι και ...γαύροι!

Το πιο καθοριστικό τρίποντο ήταν όντως του Φώτση στο 72-72 που οι Ιταλοί νόμιζαν ότι θα γυρίσουν το παιχνίδι. Ωρες ώρες είναι καλό που ο Φώτσης γενικά μοιάζει να είναι στην ...κοσμάρα του. Γιατί έτσι δεν καταλαβαίνει από δυσκολίες και κρίσιμα παιχνίδια. Ο Νίκολας όντως αναγεννήθηκε.

Για το φάιναλ φορ είμαι αισιόδοξη. Περισσότερο με τρόμαζε το αν θα καταφέρουμε να πάμε. Ο Ομπράντοβιτς τις ομάδες του τις προετοιμάζει για να έχουν φουλ φόρμα στο φάιναλ φορ. Ασε που τότε θα είναι έτοιμος και ο Μητσάρας!

Κι εγώ δεν φοβάμαι τα επεισόδια. Μην κοιτάς που γράφω για ερείπια. Πλάκα κάνω. Ούτε που θα προλάβουν να κουνηθούν τα παλιόπαιδα.

Συνήθως άσχετοι πάνε στα φάιναλ φορ έτσι κι αλλιώς. Τι να πεις...

Ούτε εμένα με ενθουσιάζει ο ημιτελικός. Δεν είναι μόνο το θέμα της ρεβάνς. Είναι πως η φόρτιση είναι τόσο μεγάλη που ο νικητής αποφορτίζεται ψυχολογικά εντελώς μετά από το συγκεκριμένο ματς και δεν βρίσκει ψυχικά αποθέματα για τον τελικό. Είδες πώς την πάτησε ο γαύρος (καλά αυτός ήταν και άχρηστος θα μου πεις, ειδικά στο Τελ Αβίβ, 7 λεπτά χωρίς καλάθι...).

ΥΓ. Ωραίο το λογοπαίγνιο. Θα το ...κυκλοφορήσω αύριο (σήμερα δηλαδή...).

Γιωργος Κεντρωτης said...

Wir sind auch in Berlin! Nicht schlecht. Alles wird in Ordnung sein, wie in Tel Aviv und Zaragoza. Alles Beste. Ξύπνησε ο Γερμανός μέσα μου στις 3.30 τη νύχτα! Να είσαι καλά.

gatti said...

@Γιώργος Κεντρωτης: Wie in Tel Aviv und Zaragoza?

KEIN MEHR!

Tschüss (ή Servus όπως λέμε εμείς οι ...Βαυαροί!).

houli_v said...

Βλέπω απροετοίμαστη σε βρήκε η πρόκριση :)

p.s. : άντε καλοτάξιδη και προπάντων καλή επιστροφή (όταν πρέπει και όπως πρέπει) :)

Καλημέρα ...

Γιώργος Τ. said...

Καλά, οι εκφωνητές δεν παλεύονταν με τίποτα.. Άμπαλοι τελείως, μπέρδευαν τους παίκτες, άλλα γίνονταν άλλα έβλεπαν, μας τα έπρηξαν όντως με τον γαύρο (για τον οποίο πανηγύριζαν πολύ περισσότερο), έλεγαν και αυτά τα τουρνόβερ (ΛΑΘΟΣ γαμώ τα Κυπριακά μου, ΛΑΘΟΣ)..
Δεν φοβήθηκα σε κανένα σημείο για τον Παναθηναϊκό.. Ούτε μετά την ήττα εδώ μέσα.. Αυτή η ομάδα έχει κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη μου.. Και τώρα, πρωτομαγιάτικα γλέντια!! Τι Πιανιτζιάνι, τι Γιαννάκης!!
Επεισόδια πάντως εγώ πιστεύω ότι θα γίνουν.. Οι κάφροι θα βρουν τρόπο..

koutavaki said...

Καλημέρα σε όλους!Μπράβο και πάλι μπράβο μας!!!Όχι για δείτε κάποιοι εδώ μέσα που ανησυχήσατε(γατί για σένα η ταβανόπροκα!)ότι για μας δεν ήταν τίποτα...Μίλησε το ευρωπαϊκό DNA παιδί μου,πως να το κάνουμε!Βλέπω το 5ο να αχνοφαίνεται στο βάθος!Έτσι λυσσασμένο που τον είδα το Ζοτς σε κάτι φάσεις,δεν το χάνει παιδί μου!Η αλήθεια είναι ότι σε κάποια φάση που του έκαναν κοντινό κατατρόμαξα!Αλλά έτσι πρέπει.Σοβαρός.Όχι σαν τον Πανιτζιάνι με το κολλημένο μαλλί λες και τον έγλειψε γελάδα!Που πας με αυτή τη μάπα ρε κατακαημένε!!!Όλα καλά λοιπόν μόνο μια παράκληση να κάνω:Δεν ξέρουμε όλοι γερμανικά παιδιά.Δείξτε έλεος...

irene said...

αααααααχα πολύ καλό , πάντα κάνουμε εντύπωση έξω εεε!!

Ντεμης said...

Ναι καλέ, τι γερμανικά είν΄ αυτά; Δεν καταλαβαίνουμε! Κοντραριστείτε στην απλήν ελληνική (αστειεύομαι βέβαια)
Ελπίζω να μην γίνουμε ρεζίλι διεθνώς με τίποτα επεισόδια στο Βερολίνο, κρίμα θα είναι. Εγώ λέω "μπράβο" και στους δύο. Δεν είναι και μικρό κατόρθωμα. Ο καλύτερος ας κερδίσει κι ας είναι στον Τελικό (όπου έτσι κι αλλιώς θα χάσει μάλλον απ΄ την ΤΣΣΚΑ....)
ΥΓ: καλά βρε Γκάττι μου, υπάρχει ακόμη το Τείχος; Δεν το ήξερα! Και η Καγγελαρία λέγεται ακόμη Reichstag; Και το λουκάνικο "πάει" με το κάρυ; Βρε τι μαθαίνει κανείς στα αθλητικά μπλογκς...!

pensierix said...

Ψιλοάσχετο, αλλά μια και μιλάμε για μεταδόσεις, γλώσσες κτλ κτλ, κι επειδή διαβάζω αλλού για το "της Σιένας" που επαναλάμβανε ο εκφωνητής(δεν τον άκουσα, είδα τον αγώνα στην ιταλική τηλεόραση), να πούμε ότι πέρα από τα τουρνόβερ κτλ, το "της Σιένας" είναι σωστότατο; Εχει γίνει μόδα να μην κλίνουμε τίποτα πια (εγώ στο προηγούμενο σχόλιό μου έγραψα "της Σιένα" 3-4 φορές). "Της Σιένα", "της Μάλαγα", "του Μεξικό". Αντε, να πάμε όλοι μαζί στο final four του...Βερολίνο! Αν κάνω λάθος, διορθώστε με!

:))))

Alexandros said...

Αλήθεια, θα πάς;

Γιωργος Κεντρωτης said...

Aaahhh, wie Sie, die Bajuwaren, zu sagen pflegen! Richtig mal! Wir werden uns sehen, hoeflichste Freundin. Im richtigen Ort, freilich!

Γιωργος Κεντρωτης said...

@ pensierix: Με την άδεια της οικοδέσποινας. Οτιδήποτε κλίνεται στα ελληνικά, ΠΡΕΠΕΙ να κλίνεται! Άρα και η Σιέννα (γενική: της Σιέννας, και παλιότερα της Σιέννης). Του Μεξικού, της Ατλάντας, της Αλάσκας, της Αγκόλας, της Γουινέας, του Μιλάνου, της Μάλαγας, της Μόσχας, της Νάπολης, του Τορίνου, του Λιβόρνου κ.λπ.! Τους χαιρετισμούς μου.

gatti said...

@houli_v: Δεν είχα προετοιμαστεί από πριν. Χθες το βράδυ έκανα την ...προετοιμασία.

Σου έδωσα την εντύπωση ότι θα πάω Βερολινο ε; Μακάρι να ήταν έτσι! Θέλω να πάω κάποια στιγμή οπωσδήποτε. Αλλά αυτή η στιγμή δεν είναι τώρα, δυστυχώς! Με τι ...προσόντα; Είναι ακριβά!

Καλό απόγευμα! :)))

gatti said...

@Γιώργος Τ.: Oι εκφωνητές ήταν το κάτι άλλο. Πραγματικά δεν άντεχες να τους ακούς. Ούτε ξέρω από πού τον είχαν μαζέψει αυτόν τον απίστευτο τύπο. Μήπως όμως και ο Κυρίτσης;

Καλά για τον γαύρο, είχα γίνει έξω φρενών. Ολη την ώρα ο εκφωνητής ακουγόταν σαν την ...Μεγάλη Παρασκευή και μόλις πέρασε μπροστά ο γαύρος, ζωντάνεψε! Τι τον έβαλαν να μεταδίδει δικό μας αγώνα και ...μαρτύρησε και αυτός και εμείς μαζί; Αφού το μυαλό του ήταν στη Μαδρίτη.

Ούτε εγώ φοβήθηκα, αλλά η ανησυχία υπήρξε, δεν μπορώ να πω ψέμματα. Οχι επειδή δεν θεωρούσα ικανή την ομάδα να περάσει, αλλά επειδή δεν έπαιζε καλά τον τελευταίο καιρό.

Μεγάλα γλέντια όμως! Θα γίνει χαμός.

Επεισόδια δεν νομίζω ότι θα γίνουν. Ενα δύο μεμονωμένα θα γίνουν, αλλά θα τους μαντρώσουν άμεσα οπότε θα αποθαρρύνουν τους υπόλοιπους. Οι Γερμανοί έχουν και το ...know how και "υποψιασμένοι" είναι μετά τα όσα προηγήθηκαν σε Τελ Αβίβ και Σαραγόσα.

gatti said...

@koutavaki: Οπς! Μισό, να βγάλω την ...ταβανόπροκα! :ppp

Mπράβο μας και πάλι μπράβο μας! Ανησύχησα, δεν το έκρυψα. Αλλά αυτό προέκυψε από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας προ των δύο αγώνων στην Τοσκάνη και όχι από έλλειψη εμπιστοσύνης στις δυνατότητές της. Σε τρόμαξε ο Ζοτς; Πήγαινε να δεις εδώ:
http://gatti-squared.blogspot.com/2008/03/blog-post_9679.html και θα ξανατρομάξεις! Οταν θυμώνει ο Ομπράντοβιτς αλίμονο σε όποιον βρεθεί κοντά! Αλλά έτσι πρέπει!!!

Καλά ο Πιανιτζιάνι είναι γελοίος, τι να πεις για τον καραγκιόζη!

Γιατί ποιος ξέρει γερμανικά; Ενάμιση χρόνο έχω κάνει και τα έχω ξεχάσει τα περισσότερα.

gatti said...

@irene: Nαι πάντα κάνουμε εντύπωση έξω, αλλά μου φαίνεται ότι αν το προσπαθήσουμε και στη Γερμανία, θα αναστενάξει η ...μπουζού!

gatti said...

@Ντέμης: Δεν τα άρχισα εγώ Ντέμη μου. Δηλαδή εντάξει έγραψα εκεί δυο φράσεις που τις ξέρουν όλοι. Στον Γιώργο να τα πεις! Εκείνος έγραψε τα κατεβατά!

Ε, ψιλορεζίλι θα γίνουμε, είναι παραπάνω από βέβαιο. Αλλά ο ...βήχας μάλλον θα κοπεί γρήγορα. Οντως, δεν είναι μικρό κατόρθωμα να υπάρχουν δύο ελληνικές ομάδες στο φάιναλ φορ, άρα μία σίγουρα στον τελικό.

Μην είσαι σίγουρος πάντως ότι θα περάσει η ρωσίδα στον τελικό. Αν προκριθεί η Μπάρτσα από τον ισπανικό εμφύλιο, δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για την ΤΣΣΚΑ.



ΥΓ. Υπάρχει βρε Ντέμη μου, υπάρχει το Τείχος ως ...αξιοθέατο τώρα πια. Και το Reichstag έτσι λέγεται, τι να κάνουμε τώρα; Και το currywurst είναι το πιο δημοφιλές snak του Βερολίνου. Πικάντικο λουκανικάκι με σάλτσα ντομάτας και κάρι.

Αφού είπαμε βρε. Τα αθλητικά blogs περιέχουν από όλα: Aθλητικό, δικαστικό, κοσμικό, οικονομικό, πολιτικό και αστυνομικό ρεπορτάζ. Ενίοτε και τουριστικό. Τώρα και ...γαστρονομικό. :)))

gatti said...

@pensierix: Από ό,τι είδα σου απάντησε ήδη ο Γιώργος ως ειδικός (εκπαιδευτικός).
Η αλήθεια είναι ότι εγώ ακολουθώ μια μέση οδό. Δεν θα μου πήγαινε ποτέ να πω "του Μεξικό ή του Βερολίνο", αλλά από την άλλη μου φαίνεται πολύ παράξενο να πω "της Ατλάντας, ή της Μάλαγας".

gatti said...

@Alexandros: Μόνο αν κερδίσω μέχρι τότε το ΛΟΤΤΟ, Αλέξανδρε!

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Οπως το λες: Wir werden uns sehen!

koutavaki said...

Επανέρχομαι για να θέσω δημοψήφισμα:Πως σας φάνηκε το Marfin Green Arena?
α)Άκυρο
β)Θα πουλήσουμε μούρη
γ)Ας φτιάξουμε το γήπεδο και ας το πούνε όπως θέλουνε...
Κάνω την αρχή και ψηφίζω το α δαγκωτό!

paoad said...

Καλώς τα καλά μας τα παιδιά, άντε 14 ολόκληρα χρόνια περιμένω αυτή τη στιγμή. Ακούστε τώρα κι αυτό να σας απογειώσω. Βάση ιστορίας και στατιστικής ο Παναθηναϊκός πρίν από κάθε ευρωπαϊκή κούπα, κάνει μια μεγάλη νίκη μέσα στην Ιταλία, το 1996 ήταν η νίκη επί της Beneton Treviso μέσα στο Τρεβίσο με 64-65, το 2002 ο άθλος επί της ομαδάρας του Μεσσίνα Kinder Bologna μέσα στη Βologna- δείτε και το ρόστερ της Βologna – Ginobili, Becirovic, Antonio Granger (ο τρίποντος), David Andersen, Antoine Rigaudeau, Matja Smodis (ναι, η παικτούρα της CSKA) και Marko Jaric.Τέλος, το 2007 η νίκη επι της Lottomatica Roma του Bodiroga.

Παιδιά το νέο γήπεδο θα έχει σίγουρα όνομα χορηγού. Όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες αυτό κάνουν, προκειμένου ν αυξήσουν τα έσοδα τους, βλέπε Αρσεναλ, Μπαγερν, Σαλκε κ άλλες πολλές. Ας γίνει το γήπεδο και ας το ονομάσουν και Γιώργο, δεν με πειράζει καθόλου.

pensierix said...

@Γιώργος Κεντρωτης
Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση!

@koutavaki
Προβλέπω να παίρνει το γήπεδο όνομα αλά Πεκίνο. "Η φωλιά του πουλιού", αυτοί; "Κοrmoranos Nest" εμείς!

koutavaki said...

@pensierix
Αχαχαχαχαχα!!!!!Έγραψες!!!

kakaskimos said...

Βλέπω ότι όλοι είστε σίγουροι για τη νίκη της ομάδας σας στον ημιτελικό. Τι πιο λογικό λοιπον να μαζέψετε ότι χρήμα έχετε, βάλτε και υποθήκη τα σπίτια σας και παίξτε τα. Σίγουρα χρήματα ...

Υ.Γ. Για το γήπεδο υπήρχε μια ελπίδα, αλλά άκουσα σήμερα δήλωση Μητσοτάκη, πως σας υποστηρίζει. Δεν δηλώνει ότι σας υποστηρίζει και στον ημιτελικό ...

Υ.Γ.2
Το στυλό του στυλού? Μπορεί να μην είμαι φιλόλογος, αλλά ξέρω απο το σχολείο ότι οι ξένες λέξεις δεν κλίνονται. Από τότε όμως έχει περάσει λίγος χρόνος

squarelogic said...

Εγώ έπεσα θύμα της απεργίας των..ΑΡΔ και ξέχασα οτι γινόταν ο αγώνας!!!
(%$^&&"@@)
Προσωπικά δεν είμαι και τόσο σίγουρος για τον ημιτελικό.Τα ματς με τους Γαύρους έχουν πάντα την ιδιαιτερότητα τους,και σε εναν αγώνα μπορείς πάντα και να χάσεις...
Επίσης σκέφτομαι και την πιθανότητα(στο νικηφόρο σενάριο) όλη η ενέργεια της ομάδας να αναλωθεί στον ελην.εμφύλιο και να πάμε χωρίς αυτοσυγκέντρωση στον τελικό...
Τέλος πάντων, in Zots we trust!

Γατί,
πάρα πολλα΄ξέρεις για κάποιο γατί που δεν έχει πάει Βερολίνο!
Μέχρι και το "Αρτεμις"...
:-ppp

Αξίζει πάντως η θέα του Βερολίνου απ τον τρούλο του Νόρμαν Φόστερ στη Reichstang,και βέβαια ο περίπατος στην Unde Der Linden με τέρμα την πύλη του Βραδεμβούργου.
Από τείχος δεν σώζεται σχεδόν τίποτε,και ακόμα και το θρυλικό Checkpoint Charlie μοιάζει με... επαρχιακό περίπτερο.
Οι Γερμανοί πολισμάνοι δεν αστειεύονται αλλά οι καημένοι οι Βερολινέζοι δεν ξέρουν τι τους περιμένει!

squarelogic said...

Pensierix
Έγραψες για άλλη μια φορά με το Kormoranos Nest!

gatti said...

@koutavaki: Mε χαλάει το Marfin Green Arena, αλλά όπως λέει και ο Βγενό, ας σκάσει άλλος περισσότερα για να του δώσει άλλο όνομα. Μάλλον δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά σ΄ αυτό το θέμα.

Αλλά, ας φτιάξουμε πρώτα το γήπεδο και δεν θα κολλήσουμε στο όνομα...

gatti said...

@paoad: Mας απογείωσες όντως!!!

Οι οιωνοί λοιπόν είναι ευνοϊκοί. Αν λοιπόν πριν από τις προηγούμενες κούπες κάναμε τόσο μεγάλες εκτός έδρας νίκες, τώρα που η εκτός έδρας νίκη ήταν τρόπον τινά διπλή τι να περιμένουμε; Οτι θα κερδίσουμε ημιτελικό και τελικό με 20 πόντους διαφορά; (Coolαρε... - για μένα το λέω)!

gatti said...

@pensierix: Τι κάνεις στην Ιταλία; Σπουδάζεις; Δουλεύεις; Παράτα τα όλα και πήγαινε
να δουλέψεις σε κάποια μεγάλη διαφημιστική εταιρεία να βρεις τη χαρά σου! Είσαι γεννημένος για να λες ατάκες και να δημιουργείς σλόγκαν!

ΤΕΛΕΙΟ το "Kormoranos Nest" λέμε!!!

gatti said...

@kakaskimos: Σίγουρος δεν μπορεί να είναι κανείς. Καλύτεροι από εσάς σαν ομάδα είμαστε. Κατά βάθος το ξέρεις κι εσύ. Αλλά παρόλο που το μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο και 9 στις 10 κερδίζει ο καλύτερος, υπάρχουν πάντα οι ατυχίες. Καλύτεροι είμαστε και στη Σαραγόσα αλλά ξεσκίστηκε ο Εντι Τζόνσον στα καλάθια στο τέλος και έτσι χάσαμε. Αρα, κανείς δεν μπορεί να στοιχηματίσει το σπίτι του.

Την πλάκα μας όμως θα την κάνουμε. Γιατί σε ενοχλεί; Δεν κάνεις το ίδιο στη μπάλα; Που δεν έχεις και ομάδα (μονάδες έχεις).

ΥΓ. Για το γήπεδο κι εγώ το ίδιο πιστεύω. Μετά τη δήλωση του Δρακουμέλ, ακόμα κι αν γίνει το γήπεδο, θα είναι ...τίγκα στο γούρι!

ΥΓ2. Τι να σου πω. Εκπαιδευτικός δεν είμαι...

gatti said...

@squarelogic: Aδικαιολογήτως απών! Ακούς εκεί έπεσε θύμα της απεργίας! Τς τς...

Ούτε εγώ είμαι σίγουρη, το λέω παραπάνω και στον pensierix. Ενα παιχνίδι είναι. Δυο παίκτες να μην τραβήξουν, τελείωσες! Και την ιδιαιτερότητα των αγώνων με το γαύρο υπολογίζω, αλλά και το θέμα της σπατάλης ενέργειας που μπορεί να στείλει τον νικητή εξουθενωμένο στον τελικό.

Τι να κάνει το γατί... Είναι ...πολυσυλλεκτικό. Μαζεύει από παντού πληροφορίες, τις γράφει στον σκληρό και τις επαναφέρει όταν χρειαστεί. (Αν και τελευταία ο σκληρός "κρασάρει" συχνά... Ο κύριος Αλτσχάιμερ, βλέπεις...).

Διάβασες τα μέτρα που θα πάρουν; Στο Αμβούργο εμείς, στο Ανόβερο οι γαύροι. Μαύρα μάτια θα κάνουμε να δούμε το Βερολίνο.