Tuesday, May 12, 2009

Παρακάμερα και σχόλια...



* Ευκαιρία Ρουκάβινα, άουτ. Ο Τεν Κάτε πιάνει τα μαλλιά του μη μπορώντας να πιστέψει πως έχασε ο παίκτης του το άχαστο. Ο Κροάτης βλέπει με την άκρη του ματιού την αντίδραση του προπονητή του και απλά δεν υπάρχει από εκείνη τη στιγμή στο παιχνίδι...


* Πέφτουν τα "μπουκέτα" του Γκαρσία στον Σιμάο και ο Σαριέγκι τρέχει από τους πρώτους για να "την πει" στον Ουρουγουανό. Τον γνωρίζει από το ισπανικό πρωτάθλημα. Σχολιάζει φίλος: "Κοίτα ρε, μπορεί και να είναι Βάσκος τελικά...".

* Ακολουθεί ο Βύντρα. Μέσα στους τσαμπουκάδες σε μια φάση πιάνεται στα χέρια με τον Μουσλίμοβιτς. Ο ίδιος φίλος απορεί: "Κοίτα ο Βύντρα πάθος!". Εκπληξη; Καθόλου! Σχολιάζω: "Αμα σε βρίζουν μια πενταετία οι οπαδοί της δικής σου ομάδας σε κάθε αγώνα, τι να σου πει μια Τούμπα έστω και φλεγόμενη; Ανοσία στις γιούχες έχει πάθει ο Λουκάς".


* Ο Κάκος μαζεύει τους παίκτες γύρω του και τους μοιράζει μία μία τις κάρτες, ανεβάζοντας χρόνο με το χρόνο το σασπένς, κορυφώνοντας τη δράση. Κίτρινη, κίτρινη, κίτρινη, κόκκινη. Η κίνηση όντως εντυπωσιακή. Ο κόραξ είναι σταρ. Το ξέρει, "το έχει".

* Ο Γκαρσία κάνει σαν ταύρος σε υαλοπωλείο. Μόλις παίρνει την κάρτα ο Κονσεϊσάο προσπαθεί να τον απομακρύνει. Δεν τα καταφέρνει και τρέχει κοντά και ο Σάντος. Ο Πάμπλο τους απωθεί και τους δύο. Γυρίζει στον Κάκο και του πετάει γαλλικά. Λίγο αργότερα θα πει πως ο κόραξ θέλει να το παίξει Κολίνα, αλλά Κολίνα είναι μόνο ένας. Αυτός είναι απλά "π... γιος".

* Οταν το παιχνίδι ξαναρχίζει ο Σνάουτσνερ χώνει κλοτσιά στον Ιβανσιτς. Σχολιάζω στην παρέα: "Τον λυπάμαι τον Ιβ, που είναι και μη μου άπτου, θα φάει πολύ ξύλο από εδώ και πέρα". Σχολιάζει φίλος: "Eυκαιρία να γίνει άντρας" (Σιγά! Δεν έγινε τόσα χρόνια...).

* Στο δεύτερο ημίχρονο Ιβ και Σιμάο γίνονται αλλαγές αλλά ούτε με Νίνη - Κλέιτον βλέπουμε προκοπή. Σχολιάζει φίλος: "Ρε συ, ο ΠΑΟΚ παίζει καλύτερα με 10 παίκτες". Σχολιάζω: "Λογικό δεν είναι; Τα περισσότερα ντέρμπι σε πρωτάθλημα - κύπελλο με παίκτη λιγότερο τα έπαιξε. Συνήθισε".

* 74ο λεπτό και είναι η ώρα να μπει ο Σαλπιγγίδης. Και να μην το έβλεπες θα το καταλάβαινες από τη γιούχα. Σχολιάζει φίλος: "Ο Σάλπι δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ο άλλος ο ...κιοτής ο Λάζαρος, διάλεξε αυτό τον αγώνα για να εκτίσει ποινή. Τι, για μαλάκα τον πέρασες;".

* Ο Σαλπιγγίδης μπαίνει εν μέσω ...πανηγυρισμών και ο Ρουκάβινα βγαίνει. Πάει προς τον Τεν Κάτε και του δίνει το χέρι ...τρέμοντας. Ο Ολλανδός το χτυπάει διασκεδάζοντας φανερά με την αμηχανία του μικρού (ας μην κερδίζαμε και σου έλεγα εγώ τι θα άκουγε στη λήξη του αγώνα - όχι ότι το απέφυγε από ό,τι διαβάζω τους έριξε γκάζα χοντρά στην προπόνηση).

* Ο Μουσλίμοβιτς χάνει φοβερή ευκαιρία με τη μπάλα να χτυπάει στον πόδι του Γκαλίνοβιτς και να φεύγει άουτ. Θυμάμαι μια ατάκα που είχε γράψει ο αποδυτηριάκιας πριν από χρόνια για τον Τοχούρογλου: "Aμα βάλεις στο τέρμα μια καρέκλα, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να χτυπήσει πάνω της η μπάλα και να βγει έξω παρά να την αποκρούσει ο Τοχούρογλου". Την αναφέρω στην παρέα λέγοντας πως "μας έσωσε το πόδι του Γκαλίνοβιτς, γιατί αν περιμέναμε να αποκρούσει ο ίδιος...". Μου λένε ότι είμαι προκατειλημμένη (λες να είμαι;) και πως του Μάριο του έχει βγει το όνομα και πως αν ήταν στη θέση του το μέλος στην ίδια φάση όλοι θα έλεγαν τι καλή τοποθέτηση που είχε και απέκρουσε τη μπάλα (εγώ δεν θα το έλεγα πάντως ούτε για το μέλος να εξηγούμαστε...).

* Ο Καραγκούνης κάνει φοβερή λόμπα και στέλνει τη μπάλα πάνω από τον Χαλκιά. Σχολιάζει φίλος: "Μ΄ αρέσει που ο σπίκερ είπε ότι ο Χαλκιάς τον ξέρει καλά τον Καραγκούνη από τις προπονήσεις στον Παναθηναϊκό. Λες και ο Καραγκούνης δεν ξέρει τον Χαλκιά...".

* Εγκάθετος γαύρος που παρακολουθεί μαζί μας αναφωνεί: "Ρε τι ωραία του άνοιξε δρόμο ο Ιβιτς του Καραγκούνη για να σκοράρει. Περάστε του είπανε τα ΠΑΟΚια". (Εφυγε κακήν κακώς εν μέσω μπινελικίων...).


* Ρίχνω μια ματιά στα ΠΑΟΚτσήδικα φόρα ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ του αγώνα και ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ του και βλέπω μεταξύ άλλων

- Κι αυτός ο Σάντος τι λούζερ! Δεν πρόκειται να ρισκάρει ποτέ!
- Δεν φταίει αυτό ρε! Το σακάκι φταίει. Εβγαλε το παλτό να το πλύνει και δεν είχε στεγνώσει...
- Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, για μένα σήμερα ο Γκαρσία τελείωσε! Ανοχή τέλος. Εγκλημάτισε.
- Ο Κάκος πάντως σωστά μας παίζει. Θα μπορούσε να δώσει δεύτερη κίτρινη στο Σιμάο αλλά ήταν πάνω στη φάση.
- Πλάκα μας κανει ο βαζελο-κάκος? Σωστη η αποβολη του γκαρσία αλλα επρεπε να εχει δώσει τουλάχιστον 2 φορες κίτρινη στον καραβουτα (ο Καραγκούνης είναι αυτός...) και στον Σιμαο. Ο Γκαρσια σιγουρα εκανε το καλυτερο του 45λεπτο! Μην ακουω βλακειες να φυγει..φευγει ΜΟΝΟ αμα βρουμε καλυτερο... αντε ολοι κλασσικα κομπλεξικοί...
- Φίλε σόρρυ αλλά είσαι κάφρος.Εσύ βλέπεις να βοηθά την ομάδα μας ο Γκαρσία? Για πες μου που? Είδες που μέχρι και τον Σάντος σκούντηξε στο τέλος? Αυτός είναι επικίνδυνος...
- Το φάγαμε. Καλά λέει ο Ζαγόρας "πιο μουλωχτή ομάδα από τον Παναθηναικό δεν έχει εμφανιστεί στην Τούμπα"
- Ηρεμία, χαλαρά. Χάσαμε ενα παιχνίδι από τα 6. Εχουμε δρόμο ακόμα.
- Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν αυτός που περιμέναμε, ούτε ήταν αυτός που έπρεπε σύμφωνα με την περίσταση. Δεν είχε ρυθμό, δεν είχε έμφαση, δεν πίεσε, δεν είχε σχέδιο και προσανατολισμό.
Ανύπαρκτος ΠΑΟΚ, ανήμπορος να απειλείσει.
- O Σιμάο συμπλήρωσε 7 κίτρινες και θα απουσιάσει σε δύο από τα πέντε εναπομείναντα ματς των πλέι οφ, ενώ ο Ζιλμπέρτο συμπλήρωσε 4 και θα χάσει ένα ματς. Εάν είχε φάει κόκκινη θα έχανε όλα τα πλευ-οφ. Μήπως ο φιλαράκος μας ο Κάκος ήταν καλά πληροφορημένος?
- Ο Garcia να μας χαιρετήσει. Ο διαιτητής ήτανε καλός, δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
- Μια χαρά ήταν ο διαιτητής.Με τον εαυτό μας(Γκαρσία) πρέπει να τα έχουμε...
- Από metropolis: Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τάσο Κάκο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Κερκυραίος ρέφερι απέβαλλε αδίκως τον Πάμπλο Γκαρσία (και όχι τον Σιμάο με δεύτερη κίτρινη) στο πρώτο μέρος και ο δικέφαλος δεν κατάφερε να φύγει από το παιχνίδι με ένα θετικό αποτέλεσμα. Με δέκα παίκτες είχε τις ευκαιρίες (με πιο σημαντική την κεφαλιά του Ιβιτς στο 79΄), αλλά στο 87΄ο Καραγκούνης χάρισε τη νίκη στους “πράσινους. Αηδίασα... Δείτε τι μαλ@κίες γράφουν για να καθίσουμε να τους διαβάσουμε.
- Pablo Αντε τράβα σπίτι σου, εσυ φταίς.
- ΕΛΕΟΣ,τι παπαριες ειναι αυτες που γραφουν οι μαλακες!!!
- Πραγματικά αηδιασμένοι.... Αν είναι δυνατόν βγάλανε και τον Κάκο πρωταγωνιστή...Τα μέσα της πόλης είναι για τον π$%@%.
- Φτάνει πια με τη διαιτησία! Ως πότε θα κρύβουμε τις αδυναμίες μας πίσω από αυτή; :(
- ΝΑΙ, ΧΑΣΑΜΕ ΔΙΚΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΣΑΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ! ΤΕΛΟΣ!

* Ξαναρίχνω ματιά στα ΠΑΟΚτσήδικα φόρα ΜΕΤΑ την έκδοση ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
- Για ολους εσας που πεσατε θυματα στο παιχνιδι των δημοσιογραφων περι κακου Παμπλο Γκαρσια, Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑ: (ακολουθεί η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ). ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΕΣΑΤΕ ΕΤΣΙ ΘΥΜΑΤΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΕΣΤΕ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΟΤΙ ΦΤΑΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ Ο ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ Κ ΟΧΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΒΑΛΛΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ Κ ΤΟΝ ΣΙΜΑΟ;
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΛΑΟ...
- Καλό θα ήταν κάποιοι να ξαναδούν το βίντεο της φάσης του Γκαρσία! Ο σιμάο του λαγού χτυπάει τον Γκαρσία, χτύπησε με την μπάλα το παιδάκι για τις μπάλες (το είπαν και στο ράδιο) και μέχρι κι ο προπονητής του λαγού είπε ότι τον έβγαλε γιατί αν συνέχιζε έτσι θα έπαιρνε 2η κίτρινη! Και διαβάστε και την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ... Στο ίδιο έργο θεατές...
- Συμφωνώμε τη διοίκηση και χαίρομαι γιατί αναρωτιόμουν καλά σε άλλη πραγματικότητα ζούμε; Για μένα σήμερα έγινε αλλοίωση αποτελέσματος. Ο Κάκος έβγαλε τον καλύτερο με διαφορά παίκτη του γηπέδου χωρίς να υπάρχει λόγος.
- Για πρώτη φορά στη ζωη μου διαφωνώ με τον Ζαγοράκη. Ο Κάκος είναι ο καλύτερος διατητής της χώρας.
- Τι ψάχνει ο Ζαγορ τώρα με ανακοινώσεις; Αφου στη φάση με τον Σιμάο παει και ο Γκαρσία με τις τάπες. Ελα τωρα και εγω ΠΑΟΚ είμαι, μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα.
- Αμα το εκανε παιχτης του παναθηναικου θα εδινε κοκκινη καρτα??
- Πώς γίνεται αυτό το "ανθρώπινο λάθος" να είναι πάντα υπέρ του αντιπάλου μας....
- Μήπως η ανακοίνωση της ΠΑΕ δίνει απάντηση σε αυτούς που μίλαγαν για
διαιτησία 50-50?


Να προσθέσω κι εγώ: Νάσαι καλά ρε Θοδωρή που με την ανακοίνωση που έβγαλες (απαράδεκτη σε περιεχόμενο και ύφος) προσπαθείς να θολώσεις και τα καθαρά μυαλά που υπάρχουν σ΄ αυτή την ομάδα και σ΄ αυτή την πόλη.


Ναι ρε! ΠΑΟΚ!



ΠΑΟΚ, ξέρω γω ξέρω γω ντάξει...


***


Scratch: Αναβλήθηκε για μια ακόμα φορά η δίκη του Γκαγκάτση. (Χοχοχο)...

Scratch 1: Ποιος έβγαλε την - εξίσου σκληρή - ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την οποία απαντάει στον ΠΑΟΚ; Ο Πατέρας; Αυτός είχε το πένθος του. Οι Γιαννακόπουλοι; Αυτοί βρίσκονταν σε εκδήλωση προς τιμήν τους από τον Δήμαρχο Αθηναίων. Ο Βγενό; Αυτός δεν ασχολείται και όταν ασχολείται οι ανακοινώσεις προέρχονται από το προσωπικό του φαξ. Ο Τζίγγερ; Kαι γιατί η ανακοίνωση κατά του ΠΑΟΚ θεωρείται νέα "μετωπική" Τζίγγερ - Βγενό;
Μήπως εξαιτίας των χορηγιών του mr MIG στον ΠΑΟΚ;



Platoon

Gayroon


Scratch 2: Eπ΄ ευκαιρία της μετάβασης του γαύρου στο Βιετνάμ διαβάστε το εκπληκτικό κείμενο του runvyntrarun με τίτλο Red Metal Jacket εδώ (α΄ μέρος) και στη συνέχεια εδώ (β΄ μέρος). Δεν θα χάσετε!!!


Scratch 3: Τα άκουσε χοντρά ο Πηλαδάκης στο ΟΑΚΑ. Πήγε σε μια φάση να τον προστατέψει ο Θανόπουλος, τα άκουσε κι αυτός. "Εσύ κοίτα να αγοράσεις καναν παίκτη" του φώναζαν...


Scratch 4: Μια εικόνα, χίλιες λέξεις στο ΑΕΚ - Λάρισα. "Play off? Fuck off ΡΕ!".

Scratch 5: Τι ζόρια τράβηξε ο έρμος ο Ντούσαν στη συνέντευξη Τύπου! Τι στρίμωγμα για τον Ενσιαμπαμφούμου και τον Μαντούκα! Ακόμα κι εγώ τον λυπήθηκα!

Scratch 6: Ζαραλίκος για μεταγραφικούς στόχους γαύρου: "Εχει τον Ντουντού, θα πάρει και τον Μπόμπο, μόνο ο Τοτός θα λείπει".



Scratch 7: Να ζεις χρόνια στη σκιά του Μίκαελ Σουμάχερ. Να ακολουθείς κάθε οδηγία της Scuderia προκειμένου να αναδεικνύεται ο Γερμανός νικητής (και παγκόσμιος πρωταθλητής).
Να φεύγεις, να βολοδέρνεις για λίγα χρόνια και τελικά να καταλήγεις στην Brawn GP και να βρίσκεσαι στην σκιά του Τζένσον Μπάτον. Να προηγείσαι στο Γκραν Πρι της Βαρκελώνης και η νέα εταιρεία σου, να επιλέγει για σένα στρατηγική τριών pit stop έναντι δύο του team mate σου, προκειμένου να κερδίσει εκείνος την κούρσα. Να σε λένε Ρούμπενς Μπαρικέλο. Αξία ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ!...

***

Και ολοκληρώνουμε με προσκλητήριο "πεσόντων" προπονητών γαύρου (όπως το "αλίευσα" από γαυροφόρουμ):

* Μπλαχίν (τιμή και δόξα): Eκδιώχτηκε επειδή δεν μπορούσε να πάρει πρωτάθλημα και δεν "χάιδευε" τις βεντέτες

* Πέτροβιτς: Eκδιώχτηκε επειδή δεν μπορούσε να πάρει πρωτάθλημα και αποκλείστηκε στους "8" του ΟΥΕΦΑ

* Αλέφαντος: Εκδιώχτηκε επειδή δεν μπορούσε ούτε το όνομά του να πει σωστά, θέλαμε και πρωτάθλημα;

* Μπάγεβιτς: Eκδιώχτηκε την πρώτη φορά επειδή απέτυχε στο Τσάμπιονς Λιγκ, τσακωνόταν με τον Ζάχοβιτς και δεν γούσταρε τον Ζιοβάνι.

* Μπιγκόν: Εκδιώχτηκε επειδή δεν τα πήγαινε καλά με τον Ζάχοβιτς, επειδή έπαιζε αμυντικογενώς και με δεξί μπακ τον Σάββα Πουρσαϊτίδη και επειδή αποκλείστηκε από την Γιουβέντους στο ΟΥΕΦΑ.

* Ματζουράκης: Eκδιώχτηκε επειδή "βρομούσε η ανάσα του", επειδή η ομάδα δεν προσαρμόστηκε στον ρόμβο με ένα κλικ και επειδή του όρμηξε ο Ζιοβάνι στη Λιόν.

* Λεμονής: Eκδιώχτηκε την πρώτη φορά επειδή αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ, επειδή δεν γούσταρε τον Ζιοβάνι, επειδή στην Κύπρο γινόταν της πουτάνας στο ξενοδοχείο, επειδή δεν είχε τον έλεγχο των αποδυτηρίων.

* Κόλλιας: Εκδιώχτηκε γιατί ήρθε για να εκδιωχτεί.

* Κάτανετς: Eκδιώχτηκε επειδή "έπαιζε με έναν επιθετικό μπροστά" και επειδή θεώρησε "ψύχωση" την θέληση για πρωτάθλημα.

* Προτάσοφ: Eκδιώχτηκε επειδή αποκλείστηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ και επειδή ήταν πολύ χαλαρός με τους παίκτες.

* Αλέφαντος: Εκδιώχτηκε επειδή δεν πήρε πρωτάθλημα αυτός και τηλέφωνο ο Δούρος.

* Μπάγεβιτς: Εκδιώχτηκε την δεύτερη φορά επειδή έχασε 3-1 στο Λίβερπουλ επειδή έβαλε τον Ρέζιτς και επειδή τα γάμησε όλα με τους Λάτιν.

* Σόλιντ: Εκδιώχτηκε επειδή αποκλείστηκε δύο χρονιές σερί για πλάκα στο Τσάμπιονς Λιγκ και επειδή ο Ολυμπιακός έπαιξε βαρετό ποδόσφαιρο. Α, κι επειδή απαιτούσε να αγοράζει παίκτες από "τα πάνω ράφια" ο Κόκκαλης ο δύσμοιρος.

* Λεμονής: Εκδιώχτηκε τη δεύτερη φορά επειδή ο Ολυμπιακός δεν έπαιζε καλό ποδόσφαιρο, επειδή υπήρχαν πολλοί τραυματισμοί και επειδή ήταν κλίκα με τους Ελληνες παίκτες.

* Σεγκούρα: Eκδιώχτηκε για να έρθει κάποιος καλύτερος.

* Βαλβέρδε: Eκδιώχτηκε γιατί το έπαιζε βαρύ πεπόνι και ήταν ο πρώτος (και τελευταίος;) που τόλμησε να "παίξει" με τα νεύρα του προεδράρα μας.

Ολοι τους έπεσαν "υπέρ πίστεως και πατρίδος".

16 comments:

-billys- said...

Ωραία τα λες σήμερα!!!
Έχεις μια ποικιλία.
Για πες μου όμως πως
αντέχεις και κάνεις βόλτες
στα γαυροblog;
Εγώ το δοκίμασα μια-δυο φορές
και παραλίγο να σπάσω την
οθόνη του υπολογιστή από τα
νεύρα μου!!!

gatti said...

@billys: Nαι, είναι ...πολυσυλλεκτικό το μενού σήμερα!

Δεν αντέχω πάντα, αλλά το κάνω. Μπαίνω σε γαυροblog γιατί θέλω να ξέρω πώς σκέφτονται και οι αντίπαλοι. Αξίζει ακόμα και για την μία διαφορετική σοβαρή άποψη!

-billys- said...

Σοβαρή άποψη σε γαυροblog;
Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις;

gatti said...

@billys: Παντού υπάρχει ένας μύθος! :)))

-billys- said...

Γαύρος και μύθος;
Χμ.....
Λέω να κρατήσω μόνο τον μύθο!!!
Έχει καλύτερη γεύση!!!!

gatti said...

@billys: Συμφωνώ! :))

koutavaki said...

@billys
Και όμως έχει δίκιο το γατί.Ειδικά μετά από μια κακή εμφάνισή τους έχω προσέξει ότι προσπαθούν να βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους βάση.Βλέπεις και σωστές κουβέντες.Αν μπεις σε γαυροφόρουμ σε μέρα χαράς βέβαια δεν είναι το ίδιο.Αλλά μήπως κι εμείς πάνω κάτω τα ίδια δεν κάνουμε?
@gatti
Όντως έχεις κουράγιο που το κάνεις.Αλλά σε άλλο ποστ σου είχες ρωτήσει πως αντέχουμε κάποιες να ζούμε με γαύρους.Απάντησες μόνη σου στο 2ο σχόλιο.Μη φανταστείς βέβαια πως είναι πάντα εύκολο!Πέφτουν ξεκατινιάσματα και στα σπίτια,ειδικά όταν έχει ντέρμπι αιωνίων.Φέτος π.χ. μετά από κάθε ντέρμπι κάναμε 2 μέρες να μιλήσουμε!Αλλά έχει και την πλάκα του!Μετά!Πολύ μετά!

gatti said...

@koutavaki: Ε όχι! Δεν είναι το ίδιο! Εμένα αν με τσαντίσει κανα γαυροσχόλιο, κλείνω το γαυροφόρουμ, πετάω και μια βρισιά, βάζω μετά και κανα τραγουδάκι και έρχομαι στα ίσια μου! Τον γαύρο του σπιτιού πώς να τον "εξαφανίσεις" από μπροστά σου εκείνη την ώρα; Ειδικά αν έχει κερδίσει η δική του ομάδα και επιμένει να σε δουλεύει; ΄Η άμα τον έχει ευνοήσει η διαιτησία και όχι μόνο δεν το παραδέχεται αλλά σου κάνει και επίδειξη ισχύος της παράγκας; Εδώ κοντεύουμε να ...σκοτωθούμε στη δουλειά με "αλλόθρησκους", φαντάσου στο σπίτι!

Τέλος πάντων, νομίζω δεν θα μπορούσα... Hταν και όλη μου η οικογένεια ...βαζελοοικογένεια βλέπεις (παπούδες - γιαγιάδες ένθεν και ένθεν) οπότε έχω ..καλομάθει! :))))

coachp said...

Προσωπική μου άποψη για το παρασκήνιο στο παιχνίδι ΠΑΟΚ - ΠΑΟ θα σου πω, κι όχι εξακριβωμένες και διασταυρωμένες πληροφορίες...

Ο Ζαγοράκης έβγαλε τέτοια ανακοίνωση για να αποσυντονίσει τον κοσμο. Να κρύψει τις αδυναμίες τις ομάδας του και τα αιχνίδια που παίζονται. Ξέρει οτι στη Θεσ/κη πολύς κόσμος θα πιστέψει οτι για όλα φταίει η διαιτησία και ο ΠΑΟΚ δεν ειναι πρώτος. Και εχει τα δικά του πολλά παπαγαλάκια-δημοσιογράφους που κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Εκεί που δεν θα συμφωνήσεις Gatti ξες που είναι? Ο λόγος που κάνει αυτόν τον αποπροσανατολισμό στον κόσμο του αλλα στην προκειμένη περιπτωση.

Εγω λοιπόν, οσο χαζο κι αν σου φαινεται, θεωρώ πως κάποιοι χτες στον ΠΑΟΚ, δεν ηθελαν να κερδίσει ο ΠΑΟΚ... Για λογους που δεν ξέρω, φαντάζομαι μεν, αλλα δεν μπορώ να ανακαλύψω δε. Αυτό που γράφεις για τον Ιβιτς, μην νομίζεις οτι δεν θα επρεπε να τα προσέξεις περισσότερο πάντως. Οπως εισης και για ποιο λόγο έβριζαν τον Σαντος. Αυτοι είναι και οι λογοι που εξοργισαν τον Ζαγοράκη και αναγκάστηκε να παιξει τα επικοινωνιακά παχνίδια με τα παπαγαλάκια του του τύπου «ΦΕΥΓΩ...».
Ασε ρε γαμι@λ@ Ζαγοράκη τα ψοφια τώρα, που ξαφνικά θες να γίνεις Αγιος... Σε τα μας τώρα, σε τα μας...

zouk said...

Αυτο για τον Βυντρα ηταν Θεικο,ειναι σκληραγωγημενο το παιδι πια.

Για το Γκαλινοβιτς θα συμφωνησω με τον φιλο σου.Ειναι πολυ καλος τερματοφυλακας αλλα φοβασε μην κανει την φοβερη γκελα κατι που ομως τα 2 τελευταια χρονια δεν το εχει κανει.

Για την ανακοινωση του ΠΑΟΚ,αμα ειμασταν καλοι στο παρασκηνιο θα ειχαμε παρει το πρωταθλημα για να μην παιδευομαστε κιολας.
Η ανακοινωση μας μια χαρα ηταν για απαντηση.Με καλυψε.

gatti said...

@coachp: Tι να σου πω... Στην Ελλάδα δεν κάνουμε τίποτα άλλο από το να ασχολούμαστε με "θεωρίες συνωμοσίας". Το κακό είναι ότι σε κάθε περίπτωση που καταπιανόμαστε με τέτοιες θεωρίες κάνουμε υποθέσεις με ελλιπείς πληροφορίες.


Δεν με εκπλήσσει πια τίποτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δυσκολεύομαι ωστόσο να πιστέψω πως ο Ζαγοράκης δεν θα ήθελε να το παλέψει για το Τσάμπιονς Λιγκ. Κυρίως επειδή οι ΠΑΟΚτσήδες τον εμπιστεύονται, τον αγαπάνε και ο λόγος του μετράει. Αν λοιπόν προσπαθούσε να τους πείσει πως τον ΠΑΟΚ συμφέρει ας πούμε να πάρει το λεγόμενο "ισχυρότερο" εισιτήριο για το Europa League σ΄ αυτή τη πρώτη χρονιά επανόδου του στα ευρωπαϊκά κύπελλα και από του χρόνου να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, θα το δέχονταν. Για ποιο λόγο να καταφύγει σε κόλπα;

Για τον Σάντος οι ΠΑΟΚτσήδες έτσι κι αλλιώς φωνάζουν. Φώναζαν πριν τα πλέι οφ θα φωνάζουν και μετά. Τον θεωρούν συντηρητικό, του χρεώνουν το γεγονός ότι η ομάδα τους δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε ένα ντέρμπι και δεν πιστεύουν ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάει πολύ μακριά με αυτόν στον πάγκο.

gatti said...

@zouk: Mα και κόντρα στον γαύρο πάλι έτσι έπαιξε ο Βυντρίνιο! Δεν καταλαβαίνει πια από έδρες ή κρισιμότητα αγώνα. Φοβάται ο ...βρεγμένος τη βροχή;

Είναι αλήθεια πως δεν έχει κάνει φέτος τη μεγάλη γκέλα ο Μάριο, αλλά αυτός ο φόβος ότι κάπου θα την κάνει την πατατιά, πραγματικά δεν αντέχεται. Οπως και το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει μια φορά να μπλοκάρει, αλλά μόνο διώχνει μακριά. Γιατί τον λέω νομίζεις βολεϊμπολίστα; Αφού όλο με ...μανσέτα αποκρούει.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ ήταν εντελώς άστοχη. Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είχε εμάς στόχο. Στους οπαδούς του ΠΑΟΚ στόχευε. Κι εμένα με κάλυψε η δική μας απάντηση.

coachp said...

Επειδή δεν ξέρεις πως λειτουργούν οι δημοσιογράφοι και ο κόσμος της Θεσσαλονικης ακριβώς, δυσκολεύεσαι να πιστέψεις κάποια πράγματα.

Δυστυχώς για τον Θοδωρα, κάποιοι τον ανακάλυψαν. Ο λογος που εβριζαν χτες τον Σαντος δεν ειναι αυτος που ανεφερες. Αυτα που λες ισχύουν μεν, αλλα οχι για χτες. Ειναι πολλά που δεν ξερεις για το παρασκηνιο της Θεσσαλονικης. Μιλάμε για μεγάλη χαβούζα η πολη. Ειδικά για δημοσιογράφους...

Οταν ομως φίλε Θοδωρα εισαι μονιμως με Κοκκαλη και Βαρδινογιάννη στα πάρε - δωσε, οταν ευννοείσαι μια ολοκληρη χρονιά, όταν ολοι εχουν καταλάβει οτι εχεις εμπλακεί με Γκαγκάτσηδες και παρασκήνια, μην πας να κοροιδεψεις τον σκεπτόμενο -οπαδικο - κοσμο. Γιατί για τον Θοδωρα, αυτο ειναι το προβλημά του τώρα. Οι οπαδοί που εχουν πάρει πρέφα τη φάση....

gatti said...

@coachp: Με έβαλες στην πρίζα τώρα. Εχω ...άκρες από δημοσιογράφο της Θεσσαλονίκης. Βέβαια είναι αρειανός όχι ΠΑΟΚτσής, αλλά πιστεύω ότι κάτι θα μάθω...

Αύριο... ;)

zouk said...

Αυτο απο κατω το εγραψε ο Πανουτσος και μου αρεσε πολυ.Ειναι ωραια μεταφορα.

"Ωραία, ο Σιμάο έκανε το φάουλ που σηκώνει κίτρινη, αλλά να το συγκρίνεις με την «επίθεση με αντικείμενο τη σωματική βλάβη του αντιπάλου» που έκανε ο Γκαρσία είναι σαν να γράφεις για έγκλημα, ο δράστης να έχει σκοτώσει ένα ζευγαράκι σε αυτοκίνητο και εσύ να προσθέτεις ότι «...βεβαίως το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο σε σημείο που απαγορεύεται η στάθμευση». Σε αυτό το σημείο να πω ότι η δημοσιογραφική ανοχή φέρνει την παράνοια."

gatti said...

@zouk: Ενα δίκιο ο Πανούτσος το έχει, είναι γεγονός...

:)))