Tuesday, August 4, 2009

Σε βλέπω στο ποτήρι μου...



Eίπε: "Είναι θέμα πειθαρχίας. Πρέπει να ακολουθήσουμε την τακτική. Δεν ήταν θέμα ποιότητας, αλλά θέμα να τηρήσουμε αυτά που είχαμε πει. Σε κάποια ΜΜΕ κάποιοι έκριναν διαφορετικά, αλλά δεν τα λαμβάνω υπόψη μου αυτά. Πέρσι είχαμε εμμονή στην τακτική και την πειθαρχία και αυτό έφερε χρήματα στα ταμεία μας. Οταν έχεις καλύτερους παίκτες δεν σημαίνει ότι έχεις καλύτερη ομάδα. Δεν είναι μόνο θέμα ποιότητας, αλλά και συμπεριφοράς".


Εννοούσε: "To θέμα είναι να στρώσουν τον κώλο τους κάτω και να παίξουν μπάλα. Θα μου πεις, αυτή η στάνη αυτό το τυρί βγάζει, αλλά οι άλλοι απέναντι ήταν χειρότεροι γιδοβοσκοί και δεν επιτρεπόταν να μας κερδίσουν. Οι αλήτες ρουφιάνοι έγραψαν ως συνήθως άλλα αντ΄ άλλων, αλλά αυτούς έτσι κι αλλιώς γραμμένους τους έχω. Πέρσι παρόλη την αμπαλοσύνη μερικών παικτών, πήγαμε καλά στην Ευρώπη, ρεφάρισαν οι πολυμετοχικοί το μπερντέ που είχαν δώσει και έτσι έσωσα κι εγώ την παρτίδα. Σαφώς και έχεις καλύτερη ομάδα αν έχεις πιο ποιοτικούς παίκτες, αλλά εγώ είμαι υποχρεωμένος να ανεβάσω ψυχολογικά τους άχρηστους γι΄ αυτό τώρα κάθομαι και σας λέω μαλακίες του τύπου ότι δεν είναι μόνο θέμα ποιότητας".

ΑΡΔ-ίτικη ερμηνεία: "Για άλλη μια φορά ο Χενκ Τεν Κάτε άδειασε τους ποδοσφαιριστές του και ούτε λίγο ούτε πολύ μετέθεσε σ΄ αυτούς τις ευθύνες για την ήττα στην Πράγα, υπονοώντας πως οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν τήρησαν τις εντολές που έδωσε. Ο Ολλανδός τεχνικός εξακολουθεί να θεωρεί πως ο ίδιος έκανε το καλύτερο δυνατό στην Τσεχία και το πρόβλημα δεν ήταν η αλλοπρόσαλλη τακτική του, αλλά η αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών. Παράλληλα δε, υπήρξε προκλητικός απέναντι στον Τύπο, αποδεικνύοντας ότι είναι εξαιρετικά ισχυρογνώμων και δογματικός και δεν προτίθεται να βελτιωθεί και να διορθώσει τα λάθη του".

***

Είπε: "Το μόνο που θέλω είναι αυτή τη στιγμή είναι να περάσει η ομάδα. Πάντα εγώ το ποτήρι το βλέπω μισογεμάτο. Δεν θέλω να κάνω καμία αρνητική σκέψη πριν από αυτό το παιχνίδι. Μέλημά μας είναι να προκριθούμε. Πάντα έχω στο μυαλό μου ότι οι νίκες έχουν πολλούς πατεράδες, αλλά οι ήττες είναι ορφανές".


Eννοούσε: "Οσο θα συνεχίζετε να μου τα πρήζετε, γράφοντας τις γνωστές παπαριές, τόσο θα σας κάνω πλάκα μιλώντας για μισογεμάτα ποτήρια. Δεν σκέφτομαι τίποτα για το παιχνίδι. Θα πέσω για ύπνο και ανάλογα με το όνειρο που θα δω το βράδυ θα κατεβάσω και την 11άδα. Γι΄ αυτό τζάμπα σας μετέφεραν οι ρουφιάνοι σας τα πλάνα των προπονήσεων. Η 11άδα θα είναι `ό,τι βρέξει ας κατεβάσει΄. Το παν είναι να περάσουμε. Ο τρόπος δεν έχει σημασία. Στην τελική, είτε παίξουμε μπάλα, είτε όχι εσείς πάλι τα δικά σας θα γράψετε".

ΑΡΔ-ίτικη ερμηνεία: "...παρέμεινε προσκολλημένος στις γραφικές πλέον παραβολές του περί μισογεμάτου ποτηριού, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται εκτός πραγματικότητας. Είπε ότι δεν κάνει αρνητικές σκέψεις πριν από το παιχνίδι. Να τολμήσουμε να σκεφτούμε ότι ο Ολλανδός τεχνικός ζει με τη φαντασία του στη Χώρα του Ποτέ και κρατάει για τον εαυτό του τον ρόλο του Πίτερ Παν; Αλίμονο αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, γιατί αν πιστεύει ότι κάνοντας `ευχάριστες σκέψεις΄ θα καταφέρει να πετάξει, το πιθανότερο θα είναι να γκρεμοτσακιστεί (παρασύροντας στον γκρεμό και τον Παναθηναϊκό...) και να διαπιστώσει άμεσα και με οδυνηρό τρόπο ότι η προσγείωση στην πραγματικότητα είναι εξαιρετικά ανώμαλη".

***


Είπε: "Εδώ κι ένα χρόνο ακούω τα ίδια και τα ίδια. Φέραμε δύο νέους αμυντικούς, τον Καντέ και τον Μπιέρσμιρ, που είναι πολύ λίγο καιρό μαζί μας και χρειάζεται χρόνος να προσαρμοστούν. Είναι ανθρώπινο αυτό. Ουδείς μπορεί να προσαρμοστεί αυτόματα. Πολλοί είναι μακριά από τις οικογένειές τους και τις φιλενάδες τους και μένουν σε ξενοδοχείο. Παίζει κι αυτό το ρόλο του. Υπάρχει αρκετή ποιότητα. Βέβαια δεν θα πω όχι αν μου φέρουν τον Τζον Τέρι".

Eννοούσε: "Εγώ σας πρότεινα να έρθετε να σας κάνω μαθήματα τακτικής μπας και ξεστραβωθείτε, αλλά εσείς την έχετε δει προπονητές. Το ποδόσφαιρο δεν είναι συνταγή μαγειρικής, ώστε η σωστή δόση των υλικών μαζί με το μεράκι να εγγυάται ένα νόστιμο φαγητό. Ψάχναμε να βρούμε Ηummer και μου έφεραν ένα 2CV και ένα αδοκίμαστο μοντέλο Volvo και περιμένουν να κάνω προκοπή. Εχουν προοπτική να στρώσουν αλλά χρειάζεται χρόνος. Εχω και τους υπόλοιπους που άλλος έχει τα ψυχοπλακωτικά του, άλλος τα γκομενικά του, αλλά εγώ είμαι προπονητής, δεν είμαι παιδοψυχολόγος. Αν μου φέρουν τον Τέρι δεν θα πω όχι, είναι αλήθεια ότι έχω πολύ καιρό να παίξω ξύλο με ποδοσφαιριστή μου στην προπόνηση.

ΑΡΔ-ίτικη ερμηνεία: "Δεν δίστασε να κατηγορήσει τον Τύπο για έλλειψη πρωτοτυπίας, όταν ο ίδιος από πέρυσι που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό δεν κατάφερε να παρουσιάσει τίποτα καινούργιο, εμμένοντας στις ίδιες προβλέψιμες τακτικές και επαναλαμβάνοντας τα ίδια λάθη. Είπε ότι ο Καντέ και ο Μπιέρσμιρ χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν, αλλά απέφυγε να εξηγήσει πότε θα γίνει αυτό, όταν με τον Γάλλο δούλεψε από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, για να αποδειχτεί τραγικά στον αγώνα της Πράγας ότι δεν έχει καταφέρει να βρει τον παραμικρό κώδικα επικοινωνίας με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στην άμυνα, τον δε Σουηδό τον χρησιμοποιεί σε λάθος θέση. Εκανε λόγο για τα προβλήματα προσαρμογής ποδοσφαιριστών που είναι μακριά από τις οικογένειές τους λες και ένας καλός προπονητής δεν οφείλει εκτός όλων των άλλων να πλησιάσει τους παίκτες του και να τους σταθεί ψυχολογικά. Στο τέλος δήλωσε πως δεν θα έλεγε όχι στην απόκτηση ενός ποιοτικού αμυντικού αν αυτός ήταν ο Τζον Τέρι, όταν οι πάντες γνωρίζουν την ένταση που υπήρχε μεταξύ τους όταν ο Ολλανδός ήταν ΒΟΗΘΟΣ προπονητή στην Τσέλσι".



Είπε: "Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Χάσαμε 3-1 στο πρώτο ματς και αυτό είναι μειονέκτημα για μας. Πρέπει να είμαστε πολύ πειθαρχημένοι στον αγωνιστικό χώρο, να δώσουμε ψυχή, αλλά και να είμαστε αισιόδοξοι για την ανατροπή. Eχουμε καλή ομάδα και πιστεύω ότι με εξυπνάδα θα καταφέρουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μπούμε με στόχο να πάρουμε την πρόκριση στα πρώτα 15 λεπτά. Αν γίνει αυτό μπορούν να μας διαλύσουν. Είναι ένα σημαντικό ματς για την ομάδα, αν και η ομάδα έχει πει ότι πρώτος στόχος είναι το ελληνικό πρωτάθλημα. Υπάρχει πίεση, με σταματούν στο δρόμο και μου λένε γι’ αυτό το παιχνίδι".


Eννοούσε: "Ετσι όπως τα καταφέραμε να κάτσουμε πάνω στο παγωτό στην Πράγα, στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ θα πρέπει να κάνουμε πράξη μια παλιά βραζιλιάνικη παροιμία που λέει: `Tρεχάτε ποδαράκια μου να μη σας χέσει ο κώλος μου΄. Πρέπει να φτύσουμε αίμα για να περάσουμε, αλλά θα πρέπει παράλληλα να παίξουμε έξυπνα. Χρειάζεται υπομονή, γιατί έτσι και μπούμε μέσα και φορτσάρουμε για να πετύχουμε γρήγορα γκολ, θα αφήσουμε κενά πίσω και μ΄ αυτούς τους αμπαλέρος που έχουμε στην άμυνα θα γίνει κανα τσαφ και θα δούμε το Χριστό (του Κορκοβάντο) φαντάρο. Καλό θα είναι να περάσουμε, γιατί αλλιώς ποιος αντέχει τη γκρίνια, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας! Ποια Ευρώπη; Βασικός μας στόχος είναι το κατσαρόλι στο ελληνικό πρωτάθλημα και όχι η Ευρώπη".

***
ΚΟΥΪΖ

* Γιατί είπε ο Τεν Κάτε ότι δεν χρειάζεται άλλον παίκτη και είναι καλυμμένος με αυτούς που έχει;

α) Επειδή είναι μυρουδιάς

β) Επειδή θέλει να καλύψει τη διοίκηση που του το ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να ξοδέψει μπερντέ για άλλες μεταγραφές

γ) Επειδή θέλει να τονώσει το ηθικό των παικτών εν όψει του αγώνα - ρεβάνς με τη Σπάρτα


* Γιατί ο Αντωνίου άφησε αιχμές μετά τον αγώνα της Πράγας, λέγοντας πως "η ομάδα είχε ένα μήνα στη διάθεσή της να κάνει πρετοιμασία. Φταίνε όλοι".

α) Για να γλιτώσει το τομάρι του

β) Για να γλιτώσει το τομάρι του

γ) Για να γλιτώσει το τομάρι του



* Γιατί ο Σισέ ξύρισε τη μοϊκάνα;

α) Για να "αυτομαστιγωθεί" επειδή έχασε το πέναλτι και την μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα της Πράγας

β) Για να πιάνει καλύτερα τις κεφαλιές από τις γιόμες που θα κάνουν οι συμπαίκτες του, αφού δεν προβλέπεται να σκοράρει με άλλο τρόπο.

γ) Γιατί έπαθε πολιτισμικό σοκ όταν είδε τον Παναγιώτη Κολλημένο.





Κοίτα με να μαθαίνεις!



4-3-3 το σύστημα στο παιχνίδι
4-2-3-1 στις εξόδους του ΟΑΚΑ,
αν αποκλειστούμε και γίνει κανα ντου




Δεν καίγομαι για το πρωτάθλημα,
δεν καίγομαι για το Τσάμπιονς Λιγκ



Και εκεί θα παίξει ο Μπιέρσμιρ.


Να του πω λες, ότι δεν έχω ξαναπαίξει επιτελικός μέσος;


Από εκεί θα την κάνουμε αν γίνει καμιά στραβή...

Scratch: Απορία του γνωστού οπαδού (;) του Παναθηναϊκού που ακούγεται λες και έχει πιει όλο το Βόσπορο και έχει καπνίσει όλο το καράβι από την Περσία, σε εκπομπή ανοικτής επικοινωνίας: "Tι θα γίνει μ΄ αυτόν τον Τεν Κάτε; Πάλι άφησε εκτός τον Μάτος;". Γεια σου ρε Γκοτζίλα με τους αβανταδόρους σου!

Scratch 1: Προς ΑΡΔ:. Είδηση δεν είναι ο αποκλεισμός του Μάτος από την αποστολή. Είδηση θα ήταν αν είχε συμπεριληφθεί σ΄ αυτήν. Ούτε τη δουλειά σας δεν ξέρετε!

Scratch 2: Από γαυροφόρουμ: "Παραμονές του αγώνα πέθανε ο πατέρας του προπονητή της Σπάρτα και δεν πέταξε με την αποστολή. Τι μου θυμίζει... Τι μου θυμίζει... Κλασικός Ευρωπαίος Βάζελος!"

Scratch (άσχετο): Toν "μάτιασα" τον "Λόλο"! Περαστικά σου ρε παιχτούρα!

22 comments:

koutavaki said...

Γαμάτο!!!Αν και την απάντηση της δεύτερης ερώτησης του κουίζ δε μπορώ να την βρω!Εντύπωση όμως μου έκανε το σχόλιο από το γαυροφόρουμ...Πιάνεται το συγκεκριμένο γεγονός ως φυσική καταστροφή?Όχι.Άρα μάλλον την κάτσαμε.
Υ.Γ.:Άντε να αφιερώσω κι εγώ ένα στίχο του Βασίλη."Είσαι η φανέλα μας,δίνουμε το αίμα μας.Είσαι η ομάδα μας,μάδα μάδα μάδα μας"(κι ότι καταλάβουν κατάλαβαν!!!).

gatti said...

@koutavaki: Δεν κοιμάσαι εσύ καλέ τέτοια ώρα; Μάλλον πρέπει να αλλάξεις το nick από "κουταβάκι" σε "νυχτοπούλι"! :)))

Κι εγώ φοβάμαι ότι δεν πιάνεται ως φυσική καταστροφή... Αλλά έτσι κι αλλιώς αυτά ισχύουν για τα εκτός έδρας, σήμερα παίζουμε εντός.

Καλημέρα!

ΥΓ. Ωραίος ο Βασίλης!!! Ωραίος και ο στίχος!!!

Rizobreaker said...

Απορία: Ποιος είναι ο Κολλημένος??

Τα σχόλια στις φωτό ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!!!!

Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε λίγη μπάλα σήμερα (με όποιο σύστημα και ενδεκάδα κατεβάσει ο Τεντάς, γιατί πλέον δεν ελπίζω τίποτα σοβαρό από αυτόν)...

seaconfused said...

Λοιπόν, για λιμούς, καταποντισμούς, σεισμούς, πλημμύρες έχουμε ώρες μπροστά μας, όλο κάτι θα γίνει δεν μπορεί!
Εγώ έχω αρχίσει ήδη τα λεξοτανίλ και τα προζακ, για να με πιάσουν μέχρι το βράδυ που θα τραβιόμαστε εκεί πάνω. Τουλάχιστον, αν γίνει η στραβή να μην καταλάβω και πολλά :P

@Βρε Μανώλη, πότε είδαμε μπάλα τα τελευταία χρόνια για να δούμε και σήμερις; (Ειδικά σήμερα που καίγεται ο πάτος μας...)

Φιλώ σας και βοήθειά μας σήμερον.

Rizobreaker said...

@ Confused:

Εχουμε δει μπάλα και τα τελευταία χρόνια (σε μεμονωμένους αγώνες εννοείται)...
Το ότι καίγεται ο πάτος μας που λες είναι άκυρο, γιατί όλα τα τελευταία χρόνια καίγεται ο πάτος μας!!! :p
Προτιμώ αποκλεισμό αλλά καλή εμφάνιση, παρά πρόκριση με άσχημη εμφάνιση, η οποία θα "κρύψει" και τις αδυναμίες και δε θα πάρουν άλλο παίκτη οι παπάρες...

eforas said...

Εξαιρετικό το pre-game σου! Μακάρι να πάμε και σε ένα καλό post-game! Καλημέρα!

gatti said...

@Rizobreaker: O Koλλημένος είναι ένας τύπος από τα "Παρατράγουδα" της Πάνια, ο οποίος στην επίσημη παρουσίαση στη Λεωφόρο εμφανίστηκε με κόμμωση α λα Σισέ (Φωτό του μπορείς να δεις εδώ: http://gatti-squared.blogspot.com/2009/07/green-street-players.html)

Εφαγες κι εσύ το παραμύθι από τους ΑΡΔ βρε Μανώλη; Γιατί;

Καλά τα λέει η confused. Oντως, καίγεται ο πάτος μας! Δεν είναι ότι θα μείνουμε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ο τρόπος, η χρονική στιγμή και οι παρενέργειες που θα υπάρξουν. Είναι διαφορετικό να μείνουμε έξω από την Ατλέτικο ας πούμε στα πλέι οφ, απ΄ ό,τι να μείνουμε έξω από τα προκριματικά ...Ιουλίου από μια Σπάρτα που αντικειμενικά είναι κατώτερή μας. Δεν είναι μόνο ότι το γεγονός αυτό συνιστά αποτυχία. Είναι που βάζει μπουρλότο στην προσπάθεια για κατάκτηση του πρωταθλήματος πριν καν αυτό αρχίσει!

Φιλιά! :)))

gatti said...

@confused: Eλα βρε, στα εντός τα καταφέρνουμε και χωρίς να ...καταστραφεί το Σύμπαν!

Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να ...χαπακωθώ γιατί μέχρι την ώρα του αγώνα θα δουλεύω. Αρα, αν το ποτήρι είναι πικρό θα το πιω και θα αισθανθώ όλη την πικρή του γεύση. (Χώρια οι γαύροι από το γραφείο...).

Φιλιά! Να περνάς καλά! Αντε και με την πρόκριση! :)))

gatti said...

@eforas: Kαλώς το μου! Πού έχεις χαθεί εσύ εφοράκο μου;

Καλή μας επιτυχία σήμερα! Φιλιά! :)))

Rizobreaker said...

Gatti μου ξέρεις ότι τους ΑΡΔ τους γράφω στα αρχ**** μου!

Εγώ έτσι τα βλέπω τα πράγματα!

Κάθε χρόνο ίδιες είναι οι προσδοκίες, για Τσάμπιονς Λιγκ και Πρωταθλήματα και Κύπελλα! Η κατάληξη κάθε χρόνο είναι λίγη (έως μηδέν) μπάλα και μηδέν τίτλοι!
Χέστηκα για τους τίτλους λοιπόν, όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο, μιλάμε για θέαμα!

Πρώτα "δημιουργήθηκε" το ποδόσφαιρο και μετά οι ομάδες των οποίων οπαδοί είμαστε. Ποδόσφαιρο θα υπήρχε και χωρίς αυτές...

Πρώτα είμαστε φίλαθλοι ενός αθλήματος και μετά οπαδοί της ομάδας μας!

Άρα λοιπόν, καταλήγω στο ίδιο. Καλύτερα λίγη μπάλα και αποκλεισμός, παρά μηδέν μπάλα και πρόκριση, η οποία απλά θα κρύψει αδυναμίες και θα βλέπουμε μηδέν μπάλα για όλη την υπόλοιπη χρονιά.
Με αποκλεισμό ίσως σφίξουν τα ζωνάρια και δούμε λίγη μπάλα στη συνέχεια...

gatti said...

@Rizobreaker: Συμφωνώ βρε Μανώλη μου, σε όλα! Προσδοκίες, ελπίδα, απογοήτευση, πίκρα. Κάθε χρόνο τα ίδια, έχεις δίκιο.

Ομως, έτσι όπως τους "κόβεις", τους διοικούντες, πόσο εύκολο το έχεις να διαχειριστούν σωστά μια τέτοια αποτυχία; Το αντίθετο θα συμβεί. Ο ένας θα κατηγορει τον άλλο, θα έχουμε μπηχτές, αιχμές, ένταση, κακό κλίμα, όλα τα δεινά. Κι επειδή φέτος είναι μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονιά με τον πρωταθλητή να μπαίνει απευθείας στους ομίλους και τον δεύτερο να μην τους βλέπει ούτε με το κυάλι (φαντάσου, με πρωταθλήτριες Μάντσεστερ, Μπαρτσελόνα, Ιντερ κ.λπ. για παράδειγμα, θα έχεις να ανταγωνιστείς στα πλέι οφ ομάδες όπως Λίβερπουλ, Αρσεναλ, Μίλαν, Γιουβέντους, Ρεάλ, που θα έχουν επίσης ξεμείνει στα προκριματικά), θα βλέπεις τον γαύρο να τσεπώνει τα εκατομμύρια και τώρα και του χρόνου, να ξεπερνάει το σκόπελο (του "ανοίγματος") κι εσύ να πέφτεις πιο χαμηλά από όσο έχεις ήδη ...καταφέρει τα τελευταία χρόνια.

Είναι κομβικής σημασίας αυτή η χρονιά για να σκεφτούμε αγνά και ρομαντικά για το ποδόσφαιρο. Το κάναμε τόσα χρόνια. Και πιθανότατα θα το κάνουμε άλλα τόσα στο μέλλον. Ομως, φέτος, είναι ακατάλληλη στιγμή για συναίσθημα. Καλώς ή κακώς...

Rizobreaker said...

Διαφωνώ ότι είναι ακατάλληλη στιγμή για ρομαντισμό.

Αλλά εκτός αυτού και όπως το σκέφτεσαι, πάλι δίκιο έχω. Λες ότι πρέπει να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα για να αποφύγουμε του χρόνου τα προκριματικά! Οκ δεκτόν!!

Σκέψου λοιπόν...

Περίπτωση πρώτη:
Δεν παίζουν καθόλου μπάλα σήμερα, κάνουμε 2 ευκαιρίες, βάζουμε 2 γκολ και προκρινόμαστε... Πρόκριση, πανηγυρισμοί, οι διοικούντες θα πουν "βιαστήκατε να κρίνετε σκασμό τώρα" κτλ κτλ... Θα ενισχυθεί η ομάδα μετά?? Προφανώς όχι, το ξέρεις και το ξέρω...

Περίπτωση δεύτερη:
Παίζουν έστω λίγη μπάλα, αλλά αποκλειόμαστε. Θα ενισχύσουν την ομάδα μετά? Πιθανώς ναι, αν δε θέλουν να παίζει ο Σισέ σε άδειο γήπεδο σε όλο το πρωτάθλημα...
Άρα, όπως και να το πάρει κανείς, η δεύτερη περίπτωση είναι καλύτερη και για το λόγο που το λες (κατάκτηση πρωταθλήματος για αποφυγή μελλοντικών προκριματικών)...

Το ιδανικό θα ήταν βέβαια και καλή μπάλα και πρόκριση, αλλά (για σήμερα) ας μην ονειροβατούμε...

gatti said...

@Rizobreaker: Aν η δεύτερη περίπτωση, έφερνε ΣΙΓΟΥΡΗ ενίσχυση, τότε θα συμφωνούσα μαζί σου. Αλλα κι εσύ ο ίδιος την θεωρείς μόνο πιθανή (και έτσι είναι δυστυχώς...).

Επειδή λοιπόν σ΄ αυτή την κομβικής σημασίας χρονιά αυτό που πρωτίστως σε ενδιαφέρει είναι να περιορίσεις το ρίσκο και να μην διακυβεύεις πράγματα, προσωπικά προτιμώ πρόκριση με όποιον τρόπο και μετά βλέπουμε...

Rizobreaker said...

Υπάρχει η πιθανή ενίσχυση και η σίγουρη μη ενίσχυση. Διαλέγω την πιθανή, γιατί με ενδιαφέρει το ΚΑΛΟ του Παναθηναϊκού και όχι το παροδικό καλό του...

Σαφώς και είναι σεβαστή η γνώμη σου, και εννοείται ότι δεν σου προσάπτω κάτι αρνητικό! Είναι γνωστή άλλωστε η συμπάθεια μου στα γραπτά σου κτλ κτλ...

The Bgt said...

Φοβερα τα ειπε, εννοουσε, θα γραψουν οι ΑΡΔ! :D :D :D

Nα πω την αληθεια μου ειναι ψιλοαδιαφορη η εκβαση του παιχνιδιου. Απο τη μια δε πολυθελω Τσου Λου φετος απο την αλλη αν χασουμε και φυγει ο Τεντας τρεμω στην ιδεα ποιος θα ερθει.
Ασε που αν περασουμε μπορει να γινει καμια μεταγραφη ακομη. Ισως.

Τεσπα, que sera sera, εμεις θα μαστε εδω και θα περναμε καλα :)

Γιώργος Τ. said...

Έχοντας χάσει (λόγω διακοπών) και τον αγώνα της Πράγας και γενικά τα της ομάδας, δεν έχω ιδέα πού βαδίζουμε.. Ότι γράφουν οι ΑΡΔ ξέρω κι εγώ... Αλλά πιστεύω ότι η ομάδα σήμερα θα περάσει αέρα... Θα δούμε...
Όσο για το κουίζ, βάζω σε όλα Γ... Αν και αρρώστησα με τον κολλημένο!!!!

zouk said...

Ακουσα λιγο ραδιο μετα τον αγωνα και ξενερωσα με τους φιλαθλους μας.

Δεν μιλαω για τρελα πανηγυρια αλλα τουλαχιστον να εισαι λιγο ευχαριστημενος ε παιδι μου.Οταν χανεις λυπασαι και στεναχωριεσαι και λες και καμια λαλακια παραπανω,οταν κερδιζεις ομως να χαιρεσαι και λιγο ρε γαμωτο.

Τελος παντων,περασαμε και περιμενουμε την κληρωση.
Καλη μας τυχη.

The Bgt said...

Νομιζω οτι ειναι η τσεχικη περιγραφη

http://www.mysoccerplace.net/video/panathinaikos-vs-sparta-30-1

gatti said...

@Rizobreaker: Θα πρέπει λοιπόν να περιμένουμε να δούμε τις αντιδράσεις της διοίκησης στην επιτευχθείσα πρόκριση. Ας ελπίσουμε να πάρουν αποφάσεις για το ΚΑΛΟ του Παναθηναϊκού.

Το ξέρω βρε Μανώλη, το ίδιο νοιώθω κι εγώ. Αλλωστε μέσα από τις διαφορετικές απόψεις που ανταλλάσσουμε κερδίζουμε κι οι δυο.

gatti said...

@The Bgt: H έκβαση δεν μου ήταν αδιάφορη για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω στον Rizo. Aισθάνομαι ότι κρίνονταν πολλά από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Τουλάχιστον κερδίσαμε για λίγο (ή περισσότερο) καιρό την ηρεμία μας. Λίγο το έχεις αυτό; Ωραίο το βιντεάκι! :)))

gatti said...

@Γιώργος Τ.: Μια χαρά σε βρίσκω! Γλίτωσες όλη τη μιζέρια και γύρισες πάνω στις χαρές!

Σωστές οι απαντήσεις στο κουίζ. :))))

gatti said...

@zouk: E, τι να πεις, οι γνωστοί μίζεροι. Κι εγώ δεν τρελάθηκα αλλά δεν θα πω ότι δεν χάρηκα κιόλας!

Αντε να δούμε τι μας επιφυλάσσει η κλήρωση!