Monday, August 24, 2009

Milagro


Eνα θαύμα λοιπόν. Ενα θαύμα περιμένουμε. Από ανθρώπους που ξέρουν τι θα πει θαύμα, όπως ο Τζιμπρίλ Σισέ, από ομάδες που έχουν κάνει το αδύνατο - δυνατό και στο παρελθόν όπως ο Παναθηναϊκός. Ποιος είπε ότι είναι εύκολο; Μα, έτσι κι αλλιώς, ακριβώς επειδή δεν είναι εύκολο, όταν το ακατόρθωτο γίνει κατορθωτό παρομοιάζεται με θαύμα.

Θα γίνει αυτό το θαύμα αύριο το βράδυ στη Μαδρίτη; Προσωπικά το θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο. Ειδικά από την στιγμή που εντός έδρας δεν πήραμε ούτε καν την ισοπαλία. Ειδικά με την άμυνα που έχουμε. Ειδικά με την ροπή προς τα λάθη όταν βρισκόμαστε σε συνθήκες πίεσης. Ειδικά με την εναντίον μας προϊστορία απέναντι σε ισπανικές ομάδες που η αλήθεια είναι πως "δεν τις έχουμε" γενικά. Αλλά αδύνατο; Τίποτα δεν είναι αδύνατο. Το έχω ξαναγράψει. Δεν έχεις δα απέναντί σου την Μπαρτσελόνα. Καλή ομάδα η Ατλέτικο με πολύ σπουδαίους παίκτες που μπορούν να σου βάλουν το γκολ πριν καν καταλάβεις τι σε ...χτύπησε. Αλλά όχι άτρωτη. Ούτε ανίκητη. Στο ποδόσφαιρο - ειδικά - γινονται και θαύματα. Κι εν πάση περιπτώσει αν κάποια ελληνική ομάδα δικαιούται να πιστεύει στα θαύματα στην Ευρώπη, αυτή η ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός.

Και στην τελική, όπως είπε και ο τεντάς και θαύμα να μην γίνει, εμείς θα μπούμε και θα παίξουμε για την περηφάνεια μας. Γιατί αν κάποια ελληνική ομάδα δικαιούται να αιθάνεται περήφανη για την ευρωπαϊκή της παρουσία, αυτή - αρέσει δεν αρέσει σε πολλούς... - ΠΑΛΙ ο Παναθηναϊκός είναι.

Ελπίζω μόνο να μην χρειαστεί να διαπιστώσουμε με οδυνηρό τρόπο, στην προσπάθεια να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης, πόσο απαραίτητος είναι ο Καραγκούνης σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Και ελπίζω επίσης να μη μας γυρίσει μπούμερανγκ αυτή η αίσθηση πως ακριβώς επειδή η Ατλέτικο δεν είναι Μπαρτσελόνα - άρα υπάρχει ένα παράθυρο ελπίδας για πρόκριση - μπορούμε να την χτυπήσουμε με όπλα που δεν γνωρίζουμε πώς να τα χειριστούμε.
Γιατί αυτή η αίσθηση μπορεί πολύ εύκολα να σε αποπροσανατολίσει, να την δεις "κάπως" και μετά να μην προλαβαίνεις να μαζεύεις. Οπως ακριβώς, ας πούμε, την πάτησε ο Σπυρόπουλος στο τρίτο γκολ στον εντός έδρας αγώνα μας, όταν το αυτονόητο θα ήταν να κάνει φάουλ και αυτός προσπάθησε να το παίξει αμυντικός κλάσης...

Γι΄ αυτό καλό είναι να είμαστε ρεαλιστές... Γιατί με τέτοια άμυνα και τέτοιους αντίπαλους επιθετικούς δεν θέλει και πολύ για να γείρει το γήπεδο. Κι αν γείρει, το θέμα δεν θα είναι μόνο η (τυχόν) βαριά ήττα. Θα είναι ο αντίκτυπός της. Θα είναι το γεγονός ότι θα ξαναμπεί σε λειτουργία ο γνωστός μηχανισμός. Θα ξαναβγούνε τα γκοτζαλάκια και οι δήθεν αντικειμενικοί και θα μας χαλάσουν και πάλι την ηρεμία μας. Κι εμείς την έχουμε ανάγκη αυτή την ηρεμία, γιατί φέτος ΜΠΟΡΟΥΜΕ να πάρουμε το πρωτάθλημα. Κι ακριβώς επειδή μπορούμε είναι πιο μεγάλος ο πόλεμος...



Eίπε: "Στο ποδόσφαιρο γίνονται ακόμα θαύματα. Η Ατλέτικο θα παίξει με τον κόσμο στο πλευρό της, είναι καλή ομάδα αλλά εμείς έχουμε τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε. θα παίξουμε για το κύρος μας και έχουμε 90 λεπτά αγώνα".

Eννοούσε: "Από την στιγμή που η Ελλάδα πήρε το Euro όλα μπορούν να συμβούν. Το Βιθέντε Καλντερόν μπορεί να γίνει πολύ κατηφορικό αλλά μπορεί και όχι. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι αδύνατο. Για μπάλα μιλάμε, όχι για την οργάνωση της πυροπροστασίας στην Ελλάδα".

Eίπε: "Αυτό που ζήσαμε ήταν δυσάρεστο, όμως δεν είναι μόνο το ψυχολογικό κομμάτι. Κάποιοι παίκτες έχουν τις κατοικίες τους στις περιοχές που επλήγησαν. Μάλιστα, χθες δεν καταφέραμε να προπονηθούμε, μας το απαγόρευσε το ιατρικό μας τιμ, αφού ο αέρας ήταν μολυσμένος. Υπάρχει εκνευρισμός είναι λογικό, δεν είναι ευνοϊκή η κατάσταση για την ομάδα".

Eννοούσε: "Είναι ΚΑΙ θέμα ψυχολογίας. Υπάρχει εκνευρισμός με όλη αυτή την κατάσταση με τις πυρκαγιές κι εγώ επίσης είμαι μέσα στην τσαντίλα. Ξέρεις τι είναι να καπνίζει όλη η Αθήνα από τις φωτιές και να τους ενοχλώ εγώ ο καπνιστής; Πολλά τα νεύρα και φοβάμαι μη γίνει πάλι καμιά μανούρα όπως με τον Σπυρόπουλο".

Είπε: (σε ερώτηση για την τακτική): "Aν απαντήσω, καλύτερα να μιλήσω με τον αντίπαλο προπονητή".

Eννοούσε: "Σιγά μη σας πω. Αφού έτσι κι αλλιώς θα κράξετε μετά το παιχνίδι. Γιατί να σας δώσω την ευκαιρία να κράξετε από πριν;".

Eίπε: "Η απουσία του Καραγκούνη είναι σημαντική. Δεν θα σας πω πως θα τον αντικαταστήσω. Εχει μεγάλη εμπειρία ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σε άλλους παίκτες μπορεί να λείπει η εμπειρία αλλά έχουν πολύ καρδιά που τη χρειαζόμαστε αύριο".

Eννοούσε: "Κακά τα ψέμματα, ο Κάρα μου κόβει τα χέρια. Αφού δεν υπάρχει άλλος που να κάνει τη δική του δουλειά μέσα στο παιχνίδι, μάλλον θα αλλάξω προσανατολισμό. Θα το κάνω ροντέο το ματς. Θα βάλω μέσα τον Λέτο, το τρελό άλογο και ό,τι βγει".


Eίπε: "Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να αποφύγουμε τα λάθη και να μην δεχθούμε γκολ. Πρέπει να έχουμε αυτή τη νοοτροπία και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε ένα γκολ. Δεν είναι βέβαια εύκολο αυτό με τόσο ποιοτικό αντίπαλο".

Εννοούσε: "Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι να μην κάνουμε λάθη. Γιατί έτσι και τα κάνουμε και περιμένουμε μετά από τον Μάριο να τα γλιτώσει, ζήτω που καήκαμε. Το θέμα είναι ότι όλοι περιμένουν από μένα να σκοράρω κι αυτό μου δημιουργεί άγχος. Αμυντικός είμαι αδερφέ!".

Eίπε: "Η Ατλέτικο ήταν από την αρχή το φαβορί. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, θα παίξουμε υπερήφανα. Η απώλεια του Καραγκούνη είναι σημαντική αλλά ο Παναθηναϊκός έχει ευρωπαϊκό ρόστερ για να καλύπτει τα κενά του".

Eννοούσε: "Μου είπαν τα παιδιά πριν μερικές μέρες έναν ανέκδοτο με έναν ναυτικό και κάτι πειρατικά πλοία. και νομίζω ότι ταιριάζει γάντι στην περίσταση. Σε κάτι τέτοια παιχνίδια θα προτιμούσα να είχαμε καφέ εμφανίσεις".


Αραγε, αν προκριθούμε με δικά μου γκολ θα με κάνουν άγαλμα;


- Εσύ διαμαρτύρεσαι που σε βάζει δεξί μπακ;
Τι να πω κι εγώ που μου είπε ότι θα παίξω στόπερ;

69 comments:

Elpis Cameraman said...

Ολοι καταλαβαινουμε ποσο δυσκολο ειναι...
Υπαρχει τεραστια αισιοδοξια για το θαυμα, απο πολλους Παναθηναικους. Καλο ειναι να υπαρχει αισιοδοξια, αλλα με φοβιζει κιολας το ποσο πολυ το πιστευουν μερικοι.
Δεν θα παιξουμε μονοι μας, ουτε φτιαξαμε την αμυνα μας μεσα στο Σαβ/ιακο.
Μακαρι να γινει κατι καλο.
Μονο ενα Χ εχουμε παρει εκτος με Ισπανικες, αυτο περυσι με Βιγιαρεαλ.

Rizobreaker said...

Για να δούμε τι θα δούμε σήμερα ρε Gatti!

Θα ήθελα μια ενδεκάδα με Μαχλελή, Μπιέρσμιρ, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνη, Λέτο, Σαλπιγγίδη και Σισέ.
Και αλλαγές ανά πάσα στιγμή Νίνη, Πετρόπουλο, Ρουκάβινα.

Αλλά προφανώς ο Τεντάς θα κάνει τις μαλακίες του πάλι απόψε.

gatti said...

@Elpis Cameraman: Πολύ δύσκολο. Εγώ δεν το πολυπιστεύω,
από την στιγμή που ούτε άμυνα έχουμε (για να μην δεχτούμε γκολ), ούτε το επιτρέπει καν το σκορ του πρώτου αγώνα. Αν είχαμε τουλάχιστον την ισοπαλία, ίσως να...

Σημαντικό ρόλο θα παίξει και το πώς θα μπουν οι Ισπανοί. Θα μας έχουν υποτιμήσει μετά την νίκη τους στο πρώτο ματς; ΄Η θα μπουν σοβαρά στο παιχνίδι;

Η Ατλέτικο δεν είναι από τις ομάδες που δεν παίζονται, αλλά θα πρέπει να συνηγορήσουν πολλοί παράγοντες ταυτόχρονα για να πάρεις νίκη - πρόκριση. Πόσο πιθανό είναι να συμβεί αυτό;

Anyway, το βράδυ θα ξέρουμε...

eforas said...

Εγώ πάλι είμαι αισιόδοξος. Σίγουρα ο Τεν-Τεν δεν σε πείθει για το αποτέλεσμα, αλλά τουλάχιστον με πείθει ότι (ακόμα και με αυτή την άμυνα και τέρμα) δεν θα γίνει συντριβή. Και ό,τι ήθελε προκύψει. Στην τελική, ο αποκλεισμός (αν έρθει) θα οδηγήσει στο Γιουρόπα, που είναι αναβαθμισμένος θεσμός, και περισσότερο προσιτός στα δεδομένα μας, και βέβαια, δεν ξεχνάμε ποιος είναι ο βασικός στόχος μας. Το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και μόνο. Καλή επιτυχία!

gatti said...

@Rizobreaker: Βρε Rizo μου, να τα λένε αυτά άλλοι, να τα λες κι εσύ; Πώς θα έχεις 11άδα με τον Μαχλελή όταν ο Μαχλελής είναι εκτός αποστολής; Είχε ενοχλήσεις και έμεινε στην Αθήνα.

Επειτα, πώς λες για τον Ρουκάβινα που καλά - καλά δεν έκανε προετοιμασία. Την μισή την πέρασε τραυματίας. Μπορεί να είναι εντάξει τώρα, αλλά για πες μου: Eχεις εσύ φετινές παραστάσεις από τον Ρουκάβινα; Γνωρίζεις σε τι κατάσταση βρίσκεται; ΄Η μήπως έτσι όπως τον είδες πέρσι, που τα έκανε μαντάρα ακόμα και σε εύκολους αγώνες κρίνεις ότι είναι έτοιμος για ένα τέτοιο ευρωπαϊκό παιχνίδι;

Nα τα ακούει όταν φταίει ο τεντάς, αλλά όχι και όταν δεν φταίει.
Και να μην ξεχνάμε ότι ΟΣΟ αλλοπρόσαλλος και να δείχνει, αυτός βλέπει τους παίκτες κάθε μέρα με το έμπειρο μάτι του προπονητή. Ενώ εμείς γνωρίζουμε μόνο ό,τι διαβάζουμε στις φυλλάδες. Και δεν είμαστε ούτε εμείς προπονητές, ούτε οι ΑΡΔ. Και βέβαια ούτε οι παίκτες - ρουφιάνοι, που έχουν και τα προσωπικά τους απωθημένα, ανάλογα αν παίζουν ή δεν παίζουν, είναι προπονητές.

Μόνο ο Κατσουράνης είναι προπονητής. Αυτός ...δικαιούται να κάνει κριτική (έρμε Τεν Κάτε έβαλες μπελά στο κεφάλι σου...).

:))))

gatti said...

@eforas: Εμένα πάλι αν κάποιος προπονητής με πείθει ότι θα μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα μέσα στη Μαδρίτη είναι ο Τεν Κάτε. Μην ξεχνάς ότι μ΄ αυτόν πέρσι πήραμε αποτέλεσμα από την Βιγιαρεάλ. Και μας ακύρωσαν και κανονικό γκολ.

Αλλά για πρόκριση είμαστε πολύ μακριά. Χωρίς να το αποκλείω εντελώς. Μπάλα είναι. Ολα γίνονται. Γι΄ αυτό βέβαια δεν αποκλείω και τη συντριβή. Κι αυτή μέσα είναι.

Το Europa Leauge συμφωνώ πως είναι πιο προσιτό. Ειδικά φέτος που στόχος μας είναι το πρωτάθλημα πάση θυσία. Ισως μάλιστα ο αποκλεισμός μας από το Τσαμπιολί να είναι η καλύτερη συγκυρία για να αφοσιωθούμε ολοκληρωτικά στο πρωτάθλημα, χωρίς να είμαστε εντελώς εκτός Ευρώπης, όπου με λίγη προσοχή μπορούμε να προχωρήσουμε αρκετά στο Europa.

Rizobreaker said...

Gatti μου, ομολογώ ότι νόμιζα ότι είναι εντός αποστολής ο Μαχλελής, αλλά και πάλι δεν έχει σημασία. Σιγά μην τον έβαζε! Κι αν σου φαίνεται περίεργο που επιμένω, είναι γιατί εκτός του ότι αν δε βάλεις πιτσιρικάδες σε μεγάλους αγώνες δε θα γίνουν ποτέ μεγάλοι παίκτες, υπάρχει και το στοιχείο του αιφνιδιασμού για τον αντίπαλο προπονητή όταν βάζεις έναν παίκτη που δεν γνωρίζει (θυμήσου Σεϊταρίδη με Μάντσεστερ και τις δηλώσεις του Σερ μετά τον αγώνα)...

Όσον αφορά το Ρουκάβινα, για αλλαγή τον πρόσθεσα όχι για βασικό.
Βασικό θα ήθελα το Νίνη με αλλαγή το Σαλπιγγίδη στο τέλος ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Αλλά όλα αυτά δεν έχουν σημασία...

Αυτό που λες πάντως για τον Τεν Κάτε (ότι βλέπει τους παίκτες κάθε μέρα με το "έμπειρο μάτι του προπονητή") δε με βρίσκει σύμφωνο. Πρώτον γιατί το ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό πράγμα και όχι επιστήμη, και ο κάθε οπαδός που παρακολουθεί συστηματικά (κι έχει κλωτσήσει και μια μπάλα) ξέρει και μπορεί να κρίνει. Δεύτερον, Gatti μου, είμαστε σίγουροι ότι ο μίστερ Τεν Κάτε είναι ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ? Δυστυχώς με την όλη συμπεριφορά του (ειδικά φέτος που είναι η 2η χρονιά του στην ομάδα και υποτίθεται ότι ξέρει τι του γίνεται) δε με πείθει ως τέτοιος, παρά μόνο ως "δεύτερος"... Μακάρι να μην έχω δίκιο...

paoad said...

Δεν θέλω να κάνω πρόβλεψη αλλά όσο πιο δύσκολο το παιχνίδι τόσο καλύτερα για τον Παο. Με τη πλάτη στον τοίχο τα καταφέρνει καλύτερα αυτή η ομάδα. Εγώ θα είμαι ικανοποιημένος αν βάλουμε 1 γκολάκι και το κρατήσουμε- έτσι απλά για να χεστούν οι Ισπανοί.

Αν παίξει ο Γκαμπριελ θα είναι πολύ καλή επιλογή γιατί συνεργάζονται άψογα με τον Djibril- έτσι το Γαλλάκι μας θα έχει 2 πολύ καλούς πασέρ στη πλάτη του Γκαμπριελ- Κατσου και 2 ανακατωσούρες στο πλάι του (Λετο – Σαλπι). Άντε να δούμε

paoad said...

Σyμφωνώ μαζί σου Rizo!

gatti said...

@Rizobreaker: Το θέμα είναι να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο, όχι να αιφνιδιάσει τον εαυτό του. Εγώ δεν είμαι της γνώμης ότι πρέπει να βάλεις στα βαθιά παίκτες εντελώς άπειρους. Ο Σεϊταρίδης άπειρος δεν ήταν, όταν έπαιξε εναντίον της Μάντσεστερ, άλλο αν ο παπούς δεν τον γνώριζε.

Δεν θα έβαζες Σάλπι σε τέτοιο αγώνα με τη φόρμα που έχει αυτόν τον καιρό; Τέλος πάντων, απόψεις είναι αυτές.

Οσο για το ότι το ποδόσφαιρο είναι απλό πράγμα και όχι σύνθετο, σαφώς και είναι. Αλλά το ότι δεν μπορούμε εμείς να γνωρίζουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο κάθε παίκτης, ενώ ο προπονητής τη γνωρίζει γιατί τον παρακολουθεί καθημερινά, είναι μια πραγματικότητα που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Αλλο να κρίνεις την απόδοση ενός παίκτη στον αγώνα και άλλο να κρίνεις αν είναι έτοιμος κάποιος να παίξει. Για το δεύτερο, είναι σαφές ότι στον οπαδό λείπουν κάποιοι παράμετροι που δεν λείπουν από τον προπονητή. Και σε ξαναρωτάω: Πού είδες συστηματικά φέτος τον Ρουκάβινα και κρίνεις ότι μπορεί να παίξει;

Ε, τώρα, άμα έχεις φάει κι εσύ το παραμύθι ότι ο Τεν Κάτε δεν είναι προπονητής, σηκώνω τα χέρια... Ο,τι και να πω δεν πρόκειται να αλλάξεις γνώμη. Η προπαγάνδα έχει δουλέψει καλά.

gatti said...

@paoad: Συμφωνώ πως όσο πιο δύσκολο είναι το παιχνίδι τόσο πιο σοβαρή παρουσιάζεται η ομάδα.

Εγώ τώρα τι να πω που ο Γκάμπριελ δεν μου γεμίζει το μάτι; Ποτέ δεν μου το γέμιζε. Τι είναι αυτός ο παίκτης; Είναι μπακ; Μπα! Είναι χαφ; Μπα! Τέλος πάντων μακάρι να διαψευστώ και αν παίξει να βγάλει μάτια και να δώσει και καμιά καλή μπαλιά στον Τζιμπρίλαρο!

ΥΓ. Σιγά μη δεν συμφωνούσες με τον Rizo όταν λέει αυτά που λέει για τον τεντά! :ppp

Είδωλο said...

Mε την Milagros την ατιθαση εχουνε καμια σχεση?

gatti said...

@x-oyranoy: Μπα... Χλωμό, ουρανούλη μου! :)))

Γιώργος Τ. said...

Παιχνίδι που πραγματικά δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα... Μόνο συντριβή να μην παίξει, αλλά εγώ προσωπικά την αποκλείω... Ένα γκολ νωρίς να βάλουμε (μας χρωστάει η τύχη) και το ματς θα γίνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον!!
Ο Κάρα θα λείψει σήμερα.. Κακά τα ψέματα, για τέτοια παιχνίδια ζει και σε τέτοια παιχνίδια τον καμαρώνεις!! Άλλον τέτοιον παίκτη, να "στα ζαλίζει" μέσα στο παιχνίδι δεν έχουμε.. Πάντως, ειλικρινά, εύχομαι να μην προλάβει το παιχνίδι με την Ξάνθη.. Σε τέτοια παιχνίδια νομίζω ότι "εμποδίζει" τον Παναθηναϊκό.. Αλλά σε παιχνίδια σαν το σημερινό είναι απαραίτητος..
Πάντως, αν και μας θεωρώ ήδη αποκλεισμένους, βαθιά μέσα μου υπάρχει μια κρυφή ελπίδα.... Ρε, λες????

Ντεμης said...

Άντε και με τη νίκη! Εγώ προβλέπω γκολ Λέτο και Νίνης! Πάντως θα είναι σίγουρα ωραίος αγώνας!!! Τα λέμε το βράδυ.
ΥΓ: άκουσα θα το σπηκάρει ο Σωτηρακόπουλος, ε;... Έχουμε ν' ακούσουμε στατιστικές και απεραντολογίες.... Τι κρυόμπλαστρος άνθρωπος, το μόνο που τον νοιάζει είναι η ιστορία των ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών θεσμών και οι ειδικές βαθμολογίες της ΟΥΕΦΑ! Από πάθος μηδέν!
ΥΓ 2: τέλεια φωτό κουστουμάτη ο Σεβαστιανός μας!
ΥΓ 3: Λέτοοοο! (το ξαναείπα αυτό;...)

Rizobreaker said...

Βρε Gatti δεν είπα ότι δε θα έβαζα το Σαλπιγγίδη καθόλου. Λέω ότι προτιμώ το Νίνη, γιατί όταν θέλουμε να βάλουμε γκολ (με ορθολογικό τρόπο) αυτός είναι από τους λίγους που μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις (ειδικά για τον Σισέ). Και ο Σαλπιγγίδης θα ήταν ιδανικός να μπει αντί του Νίνη στο 60' πχ αν το σκορ είναι 0-1 και πάμε να χτυπήσουμε το 2ο γκολ. Με την ταχύτητα του και το πάθος (σε άμυνα και επίθεση). Με κατάλαβες τώρα?

Εεε τι ήταν ο Γιούρκας? Έμπειρος?? Στα Γιάννενα έπαιζε το Δεκέμβρη και το Γεννάρη (αν θυμάμαι καλά το μήνα) έπαιξε κόντρα στη Γιουνάιτεντ... Μη τρελαθούμε...

Δεν είπα ότι είδα το Ρουκάβινα κάπου να παίζει!!
Θα σε ρωτήσω όμως κι εγώ:
Ο Μάτος ήταν ο καλύτερος παίκτης μας στην προετοιμασία, ναι ή όχι??
Σαφώς ναι (το έχεις γράψει κι εσύ).
Άρα το σκεπτικό που μου αναφέρεις δε νομίζω ότι υπάρχει στο κεφάλι του Τεντά...

Επίσης δεν είπα ότι δεν είναι προπονητής... Αλλά σαφώς προβληματίζομαι και νομίζω ότι με τα όσα κάνει, έχω τουλάχιστον το δικαίωμα για προβληματισμό...

gatti said...

@Γιώργος Τ.: Eνα γκολ αν μπει από πλευράς μας θα γίνει χαμός στο παιχνίδι. Αλλά σοβαρά τώρα με τέτοια άμυνα πόσο πιθανό το έχεις να βάλουμε εμείς γκολ και να μην φάμε;

Ο Κάρα όντως θα λείψει. Ζει για τέτοια παιχνίδια και του ταιριάζουν κιόλας. Εγώ νομίζω έτσι όπως τον είδα στον αγώνα κόντρα στον Εργοτέλη, όλο απογοήτευση την ώρα του τραυματισμού του, ότι αυτό ακριβώς σκεφτόταν. Πως θα χάσει το ματς στη Μαδρίτη. :))

H ελπίδα πάντα πεθαίνει τελευταία. Εκτός αν φροντίσουν νωρίς νωρίς να την ...σκοτώσουν οι Ισπανοί με ένα γρήγορο γκολ...

gatti said...

@Nτέμης: Λες να κερδίσουμε; Μακάρι να βάλει Λέτο και Νίνη. Θα δούμε!

ΥΓ. Προφανώς ο Σωτηρακόπουλος θα το μεταδώσει. Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν με αφορά το θέμα, σπάνια ακούω τα ματς από την τηλεόραση. Προτιμώ να έχω την τηλεόραση στο mute ή έστω πολύ χαμηλά και να τα ακούω ραδιοφωνικά. Θα τον πετύχω όμως έτσι κι αλλιώς στο τέλος του ματς που θα βάλω να ακούσω τον γκοτζίλα.

ΥΓ2. Σου άρεσε ο Σεβαστιανός ε; Ε, είδες πώς σε προσέχω εγώ! :)) Aσχετο: Aυτός ο κούρος στην είσοδο δεν σου κάνει κάτι σε καρα-κιτς;

ΥΓ3. Και δεν το ξαναλές; :)))

gatti said...

@Rizobreaker: Δεν λέω ότι είπες πως δεν θα έβαζες τον Σαλπιγγίδη. Αλλά λες ότι θα τον είχες stand by για αλλαγή, προεξοφλώντας τις αλλαγές χωρίς να ξέρουμε καν πώς θα πάει ο αγώνας.

Το παιχνίδι με την Μάντσεστερ έγινε στις 7 Μαρτίου και όχι Γενάρη. Αλλά προφανώς έχεις δίκιο ήταν πολύ νωρίς ακόμα, δεν θυμόμουν πότε ακριβώς ήρθε στον Παναθηναϊκό ο Γιούρκας, αν και πάλι θα σου πω πως άλλο Γιούρκας (που ήρθε ήδη έτοιμος από τον ΠΑΣ) και άλλο Μαχλελής. Εκείνο όμως που θυμάμαι καλά είναι πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν διακυβευόταν κάτι για την Μάντσεστερ. Και μη μου απαντήσεις πως ούτε σ΄ αυτό με την Ατλέτικο διακυβεύεται, γιατί τότε η Μάντσεστερ ερχόταν εδώ αδιάφορη, ενώ σήμερα η Ατλέτικο θέλει την πρόκριση, οπότε δεν είναι ακριβώς το ίδιο ματς, αφού πάνω στην δίψα της, μπορεί και να σε διασύρει αν εσύ κατεβείς με ταλαντούχους μεν, αλλά άπειρους παίκτες.

Και επειδή ο Μάτος ήταν ΕΝΑΣ από τους καλύτερους παίκτες μας στην προετοιμασία τι; Επαιξε, αλλά δεν βοήθησε. Και αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, όποτε έχει παίξει δεν βοήθησε (άλλο θέμα βέβαια - που το δέχομαι - ότι στις λίγες φορές που τον έχει χρησιμοποιήσει δεν μπορεί να βρει ρυθμό). Και αν θέλεις την προσωπική μου γνώμη, τον θεωρώ τέταρτο αμυντικό χαφ πίσω από Ζιλμπέρτο, Κατσούρ και Σιμάο. Εχεις αλήθεια σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο ο Μάτος να μας φαινόταν παικταράς επειδή έπαιζε δίπλα στον ...Τζιόλη;

Είπες για τον Τεν Κάτε ότι είναι "δεύτερος". Αλλο να προβληματίζεσαι όπως κάνουμε όλοι μας και άλλο να υιοθετείς τις απόψεις των ΑΡΔ. Φέτος σαφώς και θα κριθεί και μάλιστα ΑΥΣΤΗΡΑ. Γιατί ακόμα κι αν είναι θέμα της διοίκησης η μη ενίσχυση της άμυνας και την καλύπτει πάλι έχει ευθύνες. Αλλά να κριθεί με βάση τρεις αγώνες ευρωπαϊκούς στην καρδιά του καλοκαιριού και έναν αγώνα πρωταθλήματος πριν καν βγει ο Αύγουστος είναι απλά παρανοϊκό.

Κι επειδή πολύ αναλωνόμαστε στους παίκτες που δεν γουστάρει ο τεντάς, ενώ αξίζουν πραγματικά, να σε ρωτήσω και κάτι άλλο που σχετίζεται με τον πόλεμο που του κάνουν κι ας μοιάζει με θεωρία συνωμοσίας.

* Για ποιο λόγο μπορεί να μην έχουν βρει ακόμα ομάδα οι Τζιόλης και Μάντζιος (ίσως και Κλέιτον);.

α) Επειδή η ΠΑΕ φρόντισε να τους απαξιώσει βάζοντάς τους να παίζουν με τα δεύτερα
β) Επειδή είναι σταρχιδιστές και θέλουν να κάτσουν πάνω στα συμβόλαιά τους.
γ) Επειδή είναι όντως σαπάκια και δεν τους ζητάει κανένας σύλλογος.
δ) Επειδή περιμένουν οσονούπω το σφουγγάρισμα του τεντά για να ξαναβρεθούν εντός ομάδας

(και μην ξεχνάμε ποιανού επιλογές είναι οι συγκεκριμένοι, έτσι;).

Επίσης: Ποιος έχει συμφέρον να μην πετύχει ο Παναθηναϊκός ούτε στη δεύτερη σεζόν της πολυμετοχικότητας; Ποιος θα ζοριστεί αν πετύχει και ποιανού το παιχνίδι παίζουν όλοι αυτοί που δεν θέλουν τον Τεν Κάτε στην ομάδα;

Τέλος πάντων, αυτά έτσι κι αλλιώς προσεχώς.

Καλή μας επιτυχία!

gatti said...

@Rizobreaker: Kι επειδή δεν είναι σαφές όπως το γράφω. Το σκεπτικό "αν είναι καλός στην προπόνηση τον χρησιμοποιώ" προφανώς υπάρχει στο μυαλό του Τεν Κάτε, γιατί αλλιώς δεν θα έπαιζε καθόλου ο Μάτος. Αλλο που έπαιξε, αλλά δεν βοήθησε...

Τώρα αν με το "παίζει" εσύ εννοείς να παίζει σε κάθε ματς, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και θα πρέπει να μου βρεις ποιος δεν θα πρέπει να παίζει. Αλλά αυτό να το κάνεις πριν το ματς όχι μετά που είναι εύκολο να κάνουμε κριτική και να ρίχνουμε αναθέματα.

koutavaki said...

Τώρα που χάσαμε το πρώτο έχουμε περισσότερες πιθανότητες για νίκη από το αν είχαμε φέρει ισοπαλία(άσχετα αν θα περάσουμε ή όχι).Έτσι νομίζω δηλαδή!Το μόνο που με αγχώνει είναι ότι χωρίς τον Κάρα πάμε σαν αμάξι στα χιόνια χωρίς αλυσίδες:Μπορεί και να μην τις χρειαστείς γιατί θα έχουν ανοίξει το δρόμο,αλλά είναι και η αίσθηση της ασφάλειας...Ελπίζω να το αντιμετωπίσουμε,όπως όταν παίζουμε με δέκα(καλύτερα από όταν παίζουμε με 11 δηλαδή).Τώρα για τον Τεντά,έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι πολύ μπροστά το άτομο!Απλά αυτά που σκέφτεται δεν του βγαίνουν πάντα.Πάντως δεν κάνει τίποτα στα κουτουρού.Είμαστε και συνηθισμένοι από ανατροπές...
Υ.Γ.:Ο Σεβαστιανός διηγείται στη γραμμή του Σι!Αυτό μου θυμίσατε!

Rizobreaker said...

Gatti πήρες φόρα και μου τα χώνεις χωρίς λόγο νομίζω...

Λοιπόν ας ελπίσουμε να παίξει καλά η Πανάθα σήμερα και τα λέμε προσεχώς, γιατί μάλλον παρεξήγησες όσα έγραψα (το σκεπτικό μου δηλαδή)...

gatti said...

@koutavaki: Eίναι γεγονός ότι έξω παίζουμε καλύτερα. Αλλά όπως λες κι εσύ σε όλα τα ματς που έχουμε παίξει έξω και έχουμε παίξει καλά, ο Κάρα είναι παρών. Δεν θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα. Ο Κάρα είναι οι αλυσίδες μας. Ακρως απαραίτητες όταν χιονίζει για να μην γλυστρίσουμε στο οδόστρωμα, αλλά εξαιρετικά επιβαρυντικές όταν ο δρόμος έχει καθαρίσει! :)))

Y.Γ. Αφού στο θυμίσαμε το τραγουδάκι, άκουσέ το εδώ:

http://www.greektube.org/content/view/4301/2/

gatti said...

@Rizobreaker: Στα έχωσα ε; Σόρι, δεν είχα τέτοια πρόθεση. Μάλλον μου βγήκε κάτι επιθετικό, έχεις δίκιο.

Ναι, ας ελπίσουμε να παίξει καλά η Πανάθα και τα ξαναλέμε! :))))

Greenliver said...

Περιμένω άλλο ένα ποστ στήριξης Τεν Κάτε.

Πρέπει να μείνει ο Μολούκος μέχρι να διαλυθούμε τελείως.

Καλά το πας.

Βάστα γερά.

gatti said...

@George: Mεγάλε, δεν ξέρω αν είσαι ο προηγούμενος George, ή κάποιος άλλος μαϊμού (το πιθανότερο).

Αλλά κάνεις ένα ΜΕΓΑΛΟ λάθος! Εγώ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ από κανέναν, ούτε εξυπηρετώ συμφέροντα! Γράφω για ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ και για το κέφι μου, αυτά που αισθάνομαι και το μόνο που θέλω είναι να δω ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ πρώτη.

Λογάριαζα να γράψω ποστ, για την ακρίβεια το έγραφα ήδη, αλλά δεν θα το δημοσιεύσω. Δεν αξίζει τον κόπο να χαλάω εγώ τη ζαχαρένια μου.

Aν γουστάρεις εμφύλιο ψάξε να τον βρεις αλλού. Ξέρεις εσύ...

Νάσαι καλά που με γλίτωσες από τον κόπο και το ξενύχτι.

Ζητώ συγνώμη από τους υπόλοιπους που με τιμούν με την παρουσία τους, αλλά δεν σκοπεύω να χάσω τα λογικά μου, με τους παρανοϊκούς που κυκλοφορούν, ούτε να βάλω σε δοκιμασία τα νεύρα μου.

Greenliver said...

Με αποκαλείς παρανοικό επειδή θεωρώ τον Τεν Κάτε καταστροφή του ΠΑΟ και επειδή προέβλεψα ότι για άλλη μια φορά θα βγάλεις λάδι τον Ολλανδό?

????????

Εγώ πως να σε αποκαλέσω που τα έβαλες πχ με το Δομάζο?

Αυτό δεν ήταν εμφύλιος όμως, ήταν η γνώμη σου έτσι?

paoad said...

@george

O Δομάζος έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο γραφικότητας που προτιμώ να ακούω τον Πέτρο Μίχο να σχολιάζει Παναθηναϊκό παρα αυτόν.

Gatti, ούτε αυριο δεν θα ανεβάσεις postaki?

Greenliver said...

paod σεβαστή η γνώμη σου την οποία φυσικά δεν ενστερνίζομαι.

Ο Δομάζος είναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ποδοσφαιριστής που έβγαλε ο ΠΑΟ, ένας μύθος, που η γνώμη του έχει μεγάλη βαρύτητα τουλάχιστον για όσους σέβονται αυτά τα μεγέθη.

Αλλά ξέχασα ότι μιλάμε για τον ΠΑΟ, την πιο "αχάριστη" ομάδα του κόσμου.

paoad said...

Μα ήμουν πολύ προσεκτικός στη διατύπωση μου. Δεν μείωσα την πρόσφορά του Δομάζου στον Παναθηναϊκό. Είναι όντως ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής κτλ κτλ...

Αυτό όμως δεν του επιτρέπει να βγαίνει κάθε τρείς και λίγο και να βάλει κατά πάντων, κάνοντας τον υπέρτατο κριτή - πετώντας καφενειακές παπαριές τύπου "Πάρτε Γιούρκα" "Διώχτε τον Ολλανδό, είναι εγκληματίας" "Δεν υπάρχει ομάδα".

Όντως είμαστε οι πιο αχάριστοι οπαδοί. Σε αυτό με βρίσκεις 100% σύμφωνο, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με το συγκεκριμένο θέμα.

Greenliver said...
This comment has been removed by the author.
Greenliver said...

Είναι αχαριστία να μη "στηρίζεις" έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ και που η γνώμη του έχει ιδιαίτερη βαρύτητα πως να το κάνουμε?

Δηλαδή ποιός Παναθηναικός είναι πιο ειδικός?

Ο Πατέρας?

Ο Τζίγγερ?

Ο Βύντρα?

Τα ίδια υποστηρίζει και άλλη μια μεγάλη μορφή ο Καμάρας.

Και αυτός είναι γραφικός?

Τα ίδια και ο Καλλιτζάκης και ο Δημόπουλος κλπ κλπ κλπ.

Ακόμα και ο Κατσουράνης, ο Καραγκούνης, ο Σπυρόπουλος. Εν ενεργεία ποδοσφαιριστές.

Πρέπει να μας προβληματίζει αγαπητέ paoad αυτό.

Ο ΠΑΟ έχει πολλά προβλήματα που ξεκινούν από τη διοικητική ανυπαρξία.

Απλά έρχεται αυτός ο άνθρωπος και μας τελειώνει. Είναι το κερασάκι στην τούρτα ο γραφικός Τεν Κάτε.

Η γνώμη μου πάντα.

Rizobreaker said...

@ George:

Από πότε η γνώμη του Δομάζου, του Καμάρα και του Αντωνιάδη έχει ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ για τον Παναθηναϊκό??

Ρε πλάκα μας κάνετε??

ΗΤΑΝ μεγάλοι (μέγιστοι, τεράστιοι, όπως θες) παίκτες, αλλά μέχρι εκεί!!

ΗΤΑΝ, όταν έπαιζαν πριν 40 και 30 χρόνια!! Για το ποδόσφαιρο εκείνης της εποχής! Σήμερα είναι εκτός τόπου και χρόνου!

Έλεος δηλαδή!

Και στο τέλος αγαπητέ μου, ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ!
Καλά είναι να βουλώνουν το στόμα τους, παρά να πετάνε παπαριές κάθε λίγο και λιγάκι! Όταν δε σέβονται οι ίδιοι την ιστορία τους, δε μπορούν να απαιτούν (μέσω τρίτων) σεβασμό...

Είδατε ποτέ κανέναν "παλαίμαχο" μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας (Λίβερπουλ, Μπάρτσα, Μπάγερν, Μίλαν κτλ) να βγαίνει κάθε τρεις και λίγο και να μιλάει με τέτοιο γραφικό τρόπο??

Κι ο Αντωνιάδης πριν αναλάβει το πόστο τα έχωνε μαζί με το Δομάζο. Μήπως ο Δομάζος συνεχίζει επειδή έμεινε στην απέξω?? Λέω 'γω...

Ο Παναθηναϊκός έχει άλλους νεότερους και χρησιμότερους ανθρώπους να αξιοποιήσει αν θέλει (βλέπε Ασάνοβιτς, Βαζέχα, Βάντζικ, κτλ κτλ), δεν περιμένει το Δομάζο...

gatti said...

@George: Παρανοϊκή είναι η συμπεριφορά σου Πανάθα!

gatti said...

@paoad και Rizobreaker: O τύπος που γράφει παραπάνω είναι ο περιβόητος Πανάθας. Οι zouk, pensierix, the Bgt, squarelogic τον γνωρίζουν πολύ καλά.

Ο άνθρωπος αυτός έμπαινε πριν από ένα περίπου χρόνο στο blog και όταν, αφού είχε προσβάλλει τους πάντες που δεν ενστερνίζονταν την δική του άποψη, του ζήτησα να μην ξαναγράψει στο blog, έφυγε μεν από εδώ, αλλά άρχισε να με βρίζει σκαιότατα και αναίτια, επαναλαμβάνω ΣΚΑΙΟΤΑΤΑ και ΑΝΑΙΤΙΑ, σε ένα άλλο παναθηναϊκό blog, ένα από τα πιο αξιόλογα που υπάρχουν, το gatezero, θεωρώντας πως η αντιμετώπισή του από τους υπόλοιπους εκεί ήταν αποτέλεσμα του δικού μας καβγά και ακόμα χειρότερα πως εγώ τους είχα βάλει να του επιτεθούν.

Αφού κατάφερε με την συμπεριφορά του να έρθει άπειρες φορές σε κόντρα με διαχειριστές και σχολιαστές εκείνου του blog και ...απείλησε δύο (ή μήπως τρεις;) φορές ότι αποχωρεί από εκεί, επέστρεψε με διαφορετικά nick και συνέχισε να τους βρίζει ή να κάνει ...διάλογο με τον εαυτό του (που έμπαινε με άλλα nick για να συμφωνήσει ...μαζί του) και με έναν - δυο που έχουν τις δικές του απόψεις. Μόλις πέτυχε να καταστρέψει εκείνο το blog, όπου πλέον ελάχιστοι παλιοί πατάνε - γιατί ποιος θέλει να τσακώνεται με κάποιον που από τους τσακωμούς παίρνει ενέργεια; - είδε φως εδώ και ...ξαναμπήκε.

Εγώ όμως δεν θέλω να έχω καμία παρτίδα με το συγκεκριμένο άτομο. Στην πραγματική ζωή αν ένα άτομο, που δεν με ξέρει καν, με είχε βρίσει με αυτό τον τρόπο, δεν θα ήθελα ούτε τις τυπικές σχέσεις μαζί του. Θα του γυρνούσα την πλάτη, όποτε είχα την ατυχία να τον συναντήσω. Γιατί λοιπόν θα πρέπει να τον ανεχτώ στην διαδικτυακή μου ζωή;

Το κακό όμως είναι πως το blog δεν είναι forum ώστε να μπορώ να τον κάνω ban, άρα δεν υπάρχει τρόπος να απαλλαγώ από αυτόν. ΄Η μήπως υπάρχει; Οποιος κομπιουτεράς μπορεί να μου βρει έναν τρόπο ας μου το πει σας παρακαλώ.

Μέχρι τότε δύο μόνο επιλογές έχω.

α) είτε να σταματήσω να γράφω αθλητικά στο blog
β) είτε να γράφω αθλητικά και να κλείσω τα σχόλια

Να τον αγνοήσω δεν μπορώ, καθώς ο πρότερος βίος του έχει αποδείξει πως αργά ή γρήγορα θα παρατήσει το σημερινό "καθώς πρέπει" στιλάκι και θα αρχίσει να γεμίζει το χώρο με τα γνωστά του βοθρολύματα, μαγαρίζοντάς τον κι εσείς θα μπείτε στο παιχνίδι της αντιπαράθεσης μαζί του, που είναι αυτό για το οποίο ζει.

Ούτε να σβήνω τα σχόλιά του μπορώ, γιατί τότε θα έπρεπε να φυλάω ...καραούλι πότε θα γράψει κάτι για να το εξαφανίσω και δεν έχω ούτε το χρόνο, ούτε τη διάθεση για κάτι τέτοιο. Εξάλλου, κανείς δεν εγγυάται πως δεν θα ξαναμπεί με άλλο πάλι nick για να γράψει καινούργια, καθώς δεν έχει την στοιχειώδη αξιοπρέπεια ώστε να θιγεί από αυτά που γράφω και να σταματήσει να ενοχλεί.

Αυτά...

ΥΓ. Εννοείται πως ο ...George θα αρνηθεί ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με το συγκεκριμένο άτομο.

Rizobreaker said...

Η μόνη λύση είναι να εγκρίνεις τα σχόλια εσύ (δε δημοσιεύονται δηλαδή μέχρι να τα δεις και να αποφασίσεις ποια "περνάνε" και ποια όχι)...

Μπορεί να είναι ενοχλητικό για εμάς τους υπόλοιπους, αλλά στη θέση σου αυτό θα έκανα...

The Bgt said...

Καλε αγνοηστε τον!
οτι και να γραφει αγνοηστε τον.

Μη σας χαλαει τη ζαχαρενια καποιος γραφικος (ή ψυχασθενης) που ολη του η ζωη ειναι να κανει trolling σε φορα και σε μπλογκς.

Η χειροτερη τιμωρια για δαυτους ειναι απλα να μη τους απαντας.
Επισης υπαρχει και το delete σβηνε τα ποστ.
Φτιαξε και στα δεξια μια λιστα με τα ψευδωνυμα του προβληματικου με μια προειδοποιηση (προσοχη, γραφικα ατομα χρηζοντα ψυχοθεραπειας - ο γιατρος ειπε μην τους απαντατε).


ΣΙΓΑ δηλαδη μη σε στερηθουμε εμεις για τον ψυχακια.

Γαττι, ο κυβερνοχωρος ειναι γεματος απο δαυτους, πρεπει να εισαι λιγο πιο χοντροπετση και να μην τους αφηνεις να σου χαλανε το κεφι.

sportathens said...

Ο Δομάζος ήταν μεγάλος ποδοσφαιριστής και πρόσφερε πολλα στο ΠΑΟ αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αυτό δε σημαίνει όμως ότι μπορεί να κατηγορεί εδώ και πολλά χρόνια οτιδήποτε γίνεται στην ομάδα.
Έλεγε πως έπρεπε να μπουν παλαίμαχοι μέσα ..οκ έγινε..Σαραβάκος,Αντωνίου,Αντωνιάδης,Χένρικσεν,Ρότσα κτλ..δε το σχολίασε όμως...
απλα συνεχίζει να κατηγορεί..
πιστευω ότι τον ενοχλεί που ο ίδιος είναι απ'έξω...
όσο για χτες..χάσαμε αλλά πρέπει να προχωρήσουμε,θέλουμε το πρωτάθλημα και πρέπει να το καταλάβουν οι παίκτες!!

paoad said...

σύμφωνώ με bgt- delete και απαξίωση είναι η λύση!

Greenliver said...

Εγώ είμαι ο Πανάθας?
??????????????????????

Δε ξέρω τι στόρυ έχεις με το συγκεκριμένο άτομο και δεν με ενδιαφέρει.

Μπορούμε να συζητήσουμε για την αγαπημένη μας ομάδα?

ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?

Μια πρόβλεψη έκανα και μια διαπίστωση.

Το αν θα ποστάρεις ή όχι δε με αφορά, είναι καθαρά δικό σου θέμα.

Δεν επιδέχεσαι δηλαδή κριτική?

Γιατί αυτό καταλαβαίνω όχι μόνο εγώ αλλά και τα παιδιά που σε διαβάζουν.

Ας ασχοληθούμε όμως με την ομάδα μας και ας αφήσουμε κατά μέρος τις εμμονές.

Greenliver said...

Στον Καιάδα όποιος διαφωνεί μαζί σου λοιπόν ε?

Μάλιστα.

Και ο "λαός" ακολουθεί.

paoad said...

@george

Για τους x,y λόγους ο ιδιοκτήτης και διαχειριστής αυτού του μπλογκ δεν επιθυμεί την παρουσία σου σε αυτό το χώρο. Θα σε παρακαλούσα να μην ξαναγράψεις εδώ.

Εγώ δεν θα έγραφα κάπου οπού θα με θεωρούσαν ανεπιθύμητο. Νομίζω πως δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα γράφοντας εδώ.

Φιλικά

Greenliver said...

Το κατάλαβα αυτό αγαπητέ paoad, το λόγο δεν κατάλαβα, ειλικρινά.

Ενόχλησε η γνώμη μου ή η υποψία ότι είμαι κάποιος άλλος?

Το πρώτο είναι φασιστικό, το δεύτερο είναι αστείο.

Δε μπορώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ο Πανάθας αλλά ούτε και το επιθυμώ.

Θα αρκούσε ο λόγος μου, ακριβώς για τον ίδιο λόγο που κάποιος δεν επιθυμεί την παρουσία μου σε ένα ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.

Προσωπικά συμμετέχω σε ΟΛΑ σχεδόν τα πράσινα blogs και forums και συζητώ για την αγαπημένη μου ομάδα.

Αποκλεισμό δεν είχα ΟΥΤΕ και από fora ΠΟΤΕ.

Τακτικές αποκλεισμού παραπέμπουν σε άλλες τακτικές.

Ποτέ δεν έβρισα κανέναν, μπορούν να το επιβεβαιώσουν αυτό και άλλοι συνομιλητές μου.

Ο ρόλος των blogs είναι ακριβώς αυτός. Κάποιος γράφει και οι υπόλοιποι σχολιάζουν. Προσέξτε. Σχολιάζουν, όχι απαραίτητα συμφωνούν.

Δε μπορείς να βουλώσεις το στόμα κάπιου μόνο και μόνο επειδή διαφωνείς μαζί του και μάλιστα κατηγορώντας τον ότι είναι κάποιος άλλος.

Δυστυχώς ή ευτυχώς το διαδίκτυο είναι ανώνυμο και ουδείς μπορεί ν αποδείξει ποιός είναι στην πραγματικότητα.

Αυτά, αγαπητέ paoad.

Greenliver said...

@ Τακτικές αποκλεισμού παραπέμπουν σε άλλες τακτικές.= σε άλλες εποχές

paoad said...

@George

Μπορεί να είναι παρεξήγηση αλλά αφού η απόφαση του διαχειριστή είναι αυτή- δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να την αλλάξεις.

Ίσως είσαι θύμα παρεξήγησης, ίσως όχι αλλά αφού έτσι ήρθαν τα πράγματα- μην το πιέζεις άλλο, σε παρακαλώ.

Τέλος πάντων, δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, απλά σου εξηγώ την κατάσταση. Νομίζω ότι αν σεβαστείς την απόφαση του διαχειριστή μόνο κέρδος μπορείς να έχεις και ίσως έτσι, με την αποχή σου από αυτόν τον χώρο, να αποδείξεις ότι άδικα κατηγορήθηκες.

Αυτά είχα να σου πω Γιώργο.

paoad said...

Δεν θα ξανα-απαντήσω σε άλλο σχόλιο σου –όχι γιατί έχω σχηματίσει κάποια κακή άποψη για σένα – αλλά, γιατί αγαπώ αυτό τον χώρο και σέβομαι τις αποφάσεις του διαχειριστή και δημιουργού αυτού του μοναδικού μπλογκ.

Γιωργος Κεντρωτης said...

Επειδή, φιλτάτη, εγώ υπέφερα από κάτι κομπλεξικά ανθρωπάρια, αποφάσισα να μπλοκάρω τα σχόλια με τη διαδικασία του "μετριασμού". Έκτοτε, ώ του θαύματος, οι επισκέψεις των γελοίων στα ιστολόγια μου ελαχιστοποιήθηκαν. Μου έστελναν για λίγο καιρό κατόπιν κάτι "απειλητικά", που όμως δεν τα δημοσίευσα ποτέ, κι έτσι εξαφανίστηκαν. Καναδυό φορές μπαίνουν μερικοί από δαύτους τάχα κοσμίως. Δημοσιεύω το "κόσμιο" σχόλιό τους χωρίς να απαντώ, κι έτσι το ξανακόβουν λάσπη. Βεβαίως και δημοσιεύω σχόλια, με τα οποία διαφωνώ. Περνούν όμως όλα από προέφγριση. Σε διαβεβαιώ είναι ως ενέργεια και δημοκρατική και σωτήρια. Ξέρεις πόσα ξερατά έχω γλυτώσει;

Εννοείται ότι εδώ απαντώ σε ερώτημά σου απευθυνόμενο σε επισκέπτες του ιστολογίου σου. Δεν ανακατεύομαι καθόλου στα... ενδοπαναθηναϊκά. Γι' αυτό ας μη μου απαντήσει κανείς.

Σιγά-σιγά ετοιμάζομαι να κατηφορίσω για... Φάληρο. Καλό μεσημέρι.

The Bgt said...

Το μπλογκ δεν ειναι δημοσιος χωρος, ειναι ιδιωτικος και ανηκει στον διαχειριστη του.
Ο διαχειριστης εχει καθε δικαιωμα να αποφασιζει ποιοι μπαινουν στο ιντερνετικο του σπιτι και ποιοι οχι.

Τα περι ελευθεριας λογου και λογοκρισιας δεν εχουν εφαρμογη εδω.
Εδω ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ - ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ.


Οπως ακριβως εσυ αποφασιζεις ποιοι μπαινουν στο πραγματικο σου σπιτι.


Oποιος επιμενει ενω ειναι persona non grata σε αυτο το σπιτι/μπλογκ επιμενεις να εχει to λογο ειτε trollαρει είτε τελει υπο συγχιση σχετικα με τα δικαιωματα του και ιδιαιτερα με τους κανονες σωστης συμπεριφορας ενος φιλοξενουμενου.

The Bgt said...

Καλη επιτυχια αποψε κε Κεντρωτη, ελπιζω να μην το παρετε χαλαρα και χασετε βαθμους.
Οχι οτι θα στεναχωρηθω για τον ΟΣΦΠ (ας ειμαστε ειλικρινεις :) ) αλλα πραγματικα εχουμε αναγκη τους βαθμους.

Ειδα σημερα την ομαδα της Βασλουι (διαμενουν στο Μαρουσι) μεσα στην καλη χαρα, χαλαροι-χαλαροι ηταν. Ελπιζω να τους κοψει την χαρα αυριο η ΑΕΚ.

Unknown said...

Περιμένω από χθες το ποστ σου για το παιχνίδι αλλά το βλέπω να αργεί και δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο :p

Βλέποντας τον χθεσινό αγώνα είδα αρκετά θετικά και αρκετά αρνητικά στοιχεία και ευτυχώς τα θετικά τα είδε και ο Τεν Κάτε. Πιστεύω-Ελπίζω ότι και τα αρνητικά τα είδε αλλά που να βγει και να τα πει δημόσια.

+ Ο Δάρλας έκανε πάρα πολύ καλό παιχνίδι (αμυντικά τουλάχιστον). Θα κάνει καλό σε όλους να παίξει μερικά παιχνίδια βασικός. Ο ίδιος θα δει τους κόπους του να ανταμείβονται, ο Σπυρόπουλος θα αναγκαστεί να παίξει καλύτερα επιτέλους (το επιτέλους και στο αναγκαστεί και στο καλύτερα) και ο ΠΑΟ θα έχει κάνει μια πολύ αξιοπρεπή μεταγραφή από αριστερά. Ευτυχώς και ενδεχομένως και μπράβο στον Αντωνίου που τον επέβαλε(???).

+ Ο παίκτης από δεξιά στην άμυνα που ψάχνουμε και θέλουμε βρέθηκε. Είχε βρεθεί από πέρσι. Γκάμπριελ. Στο δεύτερο ημίχρονο ως δεξι μπακ ήταν πάρα πολύ καλός σε αντίθεση με το πρώτο που ήταν αόρατος χαφ(-εξτρεμ?). Μάρκαρε και ανέβαζε την ομάδα με την ίδια επιτυχία. Την Κυριακή θέλω να τον δω βασικό δεξί μπακ.

+ Νίνης και Χριστοδουλόπουλος έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο. Ειδικά με τον Λάζαρο εντυπωσιάστηκα από 1-2 φάσεις που κρατάει την μπάλα, μπουκάρει και ρίχνει και τον αντίπαλο στο τζαρτζάρισμα δείχνοντας και δύναμη και τεχνική.

- Στην φάση του Λάζαρου που στέλνει την μπάλα από το πέναλτι στην αγκαλιά του ισπανού τερματοφύλακα και μετά από σχόλιο φίλου αριανού μου ήρθε τρομερή επιφοίτηση. Ο Γκαλίνοβιτς δε φταίει μόνο για τα γκολ που τρώμε αλλά και για τα γκολ που χάνουμε. Αν στις προπονήσεις βάζεις τα γκολάκια για πλάκα στον Μάριο ακόμα και όταν τα στέλνεις πάνω του (βλέπε το 2ο γκολ της Αθλετικο) πως περιμένεις στον αγώνα να την στείλεις στην γωνία ή στο γάμμα??? Δυστυχώς ο Γκαλίνοβιτς δεν κάνει για τον ΠΑΟ. Στην καλύτερη του μέρα θα πιάσει τα αυτονόητα άντε και κανά περίεργο αν γκρεμιστεί κανας φούρνος στα πέριξ και στην χειρότερη θα ρουφάει και αυτά που πάνε έξω. Θέλω να πιστεύω ότι στο επόμενο παιχνίδι θα δούμε Τζόρβα, όχι ότι κι αυτός είναι καλύτερος αλλά για να καθησυχαστούμε ότι ο Τεν Κάτε βλέπει τα ίδια με εμάς. Θα μου πεις αν ο Τζόρβας είναι μια από τα ίδια τι να κάνει και ο Τεν...να ζητήσει μεταγραφή!!! Αυτό να κάνει... Πάντως πέρσι όταν έβαλε Τζόρβα ήταν η περίοδος που φάγαμε τα περισσότερα, σίγουρα τα 2 από Βέρντερ και νομίζω τα 3 από Εργοτέλη και Πανσεραϊκό.

- Ο Μουν δεν υπάρχει. Ο Μουν δεν υπάρχει. Ο Μουν δεν υπάρχει. Ο Μουν δεν υπάρχει... Το αυτογκόλ του Βύντρα είναι 99% ευθύνη του Μουν. "Μέσα" στις φάσεις και σχεδόν όλων των άλλων γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟ. Αλλού για αλλού και στους 2 αγώνες με την Αθλέτικο και στους 2 με την Σπάρτα. Γυρνούσε ο Σαλπιγγίδης να μαρκάρει και ο Μουν χάζευε από το κέντρο. Ευθύνη μεγάλη του Τεν Κάτε που συνεχίζει να τον βάζει και που δεν ζητάει μεταγραφή τόσο καιρό, άσχετα αν τώρα του βγήκε ο Γκαμπριελ και, θέλω να πιστεύω, θα τον βάζει βασικό.

- Πολύ σωστά τονίζεται ότι η ομάδα δεν έχει σχέδιο επίθεσης. Αν δεν κάνουν ατομικές προσπάθειες ο Λέτο και ο Καραγκούνης δεν βγαίνει φάση. Η ομάδα είναι στατική. Ειδικά όταν έχει την μπάλα κάποιος από τους αμυντικούς οι αμυντικοί χαφ αντί να κάνουν κίνηση για να πάρουν μπάλα κρύβονται. Μετά μας φταίει ο Βύντρα που κάνει σέντρα στον Σισέ. Και ο Σισέ που είναι μέτριος. Πόσο μα πόσο με εξόργισε χθες ο Σωτηρακόπουλος για τον Σισέ. Ρε άσχετε όταν η μπάλα δεν φτάνει στην επίθεση σου φταίει ο επιθετικός που είναι άφαντος και έχει σπάσει τον αυχένα του στις κεφαλιές από τις σέντρες του Βύντρα και του Σαριέγκι???

Αυτά και παρά-έγραψα αυτή τη φορά... ελπίζω να μην κούρασα.

Υ.Γ. Μέχρι πριν λίγο καιρό με έβγαζε Dimitris, τώρα βλέπω με έχει Slapfish. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό αφού δεν άλλαξα mail...strange!

koutavaki said...

Όποιος είναι όντως βάζελος,δεν έχει όρεξη για τσακωμούς.Μετά το χθεσινό παιχνίδι,και νομίζω οι περισσότεροι συμφωνούμε σε αυτό,το θέμα μας δεν είναι ούτε ο Τεν Κάτε,ούτε πολύ περισσότερο ο Δομάζος.Δε μας νοιάζει τι λέει,αφού ποτέ δεν επιχειρηματολογεί.Δε μας ενδιαφέρει η γνώμη κάποιου που θεωρεί σωστό να διαρρήξει τα ιμάτιά του για να φαίνεται πιο βάζελος από όλους και ποτέ δε μιλάει ψύχραιμα.Όποιος έχει επιχειρήματα δε χρειάζεται να ωρύεται,ούτε καν να σηκώσει τον τόνο της φωνής του.Και τέλος ο καθένας,όπως κι εμείς άλλωστε,μπορεί να λέει ό,τι θέλει,αφού η διοίκηση δεν ακούει και δεν επηρεάζεται.Το ότι κάποτε ήταν μεγάλος παίκτης δε λέει τίποτα απολύτως εκτός από το ότι ήταν μεγάλος παίκτης.Αν ήταν έτσι,όλοι οι μεγάλοι παίκτες θα γίνονταν προπονητές,όμως λίγοι έχουν το ταλέντο.Το να ακούσω το Ρότσα ναι!Να τον ακούσω και να κάνω και τουμπεκί.Όχι όμως και τον κάθε παλαίμαχο,γιατί από τότε που έπαψε να παίζει,άλλαξαν πολύ τα πράγματα.Και όσο για χθες,όποιος δεν είναι εμπαθής είδε καθαρά ότι δεν έφταιγε ούτε ο Τεν Κάτε,ούτε ο Βύντρα,ούτε ο Σισέ,ούτε ο Καραγκούνης που τραυματίστηκε...

Ντεμης said...

Ευχαριστούμε, The Bgt! Πόσο ορθά τα λες! Αλλά κάτι μου λέει πως δεν θα τους την κόψουμε τη χαρά. Η ΑΕΚ έχει πάρει τον δρόμο χωρίς επιστροφή....
Γκάττι, καλώς ενεργοποίησες τον "μετριασμό σχολίων" (τον οποίον ελπίζω να περάσω!) Δεν πειράζει κανέναν. Τώρα σε παρακαλώ, δημοσίευσε την ανάρτηση που ετοίμαζες χθες βράδυ! Με ενδιαφέρει πολύ η άποψή σου.
Ευχαριστώ.

coachp said...

Έτσι είναι τα μπλογκ, φέρνουν αντιδικιες. Όχι τίποτα άλλο, αλλά να καταλάβετε λίγο τι τραβάνε και οι ΑΡΔ... Αν υπάρχει η όχι γραμμή, αν πρέπει να λέει καθείς την άποψή του ελεύθερα κ.ο.κ...

zouk said...

Το γρηγορο γκολ εφερε σε εμενα τρομερη απογοητευση.Φανταζομαι ποσο πολυ στους παιχτες μεσα στο γηπεδο.
Δεν υπηρχε το χθεσινο πεχνιδι και καλυτερα ειναι να το ξεχασουμε και να παμε παρακατω.
Αλλωστε για το θαυμα πηγαιναμε.Δεν καταφεραμε καν να το κυνηγισουμε.
Ευθυνες,λαθη και κακες επιλογες υπαρχουν.Ας τις δουν αυτοι που πρεπει και ας κινηθουν αναλογα.

Γατουλι μου,μην μας στερησεις κατι ομορφο οπως ειναι αυτο το μπλογκ και τα κειμενα σου.Ασχετα αν καποιες στιγμες εχω κανει καποια αποχη απο εδω(βασικα απο ολο το ιντερνετι στις μαυρες μου)παντα επιστρεφω εδω γιατι ειναι το καλυτερο μου.

eforas said...

Κατ'εμέ πολύ σωστά δεν πρέπει να ασχοληθούμε περαιτέρω με το χτεσινό ματς. Και πολύ ασχοληθήκαμε. Αρκεί. Έχουμε δουλειά μπροστά μας. Καλησπέρα! Και καλές επιτυχίες στη συνέχεια!

paoad said...

Αυτός ο Ο.Σ.Φ.Πουστης στην Ευρώπη ΜΟΝΟ χαρές δίνει στον Παναθηναϊκό. Παίζει η Πανάθα χάλια απέναντι στην Αθλέτικο Μαδρίτης και δικαίως αποκλείεται από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Δε περνάει ένα 24ωρο, βλέπεις τον Ολυμπιακό με τον Σερίφη και οραματίζεσαι τι ωραία που θα είναι ο ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού. ;)

island said...

Trolls και στο γατάκι;;;

Καλησπέρα γατί.

ΥΓ Ο Δομάζος μου έχει σπάσει τα αρχίδια και τα νεύρα. Και μόνο το ότι δίνει συνεντεύξεις και στο ΦΩΣ φαίνεται η τακτική του να μείνει στην επικαιρότητα με κάθε κόστος. Στα παπάρια μου τί λέει αλλά επειδή τα λέει αυτός έχω κάθε λόγο να νιώθω το πρήξιμο που σου έλεγα πιο πάνω.

Κοινώς έχω βαρεθεί τους μετά Χριστόν προφήτες.

ΥΓ2 Οι ΑΡΔ της ΕΡΤ είναι τουλάχιστον απροκάλυπτοι. Μόνο που δεν πήραν το μικρόφωνο του σταδίου για να πουν στους οπαδούς να σταματήσουν τα σφυρίγματα κάποια στιγμή που γιουχάιζαν. Δημόσια τηλεόραση του Πειραιά.

gatti said...

@Rizobreaker: Ακολούθησα τη συμβουλή σου και έβαλα μετριασμό σχολίων.

Ομως, είναι πράγματι ενοχλητικός. Και ίσως όχι τόσο για μένα που είμαι περίπου 16 ώρες πάνω από ένα κομπιούτερ, αλλά για σας θα είναι σίγουρα...

gatti said...

@The Bgt: Eσύ ειδικά ξέρεις περί τίνος πρόκειται.

Οπως το λες: Το blog ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ. Αλλά αν ο άλλος δεν καταλαβαίνει, τι μπορείς να κάνεις;

gatti said...

@sportathens: Mα, γι΄ αυτό φωνάζει. Επειδή μπήκαν οι άλλοι κι αυτός έμεινε απέξω. Αλλά με τέτοια συμπεριφορά γραφική, τι περίμενε;

Ετσι είναι! Πρέπει να προχωρήσουμε. Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και τίποτα δεν πρέπει να μας αποσπάσει από αυτόν.

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Σε ευχαριστώ που μοιράζεσαι την εμπειρία σου. Με κάνεις να νοιώθω λιγότερο άσχημα που μπλοκάρω τα σχόλια. Γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν νοιώθω άνετα.

Καλημέρα!

gatti said...

@Slapfish: Σίγουρα υπάρχουν τόσο θετικά όσο και αρνητικά στοιχεία. Αλλά και που τα είδε τα αρνητικά ο τεντάς δεν τον βλέπω να έχει χρόνο να τα διορθώσει. Μου μυρίζει απόλυση, λίαν συντόμως...

* Ο Δάρλας ήταν όντως καλός αμυντικά και η παρουσία του θα δώσει πράγματι ανάσες στον Σπυρό, αλλά θα τον αναγκάσει κιόλας να γίνει καλύτερος. Εκείνο που μου κάνει εμένα εντύπωση είναι, γιατί είχαν υποστηρίξει ότι ο Καντέ που απέκτησαν μπορεί να παίξει και ως
αριστερό μπακ; Μας δούλευαν;

* Μη σε ξεγελά ο Γκάμπριελ. Αμυντικά "δεν την έχει" τη θέση. Ετυχε να είναι καλός σε ένα παιχνίδι. Σε άλλα ήταν κίνδυνος - θάνατος. Δεξί μπακ θέλουμε οπωσδήποτε!

* Ο Νίνης δεν μου φάνηκε τόσο καλός όσο τον περίμενα. Ο Λάζαρος είναι πολύ καλός αλλά κάτι λείπει. Τώρα μυαλό είναι αυτό; Παιχνίδια στα πόδια του είναι; Δεν μπορώ να το προσδιορίσω απόλυτα.

* Χα χαχα! Σωστός για Γκαλίνοβιτς! Τα βάζουν στον Μάριο και νομίζουν ότι θα τα βάλουν και σε άλλους! Αυτό σίγουρα έχει βάση! Εγώ τα λέω τρία χρόνια για τον Μάριο, αλλά μου έλεγαν ότι υπερβάλλω. Πάντως ούτε τον Τζόρβα τον θεωρώ, ως την απόλυτη λύση. Ο Παναθηναϊκός θέλει μεγαλύτερο τερματοφύλακα και από τους δύο.

* Συμφωνώ για το γκολ. Η ευθύνη είναι του Μουν. Κακή επιλογή του Τεν Κάτε που τον έβαλε, ακόμα πιο κακή που δεν επέμενε να πάρει παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση.

* Η ομάδα είναι στατική αφενός επειδή δεν κάνουν κίνηση προς τα μπροστά τα αμυντικά χαφ, αφετέρου επειδή δεν υπάρχει ο επιτελικός μέσος που θα μοιράσει μπαλιές.

Οχι μέτριος ο Σισέ σύμφωνα με τον Σωτηρακόπουλο. Υποτονικός, παρακαλώ! :pp

Μην ανησυχείς, δεν κούρασες! :)))

gatti said...

@koutavaki: Noμίζω ότι ο κάθε παλαίμαχος κερδίζει το σεβασμό με τη συμπεριφορά
του, αφού έχει σταματήσει τη μπάλα. Δεν θα τους σεβαστεί κάποιος μόνο επειδή υπήρξαν
σπουδαίοι, αν οι ίδιοι δεν φροντίσουν πρώτοι να σεβαστούν τους εαυτούς τους. Και μην ξεχνάμε
πως είναι μεν κλισέ αλλά είναι παράλληλα και μια πραγματικότητα: "Toν σεβασμό δεν τον απαιτείς, πρέπει να τον εμπνεύσεις".

Δυστυχώς είναι πολλοί οι εμπαθείς κι έτσι οι φταίχτες έχουν ήδη βρεθεί...

gatti said...

@Nτέμης: Δεν νομίζω ότι έχει πάρει η ΑΕΚ δρόμο χωρίς επιστροφή. Θα τη βρει τη σειρά της. Απλά όπως συνηθίζει τα έκανε όλα την τελευταία στιγμή...

Σιγά μη δεν περάσεις εσύ το μετριασμό σχολίων! :))

Τι σε ενδιαφέρει βρε η άποψή μου για τον Παναθηναϊκό; Aφού εσύ είσαι ΑΕΚτζής!

Φιλιά! :))

gatti said...

@coachp: Δεν είναι καθόλου θέμα αντιδικίας. Λίγες κόντρες είχαμε εμείς οι δύο; Λίγες φορές ξεφύγαμε από τα όρια; Λίγες φορές είχαμε διαφορετική άποψη; ΄Η για να το θέσω καλύτερα, συμφωνήσαμε και ποτέ;

Εδώ όμως το θέμα είναι διαφορετικό. Δεν ανέχομαι στο χώρο μου έναν άνθρωπο που με έχει βρίσει χωρίς αιτία. Ας πάει οπουδήποτε αλλού. Οπως δεν θα τον έβαζα στο σπίτι μου, δεν τον θέλω στο blog μου.

ΥΓ. Ευκαιρία ζητάς κι εσύ να πεις τον πόνο σου για τους ΑΡΔ! :pp

gatti said...

@zouk: Τα ίδια κι από εδώ. Μεγάλη απογοήτευση από το αυτογκόλ. Και λυπήθηκα και τον Βύντρα! Γιατί χωρίς να φταίει απόλυτα αυτός τα άκουσε. Αυθόρμητα μου ξέφυγε: "Oχι πάλι ο Βύντρα!". Απορώ πώς συνέχισε το παιχνίδι και ήταν και καλός... Τι να πω ρε γαμώτο, ίσως τόσο βρισίδι που έχει ακούσει να έχει μετατραπεί σε γκαντεμιά για τον παίκτη.

Οσο μπορώ θα συνεχίσω. Προς το παρόν με μετριασμό σχολίων. Αργότερα, βλέπουμε...

gatti said...

@eforas: Eχεις δίκιο εφοράκο μου! Δεν πρέπει να ασχοληθούμε με το παιχνίδι, αλλά έλα που δεν μας αφήνουν. Δουλειά έχουμε σίγουρα μπροστά μας. Και γι΄ αυτό πρέπει να στρωθούμε σ΄ αυτή και να κόψουμε τη γκρίνια.

Καλημέρα! :))

gatti said...

@paoad: Οπως το λες. Η μεγάλη χαρά είναι όταν οραματίζεσαι την ευρωπαϊκή του πορεία του γαύρου. Αν και με το φάρδος που έχει τελευταία μπορεί να του πέσουν τίποτα αντίπαλοι της πλάκας. Οχι ότι δεν μπορεί ακόμα κι έτσι να τα κάνει μαντάρα... :))))

ΥΓ. Δεν θα με χάλαγε να του πέσει από το δ΄ γκρουπ η Βόλφσμπουργκ! :)))

gatti said...

@island: Δυστυχώς Trolls κι εδώ Νησάκι μου!

ΥΓ. Αυτό με το "Φως" το έχω γράψει πολλές φορές. Και μόνο ότι τον κάνει το "Φως" πρωτοσέλιδο αρκεί για να καταλάβεις ποιος χαίρεται με τις δηλώσεις του Δομάζου και ποιανού το παιχνίδι παίζει...

ΥΓ2. Τόσα λεφτά θα του δώσουν από την τσέπη μας βρε Νησί. Να μην τον υπερασπιστούν;
Ο άλλος ο γραφικάντζας ο Σάββας πήγε και ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο για την εμφάνιση. Ο δε θείος, περιβόλι! Ολο χοχοχο και χαχαχα... Ρε μπας και έχει πάθει κανα Αλτσχάιμερ; :pp