Saturday, October 17, 2009

Παλιόκαιρος...


Περίεργη εβδομάδα αυτή που πέρασε. Από τη μια η στασιμότητα στα αγωνιστικά, από την άλλη η κρίση στα επαγγελματικά. Κι αν για τα αγωνιστικά, η χαλάρωση που έφερε η διακοπή έφτασε στο τέλος και η δράση ξαναρχίζει, για τα επαγγελματικά το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει. Και καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει δεν είμαι σε θέση να σας πω αν αυτό το μπλογκ θα συνεχίσει να ενημερώνεται με τους παλιούς ρυθμούς (σχεδόν καθημερινά) ή με νέους (αραιά και πού...) ή θα υπάρχει μια μεσοβέζικη κατάσταση. Ακριβώς επειδή δεν ξέρω τι θα γίνει στην επαγγελματική μου ζωή. Αλλάζει απλώς η φύση της ή τα μαζεύουμε και φεύγουμε (μας φεύγουνε...); Θα δείξει... Προς το παρόν βρισκόμαστε στο: είτε θα βρέξει, είτε θα χιονίσει, είτε θα κάνει καλό καιρό ένα πράγμα...

Κι επειδή με τον ...καιρό δεν βρίσκεις άκρη, ας ασχοληθούμε με τα δικά μας, τα αθλητικά. Η εθνική κέρδισε με τα χίλια ζόρια την Τετάρτη τους Λουξεμβούργιους, το παιχνίδι δεν το είδα (εξαιτίας των επαγγελματικών που λέγαμε...), αλλά από όσα διάβασα δεν έχασα και τίποτα. Περισσότερο ενδιαφέρον πρέπει να είχε η συζήτηση για το ζελέ - μήλον της έριδος ανάμεσα στον Καραγκούνη και τον Γιούρκα, παρά τα τσαλίμια (τα ποια;) των διεθνών και το αυτογκόλ του Αβραάμη (αυτό πάντως ένα ενδιαφέρον πρέπει να το είχε, όσο να πεις).

Ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον είχανε βέβαια οι δηλώσεις του Κατσούρ που δίχασαν τον φίλαθλο κόσμο, Παναθηναϊκό και μη. Εδειξε λέει ως φαβορί τον γαύρο. Και έγινε ο κακός χαμός. Ο ένας τον είπε δημοσιοσχεσίτη, ο άλλος τον προέτρεψε να μιλάει μέσα στο γήπεδο με γκολ και να αφήσει τις δηλώσεις, ο τρίτος το ...χάρηκε γιατί λέει αναγνωρίζεται η ανωτερότητα του γαύρου και ο παράλλος είδε τη φάκα πίσω από το τυρί και κατάλαβε λέει τους λόγους που έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση.

Λοιπόν μάγκες για να τελειώνουμε (για τους οπαδούς του "τριφυλλιού" μιλάω, οι άλλοι δεν με ενδιαφέρει πώς πήραν αυτά που είπε ο Κατσουράνης): Οι εποχές που έκανε δηλώσεις ο Γιάννης Γκούμας πέρασαν ανεπιστρεπτί. Και αν σας ενοχλεί που υπάρχει στην ομάδα ένας ποδοσφαιριστής που είναι ευφυής, που μπορεί να αρθρώσει λόγο σωστό και μπορεί να πει τα πράγματα με το όνομά τους, μάλλον εσείς το έχετε το πρόβλημα και όχι ο παίκτης. Το ότι ο γαύρος είναι το φαβορί για τον τίτλο είναι γεγονός. Το είπε ο Κατσουράνης, το λέγαμε και από εδώ μέσα από την αρχή της σεζόν. Γιατί έχει την πείρα του πρωταθλητισμού, γιατί έχει το know how, γιατί τον πάει πρίμα η διαιτησία, γιατί έχει βγάλει δύσκολα ματς, γιατί έχει παίκτες που μπορούν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά, γιατί... γιατί... γιατί... Οταν λοιπόν το λέει αυτό ο Κατσουράνης δεν λέει τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από την αλήθεια. Σε κάθε ξεκίνημα πρωταθλήματος το φαβορί είναι ο πρωταθλητής της προηγούμενης περιόδου. Πώς να το κάνουμε δηλαδή; Αυτό είναι γεγονός που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Κι αν υπάρχει δεύτερη σκέψη στις δηλώσεις του Κατσουράνη, η μόνη δεύτερη σκέψη που υπάρχει είναι πως θέλει να διώξει το άγχος από τους συμπαίκτες του και να το μεταφέρει στον γαύρο. Ούτε δημόσιες σχέσεις κάνει, ούτε καμία ανωτερότητα του γαύρου δεν παραδέχεται, ούτε οφείλει να κλείσει το στόμα του και να μιλάει μόνο στο γήπεδο, για να μην ...τσιτώνεται ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Τόσο απλά.

Α ναι είχαμε και Γιούρκα. Που τραυματίστηκε, λέει, επειδή επιβαρύνθηκε από τον αγώνα της Εθνικής (αμ, το έλεγα εγώ ότι έχω κακό προαίσθημα) αλλά δεν πρόκειται να κάνουν κάποια κίνηση στην ΠΑΕ, αφού η εθνική πέρασε στα μπαράζ. Εγώ πάλι λέω ότι ακριβώς γι΄ αυτό θα έπρεπε να κάνουν κάποια κίνηση, επειδή ο Γιούρκας μέχρι τα μπαράζ θα είναι πάλι έτοιμος να παίξει, θα τον ξαναφωνάξει ο βαψομαλλιάς και έτσι και την ξαναπατήσει μετά είναι το ντέρμπι με τον ακατονόμαστο και δεν λέει να λείψει.


Και μιας και είπα για τον ακατονόμαστο, μια χαρά την πήρε τη νίκη κόντρα στον Αστερία και αρχίσανε οι γαύροι να ενθουσιάζονται με τον Ζίκο. Μιλάμε τώρα ότι αυτή η αρρώστια είναι ανίατη. Μέχρι που έχουν αρχίσει να λένε πως ο Ζίκο θα φτιάξει την ομάδα να παίζει μπάλα καλύτερη από ό,τι ο Βαλβίδας (έπαιξε ο γαύρος πέρσι μπάλα και δεν το θυμάμαι; Μόνο τα δυο ματς του ΟΥΕΦΑ με Χέρτα και Μπενφίκα θυμάμαι εγώ να έπαιξε μπάλα, βρε τι κάνει το Αλτσχάιμερ...) και μπορεί να τους αλλάξει επίπεδο. Μιλάμε τώρα ότι αυτό το άτιμο το επίπεδο πρέπει να είναι πολύ γοητευτικό. Μάγια έχει κάνει σε όλες τις ομάδες. Οπου σταθείς και όπου βρεθείς γι' αυτό ακούς (κι εμείς τα ίδια με το γαύρο λέμε...). Αλλά εκεί που οι γαύροι ξεπερνούν τον εαυτό τους είναι που έχουν αρχίσει να στενοχωριούνται που δεν συνέπεσαν στην ομάδα τους ο Ζίκο με τον μάγο Τζιοβάνι. Ρε μπάστα λέμε! Μπάστα (όχι η Σάσα...) γιατί τα δύσκολα δεν έχουν έρθει ακόμα. Και ναι, τα δείγματα προς το παρόν είναι θετικά, αλλά όσο νάναι θα έρθουν και τα ζόρια. Και τότε να τον δούμε και τον Ζίκο και εσάς.

Α ναι, τραυματίστηκε και ο Φιόγκο. Και αυτό τώρα το έχουν για κακό, επειδή δεν θα παίξει με τη Σταντάρ. Βρε σεις, καλό είναι που δεν θα παίξει ο Φιόγκος (και που παίζει δηλαδή τι κάνει;) και θα παίξει ο πιτσαδόρος με το δίκυκλο, ο Μήτρογλου. Μη το βλέπετε για κακό. Καλό είναι. Η τύχη ακόμα με το μέρος σας είναι, δεν σας γύρισε την πλάτη. Εδώ ξεπατώθηκε και ο Εργοτέλης που παίζει την άλλη εβδομάδα μαζί σας. Πάει ο Βίσιο, πάει και ο Μπουντιμίρ...

Ετσι που λες... Και χηνάρι ο Εργοτέλειος με τα αρειανά και μείον δύο παίκτες για το ματς με το γαύρο. Το ματσάκι τώρα στο Παγκρήτιο, εκτός από γκολ, τα είχε όλα. Και τους τραυματισμούς που λέγαμε και αποβολή του Καραγεωργίου που τα πήρε με την αποβολή του Φραγκουλάκη και τον έστειλε ο κόραξ να κάνει παρέα στον παίκτη του.


Δηλαδή όχι ακριβώς. Γιατί ο παίκτης πήγε στα αποδυτήρια, ενώ ο Καραγεωργίου πήγε στην εξέδρα και επικοινωνούσε με τον Λαμπράκη με το γουόκι τόκι...

Είχαμε βέβαια και μικρής έντασης επεισόδια, σαν κάθε αθλητικό γεγονός που σέβεται τον εαυτό του στην Ελλάδα. Επί της ουσίας όμως nada! Το μοιράσανε στη μέση το καρπούζι, ξαναμείνανε ισόβαθμοι στην τρίτη θέση όπου τους έπιασε πια και ο ΠΑΟΚ και ο μόνος που μπορεί να τους ξεπεράσει τη συγκεκριμένη αγωνιστική στη βαθμολογία είναι η Καβάλα αν κερδίσει εμάς (φτου φτου!).


Στην Τούμπα τώρα τα πράγματα ήταν ακόμα πιο απλά. Ο ΠΑΣ είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και το δοκάρι, ο ΠΑΟΚ έβαλε τα γκολ και τελείωσε η σεμνή τελετή που λέει και ο Βέργης (αν η φουκαριάρα τελετή έπαιρνε ποσοστά από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο κάθε φορά που την μνημονεύει, θα είχε κάνει πολύ γερή μπάζα και αμφιβάλλω αν μετά θα εξακολουθούσε να παραμένει σεμνή...).

Ετσι πάνε όμως αυτά. Και βέβαια μετά το τέλος του αγώνα έγινε "της αφιερώσεως". Στον Ζαγοράκη, στον Βρύζα, τον Μπιζέρα (καλά αυτοί εκεί στον ΠΑΟΚ δεν φτάνει που πέφτουνε σαν κοτόπουλα από τους τραυματισμούς, αλλά σακατεύονται και αναμεταξύ τους - από κόντρα με τον Βλάνταν Ιβιτς την έπαθε ο Μπιζέρα τη ζημιά...), όλους τους θυμήθηκε, κανέναν δεν ξέχασε ο Σάντος.

Και βέβαια μην ξεχνάμε ότι μέσα στην εβδομάδα είχαμε και δύο εκδηλώσεις (κι άλλες είχαμε αλλά οι συγκεκριμένες με ενδιαφέρουν...).

* Tην έκθεση Sport show and Fashion όπου πέρασε κόσμος και κοσμάκης για να δει από κοντά και να πάρει αυτόγραφα από τα μεγάλα αστέρια και υπάρχει και ένας που έβγαλε και φωτογραφία με τον Τζιμπρίλ και κανονικά θα έπρεπε να την έχει στείλει ήδη με mail για να την αναρτήσω στο blog (ακούς paoad;)

* Kαι την παρουσίαση της πεντάστερης φανέλας του μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Και για τις δύο τα σχόλια περιττεύουν και αφήνω να μιλήσουν οι φωτογραφίες...


Trendy Djibril


Mαχλελής - Πετρόπουλος


Σωτήρης Νίνης

Οι δύο Σεβαστιανοί, Σάχα και Λέτο


***

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός της περιόδου 09-10

Πέκοβιτς, Διαμαντίδης, Φώτης με τις νέες φανέλες
(την θαλασσί τι την ήθελαν;
Γιατί όχι μαύρη όπως στο ποδόσφαιρο;)


Μα, δεν είναι ωραία τα πέντε αστέρια;


Αυτό, αυτό, αυτό είναι σωστό,
Πρωτάθλημα και Κύπελλο και Ευρωπαϊκό!

***

Scratch: Την γρίπη των χοίρων λέει κόλλησαν στο ταξίδι στις ΗΠΑ, ο Σόφο και ο Κώστας Παπανικολάου. Περαστικά στα παιδιά!

Scratch 1: Επί τη ευκαιρία: τι χάλι η ριγωτή φανέλα του μπασκετικού γαύρου; Από τα χειρότερά μου!

Scratch 2: Εχει βουήξει η πιάτσα ότι το ματς της Καβάλας θα είναι διπλό "είτε έτσι, είτε αλλιώς". Το "αλλιώς" βέβαια είναι που έχει το ενδιαφέρον... Γιατί οι μεν κάνουν λόγο για φιλικό, οι δε κάνουν λόγο για ευνοϊκή διαιτησία που σκοπό έχει να εκθέσει την ομάδα. Ιδωμεν...

Και πάμε και δύο βιντεάκια "δγοσεγά".

Το πρώτο αφορά τον Ντιέγκο Μαραντόνα που μετά από την προτροπή του στους ΑΡΔ που τον κατηγορούσαν για τις επιλογές του να ρουφήξουν το ...αυγό τους (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων), αφού προηγουμένως ζήτησε από τις κυρίες να κλείσουν τα αυτιά τους, στη συνέχεια προέβη και σε χειρονομίες μέσα από το πούλμαν της ομάδας προς τους Αργεντίνους ΑΡΔ και πάλι, χωρίς αυτή τη φορά να ζητήσει από τις κυρίες να κλείσουν τα μάτια τους...




Το δεύτερο, αφορά έναν αγαπημένο Αμερικανό μπασκετμπολίστα που έκανε σπουδαία καριέρα στην Ελλάδα σε πολλές ομάδες, και που εγώ τον λάτρεψα στον τελικό του κυπέλλου Κόρατς που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ το 1999 (ήταν δίδυμο ξένων με τον επίσης σπουδαίο Ζόραν Σάβιτς). Ο Ουόλτερ λοιπόν συναντήθηκε με τους Ελληνες δημοσιογράφους στο Κλίβελαντ όπου πήγε ο γαύρος να παίξει με τους Καβς. Και αυτοί του ζήτησαν να πει κάτι στα ελληνικά.
Ο Μπέρι προσπάθησε να θυμηθεί ένα σύνθημα που τον αφορούσε και παρόλο που τα ελληνικά του είναι λίγο ...σκουριασμένα, θυμήθηκε το πιο ...πιπεράτο. Εστω κι αν ξέχασε τη λέξη πιπέρι!

74 comments:

pensierix said...

Κατ'αρχήν να ευχηθώ να έχει αίσιο τέλος και όσο γίνεται πιο σύντομα η επαγγελματική "περιπέτεια" που περνάς. Δε χάνεσαι εσύ, πάντως...Είσαι γάτα με τα όλα της!!!! :)))))

Στα του ποστ τώρα, για το θέμα που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις του Κατσουράνη τα πράγματα είναι όπως τα λες και οι όποιες αντιδράσεις (από όπου κι αν προέρχονται) εξηγούνται στα πλαίσια της γενικότερης καφρίλας που διέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο...

Η θαλασσιά εμφάνιση στο μπάσκετ παραπέμπει σε πιτζάμα. Καλύτερα μαύρη, όπως λες, ή σκούρα μπλε όπως αυτή της προπόνησης του ποδοσφαιρικού ΠΑΟ. Χειρότερη πάντως από την επίσημη του γαύρου δεν θα μπορούσε να είναι. Αυτή είναι κάτι μεταξύ τραπεζομάντηλου, κουρτίνας κι εμφάνισης των Χάρλεμ!

Μεγάλη μορφή και μεγάλος παίκτης ο Μπέρι! Το σουτάκι του, όλα τα λεφτά! Το θυμόταν το σύνθημα ο αθεόφοβος...!!!

ΥΓ
Αφιερωμένο, χωρίς την παραμικρή μελό διάθεση:

http://www.youtube.com/watch?v=2LBw5fYbOx0&feature=related

eforas said...

Φυσικά και να πάνε κατ'ευχήν τα επαγγελματικά σου,γιατί τι θα γίνουμε μετά; Δεν υπάρχει άλλο σάιτ σαν το δικό σου, και μακάρι να συνεχίσεις! Καλημέρα και καλή επιτυχία (σε όλα)!

gatti said...

@pensierix: Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, τις έχω ανάγκη. Πάντως, η όποια ...γατοσύνη δεν αρκεί, αφού αυτό που ουσιαστικά χρειάζεται είναι να δουλεύεις στο παρασκήνιο κι εγώ αυτό "δεν τόχω"...

Χαίρομαι που συμφωνούμε στο θέμα του Κατσούρ (δεν περίμενα κάτι διαφορετικό βέβαια...) και μακάρι να μπορούσαν να το δουν έτσι οι Παναθηναϊκοί που "στράβωσαν" με τις δηλώσεις του.

Η θαλασσιά εμφάνιση είναι ατυχής.
Ποιος το σκέφτηκε; Εχεις απόλυτο δίκιο ότι μοιάζει με πιτζάμα. Αυτός ο Διαμαντίδης, ο μόνος που φορούσε το συγκεκριμένο χρώμα,
όπως τον είδα στο βίντεο ανάμεσα στους υπόλοιπους, ήταν πράγματι έτοιμος για να πάρει έναν υπνάκο!

Δεν συγκρίνεται βέβαια η συγκεκριμένη φανέλα με το απερίγραπτο χάλι της φανέλας του γαύρου. Αυτή κι αν αναρωτιέμαι ποιος τη σκέφτηκε! Η πλάκα είναι ότι σε πολλούς γαύρους αρέσει. Αλλά πότε είχαν γούστο οι γαύροι; (κακία!) :)))

O Μπέρι κορυφαίος! Τι γέλιο κάνω κάθε φορά που βλέπω το βιντεάκι! (γιατί δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό, το βλέπω συχνά!).

ΥΓ. Σε ευχαριστώ για την αφιέρωση, είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα μου τραγούδια, τελικά με έχεις "μάθει" καλά! :)))

gatti said...

@eforas: Σε ευχαριστώ πολύ εφοράκο μου!

Κοίτα τώρα να δεις το οξύμωρο. Αν συμβεί το χειρότερο στα επαγγελματικά μου, θα είναι το καλύτερο για το μπλογκ, ειδικά τον πρώτο χρόνο αφού θα γράφω καθημερινά. Μετά βέβαια δεν ξέρω...

Ετσι κι αλλιώς δεν σκοπεύω να σας αφήσω εύκολα. Μου έχετε γίνει απαραίτητοι και μου δίνει ενέργεια να γράφω εδώ.

Καλό απόγευμα! :)))

paoad said...

@gattouli

Ααα τώρα κατάλαβα γιατί μας είχες αφήσει 5 ολόκληρες μέρες χωρίς ποστακι. Ότι κ να γίνει, θα τη βρείς την άκρη- είμαι σίγουρος! Άλλωστε, κάθε εμπόδιο για καλό.. έτσι δεν είναι;

Ποια φωτό θές;- αυτή που είναι σοβαρός, μετρημένος και ολίγον μπλαζέ ή αυτή που μου σκάει το μειδίαμα;

Όλα τα λεφτά ο Μπέρι..πιπέρρρρι

Η νέα φανέλα του γαβρου μοιάζει με τις χαρτοπετσέτες και τα λαδόχαρτα των Friday's.

Δεν θέλω να σχολιασώ κάτι για τη δικιά μας τρίτη εμφάνιση.

paoad said...

σορρυ για τη κακή σύνταξη και τους τόνους αλλά συνήθως γράφω βιαστικά...:)

paoad said...

@pensierix

Υ.Γ Χωρίς μελό διάθεση, αλλά μας έριξες στα πατώματα ;)

http://www.youtube.com/watch?v=9_CW2FK8THU#movie_player

Γιωργος Κεντρωτης said...

Γράφεις, φιλτάτη: "Επί τη ευκαιρία: τι χάλι η ριγωτή φανέλα του μπασκετικού γαύρου; Από τα χειρότερά μου!"

Σωστά το λες (απ' τη μεριά σου όμως). Αφού αρέσει σε εμάς, δεν γίνεται να αρέσει (και) σε εσένα. Ως γνωστόν, ούτε η αλήθεια είναι μία, ούτε η περί ορθότητος αντιλήψεις των ανθρώπων συμπίπτουν ποάντοτε (ακόμα και στις... φυσικές επιστήμες!) - ΕΥΤΥΧΩΣ, γιατί αλλιώς η ζωή θα ήταν (ακόμα μεγαλύτερη) κόλαση!

Εγκάρδιους χαιρετισμούς και καλό υπόλοιπο Κυριακής.

Γιωργος Κεντρωτης said...

Λόγω απουσίας στο εξωτερικό έχω χάσει συνέχειες. Μολονότι δεν γνωρίζω περί τίνος πρόκειται, εύχομαι να σου πάνε όλα καλά στον επαγγελματικό τομέα. Και πάλι εγκάρδιους χαιρετισμούς.

scarface said...

μπορεί να είναι τετριμένη ατάκα ή ακόμα και αφελής αλλά πίστεψε με για τους καλούς ανθρώπους ισχύει

ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ.

mamma said...

Στεναχωρέθηκα... :(

Και νευρίασα.

Κουράγιο. Στέλνω τις καλύτερές μου ευχές και πολύ πολύ θετική σκέψη.

:********

The Bgt said...

Γκαττινι κουραγιο!
Μια απο τα ιδια και γω, σε νιωθω πως σε νιωθω...
Αλλα, ετερον εκατερον!
Η δουλεια δουλεια και το μπλογκινγ μπλογκινκ!
ε?

:)

KitsosMitsos said...

Και εμείς που πήγαμε να δούμε την εθνική τι καταλάβαμε; Βλαστημούσαμε την ώρα και τη στιγμή...
Ό,τι καλύτερο για τα επαγγελματικά εύχομαι. Αυτά είναι που μας καίνε αυτή την περίοδο, κακά τα ψέματα...

Γιώργος Τ. said...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Εύχομαι να πάνε όλα καλά στα επαγγελματικά σου και να τα λέμε όπως παλιά και όχι σπανιότερα...
Συμφωνώ μαζί σου για την φανέλα του μπάσκετ.. Σαφώς και μία μαύρη θα ήταν καλύτερη..
Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός δεν κέρδισε χθες, καθώς πλήρωσε αυτή την φορά την ανυπαρξία του (για πολλοστή φορά) στο πρώτο ημίχρονο... Όσο για την διαιτησία, δεν ήταν κακή και δεν ξέρω κατά πόσο ήταν φάουλ αυτό του Νίνη στο τέλος.. Δεν είδα να έδειξε κανένα replay..

Nick Triantos said...

Gatti, exeis talevto, kaQarh skepsh, gvwsh kai krish.

Tetoioi avQrwpoi synhQws bgainoun grhgora ap' tis ekastote dyskolies pou tous prokeiptoun giati pavtou yparxoun kapoioi alloi pou kseroun n' avagvwrizoun talevto molis to doun.

Dev sou lew kalh tyxh giati h tyxh einai gi' aytous pou thn xreiazovtai...

Pavtws, pisteyw oti eisai se laQos epaggelma kai oti Public Relations einai to diko sou gig...

pensierix said...

Η ποιότητα της αθλητικής δημοσιογραφίας στην Ελλάδα ή γιατί θεωρεί φαβορί τον Ολυμπιακό ο Κατσουράνης:

" Το πράσινο παράρτημα ονόματι Καβάλα απέσπασε ισοπαλία από τον ΠΑΟ και δικαιολογημένα διαμαρτύρεται για το πεντακάθαρο φάουλ του Νίνη. Η πράσινη παράγκα καλά κρατεί, με πέτσινα πλάγια άουτ σπρώχνουν το βάζελο φέτος και είναι κρίμα να την πληρώνουν πάντα οι μικρές ομάδες. Τέτοιο ποδόσφαιρο θέλουμε; Παραρτήματα που σφαγιάζονται; Πάλι καλά που αρχηγός αποστολής του ΠΑΟ δεν ήταν ο Κάκκος...Την ίδια ώρα ο βραζιλιάνικου ταμπεραμέντου θρύλος περνάει από Τούμπα και ΟΑΚΑ ηρωικά και με κόντρα διαιτησία ενώ ο μάγος Ζίκο μεταμορφώνει την ομάδα στην παραδοσιακά δύσκολη για τους ερυθρόλευκους έδρα του Λεβαδειακού. Στον αντίποδα ο βοηθός Τεν Κάτε εγκληματεί αφήνοντας εκτός αρχικής εντεκάδας τους καταπονημένους διεθνείς και κυρίως τον Κάρα που μέχρι πρότινος καθυστερούσε την ανάπτυξη και ήταν ντεφορμέ, ενώ ο Ονουάτσι κάνει πάρτυ με ευθύνη του Ολλανδού. Στα θετικά, η μη χρησιμοποίηση του άμπαλου Ζιλμπέρτο του οποίου η απουσία δεν φάνηκε. Πολύ φοβόμαστε,όμως, ότι ο εγληματίας Τεν Κάτε θα τον χρησιμοποιούσε αν ο Βραζιλιάνος δεν ήταν βασική επιλογή του Ντούγκα στη Σελεσάο..."

island said...

Πέρασα μια τρίμηνη επαγγελματική φουρτούνα γατάκι πρώτης τάξεως που έπεσε και στον γάμο μου και ταρακουνήθηκα. Τώρα στρώσαν τα πράγματα. Έρχονται σιγά σιγά τα πάνω κάτω. Έτσι είναι πάντως. Είναι γενικό το κακό. Ντον γουόρυ. Θα στρώσεις και εσύ. Οι καλοί έλεγε η γιαγιά μου, δεν πάνε χαμένοι. Και είσαι μέσα σε αυτούς.

Και αφού σταματώ το γλύψιμο (γιατί δεν θέλω να σταματήσεις να γράφεις) να περάσω στα του ΠΑΟ. Μας χάλασε η ομάδα. Καλά που έχουμε τον Τζιμπρίλαρο και την σώσαμε, τουλάχιστον για αυτήν την αγωνιστική, την παρτίδα.

Φαντάζεσαι το παλτό, ο άμπαλος, ο τελειωμένος, ο κουτσός, ο χασογκόλης, να καρφώσει κανένα παστέλι και μέσα στο τηγάνι; Βλέπω τον Ζίκο να μην προλαβαίνει Χριστούγεννα στο Ελλάντα. Τα υπόλοιπα μόλις ανεβάσεις ποστ.

Άντε ακόμα;;;;

Φιλιά ρε γατάκι :)

paoad said...

gatti θέλω ποστ. Απο χθές έπρεπε να έχει ανέβει κάτι... :(

houli_v said...

φιλιά :)

The Bgt said...

*** save gatti! ***

island said...

SAVE GATTI

pensierix said...

Προσπαθώ να κόψω το τσιγάρο (10 μέρες κλείνω σήμερα άκαπνος) αλλά, αν στερηθώ και τα ποστάκια της gatti, δεν με βλέπω ν'αντέχω για πολύ...Δύο εξαρτήσεις κομμένες ταυτόχρονα μού πέφτουν πολλές...

Save gatti!!!!

mamma said...

save gatti

The Bgt said...

οκ, μεχρι να ανακαμψει η Ψιψινα, εμεις μπορουμε να συνεχισουμε να αμπελομπλογκαρουμε εδω.

ΜΑΤΣΑΡΑ το Ρεαλ - Μιλαν.
ΠΟΣΟ το χαρηκα που νικησε η Μιλαν..
Δεν εχω μεγαλυτερη απεχθεια απο τη Ρεαλ.
Ετσι ομως ειναι οι μεγαλες ομαδες.. τους ακυρωσε γκολ (γιατι εδω ειναι Μπερναμπεου) αλλα αμεσως μετα το μπουμπουνησαν.
Μην ακουω για διαιτησιες..ΕΤΣΙ ειναι οι μεγαλες ομαδες.

pensierix said...

@ The Bgt

Ματσάρα το δεύτερο ημίχρονο γιατί το πρώτο δεν είχε και μεγάλες διαφορές από το πρωτάθλημά μας...Σούπα και ύπνος στον καναπέ ήταν. Μηδέν σουτ η Μίλαν, γκολ καραγκάφα του Ντίντα για Ρεάλ, γιόμες, αργό τέμπο...

Αν εμείς φωνάζουμε οτί σε σχέση με τα λεφτά που δαπανήθηκαν ο ΠΑΟ δεν παίζει μπάλα, τότε οι της Ρεάλ πρέπει να το κλείσουν το μαγαζί...

Αυτός ο Ντεμπλέκερε, Ντεμπλεκέρ ή όπως τον λένε πρέπει να έχει βύσμα για να διαιτητεύει...Ορισμός του πέναλντυ αυτό που δεν δίνει στη Ρεάλ, ακυρώνει γκολ της Μίλαν που κανείς δεν κατάλαβε το λόγο. Οι δε βοηθοί, κορώνα γράμματα να παίζαν τα οφσάιντ όλο και κάποια σωστή υπόδειξη θα είχαν! Και μετά φνάζουμε για τα δικά μας τα καμάρια...

Μεγάλο χάλι ο Ροναλντίνιο, παίζει σαν παλαίμαχος...Μόνο στο τέλος δοκίμασε να περάσει έναν αντίπαλο(και μας θύμισε λίιιιιιγο τον παλιό καλό του εαυτό), σε όλο το ματς ούτε καν τολμούσε το ένας εναντίον ενός...Αν έλεγες σε κάποιον εξωγήινο ότι αυτός ο παίκτης πριν δύο χρόνια ήταν ο κορυφαίος των κορυφαίων, θα σε περνούσε για τρελό. Είναι ακόμα σε ηλικία που έχει ελπίδα να συνέλθει αν και φαίνεται "καμμένος"...

pensierix said...


"Ματσάρα" από πλευράς διακύμανσης του σκορ, σασπένς κτλ κτλ. Οχι ότι παίχτηκε ποδόσφαιρο ποιότητας...Ισα ίσα, το επίπεδο ήταν πολύ χαμηλό σε σχέση με τις μονάδες που υπήρχαν στο τερέν...

paoad said...

εγώ δεν είδα κανένα ματς γιατί είχα πάει για μπαλίτσα. Πάντως, γούσταρα που κέρδισε η Μίλαν. Άλλωστε ποτε δεν συμπάθησα τις μαρέγκες- πόσο μάλλον τώρα που έχουν και τον κλαψιάρη.

Που είναι η μπλογκοδέσποινα, οεο;;
εεεε;; εεεε;;;;




εεε;

Γιώργος Τ. said...

Μπαλάρα όντως χθες, με τον Σέεντορφ να κάνει ματσάρα για μένα.. Και φυσικά το χάρηκα, καθότι "Μιλανέζος".. Και πήγα και ταμείο, καθώς ευκαιρίες των 6,50 απόδοση δεν πρέπει να πηγαίνουν χαμένες!!
Βέβαια, για μία ακόμη φορά απογοήτευση ο εκφωνητής που εκτός του ότι είναι άμπαλος (καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς από Ροναλντίνιο??!?!?!) δεν ξέρει και από ιστορία C.L... Είναι δυνατόν στην απλή αναμπουμπούλα με Ραούλ, Νέστα κλπ να λέει ότι κάτι τέτοιο γίνεται για πρώτη φορά στο C.L.??!! Να θυμήσω τα επεισόδια στο Βαλένθια-Ίντερ πριν 2-3 χρόνια?

-SaVe gAttI-

The Bgt said...

Ναι ναι και εγω απο πλευρας σασπενς το ειπα (και γιατι ειδα μονο το β' ημιχρονο). Περαν οτι εχασε η ακατανομαστη γουσταρω πολυ τα γεροντια της Μιλαν που δε λενε να το βαλουν κατω. Τον απεθαντο εχουν!

Καλα οι εκφωνητες ειναι αλλου για αλλου. Αλλα ο χειροτεροτερος ειναι ο Σωτηρακο. Τι εχει παθει αυτος ο ανθρωπος τα τελευταια χρονια?
Προχθες με τον Ολυμπιακο ηταν πραγματικα για λυπηση. Και το χειροτερο ειναι αυτο με τους ρεπορτερς απο τους παγκους που μιλανε ενω παιζεται η μπαλλα περιγραφοντας τους... παγκους κι αν ξυνεται ο καθε κοουτς με το μικρο νυχακι ή οχι.
"Πως αντεδρασε ο Ζικο μετα το γκολ της νικης"?
Εκλαιγε γοερα ρε..τι πως αντεδρασε?
Και καλα η ΕΡΤ εχει 10 αργοσχολους και τους βρηκε δουλεια διπλα στους παγκους. Το Μεγκα?

pensierix said...

Αγαπημένος μου ρεπόρτερ πάγκου είναι με διαφορά ο Μπακόπουλος της ΕΡΤ(δεν ξέρω αν επιδίδεται ακόμα στο σπορ). Σε ματς στο Καραϊσκάκη, ο γαύρος σέρνεται και τον ρωτάνε τι κάνει ο προπονητής. Με ύφος χιλίων καρδιναλίων και με αέρα υπεροχής όντας ανταποκριτής του θρύλου απαντά:

"Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν συνηθίζει να φωνάζει στους παίκτες του. Περιμένει να βρουν μόνοι τους τον εαυτό τους..."

O Σωτηρακόπουλος(χωρίς να θέλω να μειώσω τις γνώσεις του), όσο βαρετά αρθρογραφεί άλλο τόσο μεταδίδει. "Υπνε που παίρνεις τα παιδιά", σου σπάει τα νεύρα με άχρηστες πληροφορίες ενώ θες να παρακολουθήσεις ματσάκι και όχι διάλεξη κι εδώ και καιρό γλύφει τον γάβρο σε βαθμό αηδίας. Το ότι δεν γουστάρει τον Τεν Κάτε είναι γνωστό και δικαίωμά του αλλά έφτασε στο σημείο να κάνει υποδείξεις στη διοίκηση να τον διώξει, ενώ η κριτική του φτάνει στα όρια της εμπάθειας. Γενικά την έχει δει πολύ φίρμα, γκουρού και "τι κάθομαι και ασχολούμαι με εσάς τους κάφρους, θα πάω στην Αγγλία που έχει ποδοσφαιρικό πολιτισμό".

Unknown said...

Save gatti

Να σου έρθουν όλα όπως τα θες f :)

Kobilas

The Bgt said...

Ευρηκα!

Ο Σωτηρακο ζει ενα δραμα φετος, οταν μεταδιδει τον ΟΣΦΠ παιζει ταυτοχρονα και η Λιβερπουλ!!!!!
Νομιζω οτι αυτο απο μονο του τα εξηγει ολα ;)

paoad said...

Άλλη μια φορά απο τα ίδια... Δεν βλέπω φως!

"Αν, υπήρχαν σήμερα οι Έλληνες Θεοί, θα είχαμε νικήσει 6-2!" (!)

pensierix said...

Ηθελα να 'ξερα πόση χολή θα βγει όταν χάσουμε και κάποιο ματσάκι. Πολλή κακομοιριά ρε γαμώτο, έχω σιχαθεί...Πριν λίγο καιρό ο ΠΑΟ μίκρυνε και υποτίμησε την Ευρώπη επειδή έχασε από τη Γαλατά (που ήρθε ισόπαλη εντός με τη Στουρμ). Τώρα που κάναμε δύο νίκες φωνάζουμε για το θέαμα ενώ ο γάβρος που νίκησε από καθαρή τύχη και με τη ψυχή στο στόμα ομαδάρες τύπου Αλκμααρ και Σταντάρ έχει καρδιά πρωταθλητή...Και φυσικά, δεν έλειψε ούτε αυτή τη φορά ο γραφικός (για να μην πω τίποτε πιο χοντρό) Δομάζος και το δηλητήριό του(αυτοί που του ζητάνε συνεντεύξεις ξέρουν καλά πότε το κάνουν, αφού ξέρουν τι θα πει).

Ε, ας το πάρει ο γάβρος το πρωτάθλημα(που θα το πάρει με τη μιζέρια που διακατέχει τους βάζελους), να ησυχάσουν όλοι! Πέρα από την καλόπιστη κριτική που κάνουν ορισμένοι, είμαι πεπεισμένος ότι οι περισσοτέροι γουστάρουν να γκελάρει ο ΠΑΟ για να επιβεβαιωθούν! Λες και μόνο αυτοί βλέπουν ότι η ομάδα ακόμα δεν αποδίδει τα αναμενόμενα...Αυτοί οι μίζεροι περιμένουν τη στιγμή που θα πουν "σας τα έλεγα εγω". Mόνο έτσι φτιάχνονται...

paoad said...

ρε pensierix, είσαι λίγο άδικος (όχι με το Δομάζο- και λίγα είπες!). Η πίστωση χρόνου και η εμπιστοσύνη προς το προσωπο του τεν κάτε είναι τουλάχιστον ασυνήθιστη για τα ελληνικά δεδομένα.

Ακόμα και ο πιο αδαής καταλαβαίνει ότι υπάρχει μπόλικη ποιότητα στο ρόστερ και όλοι αναρωτιόμαστε γιατί αυτή δεν φαίνεται στο γήπεδο.

Δεν είναι μόνο το κακό θέαμα. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η ομάδα δεν σε πείθει ότι θα πάρει το πρωτάθλημα. Ακόμα και όταν ρίχνει 4 τεμάχια στη Λάρισα δεν σου δίνει την εντύπωση ότι θα πάει τρένο στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ή όταν ισοφαρίζει στο 4 λεπτό των καθυστερήσεων τη Καβάλα δεν σε πείθει ότι αυτός ο αγώνας θα λειτουργήσει ως παράδειγμα προς αποφυγή για τους δύσκολους αγώνες που έρχονται.

Βάλτα κάτω και μέτρησε τα με αυστηρώς ποδοσφαιρικά κριτήρια. Ο Τεν Κάτε είναι ο coach που μπορεί να σου γυρίσει μονος του έναν αγώνα απο το 2-0, με κινήσεις απο τον πάγκο. Παράλληλα, είναι ένας προπονητής που θα σε οδηγήσει σε πολλά 0-2 ακόμα και εντός έδρας. Πρόκειται για εξαιρετικό coach αλλά για μέτριο διαχειριστή και κακό προπονητή.

The Bgt said...

Εγω παλι πιστευω οτι το προβλημα του ΠΑΟ ειναι ΤΟ ΑΓΧΟΣ!

ΑΓΧΟΟΟΟΟΣΣΣΣ για το πρωταθλημα, αγχος για να κατεβασει τον ΟΣΦΠ απο το θρονο.
Αγχος αγχος αγχος.
Εδω σε δυο πρωταθληματα ημασταν πρωτοι και χανοντας παιχνιδια στην εδρα μας απο μικρομεσαιους χασαμε και το πρωταθλημα.
Ειναι και οι διαφοροι παρατρεχαμενοι ΑΡΔ που ο καθενας εξυπηρετει κι απο ενα συμφερον (ο μεγιστος Σαριδακης ειπε οτι ο Σισε δεν ειναι φορ και κοβει την καριερα του... Μαντζιου!!!!!!!!!!!!) κι εχει δεσει το γλυκο.

Πρεπει να παρουμε το πρωταθλημα φετος παση θεου!
Γιατι με την εσωστρεφεια που κουβαλαμε ειμαστε ικανοι να τα διαλυσουμε ολα.


και μη ξεχναμε,
Γαττι ΖΟΥΜΕ στο μπλογκ σου παλι να σε δουμε! Save gatti! :)

pensierix said...

@paoad

Εγώ δεν λέω ότι ο Τεν Κάτε είναι ο μεγαλύτερος προπονητής που έχει περάσει από την Ελλάδα ούτε ότι το θέαμα με ικανοποιεί. Δεν δέχομαι, όμως, ότι ένα πρωτάθλημα που το έχουν κατακτήσει οι Ματζουράκης, Λεμονής και Σεγκούρα (και με μαθηματική ακρίβεια ο μάγος Ζίκο) ο ΠΑΟ θα το χάσει λόγω της ανυπαρξίας του Ολλανδού... Μα καλά, όλα τα προπονητικά εγκληματα πρόλαβε να τα κάνει ο Τεντάς σε αυτή την υψηλού επιπέδου ποδοσφαιροχώρα; Μόνο και μόνο το γεγονός ότι οι ίδιοι που κριτικάρουν τον Τεντά αποκάλεσαν "μάγο" το Ζίκο, αν και είναι εμφανές ότι η τύχη του έχει χαμογελάσει ουκ ολίγες φορές μέχρι τώρα, αρκεί για να καταλάβει κανείς πόσο καλοπροαίρετη και αξιόπιστη είναι η κριτική που ασκούν.(και είναι οι ίδιοι που "χρησιμοποιούν" κανονικότατα το Δομάζο, το timing ήταν όλα τα λεφτά).

Ξεχνάμε ότι Λέτο, Σισέ, Κατσουράνης, Μπιάρσμιρ, Νίνης, Τζόρβας είναι νέα πρόσωπα στην εντεκάδα. Ξεχνάμε την καταπόνηση λόγω υποχρεώσεων με εθνικές ομάδες.(εκεινή την περίοδο έκανε μίνι προετοιμασία ο γάβρος στου Ρέντη). Ξεχνάμε ότι παίζαμε λόγω διαδοχικών τραυματισμών χωρίς ακραία μπακ. Ε, δεν μπορεί να φταίει για όλα ο έρμος ο Ολλανδός που όταν έχει την ομάδα πρώτη σε Ελλάδα και σε τροχιά πρόκρισης στην κατά τα άλλα "σνομπαρισμένη" Ευρώπη, ακούει τα εξ αμάξης για γκέλες που ΘΑ γίνουν! Και σε ερωτώ: Ο γάβρος, με τις εμφανίσεις του ως τώρα σε έχει πείσει περισσότερο από εμάς; Στου Ρέντη μάλλον συντελείται ένα μικρό θαύμα, η ομάδα πετάει, το θέαμα εξαιρετικό από τους αποδεκατισμένους πλην τίμιους γάβρους. Οπώς λέει και η The Bgt το άγχος είναι εμφανές στην ομάδα, και γίνεται ακόμα μεγαλύτερο όταν επικοινωνιακά αφήνεις να περάσει η άποψη ότι το πρωτάθλημα αυτό δε χάνεται, ότι έχεις υπερομάδα κτλ κτλ. Τελικά, ο μόνος που εκτός από το να κερδίζει πρέπει να προσφέρει και θέαμα σε αυτό το ριμαδοπρωτάθλημα είναι ο ΠΑΟ. Ο γάβρος, ακόμα κι όταν σέρνεται κάνει νίκες "επαγγελματικές", "καρδιάς". Και είναι η μόνη ομάδα που παίζει με απουσίες...Ολοι οι άλλοι είναι πλήρεις. Βάλτε και την εσωτερική αντιπολίτευση ως κερασάκι κι εδεσε το γλυκό.

Το πρωτάθλημα το έχω ήδη ξεγραμμένο. Οταν γίνεται αυτός ο χαλασμός με την ομάδα πρώτη και μέσα σε όλους τους στόχους, αν τυχόν βρεθεί δύο βαθμούς πίσω θα καταρρεύσει και θα έχει και ισχυρούς "σύμμαχους" στο όλο "εγχείρημα".

ΥΓ
Save gatti, forza gatti!
:)))))

The Bgt said...

Βρε εδω πηρε πρωταθλημα ο Σουμ!!!

Κατ'εμε το προβλημα ειναι και διοικητικο (ή πολυμετοχικο).
Στο Γαυρο μολις ειδαν τα σκουρα συσπειρωθηκαν ολοι. ΟΛΟΙ ομως.
ΟΛΟΙ εναντιον Τιμουρη.
ΟΛΟΙ υπερ Μπαντοβιτς.
ΟΛΟΙ υπερ Ζικο.
ΟΛΟΙ υπερ της θετικης προπαγανδας.
Οι Γαυροοπαδοι σε λιγο θα ζητησουν διπλα στο μνημειο της θυρας 7 να στηθει κι ενα για τα φετινα κατορθωματα της ηρωικης ομαδας που ΕΝΑΝΤΙΑ σε θεους και δαιμονες εχει νικησει δυο φορες στο ΤσουΛου τα θηρια και ειναι 1η στο πρωταθλημα.

Καλα, βγαινει ο αλλος (Γεωργατος...) και λεει οτι ο Μητρογλου ειναι καλυτερος απο τον Νταρκο (τι ντροπη θεε μου!).

Ενταξει οι ανθρωποι ειναι προβατα (οι οπαδοι τουλαχιστον) και χαυουν οτι τους σερβιριστει. Εδω εχουν πιστεψει αυτο το απιστευτο "ολοι τους εναντιον μας" και αυτοικανοποιουνται νομιζοντας οτι ο ΟΣΦΠ ειναι μια κατατρεγεμενη ομαδα που 13 χρονια τωρα νικαει το κατεστημενο, ενω το κατεστημενο ειναι οι ιδιοι!!

Εμεις παλι ειμαστε σχετικα πιο νορμαλ σαν οπαδοι(στο θεμα της προβατοποιησης γιατι στη μιζεριογκρινια σπαμε ρεκορ) αλλα εχουμε ΜΕΓΑ θεμα αντικρουομενων συμφεροντων μεσα στην ομαδα. Οσο γκροτεσκα να ειναι η υπαρξη του "Πρωταθλητη", η υπαρξη "Πρασινης" και "Ντερμπυ" ειναι πραγματικα μια καταστροφη για τον ΠΑΟ.

Στο δε ραδιοφωνο ακους ΤΕΡΑΤΑ.
Αυτος ο αμοιρος ο Ζιλμπερντο αντιμετωπιζεται σαν το μεγαλυτερο παλτο της ιστοριας του ποδοσφαιρου.
ΠΟΙΟΣ? Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ!
ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΡΕ!!! ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ..

Ο Τεν Κατε αποκαλειται βοηθος, παλιαδερφη, περιεργος, χαζος, αχρηστος, ανιδεος, μισιτος απο τους παικτες ενω ο Ζικο σαν ο νεος Φεργκιουσον. ΚΑΜΙΑ προστασια στον προπονητη.

Θα χαρω πολυ να το παρει ο ΠΑΟ τον τιτλο φετος, οχι μονο γιατι θα εχει καταφερει να ταπωσει τον Γαυρο αλλα γιατι θα το εχει καταφερει εναντια σε πρασινους θεους και δαιμονες. Τεν Κατε και ομαδα οτι κανουν το κανουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. Να τον παρουν τον τιτλο και να τον πανε σπιτια τους.
Μονο και μονο για τα ξινισμενα μουτρα αυτων των σιχαμερων γκαιμπελικων δικτατορισκων-φωστηρων που αυτοαποκαλουνται δημοσιογραφοι.

Και ελπιζω το τελευταιο και καθοριστικο γκολ να το εχει βαλει ο Ζιλμπερτο με αναποδο ψαλιδι απο τη σεντρα του γηπεδου μετα απο πασα του Βυντρα ρε! :P

pensierix said...

Μπαλάρα και σήμερα η αρμάδα του Ζίκο...Αναρωτιέμαι αν θα βγει κανένας παλαίμαχος να κράξει τους παίκτες που πανηγύρισαν το γκολ στο τέλος, σε ένα ακόμα ματς στο Καραϊσκάκη που παίρνουν οι γάβροι με την ψυχή στο στόμα, με τον αντίπαλο να χάνει κλασσικές ευκαιρίες. Αναρωτιέμαι αν αυτό είναι τύχη ή "καρδιά πρωταθλητή". Αναρωτιέμαι αν η σημερινή εμφάνιση είναι καμπανάκι για τη συνέχεια ή σημασία έχουν οι 3 βαθμοί και η πρωτιά στο πρωτάθλημα(θα παραμείνει μόνη πρώτη πολύ σύντομα, είναι ξεκάθαρο). Αναρωτιέμαι αν ο μάγος Ζίκο έκανε λάθη σήμερα...

paoad said...

To θέμα δεν είναι τι κάνει ο γαβρος, το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς.

Αυτή η ομάδα πρέπει επιτέλους να δώσει τις απαντήσεις της στο γήπεδο.

Βαρέθηκα τις αναλύσεις επι αναλύσεων. Βαρεθηκα τη θεωρία. Θέλω αποτελέσματα και να μην κουράζονται τα μάτια μου κάθε φορά που παίζει η Πανάθα. Τόσα πολλά ζητάω;

gatti said...

@paoad: Tην άκρη δεν ξέρω αν την βρήκα (ή θα την βρω), αλλά το παλεύω.

ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΕΛΩ!!!

Οντως, σαν τις χαρτοπετσέτες και τα λαδόχαρτα των Friday΄s μοιάζει η φανέλα του γαύρου στο μπάσκετ!

Οχι, την δική μας την πιτζαμέ μη τη σχολιάσεις...

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Aπό τη μεριά μου, από τη μεριά του, από τη μεριά τους... Από οποια πλευρά και να τη δεις Γιώργο μου τη φανέλα, ένα χάλι μαύρο είναι. Από αισθητικής απόψεως. Τώρα αν επειδή είναι ριγωτή εσάς σας "φτιάχνει" είναι άλλο ζήτημα.

Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου για τα επαγγελματικά μου...

gatti said...

@scarface: Tετριμμένη ή όχι, αυτό τον καιρό έχω ανάγκη από κάθε ατάκα και κάθε ευχή. Σε ευχαριστώ...

gatti said...

@mamma: Τα δικά μου συναισθήματα ακριβώς mamma. Στενοχώρια και θυμός.

Θα περάσει κι αυτό...

Σε ευχαριστώ για τις ευχές!

:******

gatti said...

@Τhe Bgt: Το ξέρω ότι με νιώθεις...

Θα (ξανα)έρθει και το μπλόγκινγκ. Κάτσε να συνέλθω από την ...πλαγιομετωπική...

gatti said...

@KitsosMitsos: Eχεις δίκιο. Αυτά (τα επαγγελματικά) μας καίνε αυτή την εποχή.

Για τα άλλα έχουμε καιρό...

Σε ευχαριστώ...

gatti said...

@Γιώργος Τ.: Kαλώς τον! Κι εγώ το εύχομαι να τα λέμε συχνά, όπως παλιά.

Για τα αγωνιστικά ό,τι και να σχολιάσω πια είναι παλιό...

gatti said...

@Νick Triantos: Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Νick!

To θέμα είναι να τα αναγνωρίζουν κάποιοι όλα αυτά που αναφέρεις. Οταν ανακαλύπτεις μετά από τόσα χρόνια ότι δεν αναγνωρίστηκε τίποτα, υπάρχει πρόβλημα.

Θα βγω από τη δυσκολία, το ξέρω, έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου. Αλλά το "τράκο" ήταν γερό. Οχι για το ίδιο το γεγονός, αυτό είναι κάτι που συμβαίνει, αλλά για την έλλειψη αναγνώρισης που λέγαμε. Αυτή είναι που κόστισε...

gatti said...

@pensierix: O,τι και να γράψω για τον αγώνα της Καβάλας, τώρα πια, ακόμα και για το παιχνίδι με την Στουρμ, έχει ήδη ξεπεραστεί από την ειδησεογραφία.

Συμφωνώ πως κάθε δική μας επιτυχία μετριάζεται από τα ΜΜΕ και τα προβλήματα μεγεθύνονται, ενώ στο αντίπερα στρατόπεδο κάθε ...ανατροπή (κωλοφαρδία) βαφτίζεται "νίκη ψυχής". Τι να λέμε τώρα, αφού τα έχουμε πει πως επικοινωνιακά πάσχουμε πολύ!

gatti said...

@island: Eίναι όντως γενικό το κακό, αλλά αυτό δεν με παρηγορεί... Ο καθένας το δικό του πρόβλημα κοιτάζει και του φαίνεται αξεπέραστο... Τέλος πάντων, ανακάμπτουμε σιγά - σιγά...

Στο τηγάνι το γκολ θα το βάλει ο Τζιμπρίλαρος! Δεν το διαπραγματεύομαι καν!

Γεια σου ρε Νησάκι!

:))))

gatti said...

@houli_v: Φιλιά! :))))

gatti said...

@The Bgt, island, pensierix, mamma, Γιώργος Τ. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση!!!

A, πα πα, petition έγινε το blog! :)))))))))))

gatti said...

@Panos: Σε ευχαριστώ πολύ Πάνο μου (kob)!

:)))

gatti said...

@The Bgt: Εγώ τι να πω για το Ρεάλ - Μίλαν που δεν χωνεύω καμία από τις δύο;

gatti said...

@pensierix: Πραγματική κατάντια ο Ροναλντίνιο, αυτό κράτησα από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αραγε θα τον ξαναδούμε ποτέ όπως ήταν παλιά;

gatti said...

@paoad: Tώρα που το ξανασκέφτομαι, από τις δύο (Ρεάλ, Μίλαν) μάλλον κέρδισε αυτή που αντιπαθώ λιγότερο...

gatti said...

@Γιωργος Τ.: Συνήθως τους αποφεύγω τους εκφωνητές σε αυτά τα παιχνίδια... Ραδιοφωνάκι, γιατί όσο λιγότερη περιγραφή ακούς, τόσο καλύτερα...

gatti said...

@The Bgt: Ενα ...θεματάκι με τον Σωτηρακόπουλο, το έχουμε ε; :))))

gatti said...

@pensierix: Τον Μπακόπουλο τον δείχνει ακόμα η "Αθλητική Κυριακή", κλασικά σε παιχνίδια του γαύρου.

Αυτό ακριβώς που γράφεις με ενοχλεί στον Σωτηρακόπουλο: To ότι την έχει δει φίρμα. Το "παίζει" ρε παιδί μου, πολύ...

gatti said...

@paoad: Aν υπήρχαν οι "Δώδεκα θεοί", τότε ο τεντάς θα έκανε ...επίκληση στην Αθηνά και εκείνη θα του έλεγε: "Kούνα κι εσύ λίγο τα χέρια σου!".

gatti said...

@pensierix: Ολη την εβδομάδα παρακολουθώντας (ξώφαλτσα) τις ραδιοφωνικές εκπομπές και διαβάζοντας κάποιες εφημερίδες, πραγματικά τα έχασα από την χολή που έριξαν για τον Παναθηναϊκό.

Αναρωτιέμαι δηλαδή αν έρθει η πραγματική στραβή τι παραπάνω θα βρουν να γράψουν, αφού έχουν ήδη εξαντλήσει όλο το ρεπερτόριό τους. Ο Φίλαθλος δύο ημέρες συνέχεια γράφει για τον Τεν Κάτε, κερδίσαμε τη Στουρμ και αν διάβαζες τις εφημερίδες χωρίς να ξέρεις το αποτέλεσμα θα πίστευες ότι χάσαμε. Και αντίθετα ο Ζίκο είναι ο "άριστος διαχειριστής" που μεταμόρφωσε το γαύρο, ο οποίος παίζει μπαλάρα, παίρνει αποτελέσματα και πετάει.

Πάντως το πρόβλημα δεν είναι οι άλλοι. Το πρόβλημα είμαστε εμείς. Ο δικός μας εσωτερικός πόλεμος των πολυμετοχικών είναι αυτός που δίνει τα ερείσματα και αφήνει χώρο σε όλους αυτούς να ρίχνουν τη χολή τους. Γι΄ αυτό και δεν πρόκειται να σταματήσει αυτή η κατάσταση.

gatti said...

@paoad: Είναι γεγονός ότι μετά από ενάμιση χρόνο παραμονής του τεντά στην ομάδα περιμένεις να την δεις αλλιώς. Δεν μπορώ να διαφωνήσω σ΄ αυτό. Κι εγώ βλέπω πράγματα που δεν μου αρέσουν, σιχάθηκα να πετάμε στα σκουπίδια το πρώτο ημίχρονο, να βλέπω τον Νίνη να μην ξεκινάει βασικός, να μην έχει καταφέρει να βρει λύση στο γνωστό από πέρσι βρε αδερφέ πρόβλημα απέναντι στις κλειστές άμυνες.

Και η δική μου υπομονή εξαντλείται. Οσο όμως παίρνουμε αποτελέσματα διατηρώ την ψυχραιμία μου. Γιατί συνυπολογίζω τα ελαφρυντικά που είναι κυρίως αυτά που γράφουν τα παιδιά (pensierix, the Bgt), δηλαδή ο επικοινωνιακός πόλεμος και το άγχος που έχουν γεμίσει προπονητή και παίκτες όλοι αυτοί οι εχθροί και "εχθροί", οι απουσίες, οι διακοπές για τα παιχνίδια της Εθνικής που αποσυντονίζουν την ομάδα, τα καινούργια πρόσωπα κλπ.

gatti said...

@The Bgt (again): Οι επισημάνσεις σου ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!

Αυτό με τον Γεωργάτο πραγματικά μου έκανε κι εμένα μεγάλη εντύπωση. Δεν πίστευα στα μάτια μου! Μα, O Mήτρογλου καλύτερος από τον Ντάρκο;

Τι πίνουν οι γαύροι;

YΓ. Μήπως να σου δώσω τους κωδικούς να γράφεις στο blog; Aφού είσαι το alter ego μου!!!

:)))))

gatti said...

@pensierix: Kανένας παλαίμαχος του γαύρου δεν πρόκειται να βγει να κράξει. Αυτοί είναι συσπειρωμένοι. Κάτι ...ψιλολαθάκια έκανε ο Ζίκο θα γράψουν, αλλά αφού η ομάδα έχει ψυχή και νίκησε, τέλος καλό όλα καλά.

gatti said...

@paoad: Δεν έχεις άδικο. Το θέμα δεν είναι τι κάνει ο γαύρος, αλλά τι κάνουμε εμείς. Εχουμε ήδη κάνει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ, που καθόμασταν και υπολογίζαμε πόσους βαθμούς θα χάσει ο γαύρος από το δύσκολο πρόγραμμά του και με πόσους βαθμούς διαφορά θα πάμε εμείς στο ντέρμπι. Αυτό μας γύρισε μπούμερανγκ και μας φόρτωσε ήδη άγχος. Και ορθά μας γύρισε μπούμερανγκ γιατί οφείλαμε να βλέπουμε εμείς τι θα κάνουμε και όχι τι θα κάνει ο γαύρος.

Ας ελπίσουμε να βάλαμε μυαλό. Κι εγώ θέλω να δω λίγη μπάλα, αν και να σου πω κάτι; Σπάνια μια ομάδα που έχει πολλά χρόνια να πάρει πρωτάθλημα, παίζει μπάλα την χρονιά που επανακάμπτει. Γιατί ακριβώς επειδή έχει πολλά χρόνια να πάρει πρωτάθλημα, θυσιάζει συνηθέστατα το θέαμα για να κρατήσει την ουσία. Και η ουσία είναι το αποτέλεσμα.

paoad said...

καλώς τη! :))

Πρώτα το καινούργιο ποστάκι κ μετά η φωτό. Αν σήμερα σκοράρει ο Τζιμπριλ θα σου σρείλω κ τις δύο, αν όχι μόνο τη μία.

The Bgt said...

IT's AAAALLIIIIIIIIIVEEEEEEEEEE!!!

;)

Γιώργος Τ. said...

Περιμένουμε την επίσημη επιστροφή, με νέα ποστς!!! Καλημέρα!!!!

paoad said...

http://www.youtube.com/watch?v=jBht24CTkZY

ωχ τι έχω ν ακούσω πάλι... (!)

Giorgos Varvakis said...

Εύχομαι να περάσει γρήγορα η μπόρα και να φτιάξει ο καιρός στα επαγγελματικά σου!!
Έξω βρέχει για την ώρα :(
Καλή επάνοδο
Φιλιά

gatti said...

@paoad: Kαλώς με! :)))

Kαι τις δύο φωτος θέλω λέμε!!! :)))

YΓ. Το βιντεάκι δεν θα το σχολιάσω... :ppp

gatti said...

@Τhe Bgt: Είναι! Είναι!

;)))))))

gatti said...

@Γιώργος Τ.: Eγινε η επίσημη επιστροφή ήδη! :))))

gatti said...

@gvarvakis: Σε ευχαριστώ Γιώργο μου! Κι εγώ το εύχομαι να περάσει η μπόρα και στα επαγγελματικά, αλλά και μετεωρολογικά. Μας μούλιασε η βροχή...

Καλά να περνάς!
Φιλιά! :))))