Friday, October 30, 2009

Ανησυχώ...


Tώρα δηλαδή εσείς περιμένετε να χαρώ που:

* O Παναθηναϊκός πέτυχε κατοστάρα στο δεύτερο μόλις παιχνίδι του στην Ευρωλίγκα, μήνα Οκτώβρη;

* Το παιχνίδι με την Κίμκι τελείωσε στο πρώτο πεντάλεπτο;


* Ο Μητσάρας Διαμαντίδης επέστρεψε φρέσκος από τον τραυματισμό του και έτοιμος να κλείσει σπίτια και έκανε ατομικό ρεκόρ πόντων στην Ευρωλίγκα; (4/4 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 5/5 βολές), 5 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 4 ασίστ σε 26 λεπτά συμμετοχής).


* Ο Πέκοβιτς έβαλε 20 πόντους;

* Ο Σερμαντίνι δείχνει σαν έτοιμος από καιρό;

* Ο Ζέλικο έβαλε στα τελευταία λεπτά μέσα την πιτσιρικαρία και ούτε φάνηκε καμιά διαφορά;

* Επαιξαν και οι 12 παίκτες της ομάδας και σκόραραν οι 11; (α ρε παλτουδιά Καλάθη...)

Οχι κύριοι...

Ανησυχώ... Είναι δυνατόν Οκτώβρη μήνα να παίζουμε έτσι; Είναι φυσιολογικό;


Α ρε ομαδάρα!!!!

Scratch: Δηλαδή όταν θα παίξουν και οι Τσαρτσαρής, Γιασικεβίτσιους και Μπατίστ τι θα γίνει;

Scratch 1: Κι όμως! Μου λείπει ήδη ο Φράγκι!


Scratch 2: Ωραίος ο Μπόγρης; Ακουσα στη μετάδοση να λένε πως ο πιτσιρικάς χρεώνεται την ατάκα "Μαθαίνω ακόμα και από την σιωπή του Ομπράντοβιτς" σε συνέντευξη που έδωσε. Η ατάκα ψιλοαμφισβητήθηκε αν ειπώθηκε ακριβώς έτσι. Θα σας πω λοιπόν κι εγώ μια ατάκα του Μπόγρη που δεν αμφισβητείται, γιατί την είπε στον ξάδερφό μου που τον γνωρίζει προσωπικά.

Ξ: Πώς ήταν η προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό και η γνωριμία με τον Ομπράντοβιτς;
Μπόγρης: Ηταν ένα όνειρο!
Ξ: Και πώς ένοιωσες που αντιμετώπιζες στις προπονήσεις τους Πέκοβιτς και Μπατίστ;
Μπόγρης: Αυτό φίλε, ήταν ο εφιάλτης!


***

Scratch 3 (ποδοσφαιρικό): Τι χρειαζόταν αυτή η συνέντευξη του Βγενόπουλου τέτοια εποχή που ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι συσπειρωμένος;




Scratch 4 (ποδοσφαιρικό): Αυτή η ΑΕΚ πώς τα κατάφερε έτσι; Εκτός Κυπέλλου, εκτός Πρωταθλήματος και εκτός συνέχειας (κατά πάσα πιθανότητα) στο Europa League από τον Οκτώβρη; Συνεχώς σπάει τα ατομικά της ρεκόρ!


Scratch: 5 (ποδοσφαιρικό): Δύο δοκάρια ακόμα σήμερα (έχει και 5 στο πρωτάθλημα). Υπάρχει άλλη ομάδα που να ταυτίζεται πιο πολύ με τον ύμνο της (τον ορίτζιναλ - εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια, σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια...).


Scratch 6 (ποδοσφαιρικό): Τι να πρωτοδιορθώσει κι αυτός ο Χαράλαμπος - Μπομπ ο μάστορας - Κοζώνης;

35 comments:

pensierix said...

Δεν μπορεί κανείς να βγάλει συμπεράσματα τόσο γρήγορα και με τόσο μικρό δείγμα. Πέρσι ο Ζοτς έβγαινε από τα ρούχα του με τον τρόπο που παίζαμε(όλα τα λεφτά η συνέντευξη τύπου μετά το νικηφόρο ματς με την Πρόκομ) κι έξι μήνες αργότερα η ομάδα τα σήκωσε όλα...Δε νομίζω να υπήρχε βάζελος που να πίστευε τότε ότι θα σηκώναμε 3 κούπες...Χάρηκα που είδα το Μητσάρα τόσο φρέσκο, κι έναν Σπανούλη που γίνεται όλο και πιο ώριμος. Εχει βελτιωθεί πάρα πολύ ο Bill...Ελπίζω να μη μας τα χαλάσει ο Σάρας φέτος γιατί η ύποθεση του τραυματισμού του δεν ήταν τόσο ξεκάθαρη και δε θέλω να έχουμε νέα υπόθεση Κάτας...Μακάρι να τον έχουμε πανέτοιμο(μαζί με Μπατίστ και Τσαρτσαρή φυσικά) στα ματς που μετράνε, γιατί όσο κι αν στη θέση του είμαστε υπερπλήρεις, ο Σάρας είναι άλλο πράμα...Θα μου λείψει πάρα πολύ έτσι και δεν καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, κι ας τα σηκώσουμε όλα...

Αν κάτσει να περιγράψει κανείς τι γίνεται στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια και πως έφτασε στο σημείο που είναι σήμερα, γράφει μυθιστόρημα...Ο Μπάγεβιτς έχει σαλτάρει, είναι επίσημο πλέον...Αλλά και γκαντεμιά, ρε παιδί μου! Βρήκαν και οι μέτοχοι(τρομάρα τους) έναν θείο από την Αμερική για να ξεφορτωθούν την Ενωση. Δε μου πολυγεμίζει το μάτι αυτός...Λέτε να έχουμε μπροστά μας το νέο Αλεχάντρο Σκλαβενίτη;

Κι εκεί που τον είχαμε χάσει τον Αντρέα, εμφανίστηκε από το πουθενααααα. Κι έλεγα τι λείπει, τι λείπει...Tulip ή μάλλον Marfin του λείπει...Τουλάχιστον η koutavaki πρόλαβε να μιλήσει για τα άσχετα που ήθελε, τις λίγες ώρες που μείναμε ήρεμοι οι έρμοι οι βάζελοι...

:)))))

pensierix said...

Η συνέντευξη τύπου που λεγαμε:

http://www.youtube.com/watch?v=z-gyjtOnwA8

Πώς να μην γουστάρεις αυτό τον τύπο; Κατά τα άλλα ο Τεντάς θα δημιουργούσε ψυχολογικά προβλήματα στα παιδιά επειδή τα αποκάλεσε πριμαντόνες...

koutavaki said...

Και γιατί να χάσουμε την ηρεμία μας???Επειδή έσκασε μύτη ο Marfiόζος?Δεν ασχολούμαι καν με το τι είπε,δεν ξέρω και δε με ενδιαφέρει να μάθω.Η ομάδα δόξα το Θεό πάει καλά,δεν φαίνεται να υπάρχει η παραμικρή κόντρα μεταξύ παικτών(ούτε καν μεταξύ Λέτο-Κάρα!!!)και θα πάμε και καλύτερα.Πιστεύω ότι φέτος έχουμε παίκτες που δεν ιδρώνει το αυτί τους και μοιάζει σαν να βγαίνουν οι παλιοί και έμπειροι μπροστά και προστατεύουν τους μικρούς.Δεν είμαστε τόσο "ευάλωτοι"πια.Αλίμονο στη φουκαριάρα την ΑΕΚ...Αυτό,ναι,με στενοχωρεί...

Clandestino said...

obradovic, poroporopomperopero poroporopom pom!!!

Άντε να γίνει και ο Χενκ, ο Ζέλικο της μπάλλας!

Crazy Tourists said...

Πάμε και για τα τρία πάλι φέτος; Χαχα! Μακάρι! Μεγάλη η ομάδα και πάλι!!
Α ρε Θεέ Ζέλικο!!
Φιλιά

Τρελοτουρίστρια

gatti said...

@pensierix: Εννοείται ότι δεν μπορεί κανείς να βγάλει συμπεράσματα από τόσο νωρίς. Γι΄ αυτό έγραψα ότι είναι ανησυχητικό να έχει η ομάδα τέτοια φόρμα αυτή την εποχή.

Πραγματικά όταν γυρίσει κάποιος πίσω και θυμηθεί το παιχνίδι με την Πρόκομ και το ξέσπασμα του "Ζοτς" σκέφτεται πώς είναι δυνατόν να φτάσαμε τελικά στο triple crown; Κι όμως! Αυτός ο προπονητής και αυτοί οι παίκτες το έκαναν πραγματικότητα.

Ο Μητσάρας είναι απίστευτα φρέσκος. Του έκανε καλό η ξεκούραση του καλοκαιριού. Ο Πέκοβιτς δείχνει πιο σοβαρός, ο Σερμαντίνι μοιάζει έτοιμος, ο kill Bill έχει όντως βελτιωθεί πολύ.

Μην λες τέτοια πράγματα για τον Σάρας, δεν θα αντέξω χωρίς τον ...ψυχοπαθή μας φέτος!

Αυτή τη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Πρόκομ, ούτε ξέρω πόσες φορές την έχω δει! Αυτοί είναι οι μεγάλοι προπονητές.

Tον έβλεπα χθες σε μια στιγμή που αντικατέστησε τον Σερμαντίνι. Τον κρατούσε εκεί δίπλα του για κανα λεπτό και τον έψελνε. Και μετά, αφού του είπε αυτά που είχε να του πει, του ρίχνει και μια πατρική σφαλιαρίτσα στο κεφάλι! :)))

Το θέμα είναι όμως ότι ο Ομπράντοβιτς χαίρει καθολικής αποδοχής. Και μιλάνε οι τίτλοι του γι΄ αυτόν. Είναι και "κλειστό κλαμπ" το μπάσκετ και δεν επιτρέπει τα πολλά πολλά. Εκεί οι δημοσιογράφοι προστατεύουν το άθλημα.

Στο ποδόσφαιρο είναι αλλιώς. Και ο τεντάς δεν χαίρει καθολικής αποδοχής, αλλά και οι δημοσιογράφοι δεν προστατεύουν το άθλημα. Βάλε και τον πόλεμο μεταξύ ομάδων, αλλά και - κυρίως - τον εσωτερικό πόλεμο στον πολυμετοχικό και έχεις ολοκληρωμένο το σκηνικό.

Πραγματικά στενοχωριέμαι για την ΑΕΚ. Και όσο σκέφτομαι πως αν είχε κερδίσει το πρωτάθλημα που κέρδισε ο γαύρος στα χαρτιά, μπορούσαν να είναι όλα διαφορετικά! Θα είχε άλλη δυναμική η ομάδα, θα είχε συσπειρωθεί ο κόσμος της, θα είχε κάνει μεταγραφές για να είναι δυνατή στο Τσάμπιονς Λιγκ, ίσως είχε μείνει ο Ριβάλντο, ο Λύμπε. Ο Ντέμης θα ήταν ακόμα εκεί. Ολα θα μπορούσαν να έχουν αλλάξει. Κρίμα! Κρίμα!


ΥΓ. Από timing o Βγενόπουλος "σκίζει".

gatti said...

@koutavaki: Εμείς μπορεί να μη χάσουμε την ηρεμία μας, αλλά δυστυχώς κάποιοι θα εκμεταλλευτούν την συνέντευξή του και θα δημιουργήσουν νέες γκρίνιες. Ηδη ο "Φίλαθλος" έδωσε ρεσιτάλ σήμερα.

Η αλήθεια είναι πως όσο ο γαύρος και η ΑΕΚ αγωνιστικά δεν είναι καλά, οι προβολείς φεύγουν από πάνω μας. Αν καταφέρνουμε και τους στρέφουμε πάλι σε μας με άστοχες και άκαιρες δηλώσεις θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας...

gatti said...

@Clandestino: Xλωμό να γίνει ο Χενκ, Ομπράντοβιτς της μπάλας.

Προς το παρόν ας αρκεστούμε στο ότι έχουμε τον Ζέλικο στο μπάσκετ. Δεν είναι και λίγο. Εχουμε τον κορυφαίο προπονητή μπάσκετ στην Ευρώπη και φαίνεται!!!

:)))))

gatti said...

@Crazy Tourists: Eτσι δείχνει! Πως πάμε για επανάληψη!

Η ομάδα δείχνει να είναι καλύτερα από πέρσι. Μακάρι να μην στραβώσει κάτι!

Φιλιά, τρελοτουρίστι μου! :)))))

eforas said...

Φαβορί ατράνταχτο και φέτος (όπως και πέρυσι δηλαδή) η αρμάδα του Γιαννάκη! Φέτος τουλάχιστον, μετά τις αλλεπάλληλες σφαλιάρες του Μάη, ήταν πιο προσγειωμένοι και δεν μας παρουσίασαν τον Κλέιζα ως νέο Τσίλντρες! Τους περιποιήθηκε δε δεόντως ο ...Πρίντεζης! Ακόμα και το Μαρούσι νίκησε εκτός χωρίς 5 βασικούς! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

coachp said...

3 πράγματα...

1)Τι είπε ο Αντρέας ο Βγενόπουλος...? Πως δεν ασχολείται με τον Παναθηναϊκό πια??? ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!! ΘΕΟΣ... Ρε τι ακούω απο τη LIFO...

2) Ανησυχείς για το μπάσκετ? Μόνο για τον κακό σας εαυτό να ανησυχείς. Που με τον Ομπραντοβιτς, δύσκολα θα τον δεις...

3) Εμένα γιατί ο Μπομπ Κοζώνης μου φαίνεται απατεώνας. Δεν ξέρω. Ισως φταίει ο Καραλής με αυτά που μου λέει..

abalos said...

Η μονη ανησυχια gatti μου ειναι αν υπαρχει ο χωρος για να βαλετε τις κουπες ή αν θα πρεπει να χτισετε κανενα τριοροφο! ! !
Μακαρι να ειχα και γω τετοιες "ανησυχιες" για την ομαδα μου. . .

Καλησπερα:)

Nick Triantos said...

O Kozonis dev einai apatewvas ALLA thn oikonomikh epifaveia va tre3ei thn AEK alla kai v' avtape3elQei sta xreh ths AEK DEN thn exei.

H AEK symfwva me ton isologismo tou 2007-2008 eixe xreh 43 ek eyrw. Ek' tote, Qewritika ta xreh ths omadas exoun ay3hQei ALLA kai na mhn exoun ay3hQei sigoura dev exoun meiwQei. Me alla logia h AEK xreiazete baQies tsepes kai zhtwvtas ap' thn twrinh doihkhsh na parei daveio ap' thn Morgan Stanley PRIN thn analabei o Kozonis faivete oti o avQrwpos dev exei thn oikomikh epifaveia va tre3ei ayth thn omada. Me daveio allwv, thn trexoume kai 'meis.

Egw pisteyw apo ayta pou maQainw apo gvwsto ellhna dikhgoro sto Tsikago einai oti sto telos kapou Qa skalwsei h douleia kai oti to poio piQano einai o Kozonis na Qelei na bgalei t' onoma tou sth dhmosioshta gia na kanei kammia bizna sthn Ellada.

Elpizw oi ektimhseis na einai laQos giati h AEK exei megalh istoria, ekproswpei mia megalh maza kosmou, kai prepei na orQopodhsei kai na ginei avtagwvistikh giati mono mesa apo ton avtagwvismo dhmiourgouvtai synQhkes dhmiourghkothtas kai paragwgikothtas.

Ayta

paoad said...

@gatti

"...Tον έβλεπα χθες σε μια στιγμή που αντικατέστησε τον Σερμαντίνι. Τον κρατούσε εκεί δίπλα του για κανα λεπτό και τον έψελνε. Και μετά, αφού του είπε αυτά που είχε να του πει, του ρίχνει και μια πατρική σφαλιαρίτσα στο κεφάλι! :)))"

Τέτοια καρπαζιά δεν την λές και πατρική! ;)

Τέτοιες σφαλιάρες έπεφταν στο δημοτικό κάθε φορά που κάποιος έκανε το "λάθος" να κουρευτεί...

"σύ-σύ-σύννεφο....πλατς, αουτς, γκουπ, γκαπ, ωχ,αααααχχ

-μα καλά, ποιος μαλάκας βάρεσε με όλη του τη δύναμη;
θα σε γμσ ρε $@%%#^%$@#%#^@&%^$!
-θα μου κλάσεις 2 μαντρ#@%$@@#!"

και στο τέλος έπεφτε ξύλο

Τι ωραία χρόνια;;;(!)

@pensierix

Στην Ιταλία μεταγλωττίζουν τις ταινίες ή απλά πετάνε πάνω Ιταλικούς υπότιτλους;

coachp said...

@ Νικ Τριαντος
Καταρχάς, γράψε ελληνικά ρε ανθρωπε. Με στράβωσες. Και δεύτερον, είπα εγώ κάτι διαφορετικο για τον Κοζώνη απο αυτό που είπες εσύ? Εγω τον είπα απατεώνα, εσύ είπες οτι θέλει να φέρει το ονομά του στη δημοσιοτητα για να το εκμεταλευτεί κάνοντας μπιζνα στην ελλάδα... Ποια η διαφορά? Αφου ειτε συμμετάσχει στην ΑΕΚ είτε όχι η μπίζνα του θα θέλει να γίνει με διαφορετικούς όρους απ'οτι η δική μου ή η δικιά σου... Εκτός αν είσαι και εσύ απατεώνας (αστείο).

Επίσης, εγώ μαθαινω απο Αμερική πως είναι χρεωμένος... Και θέλει τα δάνεια και τις εγγυητικές...

gatti said...

@eforas: Oι γαύροι είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Εκανε κάτι δηλώσεις ο Γιαννάκης και σύστησε πάλι υπομονή.

Στο μεταξύ η λέξη "υπομονή" είναι για τους γαύρους ότι είναι για τον ταύρο το "κόκκινο πανί". Εγκλημα είναι ικανοί να κάνουν έτσι και την ξανακούσουν!

Για το Μαρούσι μιας και το αναφέρεις ήταν πολύ μεγάλη ΜΑΓΚΙΑ αυτή η νίκη! Μπράβο τους!!!

gatti said...

@coachp: 1) Ψάχνεις κι εσύ να βρεις τι λέει ο Βγενό; Το θέμα είναι γιατί τα λέει όταν τα πράγματα είναι ήρεμα; Για να ξαναγίνουμε μαλλιά - κουβάρια;

2) Εννοείται ότι ανησυχώ μόνο για τον κακό μας εαυτό. Αλλά όσο νάναι δεν είναι και φυσιολογικό να παίζεις τέτοιο μπάσκετ Οκτώβρη μήνα. Αλλη εποχή μας ήθελα σε φουλ φόρμα!

3) Δεν νομίζω ότι είναι απατεώνας ο άνθρωπος. Εντάξει, στην ΑΕΚ έχουν τύχει πολλά, αλλά μη βγάζουμε τον καθένα απατεώνα.

gatti said...

@αμπαλος: Αυτή κι αν είναι ανησυχία!!! Θα μας βάλει στα έξοδα το μπάσκετ! Νέες προθήκες, νέα ράφια, πού να χωρέσουν τόσα τρόπαια;

Δεν παραπονιέμαι, αλίμονο! Χαίρομαι πολύ!

Καλησπέρα! :)))

gatti said...

@Nick Triantos: Kι εγώ αυτό πιστεύω Nick. O άνθρωπος πρέπει να είναι σε καλή οικονομική κατάσταση, αλλά όχι τέτοια για να τρέξει μια ομάδα σαν την ΑΕΚ και με τα χρέη της ΑΕΚ.

Πιθανότατα τον έχουν παραμυθιάσει κιόλας με το γήπεδο και το προπονητικό κέντρο και ίσως έχει δει ότι μπορεί εκεί να βρει πεδίο να αναπτυχθεί επιχειρηματικά στην Ελλάδα.

Δεν το βλέπω τελικά να γίνεται κάτι ούτε μ΄ αυτόν, αν και από την πλευρά μου επίσης ελπίζω να πέφτω έξω και να βρεθεί ένας τρόπος να ανακάμψει η ΑΕΚ. Την έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο δυνατή και όχι αποδυναμωμένη. Συμφωνούμε απόλυτα σ΄ αυτό.

gatti said...

@paoad: Νομίζω ότι είσαι υπερβολικός!!!

Μια σφαλιαρίτσα του έδωσε! Του τάχωσε κανονικά μεν, αλλά η σφαλιαρίτσα ήταν ...τρυφερή!

gatti said...

@coachp (again): Ρε συ κόουτς, από το "θέλει δημοσιότητα στην Ελλάδα για να κάνει καμιά μπίζνα" μέχρι "είναι απατεώνας" υπάρχει μια διαφορά, δεν νομίζεις;

Nick Triantos said...

coach dev mporw na grapsw Ellhnika giati grafw apo Amerikh kai ta ellhnika fonts sto laptop ths douleias.

Prwton, egw eipa oti apo ayta pou maQainw oti dev einai apatewvas. Profavws exoume diaforetikh avtilhpsh gia thn thn shmasia ths la3hs. Sebasth h apo apopsh sou estw kai an dev symfwvw. Public Relations whore omws mporei na einai.


Epi ths ousias omws ayto pou les einai oti kai o Marinakhs pou prospaQhse na mpei ston Olympiako htav apatewvas.

Dev gvwrizw eav einai xrewmenos h' oxi, to poio piQano einai na einai xrewmenos, oxi aytos alla h etairia pou exei. Oi perissoteres etairies edw kanoun daveia, ayto omws dev shmainei oti dev einai kerdofores.

To Qema dev einai eav einai xrewmenos aytos h' etairia tou, alla einai eav exei thn dynatothta n' avtape3elQei se ayta daveia. Ayto dev to gvwrizeis eav dev deis ta financial statements ta dika tou h' ths etairias. Kai epeidh h etairia pou exei einai private ayta egw kai esy dev mporoume na ta gvwrizoume.

Emeis gia paradeigma exoume tziro 3.5 dis dolaria to xrono, reysto sta 2.60dis, kerdh ta 412ek to xrono, kai exoume daveia 600ek. Opote to oti mia etairia kanei daveio dev shmainei oti to kanei epeidh exei proBlhma epiBihwshs.

coachp said...

@ Nick Triantos και Gatti

Το απατεώνας εγώ το έχω βγάλει απο τη λέξη απάτη. οταν κάποιος έχει σκοπό να εξαπατήσει κάποιον προς όφελός της δικής του επιχείρησης, που αυτός ο κάποιος τυγχάνει να είναι μια ομάδα με 1.000.000 κόσμο, τοτε, για μένα αυτος που εξαπατά τόσο κοσμο, ειναι απατεώνας. Θελει να κάνει μπιζνα, ας την κάνει στο ονομα της μάνας του και οχι της ΑΕΚ η της καθε ΑΕΚ. Τοσο απλά. Εξηγησα τον ορο απατεώνας για τη δική μου λογική, δεκτη και η δικη σας θεωρεία. Δεν διαφωνούμε και πολύ. Ελπίζω...

Προσοχή.

Μπορει ολα αυτα που λέω να μην ισχύουν. Μπορει να βοηθησει την ΑΕΚ ο ανθρωπος. Εγω ίσως εχω παρασυρθει απο τα λεγόμενα και το ρεπορταζ άλλων ανθρώπων. Δεν εχω ψάξει μονος μου το θέμα. Απο αυτα που ακουσα για τον ΜΠΟΜΠ απο αυτους που εψαξαν το θέμα εβγαλα κριση. ισως ειναι λανθασμένη. Αλλά εμένα μου μυρίζει βρωμιά η υπόθεση...

island said...
This comment has been removed by the author.
island said...

Επιτέλους μιλάς για μπασκετάκι.

Το λοιπόν. Δεν θα ήταν φυσιολογικό αν έπαιζε το τέλειο μπάσκετ. Που δεν το έπαιξε. Πήγε προετοιμασμένος ότι δεν θα έχει Τσαρτσαρή, Γιασκεβίτσιους, Μπατίστ και, όπως λέει και η παροιμία, όποιος καεί στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι. Τα δύο πρώτα παιχνίδια τα πρόσεξε κυρίως στην άμυνά του. Γι αυτό και έφαγε λίγους πόντους. Όσο για τους πόντους στην επίθεση απλά έχουμε παίχτες που θα βάλουν πόντους μέσα.

Όσο για τους καινούριους σίγουρα δεν είναι λογικό να ενσωματώνονται κατ' ευθείαν στην ομάδα αλλά ο Ζότς που τους διάλεξε ξέρει το στυλ τους. Και ξέρει αν παίζουν την επιθετική άμυνα και τα πικ εν ρολ που ζητάει αυτός.

Αν αυτό που βλέπουμε είναι φορμάρισμα τότε ζήτω που καήκαμε. Αλλά δεν είναι χθεσινός ο Ζότς να φορμάρει την ομάδα από τώρα. Όταν πέρυσι έβριζε τους παίχτες που κάναν μία ήττα στην ευρωλίγκα και την επόμενη νικήσαν με 25 διαφορά και έλεγε πως δεν πάμε πουθενά έτσι, πήραμε τα πάντα όλα.

Δεν ξέρω Γατί. Δικαιολογίες προσπαθώ να βρω γιατί και η μπαρτσελόνα πέρυσι φόρτσαρε από νωρίς και έριχνε ταρίφα 30 πόντους διαφορά σε όποιον βρισκόταν στον διάβα της αλλά μετά ξεφούσκωσε. Και στο είχα πει τότε πως δεν την φοβάμαι αυτήν την ομάδα που φορτσάρει τόσο νωρίς.

Ίσως να υπολογίζει πως όταν αρχίσει να κάνει κοιλιά η ομάδα θα μπουν για τα καλά μέσα και οι τραυματίες και θα ισορροπήσει η κατάσταση. Μακάρι να μην του έχει ξεφύγει το πράγμα.

ΥΓ Σου έχω πει ότι γουστάρω με τρέλα Βγενό χρηματοδότη και Πατέρα για πρόεδρο;

ΥΓ2 Αυτός ο Κοζώνης πάντως και εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι. Διάβασα πως στο όνομά του είναι μόνο μισό εστιατόριο. Όλα τα άλλα τα έχει ο αδερφός του που δεν ενδιαφέρετε για την ΑΕΚ. Και αλήθεια. Ποιος ο λόγος ενός τεράστιου μεγέθους όπως τον αποκαλούν, να ασχοληθεί με την ΑΕΚ;

island said...

Γειά σου ρε Γατάκι :)

pensierix said...

@paoad

Δυστυχώς στην Ιταλία έχουν πολύ ανεπτυγμένη την κουλτούρα της μεταγλώττισης...Πχ αποτέλεσε είδηση το γεγονός ότι πέθανε αυτός που δάνειζε τη φωνή του στον Γούντυ Αλεν...Είναι θέμα συνήθειας αλλά και πολύ εκνευριστικό όταν έχεις μάθει τους υπότιλους, αν και κάνουν ομολογουμένως εξαιρετική δουλειά(δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση). Ο μέσος Ιταλός βρίσκει πολύ κουραστικό τον υποτιτλισμό και απορεί πως γίνεται να παρακολουθήσεις μια ταινία διαβάζοντας. Αντε να του εξηγήσεις...Ενας λόγος που οι Ιταλοί δεν μιλούν καλά ξένες γλώσσες είναι και αυτός. Δεν έχουν άλλα ακούσματα παρά μόνο τα ιταλικά...Η μεταγλώττιση θα μπορούσε να δικαιολογηθεί και ήταν κοινωνικά χρήσιμη την περίοδο που ο αναλφαβητισμός ήταν ιδιαίτερα υψηλός. Τώρα τη βρίσκω απαράδεκτη(αν μου στερείς τη φωνή του ηθοποιού, τότε τι μου αφήνεις να απολαύσω;) όπως είναι απαράδεκτο να γυρίζεις ολόκληρη πρωτεύουσα για να βρεις μια σάλα με υπότιλους. Προσωπικά έχω συμβιβαστεί όσον αφορά στο σινεμά, ευτυχώς που υπάρχουν και τα DVD...

coachp said...

Μα αν δεν ξέρεις τη φωνή του ηθοποιού, δεν ξέρεις και την ερμηνέια του. Δεν μπορεί να μην ξερεις το γέλιο του Πατσίνο επι παραδειγματι, ούτε μπορείς να κρινεις τον Μπραντο ως Κορλεονε αν δεν ακουσεις τη φωνή με το βαμβάκι στο πηγούνι...

Αν και στα φεστιβάλ (Βενετια, Κομο, Πάντοβα κλπ) οι ταινίες παίζουν με υπότιτλους...

fl@neur said...

Gatti, to blog sou einai ola ta lefta, ελληνιστί... ολλ δε μάνυ! Αν σκέφτονταν και εκφράζονταν έτσι(με πνεύμα και σωστά ελληνικά) οι μισοί Παναθηναϊκοί, θα είχαμε λύσει πολλά προβλήματα και θα είχαμε συνειδητοποιήσει ότι πράγματι είμασε "Σύλλογος μεγάλος ..."
Keep walking!

pensierix said...

Μετά το χτεσινό ματς του γάβρου σκεφτόμουν όλους αυτούς που θεωρούν φαβορί τον ΠΑΟ για το πρωτάθλημα, αυτούς που λένε ότι θα πρέπει να προσπαθήσει για να χάσει τον τίτλο φέτος (καθαρά υστερόβουλη άποψη για να έχουμε το κράξιμο εύκολο και δικαιολογημένο στη πρώτη στραβή) κτλ. Δυσκολεύομαι πολύ να βρω έναν λόγο για τον οποίο είμαστε το φαβορί. Από όπου κι αν το πιάσω, γάβρο βλέπω.

Τύχη; Διαιτησία στα δύσκολα; Παραρτήματα που με εμάς θα σκυλιάσουν; Εσωτερικό μέτωπο; Επικοινωνία; Πρόγραμμα δεύτερου γύρου; Πιθανότητα γκέλας; Διαχείριση κρίσεων και πρώτης θέσης; Εδρα; Υποχρεώσεις παικτών με εθνικές ομάδες;

Εδώ κατέβηκε με τα "τρίτα" και οι άλλοι έπαιξαν σαν κότες στο...Περιστέρι. Αν ο προβληματικός γάβρος μετράει 8 νίκες και μία ισοπαλία περνώντας από Τούμπα και ΟΑΚΑ, τότε τί άλλο περιμένουμε για να του δώσουμε τον τίτλο του φαβορί; Αλλά τί να περιμένεις κανείς...Εδώ μια έξυπνη επικοινωνιακά δήλωση έκανε ο Κατσούρ και πέσανε να τον φάνε οι πράσινοι φωστήρες...Βροντοφωνάξτε, μαλ@@ες, "είμαστε το φαβορί, έχουμε ομαδάρα!". Μέσα στη τόση βλακεία τους νομίζουν ότι κάνουν και καλό στην ομάδα. Κατά τα άλλα σκούζουν όταν βλέπουν τον γάβρο να αντιμετωπίζεται ως η ηρωική ομάδα που δεν χαμπαριάζει από δυσκολίες ενώ εμείς είμαστε η ομάδα που πρέπει να κερδίζει, να πείθει, να προσφέρει θέαμα, μίνιμουμ 4 γκολ κάθε Κυριακή και ο αντίπαλος να μην κάνει υποψία φάσης διαφορετικά έχουμε πρόβλημα στην άμυνα. Αν αυτό δεν είναι πιστόλι στον κρόταφο τότε τί είναι;

Θέση υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ στη gatti και με διευρυμένες αρμοδιότητες. Μόνο έτσι θα δούμε προκοπή...

island said...

@pensierix

Σου βγάζω το καπέλο...

gatti said...

@coachp: Δεν ξέρω από πού έχεις συμπεράνει ήδη πως ο άνθρωπος έχει σκοπό να εξαπατήσει την ΑΕΚ. Ολοι είμαστε επιφυλακτικοί, γνωρίζοντας πως έχουν περάσει κάθε λογής λαμόγια από τις ομάδες, αλλά να μην φτάνουμε στο άλλο άκρο και κατηγορούμε κάποιον χωρίς στοιχεία...

gatti said...

@island: Aυτό έλειπε να παίζει τέλειο μπάσκετ από τώρα Νησάκι! Λέμε ότι είναι ομάδα βγαλμένη από κομπιούτερ ο Παναθηναϊκός, αλλά πρέπει να τα "τρέξει" κι αυτός τα προγράμματά του! :))

Eχω εμπιστοσύνη στον Ζοτς πάντως, ότι θα είναι η ομάδα έτοιμη όταν πρέπει.
Μπορεί να ισχύει και αυτό που λες. Να υπολογίζει πότε θα μπουν μέσα για τα καλά οι τραυματίες. Ποιος ξέρει τι έχει αυτός ο "δαίμονας" στο μυαλό του; Πάντως η ομάδα μου αρέσει και μάλιστα πολύ!

ΥΓ. Δεν είναι άσχημο δίδυμο! :))

YΓ2. Τι να σου πω για τον Κοζώνη, δεν ξέρω τι ακριβώς ισχύει. Είναι τρελός ή παλικάρι; (εντάξει μόνο παλικάρι δεν είναι - ηλικιακά). :))))

Γεια σου ρε Νησάκι!

gatti said...

@fl@neur: Kαλώς ήρθες και σε ευχαριστώ! :))

gatti said...

@pensierix: Σαφώς και δεν είμαστε φαβορί για όλους τους λόγους που αναφέρεις. Και όχι μόνο δεν είμαστε φαβορί, αλλά από μόνοι μας προσθέτουμε πίεση πάνω μας από την αρχή της σεζόν με αυτή την ηλίθια μπακαλίστικη λογική πως αν έρθει το ντέρμπι θα είμαστε στο ..."συν δεν ξέρω γω πόσους βαθμούς από το γαύρο". Και έκατσαν έτσι τα πράγματα που ο γαύρος δεν έχασε πουθενά και αυτό μας γύρισε μπούμερανγκ.

Γι΄ αυτό έλεγα πως σωστά μίλησε ο Κατσουράνης και κάποιοι μόνο δήλωση μετανοίας δεν τον έβαλαν να κάνει (που σιγά μην έκανε, αλλά λέμε τώρα...).

Εσείς δεν ξέρω αν θα βλέπατε προκοπή, εγώ όμως θα έβλεπα, στην κατάσταση που βρίσκομαι τώρα... :pppp