Monday, January 4, 2010

Μάρκο όπως Χούλιο;



Ρε απατεώνα Ματεράτσι... Ούτε νταλίκα δεν σε κουνάει. Και σε έριξε κάτω αυτός ο Ζιζού;



Scratch: Ο προηγούμενος "γέρος" (Χούλιο Κρουζ) το καλοκαίρι δεν μας έκατσε. Λες να μας κάτσει ο Μάρκο; ΄Η θα έχουμε την ίδια κατάληξη;

Scratch 1: Αν έρθει πάντως, ελπίζω να μην παίξει σε κανα διπλό αντίπαλος του Τζιμπρίλ...

Scratch 2: Oχι ότι θα έρθει, η προϊστορία έχει διδάξει ότι μεταγραφές που "ακούγονται" συνήθως δεν γίνονται.

Scratch 3: Πολύ το ...κοσκινίζουνε το πράγμα και αρχίζει και μου μυρίζει Sotis... Κάτι τα "πλησιάσματα" με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, κάτι ότι ο Νιόπλιας θέλει παίκτη που έρχεται σήμερα και παίζει αύριο...


Scratch 4: Εκτός αν τελικά μείνουμε με στόπερ Κατσούρ (και αμυντικό χαφ τον Αλέκο τον εύζωνα; Ο, μάι γκοντ!).




ΚΟΣΜΙΚΑ...



Και πάμε στα κοσμικά μας. Ο Γιώργος και η Νανά Καραγκούνη βάφτισαν τα δύο από τα τρία παιδιά τους, την Ξένια και τον Χριστόφορο. Εχουν κι ένα μεγαλύτερο αγόρι τον Θανάση.


Νονοί ήταν ο Νίκος Νταμπίζας και ο Τάκης Φύσσας.


Οι νονοί. Ο Τάκης και η Χριστίνα Φύσσα, η Σόφη και ο Νίκος Νταμπίζας.


Το παρών έδωσαν και συμπαίκτες του "τυπάρα".



Και ο Νίκος Νιόπλιας με την οικογένειά του.


Και ο Κώστας με την Εφη Κατσουράνη.


Ο ...πολιτικός κόσμος εκπροσωπήθηκε από τον βουλευτή του ΛΑΟΣ
Γιώργο - μπαρμπαργιώργο - Ανατολάκη
(υπερκομματικός ο "τυπάρας" όλους φίλους τους έχει...)

35 comments:

fl@neur said...

Καλή χρονιά gatti και... καλώς ήλθες στο blog σου! Καθ' ότι χρονιάρες μέρες τα νέα είναι μάλλον αδιάφορα, ο Αρφά δεν έρχεται για "αγροτικό", ο Ματεράτσι, τι να κάνει για 6 μήνες, κι ο Sotis μπορεί και ναι, μπορεί και όχι. Ας ελπίσουμε το 2010 να έχει περισσότερο ενδιαφέρον και λιγότερη βία και.. βλακεία.
Καλή μας χρονιά

pensierix said...

Μπορώ να έχω το Nick Triantos τεχνικό διευθυντή στην Πανάθα ή ζητάω πολλά; Από τον Αντωνίου είναι χίλιες φορές καλύτερος! (sorry Nick που σε συγκρίνω με τον Κωστάκη).

Τώρα, θα μου πείτε, χρειάζεται τεχνικός διευθυντής για να κάνει τέτοια πρόταση σε έναν 36χρονο που έχει να παίξει μπάλα κοντά δυο χρόνια και που τον ξέρει όλη η Ευρώπη;(για ποιο λόγο τον ξέρει είναι άλλο θέμα). Ευτυχώς οι Ιταλοί είναι τόσο μαμάκηδες και τόσο συνηθισμένοι στην πάστα και στον εσπρέσσο που το σκέφτονται πολύ πριν αποχωριστούν την μαμά πατρίδα. Αρκεί να δείτε πόσο λίγοι Ιταλοί ποδοσφαιριστές κάνουν καριέρα στο εξωτερικό, ακόμα και τώρα που το Καμπιονάτο έχει χάσει την αίγλη του παρελθόντος. Αυτό θα μας σώσει, σε συνδυασμό με το πόσο μας σνομπάρουν ποδοσφαιρικά οι ξένοι.

Αγωνιστικά, ο Ματεράτσι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σκληρός παίκτης. Είναι δολοφόνος-killer αλλά με την...κακή έννοια. Μόνο από τύχη δεν έχει κόψει τη μπάλα σε συναδέλφους του, κι αυτό γιατί ουκ ολίγες φορές ο άνθρωπος είναι αλλού, χάνει την επαφή με το περιβάλλον και κάνει αδιανόητα πράγματα. Δεν είναι αποτέλεσμα σκληράδας τα φάουλ που κάνει, αλλά ένα mix ηλιθιότητας, αμπαλοσύνης, βρώμικου παιχνιδιού κι απουσίας επαφής με το περιβάλλον. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα αυτό το παίκτη στην ομάδα μου. Ενα μικρό δείγμα του τι εστί Ματεράτσι:

http://www.youtube.com/watch?v=yXJvnYBpFpY

ΥΓ
Ευτυχώς που έχω τεχνικό διευθυντή, διαφορετικά, εκτός από τον Ματεράτσι, δεν θα γνώριζα ότι υπάρχει αμυντικός ονόματι Κυργιάκος.

gatti said...

@fl@neur: Kαλώς ...σε βρίσκω στο blog μου! :)))

O Aρφά δεν νομίζω ότι υπήρχε ποτέ περίπτωση να έρθει. Ο θείος αρέσκεται να εμφανίζει ένα μεγάλο όνομα και να μετατρέπει την υπόθεση σε σίριαλ για να κρατάει τους γαύρους ζεστούς και ήρεμους. Νομίζω ότι το συγκεκριμένο σίριαλ θα έχει την κατάληξη του σίριαλ Μπομπό!

Για μας ο Ματεράτσι δεν νομίζω να "παίζει", μπορεί όμως να "παίζει" του Κυργιάκου. Αλλά μπορεί να μην "παίζει" και τίποτα. Τέτοια σαφήνεια στον πολυμετοχικό!

Συμφωνώ και επαυξάνω με την ευχή σου για λιγότερη βία και βλακεία!

Καλή μας χρονιά!

gatti said...

@pensierix: Kι εγώ θα ήθελα τον Nick Triantos για τεχνκό διευθυντή στην Πανάθα, αλλά το θέμα είναι αν το θέλει και ο ίδιος! :))

Πού να μπλέξει ο άνθρωπος με όλους αυτούς τους άμπαλους που κάνουν κουμάντο στην ομάδα; Θα τους εξηγεί και δεν θα καταλαβαίνουν τι τους λέει!

Καλά είναι εκεί που είναι ο Ματεράτσι, δεν νομίζω ότι μας χρειάζεται τέτοιος παίκτης. Αν και υπάρχουν πολλοί οπαδοί του Παναθηναϊκού που καλοβλέπουν την περίπτωσή του.

Το βιντεάκι αυτό το είχα δει πριν από μέρες όταν πρωτοέπαιξε το όνομά του και είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο δεν θέλω τον συγκεκριμένο παίκτη. Οχι επειδή είναι μεγάλος, ούτε επειδή λόγω ηλικίας δεν έχει σπιρτάδα και εκρητικότητα. Αλλά επειδή μου κάνει "βρόμικος" παίκτης και δεν είναι αυτό που έχω στο μυαλό μου για killer. Εξάλλου, ένας τέτοιου είδους killer που θα έρθει στην Ελλάδα για πέντε μήνες, μπορεί κάλλιστα να παίξει τους ...δυόμισι. Αρκεί να πέσει σύνθημα στους κόρακες ότι είναι σκοτώστρας και θα μένει τους μισούς αγώνες έξω με κόκκινες κάρτες...

Oύτε ο Κυργιάκος με ενθουσιάζει - πια... Ισως το καλοκαίρι, τώρα όχι. Αλλωστε το παράδειγμα του Γιούρκα με κάνει να διατηρώ ιδιαίτερες επιφυλάξεις πια για την επιστροφή των ...αποδομημένων... (σαν βρισιά ακούγεται αυτό...).

Elpis Cameraman said...

Προσπερναω τα λιγοτερο σημαντικα και μπαινω στο ψητο:
«Αδυναμος» ο Κατσουρανης...
«Κραταει» καλα ο Φυσσας, την ειχα ξαναδει...

Ο Ανατολακης τη δουλεια ειχε εκει;
Καλα ρε Καρα...τι φτιανς; Φιλαρακι;

gatti said...

@Elpis Cameraman: Τς τς τςςς! Αντρες!!!

Κι εγώ την έχω ξαναδεί του Φύσσα, αρκετές φορές μάλιστα. Αν θυμάσαι, είχε γίνει ολόκληρο θέμα, επειδή ο Φύσσας είχε ορίσει το γάμο του για το τέλος Ιουνίου 2004. Σκέφτηκε το παλικάρι ότι θα παίξουμε τρία ματς και θα γυρίσουμε. Πού να φανταστεί ότι θα φτάσουμε τελικό και θα αναγκαστεί να τον αναβάλλει για τα μέσα Ιουλίου;

Τις άλλες, εκτός από τη γυναίκα του Κάρα, ομολογώ δεν τις είχα ξαναδεί. Ειδικά του Κατσούρ δεν έχουν πέσει στα χέρια μου ούτε
φωτος από το γάμο του. Πρώτη φορά την είδα!

Δεν περιμένεις βέβαια να σχολιάσω τις κυρίες. Αυτό έτσι κι αλλιώς θα το κάνετε εσείς! :))

gatti said...

@Elpis Cameraman: Τον Ανατόλ νομίζω ότι από εδώ και στο εξής θα τον βλέπουμε σε μέρη που ούτε το περιμένουμε. Είναι πολιτικό πρόσωπο πια...

Nick Triantos said...

N' afhsoume to gamo na pame gia pourvaria?

Paidia ton exete pare3hghsei ton Avtwviou. Einai kalo paidi, einai timios, 3erei podosfairo kai 2 xronia twra exei kanei kala connections me diafores omades. Opoios ton gvwrisei apo kovta kai syzhthsei mazi tou sigoura Q' apokthsei kalh gvwmh gi' ayton. H douleia ayth einai axarh.

Kai einai axarh, giati elaxistoi dev Qa sou dwsoun ta eyshma eav paei kala h omada. Alla eav dev paei, na eiste sigouroi oti Qa se kanoun anekdoto. Dysthxws tetoia xwra eimaste.

Arketa dhmosieymata pou bganoun pros ta e3w dev exoun sxesh me thn pragmatikothta oute proerxovtai mesa apo ton Panathinaiko, oute einai idees tou texvikou team. SynhQws bgainoun apo Ellhnes managers sta MME, oi opoioi syndeovtai me 3evous managers pou ekproswpoun paiktes.

P.x to Goal shmera eixe prwtoselido oti taxa o Panathinaikos Qa dwsei 1,5ek ston Materazzi. Ayto einai prwtoselido gia na poulhsoun fylla, opws htav kai to "Nai" pou ypotiQete oti eixe pei o Ben Arfa thn prohgoumenh ebdomada.

Dev prokeite va dwsei o Panathinaikos tetoia xrhmata gia 4-5 mhnes gia evav 36xrono podosfairisth. O monos tropos na paei o Materazzi ston Panathinaiko Qa einai na kalypsei h Inter eva shmantiko meros tou symbolaiou tou, me ton Panathinaiko na bazei to ypoloipo. Alliws oute syzhthsh. Kai logiko einai. Logikotato.

Nick Triantos said...

Ben Arfa...

Ekanan to epikoinwniako kommati tous, dhmosiopoiwvtas ti proseferav ston Marseille kai ston Arfa san plousioi arxovtoxwriates kai twra Qa pane na diapragmateytoun gia allon...

Ev' tw meta3i oloi alloi stoxoi tous twra gvwrizoun pleon to baQos ths tsephs tou Olympiakou. Ap' tis omades mexrh tous managers twv paiktwv.

H timh tous molis aveBhke kai Q' arxisoun na zhtave poly parapanw ap' thn pragmatikh tous a3ia. Opou ton piasoun twra.

paoad said...

@gatti

fl@neur:
"Καλή χρονιά gatti και... καλώς ήλθες στο blog σου"


ΧΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ


:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

paoad said...

Βρώμικος ο Μάρκο. Δεν ξέρω αν τον θέλω. Προτιμώ να περιμένω να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος και μετά να σας πω αν θα τον ήθελα ή όχι στην Πανάθα.

Σάλπι μέινε.

;))))

gatti said...

@ Nick Τriantos: Δεν ξέρω αν φαίνεται διαφορετικά, αλλά εγώ προσωπικά τον συμπαθώ τον Αντωνίου. Και καταλαβαίνω ότι κάνει άχαρη δουλειά και δεν πρόκειται να του πουν μπράβο, ενώ αντίθετα αν αποτύχει θα τον στήσουν στον τοίχο. Και είναι και δύσκολη η δουλειά που κάνει επίσης κι αυτό δεν πρέπει να το παραγνωρίζει κανείς.

Αλλά ανεξάρτητα από το αν έχουν πιάσει ή όχι οι παίκτες που έφερε, αυτό το ζήτημα με τον στόπερ έχει καταντήσει ανέκδοτο. Δεν είναι δυνατόν να διανύουμε τέταρτη μεταγραφική σεζόν και να μην μπορούμε να βρούμε έναν στόπερ.

Εκτός αν πια οι πολυμετοχικοί δεν διαθέτουν χρήματα για παίκτη, οπότε τι να κάνει και ο Αντωνίου. Αν το δω από την πλευρά τους, ως παραγόντων κατανοώ ότι δεν σκοπεύουν να ξοδέψουν πολλά χρήματα τέτοια εποχή. Αλλά αν το δω ως οπαδός, γνωρίζω πως αν δώσουν καλά λεφτά θα βρουν και καλό παίκτη. Κι ας είμαστε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Αλλά κι αν ακόμα δεχτώ πως δεν συμφέρει να δώσουν τώρα λεφτά για να πάρουν παίκτη, δεν παύουν να είναι έκθετοι για το γεγονός ότι δεν τα έδωσαν το καλοκαίρι και βολεύτηκαν με ημίμετρα. Δεν μπορεί να τους δικαιολογούμε συνεχώς.

Τα πρωτοσέλιδα όντως είναι για να πουλάνε φύλλα οι εφημερίδες. Ο Ματεράτσι για να έρθει θα πρέπει να πάρει αναλογικά περισσότερα από όσα παίρνει ο Σισέ το χρόνο. Μοιάζει λογικό; Οχι βέβαια!

Οσο για τον γαύρο αμφιβάλλω αν διέθετε ποτέ έστω και αυτά τα χρήματα που υποστηρίζει ότι έδινε για τον Μπεν Αρφά. Ετσι κάνει τελευταία. Το μάθαμε πια. Λούα Λούα και ελεύθερους θα κυνηγήσει.

gatti said...

@paoad: :pppppp

Μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου τι να το κάνω;

Αυτό με τον Σάλπι να το προσέξεις. Θα σου γίνει εμμονή! ;)))

squarelogic said...

pensierix

Παναγιά μου,τι κατσίκι είναι αυτό!!!
Κι επειδή εσύ κάτι παραπάνω γνωρίζεις,ΜΑΚΡΙΑ απ τον άνθρωπο που θα κανει τον μεσο Ελληνα φιλαθλο να νοσταλγήσει το...fair play του Ανατολάκη!
Κι η άλλη επιλογή,ο Πόγκατετς,μεγάλο κλαδευτήρι είναι...
Το έχει βέβαια η θέση...δεν βγαίνουν computer τύπου Ρενέ κάθε μέρα.
Οπότε?
Οπότε ετοιμαστείτε για νέο σήριαλ Σώτου με μάλλον unhappy end μια και υπάρχει πάντα το αγκάθι των οφειλόμενων 1,5 εκ.Τέτοια έλλειψη φαντασίας...Ίνα αποδειχθεί πόσο εμπνευσμένη ήταν και αυτή η κίνηση Τζίγγερ(όπως και το χάρισμα του Αντωνάκη στον Γαύρο)...

gatti said...

@squarelogic: Noμίζω ότι ο pensierix έκανε τέλειο ψυχογράφημα του Ματεράτσι. Ειναι συνδυασμός όλων όσων αναφέρει. Ηλίθιος, βρόμικος, άμπαλος και χωρίς επαφή με το περιβάλλον. Ουσιαστικά δηλαδή ένας παίκτης αψυχολόγητος. Κάθε τι που κάνει δεν το κάνει με σκοπό, αλλά έτσι γιατί του ...ήρθε.

Δεν νομίζω ότι μας ταιριάζει αυτός ο παίκτης, αλλά δεν νομίζω να "παίζει" κιόλας για την ομάδα για τους λόγους που εξήγησε ο Nick παραπάνω.

Αντίθετα, παρά το εμπόδιο της αντιδικίας με τον Τζίγγερ ο Κυργιάκος πιστεύω ότι "παίζει" δυνατά. Εχω την αίσθηση ότι και για τον ίδιο το ...όνειρο (παραμύθι) Λίβερπουλ ξεφούσκωσε απότομα και ψάχνει τρόπο να γυρίσει να αράξει. Πού αλλού; Στην μόνη ομάδα που αποφάσισε ξαφνικά να κάνει στροφή 180 μοιρών και από εκεί που έφερνε μόνο ξένους, άρχισε να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο στους κόλπους της. Οχι ότι το θεωρώ κακό αυτό, το αντίθετο μάλιστα! Απλώς τις "κλίκες" φοβάμαι.

paoad said...

Βρε..

Εννοώ να δω ποιον θα πάρουν αν δεν επιλέξουν αυτόν και μετά θα σου πω τη γνώμη μου.

Από Sotides, Stathides, Mitsous και λοιπούς προτιμώ χίλιες φορές Ματεράτζι και στα 45!!!!!

Unknown said...

Γειά sou αγαπητό gatti!!!
Πώς γίνεται με τόσα λεφτά ρε παιδιά να μην μπορείτε να βρείτε έναν αξιόλογο αμυντικό σε καλή ηλικία και όρεξη για ποδόσφαιο;;;Πραγματικά είναι άξιο απορίας...
Φίλε paoad, αν ήμουν Παναθηναϊκός, τον Σαλπιγγίδη θα τον πήγαινα ο ίδιος στο αεροδρόμιο και θα του πλήρωνα και τα εισιτήρια...Πουλάει παοκτσιλίκι και φοράει την φανέλα της αγαπημένης σου ομάδας...και δεν υπογράφει...
Τελικά στο ποδόσφαιρο γίνονται μόνο μεταγραφές παικτών;;; Αυτό σχετικά με τον τεχνικό σας διευθυντή...

paoad said...

Όσο για το προφιλ του Ματεράτζι θα συμπληρώσω ότι είναι ένας απο τους πιο αντιπαθής και βρώμικους ποδοσφαιριστές.. όμως 1) είναι Ιταλός 2) αγωνίζεται ολόκληρη δεκαετία σε πολύ υψηλό επίπεδο, 3) έχει σηκώσει σχεδόν τα πάντα κ όχι τυχαία...

Με άλλα λόγια.. και χαλί να του στρώσουμε στο αεροδρόμιo δύσκολα θα πει το "si".

gatti said...

@paoad: A ok, έτσι το δέχομαι...

Δεν θέλω πάντως να ακούω για Ταυλαρίδη! Θα τρελαθούμε; Αν είναι να πάρουμε Ταυλαρίδη και ειδικά με αυτά που ακούγεται ότι ζητάει χίλιες φορές να μείνουμε με Βύντρα - Σαριέγκι!!!

Oσο για τον Ματεράτσι, σκοτίστηκα αν πει το si ή όχι...

gatti said...

@Animation: Καλώς τον! Να στο εξηγήσω απλά. Είναι σαν την γκαρνταρόμπα ένα πράγμα. Οταν δεν έχεις λεφτά είναι φτωχή, έχεις ένα ρούχο, θες δε θες αυτό φοράς συνέχεια. Αμα έχεις πολλά λεφτά μπερδεύεσαι και δεν ξέρεις ποιο ρούχο να πρωτοδιαλέξεις. Αυτό έχει πάθει και ο πολυμετοχικός!

:))

Για τον Σάλπι να σου πω την αλήθεια, προτιμώ να ξέρω ότι είναι ΠΑΟΚτσής παρά να μου έλεγε ότι "από μικρός ήμουν Παναθηναϊκός". Οπως και για κάθε παίκτη της ομάδας άλλωστε (αρκεί να μην είναι γαύρος...).

Από τη στιγμή μάλιστα που όταν παίζει τα δίνει όλα δεν έχω πρόβλημα.

Για να πω την αλήθεια, όμως, έχω στραβώσει τελευταία από το γεγονός ότι αργεί τόσο πολύ να δώσει την απάντησή του. Αμα θες να φύγεις φύγε, άμα θες να μείνεις μείνε ρε φίλε. Τόσο απλα! Αποφάσισε όμως επιτέλους! Μη μας κουράζεις άλλο!

paoad said...

Συμφωνώ και επαυξάνω. Ας τον πάρει ο Ολυμπιακός. Εμείς έχουμε Σαριέγκι.

gatti said...

@paoad: ;)

pensierix said...

Εχει δίκιο η gatti. Εχουμε τη γκαρνταρόμπα γεμάτη παλτά και δεν ξέρουμε ποιο να πρωτοφορέσουμε!

;pppppp

Nick Triantos said...

Pisteyei kaneis oti o Panathinaikos Qa parei ton Kyrgiako? Egw oxi.

Logika skefthte to. O Benitez ton agorase 3ek prin 5 mhnes. O Benitez ayth th stigmh einai me thn plath ston toixo. Etsi kai gyrisei kai ton poulhsei me xasoura twra, apla Qa ton kra3oun apisteyta. Etsi kai ton dwsei daveiko pali Qa ton kra3oun.

Oi epoxes pou epairve kai poulage ave3elengkta exoun perasei.Mexrh to kalokairi dev blepw na to kounaei roupi o Kyrgiakos apo 'kei.

pensierix said...

Κι εγώ δύσκολο το βλέπω να έρχεται ο Κυργιάκος τώρα για τους λόγους που αναφέρεις, Nick. Το αλάνι, βέβαια, δεν το έχω και σε μεγάλη εκτίμηση, τον θεωρώ υπερτιμημένο και πλέον κάθε τρεις και λίγο τραυματίζεται. Η κλίκα, πάντως, είτε έρθει είτε δεν έρθει, έχει δημιουργηθεί και είναι κάτι αναμενόμενο...Εγώ, πάντως, βρίσκω και λίγο υστερική όλη αυτή τη φάση με το χάμερ, ασε που πιστεύω ότι περισσότερο μας λείπει ένα πολύ καλό χαφ από τον αμυντικό...Στη παρούσα φάση τουλάχιστον.

Καημό το 'χω να πάρει ο ΠΑΟ έναν παίκτη που θα βγάζει μάτια χωρίς να τον έχουμε δει στο πρωτάθλημά μας. Μέχρι στιγμής οι περισσότερες κινήσεις είναι "σιγουρατζήδικες", με παίκτες που έχουν φέρει άλλοι στην Ελλάδα ή Ελληνες παίκτες που όλοι γνωρίζουν. Ισως αυτό να είναι προϊόν του μηδενικού ρίσκου που ήθελε να πάρει φέτος ο Αντωνίου στα πλαίσια της ανάγκης για πρωτάθλημα. Αν όμως δεν ρισκάρεις, αν δεν φέρεις παίκτες των πχ 4-5 εκατ. ευρώ που έχουν μεταπωλητική αξία τότε δεν πας μακριά. Απαιτείται φυσικά καλό scouting, κάτι που στην Πανάθα είναι άγνωστη λέξη εδώ και πολύ καιρό...Ανέκαθεν ο ΠΑΟ είχε αυτό τον φόβο όσον αφορά στις μεταγραφές. Δύσκολα έσπρωχνε πολλά χρήματα για παίκτες κι έκανε συνέχεια το λάθος να σπάει το μπάτζετ σε πολλούς παίκτες, με αποτέλεσμα να γεμίσει μετριότητες και να μην έχει μοσχοπουλήσει κανέναν ποδοσφαιριστή. Ακόμα και τον Γιούρκα τον πούλησε πριν το Euro, κάνοντας κι εκεί ένα παιδαριώδες λάθος...

koutavaki said...

Παπά πότε πήραμε στην ομάδα?

fl@neur said...

@animation
Ο Σάλπι είναι και μεγάλος παίκτης και καλό παιδί, κι όπως σχολιάζει και το gatti, ποτέ δεν έκρυψε τη ΜΠΑΟΚιά του, προς τιμήν του, προφανώς εδώ "βγαίνει" και λίγη αντιΜΠΑΟΚισμός στο περί αεροδρομίου σχόλιο. Όποιος "βλέπει" γήπεδο και παιγνίδι χωρίς "μαύρα γυαλιά" μπορεί να εκτιμήσει την πραγματική προσφορά του Σάλπι, αλλά δυστυχώς, ακόμα και πολλοί Παναθηναϊκοί, χάρις στα "πράσινα" έντυπα, οπαδοί κυρίως, έχουν πέσει στη λούμπα για τον Σάλπι, αλλά και γι' άλλους παίκτες (Σαριέγκι, Βύντρα, Μάντζιος κλπ).
Το ΄"σήριαλ Μπεν Αρφά" έδειξε όχι μόνο πόσο υποβαθμισμένο είναι το ελληνικό πρωτάθλημα, έδειξε επίσης, ότι ο γάβ-ρος πλάσσαρε ένα νέο σήριαλ Μπομπό, αλλά τη φορά αυτή πιο "διαβασμένος", ώστε να φανεί, ότι αυτός είχε τον πρώτο λόγο. Η ανακοίνωσή του περί απόσυρσης ενδιαφέροντος έκανε τον γύρο του κόσμου, μέχρι και ο Σαρκό το έκανε θέμα στην κυβέρνηση (λέμε τώρα...)!!!
Για τον Αντωνίου δεν έχω αντιρρήσεις, καλό παιδί είναι (εξ άλλου, ο Παναθηναϊκός μόνο καλά παιδιά έχει), ξέρει μπάλλα, δεν ξέρω αν έχει τις γνώσεις και τα απαραίτητα ρεφλέξ στην πιάτσα, ώστε να είναι αποτελεσματικός.
ΥΓ. Γιατί o paoad με περι-γελά, που καλωσόρισα το gatti στο blog της; Είχε να γράψει από πέρσι! Συμφωνώ πάντως μαζί του, να μείνει ο Σάλπι.

gatti said...

@Nick Triantos: Αλλος το πιστεύει, άλλος το φοβάται...

Μακάρι να είναι όπως τα λες και να μην βρεθεί κάποια άκρη ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Παναθηναϊκό και επιστρέψει και ο Σωτήρης ως ...σωτήρας. Γιατί από σωτήρες πήξαμε...

gatti said...

@pensierix: Mία από τα ίδια κι εδώ για τον Κυργιάκο. Οταν τραυματίστηκε ο Γκούμας και ήρθε στον Παναθηναϊκό δεν μπορούσα να πιστέψω στην καλή μας τύχη. Τον είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Μετά ήρθαν τα τερτίπια που με κλόνισαν, αλλά από την άλλη μη μπορώντας να ξέρω τι ακριβώς έχει παίξει και με τον Τζίγγερ να είναι γνωστός αλαζόνας σκεφτόμουν πως το φταίξιμο είναι του ραλίστα. Η αμφισβήτηση όμως ήταν μόνο ηθική, πάντα πίστευα στις αγωνιστικές του ικανότητες. Μέχρι που πήγε στην ΑΕΚ. Εκεί, πέρα από το ηγετιλίκι, δεν νομίζω να πρόσφερε σε αγωνιστικό επίπεδο.

Και βέβαια δεν ξέρω τι είναι σε θέση να προσφέρει τώρα στον Παναθηναϊκό. Προτιμώ να γυρίσουμε σελίδα. Σήμερα βλέπω ότι ξανακοιτάζουμε την περίπτωση Πόγκατετζ. Μακάρι. Αυτός νομίζω ότι μπορεί να παίξει και στο Εuropa League αν έρθει.

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες για το "σπάσιμο" του μπάτζετ σε μικρά κομμάτια. Κάπως έτσι φτάσαμε να λέμε πως έχουμε τεράστιο πάγκο, ενώ ουσιαστικά έχουμε ένα πλούσιο σε μετριότητες ρόστερ...

gatti said...

@koutavaki: O συγκεκριμένος παπάς είναι φανατικός οπαδός του Παναθηναϊκού. Μάλιστα από ό,τι διάβασα αυτός επέμενε για την συγκεκριμένη φωτογραφία με τους παίκτες. Και βέβαια μετά τους έδωσε τις ευχές του και την ευλογία του για μια καταπράσινη χρονιά! :)))

gatti said...

@fl@neur: Δεν σε περι-γελά ο paoad. Μπηχτή για μένα ήταν το σχόλιό του για να μου θυμίσει ότι είχα καιρό να γράψω.

Καλά, δεν έχεις καταλάβει τόσο καιρό ότι ο paoad είναι ...κάπως;

(Οι φήμες ότι αυτό συνέβη από τότε που αναρτήθηκε η φωτογραφία του στο blog θεωρούνται ανυπόστατες...)

:))))

fl@neur said...

@gatti
Danke, η ερώτηση ήταν ρητορικο-χιουμοριστική βεβαίως, βεβαίως. Πάω στα επόμενα post.

paoad said...

"...ενώ ουσιαστικά έχουμε ένα πλούσιο σε μετριότητες ρόστερ.."

Διαφωνώ όσο δεν πάει. Εγώ βλέπω ένα ρόστερ με πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, άπειρο μεν- εξαιρετικά ταλαντούχο δε.

Όμως...

Όντως, ο προηγούμενος προπονητής τους έκανε να φαίνονται σαν χρυσές μετριότητες.

gatti said...

@fl@neur: (Το κατάλαβα, αλλά ήθελα να ...σηκώσω το γάντι που πέταξε ο paoad)...

:))))

gatti said...

@paoad: Ποιος είναι ταλαντούχος; Ο Δάρλας; Ο Γκάμπριελ; Ο Γκαλίνοβιτς; Ο Καντέ; Ο Σαριέγκι; Τον Βύντρα δεν τον λέω, γιατί κάποιες φορές αποδεικνύεται υπερ-πολύτιμος.

Να τους δω όλους αυτούς τώρα με τον Νιόπλια πώς θα μεταμορφωθούν...