Tuesday, January 5, 2010

Σσσσστ, τώρα μιλάει ο Ζοτς!


«Να προσέχετε όταν μιλάτε για τον Παναθηναϊκό! Και όταν ο Παναθηναϊκός παίζει άσχημα θα το πω εγώ πρώτος όπως έγινε και πέρυσι. Θα πω την αλήθεια και η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός άξιζε να πάρει τη νίκη σε αυτόν τον αγώνα. Οπότε θα πω αφήστε τις μαλακίες (σ.σ. στα ελληνικά η λέξη)! Και μην με ρωτάτε γιατί συμβαίνει αυτό τώρα. Εχετε την εμπειρία να ξέρετε γιατί. Εδώ και 11 χρόνια ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα. Ας τελειώνουμε! Ολοι προσπαθούν να βρουν κάτι. Αλλά το ραντεβού είναι στο γήπεδο. Για όλους. Εκεί θα τους περιμένουμε. Πρόσωπο με πρόσωπο. Ας παίξουμε μπάσκετ. Εκεί τους περιμένουμε όλους. Όχι στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, στις εφημερίδες. Στο γήπεδο. Εκεί θα δω ποιος είναι έτοιμος να μας νικήσει. Ο Παναθηναϊκός πάντα μιλά στο γήπεδο όλα αυτά τα χρόνια».



Κανονικά σήμερα θα ξεκινούσα πάλι από το ποδόσφαιρο. Αλλά δεν είχα υπολογίσει τον Ομπράντοβιτς. Που ξέσπασε παραμονές του αγώνα με την Πρόκομ. Kαι τι σύμπτωση! Και πέρσι το ξέσπασμά του στον αγώνα με την Πρόκομ ήταν, μόνο που έγινε μετά το ματς (λες να σημαίνει κάτι αυτό;). Πέρσι ο Ζοτς τα έβαλε με τους παίκτες του. Φέτος τα έβαλε με αυτούς που αμφισβήτησαν την νίκη επί του Πανιώνιου πιο ...πολύ από τον ίδιο τον Πανιώνιο.

Ο Ομπράντοβιτς μίλησε. Και όταν μιλάει ο Σέρβος όλοι να κάνουν τουμπεκί. Κι όταν ο Ζοτς λέει ότι η νίκη ήταν δίκαιη, τότε σημαίνει ότι ήταν δίκαιη. ΤΕΛΟΣ! Και όσοι τον αμφισβητούν ή αμφισβητούν την ανωτερότητα της ομάδας, ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

Μεγάλε Ζέλικο, γίνεται να σε κλωνοποιήσουμε και να σε έχουμε προπονητή για πάντα; Γίνεται να αποκτήσουμε κάποιον σαν εσένα και στο ποδόσφαιρο;



***
Και μιας και λέω για ποδόσφαιρο. Πρώτο ματσάκι της χρονιάς σήμερα και όπως είναι λογικό και όπως λέει και το κλισέ θέλουμε να κάνουμε ποδαρικό με το δεξί. Σα να λέμε για να είμαστε μέσα στο κλίμα των εορτών θέλουμε να μας κάνει ο Αη Βασίλης το μποναμά μας. Εστω και καθυστερημένα αφού είμαστε πια στα Φώτα.

Κι επειδή ο Εργοτέλης μας έχει κάψει τη γούνα στο παρελθόν καλό θα είναι να ξεκινήσουμε με ένα τριποντάκι την καινούργια χρονιά για να μην πετάξουμε στα σκουπίδια το δώρο που μας έκαναν τα αρειανά λίγο πριν φύγει ο παλιός ο χρόνος. Και δεν ξέρεις. Ο θεός είναι μεγάλος και δεν αποκλείεται να κάνει και στην ΑΕΚ κανα δώρο δυο ώρες μετά και θα είναι σα να το έκανε σε μας.


Και αν μας κάνει το δωράκι με τον Εργοτέλειο μετά μπορεί να μας κάνει δωράκι και κανα στόπερ. Τον Πόγκατετζ ας πούμε. Ο οποίος Πόγκατετζ λέει μίλησε για τον Παναθηναϊκό με τον συμπατριώτη του τον Ιβανσιτς. Αν μίλησε τώρα με τον Ανδρέας σωθήκαμε. Αλλά πάλι θα μου πεις ο Αυστριακός από τον τεντά είχε παράπονο όχι από την ομάδα.

Θα πάρουμε όμως παίκτη; Γιατί κατά πως άκουσα σήμερα ο Πατέρας έταξε πριμ έξτρα 1 μύριο ευρώπουλα αν πάρουμε το νταμπλ. Ρε συ Φάδερ με τον πόνο μας παίζεις; Και χωρίς αυτό το πριμ πάλι μια χαρά είναι τα πριμ για το νταμπλ. Δεν θα ήταν καλύτερα να το τσοντάρεις αυτό το ποσό μπας και πάρουμε το Hummer-O-Killer;


Στην ΑΕΚ τώρα δεν θέλουνε για δωράκι μεταγραφές. Θέλουνε δωράκι νίκη κόντρα στον γαύρο. Στο Holiday Inn μαζευτήκανε οι οπαδοί μαζί με τον Χατζηχρήστο για να ζητήσουμε από τους παίκτες να κάνουν το καθήκον τους στο ντέρμπι.


Και κατεβήκανε κάτω οι παίκτες για να μιλήσουνε με τους οπαδούς και να τους υποσχεθούν ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους κι αυτοί που δεν κατεβήκανε παρακολουθούσαν από τα δωμάτιά τους.




Τώρα θα τα καταφέρουνε, δεν θα τα καταφέρουνε, ο θεός κι η ψυχή τους. Αντικειμενικά ο γαύρος είναι καλύτερος. Αλλά στα ντέρμπι αυτό μικρή σημασία έχει. Ασε που αυτή τη φορά η ΑΕΚ θα έχει και τον Τζιμπούρη. Λες να ρίξει ο "τρομοκράτης" καμιά βόμβα στο τηγάνι; Θα δούμε...

Στο γαύρο πάντως όλο το θέμα είναι ο Ζίκο. Ούτε ψύλλος στον κόρφο του έτσι και το χάσει το ματσάκι. Οπως έχει αφήσει έξω και τον Στολτίδη αν τυχόν χάσει τον βλέπω να παίρνει το πρώτο αεροπλάνο για Βραζιλία. Σιγά μη τον κρατήσει ο Χόχος αν μεγαλώσει η διαφορά από τον Παναθηναϊκό. Αυτό πάντως που γίνεται στο γαύρο με τον Ζίκο είναι άλλο πράγμα. Ενας μια καλή κουβέντα για αυτόν δεν έχει πει τον τελευταίο καιρό. Ολοι όσοι τον επαινούσαν όταν αντικατέστησε τον Κετσπάγια του τα χώνουν τώρα κανονικά και με το νόμο. Μάγος τότε, επικίνδυνος τώρα. Μέση κατάσταση δεν υπάρχει.


Στον Αρη πάντως το δωράκι ήρθε ήδη. Πήρε μπροστά η ομάδα του Κούπερ και έριξε τρία μπαλάκια στο πιτσούνι μου (σνιφ).




Ενα ο Κάλβο, δύο ο Κάμπορα και τέζα το πιτσούνι. Ηταν και γκαντέμης ο Ατρόμητος στην αρχή, ήρθανε και τα τεμάχια και τέλειωσε η ιστορία.

Με το δεξί ξεκίνησε και η Λάρισα. Τον νίκησε τον Αστέρα που μάλλον του έπεσε βαριά η γαλοπούλα. Και πήρε ανάσα βαθμολογική. To γκολ το πέτυχε ο Κάσας, ο κολλητός του Αντόνιο Ντε Νίγκρις, γι΄ αυτό και όταν σκόραρε σήκωσε τη φανέλα του και έδειξε το μπλουζάκι που φορούσε από κάτω και είχε στάμπα με την μορφή του αδικοχαμένου παίκτη.


Αντίθετα η Καβάλα δεν ξεκίνησε με το δεξί. Τρίτη εντός έδρας ισοπαλία και παρόλο που πήρε τον Σόσιν και τον Σμολάρεκ τριποντάκι δεν είδε. Βρε λες να έκανε κανα ψυχικό ο Μάκαρος στον Κομπότη; Ο Ονουάτσι πάντως το έκανε το ρεκόρ του. Πέτυχε το πρώτο γκολ της καινούργιας χρονιάς.



Και βέβαια χειμερινή μεταγραφική περίοδο είχαμε, λογικό είναι να γίνονται μεταγραφές.

Ο Ογκουνσότο μετακόμισε από τον Εργοτέλη στον ΟΦΗ. Τουλάχιστον έμεινε στο νησί.


Ο Μάντζιος πήγε σε ένα άλλο νησί, την Κύπρο, και έγινε παίκτης της "Κυρίας".


Και ο Φανηγκέκας παρουσιάστηκε από τη Χέρτα Βερολίνου (όπως το πάει θα γυρίσει όλη τη Γερμανία αυτός...).





Scratch: Στον Τεν Κάτε λέει ο Μάλαρτζ δεν άρεσε η φάτσα μου. Ενώ τα προσόντα σου ε; Τον μάγεψαν!


Scratch 1: Eγχείριση κήλης λέει ο Γκάμπριελ. Τι είναι αυτό το πράγμα ρε παιδάκι μου; σκωληκοειδίτιδα ο Πετρό, χολή ο Σαριέγκι, κήλη ο Γκάμπριελ, δεν κάνετε κανα συμβόλαιο με τον Ιατρικό Κέντρο λέω εγώ, γιατί όλα τα λεφτά του πολυμετοχικού στις εγχειρήσεις θα πάνε!


Scratch 2: Είχε τον Ντομπρασίνοβιτς απέκτησε και τον Σόσιν, μόνο ο Κετσπάγια λείπει από την Καβάλα!


Scratch3 : Toν Αραμπατζή λέει σχεδιάζει να βάλει αντί για τον Σάχα ο Ντούσαν. Βρε λες να πήρε τοις μετρητοίς τις δηλώσεις του Μπομπ του μάστορα ότι δεν θέλει να παίζει η ΑΕΚ χωρίς τερματοφύλακα;


Scratch (άσχετο): "Eφυγε"ο Κακαουνάκης κι ανεξάρτητα από το αν τον συμπαθούσε ή τον αντιπαθούσε κανείς δεν μπορεί παρά να αισθάνεται θλίψη για την απώλεια ενός ανθρώπου. Πόσο μάλλον αν χάθηκε από ιατρικό λάθος όπως λένε. Αλλά ρε παιδιά εσείς στα κανάλια, ΕΛΕΟΣ! Δεν μπορεί σε κάθε απώλεια Κρητικού να παίζει το "έβαλε ο θεός σημάδι παλικάρι στα Σφακιά". Γιατί εντάξει να το βάλεις για τον Ψαρονίκο που ήταν και παλικάρι στην τελική και έφυγε τόσο νέος. Αλλά ο Κακαουνάκης ήτανε 73 χρόνων. Παλικάρι δεν τον λες. Kαι μη μου πείτε ότι το χρησιμοποιείτε με την έννοια του "γενναίου" έτσι; Τόσα άλλα ωραία κρητικά τραγούδια υπάρχουν ακόμα! Ετσι όπως πάτε εσείς, είστε ικανοί να βάλετε την ίδια μουσική υπόκρουση και όταν θα μας αφήσει χρόνους ο Δρακουμέλ!

30 comments:

Unknown said...

Πιτσούνι ξεπιτσούνι περάσαμε σήμερα σαν αέρας απο το Περιστέρι...

gatti said...

@Animation: Ετσι είναι! Το ξεπουπουλιάσατε το πιτσούνι!

Πήρε μπρος η μηχανή. Τώρα θα αρχίσει να φαίνεται η δουλειά του Κούπερ.

Εγώ πάντως στο είπα και στο blog σου. Δεν με νοιάζει πόσα ματσάκια θα κερδίσετε, αρκεί να μην κερδίσετε αυτό της 24ης Ιανουαρίου!

:)))

coachp said...

Δεν θέλω να φανώ κακός, βλοσηρός και "μαυρισμένος", αλλά αυτός ο Κακαουνάκης είτε υγιείς είτε άρρωστος είτε πεθαμένος, "θέμα" έβγαζε... Και μια ζωή, στο λαιμό μου κάθονταν. Παραυτα, ας αναπαυθεί η ψυχή του, αν υπάρχει τέτοιο πράγμα... Θα τον θυμούνται πάντως, το έργο του, καλά το έκανε...

Elpis Cameraman said...

Στη θεση σου, δεν θα σχολιαζα καθολου τον Δρακουμελ.
Ειναι επικινδυνα χομπυ αυτα.Καλυτερα να προσεχεις σημερα!
-)

Γιωργος Κεντρωτης said...

Σωστός ο Ομπράντοβιτς, που είπε τα εξής: "Εδώ και 11 χρόνια ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα. Ας τελειώνουμε! Ολοι προσπαθούν να βρουν κάτι. Αλλά το ραντεβού είναι στο γήπεδο. Για όλους. Εκεί θα τους περιμένουμε. Πρόσωπο με πρόσωπο. Ας παίξουμε μπάσκετ. Εκεί τους περιμένουμε όλους. Όχι στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, στις εφημερίδες. Στο γήπεδο. Εκεί θα δω ποιος είναι έτοιμος να μας νικήσει. Ο Παναθηναϊκός πάντα μιλά στο γήπεδο όλα αυτά τα χρόνια".

Αλλάζουμε 2-3 λέξεις από όσα είπε: "Εδώ και 13 χρόνια ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα. Ας τελειώνουμε! Ολοι προσπαθούν να βρουν κάτι. Αλλά το ραντεβού είναι στο γήπεδο. Για όλους. Εκεί θα τους περιμένουμε. Πρόσωπο με πρόσωπο. Ας παίξουμε ποδόσφαιρο. Εκεί τους περιμένουμε όλους. Όχι στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, στις εφημερίδες. Στο γήπεδο. Εκεί θα δω ποιος είναι έτοιμος να μας νικήσει. Ο Ολυμπιακός πάντα μιλά στο γήπεδο όλα αυτά τα χρόνια".

Όπως είδες, φιλτάτη, δεν άλλαξα και πάρα πολλές λέξεις! Ξέρω ότι δεν θα συμφωνήσεις (σε όλα), και θα έχεις τους λόγους σου, αλλά έτσι είναι. Κι εγώ δεν συμφωνώ σε όλα όσα λέει ο Ζοτς, αλλά γενικώς μέλλον δίκιο έχει!

Καλή χρονιά και όλα καλά να σου πάνε.

Γιωργος Κεντρωτης said...

Όπου "μέλλον" στην τελευταία πρόταση του παραπάνω σχολίου, να διαβαστεί "μάλλον", παρακαλώ. Και πάλι τις καλύτερες ευχές μου.

Γιωργος Κεντρωτης said...

Το τελευταίο σου για τον Δρακουμέλ (που, όπως λένε, είναι...μπρ... δικός μας) σκίζει.

gatti said...

@coachp: Oύτε εμένα μου ήταν συμπαθής. Αλλά άστο τώρα, πια, έφυγε ο άνθρωπος. Και δυστυχώς έφυγε άδικα, χωρίς να έχει έρθει η ώρα του...

gatti said...

@Elpis Cameraman: Σα να έχεις δίκιο. Ηδη αρχίζω να μην αισθάνομαι πολύ καλά.

Αν και ειδικά ο Δρακουμέλ, όπως λέει και ο Λαζόπουλος, δύσκολα θα μας αφήσει χρόνους. Το πιθανότερο θα είναι να φτάσει τα 100 και μετά να μηδενίσει και να αρχίσει πάλι από την αρχή...

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Το περίμενα ότι κάποιος γαύρος θα πέσει στην ...παγίδα, αλλά δεν περίμενα να είσαι εσύ βρε Γιώργο!

Στην αλλαγή που έκανες συμφωνώ μόνο με τα περί του "ο καλύτερος θα αποδειχτεί στο γήπεδο".

Γιατί τα υπόλοιπα μας οδηγούν στην μεγάλη συζήτηση που κάνουμε χρόνια τώρα χωρίς να βρούμε άκρη.

Είναι ο Ολυμπιακός η καλύτερη ομάδα τα τελευταία 13 χρόνια; Το πιστεύεις αυτό; Δεν πήρε κανένα κάλπικο, πέτσινο, χάρτινο πρωτάθλημα;

Μπορεί να γίνει σύγκριση με τον μπασκετικό Παναθηναϊκό που αυτή η ανωτερότητά του έχει πιστοποιηθεί και "εκτός των τειχών" και έχει συνοδευτεί τα τελευταία 11 χρόνια ΚΑΙ με 4 Ευρωπαϊκά; ΄Η μήπως μπορούν να συγκριθούν στο θέαμα που προσφέρουν; Πώς γίνεται να μπουν στην ίδια ζυγαριά;

eforas said...

Καλή χρονιά! Πάμε γερά για δυο νίκες σήμερα και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

gatti said...

@eforas: Kαλή Χρονιά εφοράκο μου! Ο,τι επιθυμείς!!!


Δύο νίκες για μας (συν μία στο τηγάνι για την ΑΕΚ - δύσκολο από τον Μπάγεβιτς δεν περιμένω τίποτα, αλλα μπορεί ο ...Αγιος Ζίκο να κάνει το θαύμα του...) και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

:))))

ΠΑΝΟΣ said...

Πέτυχες διάνα με την κλωνοποίηση του Ζοτς. Όλοι το έχουμε σκεφτεί άπειρες φορές. Έναν για το μπάσκετ και έναν για το ποδόσφαιρο και κανείς δεν θα ξανασχοληθεί με προπονητές. Καλή σου μέρα.

fl@neur said...

Obradovic über alles! Δείχνει όχι μόνο ότι είναι μεγάλος προπονητής, αλλά και πραγματικός Ηγέτης στην ομάδα. Και απλώς βάζει τα πράγματα στη θέση τους, δηλ. στο γήπεδο, στον αγώνα, στις ομάδες. Τα υπόλοιπα είναι για τα ΑΡΔ!
Τα ποδοσφαιρικά, ας περιμένουμε λίγο, αλλά ακόμα κι αν όλα πάνε καλά, ο δρόμος είναι μακρύς.
Κι όσο για τον Κακαουνάκη, ουδέν σχόλιον!

Ντεμης said...

Ομολογώ με λύπη πως κι εγώ αυτό σκέφτηκα ακούγοντας τις δηλώσεις Ζοτς. Σαν να μιλά γαύρος για τον Γαύρο. Πολλή αλαζονία βρε παιδί μου.... Και να είσαι ο καλύτερος δεν χρειάζεται να το λες έτσι άκομψα ο ίδιος, άσε να το πουν άλλοι.
Για τον Κακαουνάκη συμφωνώ μαζί σου. Τι το΄θελε κι αυτός να πάει σε τέτοιο νοσοκομείο;.... Καλό Παράδεισο ο άνθρωπος (ούτε εγώ τον συμπαθούσα - φυσικά)

ΥΓ: βλέπω το Οσφπ-ΑΕΚ. Ημίχρονο. Και περιμένω ποστ σου. Βρε τους κερατάδες, να επικυρώσουν αυτό το οφ-σάιντ γκολ;! Αλλά κι ο Σκόκο! Πήρε μπρος! Αν υποψιαστώ (ως χήρα Μίτση) ότι δίνει παράσταση για το νέο του αφεντικό, θα πεθααάνω, χαχά!

pensierix said...

O,τι βλακείες κι αν λένε στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις, το γκολ του γάβρου για μένα είναι αντικανονικό διότι ο Μήτρογλου κινείται προς τη μπάλα κι επηρεάζει τη φάση. Ο βλάκας ο Καρμοίρης στο ΣΚΑΙ το μόνο που είχε να πει ήταν ότι ο κάγκουρας δεν ακουμπάει τη μπάλα και άρα το γκολ είναι κανονικό. Τουμπεκί για το θέατρο του παραλόγου που παίχτηκε, με μίνι συμβούλιο(μαζί με τον τέταρτο!!!!) των διαιτητών προκειμένου να κατακυρωθεί το γκολ. Τι βλάκας, Θεέ μου! Ευτυχώς ο Ζοτς στο Βερολίνο κατάλαβε αμέσως με ποιον είχε να κάνει και τον έστειλε αδιάβαστο...

greektrick said...

Χρόνια Πολλά σε όλους. Δεν σας φαίνεται παράλογο που πανηγύρησε, ως σκόρερ!, το γκολ ο Μήτρογλου, ο οποίος όμως θεωρήθηκε ότι δεν ακούμπησε τη μπάλα άρα δεν επιρέαζε τη φάση?

island said...

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣςςςςςςς... τώρα μιλάει το παλτό, ο άμπαλος, ο κουτσός, ο ακριβότερος από ότι αξίζει, ο χασογκόλης, ο Τζιπρίλαρος.


ΣΣΣΣΣΣΣςςςςςςςς... τώρα μιλάει ο Γκαστόνε, ο τυχερός προπονητής που πολλά από όσα κέρδισε δεν τα άξιζε αλλά είπαμε πως είναι τυχερός, ο ευνοούμενος από τη διαιτησία.

Γατί,,, ακόμα η καινούρια ανάρτηση;;;; :P

paoad said...

@gatti

εγώ δεν είπα τίποτα!!

:))

paoad said...

Ο Ζοτς μίλησε, o Scocco μίλησε, η ΑΕΚ μίλησε, ο Djibril- αυτός κι αν μίλησε...!

Το γατάκι πότε θα μιλήσει;;;

Γιωργος Κεντρωτης said...

Συμβαίνουν αυτά, φιλτάτη, που ζήσαμε σήμερα στο Καραϊσκάκη. Το σκορ αδικεί την ΑΕΚ, που έχασε κάμποσες ευκαιρίες για γκολ, ενώ εμείς δημιουργήσαμε την πρώτη στο 92! Χαίρε (κυριολεκτικώς).

gatti said...

@Πάνος: H κλωνοποίηση του Ζοτς νομίζω ότι είναι ο διακαής πόθος όλων των Παναθηναϊκών. Να τον έχουμε για πάντα και σε όλα τα τμήματα του συλλόγου! :)))

gatti said...

@fl@neur: Πάνω από όλα ο Ομπράντοβιτς είναι μια μεγάλη προσωπικότητα. Πρώτα αυτό και μετά μεγάλος προπονητής. Και αυτό που λέει είναι το σωστό. Αν νομίζετε ότι είστε καλύτεροι ελάτε να το αποδείξετε στο γήπεδο! Εκεί όπου κρίνονται όλα!

Είναι μακρύς ο δρόμος στα ποδοσφαιρικά συμφωνώ, αλλά προς το παρόν τον διασχίζουμε με κέφι! :))

gatti said...

@Ντέμης: Δεν νομίζω ότι είναι αλαζονικές οι δηλώσεις του Ομπράντοβιτς Ντέμη μου. Πιστεύω επειδή λίγο - πολύ τόσο καιρό τον έχουμε καταλάβει πώς σκέφτεται, ότι με αυτές τις δηλώσεις προκαλεί πρώτα απ΄ όλα τον ίδιο τον εαυτό του να σταθεί στο ίδιο υψηλό επίπεδο με αυτό που στέκεται τόσα χρόνια. Αλλωστε δεν είπε κάτι που δεν είναι αλήθεια. Ο Παναθηναϊκός του μπάσκετ ΕΙΝΑΙ η καλύτερη ομάδα και αυτό το παραδέχονται όλοι εντός και εκτός των τειχών. Ολοι πλην Ολυμπιακού...

Το ποστάκι άργησε αλλά ήρθε! Δουλεύω βρε στις ελληνικές αργίες, μόνο στις αμερικάνικες κάθομαι. Και δουλεύω απόγευμα προς βραδάκι.

Η αλήθεια είναι ότι μου πέρασε κι εμένα από το μυαλό ότι ο Σκόκο δίνει ...παράσταση! Μια φορά πρώτα απ΄ όλα για την πάρτη του έπαιξε! Αλλά δεν σας χάλασε αυτό! :)))

(Oύτε εμάς, βέβαια...).

gatti said...

@pensierix: Kαι για μένα αντικανονικό είναι το γκολ. Και βέβαια ο Μήτρογλου επηρρεάζει τη φάση. Επρεπε όμως να ακούσεις τη βεβαιότητα του Χελάκη για το πόσο κανονικό ήταν το γκολ. Δεν το διαπραγματευόταν καθόλου. Ο ...γκουρού μίλησε!

Αμα αντέχεις να ακούς Καρμοίρη, έχεις πολύ μεγαλύτερες αντοχές από μένα.

gatti said...

@greektrick: Kαλή Χρονιά με υγεία!

Παράλογο μπορεί να φαίνεται, αλλά επειδή πρόκειται για τον Μήτρογλου, ...δικαιολογείται! :)))

gatti said...

@island: ΕΤΣΙ ...μιλάει ο Τζιμπρίλ! :)))

και βέβαια...

ΕΤΣΙ ...μιλάει ο Ζέλικο! ;))))

Aμάν βρε Νησάκι, με τη νέα ανάρτηση! Κι εσύ; :)))

gatti said...

@paoad: Aυτό έλειπε να πεις κιόλας!!!

Μίλησε βρε και το γατί, μίλησε!

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Οντως συμβαίνουν, Γιώργο! Και είναι τόσο ωραίο όταν συμβαίνουν! :))

Γιωργος Κεντρωτης said...

Βεβαίως και είναι ωραίο, όταν συμβαίνουν. Εγώ, καλή μου, δεν χάνω (σχεδόν ποτέ) την ψυχραιμία μου. Την καλημέρα μου.