Tuesday, January 12, 2010

Ζίκο, ο ...αναξιοπρεπής


Είδανε οι δημοσιογράφοι ότι ο Ζίκο δεν φεύγει με το ...καλό παρά το ότι οι ίδιοι έχουν αποδυθεί σε μια τεράστια και ενορχηστρωμένη προσπάθεια απαξίωσής του εδώ και καιρό για να πείσουν και τον τελευταίο γαύρο πόσο άσχετος και μυρουδιάς είναι (και πως δεν φταίει καθόλου ο θείος για τα χάλια της ομάδας) και πιάσανε τα μεγάλα μέσα.

Επειδή ο Βραζιλιάνος κάνει τον ...Κινέζο και δεν ιδρώνει το αφτί του με όσα λέγονται και γράφονται και προκειμένου να ξηλωθεί ο Χόχος για να απαλλαγεί από αυτόν το πήγανε ακόμα πιο μακριά. Καλά λένε δεν έχει αξιοπρέπεια κοτζάμ Ζίκο να σηκωθεί και να φύγει μόνος του; Τι περιμένει; Βάζει την αξιοπρέπειά του κάτω από την αποζημίωση;

Ρε τι λέτε ρε; Δηλαδή επειδή έχει βγάλει λεφτά ο Ζίκο στην ζωή του πρέπει να τα χαρίσει τώρα στον γαύρο τα λεφτά της αποζημίωσης; Και τότε τι λόγο ύπαρξης έχουν τα συμβόλαια; Πλάκα κάνετε;


O άλλος πάλι ο Νικολακόπουλος, δεν είχε τι να γράψει σήμερα, αφού το θέμα του Ζίκο το έχει εξαντλήσει και απλά περιμένει την επιστροφή του Χόχου για να σουτάρει τη Βραζιλιάνο και είπε να ασχοληθεί με τον Μήτρογλου. Τον οποίο λέει "έφαγε" (τραυμάτισε δηλαδή) παίκτης του Παναθηναϊκού. Και ποιος τον "έφαγε"; Ο Μελίσσης! Πστ, πού είσαι Κνικ πρόσεξε λίγο όταν αναφέρεσαι στον Μελίσση γιατί ξέρεις ποιο είναι το παρατσούκλι του ε; Μπόκολης! You know Bokolis? Για να μην πάθεις καμιά ζημιά, γι΄ αυτό το λέω...


Δεν είμαι καλά καθόλου καλά
Δεν είμαι καλά μου λείπεις πολύ
Κι όλο πονάω
Δεν είμαι καλά καθόλου καλά
Για σένα μιλάω
(Τι; Για ποιο αίσθημα ρε σεις;
για τη μεταγραφή του μιλάει!)

Στην ΑΕΚ πάλι ο Σκόκο λέει δεν είναι καλά. Ετσι είπε ο μάνατζέρ του. Οτι δεν νοιώθει καλά στην ΑΕΚ. Ενώ άμα πάει κάπου αλλού θα νοιώσει καλύτερα πα να πει. Κατάλαβες τώρα τι σημαίνει αυτό. Το ξεπούλημα άρχισε. Ο,τι χαρήκανε χαρήκανε οι ΑΕΚτζήδες. Κερδίσανε και τον γαύρο, δεν έχουν παράπονο για φέτος. Τώρα θα αρχίσουνε να δίνουν τους παίκτες μπιρ παρά για να βγάλουνε όπως όπως τη χρονιά. Γιατί μη κοιτάς που το διαψεύσανε και λένε ότι δεν θα πάει πουθενά ο Αργεντίνος. Αυτά είναι για τα μάτια του κόσμου. Οσο για το πού θα πάει ο υδραυλικός; Για εμάς έλεγαν, αλλά μάλλον στον γαύρο έχει κλείσει, εκεί άλλωστε χρειάζονται υδραυλικό επειγόντως.


Κατά τ΄ άλλα, ο Νοτιάς κόβει πρωτοχρονιάτικες πίτες στην Aστόρια με τους οπαδούς της ΑΕΚ στη Νέα Υόρκη. Ηθελα να ήξερα τι τους είπε για όλη την κατάσταση στην ομάδα; Οτι όλα είναι καλά, όλα είναι ανθηρά;


Scratch: Στον κόσμο του ο Ντάρμπισαϊρ. "Γιατί να φύγει ο Ζίκο", αναρωτήθηκε...

Scratch 1: Τι θα πει γιατί δεν έχω κάτι για τον Παναθηναϊκό; Δεν έχετε ακούσει το no news good news;

Και για το τέλος, πάρτε και μια φωτογραφία του Μπέκαμ που άλλαξε σορτσάκι στη διάρκεια του αγώνα της Μίλαν με τη Γιουβέντους και πρόσφερε δωρεάν οφθαλμόλουτρο. Γιατί το άλλαξε, θα σας γελάσω. Σκίστηκε το άλλο; Λερώθηκε; Ποιος ξέρει... (Και ποιος νοιάζεται στην τελική...)


24 comments:

Nick Triantos said...

Aytos o Scocco einai malakas telika. Mazi kai o manager tou.

O monos tropos na epairve metagrafh ston Olympiakos qa htav va servotav alla phge kai ekane to paixvidi ths xronias.

Avte twra va ton poulhsoun. Kai na Qeloun dev mporoun giati Qa tous kremasoun.

Qes metagrafh kyrie Scocco ston Olympiako? Kane ton kinezo agwvisgthka. Qa syxthrhsei o Bajevic, Qa syxthrhsei kai o kosmos, kai exeis fygei avetos.

Apla pragmata. Twra de pisteyw na paei pouqena.

gatti said...

@Nick Triantos: H αλήθεια είναι ότι αν ήθελε μεταγραφή στο γαύρο χωρίς να ξεσηκώσει τον κόσμο, έπρεπε να το πάει στο λάου λάου. Αλλά προφανώς ήθελε να δείξει στους γαύρους τι αξίζει. Θα του έχουνε σφυρίξει φαίνεται ότι ο γαύρος όποιον παίκτη του κλείνει το σπίτι τον αγοράζει σαν τρελός.

Μπορεί και να τον πουλήσουν. Εχουν μεγάλες ανάγκες και ίσως και κάποιοι από τους οπαδούς τους ξενέρωσαν με τον παίκτη μετά τις δηλώσεις του μάνατζέρ του.

Εξάλλου, στην κατάσταση που είναι η ΑΕΚ αυτό τον καιρό, οι οπαδοί τα έχουν δει όλα. Ενα παραπάνω δεν θα τους κάνει ιδιαίτερη εντύπωση.

Nick Triantos said...

@gatti,

Pisteyw oti, aytos o manager tou de bghke tyxaia kai eipe oti eipe. Gia na kanei tetoies dhlwseis dhmosia profavws to exei syzhthsei prwta se proswpiko epipedo kai eisepra3e arvhsh. Opote to ebgale sth fora profavws giati pisteyei oti Q' askhsei piesh. Twra me poion tropo, enas Qeos 3erei giati tetoies metagrafes dev tis kaneis mesw MME giati Qa kseshkwQei o opados.

gatti said...

@Nick Triantos: Εχεις δίκιο. Οταν βγαίνει ο μάνατζερ ενός παίκτη και "κελαηδάει" στον Τύπο, το πιθανότερο είναι πως δεν του βγήκαν τα πράγματα όπως τα ήθελε στην προσωπική συζήτησή του με τους διοικούντες.

Από την άλλη, στην ΑΕΚ το μόνο βέβαιο είναι πως δεν ξέρουν τι θέλουν. Κι αν αρνήθηκαν δεν είναι επειδή θεωρούν τον Σκόκο υπερπολύτιμο και αναντικατάστατο. Τις αντιδράσεις του κόσμου φοβούνται, αλλιώς θα τον είχαν ξεπουλήσει ήδη από καιρό. Και αυτόν και μερικούς ακόμα...

Εχει πλάκα όμως ο μάνατζερ. Αφού
χαρακτηρίζει αναχρονιστική την Ελλάδα σε θέματα μεταγραφών παικτών από τη μια μεγάλη ομάδα στην άλλη, προτρέπει την ΑΕΚ να γίνει ...πιονέρισσα της μετάβασης στη νέα εποχή που θα την φέρει πιο κοντά στην προηγμένη ποδοσφαιρικά Ευρώπη, αρχίζοντας (τι βολικό...) από τον δικό του παίκτη.

greektrick said...

@Nick: Καλημέρα. Δεν έχει ελληνικά το keyboard σου? (shift+alt . . . you know)

Γιώργος Τ. said...

Τα 2 τελευταία χρόνια ο Νικολακόπουλος έχει ξεπεράσει κάθε όριο.. Έχει γίνει εμετικός και έχει κάνει εμετική και την εφημερίδα του, την οποία θυμάμαι με μια κάποια συμπάθεια.. Πλέον, χαζεύω τα πρωτοσέλιδά της για να γελάσω με τα καραγκιοζιλίκια που γράφει..
Στο συγκεκριμένο άρθρο, γράφει κατ' αρχάς ότι ο Μήτρογλου είχε από πριν ενοχλήσεις (σε σημείο να παίζεται να μην παίξει) και τελικά τραυματίστηκε.. Δηλαδή, θα πρέπει να μην μαρκάρεται?? Πετάει και έναν τίτλο πιασάρικο για να ψαρώσουν τα γαυροπρόβατα και η δουλειά του έγινε. Μπράβο Νικολακόπουλε.. Τιμείς το επάγγελμά σου!
Το άλλο το αστείο με τους γαύρους είναι ότι (μερικοί) δεν μπορούν να καταλάβουν ότι λεφτά δεν υπάρχουν.. Δεν καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχουν ούτε καν για να διώξουν τον Ζίκο, περιμένουν και παικταράδες για μεταγραφή.. Τον Σκόκο δεν πιστεύω να τον πάρουν.. Από την άλλη πάλι, δεν θα με χαλούσε καθόλου στον Παναθηναϊκό, αλλά θα προτιμούσα κάποιον ακόμα καλύτερο...

Γιωργος Κεντρωτης said...

Ο Ζίκο θα τα "φάει" του Προέδρου μας τα φράγκα. Δεν είναι κανά παιδάκι. Ο Ντάρμπυσιρ έχει δίκιο - αλλά, βλέπεις, ο άνθρωπος είναι από αλλού, από πολιτισμένη χώρα. Φοβάμαι μην την πληρώσει την αθώα και σωστή κουβέντα που είπε, γιατί ότρι και αν λέτε εσείς, ειναι πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Καλημέρα, φιλτάτη.

gatti said...

@Γιώργος Τ.: Εχεις δίκιο. Εχει ξεφύγει τελείως ο Νικολακόπουλος. Κάποτε ήταν κάπως συγκρατημένος, τώρα όντως έχει γίνει εμετικός (αλλά και γραφικός παράλληλα). Και είναι γεγονός ότι συμπαρασύρει και το "Φως" που παλαιότερα κρατούσε κάποιο επίπεδο (οπαδική μεν αλλά καμία σχέση με τα καφριλίκια του "Πρωταθλητή"). Τώρα πια έχει πάρει κι αυτό την κατηφόρα.

Εχει γράψει πολλές γραφικότητες μέχρι τώρα αλλά αυτό με τον Μελίσση πρέπει να προταθεί για βραβείο. Οπως το λες, δεν θα πρέπει να τον μαρκάρει κανείς τον Κάγκουρα (και κανέναν παίκτη του γαύρου) και αν τον μαρκάρει θα ψάχνουμε να βρούμε τι σχέση έχει αυτός που τον μάρκαρε με τον Παναθηναϊκό.

Ο θείος "πληρώνει" τις επιλογές του προγονού, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Ας πρόσεχε όταν έβγαζε προς τα έξω τις τρελές γνώσεις του έτερου σαββο-υιού επαινώντας τον για όσα γνωρίζει για αγγλικό και λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο.

Λεφτά δεν ξέρω αν έχει, φαντάζομαι για την πάρτη του έχει, για τον γαύρο δεν διαθέτει. Είναι βέβαια απορίας άξιον πώς δεν ξοδεύει ακόμα και τώρα που μπήκε και ο Λαυρεντιάδης.

Για τον Σκόκο δυσκόλεψε τώρα που ξεσηκώθηκαν οι ΑΕΚτζήδες. Είδες πώς βγήκε σήμερα το "Σκορ" με τις δηλώσεις Χατζηχρήστου; ("Κατάληψη στο σπίτι όποιου υπογράψει πωλητήριο για Σκόκο"). Για μας δεν νομίζω πια να "παίζει" περίπτωση Σκόκο, δεν έχω πειστεί κιόλας πως θα ήταν κατάλληλη περίπτωση για τον Παναθηναϊκό.

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Και καλά θα κάνει ο Ζίκο. Από πότε όταν κάποιος έχει λεφτά θα πρέπει να χαρίσει αυτά που προβλέπει το συμβόλαιό του; Ειδικά όταν τού συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο που συμπεριφέρονται τελευταία στον Βραζιλιάνο; Και ο τεντάς καλά θα κάνει να πάει στη ΦΙΦΑ αν εμείς δεν τού δίνουμε τα λεφτά της αποζημίωσής του. Αυτά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Οσο για τον Ντάρμπι, δεν νομίζω να πληρώσει τίποτα. Ολοι αντιλαμβάνονται ότι το εγγλεζάκι έχει μια διαφορά φάσης, οπότε έχει το ακαταλόγιστο. Είναι και πιο αθώο, μέχρι να καταλάβει τι "παίζει" στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα έχει λήξει το συμβόλαιό του!

Καλημέρα!

Unknown said...

Αγαπητό gatti γιατί ασχολείσαι με αυτόν τον Βέργη, τον τενεκέ, τον αχυράνθρωπο που τον έχουν βάλει στο goal να παριστάνει τον εκδότη;
Τα γραπτά του σε απλοϊκότητα και αφέλεια ξεπερνούν ακόμα και μαθητή Γυμνασίου ενώ δεν είναι τυχαίο ότι έχει ραδιοφωνική εκπομπή με τον έτερο τενεκέ των ερτζιανών, τον Ασημακόπουλο. Για τον Νικολακόπουλο, τι να πεις; Δεν πηγαίνει ποτέ στο γήπεδο λόγω αγοραφοβίας αλλά κατά τα άλλα κάνει τον αναλυτή. Ας είναι καλά το Das Leben der Anderen για να καταλαβαίνει και λίγο ο κόσμος ότι τι σημαίνει ρουφ.

4minister said...

Κάμνετε λάθος. Μια χαρά τα καταφέρνει ο Νικολακό σαν αγκιτάτορας. Ορίστε πως νομίζω ότι δουλεύει το κόλπο γκρόσο.

Θέλει να κάνει ο Πρακτοράκος ανώδυνη δημοσκόπηση; Γράφει ο λακές του ότι δήθεν νομίζει ότι ο Χόχος σκέπτεται αυτό. Τον κράζουν στα ράδια και στο διαδίκτυο; Ματαβγαίνει και λέει ότι το ξανασκέφτηκε και μάλλον κάτι άλλο σκέπτεται ο Πρόεδρος.

Σε άλλη φάση, προκειμένου να ψηθούν τα πρόβατα, γράφει ο Νικολακό επί μέρες κάτι και μόλις γίνει πράξη απ' τον Πρακτοράκο, όλοι ανακουφίζονται που επιτέλους δόθηκε λύση. Κανένα πρόβατο δεν σκέπτεται εκείνη τη στιγμή αν αυτή είναι η ενδεδειγμένη λύση.

Elpis Cameraman said...

Ο Μπεκαμ δεν φορουσε στριγκ εκεινη τη βραδια;

Μάγος said...

@trhyralas:σοβαρά ισχυεί αυτο για τον Νικολακό(αγοροφοβία?)...

@4iminister:Ο Σώκρατες όταν έχει ένα κάρο πρωτοεγράτες στην κόκκινη προπαγάνδα των ΜΜΕ δεν χρειάζεται "δημοσκοπήσεις" ώστε να ξέρει ποίο είναι το αρεστό στον κόσμο.Ο Σώκρατες μέσω αυτών των προπαγανδιστών μπορεί να πείσει ποιό είναι το σωστό για τον Ολυμπιακό!.
Χθές παρεπιπτόντως κάπου είδα το κείμενο που είχε γράψει κάποτε ο Νικολακό που λεγόταν :Μήτρογλου Ή Σισσέ.Μα Μήτρογλου!.(χαχα)

gatti said...

@Thrylaras: Mα είναι να μην ασχοληθείς με όλους αυτούς όταν γράφουν αυτά που γράφουν; Οι Βέργης και Ασημακόπουλος παίζουν ένα "ρόλο". Ο ένας απηχεί και καλά το λαϊκό αίσθημα και ο άλλος πάει κόντρα στο ρεύμα. Ο Νικολακόπουλος όμως είναι αποκλειστικά δικό σας επίτευγμα. Αν δεν υπήρχαν πρόβατα να να τον διαβάσουν δεν θα είχε λόγο ύπαρξης στο χώρο...

gatti said...

@4minister: Λες να λειτουργεί έτσι ο Κνικ; Πολύ ψαγμένο το βρίσκω!

gatti said...

@Elpis Cameraman: Επιτέλους και κάποιος που πρόσεξε τον Μπέκαμ! :))

Νομίζω ότι του το είχε πάρει πίσω το στρινγκ η Βικτόρια...

gatti said...

@Μαγος: Kαλώς τον!

Πιστεύω ότι την αγοραφοβία ο Κνικ την απέκτησε από την στιγμή που τον ξυλοφόρτωσαν. Από τότε μόλις δει μάζωξη τριών ατόμων και πάνω τον πιάνει πανικός.

paoad said...

@pensierix

Να βλέπω τα χεράκια.. άσε τα σαλιαρίσματα με bgt και koutavaki.. τι το κάναμε εδώ american bar.. K αριστερο κ δεξί κ μένουμε, μένουμε, μένουμε.

http://www.youtube.com/watch?v=7IiLZ0dvDWU

paoad said...

"Και για το τέλος, πάρτε και μια φωτογραφία του Μπέκαμ που άλλαξε σορτσάκι στη διάρκεια του αγώνα της Μίλαν με τη Γιουβέντους και πρόσφερε δωρεάν οφθαλμόλουτρο."

Οφθαλμόλουτρο;;;; με τον Μπέκαμ;;

Όπως καταλαβαίνεις, εδω προκύπτουν 2 ζητήματα...

Ζήτημα 1- Αισθητικής. Μία μου λές γλυκούλη τον άλλο τον περίεργο... τώρα μας παρουσιάζει τον Μπέκαμ για οφθαλμόλουτρο... Έλεος. Σε λίγο θα γράψεις και για τ αγόρια του πίσω δρόμου =(πόρτας).!!!
:)))

Ζήτημα 2- Ανδρισμού. Κ γιατί, αν επιτρέπεται, επέλεξες τον Μπέκαμ για "οφθαλμόλουτρο"; Υπονοείς κάτι για τα αρσενικά αυτού του μπλογκ; εε;; Οκ, δεν υπολογίζεις τα αρσενικά... Δεν σέβεσαι ούτε την ίδια σου την στήλη που, κατα καιρούς, έχει φιλοξενήσει κοτζάμ προσωπικότητες;

Αισθάνομαι θιγμένος.

pensierix said...

Ο Βέργης γράφει λες και θα βάλει από την τσέπη του την αποζημίωση. Αντί να ασχοληθεί με το συνάφι του που έχει καταντήσει φερέφωνο που χασκογελάει στις συνεντεύξεις τύπου του Θείου, που απαξιώνει και θεοποιεί ανάλογα με τα συμφέροντα του Προέδρου, παραδίδει μαθήματα αξιοπρέπειας στο Ζίκο. Φαντάζομαι ότι αν στο ραδιόφωνο ή στην εφημερίδα του έκαναν το βίο αβίωτο για να τον αναγκάσουν να παραιτηθεί, αυτός θα τους πέταγε στα μούτρα την αποζημίωση γιατί είναι αξιοπρεπής...Πολυ ενδιαφέρον το σκεπτικό του, που ορίζει την αξιοπρεπή στάση με βάση τα λεφτά που έχει ο Ζίκο στην τράπεζα. Δεν φταίει το αφεντικό και οι πρακτικές του, φταίει ο εργαζόμενος που είναι αναξιοπρεπής επειδή έχει πολλά λεφτά και δεν πρέπει να ζητάει κι άλλα.

Ο Νικολακόπουλος παλιά με εκνεύριζε, πλέον η γραφική κουτοπονηριά του με διασκεδάζει. Ειδικά το εξυπνακίστικο στυλάκι "αφήνω αιχμές χωρίς να γίνομαι σαφής για να έχω τον κώλο μου καλυμμένο" είναι όλα τα λεφτά! "Δεν λέω ότι ο Μελίσσης το έκανε επίτηδες, απλά αναφέρω ότι πρώην παίκτης του ΠΑΟ χτύπησε τον Μήτρογλου". Πιο επικίνδυνοι είναι οι κόκκινοι στρατιώτες που το παίζουν αντικειμενικοι, παρά ο Νικολακό. Ο "καμμένος" που παίρνει στα σοβαρά αυτό τον τύπο, είναι εκ των πραγμάτων σε κατάσταση μη αναστρέψιμη. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξυπνήσει. Απλά βρήκε έναν που σκέφτεται όπως κι αυτός, κι αν δεν θα είναι ο Νικολακόπουλος, θα βρει κάποιον άλλο για να τον αντικαταστήσει.

gatti said...

@paoad: Aν και θα έπρεπε να αγνοήσω το αλλού γι΄ αλλού σχόλιό σου, θα σηκώσω το γάντι.

Οφθαλμόλουτρο πρόσφερε στον κόσμο που βρισκόταν στο γήπεδο. Σ΄ αυτόν αναφερόμουν, διάβασε πιο προσεκτικά αυτό που copypast-άρισες. Κι αν δεν το ξέρεις ο Μπέκαμ αρέσει σε πολλές γυναίκες όπως επίσης και σε πολλούς gay, επομένως ο αριθμός των θαυμαστών του δεν μπορεί να θεωρηθεί αμελητέος και ό,τι κάνει είναι είδηση.

Ζήτημα 1. Ζήτημα αισθητικής για ποιον; Εχω δηλώσει επανειλημμένα πως δεν μου αρέσει ο Μπέκαμ (μάλλον δεν παρακολουθείς προσεκτικά το blog που σε ...ανέδειξε!). Σε ποιον γλυκούλη αναφέρεσαι; Γιατί αν θυμάμαι καλά έτσι έχω πει τόσο τον coachp όσο και σένα (μήπως έχω πει και καναν άλλο και δεν θυμάμαι;). Και ΦΥΣΙΚΑ θα γράψω και για τα αγόρια του πίσω ...δρόμου, ήδη στο επόμενο ποστ έχω θέμα για τον Ντάτολο! :p

Zήτημα 2. Οπως θα έπρεπε να έχεις καταλάβει (τι ψάχνω κι εγώ τώρα...) στο blog προσπαθώ να παρακολουθώ όσο γίνεται την επικαιρότητα. Και στην επικαιρότητα χθες ήταν το σορτσάκι του Μπέκαμ. Προσωπικά θα προτιμούσα να ήταν το σορτσάκι του Σισέ, αλλά δεν ήταν. Τι να κάνουμε τώρα...

Τι θιγμένος, μου λες. Εσύ τελείς εν συγχύσει!

gatti said...

@pensierix: Πραγματικά έτσι είναι! Λες και θα τα πληρώσει αυτός τα λεφτά της αποζημίωσης κάνει. Οσο γι΄ αυτό που λες περί παραίτησης, το είπε έτσι ακριβώς τις προάλλες. Οταν τού θύμισαν
με αφορμή την μεροληπτική μετάδοση της ΕΡΤ στο ντέρμπι, ότι υπήρξε κι αυτός μέλος της ΕΡΑ, απάντησε: "Nα μη μου τα λέτε εμένα, εγώ μόλις διαφώνησα με την πολιτική της ΕΡΑ πήρα το καπέλο μου και έφυγα. Και έτσι θα λειτουργώ κάθε φορά που κάτι δεν με εκφράζει".

Ναι, δώσε μας το μισθό σου μεγάλε, για να το παίξουμε large και εμείς και χιλιάδες άλλοι εργαζόμενοι, εγκλωβισμένοι σε δουλειές που δεν τους εκφράζουν, αλλά που δεν μπορούν και να τις παρατήσουν γιατί τίθεται θέμα επιβίωσης και δεν έχουν να σκεφτούν μόνο τον εαυτό τους αλλά έχουν και μια οικογένεια που εξαρτάται από αυτούς.

(Ασε που δεν ξέρουμε και τις λεπτομέρειες της αποχώρησής του από την ΕΡΑ και μπορεί κάλλιστα να είναι φιδέμπορας - να τον "έφυγαν" ας πούμε και όχι να έφυγε μόνος του).

Οσο για τον Κνικ κι εγώ προσπαθώ να τον δω μόνο ως ένα στοιχείο φολκλόρ, αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα. Είναι φορές που με εκνευρίζει αφάνταστα, παρόλο που ξέρω ότι απευθύνεται στα πρόβατα και δεν θα έπρεπε να δίνω σημασία σ΄ αυτά που γράφει...

4minister said...

Και έτσι και γιουβέτσι και κοτέτσι και κοκορέτσι λειτουργεί ο Λακές. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εξυπνάδα, αρκεί να μελετήσεις τα καλά εγχειρίδια προπαγάνδας. Όπου ο Πρακτοράκος έχει αμέριστη πρόσβαση. Εδώ μέχρι μέλος της κυβέρνησης του Βουνού υπάρχει στο σόι ...

gatti said...

@4minister: Καλά, εννοείται ότι τα εγχειρίδια της προπαγάνδας τα παίζει στα δάχτυλα ο Κρόκους!