Tuesday, January 19, 2010

Και για τα ντέρμπι εμπιστευόμαστε τον Μπάντοβιτς!

Ηρθε η ώρα μου...


...και η δική μας!


Scratch: Η απόλυση Ζίκο σημαίνει ένα και μόνο πράγμα: O θείος δεν πετάει λευκή πετσέτα για τον τίτλο. Ψάχνει για δεύτερη φορά το "ηλεκτροσόκ" που θα ξυπνήσει την ομάδα. Kαι δεν είναι τυχαίο που το κάνει ξανά πριν από ντέρμπι.


Scratch 1:
Πού να φτουρήσει ο καρπουζοψαράς από το Εστορίλ μπροστά στον γάτο τον Σέρβο και την αλεπού τον Νινιάδη;


Scratch 2:
To είπε χθες και ο Σάββας: "Aκόμα δεν έχει χαθεί τίποτα". Ρε λες να γυρίσει και το μαντρόσκυλο στην ομάδα; Ετσι κι αλλιώς ο λόγος που απομακρύνθηκε ήταν ότι δεν τον ήθελε ο Ζίκο. Ετσι δεν είπε;


Scratch 3: Πάλι με μαθητευόμενους μάγους θα τη βγάλει ο Χόχος. Κι αν του κάτσει;


Scratch 4: Αν δεν του κάτσει βέβαια μην περιμένει κανείς να τα βάλουν οι ΑΡΔ με τον θείο. Με τον εγκληματία Βραζιλιάνο θα τα βάλουν που κατάστρεψε την ομάδα. Τι να σου κάνει και ο Μπάντοβιτς; Ενας πιστός αλλά άπειρος στρατιώτης της ομάδας είναι.


Scratch 5: Ζίκο(υυυυυυυυ)! Σε ποια χώρα είπαμε ότι οι ομάδες αλλάζουν προπονητές σαν τα πουκάμισα;


Scratch 6: Μπεεεεεεεεεεεεεεε. Μπεεεεεεεεεεεεε λέμε!!!


Scratch 7: Τέτοια φαρμακομ**να ομάδα σαν την Καβάλα δεν πρέπει να υπάρχει άλλη! Χηνάρι στον πρώτο γύρο, τέλος ο Κετσπάγια. Χηνάρι στο δεύτερο γύρο, τέλος ο Ζίκο. Πάλι καλά δηλαδή που δεν έτυχε αντίπαλος του γαύρου σε κανα κύπελλο, γιατί θα είχε φάει και τον Μπάντοβιτς!

***

EDIT: Αλέξη (Τζόρβα) τα έμαθες τα νέα; Από αεροβόλο χτυπήθηκες μεν, αλλά όχι στο Καραϊσκάκη ρε παλιομπαγάσα! Αλλού έγινε η ζημιά και πήγες να κατηγορήσεις αυτά τα αθώα πλάσματα της θύρας 7. Ετσι είπε ο Μόραλης πριν λίγο στον "Σέντρα" όταν του είπαν πως υπάρχει ιατροδικαστική γνωμάτευση ότι χτυπήθηκες από αεροβόλο.

- Παραποιείτε την πραγματικότητα (λέει στους Ασημακοπουλο-βέργηδες). Η ιατροδικαστική γνωμάτευση λέει ότι ο Τζόρβας χτυπήθηκε από αεροβόλο. Οχι ότι χτυπήθηκε στο γήπεδο.

Είναι ωραίοι ρε οι γαύροι!

117 comments:

koutavaki said...

Τι εννοείς όταν λες ότι ο θείος δεν πετάει λευκή πετσέτα???Έπρεπε να τον έχει στείλει εδώ και τρεις αγωνιστικές!!!Άντε δύο.Και τον εμπιστεύεται για το ντέρμπι λες ε?Και καλά,για τον πάγκο βρήκε,για το άλλο το πράσινο το παραλληλόγραμμο που είναι παραμέσα?Τίποτα?Και θα τραβηχτούνε και στα δικαστήρια όπως φαίνεται.Κάνε τέτοια Σώκο να ασχολούνται όλοι με σας!!!Άλλο που δε θέλουμε!
Υ.Γ.:Μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα τους διώξει κι αυτούς και θα πάρει το Φατίχ Τερίμ.Για παν ενδεχόμενο θα τον διώξει πριν τον μεταξύ μας αγώνα,όπου πάλι θα κάτσει στον πάγκο ο Μπάντοβιτς,ο οποίος φεύγει στα καπάκια και μέχρι το τέλος της σεζόν αναλαμβάνει ο Αλέφαντος.Deja vu!

gatti said...

@koutavaki: Aυτό ακριβώς εννοώ. Η μη αντίδρασή του μέχρι τώρα έδειχνε πως έχει αποδεχτεί ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι χαμένο.

Μη τον παίρνεις μετρητοίς τον τίτλο βρε! Λογοπαίγνιο έκανα επειδή και στον πρώτο γύρο πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ ο θείος έδιωξε τον Τιμούρη και έβαλε τον Μπάντοβιτς.

Συνηθισμένος είναι ο θείος να τραβιέται στα δικαστήρια με τους πρώην προπονητές του. Και με τον Σόλιντ το ίδιο έγινε, αλλά και με τον Ιωαννίδη στο μπάσκετ.

To γελάς το deja vu; Αν η βαθμολογία είναι τέτοια πριν το μεταξύ μας ντέρμπι που του επιτρέπει να ελπίζει ικανό τον έχω να το κάνει κι αυτό!

Πάντως, χλωμό να φέρει κι άλλον προπονητή φέτος, ειδικά τύπου Τερίμ. Πιο πιθανό είναι να βολευτεί με καναν Γκόγκιτς, καναν Αλεξανδρή, καναν Sir Takis...

koutavaki said...

Σιγά ρε κοπελιά,δεν προλαβαίνουμε τις νέες πληροφορίες!!!!Καλά τα λέει ο Μώραλης.Οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος είναι πρόθυμος,να χτυπηθεί με αεροβόλο(από μόνος του ή να βάλει άλλους να το κάνουν),να μαστιγωθεί με φραγγέλιο,να βγάλει τα μάτια του,να πετσοκοφτεί γενικότερα,πριν πάει στη δουλειά του.Είναι μένταλιστ και ξέρει από μέρες,μη σου πω και μήνες πριν,ότι στο χώρο εργασίας του θα λάβουν χώρα γεγονότα που θα του επιτρέπουν να χρησιμοποιήσει τα σημάδια του για να τσεπώσει κάνα φράγκο.Είναι κάτι που συνηθίζεται,όλοι το κάνουμε.Πες την αλήθεια gatti, κι εσύ δεν το έχεις κάνει?

pensierix said...

O Μώραλης χαραμίζεται στο γάβρο...Πρέπει να βάλει υποψηφιότητα για βουλευτής. Σε φλομώνει στα λογικοφανή επιχειρήματα και φτάνεις στο σημείο να πιστεύεις ότι τους αδικείς όλους εκεί μέσα, αυτά τα αθώα πλάσματα που ενδιαφέρονται για την τήρηση της νομιμότητας και που κάνουν το παν για να απομονώσουν τους χουλιγκάνους...Τώρα, ο μέχρι πρότινος ψεύτης Τζόρβας, έχει δεχτεί βολή, αλλά δεν είμαστε σίγουροι ότι προέρχεται από αεροβόλο στο Καραϊσκάκης. Μάλλον τον πυροβόλησε ο Νίνης στο πούλμαν επειδή βαρέθηκαν να περιμένουν εκεί μέσα κλεισμένοι και βρήκαν ένα τρόπο να σκοτώσουν την ώρα τους...

Αρκεί μόνο η γελοία ντρίμπλα του στο θέμα Τζόρβα και πως το χειρίστηκε επικοινωνιακά από την αρχή(μόνο συγγνώμη δεν απαίτησε από τον Αλέξη) για να καταλάβει κανείς περί τίνος πρόκειται και τι εκπροσωπεί...

gatti said...

@koutavaki: Oχι ρε γαμώτο, δεν το έχω κάνει, αλλά δικαιολογούμαι γιατί δεν είμαι μένταλιστ!

Ενώ ο Τζόρβας που είναι, όταν ήρθε η ώρα ήταν έτοιμος!

ΥΓ. Η γελοιότητα των ισχυρισμών του Μώραλη αγγίζει τα όρια του παραλογισμού...

gatti said...

@pensierix: To πιο θλιβερό από όλα είναι ότι θα βρεθούν γαύροι που θα διαβάσουν τους ισχυρισμούς του Μώραλη και θα πουν: "Eπιτέλους δικαιωθήκαμε!". Και θα τον επαινέσουν κιόλας γιατί έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση και αθώωσε τα ...παρεξηγημένα παιδιά της θύρας 7.

Φυσικά πρέπει να βάλει υποψηφιότητα για βουλευτής. Πληροί όλες τις προϋποθέσεις!

coachp said...

Θυμάσαι άπο πότε σου είπα για το δίδυμο Μπάντοβιτς - Νινιαδη, έτσιιιι?
Ελα, μην με κράξεις τώρα, απολαμβανω τη δόξα μου! Σαν μαιντανός και εγώ...
Πριν απο τον Μώραλη, είχαμε κι άλλες δηλώσεις. Του Σάββα Θεοδωρίδη σε εμας. Αυτός είπε οτι πρέπει να επανέλθει δριμύτερος ο Ολυμπιακός στην ΕΠΟ και την Σούπερ Λιγκα και τώρα που θα γυρίσει ο πρόεδρας απο την Αμερική, αν θέλει να βήξει, θα πιάσει πνευμονία όλους τους υπόλοιπους...
Τι υπόβαθρο, Θεέ μου? Αναμένω απάντηση Πατέρα, μια και αυτός της ιδιας μαιντανοσύνης είναι. Αμην και πότε να αναλάβει και τίγρης ωστε να εχουμ το τρίο της συμφοράς. Αυτοι ειμαστε, αυτά μας αξίζουν...

Nick Triantos said...

Mas teleiwse kai o Castillo...

Poly gelio. Grammeno ton exei o Akhmetov.

Ton dinei stom Olympiako me 12 myria alla oxi daveiko.

gatti said...

@coachp: Aλίμονο τώρα να περιμένεις μπράβο επειδή είπες κάτι που ο κόσμος το είχε τούμπανο κι οι γαύροι κρυφό καμάρι!

Δεν σε κράζω, αλλά δεν θα σε αποθεώσω κιόλας.

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι Παναθηναϊκοί στενοχωρήθηκαν. Εβλεπαν τον Ζίκο όπως οι γαύροι τον Τεν Κάτε.

Τον άκουσα χθες τον Σάββα. Είπε πολλά και διάφορα. Είπε και ότι πρέπει να συνεννοηθούν όλες οι δυνάμεις για να διεκδικήσει ο γαύρος το πρωτάθλημα, φτάνει να αλλάξουν τα δεδομένα σε Σούπερ Λίγκα και ΕΠΟ. Μόνο που δεν μας είπε πώς ακριβώς θεωρεί ότι πρέπει να αλλάξουν τα δεδομένα. Να γυρίσουμε στην παράγκα;

Η γνώμη μου για τον ρόλο του ως μαντρόσκυλου του γαύρου είναι γνωστή. Ας μην πω τίποτα χειρότερο. Θα πω μόνο ότι αν ήμουν άντρας και είχα ανάγκη για δουλειά, θα προτιμούσα να δουλέψω οπουδήποτε αλλού παρά να έχω εργοδότη τον άντρα της πρώην γυναίκας μου. (Βέβαια, μπορεί εγώ απλά να μην έχω φτάσει το ...επίπεδο του πολιτισμού που διαθέτει ο κυρ Σάββας).

Eγώ πάλι θα προτιμούσα να τον αγνοήσει ο Φάδερ και να μην απαντήσει τίποτα. Αλλά έτσι όπως τα κατάφερε και έγινε και θεσμικό πρόσωπο της Σούπερ Λίγκας, ας πρόσεχε κι αυτός.

Με τον "τίγρη" όντως θα έχει ολοκληρωθεί το σκηνικό...

gatti said...

@Nick Triantos: Eίναι οριστικό;

Βρε τον Νέρι, χουνέρι που έπαθε!

Θα μου πεις μεγαλύτερο χουνέρι πάθανε οι Ουκρανοί που πλήρωσαν τόσα λεφτά για κατιμά...

Nick Triantos said...

Etsi lene. Proxqes dev st' grafa edw gi' ayton?

Etsi kai exoun ENA drami myalo ekei, pane kai pairvoun ton Ilan pou e3agorase tous teleytaious 6 mhnes tou symbolaiou tou xQes. Einai kalos paikths kai etoimos gia 11ada. Kati Castillo, Lua Lua, einai paiktes gia thn epomenh xronia afou exoun na pai3oun mpala 1-2 xronia o kaQenas.

gatti said...

@Nick Triantos: Βρε συ Νick, πας καλά;

Ανοίγεις τα μάτια των γαύρων για το ποιον πρέπει να πάρουν; Είναι δυνατόν;

;)))

Nick Triantos said...

Ela bre gatti twra. Prepei na einai kapoios evtelws hliQios n' asxolhseite me ton Castillo kai ton Lua Lua akoma kai an o Ilan dev eixe e3agorasei to symbolaio tou.

Dev einai kanenas paikths pou dev ton gvwrizoun. Hdh to onoma tou eixe pai3ei gi' aytous meta ta paixvidia ths St. Etienne pou epai3av. Einai profavhs epilogh.

gatti said...

@Nick Triantos: Για ποιον είναι προφανής επιλογή;

Για τον super duper μάνατζερ Δημήτρη Θεοδωρίδη ή για τον Γιάννη - δεν ξέρω τι μου γίνεται από μεταγραφές - Χρυσικόπουλο;

Αστους εκεί πέρα να ψάχνονται...

4minister said...

Ο Σάββας (ο νεοκόρος της εκκλησίας του Τηγανιού) είναι άλλη μια απόδειξη πως τα κόζια έχουν αλλάξει. Πριν λίγο καιρό έγινε κάτι παρόμοιο με τον Σαλονίκη. Άνθρωποι του Πρακτοράκου, χωρίς καμιά δύναμη όμως, φωνασκούν για να τρομάξουν τον κανένα. Άσε που δεν στοιχίζουν τίποτε, αυτό δείχνει την αλλαγή στα κόζια, ότι δεν πρόκειται να διατεθεί μαρούλι. Και χωρίς "εξαγορές" δεν έχεις δύναμη.

gatti said...

@4minister: Επέστρεψε στ΄ αλήθεια ο Σαλονίκης; Γιατί από την στιγμή της φημολογούμενης επιστροφής του είναι πιο αόρατος από όσο προσπαθούσαν να μας πείσουν οι ΑΡΔ ότι είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στον Παναθηναϊκό...

Παλιές, παρωχημένες πρακτικές...

coachp said...

Σορι κιόλας, αλλά εγώ το δίδυμο Μπάντοβιτς - Νινιάδη, το είδα γραμμένο ΜΟΝΟ απο τον Νικολακόπουλο και όχι εξώφυλλο μια μερα μετά απο το σχόλιο μου... Κανεναν δεν ειδα να επιμένει. Εκτός απο τις τελευταίες μέρες. Πρώτος σου το είπα, με αδικείς. Ψαξε τα δημοσιεύματα...

Ιλαν οντως καλός παίκτης. Ρε Nick,το έχεις ξεκολλιάσει το μαντζερ μου φαίνεται...
Δεν κάνεις καμια επιστολή με τις προτάσεις σου στα γραφεία τύπου να σε προσλάβουν...? Μπορώ και εγώ να σε προτείνω. Οχι στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό όμως. Σε ΑΕΚ κυριως, ΠΑΟΚ και Ηρακλή, μπορώ. Αλλά θα σε φάνε ζωντανό τα κοράκια του χώρου!
Οπότε, κάτσε στην Αμερικη και πρότεινε πράγματα...

gatti said...

@coachp: Ok, ok, το δέχομαι! Εσύ το είπες πρώτος. (δεν το λέω ειρωνικά...).

Οσο για το Nick ένα θα σου πω. O Νick δεν παίζει manager. Eίναι αυτός που ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ τo manager! :))))

Nick Triantos said...

@coachp...

Coachp dysthxws egw DEN paizw manager. Exw sthsei ena 2 satellites sto spiti Dishnetwork kai DirectTV edw kai 4 peripou xronia kai blepw match apo 24 ligkes mazi me Iapwnia. Polla match ayta ta grafw se sklhro disko (douleyw se etairia pou paragei systhmata sklhrwv diskwv). Orismena match ta grafw se DVD eav mou gialysei kanenas ta stelvw katw...ALLA mono se sygkekrimenh OMADA kai POUQENA allou.

Exw kai kati filous sth NA prwhn paiktes ths Boca/Banfield pou gvwrizw ap' to 1985 kai milaw kai m' aytous gia to paizei ekei katw. Ti nomizeis mono o Rocha blepei ti givete ekei? :-)

Ayta...

pensierix said...

Του είχαμε κάνει πρόταση εγώ και η gatti του Nick, να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή, αλλά μας έκανε τον δύσκολο...Υπάρχει και η δυνατότητα να εφαρμόσουμε αυτό που δεν πρόλαβε να κάνει ο Χόχος με τον Μπάντοβιτς και το Ζίκο. Να τον βάλουμε, δηλαδή, δίπλα στον Κωστάκη, να του δίνει συμβουλές. Στην χειρότερη των περιπτώσεων, θα παραιτηθεί ο Αντωνίου και δεν θα χρειαστεί να του δώσουμε και αποζημίωση...

:)))))

gatti said...

@Nick Triantos: Κρύβε λόγια... :)))

pensierix said...

Και για να μην ξεχνιόμαστε, η gatti υπεύθυνη επικοινωνίας της ΠΑΕ. Φανταστείτε τώρα να βγάζει ανακοίνωση ο Παναθηναϊκός με το ύφος και το στυλ της μπλογκοδέσποινάς μας! Σκέτη απόλαυση!

:)))))

gatti said...

@pensierix: Ετσι! Ετσι! Μας κάνει τον δύσκολο... Πόσο πια να ανεβάσουμε το ποσό; Δεν αντέχει το μπάτζετ μας. Ο Nick είναι πανάκριβος! Δικαίως βέβαια!

Nick Triantos said...

Gamhse ta. Q' ftia3w eva pseydonymo alla dysthxws gia mena, dev eimai avQrwpos twv pseydonymwn. Toso malakas eimai :-)

gatti said...

@pensierix: Αν έχεις καναν γνωστό στην ΠΑΕ, πες καμιά καλή κουβέντα!

Ετσι κι αλλιώς στην παρούσα δουλειά δεν με βλέπω να ...μακροημερεύω...

coachp said...

Ούτε εγώ παίζω manager, με pro τη βγάζω... Ξέρεις πόσοι μανατζερ παίζουν μάνατζερ? Δεν ξέρω αν θυμάσαι την ιστορία με τους τύπους στην Αγγλία που απολύθηκαν και διώχθηκαν ποινικά επειδή δεν είχαν δει παικτες αλλά συνεργάστηκαν με αυτούς που έφτιαξαν το παιχνίδι... Στη Σίτι ήταν ένας σιγουρα, στην Αρσεναλ ένας άλλος και δεν θυμάμαι τους υπόλοιπους που εργάζονταν.

Παρ αυτα, θες να μου πεις οτι στέλνεις βιντεο μόνο στον Παναθηναϊκό??? ή οτι θες να στέλνεις μόνο για τον Παναθηναϊκό...? Επειδή, για την ΑΕΚ, κάτι πορώ να κάνω. Με τους άλλους μιλάω λιγότερο. Τους προπονητές και τους τεχνικους διευθυντές εννοώ... Και τους μανατζερ που συνεργάζονται...

gatti said...

@Nick Triantos: Kαι με ψευδώνυμο πάλι θα σε έπαιρναν χαμπάρι.

Υπάρχουν πολλοί νομίζεις που έχουν τις γνώσεις σου;

pensierix said...

@ gatti

Τι σόι τσάτσος θα ήμουν αν δεν είχα πάρε δώσε με την διοίκηση; Ολο και κάτι θα κάνουμε!

:))))))

Αν, πάντως, αναλάμβανα εγώ καθήκοντα (μην ανησυχείς, δεν θέλω να σου φάω τη θέση) σήμερα θα έβγαζα μια λιτή ανακοίνωση-απάντηση στον Μώραλη.

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν ασχολείται με δηλώσεις αΜωραληστών".

gatti said...

@coachp: Ρε συ κόουτς, μιας που έχεις βαλθεί να βρεις στον κόσμο δουλειά, δεν κάνεις κάτι και για μας;

Ο Νick δεν έχει ανάγκη...

gatti said...

@pensierix: AΠΙΣΤΕΥΤΗ ανακοίνωση!!!

Λιτή, ουσιαστική και κατ΄ευθείαν στο στόχο!

Το κακό είναι πως ελάχιστοι γαύροι θα την καταλάβουν. Πού να ξέρουν την έννοια της λέξης "αμοραλισμός"...

Nick Triantos said...

@coachp

To gvwrizw oti polys kosmos asxolhte me football manager. Malista s' eva ta3idi pou eixa kanei prin apo kana xrono pros Londino eixe pesei sta xeria mou to Wall Street Journal, isws h poio egkyrh financial efhmerida sto kosmo, pou eixe ena megalo arQro gia ta thleoptika dikaiwmata sthn Premiership, kai gia metagrafes, gia managers ktl. Se kapoio shmeio loipon tou arQrou avaferotav oti h Everton h' h Tottenham (dev Qymamai poia akribws) exei agorasei OLO ta database tou Football Manager!!!!

To Qema omws me ayto einai oti, dev 3ereis to background aytounou pou dinei tis plhrofories kai kata poso einai egkyres h' prokeite gia mparoufes kaQws ayta ta pragmata einai poly subjective. Px. Kati pou aresei s' emena, kapoios allos mporei na to briskei apokroustiko.

Osov afora ta ypoloipa pou rwtas, einai orismena pragmata pou dev mporoun na syzhthQoun se public forums perissotero ap' oti exoun hdh syzhthQei...

coachp said...

εμενα στο σχόλιο περι ανηθικότητας του πενσιεριξ, με αρεσε το κεφαλαίο Λ...

@ gatti
εεε, για δουλειά και εσένα μεσω mail αγαπητή...
Οσο για τον nick, ξέρεις πόσα θα κερδίσω εγώ αν βρώ δουλειά του Triantou? Όχιτόσο απο τις μίζες, αλλά απο τις αποκλειστικότητες... Το τερπνόν κλπ κλπ

gatti said...

@pensierix: Ως έννοια εννοώ όχι ως ενέργεια...

coachp said...

κανα mail δεν έχεις ρε nick...?

pensierix said...

@ gatti

Nαι, ναι, το κατάλαβα! Σκέφτηκα να βάλω και το λ κεφαλαίο, που γράφει ο κόουτς, αλλά θα ήταν πολύ χτυπητό και θα είχα τρεχάματα με το γάβρο. Ε, ας μην τους τα δίνουμε και όλα στο πιάτο! Οπως θέλει ο καθένας τη διαβάζει. "Μώραλης", "ληστών", ή όλο μαζί, πάνω κάτω το ίδιο νόημα βγαίνει!

:ppppppp

Nick Triantos said...

Edw
ctriantos@sbcglobal.net

coachp said...

@ nick
ok.

@ pensierix
εκει στη Ρώμη, ξέρω έναν βάζελο, περισσότερο απο σενα! Αν υπάρχει μετρητής και μπορούμε να μετρήσουμε βαζελίτιδα...

fl@neur said...

Συγγνώμη, αλλά διαφωνώ με άποψη περί Μώραλη, είναι ό,τι πρέπει για μια ομάδα όπως την κατάντησε ο Χο-χο-χο, "τα χώνει" όπου βρει και δεν καταλαβαίνει Χριστό, άσε που σαν τον (εκάστοτε) κυβερνητικό εκπρόσωπο, δεν λέει ψέμματα, αποκρύβει την άλήθεια. Μόνο το gatti ή η Κανέλλη μπορεί να τον ρίξει στο καναβάτσο.
Όσο για τα scratch, "πάλι πάτησε ασβέστη" (Αλέφαντος) το gatti.
Είπαμε, τώρα ειδικά θέλει περισσότερη προσοχή κι όσο για το αν υπάρχει παράγκα, ζει και βασιλεύει, απλώς ακόμα δεν έχει κάτσει η μπίλια λόγω κυβερνητικής αλλαγής, όχι μόνο παραγοντικά, αλλά κυρίως επιχειρηματικά.
ΥΓ. Οι γάβ-ροι ξέρουν μόνο τον Μώραλη, σιγά μην ανοίξουν κανένα λεξικό!

paoad said...

τι; πως είπατε;; football manager??? εδώ είμαι εγώ...beta tester εδω και χρόνια- μέχρι και εργασία έχω κάνει για το συγκεκριμένο προϊόν. Πριν απο περίπου 1 χρόνο έστειλα μια 3σέλιδη επιστολή στην ΠΑΕ εξηγώντας τους το ρόλο του football manager στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και πως μπορεί να αξιοποιηθεί. Μιλάμε για ολοκληρωμένο project κτλ. Προφανώς δεν έλαβα καμία απάντηση.

Ναι, ο Nick έχει απόλυτο δίκιο. Το περασμένο έτος η Everton υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την S.I για να λαμβάνει πρώτη (πριν το παιχνίδι κυκλοφορήσει στην αγορά) τη database του παιχνιδιού και τα reports των εκατοντάδων scouts.

Τις μάθατε τις ομορφιές του μαντρόσκυλου. Άλλωστε το ανέφερε και κοατς πιο πάνω. Είναι απο τις φορές που πραγματικά χαίρομαι επειδή έχω μια ισχυρή διοίκηση.

"Αν βήξει ο Κόκκαλης, θα μας πιάσει όλους πνευμονία"
Ναι παπάρα, και αν κλάσει ο Κόκκαλης θα μας πιάσει κόψιμο!!

:)))

4minister said...

@ paoad

Μη λες τέτοια, γιατί ο γέρος θα πάει ή από πέσιμο ή από heσιμο!

pensierix said...

@ coachp

Αν μου εξηγήσεις τι εννοείς με τον όρο "βαζελίτιδα", θα μπορώ να σου επιβεβαιώσω αν "πάσχω" ή όχι από αυτή την ασθένεια και σε ποιό στάδιο* βρίσκομαι...

*δεν εννοώ το ΟΑΚΑ και το Ολίμπικο.

:))))

@ paoad

Ισχυρή διοίκηση δεν έχεις, αλλά "τσαμπουκαλεμένη". Δεν μπορείς να την αποκαλέσεις ισχυρή από τη στιγμή που η προεδρία της ΠΑΕ κρίνεται από το αν ο ΠΑΟ πάρει το πρωτάθλημα ή όχι. Απλά, οι βάζελοι φτιάχνονται με τον Πατέρα επειδή σηκώνει το γάντι και απαντάει στους απέναντι με εμφατικό τρόπο, κάτι που ο Τζίγγερ δεν έκανε ποτέ, λόγω αδυναμίας ή και χαρακτήρα. Είναι γεγονός, πάντως, ότι ο Πατέρας κινείται στα χνάρια του Κόκκαλη, το όλο στυλ του θυμίζει Χόχο σε πολλές περιπτώσεις...(και δεν με ενθουσιάζει αυτό)

eforas said...

Πλέον δε σε προλαβαίνω, έχω χάσει τη μπάλα και σε λίγο θα χάσω τα μυαλά μου! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΖΗΚΟΥ! Ήταν ωραία όσο κράτησε (λέμε τώρα)! Έχεις μια νίκη επί του (επικείμενου) πρωταθλητή! Πολύ καλησπέρα μας!

squarelogic said...

Που να τόξερε η μεγάλη ποδοσφαιρική προσωπικότητα Ζίκο τι τον περίμενε...
...Ότι ο μόνος λόγος που προσελήφθη στον Ολυμπιακό ήταν οτι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή "κούμπωνε" για αλεξικέραυνο του Κόκκαλη:είχε το όνομα να βουλώσει τα στόματα των γαύρων που ποτέ δεν χώνεψαν την επιλογή Κετσπάγια,ήταν διαθέσιμος,και δεν παζάρεψε τόσο σκληρά όσο άλλλοι τους όρους του συμβολαίου του.
Αν τα κατάφερνε,γειασάν του μάγκα του Προέδρου που έφερε τον προπονηταρά!
Αν όχι(όπως διαφαινόταν τώρα) νάσου η Προεδράρα που παίρνει την κατάσταση στα στιβαρά της χέρια όπως τόσες και τόσες φορές!Προπονητές έρχονται και παρέρχονται αλλά τα πρωταθλήματα τα παιρνει ο Σωκράτης-super star!
Που να φανταστεί ο αθώος Πρόεδρας ότι ο μέγας Ζίκος ήταν μυρωδιάς!

Τουτέστιν,ετοιμαστείτε για "ομορφιές" από δω και πέρα!Το εγχειρίδιο ανορθόδοξου πολέμου του Λεμονόσοφ ξανανοίγει!

Πατέρα,πάρε τον Ντίαζ χτές!!!
(και τον Νικ Τριάντο για σύμβουλο του Κωστάκη)

koutavaki said...

Πάντως ο Φάδερ ως γενικός αρχηγός της Λίγκας δεν έχει δώσει δικαιώματα με γελοίες ανακοινώσεις(βλ. μέλος-Αντώνη με παρεμφερή ιδιότητα) και ως πρόεδρας καλά τα πάει ως ώρας.Το χρήμα που έχει στα χέρια του καλά το διαχειρίζεται(μεταγραφές μπαμ μπουμ,πριμ στην Εθνική),δεν τραβάει το σκοινί περισσότερο από όσο πρέπει στις διάφορες διενέξεις του συλλόγου με τους άλλους,νομίζω απολαμβάνει της γενικότερης συμπάθειας και εμπιστοσύνης και ...που 'σαι θείο,τα βρήκε με τον προπονητή που απέλυσε.Ούτε δικαστήρια ούτε ιστορίες.Πολιτισμένα πράγματα(άλλωστε ο πολιτισμός είναι ίδιον του συλλόγου μας).

gatti said...

@pensierix: Mα, αυτό είναι το καλό! Οτι το διαβάζει ο καθένας όπως θέλει! :)))

gatti said...

@fl@neur: Eπί της ουσίας δεν διαφωνούμε. Ο γαύρος έχει τον ...Μώραλη που του αξίζει.

Πού φτουράω εγώ μπροστά στη Λιάνα βρε; Αυτή ναι, μπορεί να τον κάνει καλά. Εγώ όχι.

Ποια παράγκα; Εδώ οι γαύροι πάνε να μας πείσουν ότι άλλαξε χρώμα! Λίγο ακόμα και θα βάλουμε τα κλάματα για το πόσο έχουν αδικηθεί φέτος!

gatti said...

@paoad: (Ωχ, την κάτσαμε... Θα αρχίσει τώρα με το FM...).

Δεν σου απάντησαν από την ΠΑΕ; Μη σου κάνει εντύπωση. Το περίεργο θα ήταν να σου απαντούσαν...

Αμα αρχίζει το μαντρόσκυλο να φωνάζει καταλαβαίνεις ότι ζορίσανε τα πράγματα για τον γαύρο.

Εμάς θα πιάσει κόψιμο; Τους γαύρους θα πιάσει! :)))

gatti said...

@pensierix: Συμφωνώ πως σε κάποιες περιπτώσεις ο Φάδερ θυμίζει Χόχο και ούτε εμένα μου αρέσει αυτό...

gatti said...

@eforas: Kαι γιατί παρακαλώ θα χάσεις τα μυαλά σου; Ε;
Μια χαρά ήταν όσο κράτησε, κρίμα που δεν κράτησε κι άλλο του Zίκο(υ).

Να περνάς καλά εφοράκο μου! :)))

gatti said...

@squarelogic: Eτσι είναι. Ενας ακόμα αναλώσιμος προπονητής για να αποτελέσει κυματοθραύστη για τον θείο. Ετσι ώστε αν τα κατάφερνε όλοι να δόξαζαν τον Χόχο για τα αντανακλαστικά του όταν έδιωξε τον Κετσπάγια κι άμα αποτύγχανε όλοι να μιλούσαν για τα εγκληματικά λάθη του Βραζιλιάνου τουρίστα. Μονά - ζυγά δικά του, όπως πάντα. Και τα πρόβατα να αποθεώνουν....

Ομορφιές θα γίνουν αρκετές, ελπίζω να προετοιμαστούμε καλά.

Πιο πιθανό είναι να πάρουμε τον Nick για σύμβουλο του Αντωνίου, παρά να πάρουμε στόπερ...

gatti said...

@koutavaki: Kαλά τα πάει ως πρόεδρος της Λίγκας, αλλά δεν συνάντησε και ιδιαίτερες δυσκολίες ώστε να μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.

Μου αρέσει που τα βρήκε με τον Τεν Κάτε την ίδια στιγμή που ο Χόχος έχει μετατραπεί σε καβουρομάνα και οδηγείται στα δικαστήρια για το θέμα της αποζημίωσης του Ζίκο. Τελικά όταν ζορίζεται οικονομικά ο θείος δεν είναι τόσο ...large όσο φαινόταν...

paoad said...

@pensierix

Συμφωνώ απόλυτα με το koutavaki. Δέχομαι ότι κάποιες φορές έχει σηκώσει το γάντι αλλά στο γενικό απολογισμό της προεδρίας του έχει θετικό πρόσημο στο αποτέλεσμα. Νομίζω ότι υπερβάλλεις λίγο όταν τον συγκρίνεις με τον Κόκκαλη. Είναι λίγο πιο τσαμπουκαλεμένος, αλλά όχι και Κόκκαλης. Φαντάζεσαι τον Γιαννακόπουλο στην προεδρία; Καλός, χρυσός και τον γουστάρω με χίλια αλλά δεν θα άφηνε να πέσει κάτω ούτε λέξη.

Η διοίκηση μπορεί να μην είναι ενωμένη, αλλά ισχυρή είναι. Αν σκεφτείς τα άτομα που απαρτίζουν το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ- Είναι 5 οικογένειες που ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις με ένα τηλεφώνημα. Σε αυτή τη κοινωνία που ζούμε δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος να μη θέλει να τα έχει καλά με τον Βγενόπουλο. Ο τύπος είναι το Κεφάλαιο προσωποποιημένο. Στα πλαίσια του καπιτάλισμου κανένας δεν θα ήθελε ο Βγενό να μην έχει κοιμηθεί καλά ή να έχει καούρες... Είναι τόσο ωμό αλλά τόσο αληθινό.

paoad said...

@gatti

Τι το ήθελα και το είπα για το κόψιμο ;;;Τρομάρα μου...

Όντως πρέπει να του έφυγε καμία του γέρου σήμερα και μ έπιασε ένα ξεγυρισμένο.. Αλλά ας μην γίνω πιο περιγραφικός..
::pppp

Μια συμβουλή τώρα που πιάνουν και τα κρύα. Το καλύτερο φάρμακο για το τσιρλιπιπί είναι μάυρο τσάϊ με μπόλικο λεμόνι χωρίς ζάχαρι. Σας το λέω εκ πείρας.

gatti said...

@paoad: Το κουταβάκι μίλησε για τον Πατέρα συνολικά ως πρόεδρο της Λίγκα και ως πρόεδρο του Παναθηναϊκού.

Ως πρόεδρος της Λίγκας δεν έχει αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις (ακόμα...).

Ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού έχει σίγουρα θετικό πρόσημο και συμφωνώ με το κουταβάκι ότι χαίρει γενικότερης εκτίμησης και συμπάθειας.

Είχε όμως και κακές στιγμές. Οπως αυτή που προηγήθηκε του ντέρμπι στο τηγάνι όταν μετατράπηκε σε ένα κακέκτυπο του Κόκκαλη, προσπαθώντας να γίνει κάτι που δεν είναι (ευτυχώς που δεν είναι!).

Εχεις όμως δίκιο όταν λες να σκεφτούμε στη θέση του τον Γιαννακόπουλο. Εκεί θα είχαμε συνέχεια χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων με τον γαύρο και πολύ μεγαλύτερη ένταση που μπορεί να οδηγούσε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις!

Οσο για την διοίκηση, θα συμφωνήσω με τον pensierix ότι δεν είναι ακριβώς ισχυρή όταν ο ένας κοιτάζει να βγάλει το μάτι του άλλου.

YΓ. Τόσο δέος πια για τον Βγενό; Συγκρατήσου!

ΥΓ1. Ναι, είναι προτιμότερο να μην γίνεις περισσότερο περιγραφικός... :ppp

paoad said...

ζάχαρη ζάχαρη ζάχαρη λέμε.... Είμαι παπατρέχας και επιπόλαιος!

:(((

squarelogic said...

...και μετά την προπονητική,το χορό,την μουσική,το σεξ κλπ,ο θρύλος των blogs PAOAD στην εκπομπή που ΟΛΟΙ περιμένατε με θέμα τσιρλιπιπί!!!
-)))

ρε paoad,
είσαι Ο Λουκάς Βύντρα του blogging!
Τέτοιο πολυεργαλείο!!!

:-)))

paoad said...

Όχι και δέος. Λάθος χαρακτηρισμός. Σου λέω τι πραγματικά συμβαίνει, όχι πως βλέπω εγώ τα πράγματα ή πως θα ήθελα να ήταν...Πάντως κάνενα δέος- το αντίθετο μάλιστα για τύπους σαν τον Βγενό, τον Πατέρα, τον Κόκκαλη, τον Τσίγκερ....

4minister said...

Όσο ακούω Μωραλαίους, Θεοδωραίους και Σαλονικαίους (Λεβέντης mode) να σκούζουν, καταλαβαίνω πως υπάρχει αδυναμία. Και δεν ανησυχώ. Όπως τότε με Φιλλιπίδη και dvd. Φωνάζει όποιος δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του ήσυχα-ήσυχα ...

Ακόμα και τα Κοράκια φέτος, κάνουν στο 1ο ημιχρόνιο τα τρελλά τους και κάποιος τους "συνετίζει" στην ανάπαυλα. Άσε που με τις τιμωρίες θα μείνει μόνο ο Κάκος για "χειρουργείο". Οι εκδοροσφαγείς όμως αποτελούν είδος σε ανεπάρκεια.

koutavaki said...

Κι εγώ νόμιζα πως επειδή μίλησες για μαύρο τσάι,θα είναι εξωτική συνταγή και αναρωτιόμουν που θα βρω λίγο ζάχαρι.Άσε που αφού βγαίνει από ΤΟ ζαχαροκάλαμο,γιατί να μην είναι ΤΟ ζάχαρι(και ζαχάρι θα μπορούσε)?Τι μετάλλαξη είναι αυτή?

paoad said...

φχαριστώ squarelogic. Όχι, για να τ' ακούν μερικοί μερικοί που δεν εκτιμούν τις υπηρεσίες μας...

Αφιλοκερδώς μάλιστα, που λέει κ ο Τζιμάκος.

gatti said...

@paoad: Tελικά με ζάχαρη ή χωρίς; Με μπέρδεψες!

gatti said...

@squarelogic: Απίστευτο σχόλιο!

Ακόμα γελάω!!!

Paoad, o Λουκάς Βύντρα του blog! Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!!!

:)))))))))

gatti said...

@4minister: Mία από τα ίδια! Οσο τους ακούω να φωνάζουν, τόσο περισσότερο ηρεμώ!

Οι φωνές δείχνουν αδυναμία, έτσι δεν μας έλεγαν τόσα χρόνια;

:)))

4minister said...

Ένα τελεσίγραφο της διοίκησης της Μίντλεσμπρο στον Στράχαν μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για τον Εμάνουελ Πόγκατετζ.

«Πούλα για να αγοράσεις» είναι το μήνυμα που έστειλε ο αθλητικός διευθυντής της Μίντλεσμπρο Στιβ Γκίμπσον στον προπονητή Γκόρντον Στράχαν.

http://www.prasinanea.gr/html/ent/271/ent.11271.asp

gatti said...

@koutavaki: Το καλό που σου θέλω, μην δίνεις πολλή σημασία στις συνταγές του paoad για να μην πάθεις καμιά ζημιά!

:))

gatti said...

@paoad: Πάλι καλά που το διευκρίνισες (για Βγενό).

Ποιοι δεν εκτιμούν τις υπηρεσίες σου; Πρώτη φίρμα σε έχουμε κάνει!

Αφιλοκερδώς κι εμείς...

gatti said...

@4minister: Πολύ καλό νέο αυτό που μας φέρνεις!

Λες;

paoad said...

@gatti

χωρίς ζαχαρη, χωρίς.

squarelogic said...

Ομολογώ οτι από τη θητεία μου στο Βόλευ,πάντα λάτρευα τα καρφιά σε πρώτο χρόνο!
Paoad,sorry,αλλά δεν μπόρεσα ν'αντισταθώ!
-)

4minister said...

Μεγάλης σημασίας είναι η αποκάλυψη του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ ο οποίος έκανε γνωστό ότι θα αρχίσουν έρευνες έτσι ώστε να βρεθεί ποιος μίσθωσε τα πούλμαν που μετέφερε τους οπαδούς του Ολυμπιακού στην Καβάλα.

http://www.sport-fm.gr/article/213918

Έτσι και γίνει αυτό ... έ ρε γλέντια!

gatti said...

@paoad: OK!

gatti said...

@squarelogic: Και γιατί ν΄ αντισταθείς;

paoad said...

@squarelogic

Βρισκόμεθα σ'ενα(ν) δικτυακό(ν), ψηφιακό(ν) ιστιότοπο(ν) που συνεχώς εκτιθέμεθα βεβαίως βεβαίως, εκτιθέμεθα.

γκουχ γκουχ

Όχι μόνο εκτιθέμεθα, αλλά κρινόμεθα (ναι κρινόμεθα) καθημερινώς δια την συμπεριφορά μας και τα γραφόμενα μας στον ιστιότοπο(ν) αυτό(ν). Στα πλαίσια της άμυλας που διακρίνει αυτό το βλογκ κάθε σχόλιο είναι καλοδεχούμενο βέβαίως, βεβαίως.

Εμείς δεν παρεξηγηθούμεθα δια ψύλλου λάκτισμα σαν μερικούς.

:)))))

squarelogic said...

Είμαστε πάντως μια ωραία ατμόσφαιρα,είμαστε...
Γκάττι,πας φουλ για 100άρα!

gatti said...

@4minister: Πιστεύεις αλήθεια, ότι μπορεί να βγει κάτι απ΄ αυτό;

gatti said...

@paoad: Τελικά φαίνεται ότι μεθάει κανείς με το μαύρο τσάι...

gatti said...

@squarelogic: Μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε όντως!

Να εύχεσαι πάντως να ΜΗΝ πάμε σε κατοστάρα με τα κατορθώματα του paoad γιατί αυτός θα είναι ένας δρόμος χωρίς επιστροφή...

4minister said...

Buonas noches. Φιλιά σε όλους.

paoad said...

Μετά απο περισυλλογή μερικών λεπτών και κατόπιν σχετικής υπόδειξης (και συνάμα έμμεσης προτροπής θα έλεγα) της συνβλόγγισας koutavaki ανακαλώ το σχόλιο μου:

"ζαχαρη, ζάχαρη, ζάχαρη, λέμε. Paoad εισαι επιπόλαιος και παπατρέχας"

Από άποψη, πλέον, το ζάχαρι είναι σωστότερο.

pensierix said...

Ο paoad δεν είναι παπατρέχας, αλλά πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης:

http://www.youtube.com/watch?v=pTHAzzNSckU&feature=related

Σας τα 'λεγα εγώ τόσο καιρό και δεν με ακούγατε. Πάρτε τον τώρα τον Βύντρα με ή χωρίς ζάχαρι(σαν τσίχλα ένα πράμα), και μη σκούζετε!

:pppppppppppp

gatti said...

@4minister: Καληνύχτα! Φιλάκια! :))

gatti said...

@paoad: Zάχαρι μ΄ αρέσει κι εμένα περισσότερο!

gatti said...

@pensierix: Δεν ξέρω αν είναι παπατρέχας, πολυτεχνίτης, ή ερημοσπίτης.

Αυτό που ξέρω είναι ότι την έκανε την ...βυντριά του και σήμερα!

ΕΙΝΑΙ ο Λουκάς Βύντρα του blog και με πιστοποιητικό εγκυρότητας!

koutavaki said...

Pensierix σε συμβουλεύω να μην τα βάζεις ούτε με τον paoad ούτε με τον Βύντρα,γιατί και οι δύο έχουν πολυάριθμους υποστηρικτές(και ο πρώτος λίγο περισσότερους,στα όρια του fun club).Καλό θα ήταν να απευθύνεσαι κατευθείαν στους υποστηρικτές,οι οποίοι μπορεί και να μην αντιδράσουν.

squarelogic said...

Μ'αυτά και μ'αυτά έφτασε 2.00πμ κι έχουμε και πολύ πρωινό ξύπνημα αύριο,όχι σαν τον...Ζίκου!
Καληνύχτα a tutti!

koutavaki said...

@ squarelogic
Good night!(Τύφλα να 'χει ο Στρατηγάκης απόψε!!!)

pensierix said...

@koutavaki

Το ξέρω ότι δεν με παρακολουθείς, αλλά είναι γνωστό τοις πάσι ότι εγώ τον Λουκά τον πάω και η σύγκριση με τον paoad, τον αδικεί κατάφορα. Αλλά ο Βύντρα έχει ακούσει τόσα πολλά, που δε νομίζω ότι πλέον ενοχλείται από τέτοιου είδους συγκρίσεις...

ΥΓ
O μαζοχισμός δεν έχει όρια , και δεν θα με εξέπληττε η ύπαρξη "fun club" προς τιμήν του paoad...

:)))))

koutavaki said...

@ pensierix
Να 'ταν η ζήλεια ψώρα...

paoad said...

@koutavaki

Δεσποινίς μου, δεν ξέρω τι να πω.. Στα επόμενα γενέθλια της the bgt, που θα ξαναφτιάξει brownies θα πάω ακόμα και απρόσκλητος και ελπίζω να σας βρω εκεί. Εκείνη τη στίγμή ελπίζω να μου χαρίσετε έναν χορό...

@pensierix

ΩΩΩΩ τον κύριο Pensierix... όπως έλεγε η Βουγιουκλάκη "ωωω τον κύριο Αγλαϊα."

Δεν ξέρω τι λέτε για τον Βύντρα. Πάντως, αυτή τη στιγμή είναι ότι καλύτερο (ότι ΚΑΛΥΤΕΡΟ ναι ναι) διαθέτει η άμυνα σας.

@gatti

Το γεγονός ότι έχουμε αρχίσει να καληνυχτιζόμαστε online πριν πάμε για ύπνο πως σου φαίνεται; Τελικά, είμαστε τγυφεγά παιδιά εμείς οι Παναθηναϊκοί.

koutavaki said...

@paoad
Πως να πω όχι σε μια τόσο ευγενική ύπαρξη...:))))(Το κάναμε το blog...,ό,τι να 'ναι!!!)

Alexandros said...

Γεια σου gatti

Έχουν πλάκα οι δημοσιογράφοι. Μόνο στο χαβαλέ μπορείς να τους πάρεις. Όσοι έχουν ελάχιστη ποδοσφαιρική γνώση αντιλαμβάνονται ότι η ομάδα του Ολυμπιακού στήθηκε απλά και μόνο για να περάσει σε όμιλο του τσου λου και να πάρει ο Κόκκαλης τα φράγκα. Μετά βλέπουμε και κάνουμε. Ομάδα με ελλειπές ρόστερ και με σκληρή προετοιμασία για δύο γύρους προκριματικών, τι να κάνει; Όχι ο Ζίκο, ο Ντέιβιντ Μόγιες να ερχόταν στον ΟΣΦΠ, άχρηστο θα τον είχαν βγάλει μόνο και μόνο για να καλύψουν τον Θείο.

Υ.Γ. Για ποιο λόγο υποβάλεις τον εαυτό σου σε αυτό το μαρτύριο να ακούς Σέντρα Εφ Εμ μεσημεριάτικα;;

gatti said...

@koutavaki: Ποιους υποστηρικτές έχει βρε ο paoad; Εκτός από σένα και τον pensierix που κατά βάθος τον λατρεύει, δεν νομίζω να έχει άλλους! :ppp

gatti said...

@squarelogic: Tέτοια ώρα που απαντώ στο σχόλιο, καλησπέρα a tutti!

ΥΓ. Ευτυχώς εδώ και 20 χρόνια δεν ξέρω τι θα πει πρωινό ξύπνημα...

gatti said...

@pensierix: Μιλάς κι εσύ που έχεις οργανώσει το fun club της φίρμας!

:pp

gatti said...

@paoad: Είμεθα εστέτ οπαδοί, είμεθα και κοσμοπολίτες και πολύγλωσσοι και τγυφεγοί!

;)))

YΓ. (Τα καλάμια μην μπερδέψουμε φεύγοντας...).

gatti said...

@Αlexandros: Οντως, για να περάσει στο Τσαμπιολί στήθηκε αυτή η ομάδα και μετά ζητούσαν τα ρέστα από τον φουκαρά τον Κετσπάγια. Πώς όμως να το πει ο θείος στους οπαδούς ότι αυτό ήταν το μόνο που τον ενδιέφερε; Γι΄ αυτό μετά πήρε τον Ζίκο που ήξερε ότι δεν είναι και κανας ...γκουρού της προπονητικής ώστε να πάρει τα εύσημα σε περίπτωση επιτυχίας και να έχει καλυμμένα τα νώτα του σε περίπτωση αποτυχίας.

ΥΓ. Καλά δεν στο έχω ξαναπεί ότι μου αρέσει να μαζοχίζομαι; :)))
(Tους γυρίζω όλους τους σταθμούς, αλλά επειδή είχε Μώραλη, ήθελα να ακούσω τι είπε...).

paoad said...

Καλά, τα παπαγαλάκια δεν έχουν το θεό τους. Και νά η Ολική Επαναφοραά(να κι ο Εξολοθρευτής), να και τα πρωτοσέλιδα "Μπάντοβιτς, ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία του Ολυμπιακού", "Πολύ σκληρός για να πεθάνει"... Σκληροί στη Δύση, Στύση χωρίς όρια. Ωραία πράγματα.

Πάμε και στο παράδοξο της ημέρας. Απο την ημέρα που φύτρωσε η Πράσινη, δεν θυμάμαι να έχω συμφωνήσει ποτέ μαζί της. Εεε ναι, λοιπόν, σήμερα, μετά απο 300 κ βάλε πρωτοσέλιδα ατελείωτης παπαρολογίας γράφτηκε κάτι με το οποίο συμφωνώ απόλυτα. Εεεε, εντάξει μη ζητάω πολλά- ένα καλό πρωτοσέλιδο κάθε 300 μέρες δεν είναι κακό ποσοστό για αθλητική εφημερίδα...

:))))

Nick Triantos said...

Poly psema peftei. Para poly. Opoios diabasei to arQro ths E3edras me titlo "Epimenei gia Douglao" na mhn pistepsei tipota ap' osa grafovtai.

Ap' oti gvwrizw prosfora gia Douglao dev yparxei, kai to blepw e3airetika dyskolo na ginei.

Deyteron, h Nantes ton eixe afhsei eleyQero opote kai dev yparxei 50% synidiokthsia ths KaBalas me thn Nantes pou grafoun. Paparies.

Ayto pou grafei gia thn Qesh ksenou einai swsto. Dev Qeloun na thn kalypsoun me kseno ektos kai an aytos einai daveikos me option. Yparxei sound reasoning pisw apo ayth th skepsh.

O Panathinaikos ayth th stigmh exei 3 daveikous mh koinotikous (David, Moris, kai Moon). Etsi kai kalypseis oles tis Qeseis 3evwv, sto telos oi diaforoi manatzareoi h' oi evdiaferomenes, gvwrizovtas oti dev exeis Qesh ksenou Qa prospaQhsoun na stous paroun tzampa.

Kai aytos einai o MEGALOS logos pou dev exei ginei tou Diaz mexrh twra. Mporoun na kanoun thn metagrafh ayth xwris loan xwris tipota. To e3wfylo ths Prasinhs einai asteio. Dev einai ekei to problhma. Allwste kammia omada dev dinei ola ta xrhmata mprosta. To problhma einai oti sthn Ellada o Diaz dev Qa logizete ws koinotikos.

paoad said...

@Νιck

Nick το άκουσα κ εγώ χθες για τη θέση ξένου.. Αλλά δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για να μην αποκτηθεί αμυντικός.

Αν δεν θέλουν ξένο να τα σκάσουν και να φέρουν κοινοτικό. Δεν μπορεί να μείνουμε χωρίς ικανό κεντρικό αμυντικό. Είναι αδιανόητο για εμένα.

Απ' ότι ξέρω ο Λέτο έχει αρχίσει τη διαδικασία για να βγάλει ιταλικό διαβατήριο όπως και ο David.

Επίσης, ο Μοον με το πρωτάθλημα που (δεν) έχει κάνει, δύσκολα θα βρεί ομάδα αν δεν μείνει ελεύθερος..οπως και να έχει.

pensierix said...

100!!!!

paoad said...

Επίσης όταν σου παρούσιαζεται μια ευκαιρία σαν τον Cata Diaz και έχεις και το χρήμα και κενή θέση ξένου- τον παίρνεις με κλειστά τα μάτια. Μιλάμε για παίκτη-επένδυση που θα σου λύσει το πρόβλημα του κεντρικού αμυντικού για 5 χρόνια τουλάχιστον.

Ο Cata Diaz είναι σπουδαία περίπτωση αμυντικού για να μην τον αποκτήσουν για τόσο αστείο λόγο. Να μην θέλεις να δώσεις τη κενή θέση στον Ντουγκλάο το καταλαβαίνω και συμφωνώ. Να μην θέλεις να δώσεις τη θέση στον Ντίαζ είναι αστείο.

Nick Triantos said...

Ap' OLOUS aytous exoun graftei sto top ths listas eisav:

1. Pogatetz
2. Diaz

Gia ton Pogagetz dev prokeite va dwsoun ta xrhmata pou zhtaei o Strachan (1,8-2ek). H monh lysh Qa einai na ypoxwrhsei h Boro.

Gia Diaz ta eipame. Gia kati Meira kai Rwssous dev tiQete Qema logw megalhs agwvistikhs apoxhs. Toulaxiston ap' oti gvwrizw.

Plhsiasan ton Metzelder o opoios eygenika eyxaristhse kai eipe oxi twra. Ta idia kai o Kroldrup.

Dev pane na paroun stopper gia na paroun stopper. Pane na paroun kapoion pou Qa exei agwvistikes parousies se avtagwvistiko prwtaQlhma me ta xarakthristika pou Qeloun. Dev prokeite va pane se kapoia metagrafh megalou riskou giati ta riska se ayth th Qesh exoun teleiwsei.

Periptwseis podosfairistwv pou kanoun xartia gia EU diabathria me bash kapoies oikogeveiakes rizes, pairvoun polu xrono. Epeidh sto parelQon exoun ekdoQei polla diabathria maimoudes apo diafores presbeies, twra ta pragmata exoun sfy3ei poly. Eidika sthn Argevtinh, h Italikh presbeia twra psaxvei TA PANTA. Dev 3erw av Qymasai prin apo peripou 1-1,5xrono, h Italikh Presbeia sto Buenos Aires avakalese ena karo diabathria Argwvtivwv podosfairistwv kaQws eixav ekdoQei me dolw apo ypallhlo ths presbeias.

pensierix said...

Eχει απόλυτο δίκιο ο Νick. Υπήρξε μέγα σκάνδαλο με τα πλαστά διαβατήρια σε λατινοαμερικάνους από την εποχή της μεγάλης Λάτσιο του Κρανιότι που ψιλοκουκουλώθηκε...Και η κουτσή Μαρία έπαιρνε τότε διαβατήριο...Πλέον οι Ιταλοί έχουν γίνει πολύ πιο αυστηροί.

Χρειαζόμαστε στόπερ, αλλά επειδή γνωρίζω την ψυχοσύνθεση των βάζελων, που πάντα ψάχνουμε αφορμή να μιζεριάζουμε, ας φροντίσουμε να μην χάσουμε το πρωτάθλημα μόνοι μας, δημιουργώντας αρνητικό στα όρια της υστερίας κλίμα...Ηδη φαντάζομαι τους βάζελους, μετά από ένα ατυχές αποτέλεσμα, να φωνάζουν για το στόπερ, που αν είχε έρθει δεν θα χάναμε κτλ κτλ. Μας έχω ικανούς να αναστήσουμε το Κόκκαλη, βγάζοντας τα ματάκια μας με τα χεράκια μας...

Nick Triantos said...

@pensierix

Ayto to skandalo htav to 2000-2001. To 2008 yphr3e kai deytero. Tous epiasan giati oi perissoteroi apo aytous sta xartia pou proskomisan eixav kati koino...

Oloi eixav rizes kai oi padoudes tous kai oi giagiades tou eisav gevvhmenoi s' eva xwrio ths Italias pou legotav Castello. :-)

To kostos tote ava diabathrio htav peripou 25k dolaria.

Paiktes opws o Pablo Carizzo, o German Denis, o Pablo Ledesma kai ena karo alloi. Sto prohgoumeno htav o Veron, o Recoba, o Dida, o Cafu ktl

gatti said...

@paoad: Ε, δεν το περίμενες ότι έτσι θα πάει από εδώ και πέρα το πράγμα;

Σβαρτσενέγκερ ο θείος, κομάντο ο Μπόσκο, θα διαβάσουμε και θα ακούσουμε πολλά τέτοια από εδώ και πέρα.

Δικαιολογημένο, πάντως, οποιοσδήποτε κι αν ήταν στη θέση τους το ίδιο θα έκανε. Αφού χρειάζονται ανασύνταξη και ντόπες ηθικού. Μέσα στο παιχνίδι είναι αυτά.

Οσο για την "Πράσινη", σα να μου φαίνεται ότι άργησε να θυμηθεί το "συναινετικό" κλίμα...

gatti said...

@Nick Triantos: Ξεχνάς ότι κι αυτοί με κάποιον τρόπο πρέπει να γεμίσουν τις σελίδες τους. Επίσης πρέπει να διαφοροποιηθούν ο ένας από τον άλλο (οι εφημερίδες εννοώ) οπότε ψάχνουν να πιαστούν από κάπου και να κάνουν την τρίχα - τριχιά.

Πάντως, αυτά που αναφέρεις θα πρέπει να τα λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας για να εμπεδώσουμε ότι μια διοίκηση εξετάζει πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που κοιτάζουμε εμείς. Εμείς έχουμε μόνο τον πόνο μας (όχι αδικαιολόγητα βέβαια, 4 σεζόν μας εμπαίζουν με το θέμα του στόπερ) αλλά η διοίκηση πρέπει να βλέπει πιο σφαιρικά τα πράγματα. Να δει τις θέσεις ξένων, να δει τα συμβόλαια, τις αναπροσαρμογές, τις ανανεώσεις κ.λπ.

Δεκτόν, ότι πρέπει να κρατήσει θέση ξένου για να μην πέσει θύμα εκβιασμού από τους μανατζαρέους του χρόνου, αλλά μην ξεχνάμε και τον λάθος χειρισμό με την απαξίωση περιουσιακών της στοιχείων το καλοκαίρι έτσι; Γιατί αν στριμώχτηκε οικονομικά το καλοκαίρι και δεν κατάφερε να πάρει στόπερ κλάσης τότε, και ζοριζόμαστε τώρα, σε ένα βαθμό οφείλεται και στο γεγονός ότι δεν δημιούργησε τις καλύτερες προϋποθέσεις για να "σπρώξει" τους Μάντζιο, Τζιόλη και Κλέιτον, επειδή τους είχε βάλει σε καραντίνα...

gatti said...

@pensierix: Να είσαι βέβαιος πως αν χάσουμε βαθμούς και δεν έχουμε πάρει στόπερ, η γκρίνια που θα πέσει θα είναι άνευ προηγουμένου. Κι όσο κι αν τώρα λύσεις τύπου Ντουγκλάο τις θεωρούμε απλά "μερεμέτια", αν κινδυνέψει ή ακόμα χειρότερα αν χαθεί ο τίτλος θα τους στήσουμε στο απόσπασμα που δεν πήραν έστω και κάποιον φτηνό.

ΥΓ. Να δω τι θα την κάνεις την 100άρα! :))))

4minister said...

Καθόλου συναινετικά δεν το παίζει η Πράσινη. Όλοι ξέρουμε ότι χρήμα υπάρχει από το περσινό Τσαμπιολί (:p) και ότι οι αξίες των μεταγραφών δεν πληρώνονται μπανκουί, αλλά σε βάθος χρόνου. Επίσης όλοι ξέρουμε ποιος είναι αυτός που δεν θέλει να δαπανηθεί χρήμα. Και αφού, προς το παρόν είναι τακίμι με Παύλο, φωνάζει (πλάγια μέσω της εφημερίδας του άλλου) για να ρίξει στάχτη, ότι και καλά νοιάζεται για το καλό της ομάδας πέρα από προσωπικά οφέλη.

Θυμάστε που έγραψα ότι ο Σωφέρ σαμποτάρει την έναρξη του γηπέδου για να μη χάσει τις μετοχούλες του. Ήρθαν τα χθεσινά και με δικαίωσαν. Ο Παύλος τον έχει από δίπλα γιατί πιθανόν θέλει να είναι αυτός που θα πάρει τις μετοχές και όχι ο Αντρέας, που δεν μπορεί να τον κοντράρει στα ίσα.

gatti said...

@4minister: Το ίδιο λέμε. Γι΄ αυτό έβαλα την λέξη "συναινετικό" (κλίμα) μέσα σε εισαγωγικά.

Γιατί είναι αργά για να μας πείσει...

squarelogic said...

Νομίζω οτι απ την πολλή σκέψη βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος.Τον Μόρις έτσι κι αλλιώς δεν τον υπολογίζουν και τον έχουν δώσει δανεικό 2 χρονιές μ'ελάχιστα χρήματα.
Ούτε η τωρινή του ομάδα θα ενεργοποιήσει οψιόν αγοράς ξέροντας οτι ο ΠΑΟ δεν τον παίρνει πίσω(αν και μπορεί να έχει βελτιωθεί με τις ισπανικές παραστάσεις του,εκτός κι αν γνωρίζουν για "ύποπτες" εμφανίσεις του την χρονιά του Τεσέιρο).
Το όποιο ενδιαφέρον υπήρχε για Μουν μάλλον θα ατόνησε μετά την φετινή του εξαφάνιση εκτός κι αν εντυπωσιάσει στο Μουντιάλ.
Για τον Ντέιβιντ,ίσως κάποιος εκ των υπαρχόντων να μπορέσει μέχρι το καλοκαίρι να βγάλει διαβατήριο.
Δεν είναι λόγος αυτός να μην πάρεις εναν αμυντικό ηγέτη,ο οποίος και το φετινό πρωτάθλημα ίσως σου διασφαλίσει,και θα είναι έτοιμος και προσαρμοσμένος για τη νέα περίοδο.Αστεία πράγματα...

paoad said...

@squarelogic

Πες τα ρε square...γιατί όλοι ξαφνικά ξεχάσαμε την αναγκαιότητα του στόπερ και προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε την κωλυσιεργία της διοίκησης.

Αν δεν πάρουν στόπερ-ηγέτη και καραμπουζουκλή θα είναι μέγα λάθος για 2009 και 1 λόγους. Τι να λέμε τώρα τ αυτονόητα;;

Ελπίζω ο Πατέρας να διαψεύσει όλα τα ρεπορτάζ και να πάρει παίκτη.

4minister said...

Μάλλον μετακινείται ο Ντουγκλάο της Καβάλας στους Πράσινους. Πιο σίγουρα πράγματα αύριο. Όταν συζητηθεί το θέμα με τη Ναντ, που κατέχει το 50% του παίκτη.

gatti said...

@squarelogic: Εννοείται ότι εδώ ταιριάζει η παροιμία "όποιος δεν θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει".

gatti said...

@paoad: Κανείς μας δεν δικαιολογεί την μη απόκτηση στόπερ. Απλώς συζητάμε τις παραμέτρους που προκύπτουν.

Δεν πιστεύω ότι κάποιος από εμάς δεν θέλει την απόκτηση στόπερ ΧΘΕΣ.

Κατά βάθος κι εγώ ελπίζω να κάνει ο Πατέρας το θαύμα του!

gatti said...

@4minister: Πού τα μαθαίνεις εσύ αυτά; Ε; :)))

4minister said...

Ρε συ γατόνι, κοτζαμάν υπουργός (άνευ χαρτοφυλακίου δυστυχώς :p) είμαι, δεν πεταλώνω τζιτζίκια, ούτε είμαι κομμωτής φιδιών ... (χα)

Ας μη το πολυλέμε γιατί δεν είναι σίγουρο τίποτα ακόμα, μόνο ότι ο Μάκης είπε:
-Εντάξει αγαπούλες, με τόσα σας τον δίνω.

gatti said...

@4minister: Σωστά! Ολο το ξεχνάω πως είσαι υπουργός!!!

:))))