Tuesday, January 26, 2010

ΠΑΟΚτσήδικα...

Δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας
όμως η έλλειψη φιλοδοξίας
δεν μου αφήνει περιθώρια
λογικά να σκεφτώ

Την ευχή σου δέσποτα...

33 comments:

pensierix said...

Οχι άλλο ΠΑΟΚ, δεν θα το αντέξω!

Πετυχημένο, τυπικό ΠΑΟΚτσήδικο χιούμορ, μακριά από τις γραφικότητες και τις καφρίλες στις οποίες ώρες ώρες πέφτουν...

Και δυο ωραία που άκουσα σήμερα στο ράδιο.

α) Για να βγουν τα καράβια από τον Πειραιά, χρειάζονται πλέον παγοθραυστικό.

β) Οι γάβροι μετά το τέλος του αγώνα δεν τραγουδούσαν "Πού 'σαι Σωκράτη;" αλλά "Πού 'σαι Γκαγκάτση;".

ΥΓ
Μήπως το κάνεις για να μπερδευτεί ο Τhrylaras και να μας περάσει για ΠΑΟΚια;

;)))

paoad said...

To φοβερό με τη δεύτερη φωτό είναι ότι πολλοί έχουν τα χέρια σηκωμένα και πανηγυρίζουν αλλά μόνο ο παπάς δίνει την "ευχή" του.

Αυτά είναι.

gatti said...

@pensierix: Mα γιατί; Γιατί δεν μπορείς να αντέξεις άλλο ΠΑΟΚ;

Εγώ πάλι μπορώ! :)))

Πολύ ωραία και τα δύο που άκουσες. Εγώ δυστυχώς δεν άκουσα ραδιόφωνο σήμερα οπότε τα έχασα όλα τα αστεία.

ΥΓ. Μπαααα δεν μας περνάει ο thrylaras για ΠΑΟΚια. Μόνο για ...mytrargyrians μας περνάει.

ΥΓ1. Τελικά μας είπε τι σημαίνει αυτό; Γιατί με τόσο χαμό, δεν πήρα είδηση αν μας είπε.

gatti said...

@paoad: E, o παπάς θα τη δώσει την ευχή του. Ποιος άλλος;

:))

pensierix said...

@ gatti

Σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω τι σημαίνει, αλλά...Να ξέρουμε τί είμαστε, βρε αδερφέ! Μόνο ο ίδιος μάλλον μπορεί να μας διαφωτίσει. Μέχρι τώρα δεν το έχει κάνει...

Σκέφτηκα μήπως είναι κάποια λέξη ελληνική "κρυμένη" πίσω από αγγλικές. Σαν το "Τhe masturbation goes cloud" ένα πράμα...

:ppppp

koutavaki said...

Δε θα σου ξαναπώ δύσκολες λέξεις Φάννννη μου....
Τι καχύποπτοι που είστε.Ο πάτερ βλέπει τον αγώνα και σαν άνθρωπος του Θεού προσπαθεί να διώξει την κακή ενέργεια από τους γαύρους γιατί πάνω από όλα αγάπη για το συνάνθρωπο. Κοινώς τους ξεματιάζει.Είναι προφανές όμως ότι η εικόνα έχει υποστεί επεξεργασία.Αλήτες Ρουφιάνοι Δημοσιογράφοι.

houli_v said...

α/ Δε διαφωνώ, πολύ καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη (η οποία συνέπεσε με την τραγική εμφάνιση του Ολυμπιακού) αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. Αν η ΑΕΚ είχε τα σφυρίγματα που είχε φέτος ο ΠΑΟΚ και τον ΠΑΟΚ τον έπαιζε στα ίσα η διαιτησία, η ΑΕΚ θα είχε περισσότερους βαθμούς από τον έτερο δικέφαλο.

β/ Τελικά αυτό με την Αθλητική Κυριακή και τη β' εθνική είναι φρέσκο κόλπο ή συνέβαινε και όταν ο Ολυμπιακός ήταν πρωτοπόρος. Σε κάθε περίπτωση είναι στα μάτια μου απαράδεκτο να βάζεις πρώτο θέμα σε μια ανασκόπηση της αθλητικής κίνησης του Σαββατοκύριακου τη β' κατηγορία ενός αθλήματος ακόμα κι αν δεν έχεις έτοιμα τα πλάνα (αστειότητα) από την πρώτη κατηγορία όταν υπάρχουν και άλλα αθλήματα - δηλαδή αν φωνάζουν αυτοί της β' εθνικής αυτοί του μπάσκετ ή του βόλεϊ τι πρέπει να κάνουν ?

καλημερούδια γατάκι :)

gatti said...

@pensierix: Ξεκινάμε από κάτι που πρέπει να θεωρούμε δεδομένο. Κάτι καλό δεν μπορεί να είναι. Καμιά βρισιά θα είναι.

Κι εγώ εκεί προς το "the masturbation goes cloud" προσανατολίζομαι...

Είχα μια κρυφή ελπίδα ότι με την ΠΑΟΚτσήδικη φωτογραφία για την αυτοκτονία των γαύρων μπορεί να μπει να σχολιάσει δηκτικά, αλλά μπα...

gatti said...

@koutavaki: Τώρα ο πάτερ όντως έκανε την χειρονομία ή είναι κανα αποτέλεσμα photoshop; Πιθανότερο είναι πράγματι το δεύτερο, όπως λες κι εσύ.

Μου αρέσει αυτή η εκδοχή του ...ξεματιάσματος. Αν μη τι άλλο το χρειάζονται κιόλας οι γαύροι.

:))

gatti said...

@houli_v: Aβυσσος η ψυχή των ιθυνόντων της "Αθλητικής Κυριακής" houli μου. Πάντως είναι γεγονός ότι η Βήτα Εθνική ήταν αδικημένη. Αλλά τώρα να πέρασαν στο άλλο άκρο και να την δείχνουν πρώτη - πρώτη, τι να σου πω. Είναι παράξενο.

Την ευχαριστήθηκα πάντως την "Αθλητική Κυριακή" και κυρίως τον Μίχο. Μα τι πονεμένο ύφος...

Είχαν σε μια φάση στο στούντιο της Θεσσαλονίκης τον Ντίνο Μπαλή και έλεγε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, αλλά και ο Αρης είχε απουσίες.

Οπότε πετάγεται ο Μίχος και ο διάλογος είναι κάπως έτσι:

- Ντίνο, έλειψε ο Ναφτί από τον Αρη;
- Βεβαίως έλειψε είναι ένας παίκτης που κάνει τη διαφορά.
- Και ποιος αποφάσισε να μην παίξει ένας τόσο σημαντικός παίκτης σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι;

Πίκρα... Πολλή πίκρα μιλάμε...

coachp said...

Δεν είναι παπάς ρε παιδιά. Ο Μάκης ο "ιερέας" απο την Πυλαία είναι...

Και δεν κάνει κωλοδάχτυλο, πάνω στον πανηγυρισμό γυρνάει το δάκτυλό του. Απλό...

gatti said...

@coachp: Να σου πω την αλήθεια, αυτό ακριβώς σκεφτήκαμε κι εμείς. Οτι τού γύρισε του ανθρώπου το δάχτυλο... Aκούσιο ήταν, ακούσιο!

:)))

paoad said...

Mytragyria είναι ένα ιατρικός όρος, που ούτε ο ίδιος ο thrylaras ξέρει τι σημαίνει. Βασικά γράφεται mitragyria και όπως σωστά καταλαβαίνετε είναι κάτι που έχει σχέση με τη μήτρα. Προσθέτοντας στον παραπάνω όρο τη κατάληξη -ns o thrylaras σας αποκάλεσε μιτροειδής βαλβίδες.

Κάνοντας μια υπόθεση εργασίας, ο thrylaras θα μπορούσε να είναι γιατρός, φαρμακοποιός... ή απλά ένας τύπος που τη βρίσκει να διαβάζει λεξικά και να μεταφέρει τις άγνωστες λέξεις στους "φίλους" του.

Υ.Γ Θεε μου, κάνε να μην είναι γιατρός ή φαρμακόποιος.

gatti said...

@paoad: Εμ, φοβάσαι μήπως είναι γιατρός ή φαρμακοποιός, εμ τα πετάς!

Να δω ποιος θα σε ...σώσει μετά!

Εμένα πάλι κάτι σαν κολλημένο ονοματεπώνυμο μου κάνει. Πώς λέμε Γκουμόγιαννος; Αλεκοτάτσης;

Ενα τέτοιο πράγμα...

4minister said...

Αφού η χρυσοχέρα οικοδέσποινα θέλει "δαγκωματιές".

Που να φτουρήσει ο κατακαημένος ο γαύρος ορέ!

Στα σοβαρά. Ήταν απορίας άξιο πως κατάφερνε να είναι στη διεκδίκηση του Κατσαρολιού τόσο καιρό. Σε άλλο νήμα έδωσα την εξήγηση αλλά κανείς δεν σχολίασε.

Λέμε τόσο καιρό ότι δεν είχε αριστερό χαφ. Γιατί δεξιό ποιον είχε, τον Τοροσίδη; Που δεν μπορεί να βγάλει μια σέντρα σε συμπαίκτη; Ο Γκαλέτι είναι σκιά του εαυτού του από το φθινόπωρο και πρόσφατα είδαμε γιατί.

Έφυγε ο Μπελούτσι, ας μην ήταν τόσο σπουδαίος λόγω κυρίως του προβλήματος στους κοιλιακούς του, και στη θέση του παίζει ο Όσκαρ, που του λες να σου δείξει μια τρίπλα και σε πάει στο διπλανό δωμάτιο που έχει το πλεστέσιο! Ή το X-box, δεν ξέρω ποιο προτιμάει ...

Αυτά που λένε οι διάφοροι άμπαλοι, είναι άκυρα. Μόλις απομακρύνθηκε ο Ψυχομάνης, φάνηκε ποιος ήταν ο λόγος των κατά σειρά κατακτήσεων. Όχι ο Γκαγκάτσης, ο Ψυχομάνης!

Στην Αθλητική Κυριακή, αν δεν πάρει πόδι ο Πουρουπουπού και όσοι παρασκηνιακά τον κρατούν στη θέση, δεν πρόκειται να δούμε αξιοπιστία. Επίσης πόδι πρέπει να πάρουν Μιχαίοι, Καρουλαίοι και λοιπά ζαρζαβατικά. Δεν νοείται να υπάρχουν ομαδικοί εκπρόσωποι (τύπου κυβερνητικοί εκπρόσωποι), με το ψέμα στην άκρη στο στόμα, από καμιά ομάδα!

Υπάρχουν ένα σωρό σοβαροί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. Δεν χρειάζονται τα ανδρείκελα των ισχυρών. Που, να είστε βέβαιοι ότι πληρώνονται αδρά από την κρατική τηλεόραση για να μας "φωτίζουν" ...

4minister said...

Κάτι που ξέχασα. Από την ΑΕΚ έχουν "αφαιρεθεί" ~10 βαθμοί φέτος. Επομένως θα ήταν, με 39 βαθμούς περίπου, στην 4η θέση. Ίσως και στη 3η αν έχω κάνει λάθος υπολογισμούς.

4minister said...

Μόλις κατακτηθεί και μαθηματικά το πρωτάθλημα ο Νικόλας Πατέρας και ο Κώστας Αντωνίου θα φωνάξουν τον Νίκο Νιόπλια και τον συνεργάτη του Κριστόφ Βαζέχα, προκειμένου να τους γίνει επέκταση των συμβολαίων τους και να συζητήσουν για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς με στόχο μια πανίσχυρη ομάδα.

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=57243

coachp said...

μιτραργίριανς είναι λέξη της μέσης γης. Είναι στα παραμύθια κάτι σκανδιναβών σε γλώσσες ξωτικών, νανων και λοιπών και είναι η φυλή κάποιων που μοιάζουν με αμόρφωτους. ζουλού. μαο-μαο. Ζουγκλες. Σας λέω τις δικες μας αργκό...

Unknown said...

Ρε τι έχουμε πάθει με αυτόν τον παπά..ας τον μαζέψει κάποιος...Θα συμφωνήσω με houli, ότι ο συμπολίτης φέτος έχει 50αρίσιες διαιτησίες και κάτι παραπάνω. Μακάρι να τις είχε και η δική μου ομάδα.
Υ.Γ. gatti ρίξε μια ματιά στο post που ανέβασα σχετικά με τον firefox, έχει και θέματα της αγαπημένης σου ομάδας.

Μάγος said...

@animation: Φαίνεται πως ο Παοκ έχει φέτος πολύ κυριλέ διαιτησία..
Οπότε όπως λέει και ο Γεωργίου μεταξύ σοβαρού και αστείου. Ο Παοκ Και Παναθηναικος να κερδίζουν και οι άλλοι να πανε να...

4minister said...

@ Μάγος

Μόνο που προχθές δεν φάνηκε κάτι τέτοιο. Μπορεί να ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, αλλά αν ο Σπάθας ήταν "προγραμματισμένος" να κάνει το διπλό, είχε 2 ευκαιρίες. Ακυρώνει λοιπόν την άποψή σου. Άσε που θα σφύριζε, πριν την κεφαλιά του Τζόνσον (για σιγουριά ... ), το καραμπινάτο οφσάιτ του Κάμπορα.

Όχι πως "έπαιξε" Άρη, ήταν απλά πολύ κακός.

Unknown said...

Παιδιά κατανοώ τη χαρά σας και σας συμβουλεύω να την απολαύσετε όσο προλαβαίνετε, γιατί δεν βλέπω να κρατάει πολύ.
Αν και κατά βάθος βλέπω πως το καταλαβαίνετε και εσείς αυτό. Δεν είναι τυχαίο ότι προσδιορίζεστε με βάση το Θρύλο αφού μιλάτε συνεχώς για -8 και όχι για +8. Παρόλα αυτά σας πάω. Αν και κάποιοι εξακολουθείτε να είστε mitrargyrians.

4minister said...

@ Thrylaras

Όσο και να το παλεύεις, η πραγματικότητα λέει άλλα. Πως από πρώην μόνος κάτοικος του ρετιρέ τώρα μένεις σε δυαράκι, κοινόβιο με τον πολύ καλύτερό σου ΠΑΟΚ. Που, αν δείξει τον απαιτούμενο χαρακτήρα, πολύ σύντομα θα σε ξεπεράσει.

Το -8 δεν προσδιορίζει τον κοσμοξακουσμένο Ευρωπαίο, που έχει φάει τας Ευρώπας με το κουτάλι, που έχει αλωνίσει τα γήπεδα όλης της οικουμένης, από Ανατολή σε Δύση και από Βορρά σε Νότο. Αυτός είναι στο +8.

Το -8 προσδιορίζει την ομάδα σου, που αδυνατεί χωρίς Ψυχομάνη να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό.

Capisci?

gatti said...

@4minister: Ισως στον γαύρο να λειτούργησε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης που ανέφερε και ο pensierix.

Ο Τοροσίδης είναι σκιά του εαυτού του. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είδαμε πριν τον τραυματισμό του. Εκτός αν ήταν "τραυματισμός"...

Τελικά η απώλεια του Μπελούτσι ήταν πραγματική απώλεια για τον Ολυμπιακό. Αλλά όπως βλέπεις με τα δικά του λεφτά έγιναν οι φετινές "αγορές".

Λες να ήταν ο Ψυχομάνης το "κλειδί"; Εγώ πιστεύω ότι είναι συνδυαστικό το ζήτημα.

Πρέπει πράγματι να φύγουν όλοι αυτοί. Και εννοείται και οι εκπρόσωποι των "μεγάλων". Δεν κατάλαβα δηλαδή. Γιατί πρέπει οι "μεγάλοι" να έχουν τέτοιου είδους εκπροσώπηση στην "Αθλητική Κυριακή";

Μόνο που προσωπικά δεν βλέπω να υπάρχουν πολλοί σοβαροί παλαίμαχοι. ΄Η για το θέσω διαφορετικά, σοβαροί υπάρχουν, μη τα ισοπεδώνω όλα, αλλά οι περισσότεροι είναι "χαρακτηρισμένοι" από την ομάδα τους, οπότε όσο αποστασιοποιημένοι κι αν είναι, ο τηλεθεατής - οπαδός δύσκολα θα πειστεί για την αντικειμενικότητά τους.

Καλά, κάθισες και τους μέτρησες τους χαμένους βαθμούς της ΑΕΚ; Είναι τελικά τόσοι πολλοί; Είδες πόσο κακό της έκανε η ανυπαρξία διοίκησης;

Για τον Νιόπλια είναι λογικό αυτό. Αν πάρει το πρωτάθλημα και μείνει ο Πατέρας πρόεδρος δεν έχει λόγο να μην τον κρατήσει. Το αντίθετο άλλωστε θα είναι και άκομψο...

gatti said...

@coachp: Nομίζω ότι πρέπει να είσαι πολύ κοντά στη "λύση". Η εκδοχή αυτή μου φαίνεται πολύ πιθανή.

Κάτι από απολίτιστους, αμόρφωτους, μάο μάο και ζουλού πρέπει να εννοεί ο γαύραξ!

gatti said...

@Animation: Παπά αυτοί; Μητροπολίτη εσείς! Αλήθεια ο Ανθιμος τι ομάδα είναι; ΄Η λέει κι αυτός πως είναι Ηρακλής όπως όλοι οι επώνυμοι κάτοικοι της πόλης που δεν θέλουν να "χαρακτηριστούν" ως ΠΑΟΚτσήδες ή Αρειανοί;

Πρόλαβε να κάνει δουλειά στον ΠΑΟΚ ο Γκαγκά λες; :))))

ΥΓ. Καλή "αλεπουδιά" αυτή με τον Μοzilla! :))))

gatti said...

@Τhrylaras: Θρυλάρα, ξέρεις τι μου θυμίζεις; Τους μουσικούς (αν και δεν χρειάζεσαι τους υπόλοιπους, είσαι μια ορχήστρα μόνος σου...) που συνέχιζαν να παίζουν στο κατάστρωμα του Τιτανικού, ενώ το καράβι βούλιαζε.

Κατανοώ και βεβαίως εκτιμώ την προσπάθειά σου να κρατήσεις ψηλά το "ερυθρόλευκο" φρόνημα (αν και δεν βλέπω το λόγο αυτό να συμβαίνει σε "αλλόθρησκο" blog), αλλά σου έχω νέα. Ο Τιτανικός τελικά βυθίστηκε...

:)))

pensierix said...

Πώς λέγεται στα mitrargyrianικά ο "γαύρος που τσιμπάει εύκολα";

Δεν έχω κι ένα λεξικό να κάνω τη δουλειά μου, γαμώτο...

ΥΓ
Είναι προφανής ο σκοπός του κυρίου, να κάνει μπάχαλο το μπλογκ. Μην του κάνουμε τη χάρη...

4minister said...

@ pensierix

Τι μπάχαλο να γίνει; Το πολύ-πολύ να βάλουμε να κάψει το λάδι στο τηγάνι! Αλεύρωμα και τσουπ, ρίχ' το ψαράκι να τηγανιστεί. Μεζεδάκος για τσιπουράκι ανπέχταμπλ!
Χοχοχο!

@ gatti

Και γιατί πρέπει να σχολιάζει κάποιος την ομάδα που έπαιξε στο παρελθόν. Ας σχολιάσει κάποιες άλλες. Αλλά αυτό σημαίνει πως πρέπει να αλλάξουν όλοι οι ποδοσφαιροπαράγοντες. Κανείς απ' τους υπάρχοντες δεν δέχεται κριτική στις μ@λ@κείες που κάνει ...

gatti said...

@pensierix: Tι να σου πω. Ούτε εγώ διαθέτω ...mytrargyrian-ικό λεξικό...

Συντάσσομαι, πάντως, με τον υπουργό: ΑΝ προκύψει πρόβλημα μπορούμε να βάλουμε να κάψει το λάδι στο τηγάνι... :)))

gatti said...

@4minister: Αν ο οπαδός είναι προκατειλημμένος και διαφορετική ομάδα να σχολιάζει ο παλαίμαχος, αν πει κάτι κακό γι΄ αυτήν θα τον χαρακτηρίσει πάλι κατευθυνόμενο.

Δεν αλλάζει έτσι κι αλλιώς αυτή η κατάσταση, για τον λόγο που αναφέρεις. ΔΕΝ πρόκειται να αλλάξουν οι ποδοσφαιροπαράγοντες...

X-myalismenos said...

Ο Θρυλάρας δεν είναι ούτε γιατρός ούτε φαρμακοποιός, είναι απλά επιστήμων (οι περίφημοι ... Αργύριανς του Αργύρη) :)
Το - 8 δεν το λέμε γιά σάς αλλά γιά τον ΠΑΟΚ.
Εσείς είστε στο - κακό χαμό.
Εδωσε εξηγήσεις ο Σωκράτης στην 7 γιατί συνέβη αυτό το κακό ή θα μείνουμε με την απορία;
Αυτά μας καίνε τώρα, να βρούμε τι(ς) πταίει.
Εγώ έχω δηλαδή μιά υποψία αλλά δεν τη λέω καθότι το απαγορεύει ο Σάββας ...

gatti said...

@EXARCHIOTIS: Λες να είναι επιστήμων; Μπορεί κι αυτό.

Ναι, αυτό μας ...καίει. Να βρούμε τι(ς) πταίει. Λες και είναι αφύσικο μια ομάδα να μη τα πηγαίνει μια χρονιά καλά. Αυτά τα πράγματα μόνο στον γαύρο συμβαίνουν.

Και μετά αναρωτιούνται γιατί είναι αντιπαθείς σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα...