Sunday, January 31, 2010

Η φτώχεια είναι καμάρι




1-1





11 comments:

koutavaki said...

Η φτώχεια θέλει καλοπέραση.

pensierix said...

Πλέον δεν μας αφήνουν ούτε καν να ξενερώσουμε μετά από μια γκέλα οι "πλούσιοι"...Και το ξενέρωμα είναι πολυτέλεια για εμάς, εκεί έχουμε φτάσει...

Την αρχή του τέλους της πολυμετοχικότητας κι επίσημα είχαμε σήμερα, κι εύχομαι να διαλυθεί το σχήμα το καλοκαίρι. Η τυχόν κατάκτηση του πρωταθλήματος ελπίζω να μην φρενάρει τις εξελίξεις...

gatti said...

@koutavaki: :)))

gatti said...

@pensierix: Γιατί; Θέλεις να ξενερώσεις; Δεν είναι καλύτερα που η δήλωση του Βγενό σε έβαλε στην πρίζα;

Εγώ το βρίσκω ...χαριτωμένο!

Τελικά από timing σκίζουν οι πολυμετοχικοί...

Ντεμης said...

Καλά βρε Gatti μου, τι δήλωση ήταν αυτή τού Βγενό;! Σοβαρά τώρα ρωτάω.Τι ήταν αυτό; Μα τα έχει χάσει ο άνθρωπος; Ήταν πάρα πολύ σοβαρό αυτό που είπε, έχει καταλάβει κανείς πόσο άσχημα ακούστηκε; Δεν κοιτάει τα χάλια του, που θα έβαζε περισσότερα λεφτά κι απ΄ ότι ο Αμπραμόβιτς, λόγια-λόγια-λόγια, δεν ντρέπεται λίγο πια;..... Ας μουλώξει ο αποτυχημένος.

gatti said...

@Nτέμης: Τι να σου πω βρε Ντέμη μου; Τι να σου πω;

Ο Βγενό δεν έχει και το άλλοθι του Θανάση ότι είναι παρορμητικός. Ζυγίζει πολύ καλά τι λέει και ξέρει τι αντίκτυπο θα έχει η κάθε δήλωσή του. Επομένως κανείς δεν μπορεί να πει ότι λειτούργησε αυθόρμητα. Γι΄ αυτό και μου έκανε κι εμένα μεγάλη εντύπωση η δήλωσή του. ΑΚΑΙΡΗ, ΑΚΑΙΡΗ, ΑΚΑΙΡΗ!!!

Στην τελική, αν θέλει να πάρουμε το πρωτάθλημα και να μην γελάνε οι υπόλοιποι πολυμετοχικοί, οι μεταγραφές λήγουν Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου. Ας σκάσει 5 μύρια ευρώπουλα από την τσέπη του και ας πάρει τον Κάτα Ντίας.

4minister said...

Καθήστε να κάνω λίγο δικτυακό ρεπορτάζ.

Το ζ το λέμε παχύ εμείς οι γαλλομαθείς με τα πιάνα μας και τα μπαλέτα μας ασούμε ...

fl@neur said...

Το ΑΕΚάκι (με την καλή έννοια) πράγματι ήταν κάποτε η αθηναϊκή ομάδα της φτωχολογιάς, στα Φιλαδέλεφεια με τα προσφυγικά, τώρα δυστυχώς είναι μια φτωχή ομάδα. Συμπέρασμα: η φτώχεια χρόνια δεν κυττά!
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και ψύχραιμα:
1. βγαίνεις αλώβητος από 2 ντέρμπυ, δεν είναι και λίγο, ιδιαίτερα με Κούπεράρη
2. δεν μπορείς να "σκοτώνεις" όλα τα παιγνίδια, ούτε η Μπάρκα δεν το μπορεί αυτό
3. κανείς δεν υποτίμησε την ΑΕΚ, ούτε η ομάδα ούτε το τημ ούτε καν οι φίλαθλοι
4. δεν καταλαβαίνω, γιατί εμείς θα στραβοπατάμε συνέχεια και ο γάβ-ρος θα πηγαίνει καρφί; (εκτός, αν πάρει τον Βαλιβέρδε, που μόλις απολύθηκε, λέμε τώρα)
5. γιατί υπερτιμάμε τόσο πολύ τον γάβ-ρο και υποτιμάμε τις δυνατότητές μας, τις πραγματικές όχι των πρωτοσέλιδων;
6. ο Βγενό έκανε μια δήλωση, ΟΚ, ίσως άτυχη, ίσως άστοχη, αν και προσωπικά, επί Σουμ, στη Στουτγάρδη έχω δει ανάλογες αντιδράσεις, αλλά από εκείνο το σημείο και πέρα, κι από το γαβροκάναλο της ΕΡΤ που την "ανεβάζει" πριν καν δείξει το παιγνίδι, αφού μάς ζάλισε με τη Β' Εθνική, όταν το "κάνεις" σημαία (και δεν εννοώ το gatti), σημαίνει,ότι ακόμα μια φορά πέφτεις στη λούμπα του Αντίπαλου, δηλ. παίζεις στο γήπεδο που τον βολεύει.
Πρώτα με τον Θανάση (πού 'σαι Θανάαααση...), μετά με τον Βγενό, όπως τα φουσκώνουν τα ΑΡΔ, πατάμε τις μπανανόφλουδες (τουλάχιστον ο Φάδερ τα εξισορρόπησε), πατάμε μπανανόφλουδες, κυρίως των άλλων, κι αυτό θέλει ιδιαίτερη προσοχή.
Η σύγχυση και η γκρίνια ποτέ δεν ωφέλησαν κανέναν, ας μην κλωτσήσουμε την καρδάρα, κάνουμε τόσο κόπο να μαζέψουμε το γάλα.
Τέλος, πρέπει να είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη (τουλάχιστον) που ασχολείται με τα παραπολιτικά και τα παρα-αθλητικά, αντί για ψύχραιμα σχόλια, διαβάζουμε μόνο μπαλαφάρες από τα ΑΡΔ. Εδώ όλοι είμαστε πρωθυπουργοί και προπονητές.
Καλή μέρα και καλό μήνα
ΥΓ. Επιμένω ότι "χαραμίζεσαι" στη blogόσφαιρα!

gatti said...

@4minister: Aναμένουμε...

gatti said...

@fl@neur: Μη μου πεις ότι υπήρχε πιο ταιριαστό τραγούδι για την περίσταση μετά από το πρωτοσέλιδο της "Ωρας"! Και τι δεν έχει! Εμμεση αναφορά στην προσφυγιά, δημιουργό ΑΕΚτζή, καλλιτέχνη ΑΕΚτζή, τα πάντα όλα λέμε! :))


1. Δεν είναι λίγο να βγαίνεις αλώβητος από 2 ντέρμπι, αλλά εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

2. Οντως δεν μπορείς να κερδίζεις όλα τα ματς

3. Την ΑΕΚ υποτιμούν όσοι θεωρούσαν εκ των προτέρων ευκολότερο να την κερδίσουμε απ΄ ό,τι να κερδίσουμε τον Αρη...

4. Καλά κάνεις και δεν το καταλαβαίνεις, γιατί δεν έχει λογική. Σαφώς ΔΕΝ θα στραβοπατάμε μόνο εμείς. Ειδικά μετά την εικόνα που είδαμε να έχει ο γαύρος, προμηνύονται κι εκεί γκέλες.

5. Δεν υπερτιμάμε τον γαύρο ούτε υποτιμάμε τις δυνατότητές μας. Απλώς όποιος έχει καεί στο χυλό... κ.λπ. κ.λπ.

6. Μα, εννοείται ότι το γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι οι ΑΡΔ θα εκμεταλλευτούν επικοινωνιακά το γεγονός. Και ο θυμός δεν αφορά το γεγονός ότι ο οπαδός του Παναθηναϊκού "παίζει" στο γήπεδο του βολεύει τον αντίπαλο, αλλά ότι την "τρικλοποδιά" την έβαλε δικός μας "παίκτης" (Βγενό). Είναι επικοινωνιακό αυτογκόλ.

7. Πρέπει όντως να είμαστε η μόνη χώρα που τα παρασκηνιακά έχουν την ίδια βαρύτητα με τα καθαρά αγωνιστικά, αλλά μάλλον μας αρέσει και δεν το αλλάζουμε με τίποτα!

Καλημέρα και καλό μήνα και σε σένα!

ΥΓ. Kαι τι μπορώ να κάνω; :))))

fl@neur said...

@gatti
ΥΓ στο ΥΓ στο ΥΓ:
Κανείς δεν ξέρει τι να πει,
τα λέει όλα η σιωπή...
Κοινώς, κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα
keep scratch-scratching!!!