Tuesday, January 12, 2010

Μην πυροβολείτε τον εύζωνα


Εγινε λοιπόν το αυτονόητο. Από την στιγμή που οι οπαδοί συνεχίζουν να αποδοκιμάζουν τον Αλέξανδρο τον ευθυτενή, θα έπρεπε να πάρει θέση ο Πατέρας. Που θυμίζω πως ήταν από εκείνους που είχαν στραβώσει περισσότερο από τον καθένα για την ανεκδιήγητη στάση του παίκτη το καλοκαίρι όταν αρνήθηκε να πάει στην Αταλάντα. Και ουσιαστικά είχε σκεφτεί να του κόψει τη μπάλα αν δεν αλλάξει ρότα. Ομως, τα πράγματα ζορίζουν. Και η ομάδα έχει ανάγκες. Και όπως είπε και ο Νιόπλιας το κέντρο έχει καταπονηθεί πολύ. Και λείπει και ο Σιμάο. Και το πρωτάθλημα φέτος είναι αυτοσκοπός. Επομένως η ομάδα έχει ανάγκη τον Τζιόλη όσο ανάγκη έχει κι αυτός για να βγει από τη ναφθαλίνη. Κι αν το θες με την επιστροφή του στην ομάδα αποκαθίσταται και η τάξη. Γιατί όσο κι αν στην αρχή ομολογώ πως κι εγώ είχα χαρεί με αυτή την εξέλιξη, δεν ήταν και η πιο ενδεδειγμένη λύση να γυμνάζεται αυτός και ο Κλέιτον και ο Μάντζιος μόνοι τους σαν τους λεπρούς. Ειδικά από τη στιγμή που - όπως αποδείχτηκε - τα χρήματα από τις μεταγραφές τους που ποτέ δεν έγιναν (λογικό, με τον άκομψο τρόπο που απαξιώθηκαν ως περιουσιακά στοιχεία της ομάδας), στάθηκαν τροχοπέδη για την απόκτηση του πολυπόθητου στόπερ κλάσης που ακόμα αναζητάμε.

Προσωπικά δεν τον θέλω τον Τζιόλη στην ομάδα. Και όχι επειδή εκφράζει την εποχή του "Βαρδινογιαννισμού" όπως θεωρούν οι περισσότεροι. Δεν φταίει αυτός αν ήρθε στην ομάδα σε μια εποχή που όλοι θέλουμε να την ξεχάσουμε. Και ούτε είναι και παίκτης για πέταμα. Με συγκεκριμένο ταβάνι ναι. Χωρίς να έχει εξελίξει το ταλέντο του, πάλι ναι. Αδιάφορος πολλές φορές; Συμφωνώ. Αλλά μέχρι εκεί.

Αν εγώ δεν τον θέλω στην ομάδα, είναι λόγω της συμπεριφοράς που έδειξε το καλοκαίρι. Ούτε μου αρέσουν τα μηνυματάκια που γράφει στο προφίλ του στο facebook, του στυλ: "Σημασία δεν έχει τι γνώμη έχουν οι άλλοι για μένα, αλλά τι γνώμη έχω εγώ γι΄ αυτούς...".

Αλλά από την άλλη αντιλαμβάνομαι την πολιτική της ομάδας. Οσο εγκλωβισμένος είναι ο Τζιόλης στην κατάσταση που ο ίδιος σε ένα βαθμό δημιούργησε, άλλο τόσο εγκλωβισμένος είναι και ο Παναθηναϊκός διατηρώντας έναν παίκτη που δεν τον θέλει, αλλά δεν βρίσκει να τον πουλήσει. Τι πιο λογικό λοιπόν από το να τον χρησιμοποιήσει; Να πιάσει και τόπο η παρουσία του βρε αδερφέ. Να δώσει ανάσες στους σκασμένους συμπαίκτες του. Και πού ξέρεις; Μπορεί έτσι να τον δει και κάποιος να ...ξεστραβωθεί και να του κάνει και καμιά πρόταση...

Και συνεχίζω με σημερινό άρθρο του Μαρκάκη στο Goal που το παραθέτω χωρίς διάθεση να γυρίσω στα παλιά και να "δικαιώσω" τον Τεν Κάτε (άλλωστε ούτε ο ίδιος ο Μαρκάκης που το υπέγραψε δεν έχει κάποια τέτοια διάθεση...), αλλά απλά για να θυμόμαστε που βρισκόμαστε και πού είμαστε τώρα.



Στο γαύρο τώρα φάγανε λέει "πόρτα" από τον Ντάτολο. Αυτόν που είχε βάλει εκείνη τη γκολάρα στον αγώνα Αργεντινής - Βραζιλίας. Το μόνο αξιομνημόνευτο πράγμα για την Αργεντινή τότε, γιατί κατά τ΄ άλλα τα είχε κάνει μαντάρα ο Μαραντόνα...



Οχι τώρα ότι δεν το περιμένανε οι γαύροι. Την βλέπανε την πόρτα να τους κλείνει κατάμουτρα, δεν τρέφανε και πολλές ελπίδες. Τα γράφανε και στο γαύρικο φόρουμ:

Ο παίκτης είναι βασικός στη Νάπολι, με 13 συμμετοχές, φέτος δε είχε και 2 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής. Το transfermarkt τον κοστολογεί 5 εκατομμύρια ευρώ. Θέλετε κι άλλα ως απόδειξη ότι δεν θα έρθει;

Kαι λίγες ώρες μετά δικαιώθηκαν βέβαια. Γιατί κατά πως φαίνεται ο θείος δεν έχει σκοπό να βάλει το χέρι στην τσέπη. Ηρθε ο Λούα Λούα, θα έρθει όπως όλα δείχνουν και ο Νέρι κι αυτό είναι. Εκτός αν αλλάξει ρότα η ΑΕΚ και έρθει και ο Σκόκο. (Βρε λες;).



Το ωραίο τώρα με τον Ντάτολο είναι άλλο. Της κακομοίρας έγινε όλο το απόγευμα σχετικά με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του παίκτη. Φωτογραφήθηκε λέει σε ένα gay περιοδικό και το βγάλανε όλοι το συμπέρασμα ότι την καίει τη βάτα. Και μάλιστα η ομάδα του λέει αποφάσισε να τον τιμωρήσει επειδή φωτογραφήθηκε και με τη φανέλα του συλλόγου. Ζόρια που τραβάνε κι αυτές οι ομάδες μπας και τους βγει το όνομα.

Γιατί στην τελική τι έγινε που φωτογραφήθηκε για gay περιοδικό; Δηλαδή οι gay δεν έχουν ψυχή; ΄Η μήπως δεν υπάρχουν gay που βλέπουν μπάλα; Υπάρχουν και παρα-υπάρχουν σου λέω εγώ. Και μάλιστα είναι και φανατικοί υποστηρικτές των ομάδων τους.



Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι αρχίσανε στα διάφορα οπαδικά φόρα να τσακώνονται οι οπαδοί μεταξύ τους. "Θα πάρετε τον Ντάτολο για να είναι ασορτί με τον έφηβο που έχετε για σήμα" οι μεν. "Θα τον πάρουμε και θα σας κάνει να πείτε τον δεσπότη Παναγιώτη" οι δε. Ετσι πήγε όλο το απόγευμα. Μέχρι που έριξε την χυλόπιτα ο Ντάτολο και τελείωσε η ιστορία.

Kαι τώρα η απορία των γαύρων είναι η εξής. Είναι τόσο άχρηστος ο Χρυσικόπουλος ή όλες αυτές οι προτάσεις που ακούγεται ότι γίνονται σε παίκτες είναι όλες μαϊμού, για να περνάει ο καιρός; Οταν την βρουν την απάντηση ας μου την πουν κι εμένα.

Και μέσα σ΄ όλα εισήχθη και ο Γκαλέτι στο νοσοκομείο με κοιλόπονο. Και στο πρώτο άκουσμα να πω την αμαρτία μου το μυαλό μου πήγε στο ανέκδοτο με τον λεπρό και τον χασικλή. Οτι δηλαδή ένας ένας οι γαύροι παίκτες την κάνουν για να μην παίξουν στην Καβάλα. Μετά όμως άκουσα ότι μπορεί να έχει σοβαρό πρόβλημα. Οπότε, αν συμβαίνει το δεύτερο τού εύχομαι περαστικά και αφήνω στην άκρη την πλάκα γιατί με την υγεία πλάκα δεν χωράει.


Στην ΑΕΚ τώρα είχαμε τα κλασικά. Με ένα 24ωρο καθυστέρηση η επίσημη ΑΕΚ (σαν το ΚΚΕ ένα πράγμα, δεν παίρνει αποφάσεις εν θερμώ...) πήρε θέση για τον Σκόκο, διέψευσε τα περί παραχώρησής του σε άλλη ελληνική ομάδα και έστειλε εξώδικο στον μάνατζέρ του. Και αρχίσανε τώρα να ψάχνονται τι ακριβώς θα γίνει.

α) Θα τον δώσουν τελικά στον γαύρο όταν κοπάσει ο αλαλαγμός;
β) Θα του δώσουν τα λεφτά που του χρωστάνε και γι΄ αυτό έγινε όλος ο τζερτζελές;
γ) Θα βάλουν αλυσίδες στον Τζιμπούρ για να μην μπορεί να του ρίξει κανα νέο μπουκέτο;
ή
δ) Θα κουνήσουν μαντίλι στον Μπάγεβιτς (άλλο που δεν θέλει κι αυτός) για να μην ...διαταράσσεται ο ψυχισμός του υδραυλικού;


Και μέσα σ΄ όλα αφήσανε λέει ελεύθερο τον Ταχτσίδη. Απέσυραν πα να πει την πρόταση που του είχαν κάνει για επέκταση συμβολαίου. Που σημαίνει ότι το καλοκαίρι θα είναι ελεύθερος κι ωραίος. Θα είναι όμως; Και ελεύθερος και ωραίος; Γιατί αν είναι, τότε μια χαρά επιλογή είναι να τον πάρεις στην Πανάθα. Ταλεντάκι με προοπτικές εξέλιξης. Αλλά έχει ένα "κουσούρι". Το αίσθημά του είναι η Σάσα Μπάστα. Που σημαίνει πως μέχρι το καλοκαίρι ποιος ζει ποιος πεθαίνει; Μπορεί και να τον έχει ξεζουμίσει μέχρι τότε...


***



Και βέβαια έχει και Μάντζιο το μενού. Που έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο στο κυπριακό πρωτάθλημα. Μπήκε λέει στο 60 ως αλλαγή στον αγώνα Ανόρθωσης - Σαλαμίνας και αποθεώθηκε. Και με το που μπήκε λέει ανέβασε στροφές η "Κυρία". Και ο ίδιος έχασε με το "καλημέρα" μεγάλη ευκαιρία, αλλά 4 λεπτά αργότερα έβαλε γκολ. Και μετά κέρδισε και πέναλτι.


Και ανακηρύχθηκε και MVP και την άλλη μέρα τον είχαν και πρωτοσέλιδο οι εφημερίδες. Κοίτα ρε σουξέ ο Βαγγελάκης!

***



Και τώρα η ώρα της ψυχαγωγίας. Ας θυμηθούμε μετά από την στήλη του ανεκδιήγητου Γαβαθιώτη, τι άλλο έχει γραφτεί για αυτό το άμπαλο γαλλικό παλτό που ακούει στο όνομα Τζιμπρίλ Σισέ.



Πρώτα δύο πρωτοσέλιδα του "Φωτός". Στο ένα Ντουντού και Ζεβλάκοφ εκτιμούσαν πως ο Φιόγκος είναι καλύτερος του Σισέ.


Και στο δεύτερο ο Αγγλος ασθενής σε ένα παραλήρημα της ασθένειάς του αναρωτιόταν αν θα βάλει ο Σισέ περισσότερα γκολ από τον ίδιο...


--------------------------------------------------


Και βέβαια το μνημειώδες κείμενο του Αλέξη Σπυρόπουλου που αξίζει βραβείο Πούλιτζερ (παραθέτω το εντυπωσιακό φινάλε) και που συνιστούσε στον Σισέ "εγκλεισμό στην Παιανία, βιντεοπαιδεία από το Εuro και απαγόρευση εξόδου ώσπου να μάθει πώς έπαιζε τη θέση ο Βρύζας...


Και μιας που είπα Βρύζας που δεν μου φταίει σε τίποτα ο Ζήσαρος και είναι και από τις συμπάθειές μου, κλείνουμε με την κοπή της πίτας του ΠΑΟΚ.


Ο πρόεδρος κόβει την πίτα


ΠΑΟΚ, ξέρω γω, ξέρω γω, εντάξει...


Μουν (βρε βρε), Κριστιάνο, Βιτόλο, Κοντρέρας, Βιεϊρίνια


Τσιρίλο, Μουσλίμοβιτς, Μουν


Ο Βλάνταν Ιβιτς και η σύζυγός του
ηθοποιός, Αρτεμις Ευθυμιάδη

32 comments:

Γιωργος Κεντρωτης said...

Ο Χρυσικόπουλος; Υπέροχον ανέκδοτο! Καληνύχτα σας, κυρία μου.

Unknown said...

Δεν ξέρω τι κάνω κάθε μέρα σε αυτό το βαζελοφόρουμ αλλά μάλλον είναι από διάθεση αλτρουισμού. Να σας βοηθήσω ρε παιδιά να πάψετε να είστε αντικείμενο δουλέματος, αν και θεωρώ ότι είναι λίγο δύσκολο να γίνει αυτό.
Το πρωτάθλημα θα το πάρετε αλλά όχι γιατί έφυγε ο Βαρδινογιάννης και ήρθε ο Πατέρας (που ειρήσθω εν παρόδω είχε διαλύσει πρώτα τον Εθνικό), ούτε γιατί ήρθε ο Σισέ, ούτε για κανένα άλλο λόγο παρά μόνο γιατί ο θείος άφησε το ΘΡΥΛΟ χωρίς παίχτες. Και όσο για τον Τζιόλη και πολύ σας πέφτει.
@Μάγος
Ναι αυτός ο Νικολακόπουλος πάσχει από αγοραφοβία και στο γήπεδο δεν πάει ποτέ. Από εκεί να καταλάβεις για τι μιλάμε.
@gatti
Αυτοί οι δύο όταν μιλάνε το μεσημέρι στην εκπομπή με αυτούς τους στημένους διαλόγους θυμίζουν αποτυχημένη επαρχιακή επιθεώρηση. Κάποιες φορές μάλιστα οι συζητήσεις τους είναι ανάλογες με αυτές που είχαν οι Παττακός και Μακαρέζος: παράλληλοι μονόλογοι χωρίς να καταλήγουν πουθενά. Χαβούζες των ερτζιανών. Η αποθέωση της γελοιότητας. Απορώ που κάποιοι χαλάνε λεφτά για να τους στέλνουν μηνύματα.

4minister said...

«Δηλαδή οι gay δεν έχουν ψυχή;»
Και ψυχή έχουν και πλερώνουν αδρά ασούμε. Εξάλλυ το λέει κι' ο λόγος:
Τη μεν δόξα πολλοί εμίσησαν, το δε μπαγιόκο ουδείς ...

Ταχτσίδης ξου. Άμα γλέπω αθλητή να κάνει "νταλαβέρι" με σελέμπριτυ, μου 'ρχονται στο νου Λίμπε και Μιχαλάκης που πήγανε άκλαφτοι με τη Νίκη.

Το σωστό είναι «το κοπή τη πίτα του ΠΑΟΚ».

Ο Μουν είναι αυτός που έχει πάρει τη φανέλα του βασικού σπίτι του; (μαζί με μπουκάλια Τσίβας ... ) Άμα μάλιστα "ψηθεί" λίγο ακόμα θα μάθει και το Lagavulin ...

Γιατί στήθηκε έτσι ο Βλάνταν; Σαν δυσκοίλιο τον κόβω ... ας χτυπήσει γρήγορα μερικά ακτινίδια ...

4minister said...

Thrylaras said...

Δεν ξέρω τι κάνω κάθε μέρα σε αυτό το βαζελοφόρουμ αλλά μάλλον είναι από διάθεση αλτρουισμού.


Τα πράγματα είναι πολύ απλούστερα ... κρυφοβάζελε!

The Bgt said...

σπερααα.
δε προλαβα να διαβασω το ποστ της οικοδεσποινας απλα παρεμβαινω λιγο οφ τοπικ αν ρωτησω εαν ακουσατε τιποτε για τον Γκαλετι που εισηχθη στο νοσοκομειο?

Εχουν βγει φημες οτι εχει σοβαροτατο προβλημα υγειας (μεχρι να σταματησει το ποδοσφαιρο).
Περαστικα του ανθρωπου κι ελπιζω οι φημες να ειναι ανηκουν στη νοσηρη φαντασια καποιων στοκων.

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Οπως το λες, ανέκδοτο. Τι δουλειά έχει ο άνθρωπος του ΥΠΕΧΩΔΕ με τις μεταγραφές; Αβυσσος η ψυχή του Χόχου...

gatti said...

@Thrylaras: Ελα τώρα, πες το ότι γουστάρεις να έρχεσαι εδώ και δεν μπορείς να ξεκολλήσεις!!

Ας πρόσεχε ο θείος να έπαιρνε παίκτες.

Αυτά περί Νικολακόπουλου και Βέργη - Ασημακόπουλου είναι στο προηγούμενο ποστ βρε! Παρεμπιπτόντως, συμφωνούμε σ΄ αυτά.

ΥΓ. Δεν ανοίγεις κανα blog να ερχόμαστε κι εμείς;

gatti said...

@4minister: ΦΥΣΙΚΑ και έχουν ψυχή! Αυτά να τα πεις στον φίλο σου τον coachp που τα είχε βάλει με τον τεντά! :pp

Mη μου θυμίζεις την Νίκη με τους Λύμπε και Μιχαλάκη γιατί ακόμα μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όσο θυμάμαι πώς σερνόντουσαν!

Μα χώμα εντελώς κι οι δύο μιλάμε! Και καλά ο Νίκος. Ηταν και συμπατριώτης της, νεοφερμένος στην Αθήνα, ήρθαν πιο κοντά, την πάτησε. Ο άλλος, δεν ήξερε, δεν ρώταγε;

Σιγά μην γράψω "το κοπή τη πίτα" για τον ΠΑΟΚ! Εχουμε και μια συμπάθεια στην ομάδα ως γνωστόν!

Ναι, ο Μουν που είχε πάρει τη φανέλα βασικού είναι αυτός.

Είναι αλήθεια πως σφίγγεται λίγο ο Βλάνταν. Αλλά μπορεί να φταίει η πόζα...

ΥΓ. Πες του τα του Thrylara! Πες του τα!

gatti said...

@The Bgt: Λένε ότι έχει πρόβλημα στα νεφρά που μπορεί να τον αναγκάσει να κόψει το ποδόσφαιρο. Αλλά δεν θέλω να το πιστέψω! Ολα στο γαύρο θα συμβαίνουν; Πέρσι ο Ντάρκο, τώρα ο Γκαλέτι;

Ελπίζω να είναι ράδιο αρβύλα. Γιατί σαν παίκτη τον πήγαινα πολύ (τον περυσινό εννοείται όχι το παρτάλι που εμφανίζεται φέτος στο γήπεδο).

pensierix said...

Πριν από 3-4 μέρες βγήκε ένας σε μια εκπομπή επικοινωνίας και είπε στο άσχετο ότι ο Γκαλέτι έχει πρόβλημα στα νεφρά χωρίς να επεκταθεί περισσότερο. Το θυμήθηκα διαβάζοντας την σημερινή εισαγωγή του Αργεντινού στο νοσοκομείο. Μακάρι να είναι ράδιο αρβύλα όλο αυτό και να μην έχει τίποτε το σοβαρό το παιδί...

Βλέπεις τον Ταχτσίδη και λες "αυτός δεν πρόκειται να κάνει μεγάλη καριέρα". Χωρίς να έχει δείξει τίποτε το ιδιαίτερο, χωρίς να έχει ξεχωρίσει ούτε στο ελάχιστο μέσα στο χάλι που είναι φέτος η ΑΕΚ, θέλει Ιταλίες και δεν ανανεώνει το συμβόλαιο. Για Σάσα Μπάστα, ρε μεγάλε! Μέχρι τώρα έχεις γίνει είδηση για τη ξανθιά που κυκλοφορείς παρά για τις επιδόσεις στο χορτάρι...Εκτός κι έχεις κάνει 5 παιχνίδια που έβγαλες μάτια κι εγώ δεν τα θυμάμαι...

Για τον Τζιόλη, τα είπες όλα gatti. Απορώ με όλους αυτούς που πήγανε μέχρι τη Ξάνθη και έφτιαξαν ένα πανό τόσων τετραγωνικών, για να την πούνε στον εύζωνα. Εγώ στη θέση τους θα βαριόμουν...

Για το άρθρο του Μαρκάκη, δεν χρειάζεται να πω ότι συμφωνώ απολύτως. Το τι ανακρίβειες κυκλοφορούν για το πέρασμα του Ολλανδού από τον πάγκο, δεν λέγεται! Απλά, χωρίς να αμφισβητώ την αξία του Νιόπλια και το έργο του, τώρα διανύουμε την εποχή δικαίωσης των ΑΡΔ που δεν γούσταραν τον Τεν Κάτε. Τα αποτελέσματα έρχονται (και με δόση τύχης σε Ξάνθη, Ηρακλή), το ωραίο ποδόσφαιρο ακόμα δεν το είδαμε, αλλά οι περισσότεροι μιλάνε για την εποχή Τεν Κάτε σα να άφησε καμένη γη πίσω του και μια ομάδα διαλυμένη. Μόνο και μόνο η αναγέννηση του Νίνη (τη στιγμή που η πλειονότητα των βάζελων, άγνωστο για ποιο λόγο, αναπαράγει την ανακρίβεια ότι ο μικρός χρησιμοποιήθηκε λίγο), αρκεί για να τον κρίνουμε πιο νηφάλια. Κάποια πράγματα που άλλαξαν μας έγιναν συνήθεια, τα θεωρούμε αυτονόητα και δεδομένα με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζουμε την προσφορά του Ολλανδού. Για το μόνο πράγμα που είμαστε σίγουροι, είναι οι τεράστιες αλλαγές που είναι εμφανείς με γυμνό μάτι...Κάποια πράγματα, αν θες να τα δεις, θα τα δεις και θα το πιστεύεις κιόλας...Εγώ βλέπω την ίδια ομάδα πάνω κάτω, με τις αδυναμίες και τις αρετές που ήδη ξέραμε.

Για τους gay, όχι μόνο παρακολουθούν ποδόσφαιρο, αλλά αμφιβάλλει κανείς ότι υπάρχουν ομοφυλόφιλοι ποδοσφαιριστές όπως συμβαίνει σε κάθε άθλημα; Απλά, αν έχεις συνδυάσει τον ομοφυλόφιλο με τον "κουνιστό" που δεν έχει τύχη σε ένα "ανδρικό" άθλημα, φυσικό είναι οι gay αθλητές να μην δημοσιοποιούν την σεξουαλική τους προτίμηση. Για να μην γίνουν αντικείμενο χλευασμού τις περισσότερες των περιπτώσεων, αλλά και γιατί είναι κάτι που στο κάτω κάτω δεν αφορά και κανέναν.

Ντεμης said...

Βρε για κοίτα τι μαθαίνω από την Γκάττι, κει που δεν το περίμενα! Πάνω που διαβάζω για τα ευχάριστα τής Ανορθώσεώς μου και τη νίκη μας επί της συμπολίτισσας Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου στο "βαρωσιώτικο ντέρμπυ στην ξενητειά" (πόσο κρίμα, πάει ξανά ντουγρού για διαβάθμιση η τόσο συμπαθής μου Σαλαμινάκκα....) τσουπ! πέφτει το μάτι μου στα κατορθώματα του Ντάτολο!!!
Α, εύγε το παιδί, πολύ χάρηκα για την φωτογράφισή του, εξαίρετος νέος φαίνεται. Καλά κάνω και λατρεύω τη Νάπολι! Να έρθει πάραυτα στην Ελλάδα να τον γνωρίσω. Φυσικά και βλέπουμε μπάλα, όχι μόνο να "καίμε βάτες" χαχά! (πού το ηύρες αυτό, κόρη;!) Τέτοιους θέλουμε, όχι σαν τον δικό μας τον Ταχτσίδη που πήγε κι έμπλεξε με αυτή την τραγική παρατράγουδη - και ασχημομούρα! - Σάσα, μισό σκαλοπατάτι πάνω απ΄την Μπεζαντάκου! Και δεν μου θέλει και ανανέωση, του πέφτει λίγη η ΑΕΚ, θέλει Ιταλία! Πού σε είδαν βρε κακομοίρη και θα σε θελήσουν; Ποιος νομίζεις ότι είσαι, ο Παπασταθόπουλος;
Φιλούθκια!

ΥΓ1: Η Πράσινη στο σημερινό εξώφυλλο - κάτω απ΄την φωτό τού άλλου Αργεντίνου θεού - υποστηρίζει το άγριο κράξιμο προς τον Τζιόλη ή μου φαίνεται; Πολύ ενδιαφέρων κι ο τρόπος που το υποστηρίζει! Χερχερχέρ.
ΥΓ2: αυτός ο Βλάνταν! Ας του πει κάποιος πια να κόψει το μαλλί. Αυτή η φράντζα α λα Μύρων Στρατής δεν του πάει καθόλου, μα μόνο εγώ το βλέπω;!

Γιώργος Τ. said...

Τον Τζιόλη δεν τον συμπαθώ, ούτε ως άνθρωπο ούτε ποδοσφαιρικά.. Δεν τον θέλω στον Παναθηναϊκό.. Αλλά διαφωνώ με όσους τον αποδοκιμάζουν.. Η αδιαφορία είναι η αντιμετώπιση που θα πρέπει να έχει.
Όσον αφορά τον Γκαλέτι, είναι πραγματικά λυπηρό για έναν παίκτη κόσμημα του ελληνικού πρωταθλήματος και από τους λίγους συμπαθείς παίκτες του γαύρου.. Μακάρι να μην ισχύουν αυτά που ακούγονται για τέλος καριέρας..
Τέλος, σχετικά με τα δημοσιεύματα και πρωτοσέλιδα για τον Σισέ, είναι υπέροχα!! Ευτυχώς που τα γραπτά μένουν και θα τα βλέπουμε κι εμείς για να γελάμε κι "αυτοί" για να κλαίνε!!!

Μάγος said...

Καλά για τον Χρυσικοπούλο αλλα ο έτερος που κάνει κουμάντο στον Ολυμπιακό.ο Θεωδωρίδης δηλαδή σκαμπάζει απο μπάλα δηλαδή?...

coachp said...

@ gatti
μα εγώ δεν έχω πρόβλημα με τους gay. Ισα-ισα. Όλοι να γίνουν, να έχουμε περισσότερες επιλογές οι υπόλοιποι που θα απομείνουμε. Αυτό, επειδή αναφέρθηκε το όνομα μου στη συνομιλία σου με τον υπουργό. Δεν εχω με ολους τους gay προβλημα, με τον τεν Κάτε είχα...

Όσο για τον Μαρκάκη και τον Τεν Κάτε, εγω έχω να προσθέσω τα εξής.
Για αυτό όλη η Ευρώπη ζητάει τον Τεν Κάτε? Για τα καλά που έκανε στον Παναθηναίκό? Για αυτό όλοι οι παικτες τον ήθελαν στην ομάδα? επειδη αναγνώρισαν το έργο του? Ας μην αναμοχλεύουμε τα πράγματα. Σκατά τα έκανε στον Παναθηναϊκό επειδή σκατά προπονητής ήτο.

Και για να σχολιάσω τα του Μαρκάκη που και καλά σας δικαίωσαν.
Γράφει: Στην επιμονή του Σισέ και του Σίλβα. Γιατί, ποιός δεν θα επέμεινε? ΗΜΑΡΤΟΝ...
Γράφει:Στις κατσάδες του στον Σπυρόπουλο... Πλάκα με κάνεις? Και η μαμά μου το έβλεπε.
Γράφει: Στην αναγκαστικη ξεκούραση των Μάτος Μπιαρσμιρ. Εδώ, γελάνε τα στιμέμτα. Υπάρχει προπονητής που δεν θα το έκανε...?
Γράφει: Στο οτι δεν υπολόγιζε τον Μάτος. Γράφω, Μαρκάκη είσαι ζώον. Εκτός απο προπονητής είναι και μάντης...?

Στα υπόλοιπα, για τον Νιόπλια, δεν διαφωνώ. Αλλά μήπως είναι νωρίς για να δειχτεί μια δουλειά...?

coachp said...

όχι τίποτα άλλο, απλά δικαιώθηκε ο Τεν Κάτε και για την επιλογή να παροπλίσει τον Κλέιτον... και εδώ γελάμε...

Και για να κλείνει. ο Τεν Κάτε στηρίχθηκε απο τους Πατέρα και Βγενόπουλο όσο δεν πήγαινε. Είχε τις επιλογές του για την ομάδα το καλοκαίρι ειδικά για την άμυνα που δεν ηθελε Μελμπεργκ και ήθελε Μπιερσμιρ και Καντέ. έκανε τα κουμάντα του και αυτοί που τον στήριζαν και έδιναν γραμμη στους οπαδούς για την στήριξή του και δημιουργηθηκε αυτή η κοντρα στο κάνει η δεν κάνει ο Τεν Κάτε, τελικά τον έδιωξαν. Τι άλλο να γίνει ρε παιδιά για να καταλάβετε πως το παλικαρι ητο ανίκανο...?

4minister said...

Παίδες και παιδούλες ο 10Κ είναι (ευτυχώς) παρελθόν. Κακώς έφυγε Δεκέμβρη, έπρεπε να είχει πάρει πόδι το καλοκαίρι.

Ο Νιόπλιας τα είπε από την 1η του συνέντευξη.
«Στόχος είναι να πάρουμε το κατσαρόλι. Αν με εμπιστευτούν και μου επιτρέψουν να συνεχίσω, διαφωνώ με πολλά που βρήκα εδώ».

Για να μη ξεχνιώμαστε. Όταν βλέπουμε πως ψάχνουν για κεντρικό με κάνα πεντακοσάρικο - οπότε το καλοκαίρι θα έχουμε πάλι μια απ' τα ίδια - ξέρουμε πως ο Σωφέρ είναι η τροχοπέδη. Ούστ τσίπη, Τομπούλογλου!

Elpis Cameraman said...

Yφος ο Ιβιτς...Για γελια και για κλαματα! Πολυ ψωνιο! Αλλα το ετερον ημισυ, Τσαμπιονς Λιγκ!

Μάγος said...

σωστός ο 4iminister για Νιόπλια...Ας πάρει το πρωτάθλημα φέτος και το καλοκαίρι θα του φερθεί ξηγημένα ο Πατέρας με τον Βγενό ώστε να χτίσει αυτός τον νέο ΠΑΟ...
Έρε γλέντια που έχουν να γίνουν το καλοκαίρι αν πάρουμε πρωτάθλημα και πούνε Βγενό,Πατέρας για ΑΜΚ να δώ τι θα κάνει ο Τζίγγερ...

paoad said...

Το σχόλιο μου (δλδς το βιδεο) είναι αφιερωμένο στον αγαπημένο Χενκ και τους υποστηρικτές του.

http://www.youtube.com/watch?v=fcgssJNMhAw

This is the game Henk

Here's to you!!!

:))

paoad said...

@gatti

ΕΕ όχι και Ταχτσίδη ρε γατάκι, ο τύπος είναι πιο αργός και απο καναδέζα. Φαντάζεσαι ρόστερ* με Κα-Κα, Ζιλμπέρτο και Ταχτσίδη. Τα χασμουρητά θα δίνουν και θα παίρνουν. Μακριά απο μας, να τον πάρει κ αυτόν ο Ολυμπικός.

*για ενδεκάδα ούτε που μπορώ να φανταστώ πως θα είναι..

Υ.Γ ...Κα-κα, Ζιλμπέρτο, ούτε η Εθνική Βραζιλίας να ήμασταν...

:))

gatti said...

@pensierix: Τελικά αν έχεις καταλάβει τι ακριβώς έχει ο Γκαλέτι πες μου κι εμένα. Γιατί από όσα άκουσα και διάβασα, το μόνο που συμπέρανα είναι πως τον Ολυμπιακό περισσότερο τον ενδιαφέρει τι θα γράψουν τα διάφορα blogs παρά τι ακριβώς έχει στην πραγματικότητα ο ποδοσφαιριστής του.

Σε κάθε περίπτωση εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό, να είναι αντιμετωπίσιμο και ο παίκτης να ξαναπαίξει μπάλα γιατί μου ήταν από τους ελάχιστους συμπαθείς γαύρους.

Πόσο δίκιο έχεις για τον Ταχτσίδη. Κάποτε οι πιτσιρικάδες που έπαιζαν μπάλα σου έδιναν την εντύπωση ότι το μόνο πάθος τους είναι το τόπι. Τώρα σου δίνουν την εντύπωση ότι το ποδόσφαιρο είναι γι΄ αυτούς μόνο ένα μέσον για καλή ζωή, γυναίκες, λεφτά και διασκεδάσεις.

Τον Τζιόλη τον είδαμε σήμερα. Αδιάφορο παιχνίδι, συμμετοχή στο γκολ που φάγαμε, αφού ήταν δική του και του Γκαλίνοβιτς η φάση και την έχασαν. Ωστόσο, προσωπικά αν ήμουν στο γήπεδο και πάλι ΔΕΝ θα τον έκραζα. Γιατί μπορεί να είναι όλα όσα του καταλογίζουμε, αλλά έλα και στη θέση του και πες μου με τι διάθεση να παίξει μπάλα;


Για τα περί Τεν Κάτε - Νιόπλια δεν μου κάνουν εντύπωση. Ετσι ακριβώς τα περίμενα τα πράγματα, έτσι ακριβώς είναι. Για όλα φταίει ο Ολλανδός. Αν πάρουμε τον τίτλο θα είναι έργο Νιόπλια, αν όχι θα φταίει ο τεντάς που κατέστρεψε την ομάδα. Δεν βαριέσαι...

Οπως τα λες είναι για τους gay. Υπάρχουν πολλοί παίκτες ομοφυλόφιλοι, αλλά ελάχιστοι που θα το παραδεχτούν δημοσίως.

Εξάλλου σε ένα "ανδρικό" άθλημα που παίζει μεγάλο ρόλο και η ψυχολογία, το να δημοσιοποιήσει κάποιος ποδοσφαιριστής την σεξουαλική του προτίμηση σε άτομα του ίδιου φύλου, θα προσφέρει αβαντάζ στον αντίπαλο. Οπότε γιατί να το κάνει;

gatti said...

@Nτέμης: Καλά, πάλι για διαβάθμιση πάει η Σαλαμίνα; Πώς τα κατάφερε έτσι;

Σου άρεσε ο Ντάτολο ε; Δεν το βλέπω όμως να έρχεται στην Ελλάδα, οπότε βολέψου με τις φωτογραφίες του.

Το "καίει τη βάτα" είναι μέσα σε ένα μακρύ κατάλογο από ανάλογες εκφράσεις, όπως είναι και το "τινάζει τον κουραμπιέ", "γυαλίζει το πόμολο" κ.λπ. Θα τις βρεις παντού στο Ιντερνετ.

Αυτή με τη βάτα όμως την χρησιμοποιώ γιατί μου αρέσει περισσότερο από όλες. Οτι δηλαδή κρατάει το χέρι με το τσιγάρο τόσο ψηλά, στο ύψος του ώμου περίπου, οπότε όπως το λυγίζει με τσαχπινιά αρπάζει η βάτα. Χάρμα δεν είναι; :))

Tώρα με τον Ταχτσίδη είναι ένα θέμα. Αν δηλαδή έμπλεξε ο ίδιος με την Σάσα ή τον έμπλεξε η Σάσα.

ΥΓ1. Η "Πράσινη" φυσικά και θα υποστηρίζει το κράξιμο προς τον Τζιόλη. Οτι υποστηρίζουν οι οπαδοί υποστηρίζει και η ίδια συνήθως.

ΥΓ2. Εχουνε ένα θέμα τα αδέρφια Ιβιτς με την κόμμωσή τους, είναι γεγονός.

gatti said...

@Γιωργος Τ.: Oύτε εγώ τον θέλω στον Παναθηναϊκό τον Τζιόλη. Αλλά σαφώς και διαφωνώ με όσους τον αποδοκιμάζουν. Οπως επίσης αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν λόγοι που χρησιμοποιείται.

Κι εγώ εύχομαι να μην ισχύει τίποτα από όσα λέγονται για τον Γκαλέτι και να επιστρέψει υγιής στα γήπεδα.

Τα δημοσιεύματα έχουν μεγάλη πλάκα και καλό είναι να θυμόμαστε όσα έχουν πει/γράψει οι φωστήρες.

gatti said...

@Mάγος: Mπορεί να μη σκαμπάζει ο Δημητράκης, αλλά αυτός είναι προγονός του θείου, δεν είναι υπάλληλός του. Αλλάζει το πράγμα...

gatti said...

@coachp: Σωστά. Εσύ μόνο με τον Τεν Κάτε έχεις πρόβλημα το έχουμε εμπεδώσει.

Τι κάθεσαι τώρα και προσπαθείς να αναλύσεις ξεχωριστά κάθε φράση του Μαρκάκη; Δηλαδή αυτό κατάλαβες εσύ; Οτι βγήκε να υποστηρίξει τον τεντά; Ηρέμησε μην πάθεις και τίποτα. Δεν εννοούσε αυτό. Το γράφει άλλωστε. ...από το σημείο ότι καλώς έφυγε ο Τεν Κάτε μέχρι να ξαναγράψει κανείς την ιστορία ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ υπάρχει μεγάλη απόσταση".

Αυτό ακριβώς λοιπόν κάνεις εσύ και όλοι όσοι νοιώθουν ότι επειδή έφυγε ο Τεν Κάτε "ο αγώνας (τους) τώρα δικαιώνεται"..

Οσο για αυτό που γράφεις για τον Κλέιτον είναι φτηνό. Γιατί και πάλι ερμηνεύεις και καταγράφεις κατά το δοκούν. Παροπλισμένος ο Κλέιτον ήταν λόγω συμπεριφοράς και μόνο.

Αλλά βέβαια η πειθαρχία είναι λέξη άγνωστη στα ελληνικά αποδυτήρια, οπότε κακώς παροπλίστηκε, έπρεπε να ξενυχτάει πίνοντας και να πηγαίνει στην προπόνηση ό,τι ώρα γούσταρε. ΄Η να φεύγει από το γήπεδο μόλις μαθαίνει ότι είναι εκτός 18άδας (όπως έκανε προσφάτως, αδιαφορώντας για την ευκαιρία που του έδωσε ο Νιόπλιας).

Και επιτέλους, ο Τεν Κάτε πάει, έφυγε... Πόσο ακόμα θα βγάζεις μένος εναντίον του;

gatti said...

@4minister: Σωστά, έπρεπε να πάρει πόδι από το καλοκαίρι. ΄Η καλύτερα να μην ερχόταν καθόλου. Ηταν λάθος επιλογή για μια ομάδα που μπορεί να διατείνεται πως θέλει να αλλάξει επίπεδο, αλλά επί της ουσίας δεν μπορεί να απαγκιστρωθεί από τα διαχρονικά ελληνικά συμπλέγματά της.

Ο Νιόπλιας λογικό είναι να έχει μια φιλοσοφία. Απόλυτα φυσιολογικό επίσης η φιλοσοφία του να μην συμφωνεί με του προκατόχου του. Οσο για το αν θα τον εμπιστευτούν, μάλλον θα εξαρτηθεί από το τι θα επιτύχει αυτή τη χρονιά. Η πρόκληση είναι μπροστά του. Αν μη τι άλλο από τον κόσμο την στήριξη την έχει.

Μα, εξαρχής τροχοπέδη ήταν ο ραλίστας. Εκείνο που επιμένουμε να αγνοούμε είναι πως ακόμα έχει το "πάνω χέρι". Και δεν θα φύγει επειδή εμείς το θέλουμε, αλλά μόνο αν το θέλει ο ίδιος.

gatti said...

@Elpis Cameraman: Το φάγατε το παιδί βρε! :pp

gatti said...

@Μάγος: Eτσι είναι. "Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα" για τον Νιόπλια.

Τα γλέντια έτσι κι αλλιώς τα περιμέναμε το καλοκαίρι.

gatti said...

@paoad: Και καλά ο κόουτς είναι εμπαθής. Αλλά εσύ να μη μπορείς να δεις πέρα από τη μύτη σου...

Ας αποθεώσουμε λοιπόν τον Σίβας για δύο γκολάκια που έβαλε στο κύπελλο κόντρα στον Πιερικό...

ΥΓ. Καλά, ονειρέψου (κατά το "ντρέψου εσύ ρε!" του "Αγαπούλα") εσύ τον Κακά. Εδώ μπορεί του χρόνου να μην έχεις ούτε τον Ζιλμπέρτο.

coachp said...

@ gatti
ρε συ, αφού εσύ έβαλες δημοσιευμα που ουσιαστικά στηρίζει τον Τεν Κάτε... Το οποίο για μενα, είναι άκυρο. Ξερεις την άποψή μου. Ο Τεν Κατε στηριχθηκε απο τους Πατερα και Βγενόπουλο για διοικητικους λόγους και όχι για προπονητικους. Οι οπαδοί που ξέρεις απο ποιον παιρνουν "γραμμη",στήριξαν κι αυτοι με τη σειρά τους. Και τέλος, αυτοι που έδιναν την γραμμή, κατάλαβαν πως μάλλον με αυτόν στον πάγκο θα χάσουν την προεδρία, και τον έδιωξαν. Τα έχεις γράψει και εσυ όλα αυτά που λέω.

Τελειωνοντας, απλά θα πω, πως αν ο τεν Κάτε έπαιζε φυσιολογικά στο Καραισκάκη, τώρα, θα είχες παρει ήδη πρωτάθλημα. Επαιζε χωρις παικτη στα αριστερα. Δεν το εχω ξαναδει αυτο στη ζωή μου. Οσο για το Νιοπλια, είναι νωρίς ακόμη. Σε ενα μηνα περιπου θα αρχίσει να φαινεται αυτο που θελει να κανει. Ετσι θεωρώ εγώ. Κι ο κατσουράνης. Κι ο ζιλμπερτο σιλβα. Αυτά.

gatti said...

@coachp: Eξακολουθείς να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις τι γράφει ο Μαρκάκης και πως αυτό το δημοσίευμα ΔΕΝ είναι δημοσίευμα στήριξης στον Τεν Κάτε. Εκτός αν δεν καταλαβαίνεις στ΄ αλήθεια τι λέει ο Μαρκάκης, οπότε πάω πάσο...
(δεν μπορώ άλλωστε να κάνω κάτι σ΄ αυτή την περίπτωση).

Τώρα όλα αυτά περί "γραμμών", Πατέρα, Βγενό, οπαδών κ.λπ. είναι απλώς υποθέσεις (εγώ πάντα ως υποθέσεις τα γράφω) άσχετα αν εσύ τα παρουσιάζεις ως θέσφατα.

Ο Τεν Κάτε έπεσε εντελώς έξω στην "ανάγνωση" του ντέρμπι, το έχουμε πει αυτό...

Για τον Νιόπλια περιμένουμε. Μακάρι να πάει καλά και να φτιάξει μια ομάδα που θα κερδίζει και θα αποδίδει ωραίο θέαμα. Ποιος δεν το θέλει αυτό; Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από πρόσωπα. Εμείς θέλουμε η ομάδα να πηγαίνει καλά ανεξάρτητα από το ποιον έχει στον πάγκο της. Αυτό απασχολεί μόνο όσους κάνουν πολιτική, όχι τους οπαδούς...

paoad said...

Δεν με διαβάζεις σωστά... Ένα καλαμπούρι έκανα κ το πήρες προσωπικά και κατάκαρδα.

Δε νομίζω να αποθεώνω κάποιον αποκαλώντας τον Chivas.

Το άλλο με τον Κακά δεν το σχολιάζω καν.