Monday, January 11, 2010

H πολλή χαρά βλάπτει...



...και επειδή βλάπτει, το σκεφτήκανε στην ΑΕΚ και σου λέει "με τη νίκη κόντρα στον γαύρο ξεχρεώσαμε. Ας coolάρουμε τώρα και λίγο μη πάθουμε και καμιά ζημιά από την χαρά". Εξάλλου, τι ΑΕΚ θα ήταν αν έκαναν δύο νίκες στη σειρά; ΑΕΚ χωρίς καημό και χωρίς παράπονο δεν είναι ΑΕΚ.

Αλλωστε, σου λέει τις μικροχαρές μας τις πήραμε πάλι. Μαζεύτηκε ο κόσμος και έκανε καλή ατμόσφαιρα. Και έκραξε και τον Δώνη που ήρθε ως αντίπαλος και τους καθόταν στο στομάχι από πέρσι. Σκόραρε για δεύτερο σερί παιχνίδι ο Σκόκο. Οχι όπως άλλες φορές που έβαζε ένα γκολ και στο επόμενο παιχνίδι έψαχνες να τον βρεις και κοίταζες να δεις στα στατιστικά αν παίζει.


Εβαλε γκολ και ο Μπλάνκο. Αυτή κι αν είναι χαρά, αν σκεφτείς κάθε πότε σκοράρει ο Ζορό. Ε, μη τα θέλουμε και όλα δικά μας. Εξάλλου, τι περιμένει ένας ΑΕΚτζής κάθε χρόνο (όπως και ένας ΠΑΟΚτσής - ρε τελικά το έχουνε οι "Δικέφαλοι"). Τη νίκη κόντρα στο γαύρο. Αρα, για φέτος ο σκοπός επετεύχθη. Του χρόνου πάλι. Ασε τώρα πόσο ικανοποιούνται οι ΑΕΚτζήδες που ξέρουν ότι η γκέλα με το πιτσούνι φτάνει για να στείλει τους γαύρους στο τρελάδικο. Ξέρεις τι είναι να σκέφτονται οι γαύροι πως το "ΑΕΚάκι" αναστήθηκε μόνο για το παιχνίδι μαζί τους και μετά ξανακαμάρωσε;

Τώρα θα μου πεις ότι υπερβάλλω. Και πως είμαι και άδικη. Γιατί όσο να το κάνεις, αφού το είδαμε το ματσάκι και φάνηκε καθαρά πως την έσφαξε πάλι (τι πρωτότυπο!) ο κόραξ την ΑΕΚ. Ηταν πέναλτι αυτό που έδωσε; Οχι μόνο δεν ήταν, αλλά αυτός ο Λαμπρόπουλος δεν ήξερε σε ποιον το έδωσε. Στην αρχή είπε ότι το έδωσε στον Μάκο, μετά είπε ότι το έδωσε στον Μαϊστόροβιτς. Με τη στατιστική έπαιξε ο κόραξ. Σου λέει μία από τις δύο θα είναι πέναλτι. Ελα όμως που δεν ήταν καμία από τις δύο; Εκατσε πάνω στην κέντρα ο κύριος. Και βέβαια μετά το πέτσινο πέναλτι, λογικό ήτανε να αποσυντονιστεί η ομάδα και να φάει στο καπάκι άλλο ένα γκολάκι.

Κι εγώ τώρα συμφωνώ πως αδικήθηκε η ΑΕΚ και το έχω γράψει άπειρες φορές πως δεν την σέβονται πια και όπου την βρουν της αλλάζουν τα φώτα. Αλλά για στάκα! Μπάστα (όχι η Σάσα) που λένε και στο χωριό μου. Φταίει μόνο ο κόραξ; Καταφέρνεις να ανατρέψεις το εις βάρος σου 0-1, φτάνεις να προηγηθείς με 3-1 κι αντί να κάνεις πλάκα μέχρι το τέλος και να βάλεις κι άλλα γκολάκια και να μετατρέψεις το ματς σε γιορτή, αρχίζεις να ...αρμενίζεις και βάζεις το Περιστέρι μέσα στην περιοχή σου; Στο 53 ήσουν δεν ήσουν στο ογδονταφεύγα! Καλά, εκεί στην ΑΕΚ που είστε και των γραμμάτων, των τεχνών και της μουσικής (ειδικα της μουσικής) δεν έχετε ακούσει ποτέ τον Στιβ Γιατζόγλου να λέει ότι "η παράσταση δεν τελειώνει αν δεν βγει να τραγουδήσει η χοντρή;". Βγήκε η χοντρή; Δεν βγήκε. Αρα, πώς νομίζατε ότι τελείωσε το ματς;

Και μη μου πεις τώρα ότι περίμενες κινήσεις από τον πρίγκιπα, γιατί αν έχει ένα χούι (πολλά έχει αλλά ας μη το κάνουμε και θέμα...) ο πρίγκιψ είναι ότι δεν κάνει εύκολα κινήσεις. Βρε δε πα να φαίνεται ότι ο Μαντούκα έχει κάψει φλάντζα; Δε πα να φαίνεται ότι ο Σκόκο δεν την παλεύει; Σημασία ο πρίγκιψ. Επαιζε με τις τάπες των βαρελιών περιμένοντας το ουίσκι να ωριμάσει. Απαθής. Ο άνθρωπος που έβλεπε τα τρένα να περνούν (ειδικά τα "τρένα" που έχουν και τη σημειολογία τους - βλέπε Δώνης). Κι όταν εδέησε να κάνει αλλαγή κάπου στο εβδομηνταφεύγα, δεν έβγαλε κανέναν από αυτούς που είχαν σκάσει αλλά πάει και βγάζει τον Γκέντσογλου που ήταν και ο μόνος δραστήριος. Μόνο τον Ζίκο ήξερε να δέσει κόμπο ο Ντούσκο. Ο Δώνης του έπεσε κομμάτι ζόρικος.


Ο Δώνης πάλι το είχε πάρει προσωπικά το θέμα. "Είχε γράψει - λέει - ένας δημοσιογράφος για το σημερινό ματς Κυριακή κοντή γιορτή. Ε, ήρθε η γιορτή και αυτοί που γιορτάζουμε είμαστε εμείς". Και αφού έριξε τις μπηχτές του, και μαστίγωσε τους ΑΕΚτζήδες, μετά νάσου και το καροτάκι. "Εύχομαι λέει να πάει καλά η ΑΕΚ και να λύσει τα προβλήματά της γιατί το ελληνικό πρωτάθλημα την έχει ανάγκη την ΑΕΚ". Να σε χέσω Γιάννη, να σ' αλείψω μέλι...

***


Κι ενώ στην ΑΕΚ είχαμε "τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου", δύο ώρες νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη τα αρειανά είχανε χαρά. Ο Μπομπον-Αρης έριξε την τεσσάρα του, έπαιξε τη μπαλάρα του και αποτελείωσε τις γριές των μπράβων και των τραγουδιάρηδων (τον φουκαρά τον Κωφίδη λυπάμαι, αλλά ας πρόσεχε κι αυτός).


Το ματσάκι βέβαια ξεκίνησε με καθυστέρηση γιατί είχαμε το γνωστό χαρτοπόλεμο που συνηθίζουνε στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Και κόλλησε το χαρτί στο τέρμα και πήρε και φωτιά και είδανε και πάθανε να το μαζέψουνε. Αφήστε ρε σεις λίγο χαρτί στην πόλη, έχετε μαζέψει όλες τις προμήθειες, τι είναι αυτό το πράγμα πια!


Ολα πρίμα που λες για τον Αρη. Και η γιορτή μια χαρά ήτανε και η μπάλα που έπαιξε. Και η ομάδα ανεβαίνει και η δουλειά του Κούπερ αρχίζει να φαίνεται και ο Κάμπορα σκόραρε ξανά (δύο γκολάκια σήμερα) και ο Κάλβο δείχνει πως ξαναγεννήθηκε (άλλα δύο γκολάκια κι αυτός) και άμα περάσουμε εμείς από το Χαριλάου έτσι και παίξουμε όπως παίξαμε στα Πηγάδια να μου τρυπήσετε τη μύτη.

Γιατί καλά είναι να λέμε πως στην Ξάνθη μετρούσε μόνο η νίκη με μισό μηδέν, αλλά έτσι και δεν βελτιώσουμε την εμφάνιση, το εκτός έδρας ματσάκι με τα αρειανά θα είναι το δυσκολότερο της χρονιάς. Και είναι και κοντά πανάθεμά το! Στις 24 Γενάρη, δηλαδή την μεθεπόμενη αγωνιστική. Που σημαίνει αρκετά νωρίς, ώστε και ο Αρης θα παραμένει "ζεστός", αλλά και εμείς δεν θα έχουμε στρώσει (και στόπερ να φέρουμε που αμφιβάλλω όπως πάμε, αλλού θα πατάει και αλλού θα βρίσκεται). Θα μου πεις έφαγε και δύο εύκολα γκολάκια ο Αρης. Ε και; Σάμπως εμείς δεν θα φάμε; (Εμείς κι αν τρώμε εύκολα γκολάκια!).

***


Και βέβαια έπαιξε κι ο ακατονόμαστος σήμερα. Που δεν γκελάρισε, αυτό έλειπε, τρίτο σερί παιχνίδι να χάσει βαθμούς, αλλά δεν έλαμψε κιόλας. Και μπορεί η Λάρισα να μη το πίστεψε (ούτε και το ήθελε κιόλας...), αλλά όσο ο γαύρος τρεκλίζει, τόσο οι "μικροί" θα πιστεύουν ότι μπορούν να του κλέψουν βαθμούς και θα το παλεύουν το πράγμα. Ο,τι ακριβώς πάθαμε εμείς πέρυσι δηλαδή που ερχόταν ο κάθε μικρός και έκανε πάρτυ. Τώρα θα μου πεις ότι τρέκλιζε σήμερα δεν το λες. Αν εξαιρέσεις ένα διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο που χάθηκε, γενικά βελτιωμένος φάνηκε. Αλλά τώρα άμα βλέπεις ότι ο κορυφαίος παίκτης του είναι ο Οσκαρ, καταλαβαίνεις για τι βελτίωση μιλάμε. Από εκεί και πέρα τώρα γιούχα κι άγιος ο θεός. Γιούχα στον Ντιόγο που κοντεύει να γίνει ο Τζιόλης του γαύρου, γιούχα στον Ζίκο (στην αρχή), γιούχα και σε όλη την ομάδα στο τέλος. Και βέβαια και συνθήματα για μεταγραφές.

Εκεί τώρα (στις μεταγραφές) το τοπίο είναι θολό. Ο Γιοβάνοβιτς μας τελείωσε νωρίς, ο Μπεν Αρφά έφυγε μαζί με τον παλιό τον χρόνο, και ξάφνου μέσα στην ηρεμία, "αχός βαρύς ακούγεται πολλά τουφέκια πέφτουν. Μήνα σε γάμο ρίχνονται μήνα σε χαροκόπι; Ουδέ σε γάμο ρίχνονται, ουδέ σε χαροκόπι. Ο Νέρι επανέρχεται για να χαθεί το τόπι".

Μάλιστα κύριοι. Νέρι Καστίγιο. Επανέρχεται ο παικταράς για να ενισχύσει το γαύρο. Και είναι από τις λίγες φορές που οι γαύροι δεν πετάνε από τη χαρά τους για την είδηση. Τι να τον κάνουμε σου λέει τον Νέρι; Αυτόν περιμέναμε για να ενισχυθεί η ομάδα; Πλάκα κάνουμε;

Ασε που είδανε και τον Αγγλο φοιτητή να μην είναι πια Αγγλος ασθενής αλλά και Αγγλο υγιή μια φορά δεν τον λες. Και σιγά μη τον πεις σου λέω εγώ. Κι όπως λέει ένας φίλος μου γαύρος που τα έχει πάρει στο κρανίο, "επειδή μπήκε το κεφάλι του στη σωστή θέση σε μια σέντρα σαν την ταινία με τον Βουτσά, έκανε συμβόλαιο". Ετσι είναι. Ενα ματς έπαιξε με την ΑΕΚ στο κύπελλο και σπεύσανε να τον αγοράσουνε μπας και χάσουνε το κελεπούρι. Επιλογή λέει του Δημήτρη Θεοδωρίδη. Τον είδε ο προγονός του θείου σε κανα CM, τον φέρανε τον αγοράσανε χωρίς καν να τσεκάρουν αν έχει πρόβλημα και τώρα τρέχουνε και δεν φτάνουνε.

Και βλέπουνε οι γαύροι και τον Μήτρογλου να είναι τραυματίας και τους έχουν ζώσει τα φίδια. Με τον Ντιόγο να μην την παλεύει και τον Ντάρμπι να είναι ακόμα χλεμπονιάρης από τον τραυματισμό, τον Λούα Λούα να είναι ανέτοιμος, μόνο ο Κάγκουρας τους έμεινε. Από εκεί σου λέει να καταλάβεις την κατάντια μας που φτάσαμε να ανησυχούμε αν είναι τραυματίας ο Μήτρογλου.

Κατά τ' άλλα οι ΑΡΔ τα έχουνε βάλει με τον Ζίκο. Λες και ο Βραζιλιάνος ήρθε για προπονηταράς. Στην αρχή ήταν μάγος και τώρα έγινε ταβερνιάρης. Τι περιμένανε όμως από τον άνθρωπο; Και τους πείραξε που έδωσε 9 μέρες άδεια στους παίκτες για να πάει στην Βραζιλία να αράξει και να δει το άγαλμα που του έφτιαξαν. Ρε σεις αν περνούσε από το χέρι του και αν το Φλεβάρη ήταν ακόμα στην ομάδα (το εκρού του νεκρού, το πασαπόρτι του είναι ήδη έτοιμο, αλλά λέμε τώρα), θα έδινε ξανά άδεια για να μπορέσει να πάει στο καρναβάλι. Ο άνθρωπος τη ζωή και το προπονητιλίκι τα παίρνει χαλαρά. Εδώ γύρισε λέει ο Μέλμπεργκ από τις διακοπές και του έδειξε το πρόγραμμα με τις ασκήσεις που έκανε στη διάρκεια της άδειας του και τα είδε ο Ζίκο(υ) και φρίκαρε. Τι είναι σου λέει αυτά που μου δείχνει ο κάπτεν Ιγκλο; Ασκήσεις έκανε στις διακοπές; Δεν κοίταξε να ξαλεγράρει λιγάκι; Θα μου πεις γι΄ αυτό ο ένας είναι Βραζιλιάνος και ο άλλος Σουηδός. Τέλος πάντων για τον γαύρο προσεχώς νεότερα. Στην τελική αυτός τις έχει τις ειδήσεις τώρα. Τις ζουμερές. Εμείς το πολύ πολύ να έχουμε καμιά μεταγραφή. Δεν είναι και ο τεντάς βλέπεις πια στην ομάδα για να έχουμε κανα επεισόδιο. Με τον Νιόπλια ούτε βοτσαλάκι δεν πέφτει στην λίμνη...


Ελέιν Τεν Κάτε - Γιουσούφ Χέρσι στο ΟΑΚΑ
(όπως τους κόβω, "παίζει" και να τον δέρνει η κόρη του τεντά)


Scratch (από γαυροφόρουμ): Tι έγινε χανούμια; Δεν είχε πριμ σήμερα από τον Πατέρα για τη νίκη;

Scratch 1 (από γαυροφόρουμ): Διάστρεμμα ο Μήτρογλου! Ετσι είναι κύριε Ζίκο, όταν βάζεις τον άλλο να παίξει κατευθείαν από τα μπουζούκια, ρισκάρεις!

Scratch 2 (από "ενωσίτικο" φόρουμ): Tι είναι αυτός ο Μάκος; Εχει όλο το γήπεδο μπροστά του,
κι αυτός περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του και επιστρέφει στον καραφλό Βίκινγκ που ειναι πιο επικίνδυνος και απο ωρολογιακή βόμβα.

Scratch 3 (από "ενωσίτικο" φόρουμ για τις καθυστερήσεις του Ατρομήτου): Ρε Δώνη, που έχεις βγάλει λεφτά από την ΑΕΚ, τι αηδιαστικά καραγκοζιλίκια είναι αυτά! Και το παίζεις και μοντέρνος και λάτρης του αγγλικου ποδοσφαίρου... Γελοίε,τυχαίε,τελευταίε.

Scratch 4: Τι κλωτσιά ήταν αυτή που έφαγε ο Ελευθερόπουλος στην Κομοτηνή! Πάλι καλά που δεν τραυματίστηκε σοβαρά! Περαστικά!


***

Και κλείνουμε με φωτογραφίες από την κοπή της πίτας της ΑΕΚ στο χώρο που βρισκόταν το "Νίκος Γκούμας". Αυτό που γκρέμισε ο demolition man, o Γρανίτσας ντε και άφησε την ΑΕΚ άστεγη (βοηθούντος και του Χόχου και των πολιτικών λαμόγιων που μέσα σε μια νύχτα πέταξαν τη Νέα Φιλαδέλφεια από τα Ολυμπιακά Εργα και έβαλαν στη θέση της το τηγάνι).



"Το δυνατότερο πιοτό
ήταν το Νίκος Γκούμας
το πίναμε τις Κυριακές
και χάναμε το νου μας".

39 comments:

pensierix said...

Ακουγα τον ρεπόρτερ του γάβρου(τον τιτανομέγιστο Μπακόπουλο) να ειρωνεύεται τον Ζίκο κατά τη διάρκεια του ματς και ντρεπόμουν για λογαριασμό του...Αυτός και οι όμοιοί του μέχρι πριν ένα μήνα μιλούσαν για το πόσο έχει απελευθερώσει την ομάδα ο μάγος, για το πόσο χαρούμενοι είναι οι παίκτες, για την επιθετική φιλοσοφία του λευκού Πελέ κτλ κτλ. Ξαφνικά, όλοι οι ρεπόρτερ (μα ΟΛΟΙ ρε παιδί μου!!!!) ανακάλυψαν πόσο άχρηστος είναι ο Βραζιλιάνος, του έχουν χρεώσει τα πάντα σε βαθμό αηδίας. Οι άνθρωποι έχουν καταντήσει φερέφωνα του Κόκκαλη, είναι απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο παίρνουν γραμμή(κάτι μας είπες τώρα, θα μου απαντήσετε)...Θυμάμαι, έγραφα πριν από καμιά εικοσαριά μέρες ότι τα κόκκινα παπαγαλάκια μου δίνουν την εντύπωση ότι προετοιμάζουν το έδαφος...Εκανε "μπαμ" που το πήγαιναν, δεν ήθελε και πολύ για να το καταλάβεις...

Σήμερα ο γάβρος ήταν μαύρο χάλι. Απορώ που είδες την βελτίωση πλην ενός δεκαλέπτου στο πρώτο ημίχρονο μετά το γκολ που τα χάσανε οι Λαρισαίοι. Αν είχε βρει απέναντί του μια ομάδα,(αυτό που κατέβασε ο Ουζουνίδης σήμερα ούτε ο ίδιος ξέρει τι ήταν), σε συνδυασμό με την γκρίνια στην εξέδρα, η γκέλα ήταν πολύ πιθανή...Εδώ 3 βασικούς κατεβασε η Λάρισα και οι γάβροι τρέμανε στο τέλος...

Ε, δεν έδεσε ο πρίγκηψ κόμπο τον Ζίκο, βρε gatti! Μέτριο κοουτσάρισμα έκανε, αλλά αυτός ο γάβρος ήταν τόσο χάλια και ο Ζίκο αλλού γι'αλλού που κι εγώ να ήμουν στο πάγκο της ΑΕΚ, το διπλό θα το έπαιρνα. Ασε που οι παίκτες έπαιξαν και για τον εαυτό τους, ήταν ματς ειδικών συνθηκών...

The Bgt said...

Απαπα... τα βλεπαμε με τον 10Κ τα ιδια ακριβως τωρα με τον Ζηκου, η συμφωνικη της Βιεννης σε εκδοση ΑΡΔ, για τετοια ενορχηστρωση μιλαμε.

Ποσο δικιο εχεις Γαλατη, εγω την εκλεισα την τιβι οταν αρχισαν οι αλητες που πληρωνω (τα ΕΡΤπουλα) να μιλανε για το Ζηκου. ΑΠΟ ποτε καποιος που περιγραφει αγωνες κρινει αν θα μεινει ενας προπονητης ή οχι και μαλιστα τοσο ξεδιαντροπα?

Τα μιδια στην Ελλαδα την εχουν παραδει γενικως και το εχουν παραξηλωσει, για ολα εχουν αποψη (κατευθυνομενη) και αντι τελικα να ενημερωνουν ωστε να διαμορφωσει αποψη ο πολιτης μονος του προσπαθουν να διαμορφωσουν αποψεις απευθειας αναλογα με τα συμφεροντα του εκδοτη του.
Τι λειτουργημα λεμε τωρα και αδεσμευτη δημοσιογραφια, μπουαχαχαχαχα....
Αλλα σε τετοια προβατα απευθυνονται καλα κανουν.

αααχ δε χορταινω να τους τα χωνω.
;)

The Bgt said...

χα χα Γαλατη τωρα το προσεξα, Σκρατ εσυ Σκρατ κι εγω στο αβαταρ! :D

gatti said...

@pensierix: Kι εγώ τον άκουσα τον Μπακόπουλο και ντράπηκα για λογαριασμό του! Ο Ζίκο δεν πλασαρίστηκε ποτέ για μεγάλος προπονητής. Μεγάλος παίκτης ήταν και ΠΟΛΥ μεγάλος μάλιστα. Και σίγουρα δεν του αξίζει τέτοια συμπεριφορά απαξίωσης. Αν θέλουν να τον διώξουν να τον διώξουν αντρίκεια. Από θεός, ξαφνικά δεν μπορεί να γίνεται αποδιοπομπαίος τράγος. Είναι γελοίοι οι ΑΡΔ του γαύρου πραγματικά. Ηθελα να ήξερα πώς ακριβώς παίρνουν τη γραμμή. Τους καλεί ο Μώραλης και τους κάνει σεμινάρια ή τους στέλνει sms στα κινητά τους;

Ε εντάξει, αν μη τι άλλο έκανε και δύο ευκαιρίες με τη Λάρισα. Με την ΑΕΚ δεν έκανε καμία. Αλλά και οι Θεσσαλοί ήταν τραγικοί. Ούτε εγώ κατάλαβα τι ομάδα κατέβσσε ο Μαρίνος. Ασε που απορώ. Δεν τα έχει ξεπληρώσει ήδη τα περυσινά στο γαύρο; Φέτος τι ξεπληρώνει;

Οσο για το θέμα του "κόμπου", ειρωνικά το έγραψα, αλλά προφανώς δεν το απέδωσα σωστά.
Το ότι δεν συμφωνώ πως ο πρίγκιψ έδεσε κόμπο τον Ζίκο το έχω γράψει και σε προηγούμενα ποστ, συμπληρώνοντας ότι έτσι θα πλασαριστεί από τους φίλα προσκείμενους στον Μπάγεβιτς δημοσιογράφους.

gatti said...

@The Bgt: Eτσι είναι. Ξαναβλέπουμε το έργο Τεν Κάτε σε "ερυθρόλευκη" βερσιόν.

Αυτό είναι το πρόβλημα. Οτι έχουν άποψη κατευθυνόμενη. Γιατί το να έχουν άποψη δεν είναι κακό. Μπορώ να πω ότι επιβάλλεται κιόλας στη δουλειά που κάνουν. Αλλά το να άγονται και να φέρονται ή να εξυπηρετούν τα συμφέροντα του αφεντικού τους, είναι αισχρό!

Χώσε κι άλλα! Χώσε! ;))


YΓ. Θα πάθω καμιά σύγχυση με το σκίουρο και δεν θα ξέρω αν απαντάω σε σένα ή στον pensierix!

pensierix said...

Noμίζω ότι οι περιπτώσεις Τεν Κάτε και Ζίκο είναι τελείως διαφορετικές. Από την μια είχαμε τον κόκκινο στρατό που θεοποίησε τον Ζίκο και τον απαξίωσε εν μια νυκτί εξυπηρετώντας διαφορετικές επικοινωνιακές ανάγκες του Θείου κάθε φορά. Από την άλλη, οι πράσινοι δημοσιογράφοι και οι "αντικειμενικοί" ΠΟΤΕ δεν στήριξαν τον Ολλανδό, ΠΟΤΕ δεν πήραν γραμμή από τη διοίκηση. Ισα ίσα, τη στιγμή που η διοίκηση στήριζε τον προπονητή με νύχια και με δόντια, αυτοί τον πολεμούσαν μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Πράσινο στρατό ΑΡΔ δεν διαθέτει ο ΠΑΟ, εμείς τρωγόμαστε μεταξύ μας...

ΥΓ
Και μετά, the Bgt μου, αφήνεις αιχμές για μένα και τον paoad. Σου έχω γίνει βίωμα σε τέτοιο βαθμό που άλλαξες και το αβατάρι σου...

ΥΓ1
Την πιθανότητα να με έχεις τόσο καιρό γραμμένο, εμένα και το αβατάρι μου(όπως καλή ώρα η koutavaki) δεν την έχω εξετάσει(ακόμα).

;))))))

gatti said...

@pensierix: Διαφορετικές περιπτώσεις είναι σίγουρα Τεν Κάτε και Ζίκο. Iδιες όμως είναι οι πρακτικές της απαξίωσής τους. Οσο για τη γραμμή, νομίζω ότι και οι δικοί μας πήραν γραμμή. Απλώς δεν έχουν ενιαία γραμμή. Τους έχει φάει ο "εμφύλιος".

Nick Triantos said...

@Pensierix

+1000 Gia to post zou gia ton Zico. Ton exoun kseftylhsei ton avQrwpo ta lamogia. Ave3arthta tou ti pisteyei kaneis gia ton proponhth Zico kai tis ikanothtes tou, h metaxeirhsh tou apo ta lamogia einai xeiristou eidous.

Nick Triantos said...

Aytoi ekei pou ekopsan thn pita "sto Philadelphia" peta3av kai xartaeto giati to olo skhniko moiazei me ekeino ths KaQaras Deyteras

fl@neur said...

@gatti
Όλα τα λεφτά, η λεζάντα με την κόρη του 10Κ και τον πώς-τον-λένε-δικό της! Έγραψες πάλι!
Τώρα, για να πούμε του στραβού το δίκηο, και οι "δικοί" μας κονδυλογράφοι δεν πάνε πίσω σε ανάλογες περιπτώσεις! Για τον Ζίκο, συμφωνώ απολύτως, οι ίδιοι που τον απαξιώνουνε είναι αυτοί τον αποθέωναν, και στις 2 περιπτώσεις "κατ' εντολήν" πάντα! Όλο το πρόβλημα στον γάβ-ρο είναι η "ψύχωση" και οι Τσουκαλάδες.
Και μια απορία: το Ζίκου είναι η γενική του Ζίκο (λέμε τώρα...);

gatti said...

@Nick Triantos: Αστους τους ανθρώπους στον πόνο τους. Δεν είναι και μικρό πράγμα να χάνεις το γήπεδό σου όπως το έχασε η ΑΕΚ. Δεν χωνεύεται με τίποτα. Και του χρόνου λέει σκέφτονται να πάνε στη Ριζούπολη, για να γλιτώσουν το μεγάλο ενοίκιο του ΟΑΚΑ. Πίκρα...

Και την ίδια στιγμή η ομάδα του ελληνικού δημοσίου απολαμβάνει το σύγχρονο Καραϊσκάκη και τα οφέλη που απορρέουν από αυτό.

gatti said...

@fl@neur: E μα φως - φανάρι είναι, τις τρώει ο Χέρσι. Κι άμα έχει και βαρύ χέρι η κόρη του τεντά, ούτε ψύλλος στον κόρφο του! :))

Συμφωνώ ότι και οι δικοί μας δεν πάνε πίσω. Γραμμή παίρνουν κι αυτοί, αλλά όχι από έναν, όπως του γαύρου.

Αυτό πάντως με τον Ζίκο δεν έχει προηγούμενο. Δεν σέβονται ούτε καν το γεγονός ότι υπήρξε (και είναι ακόμα) μια σπουδαία προσωπικότητα.

Το Ζίκο(υ) δεν είναι γενική. Εκφράζει αυτή τη γενικότερη τάση που έχουν οι Βραζιλιάνοι να προφέρουν τα ονόματα με ένα "ου" στο τέλος.

Οπως φωνάζουν οι εκφωνητές: Ροναλτζίνιουυυυυυ, Ρουμπέρτου Κάρλουυυυς.

:))))

pensierix said...

Θα του το φέρει με τρόπο του Ζίκου ο Χούχους στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας (αν δεν τη έχουν...περικόψει για λόγους οικονομίας).

"Του Προέδρου, του Ολυμπιακού, του Σάββα, του Χρυσικόπουλου, του Μώραλη, του λαού του θρύλου, του Χριστού, της Παναγίας, του προπονητή...

Κύριε Μπάντοβιτς, το κομμάτι σας!"

gatti said...

@pensierix: Για να δούμε, θα είναι ο Μπάντοβιτς; Γιατί βρίσκεται στην πόρτα εξόδου της Ομόνοιας και ο sir Takis, γνωστός "στρατιώτης" της ομάδας, οπότε ποτέ δεν ξέρεις...

pensierix said...

Τώρα που το λες, δεν είναι καθόλου απίθανο σενάριο...Τον έχω ικανό να επιστρέφει και να δηλώνει ότι ο πρόεδρος δικαιώθηκε διώχνοντάς τον, αφού ο Σεγκούρα πήρε το πρωτάθλημα...Τί κι αν τον έχει σουτάρει δις ο Κόκκαλης με τον πλέον άκομψο τρόπο; Ο Λεμονής εκεί, στις επάλξεις, χωρίς ίχνος εγωισμού. Εδώ παράτησε την Ξάνθη στη μέση της χρονιάς για να προπονήσει το γάβρο και δεν ντράπηκε...

Unknown said...

Επιτέλους η ομάδα μου και οι παίκτες σταματήσανε να αδικούν τον εαυτό τους και παίζουν την μπάλα που ξέρουν...

gatti μου να σε ενημερώσω ότι υπάρχει συμφωνία με τον δήμο όλο το χαρτί που πέφτει στο Βικελίδης μετά απο καθ' αγώνα να πηγαίνει για ανακύκλωση.. Οπότε no worries!!! Είμαστε οικολογικά συνειδητοποιημένοι.!!!! Πάλι παραδίδω μαθήματα κερκίδας!!
Τι έγινε φοβόμαστε για τις 24 του μηνός;;;ΕΕΕ;;;
Πέρα απο την πλάκα τώρα έχουμε πολύ χαμηλά την μπάλα, γιατί όποιος έχει καεί απο τον χυλό φυσάει και το γιαούρτι....
Άσε που θέλω μεταγραφές στην άμυνα ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ...

Nick Triantos said...

Ti na tous afhsw sto pono tous kai thn pikra tous re gatti.

H AEK einai isws h monh omada ston kosmo pou katedafhse to ghpedo ths xwris na exei kammia eksasfalish oti Qa mporouse na oikodomhsei.

O Granitsas prepei na katadikastei se isoBeia logo Blakeias.

fl@neur said...

@gatti
Είσαι απόλαυση! Και για τα Φιλαδέλφεια (όπως τα λένε οι παλιοί) και για την "ομάδα του ελληνικού δημοσίου" (μήπως με τον "Καλλικράτη" συγχωνευτεί κι αυτή;).
Και μια που λέμε για Πειραιά, εκτός από το σκάνδαλο με το Καραϊσκάκη, υπάρχει και το "σκάνδαλο" με τον Εθνικό Πειραιώς, κατάφεραν και τον εξαφάνισαν από ποδόσφαιρο (λόγω και των χρόνιων οικονομικών και διοικητικών προβλημάτων του, μετά τον Καρέλλα) και πόλο. Κρίμα!!!

paoad said...

χαπ χαπ χαπ κ
χόπ κ ένα κ δύο κ ένα.. κ μένουμε εκεί, μένουμε, μένουμε- μπράβο τα καλά τα παιδιά.

gatti said...

@pensierix: Σιγά μην ντραπεί! Αφού μόλις ο Λεμονής ακούσει τη λέξη γαύρος τρέχουν τα σάλια του σαν τα σκυλιά του Παβλόφ...

gatti said...

@Animation: O Aρης δείχνει πως έχει βρει το δρόμο του και αρχίζει να αποκτά και ρυθμό. Το παιχνίδι στις 24 Γενάρη θα είναι πολύ δύσκολο. Δεν λέω ότι θα χάσουμε, αλλά άμα παίξουμε όπως με την Ξάνθη και ο Αρης παίξει όπως χθες, θέτουμε σοβαρή υποψηφιότητα για ήττα.

Ωστε έτσι; Είστε οικολογικά συνειδητοποιημένοι! Δεν το ήξερα αυτό. Πάλι καλά! Πολύ χαρτί όμως αδερφάκι μου!

Κι άλλες μεταγραφές; Στο αεροδρόμιο είχατε κατασκηνώσει το καλοκαίρι! Πήρατε και τους 2 Αμερικάνους τώρα. Πόσους ακόμα θα πάρετε;

gatti said...

@Nick Triantos: Καλά για τον Γρανίτσα δεν συζητάμε. Εγκλημα έκανε και έμεινε και ατιμώρητο!

gatti said...

@fl@neur: Σαφώς και υπάρχει το σκάνδαλο με τον Εθνικό που τον πέταξαν από το Καραϊσκάκη. Οπως και το σκάνδαλο με τον στίβο που επίσης τον πέταξαν εκτός. Ας είναι καλά ο Θεοδωρακάκης που λειτούργησε κι αυτός ως υπάλληλος του θείου.

Αλλά τι ψάχνεις τώρα. Εδώ ο Συρίγος τα είπε και κόντεψαν να τον σκοτώσουν...

gatti said...

@paoad: Oλα μπορώ να τα αντέξω (νομίζω...). Αλλά ότι μπορεί να είσαι φαν της Μαρίας Ιωαννίδου, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

(ακου χαπ!).

kitrinomavros said...

Δε φτανει ο πονος μας, μας θυμισες και τον φουστη τον μαστροχαλαστη. Που αν το 'κανε ο διαολος και γινοταν ποτε υπουργος ΠΕΧΩΔΕ θα κατεδαφιζε ολη την Αττικη και τα μοναδικα σπιτια θα ηταν το δικο του και τα αυθαιρετα σε δαση και ακρογιαλιες. . .

Γιωργος Κεντρωτης said...

Αν κρίνω από αυτά που γράφεις, φιλτάτη, καταλήγω ότι μάλλον δεν νιώθετε την καυτή μας ανάσα στο... σβέρκο σας. Πού θα πάει, όμως - θα σας τον... κάψουμε! Καλό βράδυ.

koutavaki said...

Καλά ότι θα την ξαναματαέσφαζαν την ΑΕΚ ήταν αναμενόμενο.Αλλά ασχέτως αυτού,κατά τη γνώμη μου,αναμενόμενο ήταν και το χ.Μόλις πάρει μπρος μπλοκάρει.Αλλά στο τέλος θα βγει και Europa League,να το δείτε.Αλλά για γαύρο τι να σχολιάσεις?Αφού η ΑΕΛ το 'δωσε το ματσάκι,και στραβός το έβλεπε.Και ήταν και προκλητικό "χάρισμα",κανένα σασπένς.Μέχρι το '60 άντεξα.Όσον αφορά την υπόθεση του πριμ στην ΑΕΚ,το μεμπτό δεν είναι που δώσαμε εμείς το πριμ(αν το δώσαμε)γιατί αν δεν κερδίσεις δεν το παίρνεις.Το μεμπτό θα ήταν να το δώσει ο γαύρος στην ΑΕΚ για να χάσει με τα χέρια κάτω,όπως πιθανότατα έγινε χτες στο τηγάνι με τη Λάρισα(γκουχ γκουχ).Που νομίζετε ότι πάνε "τα λεφτά των μεταγραφών"του θείου?Βλέπετε εσείς καμιά μεταγραφή?(Ο Λούα Λούα ο ζήτουλας που τους παρακάλαγε δεν πιάνεται.Παίζει να τους πλήρωσε κιόλας να τον ξαναπάρουν πίσω).Αλλά για να σας δω και με την Καβάλα!Θρήνε γερά,το -8 είναι κοντά!!!

koutavaki said...

Τελικά είμαι πολύ συνωμοσιολόγα!!!

Nick Triantos said...

A re ayta ta gammhmena t' aeroplana. Gatti grafw ap' ta 26,000 podia apo to wireless tou aeroplanou. Ola phgainan kala kai se kapoio shmeio
zntoup peftoun oi maskes o3ygonou...WX!!! Thn kaname skeftomai. Emergency landing se 15' leei o pilotos logo low pressurization. Pali kala.

Avte geia

Nick Triantos said...

A re ayta ta gammhmena t' aeroplana. Gatti grafw ap' ta 26,000 podia me wireless tou aeroplanou. Ola phgainan kala kai se kapoio shmeio

ntoup peftoun oi maskes...WX!!! Thn kaname skeftomai. Emergency landing se 15' leei o pilotos logo low pressurization. Pali kala.

Avte geia

Nick Triantos said...

A re ayta ta gammhmena t' aeroplana. Gatti grafw ap' ta 26,000 podia me wireless tou aeroplanou. Ola phgainan kala kai se kapoio shmeio

ntoup peftoun oi maskes...WX!!! Thn kaname skeftomai. Emergency landing se 15' leei o pilotos logo low pressurization. Pali kala.

Avte geia

tzonakos said...

Κριμα, το πέταξε το γαβρορεζίλι η ΑΕΚ σε μια ισοπαλια αν και απ οσο ακούω συνέχεια ο διαιτητής ηταν κακός.
Ζίκο και φύγε ... τι πάθανε στο γαβρ-τηγάν ; Ουτε ο Ζίκο τους αρέσει ; Καλα οκ βάλε νινιάδη να δεις φώς.
Ασχετο, αν ολοι λένε οτι έπρεπε να κερδίσει η ΑΕΚ, αυτο δεν μειώνει την επιτυχία του Ατρόμητου ;
Γιατι ενας Ατρόμητος ή μια Καβάλα να μην παίζει καλά και να παίρνει βαθμούς ;
Καλύτερα δεν ειναι το πρωτάθλημα οταν οι "μικροί" παίρνουν βαθμούς ;

gatti said...

@kitrinomavros: Eγώ φταίω που τον θυμήθηκα; Οι ομοϊδεάτες σου φταίνε που πήγαν και έκοψαν την πίτα τους στο χώρο που βρισκόταν το γήπεδο.

Αλήθεια πού βρίσκεται τώρα ο Γρανίτσας; Στο γήπεδο πάει;

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: H αλήθεια είναι ότι την ανάσα σας δεν την νοιώθουμε στο σβέρκο μας. Εσείς πάλι έχετε ωραία ...θέα!

Αυτά βέβαια αλλάξουν εύκολα...

:))

gatti said...

@koutavaki: E, ναι, ψιλοαναμενόμενο το στραβοπάτημα, ΑΕΚ είναι αυτή. Για το Europa League δεν ξέρω. Υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός φέτος. Κι άμα αρχίσει να ξεπουλάει κιόλας...

Καλά πού τα σκέφτηκες όλα αυτά; Είσαι συνωμοσιολόγος, αυτό είναι βέβαιο! :)))

gatti said...

@Nick Triantos: Ε όχι και άντε γεια! Ολα καλά πήγαν! :))

gatti said...

@tzonakos: Σαφώς και μειώνεται η επιτυχία του Ατρόμητου όταν όλοι λένε ότι έπρεπε να κερδίσει η ΑΕΚ. Ομως, το λένε δικαιολογημένα, γιατί η ΑΕΚ αδικήθηκε. Κι αν δεν είχε αδικηθεί ίσως να μην είχε φτάσει στην επιτυχία ο Ατρόμητος.

Το να παίρνουν βαθμούς οι μικροί θα σήμαινε πως έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Κι αυτό δεν νομίζω να το θέλουν πολλοί...

Κανείς δεν τους αρέσει στο γαύρο. Αφού είναι γνωστό σε όλους άλλωστε ότι ο καλύτερος προπονητής του γαύρου είναι ο Χόχος!

Γιωργος Κεντρωτης said...

Έχουμε ωραία θέα προς τον ουρανό, οπότε, ενδεχομένως, θα σώσουμε τις αμαρτωλές ψυχές μας! Μπονζούρ.

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Οταν λέω ότι έχετε ωραία θέα, αγαπητέ, εννοώ πως βλέπετε εμάς. H καλύτερη θέα δεν είναι αυτή; :))))