Monday, January 25, 2010

Kαι πώς να χαθεί;

Τελικά ήταν γιορτή αυτή η Κυριακή κι ας μην πήραμε τη νίκη, αν και την αξίζαμε. Πριν το παιχνίδι έλεγα πως κάθε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα είναι αποτυχία. Επειδή η ήττα θα έδινε θάρρος στο γαύρο ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει και μπορεί να κάνει την ανατροπή. Και επειδή η ισοπαλία αν και δεν θα ήταν καταδικαστική, θα έριχνε την ψυχολογία των παικτών και θα βοηθούσε τον γαύρο να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά το γεγονός.

Μόνο που όταν έκανα τις παραπάνω υποθέσεις δεν είχα υπολογίσει δύο πράγματα.

1) Οτι ο γαύρος μπορεί να χάσει στο τηγάνι (ομολογώ ότι δεν περίμενα να κάνει ο ΠΑΟΚ την υπέρβαση)

2) Οτι η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο "Κλεάνθης Βικελίδης" θα είναι τόσο "γεμάτη" και θα με "πείσει" σε τέτοιο βαθμό, που παρά την απώλεια των δύο βαθμών θα έχω με το σφύριγμα της λήξης τη σιγουριά ότι σ΄ αυτό το πρωτάθλημα η Πανάθα θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της.

Και πραγματικά με το σφύριγμα της λήξης δεν ένοιωθα στενοχώρια. Μια γλυκόπικρη γεύση μου είχε αφήσει το αποτέλεσμα, ένα "γαμώτο" όπως είπε κι ο pensierix. Για τη νίκη που θα μπορούσε να έρθει και δεν ήρθε. Αλλά και ένα "δεν πειράζει", δεν έχει χαθεί τίποτα, συνεχίζουμε δυνατοί. Γιατί δύναμη ήταν αυτό που μου έβγαλε η ομάδα. Και μάλιστα απέναντι σε έναν εξίσου δυνατό αντίπαλο. Οχι απέναντι σε κάποια ομάδα της σειράς. Δύναμη σε ένα παιχνίδι που χρειάζεται να δείξεις ότι έχεις μέταλλο. Και ο Παναθηναϊκός το έδειξε.

Και στο καπάκι έρχεται και η ήττα του ακατονόμαστου από τον ΠΑΟΚ για να δείξει μερικά ακόμα πράγματα. Αυτός ο γαύρος "δεν μπορεί" κυρίες και κύριοι. Δεν πείθει. Τόσο καιρό φοβόμασταν ότι μπορεί να φθίνει η πορεία μας και να καμφθούμε από το δύσκολο πρόγραμμα και ότι με την προσθήκη των τραυματιών του και των μεταγραφών που θα κάνει εκείνος, θα πάρει τα πάνω του. Ομως χρειάζονται πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που παρουσίασε.

Βέβαια οι μεταγραφές μπορούν να βοηθήσουν. Το έδειξαν σήμερα. Λούα Λούα και Ντάτολο ήταν δυο κλάσεις επάνω από τους υπόλοιπους παίκτες του γαύρου. Γιατί; Επειδή είχαν φρεσκάδα. Και θα συνεχίσουν να έχουν, ενώ οι υπόλοιποι δείχνουν "καμένοι". Το θέμα είναι: θα καταφέρουν να ενσωματωθούν σ΄ αυτήν την ομάδα και να την βοηθήσουν αποτελεσματικά ή θα παίξουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για την πάρτη τους και μόνο;

Μέχρι να λύσει ο γαύρος αυτό το ...ενδοοικογενειακό του πρόβλημα, καλό θα είναι λέω εγώ να προσέξουμε λίγο τον ΠΑΟΚ. Γιατί ο ΠΑΟΚ με την εμφάνιση (συνέχεια προηγούμενων καλών εμφανίσεων) στο τηγάνι έδειξε πως είναι "η δύναμη που έρχεται". Και βάσει εικόνας (πάντα, γιατί με αυτήν κρίνουμε...) αλλά και ψυχολογίας που σίγουρα μετά το "σπάσιμο της κατάρας" θα είναι ανεβασμένη, φαντάζει αυτή τη στιγμή ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Και τον ΠΑΟΚ θα έχουμε να τον αντιμετωπίσουμε στην Τούμπα στην καλύτερή του στιγμή. Με τον κόσμο του συσπειρωμένο, με την αμφισβήτηση προς τον Σάντος να έχει σταματήσει, με τους παίκτες του να μασάνε σίδερα. Και επιπλέον; Θα τον αντιμετωπίσουμε τρεις μέρες μετά το παιχνίδι με τη Ρόμα με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε κόπωση, ψυχολογία (αν το παιχνίδι με την Ιταλίδα έχει στραβώσει) κ.λπ. και αφού προηγουμένως θα πρέπει να έχουμε περάσει χωρίς απώλειες από παιχνίδια με ΑΕΚ, Λάρισα (εκτός) και Καβάλα, ώστε να μη μας "καίει" το αποτέλεσμα στην Τούμπα.

Γι΄ αυτά όμως έχουμε καιρό.

Εξάλλου, είπαμε. Αν κάτι κέρδισε ο Παναθηναϊκός σήμερα με την εμφάνισή του ήταν η εμπιστοσύνη μας. Είδαμε την ομάδα που θέλουμε να βλέπουμε. Και που αν συνεχίσουμε να την βλέπουμε έτσι δεν μας τρομάζει τίποτα για το πρωτάθλημα.

Οσο για το παιχνίδι με τον Αρη; Λίγο - πολύ τα είπαμε, τρεις αναρτήσεις πριν, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα. Ο Νιόπλιας έστησε άριστα την ομάδα. Η αλήθεια είναι πως όταν είδα τον Λάζαρο αντί του Λέτο στη βασική ενδεκάδα στράβωσα., παρόλο που ο "οικοδόμος" είναι μία από τις μεγάλες μου συμπάθειες. Και αν και γνώριζα πως ο Αργεντίνος προερχόταν από τραυματισμό, το είδα σαν μια ακόμα προώθηση των "δικών μας παιδιών", δηλαδή των Ελλήνων.


Αλλά ο Λάζαρος ήταν πολύ καλός. Δικαίωσε τον Νιόπλια και έκλεισε το στόμα σε όλους εμάς (γιατί ήταν κι άλλοι μαζί με μένα...) τους γκρινιάρηδες. Η ομάδα έπαιξε καλά. Η αμυντική λειτουργία ήταν άψογη, είχα πολύ καιρό να δω την άμυνα τόσο σοβαρή, Καραγκούνης και Κατσουράνης με μεγάλα κέφια, για τον Ζιλμπέρτο δεν χρειάζεται καν να πω, ήταν ο γνωστός αρχοντικός Βραζιλιάνος που συνεχίζει να ξεφτιλίζει όσους τον απαξίωσαν.


Ο Σισέ βέβαια ήταν κλεισμένος. Ο Κούπερ είχε πει πως έχει ...σχέδια γι΄ αυτόν και πράγματι είχε. Βέβαια αν έμπαινε εκείνο το απίστευτο αεροπλανικό που επιχείρησε, παρόλο που σχεδόν σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι δεν ακούμπησε μπάλα, θα μιλούσαμε για το γκολ της χρονιάς.


Ο μόνος "αδύναμος κρίκος" ήταν ο Σάλπι. Δεν του βγήκε τίποτα και θα έπρεπε να έχει αντικατασταθεί. Αυτό είναι άλλωστε που "χρεώνεται" στον Νιόπλια. Οτι δεν αντικατέστησε τον Σάλπι και ότι έβαλε πολύ αργά τον Λέτο. Οχι μόνο σε χρονικό σημείο που ήταν αδύνατο να βοηθήσει, αλλά και σε χρονικό σημείο ικανό για παρεξηγήσεις από πλευράς Αργεντίνου που μπορεί να μας φέρει άλλα μετά...

Καλό στήσιμο λοιπόν, κακή διαχείριση από τον Νιόπλια. Αλλά τελικά μικρό το κακό.

Τι άλλο; Βύντρα και Σπυρόπουλος πολύ καλοί ανασταλτικά αλλά όχι και επιθετικά. Μας λείπουν τα πλάγια μπακ που θα ανεβάζουν τη μπάλα.


Και βέβαια, η απίστευτη απόκρουση του Τζόρβα. Το "γατάκι" έχει γίνει πραγματικός αίλουρος. Δεν θυμάμαι πού το άκουσα, αλλά είναι απόλυτα σωστό: "O Ρεχάγκελ θα πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένος. Θα έχει εν όψει Μουντιάλ 3 γκολκίπερ - φωτιά". Πράγματι! ΚΑΙ ο Τζόρβας ΚΑΙ ο Σηφάκης ΚΑΙ ο Χαλκιάς διανύουν περίοδο μεγάλης φόρμας.



Εμάς βέβαια μας ενδιαφέρει ο δικός μας, ο Αλέξης. Που έκανε την απόκρουση της αγωνιστικής σε μια φάση που δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί. Και δεν θα είχε συμβεί αν σφυριζόταν οφσάιντ ο Κάμπορα όπως ήταν το σωστό. Από γκολκίπερ μάλλον "κλείσαμε".

Και λογικά, μετά το +8 πρέπει να έχουμε κλείσει και από στόπερ. Το καλοκαίρι και βλέπουμε...

Τι άλλο; Μία κόκκινη στον Λάζαρο που δεν δόθηκε (απευθείας όμως στην αγκωνιά στον Χαβίτο και όχι απόρροια δεύτερης κίτρινης που προσπαθούσαν να μας πείσουν η ...κάμερα και ο ...σπίκερ που "δυσκολεύτηκε" να παραδεχτεί ότι στην κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο παίκτης ΔΕΝ υπήρχε επαφή).


Εχουμε και δύο πέναλτι που ζήτησαν οι δύο ομάδες. Το χέρι του Πρίττα στη σέντρα του Κατσουράνη που ήταν. Και αυτό που ζήτησαν οι αρειανοί στο πέσιμο του Χαβίτο προ του ακίνητου Ζιλμπέρτου που δεν ήταν. Εντάξει, τα αρειανά θα τα ισχυριστούν ανάποδα...

Η γενική αίσθηση πάντως είναι πως ο Παναθηναϊκός άξιζε τη νίκη. Δεν την πήρε, αλλά χάρη στον ΠΑΟΚ δεν στοίχισε το "Χ". Η σημερινή εμφάνιση, απέναντι στην πιο φορμαρισμένη αυτή τη στιγμή ομάδα του πρωταθλήματος, ήταν εμφάνιση πρωταθλητή.



***


Και λίγα λόγια για την ΑΕΚ που είναι η προσεχής μας αντίπαλος. Την ασταθή ΑΕΚ, την ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος στο ντέρμπι. Και θα κάνουν λάθος όσοι πιστεύουν κάτι τέτοιο. Οι οπαδοί της πάντως προετοιμάστηκαν ήδη για το μεταξύ μας ντέρμπι βάφοντας τα καθίσματα στο ΟΑΚΑ κιτρινόμαυρα...


Βέβαια, μέχρι το ντέρμπι μπορεί να έχει καταφέρει να βάλει ...μπουρλότο ο Τζιμπούρ που σήμερα κατάφερε να τσακωθεί με τον Καφέ για τα ρεπό της ομάδας...


Η ΑΕΚ λοιπόν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις το ματς κόντρα στον ΠΑΣ, αλλά κατάφερε να το κάνει ντέρμπι. Τελικά "λυτρώθηκε" από τα δύο γκολ του Καφέ.

***

Πάρτε και δύο φωτογραφίες του "εν δυνάμει" κυρίου Αδαμίδη. Για να ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε και ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ.



***

Δεν χάνει ματς της ΑΕΚ η κόρη του τεντά...



ΤΑ ΠΑΝΟ...



Ολο έμπνευση είναι αυτοί οι ΑΕΚτζήδες!






46 comments:

4minister said...

Κάνω σεφτέ, ουάου!

ΤΕΖΑ ΛΕΜΕ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΗς!!

coachp said...

Εγώ δεν συμφωνώ με αρκετά. Δεν έπαιξε ο ΠΑΟ καλά. Δεν μπορούσαν να βρουν το Σισέ και ο Νιόπλιας έπρεπε να βάλει μεσα Λέτο απο ημιχρονο. Το χι, ο ΠΑΟ δεν το πήρε εύκολα. Και αν δεν έχανε ο γαύρος στο Καραισκάκη, τα πράγματα θα περιπλέκονταν. Εμένα, δεν μου δίνει ο ΠΑΟ αυτή τη στιγμή την εντύπωση οτι μπορεί να πάρει τα παιχνιδια με ευκολία. Απλά, ο Ολυμπιακός είναι κατά πολύ χειρότερος και αυτο τον κάνει φαβορί. Αλλά ο ΠΑΟ, δεν πείθει.

Θέμα Λέτο. Δεν νοείται να εχεις αυτο τον παικτη και να μην παιζει. Αριστεροποδαρος, βρισκει Σισέ, γρηογορος, τεχνιτης, σουτάρει, 1.89 υψος. Γενικά, στην Ελλάδα, στη θέση του, είναι μακραν ο καλυτερος παικτης. Αν στραβώσει, καλά θα κάνει. Και εγώ αν εβλεπα οτι ειμαι καλύτερος όλων και δεν με εβαζε, θα στράβωνα.

ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΕΣ ΠΑΣΕΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΛΠΙ ΣΤΟΝ ΣΙΣΕ? ΟΥΤΕ ΜΙΑ. Απλά. Βάζεις κάοιον που να μπορεί να τον βρει. Ο ΠΑΟ πήγε για το χι και αυτο είναι το λάθος του νιοπλια. Απλά, του εκατσε το ματς στο καραισκακη kai den toy leei kaneis tipota...

pensierix said...

Oπως δεν ήμουν απαισιόδοξος πριν το ματς, και τώρα δεν θα πλέξω το εγκώμιο της ομάδας και του Νιόπλια. Την ισοπαλία την θεωρούσα θετικό αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από το τι θα έκανε ο γάβρος(αναρωτιέμαι αν η κριτική θα ήταν τόσο σοφτ αν στο Καραϊσκάκη τα πράγματα πήγαιναν διαφορετικά), αλλά τα παραπονάκια μου τα έχω...ΟΚ, κυριαρχήσαμε στο κέντρο, αλλά μην ξεχνάμε ότι τα καλά χαφ του Αρη έλειπαν...Επίσης, αν και είναι κατανοητή η συντηρητική τακτική του Νιόπλια "κλειδώνω το Χ και πάω να κλέψω το ματς" θα περίμενε κανείς λίγη περισσότερη τόλμη. Ουσιαστικά σήμερα δεν υπήρξε κοουτσάρισμα, έστησε την ομάδα ορθότατα και η ομάδα βγήκε από το παιχνίδι όπως ακριβώς μπήκε...Είμαι πεπεισμένος, πάντως, ότι ο Νίνης πρέπει να πάρει τη φανέλα του βασικού σπίτι του, είτε είναι καλός είτε μέτριος. Μια καλή μπαλιά του στον Σισέ ήταν το σημερινό ματς. Δεν διαθέτουμε άλλον παίκτη με τα χαρακτηριστικά του...Τέλος.

Δεν μου άρεσε ο Σπάθας, αλλά όπως γράφω και σε προηγούμενο ποστ, αυτή η υστερία που κυριάρχησε στην εξέδρα την οποία τροφοδοτούσαν οι μόνιμες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για το παραμικρό, ήταν άκρως ενοχλητική...Οταν μάλιστα, στις λεπτομέρειες, αν κάποιος πρέπει να έχει παράπονα, αυτός είναι ο ΠΑΟ...

pensierix said...

Kι ένα σχόλιο για τον γάβρο. Εχω την εντύπωση ότι οι μεταγραφές και οι επιστροφές των τραυματίων, του έκαναν παραδόξως περισσότερο κακό παρά καλό...Πριν λειτουργούσε με το έστικτο της αυτοσυντήρησης, "να γίνουμε όλοι μια γροθιά κόντρα στις κακουχίες". Ο γάβρος πλήρης (σχεδόν) φανέρωσε τις αδυναμίες του. Οταν οι ηρωισμοί δεν είχαν πια πέραση, τα βρήκαν σκούρα...Και επικράτησε ένας τακτικός αχταρμάς, με παίκτες ανέτοιμους ή μη φορμαρισμένους που επέστρεψαν κι έπρεπε να παίξουν, με παίκτες τύπου Λούα Λούα που σε Καβάλα και Καραισκάκη μπουρδούκλωσαν κι άλλο την ομάδα...Αυτά σε συνδυασμό με τις εν γένει αδυναμίες του γάβρου, έφεραν τα αποτελέσματα που χαιρόμαστε να βλέπουμε...

ΥΓ
Αλλο ένα φτηνό γκολ πού δέχεται το μέλος τελευταία...Δεν είναι και λίγα φέτος...

4minister said...

@ coachp

Ο Λέτο πρέπει να μάθει πως θέση βασικού σημαίνει πως αμύνομαι κιόλας! Νέο παιδί και λουφάρει στην άμυνα. Αλλιώς θα καταλήξει σε καμιά Α.Ο. Καραχάλιος της νότιας Αμερικής.

@ pensierix

Για να μπορέσουν να αδειάσουν τα κρεβάτια στο κόκκινο νοσοκομείο, επανήλθε σε κανονικά επίπεδα η "φαρμακευτική υποστήριξη". Αλλιώς θα είχαμε και τα χειρότερα ... άντε να ζήσουμε να τον θυμόμαστε.
Και χωρίς αυτήν δεν φτουράνε τα πλέγιερς του ρόστερ.

Nick Triantos said...

Μετα το τελος μπορουμε να πουμε πολλα. Ειλικρινα δεν ξερω αν συμφωνω με τους χειρισμους του Νιοπλια οσον αφορα τη διαχηρηση του αγωνα η' με οσους πιστευουν οτι επρεπε να το χτυπησει περισσοτερο. Παντως, οταν φτανεις ενα ματς στο 75-80' εκτος εδρας σε δυσκολη εδρα, με δυσκολη ομαδα τοτε αρχιζεις και σκεφτεσαι την ισοπαλια γιατι προφανως ειναι καλυτερα να εισαι 5 βαθμους μπροστα παρα με 4...(υποτιθετε οτι ο Ολυμπιακος θα κερδιζε).

Εμενα μου αρεσε ο Παναθηναικος σημερα. Και μου αρεσε οχι γιατι επαιξε καμμια μπαλαρα, αλλα μου αρεσε γιατι επαιξε πολυ μυαλωμενα, προσεκτικα, και δεν αφησε περιθωριο αγωνιστικης αμφησβητησης στον Αρη. Μπορει να πιεσε σε ορισμενα σημεια ο Αρης, να πρεσαρε τους αμυντικους σου, ειδικα στην αρχη, αλλα ο Παναθηναικος ηταν σχεδον παντα σε θεση να σπαει το πρεσσινγκ και σου εδινε την εντυπωση οτι ο Αρης ηταν ενα κλικ παρακατω σαν ομαδα. Ηθελε αλλα δεν μπορουσε.

Η αμυνα τα πηγε περιφημα. Οπως λεγαμε και προχθες, οι δικοι μας οι αμυντικοι κοντρα σε κοντους επιθετικους ειναι καλοι. Με ψηλους και δυνατους τα βρησκουν μπαστουνια.

eforas said...

ε,.... γειά σας και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ! Πολύ καλημέρα μας!

Γιώργος Τ. said...

Για μένα man of the match ήταν ο Βύντρα, που έκανε ματσάρα!!! Όντως έπαιξε καλά ο Παναθηναϊκός και θα μπορούσε να πάρει την νίκη αν δεν κοιμόταν ο Νιόπλιας στον πάγκο, επαναπαυμένος στο Χ..
Εγώ περίμενα πάντως το διπλό του ΠΑΟΚ.. Όλη την εβδομάδα έλεγα ότι αυτός ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει αυτόν τον γαύρο...
Για την ΑΕΚ την Κυριακή φοβάμαι μόνο τα κέφια του Σκόκο και τον Τζιμπούρ.. Τίποτ' άλλο...

houli_v said...

Αλήθεια αυτό το κόλπο στην Αθλητική Κυριακή να δείχνει πρώτα το πρωτάθλημα της Β' εθνικής είναι καινούργιο ή υπήρχε και παλιότερα ?

Καλή βδομάδα gatti :)

Ντεμης said...

Συγχαρητήρια δεν θα πω (αν και πολύ το χαίρομαι που ο Παναθηναϊκός τα πάει τόσο καλά φέτος και οι ολυμπιακοί γεύονται το τόσο γνωστό σε μας αίσθημα να έχει τελειώσει το πρωτάθλημα απ΄τον Γενάρη!) γιατί δεν παίξατε καλά - συμφωνώ για μια φορά απόλυτα με τον coachp! Κυρίως για τον Λέτο.
Επίσης: πόση μετριότητα οι "πράσινες" εφημερίδες! Περίμενα πολύ καλύτερα πρωτοσέλιδα σήμερα. Η μία έβαλε μια παντελώς άσχετη ημίγυμνη τού Σισσέ όχι από αυτό τον αγώνα, ο οποίος ήταν και μετριότατος ψες (τι ήθελε να μας "πει" ο ποιητής; αυτό που υποψιάζομαι δηλαδή;) κι η άλλη γράφει κάτω-κάτω ότι ο ΠΑΟ πήρε βαθμό ΠΑΡΆ τη διαιτησία!!! Έλεος δηλαδή!!! Άλλον αγώνα είδαμε; Σφάχτηκε ο Άρης.
Χάρηκα για τον Λάζαρο που κι εγώ τον συμπαθώ πολύ. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Επίσης χάρηκα για Σηφάκη και Τζόρβα, μπράβο τους! Να σκάσουν πια κάτι δημοσιογράφοι που έχουν λυσσάξει να παρακαλέσουμε (!) τον κηπουρό να επιστρέψει στην Εθνική για το Μουντιάλ. Βρε ουστ!
Καλά τα άλλα χίλια μπράβο στον Πάοκ, πολύ το χάρηκα, θέλω φωτό Βιεϊρίνια, άθλιος ο Νικοπολίδης, κι εγώ θα το έπιανα αυτό, το χάρηκα ακόμη περισσότερο, ωραία και η συνταγή σου για κορνέδες, χεχέ! Θα την κρατήσω!
Πολλά φιλιά!

paoad said...

@coachp και αντιφρονούντες

Ας αναλύσουμε τον αγώνα τμηματικά.

Στο αααααα ημίχρονο υπάρχει μόνο μία ομάδα στο γήπεδο. Ειλικρινά, δε θυμάμαι ούτε ένα σουτ του Άρη. Η κατοχή ήταν στον 58-42, το κέντρο ήταν πράσινο. Οι ππαραφωνίες ήταν: η ελλιπής αξιοποίηση του Σισέ και η ανεπαρκής παρουσία του Σάλπι.

Πάμε τώρα στο βου μέρος. Ο Άρης κερδίζει κάποια μέτρα στο κέντρο, κρατάει τη μπάλα λίγο παραπάνω αλλά δεν μετουσιώνει αυτά τα μέτρα σε ευκαιρίες ούτε γίνεται απειλητικός σε κανένα σημείο του αγώνα. Αντίθετα, η Πανάθα έχει να επιδείξει κάποια πολύ καλά σουτ και κάποιες μικροευκαιρίες.

Όμως,

Όλα τα παραπάνω συνέβησαν σε μια κολασμένη έδρα απένταντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα με καλό υλικό. Κάτι που αυτομάτως και δίχως πολλούς ενδοιασμούς καθιστά την παρουσία της Πανάθας μες στο Βικελίδης αξιοπρεπέστατη.

Ως προς τον Λέτο, συμφωνώ. Ο Αργεντίνος πρέπει να παίζει. Απο την άλλη μεριά, όμως, ο Λάζαρος είχε φοβερή παρουσία και αν ο Σηφάκης δεν έκανε τόσο καλή έξοδο στο τετ-α-τετ θα το είχε φάει το παστέλι.

Υ.Γ Ο τρόπος που χειρίζεται ο Σαλπι την ανανέωση έχει αρχίσει και μου τη σπάει. Ναι, ο Σάλπι είναι επαγγελματίας, αλλά και ο Παναθηναικός είναι ανώνυμη εταιρία. Εγώ θα ήθελα τον Μάη (στις 2 του Μαϊου) να βγάλουμε μια ανακοίνωση "Η ΠΑΕ... μετά απο αναμονή 7 μηνών αποσύρει τη πρόταση ανανέωσης προς τον Σαλπιγγίδη ...και τον ευχαριστεί....Παράλληλα ανακοινώνει την έναρξη συνεγασίας με τον Χ. Ετσι θα στείλει το μήνυμα σε όλους πως είναι ευκαιρία ζωής να παίζεις στον Παναθηναϊκο και δεν μπορείς να κάνεις διαπραγματεύσεις στις πλάτες του.

coachp said...

@ paoad
Ό Αρης έπαιζε χωρίς τα δύο αμυντικά του χαφ. Ας έπαιζε κι ο ΠΑΟ χωρίς Ζιλμπέρτο - Καραγκούνη και θα σου έλεγα εγώ ποιός θα κέρδιζε το κεντρο. Επίσης, ο ένας παίζει με δυο ατομα στον αξονα και ο άλλος με τρεις. Ειναι τακτικές αυτές. Ο κούπερ προτιμάει να πάει το ματς στα ακρα, ο άλλος θέλει άξονα. Για αυτο το κεντρο του ΠΑΟ ήτο πιο γεμάτο και σου φάνηκε ο ΠΑΟ καλύτερος. Εγώ στο ματς, είδα ως πιο επικινδυνη ομάδα τον ΑΡΗ. Αυτα είδα εγώ συν το γεγονός πως ο Νιόπλιας πήγε για το χι, και ητο μεγα λάθος.

Και αν θελει βασικό τον Χριστοδουλόπουλο, ας βγάλει τον Σαλπι. Γενικά, δεν μπορει να θέλει βασικούς όλους τους Ελληνες και να μην θελει το Λέτο. Δεν μπορώ να το διαννοηθώ πως δεν παίζει ο Λέτο βασικός. Πραγματικά αναρωτιέμαι μήπως ξεχασα τη μπάλα που ήξερα. Τσακωνομαι απο χτες για τον ιδιο λογο με ρεπορτερς του ΠΑΟ. Anyway...

Μάγος said...

Εγώ μία παρατήρηση θέλω να κάνω. Αν έπαιζε ο Λέτο δεξί εξτρέμ στην θέση του σάλπι δηλαδή με προσωπικό αντίπαλο τον Αράνο(ο οποίος Αράνο είχε προβλήματα απο τον κακό σάλπι)τι θα γινόταν?...Απλά μία ενδιαφέρον αλχημεία...

@gati:εγώ συμφωνώ μαζί σου πως ο ΠΑΟ έπαιξε καλά παρόλο που ΠΟΤΕ δεν χάρηκα για ισόπαλο αποτέλεσμα στην Ελλάδα. Διότι έδειξε πως υπάρχει πλάνο και τακτική όταν η ομάδα τα χρειαστεί. Το λέω αυτό διότι σπάσαμε πολύ σωστά την ανάπτυξη του Άρη και αν το χτυπάγαμε το ματσάκι με Λέτο κατα το 70 ίσως να γινόταν και κανα 0-1 απο προσωπική ενέργεια.Το μόνο μείον του Νιόπλια ( ή καλύτερη συν για τον Κούπερ) ήταν ο εκγλωβισμός του Σισσέ...
Είναι πολύ σημαντικό το ότι η ομάδα έδειξε πως κατέχει με τον Νιόπλια πλάνο για τα μεγάλα ματς.
Ακολουθούν ΑΕΚ,τούμπες και τα ματς με την Ιταλίδα,σε αυτά τα ματσάκια θέλω να δω και πάλι το διάβασμα του αγώνα απο τον Νιόπλια..

Unknown said...

Ουπς να 'μαι και εγώ.
Θα μιλήσω καθαρά μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι. Ο Παναθηναϊκός ήταν η μόνη ομάδα που πέρασε απο το Βικελίδης και κατάφερε να κλείσει όλα τα επιθετικά ατού του ΑΡΗ, για ένα 20-25 λεπτο το είχε κάνει και ο Πανιώνιος. Άλλωστε,ο Κατσουράνης είπε ότι αυτό ήταν το καλύτερο φετινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού.
Τα δύο σέντερ μπάκ του ΑΡΗ Νασούτι και Γκιάρο ήταν χθές πολύ καλοί και για αυτό δεν φάνηκε και ο Σισέ. Γενικότερα η αμυντική λειτουργία του ΑΡΗ ήταν πολύ καλή, επιθετικά όμως ένα τίποτα. Εδώ μέσα λέγαμε ότι όλο το μυστικό του παιχνιδιού θα ήταν το κέντρο. Το οποίο κέντρο το κέρδισε ο Παναθηναϊκός. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι λείπανε οι Ναφτί, Φερναντες και ο Νάτσο έπαιξε το πρώτο του 90λεπτο μετά τον Σεπτέμβριο. Μια ερώτηση (πάντα χωρίς ειρωνεία) προς τους φίλους του Παναθηναϊκού: Στα μεγάλα παιχνίδια πόσα γκόλ έχει βάλει ο Σισέ και αν δεν έχει βάλει γκόλ πως ήταν η εμφάνιση του;;;

Unknown said...

Αντε να χαρείτε και εσείς λίγο. Στα 13 τα 2 δώρο!

4minister said...

Φαντάζομαι εννοείς μελλοντικά. Γιατί, για όσα έχουν γίνει, ισχύει το "στα 14 τα 2 δώρο".

Και ποιος θα πάρει τα 2, Ο Γαβρέν; Αισιόδοξο σε βρίσκω ασούμε ...

-billys- said...

Καλησπέρα, μπορείς σιγά-σιγά να αρχίσεις να φτιάχνεις το αφιέρωμα για τον πρωταθλητή gatti μου, βέβαια αν με είχες ακούσει θα το είχες έτοιμο τώρα και θα είχαν σκάσει όλοι...

Του χρόνου να ξέρεις ότι θα είναι πολύ ποιο δύσκολο το πρωτάθλημα για σένα, αν φυσικά υπάρχει ακόμα θείος...

Για εμάς δεν λέω τίποτα γιατί μπορεί και να μην υπάρχουμε του χρόνου.

Για το ματσάκι της Κυριακής νομίζω ότι το καλύτερο αποτέλεσμα για μας θα είναι η ισοπαλία, αν και για να πω την αλήθεια δεν την βλέπω ούτε αυτήν.

Το σίγουρο όμως είναι πως ότι και να γίνει την Κυριακή, εγώ θα είμαι πολύ ευτυχισμένος και δεν θα έχει σχέση με το ποδόσφαιρο αυτό....

Να είσαι καλά gatti μου...

squarelogic said...

@ Magos
Ενδιαφερουσα η σκεψη σου για Λέτο δεξιά.Έχω όμως την εντύπωση οτι ο Λέτο βασικά κάνει εξωτερική τρίπλα από αριστερά,πράγμα που παίζοντας δεξιά θα τον έκανε να συγκλίνει προς το κέντρο και να αδυνατεί να βγάλει ΄σεντρα.Ισως ο Λάζαρος να μπορεί να παίξει καλύτερα δεξιά.
Ίσως απλώς να χρειάζεται να γίνει αυτό που έγραψε ο paoad και η ομάδα να κλείσει έναν αληθινό δεξιό winger και να χαιρετήσει τον "πολλά βαρύ" στην διαπραγμάτευση Σάλπι.Διαισθάνομαι όμως οτι έχει καταλάβει πως είναι απίθανο να βρει καλύτερη πρόταση και ομάδα και αν δεν ήταν το κόλλημα του με τον ΠΑΟΚ αφενός,και η αίσθηση οτι παοδίδει κατώτερα των δυνατοτήτων του στην μόνη διαθέσιμη γι'αυτόν θέση δεξιά,θα είχε ήδη πει το ΝΑΙ.
Ελα όμως που πριν οποιαδήποτε μεταγραφική κίνηση του καλοκαιριού θα πρέπει να ξεκαθαριστεί το διοικητικό τοπίο,να αποφασιστεί αν θα μπουν καινούρια χρήματα(σιγά μην!) ή αν θα πορευτούν με διαχείρηση των αναμενόμενων εσόδων,οπότε βλέπω να πηγαίνει χαράμι και το μεγαλύτερο μέρος της θερινής μεταγραφ.περιόδου...

gatti said...

@4minister: Kαλός ο σεφτές! :))

Mα, εντελώς τέζα ο καμπούρης λέμε!

gatti said...

@coachp: Είδαμε και πάθαμε να ηρεμήσεις που έφυγε ο τεντάς και τώρα έπιασες στο στόμα σου τον Νιόπλια. Κουλάρισε λίγο, θα γεράσεις γρήγορα!

Για τον Λέτο τα είπαμε πριν από σένα. Οχι μόνο έπρεπε να τον βάλει πολύ νωρίτερα, αλλά δεν ήταν και σωστό να τον βάλει στα τελευταία λεπτά. Χτύπησε άσχημα αυτό.

Για την εικόνα δεν συμφωνούμε. Εμένα ο Παναθηναϊκός μου άρεσε και από ό,τι διαβάζω, άρεσε και σε πολλούς ακόμα. Και αντίθετα με σένα, η ομάδα με έπεισε. Αν μη τι άλλο ότι θα τα παλεύει τα παιχνίδια μέχρι το τέλος.

Τα παιχνίδια σαφώς και δεν τα παίρνει με ευκολία. Δεν άλλαξε αυτό. Και με τον τεντά δεν τα έπαιρνε εύκολα. Απλώς τώρα δείχνει μεγαλύτερη σοβαρότητα, μεγαλύτερη επιμονή αν θες στην προσπάθειά της. Αλλά στο παιχνίδι με τον Αρη έπαιξε καλά και είχε πάθος. Κάτι που δεν είχε σε άλλους αγώνες. Και πλάνο είχε.

Για δε τον Σισέ το είπαμε ότι ήταν κλεισμένος και ότι δεν τροφοδοτήθηκε. Αλλά δεν ήταν και ο ίδιος σε καλή μέρα. Συμβαίνουν αυτά.

Για τον Νιόπλια συμφωνούμε. Πήγε για το "Χ". Αλλά η ατολμία που του καταλογίζουμε είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι. Εχει δύο όψεις το νόμισμα. Και ειδικά εγώ που το έλεγα αυτό όσο ήταν προπονητής ο Τεν Κάτε, δεν θα σταματήσω να το λέω τώρα επί Νιόπλια. Γιατί δεν φταίει απόλυτα ο Νιόπλιας. Εκ των υστέρων κρίνουμε εμείς πάντα. Αν λοιπόν ρίσκαρε νωρίτερα και έχανε ακόμα και το "Χ" τι θα λέγαμε;

Προχωράμε λοιπόν και δεν το πολυψειρίζουμε, από την στιγμή που με τη νίκη του ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν μειώθηκε, αλλά αυξήθηκε η διαφορά μας.

gatti said...

@pensierix: Η κριτική είναι βέβαιο ότι δεν θα ήταν σοφτ αν δεν είχε έρθει το διπλό στο τηγάνι. Αλλωστε, ακόμα και με τη νίκη του ΠΑΟΚ πολλά είναι τα ΜΜΕ που συμφωνούν με την γνώμη του coachp ότι η ομάδα δεν ήταν καλή. Αλλοι πάλι λένε ότι ήταν καλή αλλά αυτό οφείλεται ότι δεν ήταν καλός ο Αρης και είχε απουσίες.

Κάτι ανάλογο δηλαδή μ΄ αυτό που λέγεται για το έτερο ντέρμπι. Οτι δεν ήταν ο ΠΑΟΚ τόσο καλός, αλλά ήταν ο γαύρος τόσο κακός. Ε, σ΄ αυτό το τριπάκι δεν θα μπω. Εμένα η ομάδα μου άρεσε και παρόλο που όπως ξέρεις δεν μου άρεσε η ισοπαλία ως αποτέλεσμα θα ήμουν ευχαριστημένη από την εικόνα μας ακόμα κι αν κέρδιζε ο γαύρος τον ΠΑΟΚ.

Από εκεί κει πέρα ναι, δεν μου άρεσε η ατολμία του Νιόπλια, αλλά με πιο καθαρό μυαλό σήμερα βλέπω πως ίσως ήταν καλύτερα που εξασφάλισε το "Χ" παρά να το έχανε στην προσπάθεια να πάρει το "τρίποντο".

Οσο γι΄ αυτό που λες για τις απουσίες του Αρη, δεκτόν. Ελειπε ο Ναφτί που είναι όλη του ομάδα και ο Φερνάντες. Αλλά και σε μας έλειπε ο Νίνης που αν έπαιζε μπορεί η ομάδα να ήταν ακόμα καλύτερη, ο Σισέ να είχε τροφοδοτηθεί περισσότερο και η ομάδα να είχε φτάσει στο γκολ. Ομως, όλα αυτά είναι αυτό που δείχνουν: ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.

Εμένα πάλι ο Σπάθας δεν με ενόχλησε τόσο. Αν μη τι άλλο δεν έδειξε να θέλει να γίνει πρωταγωνιστής του αγώνα, όπως συνηθίζει ας πούμε ο Κάκος.

Συμφωνώ για τον γαύρο, τον χάλασαν οι επιστροφές των τραυματιών του, παρά τον έφτιαξαν. Κάπου χάλασαν οι ισορροπίες, η "χημεία" (αν υπήρχε τέτοιο πράγμα), κάπου μπορεί κάποιοι να επαναπαύτηκαν και χαλάρωσαν, γιατί αλλιώς παίζεις αν καίγεται ο πισινός σου και ξέρεις πως δεν θα υπάρχει κάποιος να σε καλύψει στο λάθος σου κι αλλιώς όταν επιστρέψει αυτός που βγάζει συνήθως τα κάστανα από τη φωτιά.

ΥΓ. Το μέλος έπρεπε να σταματήσει πέρσι. Το έλεγα, το λέω και θα το λέω κι ας έκανε φέτος μια μεγαλειώδη εμφάνιση με την Αρσεναλ κι ας ξαναβρεί τη φόρμα του και κατεβάσει ρολά. Αν και δεν του εύχομαι να συμβεί κάτι τέτοιο. :)))

gatti said...

@Nick Triantos: Eτσι είναι Nick. Σήμερα που το μυαλό είναι πιο καθαρό, δεν μπορεί να μη σκεφτεί κανείς πως μπορεί και να έπραξε σωστά ο Νιόπλιας που διαφύλαξε κατ΄ αρχήν το βαθμό της ισοπαλίας. Αλλωστε όπως λες σχεδόν κανείς μας δεν πίστευε ότι θα χάσει ο γαύρος στο τηγάνι από τον ΠΑΟΚ.

Εγώ επιμένω ότι περισσότερο με ανησυχεί η αλλαγή του Λέτο στο 86΄ που μπορεί να δημιουργήσει την έκρηξη του οξύθυμου Αργεντίνου ή που μπορεί να είναι δηλωτική των προθέσεων του Νιόπλια να στηρίξει (και να στηριχθεί) κυρίως από τους Ελληνες. Και δεν ξέρω τι από τα δύο είναι πιο σοβαρό.

Κι εμένα μου άρεσε ο Παναθηναϊκός όπως έπαιξε. Ηταν όντως σοβαρός και προσεκτικός και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση τόσο η άμυνα όσο και η αμυντική λειτουργία γενικότερα. Ανησυχώ όμως για την περίπτωση που θα έχουμε όπως λες να αντιμετωπίσουμε ψηλούς και δυνατούς επιθετικούς. Εκεί έχουμε πρόβλημα. Εκεί λείπει το στόπερ - θηρίο.

gatti said...

@eforas: Xαχαχα! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, εφοράκο μου! :)))))

gatti said...

@Γιώργος Τ.: Συμφωνώ ότι ο Βύντρα έκανε πολύ καλό παιχνίδι ανασταλτικά. Αλλά μέχρι εκεί. Οταν ανέβαινε για να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού οι μισές και παραπάνω σέντρες του πήγαν στον γάμο του καραγκιόζη. Εξίσου καλός ανασταλτικά αλλά καθόλου καλός επιθετικά ήταν ο Σπυρό. Γενικά τα πλάγια μπακ μας δεν βοηθούν στην ανάπτυξη. Ο Σπυρόπουλος πάντως βελτιώνεται αισθητά με παρτενέρ τον Λέτο.

Εγώ πάλι δεν έτρεφα πολλές ελπίδες για το διπλό του ΠΑΟΚ. Πίστευα ότι ο γαύρος δεν θα το χάσει αυτό το ματς.

Ο Σκόκο δεν ξέρω κατά πόσο θα παίξει. Η εκρηκτικότητα του Τζιμπούρ είναι ένα πρόβλημα, αλλά μέχρι το ματς αυτός μπορεί να έχει προλάβει να ...ανατιναχθεί μόνος του! :pp

gatti said...

@houli_v:: Mπορεί να το έκανε επειδή δεν είχε ετοιμάσει ακόμα τα πλάνα των αγώνων της Σούπερ Λίγκα, αλλά μπορεί και να το έκανε επειδή έχει πέσει πολύ μεγάλο κράξιμο που περιμένουν οι της Βήτα Εθνικής να πάει 2 η ώρα για να δουν κάποια στιγμιότυπα.

Καλή εβδομάδα houli μου! :)))

gatti said...

@Ντέμης: Οτι είσαι φιλοαρειανός είναι γνωστό από παλιά. Οτι σφάχτηκε όμως ο Αρης πού το είδες; Ούτε οι αρειανοί δεν το λένε. Η πλειοψηφία τους τουλάχιστον. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους δικούς μας. Είναι υπερβολή να μιλάει κανείς από τους δύο για τη διαιτησία. Εντάξει, μη το παρακάνουμε.

Συμφωνούμε για τον Λέτο, δεν συμφωνούμε για την εικόνα του αγώνα.

Παρα-συμφωνούμε για τα "πράσινα" πρωτοσέλιδα. Πόσο άστοχα, πόσο κακόγουστα! Πραγματικά αξιοθρήνητα! Ειδικά αυτή η ημίγυμνη φωτογραφία του Σισέ δεν μπορώ να αποφασίσω ποιον θίγει περισσότερο. Τους αντιπάλους ή τον ίδιο τον παίκτη; Ξεφτίλα!

Κι εγώ χάρηκα για τον Λάζαρο, όπως και για τον Τζόρβα. Για τον Σηφάκη δεν χάρηκα τόσο, γιατί αν δεν ήταν τόσο καλός θα το είχαμε καρφώσει. Αλλά εντάξει σαν παίκτης μου είναι συμπαθής, γενικά χαίρομαι να τα πηγαίνει καλά. Οπως επίσης και ο Χαλκιάς.

Σιγά μην επιστρέψει ο κηπουρός για το Μουντιάλ. Πλάκα κάνουμε; Σιγά μην επιστρέψουν και ο Μπασινάς, ο Δέλλας, ο Ντέμης, ο Βρύζας, ο Ζαγόρ, ο Τσιάρτας.

Αθλιος ο Νικοπολίδης όντως και δεν ήταν η πρώτη φορά που έφαγε τέτοιο γκολ, έχει αρχίσει και το υγίνεται συνήθεια.

Φιλιά, Ντέμη μου!

:))

4minister said...

Δημοσκόπηση στο gazzeta.gr:

Ποια ομάδα θα τερματίσει στη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου στη Σούπερ Λίγκα

1. Ολυμπιακός
2. ΠΑΟΚ
3. Αρης

Να διαβάζει ο κατακαημένος γαυράκος να το φχαριστιέται ασούμε ...

gatti said...

@paoad: Συμφωνώ σε όλα με την ανάλυσή σου για τον αγώνα.

Με τον Σάλπι είναι αλήθεια ότι έχω χαλαστεί αρκετά. Εχει χαλαστεί και ο ίδιος από όσο έχω καταλάβει με την όλη κατάσταση, μάλλον δεν τον καθοδηγεί σωστά και ο μάνατζέρ του, έχουν προκύψει και κάποια προσωπικά του (που γνωρίζω αλλά δεν μπορώ να ανακοινώσω κι ας ακούγομαι λίγο coachp) και έδεσε το γλυκό.

Πάντως, με όλα όσα έχουν γίνει και καθώς δεδομένα από δεξιά δεν έχουμε έναν αντίστοιχο Λέτο, θα ήθελα έναν τέτοιο παίκτη. Από την άλλη, και αριστερά που έχουμε Λέτο, πόσο πιθανό είναι να παίζει; Οπότε; Δίλημμα...

gatti said...

@sportsociety: Eυχαριστούμε!

4minister said...

Ατελεύτητος Μάκης Παπασημακόπουλος

http://www.gazzetta.gr/component/k2/item/66883-σάββας-θρησκεία-και-gwar-δισκογραφία

Εξώφυλλο ημέρας : Από την σημερινή Ντέρμπι Νιούζ. Και πες μου εσύ μετά ότι ο υπεύθυνος για τα εξώφυλλα δεν είναι λίγο κουνίστρα. Και καλά ότι ο Σισέ σας κάνει κακό από πίσω, ω εσείς βασικοί μας αντίπαλοι. Με την κουκούνα του να έχει στήσει αντίσκηνο λες και είναι για τις κατασκηνώσεις του Δήμου Δραπετσώνας. Δευτεριάτικο, την ώρα που πάνε και τα παιδιά στο σχολείο. Ντροπής πράγματα.

gatti said...

@Mάγος: Τον Λέτο προσωπικά τον υπολόγιζα να μπει μεν στην θέση του Σάλπι, αλλά να περάσει αριστερά και να έρθει ο Λάζαρος δεξιά.

Ούτε εγώ χαίρομαι με τις ισοπαλίες, αλλά όταν η εικόνα με ικανοποιεί, το παίρνω πιο ελαφριά. Ο Νιόπλιας το διάβασε σωστά το παιχνίδι, αλλά "ελέγχεται" για τη διαχείριση. Χθες έλεγα "χρεώνεται" την κακή διαχείριση. Σήμερα λέω "ελέγχεται" γι΄ αυτήν.

Θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα ματς με τους "Δικέφαλους".

gatti said...

@Αnimation: Hταν πράγματι
το καλύτερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Το είχαμε πει όντως ότι όλο το μυστικό του παιχνιδιού ήταν το κέντρο. Ο Αρης κατάφερε να περιορίσει τον Σισέ και έτσι στέρησε από τον Παναθηναϊκό ένα μεγάλο του όπλο, όμως ανεξάρτητα από αυτό ο Σισέ δεν μου φάνηκε να πατάει πολύ καλά. Και το είχα γράψει πριν το ματς ότι φοβόμουν πως η απουσία του από το παιχνίδι με τον Πανθρακικό μπορεί να κόψει το ρυθμό του.

Για τα παιχνίδια του Σισέ έχω να πω τα εξής:

Οταν λες μεγάλα παιχνίδια, προφανώς εννοείς τα ντέρμπι. Πάντως, όταν παίξαμε μαζί σας στον πρώτο γύρο είχε τα χάλια του, δεν είχε βρει τα πατήματά του. Το ίδιο και όταν παίξαμε με τον ΠΑΟΚ. Με την ΑΕΚ δεν έπαιξε παρά μόνο ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά. Για μένα δεν υπολογίζεται κανένα από τα τρία, αφού δεν είχε πιάσει καθόλου ρυθμό. Αρχισε να ανεβαίνει από τον Νοέμβριο και τα τρία προαναφερόμενα παιχνίδια έγιναν Σεπτέμβρη και Οκτώβρη.

Με τον Ολυμπιακό τώρα ήταν "ναυάγιο" όλη η ομάδα.

Γκολ πάντως που σημαίνουν βαθμούς έχει βάλει πολλά.

Στο 1-1 με τον Αστέρα, στο 2-2 με την Καβάλα το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, τα 2 γκολ με τον Πανιώνιο και τα 2 γκολ στα Πηγάδια με την Ξάνθη.

gatti said...

@Τhrylaras: Βρε καλώς τα παιδιά! :))

gatti said...

@-billys-: Mπορώ λες να ετοιμάσω το αφιέρωμα; Αμα δεν δω το κατσαρόλι στα χέρια του τυπάρα, δεν ετοιμάζω τίποτα. Οσο θυμάμαι και τα δικά σας τα προπέρσινα, άσε καλύτερα. Να σιγουρευτούμε πρώτα! :))

Ας το πάρουμε φέτος και για του χρόνου βλέπουμε...

Το καλύτερο αποτέλεσμα την Κυριακή μπορεί να είναι για σας η ισοπαλία. Για μας όμως, είναι το καλύτερο αποτέλεσμα;

Χαίρομαι που ακούω ότι είσαι ευτυχισμένος από κάτι που δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, γιατί αν περιμένουμε να ευτυχήσουμε από το ποδόσφαιρο, ζήτω που καήκαμε billy μου!

Να είσαι κι εσύ καλά! :))))

gatti said...

@squarelogic: Kι εγώ φοβάμαι πως εκεί είναι το θέμα με τον Σάλπι. Οι καλές προτάσεις από το εξωτερικό δεν έρχονταν όπως περίμενε, η επιστροφή στον ΠΑΟΚ έχει "αγκάθια" και η προοπτική να παραμείνει στον Παναθηναϊκό συνεχίζοντας να παίζει σε μια θέση που νοιώθει πως δεν μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα δεν του φαίνεται ελκυστική. Κάπου έχει "εγκλωβιστεί" ο Σάλπι, εγκλωβίζοντας κι εμάς μέχρι να πάρει την απόφασή του...

gatti said...

@4minister: Ti να ευχαριστηθεί μωρέ ο γαυράκος... Εχει χάσει τη μπάλα λέμε!

Υπουργέ μου, εσύ είσαι ο συγγραφεύς; Πολλά κοινά στοιχεία βρίσκω!

ΥΓ. Τα είπα παραπάνω για το πρωτοσέλιδο της Derby. Aξιοθρήνητο!!!

4minister said...

Το πρωτοσέλιδο της πλάκας, όντως. Αλλά το σχόλιο του Μάκη πολύ πλάκα!

paoad said...

Ο Λέτο δεν μπορεί να παίξει δεξιά. Είναι καθαρό αριστερό εξτρεμάκι, το δεξί το έχει μόνο για το περπάτημα. Μάλιστα, ο τεντάς, κατα τη διάρκεια κάποιων αγώνων, έκανε κάποιες αλλαγές θέσεων μεταξύ των δύο ακραίων αλλά ευτυχώς κατάλαβε ότι με Λέτο, Σάλπι τέτοια πράγματα είναι ανέφικτα.

Εδώ και 2 εβδομάδες έχω θέσει τους προβληματισμούς μου σχετικά με την διαχείριση του Λέτο απο τον Νιόπλια. Δέχομαι ότι μπορεί να εκτιμά τις ικανότητες του Μάκη(ς), αλλά γιατί να θυσιάζει τον Λέτο και όχι τον Σάλπι. Έπειτα, ξεχνά ότι η Πανάθα έχει επενδύσει στον Λέτο προσφέροντας του 5ετές συμβόλαιο-ζωής, σε αντίθεση με τον Σάλπι του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι. Όλα αυτά θα ήταν λόγια του αέρα, αν η απόδοση του Σάλπι ήταν καλή, αλλά επειδή κρίνεται βάσει αυτής όλα τα παραπάνω είναι θέματα που θα πρέπει να σκεφτεί καλά ο Νίοπλιας.

paoad said...

@ypourge mou

Τείνεις να μου κολλήσεις το "ασούμε", ασούμε. Δεν συνεχίζω γιατί θα βγω (για 96η φορά) offtopic και θα φάω παντόφλα απο την οικοδέσποινα.

4minister said...

paoad, η οικοδέσποινα δεν είναι καμιά καταλαχιάρα να φοράει παντόφλα. Από πασούμι και πάνω ...

gatti said...

@4minister: To σχόλιο του Μάκη όντως έχει πολύ πλάκα, αλλά δεν μου απάντησες! :P

gatti said...

@paoad: Mήπως έχουμε κανένα σπάνιο πλανητικό φαινόμενο; Οχι τίποτα άλλο αλλά συμφωνούμε πάλι...

ΥΓ. Γιατί βρε; Εφαγες τις προηγούμενες 96 φορές παντόφλα για να φας τώρα;

gatti said...

@4minister: Oύτε παντόφλα, ούτε πασούμι, ούτε καν σαγιονάρα σαν του Μουρίνιο.

Τσαρούχι με φούντα!

:pppp

4minister said...

Δεν είμαι ο Μάκης, απλός θαυμαστής του (με μέτρο). Εξάλλου αυτός είναι χανούμι. Δημήτρης, στας διαταγάς σας! lol

gatti said...

@4minister: Aυτό το "ασούμε" φταίει τότε! :))

Kι έχεις και το αγαπημένο μου όνομα!

:)))

4minister said...

Ένα μικρό μου μυστικό, Το ασούμε από το Μάκη το ξεπατίκωσα ...