Wednesday, January 20, 2010

Total Recall

Aρχίζει η αντεπίθεση. Αστραψε και βρόντηξε ο Κόκκαλης από τις ΗΠΑ και ο γαυρομηχανισμός πήρε πάλι μπροστά. Εστειλαν τον Ζίκο(υ) νωρίτερα στην πατρίδα του για να προλάβει το καρναβάλι, βγήκε το μαντρόσκυλο και άρχισε να φωνάζει πως πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα στην ΕΠΟ και στην Σούπερ Λίγκα, βγήκε και ο Μώραλης να θάψει τον Ζίκο, μπας και αρχίσουνε και τσαντίζονται κάποιοι γαύροι οπαδοί και σκέφτονται ότι για όλο το φετινό χάλι φταίει ο θείος, πήγε και ο Χρυσικόπουλος και έθεσε λέει τους παίκτες προ των ευθυνών τους. Αυτό το τελευταίο τώρα ομολογώ ότι θα ήθελα να βρισκόμουν από μια πλευρά να το δω. Πώς έτριξε ο Χρυσικό τα δόντια στους παίκτες δηλαδή.

Και στο καπάκι αρχίσανε να ανεβάζουνε τον Μπάντοβιτς. Τον Μπόσκο όπως τον λένε. Γιατί τον Μπάντοβιτς τον λένε Μπόσκο. Δεν τον λένε ας πούμε Μπόζα σαν τον Μάλ(ι)κοβιτς, ώστε να κάνεις κανα λάθος και να τον πεις Μπόζο. Ασε που έτσι δεν θα τον έλεγες έτσι κι αλλιώς, γιατί η αλήθεια να λέγεται, ο Μπάντοβιτς, έχει το πονηρό το βλέμμα που έχουνε οι Γιούγκοι, δεν έχει το αγελαδέ που είχε ο πρώην προπονητής μας στο μπάσκετ.

Και βέβαια ο κυρ Σάββας δεν έμεινε στις αιχμές για την ΕΠΟ και τη Σούπερ Λίγκα. Εριξε και λίγο φόβο έτσι για να βρίσκεται. Αμα βήξει λέει ο Κόκκαλης θα μας πιάσει όλους πνευμονία. Και βγήκε σήμερα το απόγευμα ένας οπαδός στον Μπάμπη (είμαι κατάπτυστη το ξέρω που άκουσα τον εστιάτορα, αλλά δεν φταίω. Τους σταθμούς γύριζα και έπεσα πάνω του).

Λέει λοιπόν το παλικάρι: Ρε συ Μπάμπη τι είναι αυτά που λέει ο Σάββας; Οτι άμα βήξει ο Κόκκαλης θα μας πιάσει πνευμονία; Θα τα διαβάζουνε μετά από 200 χρόνια αυτά και θα νομίζουνε ότι ο Κόκκαλης είναι ο Ποσειδώνας. Αν και το παλικάρι μπέρδεψε κομμάτι τους θεούς, γιατί μάλλον τον Αίολο εννοούσε, αλλά εκεί δεν θα τα χαλάσουμε, έχει ένα δίκιο, όσο να πεις. Τι σημαίνει θα μας πιάσει όλους πνευμονία; Οχι τίποτα άλλο αλλά οι περισσότεροι θα κάνουνε το συνειρμό όπως τον έκανε ο paoad (η φίρμα ντε, ο Λουκάς Βύντρα του blog) στο προηγούμενο ποστ και θα σκεφτούν το αυτονόητο.

Οτι δηλαδή ο θείος, μεγάλος άνθρωπος είναι. Κι άμα βήξει δεν θα τρομάξει κανείς. Ισα ίσα που θα σκεφτεί πως μαζί με το βήχα, όπως θα τανύζεται ολόκληρος μπορεί να του φύγει και τίποτα άλλο. Kαι το ένα φέρνει το άλλο και ξέρεις τώρα πώς είναι αυτά τα πράγματα. Εγώ από ενδιαφέρον το λέω, γιατί είπαμε, είναι και μεγάλος άνθρωπος.

Κι όχι τίποτα άλλο αλλά έχει και ...αγώνα μπροστά του. Στα δικαστήρια θα τον σύρει ο Ζίκο(υ). Ο οποίος Ζίκο(υ) όλη μέρα χθες ψαχνότανε στο Ιντερνετ. Πήγε το πρωί να πάρει κάπου τηλέφωνο, είδε ότι το κινητό του δεν έχει σήμα, την ψυλλιάστηκε τη δουλειά κι όπως έχει μια άνεση με την τεχνολογία, μπαίνει μέσα και τι να δει; To πασαπόρτι του σε ανάρτηση στο γαυροsite. www. apolysh.com. Tύφλα νάχει ο Σταρόβας. Αλλά ο Βραζιλιάνος δεν είναι κανας χθεσινός. Είναι της συνομοταξίας Ριβάλντο. Και θα του τα ζητήσει του θείου μέχρι τελευταίο φράγκο. Αλλωστε προς τα εκεί το πήγαινε τόσο καιρό. Τι νομίζεις εσύ; Δεν είχε καταλάβει τι γίνεται; Ητανε στην κοσμάρα του όπως λέγανε; Ολα τα είχε πάρει πρέφα. Αλλά δεν είχε και σκοπό να χαρίσει τα λεφτά στο θείο. Γι΄ αυτό του πέταξε το μπαλάκι. Και θα του τα φάει και θα τον στολίσει. Γιατί θα γίνει κι αυτή η ζημιά.

Οταν ο θείος είχε χρήμα ήτανε κιμπάρης και σκόρπαγε αβέρτα. Τώρα που ζορίσανε τα κόζια, του έφυγε το κιμπαριλίκι και η αρχοντιά και έγινε καβουρομάνα. Και κινδυνεύει να γκρεμίσει μέσα σε δυο - τρία χρόνια ό,τι έχτιζε τόσο καιρό. Γιατί αυτά τα πράγματα όσο να το κάνεις έχουνε αντίκτυπο στην Ευρώπη. Αμα εσύ κάθε τρεις και λίγο είσαι στα δικαστήρια για τις αποζημιώσεις των προπονητών σου, όπως και να το κάνουμε δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

Κι ενώ αυτά κάνει ο θείος, οι γαύροι από την πλευρά τους έχουνε λαλήσει. Μπαίνεις σε γαυροφόρουμ και βλέπεις ψηφοφορίες για το ποιος ήταν ο πιο άχρηστος προπονητής που πέρασε από την ομάδα τους. Κι εκεί πάνω τα παίρνουνε στο κρανίο ακόμα περισσότερο. Αν σου λέει ο θείος έπαιρνε έναν σωστό προπονητή, με τα λεφτά που έχει σκάσει σε αποζημιώσεις θα είχε πάρει και έναν καλό παίκτη.

Και μετά από τους προπονητές πιάνουνε τους παίκτες. Θυμούνται πόσα παλτά έχουνε περάσει από την ομάδα τους. Τι Καζιμιέρσκι, τι Γεκινί, τι ΑλεκοΤάτσης, τι Μουκέας, τι Ζίζι Ρόμπερτς, τι Βράμπλιτς, τι Τζόνι Νόβακ, τι Καρτερουλιώτης, τι Λέμενς, δεν αφήσανε και κανέναν που να μην τον μνημονεύσουνε. Να κάνουνε κράττει όμως λέω εγώ, γιατί έτσι και αρχίσουμε εμείς ν΄ απαριθμούμε τα παλτά που πέρασαν από την δική μας ομάδα, τους τρώμε λάχανο. Κι εμείς δεν χρειάζεται να κοιτάξουμε σε βάθος χρόνου. Μόνο την εποχή του Τζίγγερ να υπολογίσουμε, τους έχουμε σκίσει.

Τέλος πάντων, τώρα που έφυγε ο Ζίκο, στη μπούκα μπήκανε ο Ντιόγο και ο Ντουντού. Που βγήκανε κιόλας σε δηλώσεις στην πατρίδα τους και είπανε ότι δεν κατάλαβαν γιατί έφυγε ο Βραζιλιάνος και τον δικαιολογήσανε ότι δούλεψε υπό αντίξοες συνθήκες. Και οι γαύροι τσαντίστηκαν και θέλουνε να φύγουνε και οι δύο. Τον πούλο ο Ντιόγο, τον πούλο ο Ντουντού. Που αν ήθελε σου λέει να βοηθήσει τον Ζίκο, θα έπρεπε να παίξει και λίγη μπάλα. Κι όχι να αρμενίζει όποτε έπαιζε...


***


Σ΄ εμάς τώρα δεν υπάρχουν νέα. Δεν υπάρχει μεταγραφή δηλαδή. Ο στόπερ για άλλη μια φορά δεν πρόκειται να μας κάνει την τιμή. Και πώς να μας την κάνει δηλαδή; Αμα δεν βρέξεις κώλο λέει δεν τρως ψάρι. Κι οι πολυμετοχικοί αν δεν τα σκάσουν παίκτη δεν παίρνουν. Τα σκας παίρνεις, δεν τα σκας, μένεις μ΄ αυτούς που έχεις κι αρχίζεις τις προσευχές σε κάθε κατεβασιά του αντιπάλου.

Κι αρχίσανε και οι ΑΡΔ τις εξυπνάδες. Εγινε λέει μεταγραφή. Μεταγραφή από την Αφρική. Ο Σιμάο πα να πει που επιστρέφει. Εδώ που τα λέμε τώρα δεν είναι και λίγο που θα επιστρέψει ο Μοζαμβικανός, αλλά μεταγραφή όσο και να προσπαθήσεις δεν τον λες.

Κι έχουμε μπροστά και το ματσάκι με τα αρειανά που θα λείπει κατά πως φαίνεται και ο Νίνης. Κι αυτοί λέει πήρανε πριμ 100 χιλιάρικα ευρώπουλα. Δηλαδή εμείς τώρα τι πρέπει να πούμε που πληρώθηκαν τα αρειανά παραμονή του αγώνα με μας; Οτι τους πλήρωσε ο γαύρος; Γιατί αν θυμάμαι καλά οι γαύροι λέγανε ότι τους αρειανούς τους πλήρωσε ο Φάδερ παραμονές του αγώνα τους στο Χαριλάου.

Τέλος πάντων, για μας δεν υπάρχουν ειδήσεις και δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό, οπότε πάμε παραπέρα.


***


Πάμε στην ΑΕΚ. Εκεί που γίνεται το έλα να δεις. Επανεμφανίστηκε ο Μπομπ. Τι ποιος Μπομπ; Ο Μπομπ ο μάστορας. Που ζήτησε να του εγγυηθούν ότι τα χρέη είναι κάτω από 35 μύρια και τότε αυτός θα βάλει τα 15.

Και βγήκε το πόρισμα της BDO και έβγαλε τα χρέη 32,6. Δηλαδή 55 τα έβγαλε, αλλά ο Θανόπουλος αφαιρεί τα συμβόλαια, αφαιρεί και τα λεφτά που έβαλε ο Παπάς και φτάνουμε στα 32,6. Κι άμα τώρα βγάλεις εσύ άκρη πόσα ακριβώς είναι τα λεφτά που χρωστάει πες μου κι εμένα να ξέρω.

Προς το παρόν πάντως συνιστώ στους ΑΕΚτζήδες να κάνουν ό,τι κάνει και ο Χατζηχρήστος. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής που βγήκε πριν μερικές ημέρες στον Καραλή και είπε την κορυφαία ατάκα. Οταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος αν πιστεύει πραγματικά πως τα πράγματα θα πάνε καλά στην ΑΕΚ, το πέταξε: ΑΥΘΥΠΟΒΑΛΛΟΜΑΙ Γιάννη, αυθυποβάλλομαι.

Μιλάμε τώρα ότι καλύτερη λύση από αυτή που έχει βρει ο Χατζηχρήστος για να μην τρελαθεί με όσα συμβαίνουν στην ομάδα του δεν υπάρχει. Το πήρε από εδώ, το πήρε από εκεί και τελικά κατέφυγε σε συγκεκριμένες πρακτικές. Προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι όλα είναι καλά και τελικά τα βλέπει καλά. Και καλά δεν ξέρω αν τα βλέπει, αλλά τουλάχιστον δεν κινδυνεύει να λαλήσει.

Καλά πάντως πρέπει να τα βλέπουνε οι μέτοχοι αφού έχουνε τον χρόνο και το κέφι να φτιάχνουνε επιτροπές. Επιτροπή Διαχείρισης Ρόστερ λέει. Που θα απαρτίζεται από τον Θανόπουλο, τον Αδαμίδη, τον Μπάγεβιτς και τον Δημητριάδη. Τώρα πώς θα μετέχει ο Μπάγεβιτς που δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.


Αυτόν τώρα τον Αδαμίδη πολύ άγριο τον κόβω. Πολύ δυναμικά μπήκε, "το πάρτυ τελείωσε" και δεν συμμαζεύεται. Τώρα το "τον κόβω" μη το πάρετε τοις μετρητοίς. Γιατί τη φάτσα του δεν την έχω δει ακόμα. Δηλαδή μια φωτογραφία του έχω δει μόνο, αλλά δεν την έχω να την βάλω στο blog. Είναι όπως λέει ο Πανούτσος. Πώς κυκλοφορούσε μόνο μία φωτογραφία του Κιντή; Αυτή με το κινητό στο αφτί; Πώς κυκλοφορούσε μόνο μία φωτογραφία του Μπομπ Κοζώνη αυτή με την πλουμιστή γραβάτα; Ε, ένα τέτοιο πράγμα και με τον Αδαμίδη. Γι΄ αυτόν όμως φαντάζομαι προσεχώς θα έχουμε νεότερα.

***





Τι άλλο; Α ναι. Είχαμε την αυτοκριτική του Κάρπετ για λογαριασμό όλων των δημοσιογράφων και όλων των εφημερίδων. Θα ζητήσουμε λέει συγνώμη από τους αναγνώστες μας; Που τη μία έλεγαν μάγο και θεό και εκπορθητή τον Ζίκο και την άλλη τον ονόμαζαν άσχετο και μυρουδιά εννοεί. Γιατί όμως να ζητήσουνε συγνώμη; Η πρώτη φορά είναι που έγινε ή μήπως δεν θα ξαναγίνει; Πλάκα κάνουμε;

***



Και κλείνουμε με τον ΠΑΟΚ. Που σε αντίθεση με τον γαύρο δεν την πάτησε στο κύπελλο από τον Πανσερραϊκό, τον κέρδισε και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο.

Στο παιχνίδι τώρα όλα τα λεφτά ήτανε τα παπούτσια του Εντίνιο. Που από την πρώτη στιγμή που πήγε στην ομάδα ενόχλησε το χρώμα τους. Του το είπανε με τρόπο, αλλά μάλλον δεν το κατάλαβε ο Πορτογάλος και τα φόρεσε και στο ματσάκι.
Για τα παπούτσια του Εντίνιο λοιπόν, παραθέτω το παρακάτω κείμενο του Λεάνη που είναι ξεκαρδιστικό!

Στην πρώτη του προπόνηση ο Εντίνιο κατέφθασε χαμογελαστός. Τα ΠΑΟΚια -προπονητές, παράγοντες και οπαδοί- τον καμάρωναν ντυμένο στα ασπρόμαυρα.


Το έμπειρο μάτι του Ιωσηφίδη -πιο γνωστού στα ΠΑΟΚτσήδικα στέκια ως Τζάκι Τσαν, παρατσούκλι που του είχε αποδοθεί τα χρόνια που πατούσε χόρτο φορώντας τη ριγέ φανέλα εξαιτίας της ακρίβειας και της σκληρότητας των τάκλιν του αλλά και των σχιστών του ματιών- δεν σταμάτησε στην αθλητική φόρμα και στο σορτσάκι, αλλά ταξίδεψε πιο κάτω, φρενάροντας στα παπούτσια του Εντίνιο. Και τότε η φάτσα του σκοτείνιασε, τα χαρακτηριστικά του προσώπου του σκλήρυναν. «Κίτρινα παπούτσια;», είπε από μέσα του, συγκρατώντας τη φωνή του για να μην τον πάρουν χαμπάρι οι υπόλοιποι. «Πάει καλά το άτομο, ή πάει να μας μπλέξει σε μπελάδες, ακόμη δεν ήρθε;», σκέφτηκε. Την αλλαγή συναισθημάτων την αντιλήφθηκε από το πρόσωπό του ο περπατημένος Ποικιλίδης, ο μόνος άνθρωπος που δεν έχει κουμπώσει ποτέ του το τελευταίο κουμπί του πουκαμίσου του για να μην πεθάνει από ασφυξία. Από το μυαλό του Ποικιλίδη πέρασε η ιδέα να πάει να διπλώσει στα δύο σαν σεζλόνγκ τον Πορτογάλο, να μάθει να σέβεται, αλλά από την άλλη συγκρατήθηκε, μην αρχίσει με κοντραμπάσο η συναυλία και αγριευτούνε όλοι. Ο cool Ιωσηφίδης ανέλαβε να εξηγήσει στον παίκτη τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται διά ροπάλου, ώστε να μην υποπέσει εκ νέου στο μέλλον σε άλλο παράπτωμα που προβλέπει ο άγραφος εσωτερικός κανονισμός. Κανονικά θα έπρεπε να του διηγηθούν την περίφημη ιστορία με τον Τουρσουνίδη. Οταν ο Γιωργάκης κρέμασε τα παπούτσια του και πέρασε στην ιστορία, ένας σύνδεσμος του ΠΑΟΚ κάπου δυτικά της πόλης αποφάσισε να τον τιμήσει για την προσφορά του στον σύλλογο. Η βραδιά ετοιμάστηκε με κάθε λαμπρότητα και τα ΠΑΟΚια περίμεναν τον Γιώργαρο τον αρχηγό να τον αποθεώσουν. Εφτασε κι όλοι έπεσαν επάνω του να τον αγκαλιάσουν και να τον συγχαρούν. Πολύ λίγοι πρόσεξαν ότι εκτός από το τζιν παντελόνι και το ελαφρύ μπουφανάκι, ο Τουρσουνίδης φορούσε ένα πουκάμισο που ελαφρώς κιτρίνιζε. Ενας από τους λίγους, λοιπόν, τον πλησιάζει και τον απομονώνει από το πλήθος. Μόλις έφτασαν σε απόσταση ασφαλείας από τους πολλούς για να μην ακούνε, του λέει: «Ρε συ Γιώργαρε, πλάκα με κάνεις, τι φόρεσες;». Ο Τουρσουνίδης κοιτάζεται και δεν ξέρει τι να του πει. Το μόνο που ψιθυρίζει είναι: «Γιατί, τι έχω;». «Καλά, ρε, κίτρινο πουκάμισο σήμερα βρήκες να βάλεις, τέτοια βραδιά;», του λέει ο παρατηρητικός. Ο Τουρσουνίδης τότε αναλαμβάνει να τον εκπαιδεύσει χρωματικά και του εξηγεί ότι το πουκάμισο είναι ζαχαρί και ότι ίσως από τα φώτα παίρνει αυτή την απόχρωση και ξεγελά το μάτι. Και ο παρατηρητικός του απαντά με ύφος που δεν σηκώνει πολλά πολλά. «Ελα, ρε, άσε τα τρελά, κίτρινο είναι, αφού το βλέπω. Σε εμάς βρήκες να το βάλεις; Σε εμάς που δεν βάζουμε μουστάρδα στο χοτ ντογκ για να μη βλέπουμε το σιχαμένο αυτό χρώμα; Κλείσε, ρε, το μπουφάν μην το δουν κι άλλοι και αρχίσουν τα μπουμπουνητά και χαλάσει η βραδιά»! Δεν είναι να παίζεις μ' αυτά. Την αποθέωση από την απομυθοποίηση τις χωρίζει μια χρωματική επιλογή. Ολα τα υπόλοιπα είναι ασπρόμαυρα...

***

Scratch: Zαραλίκος στην ΕΡΑ: Ούτε ψύλλος στον κόρφο του του Ντάτολο που η πρώτη εμπειρία του από το ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Βιτόλο.


Scratch 1: Πανούτσος για την ...απόπειρα ντου των γαύρων στα αποδυτήρια της Καβάλας:
Μια και η κουβέντα ήρθε στον Μάκαρο, στα ντου που έγιναν στο γήπεδο της Καβάλας ένα έγινε και στα αποδυτήρια. Μερικές δεκάδες οπαδοί του Ολυμπιακού μπήκαν μέσα με άγριες διαθέσεις, όταν στρίβοντας σε ένα διάδρομο έπεσαν μούρη με μούρη με ένα επίλεκτο τμήμα του βουλκανιζατέρ του Μάκαρου. Μια δεκάδα φουσκωτοί περίμεναν στον διάδρομο χωρίς να λένε κουβέντα, είτε επειδή η εμφάνισή τους μίλαγε από μόνη της είτε επειδή δεν μίλαγαν ελληνικά αλλά ούτε κι άλλη ανθρώπινη γλώσσα. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού τράβηξαν το χειρόφρενο και το πήραν αλλιώς. «Αφού στο έλεγα, "Zarkadi 7", ότι οι τουαλέτες δεν είναι τόσο χαμηλά». «Ας ρωτήσουμε τους κυρίους, "Elafi 7". Αλλά καλύτερα να μην τους ενοχλήσουμε».

Scratch 2 (gossip): H Σάσα και ο Ταχτσίδης αγαπιούνται και το δείχνουν. Ασυγκράτητα είναι τα παιδιά...




Scratch 3 (gossip): Kαι η Ελενα Ασημακοπούλου (της "Πολυκατοικίας") έκανε λέει τατουάζ το "αίσθημά" της, τον σέξυ Μπρούνο...


117 comments:

ΠΑΝΟΣ said...

Έχουν χαθεί αυτοί οι γαύροι. Διαβάζουν και τις εφημερίδες και παθαίνουν την κρισάρα τους. Πάνε για διχασμένες προσωπικότητες, το πρωί αφήνουν τον Ζίκο Θεό να αλλάζει τον Ολυμπιακό και το βράδυ τον βλαστημάνε μαζί με τα μισά κριάρια τους. Θα κάνουμε τίποτα φέτος ή θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος;

Unknown said...

Καλό το post αλλά δεν βλέπω να ασχολείσαι με την ομάδα σου. Κατανοώ την προσπάθεια να ενημερώνονται οι φίλοι σου για το ελληνικό πρωτάθλημα γενικά και όχι μόνο για τον βάζελο, καθώς η αλήθεια ότι το blog έχει κάποιο επίπεδο (με εξαίρεση βέβαια κάποιους mitrargyrians) αλλά καλό θα ήταν να πεις και κάτι για τα φούμαρα του Φάδερ που κοντεύει να βγει ο Γενάρης και όχι Hummer δεν θα πάρετε αλλά ούτε Zastava.

gatti said...

@Πάνος: Καλά, αν δεν καταφέρουμε να ρίξουμε στο καναβάτσο ΑΥΤΟΝ τον γαύρο, θα είμαστε για αυτοκτονία...

pensierix said...

Mπόσκο, ιταλιστί bosco, δηλαδή δάσος. Οι γάβροι νομίζουν ότι κοιτάνε το δάσος. Στην πραγματικότητα βλέπουν τον Μπόσκο και χάνουν τον Χόχο.

Η πλάκα με τον Σάββα είναι ότι είναι τόση η καφρίλα του, που καρφώνεται μόνος του. Αναρωτιέται που είναι ο γάβρος στην ΕΠΟ και την Σούπερ Λίγκα...Είχε μάθει διαφορετικά και το φωνάζει ο άνθρωπος...

Για τους ΑΡΔ, τα έχουμε πει κι εμείς εδώ πριν από τον Κάρπετ. Το κακό είναι όχι μόνο δεν δημιουργούν πολιτισμό κινούμενοι με βάση το "γράφουμε ό,τι θέλει να διαβάσει ο κοσμάκης", αλλά έχουν και ένα αλαζονικό στυλ, του πολιτισμένου σε μια χώρα κάφρων...

Αν γυναίκα έφτανε στο σημείο να κάνει τατουάζ το όνομά μου και μάλιστα μετά από σύντομο δεσμό,(διόλου απίθανο αφού είμαι και ενδιαφέρων και σέξυ) θα είχε φάει σουτ με τη μία γιατί:

α) θα με έκανε να αμφιβάλλω για το μυαλό που κουβαλάει, για τα αισθήματά της και το σεβασμό που έχει στο σώμα της.

β) θα ήθελα να δω τη φάτσα της τη στιγμή που βγάζει το τατουάζ από πάνω της.

ΥΓ
Πολύ βαρύς κι ασήκωτος άντρας βγήκα απόψε...

:ppppppp

gatti said...

@Thrylaras: Σου έχω πρόταση!

Τι θα έλεγες να ανοίξεις εσύ ένα blog να γράφεις για τον Παναθηναϊκό;
Να καλύψεις τα κενά αυτού εδώ του blog και να ερχόμαστε εμείς να σχολιάζουμε;

Ποια Φούμαρα; Αφού το είπανε ότι μπορεί και να μην πάρουμε παίκτη.

ΥΓ. What is mytrargyrians?

paoad said...

Έχω πεθάνει με την περιγραφή του Πανούτσου για το "παρεάκι" του Μάκαρου.

"...χωρίς να λένε κουβέντα, είτε επειδή η εμφάνισή τους μίλαγε από μόνη της είτε επειδή δεν μίλαγαν ελληνικά αλλά ούτε κι άλλη ανθρώπινη γλώσσα."

ουγκ...

Ωραιότατο το σημερινό ποστάκι.

Υ.Γ Σιγά ρε Παναγιώτη...Θα το δαγκώσεις το κορίτσι! (άλλο που δε θέλει κ αυτή...)

gatti said...

@pensierix: Tον Χόχο μόνο χάνουν; Τ΄ αβγά και τα πασχάλια χάνουν!

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ με τον Σάββα. Εχει πάθει Αλτσχάιμερ και δεν καταλαβαίνει ότι μ΄ αυτά που λέει παραδέχεται ουσιαστικά πως υπήρχε μια συγκεκριμένη κατάσταση στα θεσμικά όργανα που δούλευε για τον γαύρο.

Ακόμα και τώρα που τα γράφει ο Κάρπετ δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί που ιδρώνουν στο χώρο του Τύπου. Από την στιγμή που γράφουν αυτά που θέλει να διαβάζει ο κόσμος, οι περισσότεροι έχουν την συνείδησή τους ήσυχη, ενώ οι υπόλοιποι το προσπερνούν με κυνισμό.

Νομίζω ότι εισαι αυστηρός με την κοπέλα. Αγαπάει λέμε, αφού...

Είναι και ...τσαχπινογαργαλιάρης ο σέξι Μπρούνο, δεν ήθελε και πολύ...

:))))

gatti said...

@paoad: Ηταν πράγματι τρομερή η περιγραφή. Εμένα μου άρεσαν πολύ και το "ζαρκάδι 7" με το "ελάφι 7".

Αλλά πιο πολύ μου άρεσε το κείμενο του Λεάνη για τα κίτρινα παπούτσια του Εντίνιο.

ΥΓ. Αλλο που δεν θέλει κι η Σάσα, πράγματι...

pensierix said...

ΟΚ, είμαι αυστηρός...Απλά τώρα κατάλαβα γιατί ο ρόλος της στην "Πολυκατοικία" τής ταίριαζε τόσο πολύ.(δεν άντεχα να μην τη γράψω την κακία μου)
:ppppp

ΥΓ
Ας βρεθεί ένας Χριστιανός να μας πει τι είναι αυτό το mitrargyrians, γιατί θα σκάσω!

:pppppppp

paoad said...

@pensierix

Θα σου πω κάτι σαν φίλος. Mην αναλώνεσαι ( και κουράζεις το μυαλουδάκι σου) με σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Καμία δεν πρόκειται να κάνει τατουάζ με το όνομα σου στο σώμα της.

Εκτός (γιατί ποτε δεν ξέρεις), αν ξεπεράσεις τον εαυτό σου και βρείς τον Κατέλη (δω μου δω μου) στο θηλυκό του.

gatti said...

@pensierix: Σε έχουν πιάσει οι κακές σου σήμερα, πράγματι! :ppp

gatti said...

@paoad: Kι εσένα το ίδιο... :ppp

pensierix said...

Το πρώτο "τσαφ" του Λουκά, προϊόν της χτεσινής κατοστάρας...Και μη χειρότερα...

koutavaki said...

Σιγά ρε θείο,θα σκίσεις κανένα καλσόν...Πάνω μας τα κάναμε!

4minister said...

Αυτό το ντου στ' αποδυτήρια το ξέρω χρόνια, αλλά πρώτη φορά γράφεται επίσημα. (Ίσως γιατί ο Πρακτοράκος πνέει τα λοίσθια και δεν υπολογίζεται πια). Πως νομίζετε έχτισε την ισχυρή έδρα ο Γαύρεν; Γιατί ήταν πολύ χειρότερος στα εκτός έδρας ματσάκια;

Γιατί στο Τηγάνι οι αντίπαλοι παίκτες έδιναν το παιχνίδι για να μπορέσουν να φύγουν. Αν έχεις φάει τίποτε μάπες στο ημίχρονο λες "δε βαριέσαι, ένα παιχνίδι είναι".

koutavaki said...

Α, μην ξεχάσω:Ύπουλη πάθηση ο καταρράκτης...

4minister said...

Και κάτι ακόμα, φρεσκότατο. Στο φάκελο περί στημένων αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που παρέδωσε ο Λιμάχερ στον Πιλάβιο, είναι μέσα και ο Χόχος, αλυσοδεμένος!

gatti said...

@pensierix: Τα έλεγα εγώ για τις παρενέργειες της κατοστάρας, αλλά κάνατε ό,τι μπορούσατε κι εσείς! Εδώ δεν μπορούσαμε να τον μαζέψουμε πριν, φαντάσου τι θα γίνει τώρα...

gatti said...

@koutavaki: Tι θέλεις να πεις δηλαδή; Εσύ δεν τρόμαξες; :)))

gatti said...

@4minister: Και μετά απορούσε ο Ζήκος (ο άλλος ο Ζήκος, της ΑΕΚ) γιατί οι διαιτητές παίζουν σαν χεσμένοι στο τηγάνι. Από το ντου το πάθαιναν κι αυτοί... :))

Χωρίς πλάκα τώρα. Ποια ντου οπαδών και ιστορίες... Η σωστή λύση ήταν αυτή που είχε εφαρμόσει ο Μελισσανίδης σε ματς Ιωνικού - Εθνικού νομίζω. Μία κάσα έξω από το δωμάτιο των διαιτητών, χτύπημα στην πόρτα και μόλις ο κόραξ βγήκε έξω του έδειξε την κάσα και του είπε: "Αν δεν σφυρίξεις καλά, εδώ μέσα θα μπεις...".

Ωραίες εποχές... :pppp

YΓ. Κι ο Χόχος; Θα μας τρελάνεις απόψε!!!

paoad said...

@4minister

Αυτό που γράφεις είναι πολύ θετικό, αν ισχύει. Βέβαια, ο τρόπος που κουκουλώνονται τα πάντα στο Ελλαδισταν δεν μου αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

@gatti

Κάτι πάιζει ακόμα με Μέιρα, διαβάζω. Απο την άλλη, οι Γάλλοι έχουν λυσσάξει ότι ο Βαλμπουενα έχει συμφωνήσει. Για να δούμε.. βρε λες να κάνει το ντεμαράζ ο Πατέρας;

Nick Triantos said...

Eav epaiza tzogo, Qa ebaza xrhmata ston Gallo prin balw sto Portogallo.

Logika as to skeftoume to Qema.

1) O portogalos einai se diakopes opws oloi ekei panw apo ta telh Noembriou. H Zenit opws kai oi perissoteres omades molis arxisan proetoimasia prin 3-4 meres.

2) H Zenit ton agorase prin 12 mhnes 6ek eyrw...alla gia kapoio logo meta 12 mhnes dexete va ton poulhsei me ligotera ap' oso ton agorase. Giati? Ayto einai Red Flag...

Pisteyei kaneis oti o Panathinaikos

1) Qa dwsei 4,5-5ek gia na kanei ayth th metagrafh?
1a) Gia evav paikth pou dev Qa einai etoimos na bohQhsei amesa?
1b) Gia enan paikth pou xreiazete toulaxiston 3-4 bdomades proetoimasia?
1c) Gia enan paikth me 2,5ek symbolaio sth Zenit.
1d) Evas paikths 31 etwv, Q'apokthsei symbolaio typou Cisse ston Panathinako h' kovta se ayto?

Dev yparxei ixvos logikhs se tyxon tetoia metagrafh gi' ayto kai dev nomizw oti paizei tipota. Ayto pou mallon givete einai oti Panathinaikos rwthse gi'ayton, o de manager tou Qa syvergazete me kanan Ellhna manager kai o Ellhnas manager mesw filwv dhmosiografwv metaferei ta dika tou eite mhpws balei ton Panathinaiko sto paixvidi eite gia na proselkysei allous pou exoun dei3ei evdiaferon. Oso poio polloi toso poio kala...Allwste ta diafora dhmosieymata twra me to Internet avaparagovtai de xrono dt se alles xwres.

Peripou etsi ginotav h douleia me ton Paletta prosfata. H Palermo eixe/exei option agoras gia ton Paletta kai molis o Panathinaikos rwthse gi' ayton, tote arxisan ta dhmosieymata eite gia na piesoun ton Panathinaiko directly eite thn Palermo na kanei exercise to option eite gia na baloun ki' allous mnhsthres mesa.

Sto xwro ayta ta pragmata einai normal kai einai meros ths stratigikhs pou akolouQhte. Apla san evdiaferomenos prepei na 3exwriseis ti einai "noise" kai ti exei kapoia bash skeftomenos logika. Merikes fores ayto einai eykolo na to les alla dyskolo na to kaneis.

eforas said...

Έλα ρε! Είχε ο Παναθηναϊκός άλλο προπονητή πριν από τον Ομπράντοβιτς; Πολύ καλημέρα μας;

fl@neur said...

@gatti
Έγραψες πάλι!!! "Τι να λέμε τώρα;", που λέει και ο Άλε.

gatti said...

@paoad: Με τόσα που έχει γράψει ο Nick για τον Μέιρα (για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και κυρίως για τη φθίνουσα πορεία του), δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι να έρθει. Χώρια που είναι ανέτοιμος και μέχρι να ετοιμαστεί θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα.

Είπαμε να πάρουμε παίκτη που θα κάνει τη διαφορά, όχι μία από τα ίδια.

gatti said...

@Nick Triantos: Eντάξει, κατά πώς πάει η δουλειά δεν πρόκειται να έρθει κανείς τώρα το Γενάρη, οπότε...

Ούτε Γάλλος, ούτε Πορτογάλος. Ούτε Βραζιλιάνος, ούτε Αυστριακός, ούτε Δανός.

Πάμε για το καλοκαίρι πάλι... Και ο θεός βοηθός....

ΥΓ. Δεν μας έφτανε ο πόνος μας, έχουμε και τα παιχνίδια των μανατζαρέων στη μέση...

gatti said...

@eforas: Kι όμως είχε! Είδες; Την ίδια αίσθηση με σένα είχα κι εγώ. Σαν να ήταν πάντα ο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό. Είναι τέτοια η προσωπικότητά του που έχει σβήσει όλους τους άλλους. Κι ας είχαμε πάρει το πρώτο Ευρωπαϊκό με τον Μάλκοβιτς (Μαλίκοβιτς τον λέγαμε πριν έρθει...).

Καλημέρα εφοράκο μου!

gatti said...

@fl@neur: Ευχαριστώ...

Crazy Tourists said...

Ρε τους δόλιους τους γάβρους...
Αν δεν το πάρουμε φέτος...

Τρελοτουρίστρια

4minister said...

Αυτό που έγραψα για το φάκελο Λιμάχερ, δείχνει πως ο Πιλάβιος δεν δέχεται πίεση από το Θείο. Όχι απαραίτητα πως θα τον βγάλει στην σέντρα.

Ή καλύτερα, πως όταν δεχθεί περισσότερη από την επιτρεπόμενη (με τα δικά του μέτρα) πίεση, έχει αποτελεσματική άμυνα.

Συμφωνώ πάλι με τον Nick Triantos για τον Μέιρα, δεν βλέπω να είναι πραγματικότητα τα περί μεταγραφής. Από την αρχή ...

Και κάτι άλλο. Τα νούμερα στις ρώσικες ομάδες είναι περισσότερο ψεύτικα από εδώ, περίπου 4 με 5 φορές πάνω απ' τ' αληθινά. Τους τρώνε τα "πλυντήρια" και τα "απορυπαντικά"!

Μάγος said...

ωραίο το ποστ σου,παρόλο που δεν ασχολείσε με ΠΑΟ(και καλά κανείς δεν υπάρχει επικαιρότητα)...Συμφωνώ σε όλα για αυτά που γράφεις για την κατάσταση του Ολυμπιακού,απλά όλα αυτα που γράφονται τώρα γραφόντουσαν και στο τέλος του καλοκαιριού όπως και μετα το μάτς με την Καβάλα στον πρώτο γύρο...Απλά μετά την νικη τους στο μεταξύ μας ντέρμπι κάποιοι ξεχάσαν τι βλέπαν αρχές της περιοδου..(το έχω γράψει και το blog..)
@4iminister:μακάρι να ισχύει η πληροφορία σου για τον φάκελο με τους στημένους αγώνες,ώστε να καθαρίζει όλο και πιο γρήγορα το ποδόσφαιρο απο τον Σώκρατες...
μακρόχρονα θα κάνει και καλό στον Ολυμπιακό...

4minister said...

@ Μάγος

Δεν κρίνω πως πρόκειται να καθαρίσει τίποτε, στην Ελλάδα βρισκόμαστε. Απλά το χρησιμοποιεί ο Σοφοκλής σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης ... καταλαβαίνεις.

Nick Triantos said...

Dev mporoun na baftisoun ton Bandovic "Boza" giati o "Boza" eixe kerdisei kai kati kai eixe kai ena onoma opws kai na to kanoume.

Kallista omws to "Bosko" mporei sto telos na ginei "Bozo".

Pavtws egw pisteyw oti ta karvtasia Qa xasoun sto tigani.

Einai yper-ektimhmenh omada o PAOK, IMO osov afora tis dynatothtes ths. Dhladh poso diaforetikos einai o PAOK tou Santos ap' ton Panathinaiko tou Peseiro? Kai giati oloi ekrazan ton Peseiro kai twra dev krazoun ton Santos?

Mono egw mou faivete krazw kai tous dyo.

The Bgt said...

Αυτο το παληκαρακι τον "Νταβιντ - Ντειβιντ, Ντιβιντι- πως τον λενε δε θυμαμαι", που επαιζε δανεικος στην πρωταθλητρια Βραζιλιας και εκανε και καλο πρωταθλημα γιατι δεν τον φερνουμε πισω?

Ο Χοχος μου προκαλει τοση αηδια οσο αυτοι που τον λατρεψαν για τα 12 στα 13.

Θα ξαφνιαστω πολυ αν ο Παοκ παρει βαθμο την Κυριακη. Οσο θα ξαφνιαστω αν παρουμε κι εμεις στο Χαριλαου :D

Nick Triantos said...

Giati etsi kai diakopseis ton daveismo tou pou einai mexrh to kalokairi prepei na diapragmateyQeis kai na dwseis xrhmata pisw sthn Flamengo + to oti pianei Qesh ksenou + to oti den einai paikths na sthri3eis thn amyna sou, toulaxiston akoma, paroti exei talevto kai gvwrizei kai kalh mpala + to oti dev einai aparaithta sigouro oti Qa mporouses na diakopseis to daveismo tou. Av dev Qelei h Fla o paikths dev feygei prin to telos tou daveismou.

Kalos htav ekei katw alla prepei na ton afhsoun gia kana xrono akoma na parei paixvidia sta podia tou.

4minister said...

@ The Bgt

Ναι δούμε τι πιθανότητες δίνουν οι ειδικοί:

https://www.bwin.com/gr/%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF

Λένε λοιπόν στο Βικελίδης: ο 1 έχει 29,32%, το Χ 30,29% και το 2 40,39%

Στο Τηγάνι λένε: ο 1 60,7%, το Χ 25,29% και το 2 14,1%

Nick Triantos said...

Pisteyw oti ayto mats sto Bikelidhs Qa einai arketa diaforetiko apo ayto tou OAKA. O Panathinaikos Qa exei eykairies gia thn kovtra ekei panw.

Ayto to mats einai mats gia Salpiggidh, Leto, Cisse. Sto OAKA eixav balei to Flavio mprosta ap' ton Neto gvwrizwvtas oti o Neto amyntika dev exei kai toso mpesa kai aristera eixav ton Fernandez na prostateyoun ton Arano. O fernandez htav poly kalos kai kykloforouse thn mpala kai ekoBe kai eixav kai ton Nafti pou gia mena einai eva poly kalos amyntikos xaf ston kyklo pou 3erei mpala.

Twra oute Flavio yparxei, oute Nafti, oute Fernandez gi' ayto to paixvidi. O Nacho Garcia exei na pai3ei poly kairo, o Prittas kai Robas. Pisteyw oti o Arhs Q' avtimetwpisei problhma toso sta akra oso kai sto kevtro opou o Arhs exei shmantikes apousies.

Ayth einai h gvwmh mou

squarelogic said...

Απολαυστικοί Λεάνης και Πανούτσος,διανθίζουν έξοχα το ποστ.
Pensierix σε mode "When I am good I am good but when I am bad I am better".
Paoad δεν έχει επιμορφωτική σφήνα για απόψε?Κατι πρωτότυπο,όπως
"Προπονητοφαγία και δυσπεψία" με εικονογράφηση Χόχο και Ζίκο
ή
"Εμπειρικές θεραπείες δύσοσμου εντέρου"?
:-pppppppppppp

Άντε gatti,ανάβω το μπλογκ πάλι!

paoad said...

Έχετε προσέξει ότι ο Γκόντζος διαβάζει σχεδόν όλα τα μηνύματα που θίγουν τον ανδρισμό του;

Αν θέλεις ο Γκόντζος να διαβάσει ένα μήνυμα σου θα πρέπει μετά το τέλος του μηνύματος να συμπληρώσεις "διαβασε το αν είσαι άντρας" ή "διάβασε το αν φοράς παντελόνια" κτλ. Εγγυημένη επιτυχία!

Προσέξτε το.

Alexandros said...

Κοίτα ο ασχημομούρης ο Μπρούνο, γκόμενα. Καλά λένε ότι στους άντρες δεν μετράει τόσο πολύ η εμφάνιση.

coachp said...

όπως μου έγραψε στο μπλογκ μου το gatti, έχει ενα πρόβλημα με το pc, και δεν μπορεί να μπει στο Blog της. Για αυτο, θα αργήσει να απαντήσει λίγο στα μηνύματά σας.

pensierix said...

@ square

Ναι, προσπαθώ να παίξω το ρόλο του κακού, μοιραίου ενίοτε αλλά με απογοητευτικά αποτελέσματα!!
;)))))

@ coachp

Γραμματέας της gatti; Zήσαμε για να το δούμε κι αυτό!

:pppppp

4minister said...

@ Nick Triantos

Μέχρι να βρεις λύση με τα greek fonts, δοκίμασε αυτό εδώ:

http://grapse.gr/

paoad said...

Να λες πάλι καλά που δεν έστειλε μήνυμα σε κανένα Γκόντζο για να μας ενημερώσει ότι αντιμετωπίζει κάποιο "πρόβλημα" με το pc της.

Μετά την εκατοστάρα στο προηγούμενο ποστ πήραν τα μυαλά της αέρα και τώρα μας ενημερώνει μέσω δελτίο τύπου η κυρία.

Κ καλά να ήταν κανένας άλλος, αλλά ο coach...?????ούτε τα προσχήματα δεν κράτησε η μανταμ μας.

Ειλικρινά λυπάμαι, σήμερα είναι μια μάυρη μέρα για τούτο το βλογκ. Το πολυαγαπημένο γατάκι ενσωματώθηκε για τα καλά στο σύστημα, έγινε γρανάζι του και πάει βουρ για εκκεντροφόρος. Μάυρη Παρασκευή.

Friday bloody Friday!

:((((((((((((

http://www.youtube.com/watch?v=EM4vblG6BVQ&feature=fvste3

http://www.youtube.com/watch?v=_9Qlkx-qwaM

4minister said...

Χα-χα, ωραίος paoad!

squarelogic said...

έστω κι αν δεν "τσίμπησε" χθες,ωραίος ο paoad με τους αγαπημένους U2.Βλεπεις,έχουμε μιαν ιστορία κι αυτά τα προλάβαμε εν τη γενέσει τους(το άσμα εννοώ,όχι την Bloody Sunday)!

Κι όπως έγραψε και κάποιος,αντί για Χάμμερ ο Προεδρος θα πάρει στον Νιόπλια Χάμστερ!Κοντά είναι...

gatti said...

@all: Oπως σας είπε και ο coachp αντιμετώπιζα πρόβλημα από χθες το βράδυ, γιατί δεν είχα πρόσβαση σε καμία σελίδα ασφαλείας (google mail, yahoo mail, κ.λπ.). Εβλεπα κανονικά το blog. Για να δω τα σχόλια έπρεπε να πατήσω πάνω στον τίτλο του κάθε ποστ. Αλλά ακόμα και τότε δεν μπορούσα να γράψω σχόλιο. Αυτό που με τρόμαξε ήταν πως δεν μπορούσα να μπω ούτε σε σχόλια άλλων blogs, παρόλο που εκείνα δέχονται ανώνυμους χρήστες.

Πήρα τη hol, μου είπαν (αφού το τσεκάρισαν) ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στον λογαριασμό μου, από πλευράς τους, έσβησα cookies κλπ. αλλά τίποτα.

Τελικά μάλλον το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή κατέβασα τον καινούργιο Mozilla (καλού - κακού ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ μην πάθετε ανάλογη ζημιά). Και δεν λύθηκε τελείως, γιατί αυτή τη στιγμή μπαίνω έχοντας βάλει "προσθήκη εξαίρεσης" στις σελίδες ασφαλείας που δεν μου επιτρέπεται η πρόσβαση.

Στα σχόλιά σας θα απαντήσω το βράδυ, γιατί με όλη αυτό το πρόβλημα, έμεινε πίσω η δουλειά μου.


@paoad: Βρε UFO! O coachp είναι στη wordpress. Στo blog του είχα ελεύθερη πρόσβαση στα σχόλια και μπορούσα να εκθέσω το πρόβλημά μου μήπως και μπορεί κάποιος να μου δώσει μια λύση!

Τι φαντάζεσαι; Επειδή έχουν πάρει τα δικά σου μυαλά αέρα από τότε που έγινες φίρμα στο blog, έχουν πάρει ολωνών;

Θα μπω το βράδυ να στα ξαναχώσω!

:pppp

gatti said...

@Crazy Tourist: Αμα δεν το πάρουμε φέτος θα είμαστε για φτύσιμο!

Φιλιά, τρελοτουρίστι μου! :))

gatti said...

@4minister: Δεν είναι κακό να έχει τέτοια στοιχεία στα χέρια του ο Πιλάβιος. Καθόλου κακό θα έλεγα! :))

Eννοείται πως αν ισχύει ΔΕΝ θα τον βγάλει στη σέντρα. Απλώς δεν θα τον πολυζαλίζει ο γαυρομηχανισμός...

Δεν θέλουμε Μέιρα, πάει και τελείωσε!

Πολύ "πλυντήριο" στη Ρωσία και την Ουκρανία, αλλά και 29 κατασκευαστές να ενώσουν τις δυνάμεις τους, το καλύτερο απορρυπαντικό να χρησιμοποιήσουν, την "παλτουδιά" Νέρι δεν την καθαρίζουν με τίποτα!

gatti said...

@Μάγος: Συμφωνώ ότι το έχουμε ξαναδεί το έργο και στον πρώτο γύρο, όταν και πάλι είχε αναλάβει ο Μπάντοβιτς. Το θέμα δεν είναι τι θα κάνει ο γαύρος. Μπορεί όντως να "επιστρέψει". Το θέμα είναι τι θα κάνουμε εμείς. Θα "πετάξουμε" πάλι βαθμούς, θα λυγίσουμε υπό το βάρος του άγχους και της πίεσης λόγω δύσκολου προγράμματος;

Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν φοβόμαστε τίποτα. Αλλά θα είμαστε; Βάσει εικόνας αγωνιστικής δεν μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι. Βάσει σοβαρότητας που επιδεικνύουμε στα τελευταία παιχνίδια, μπορούμε. Θα δείξει.

gatti said...

@Νick Triantos: Μα, γι΄ αυτό έγραψα ότι το υποκοριστικό του είναι Μπόσκο και όχι Μπόζα (που μοιάζει πιο λογικό, αφού τον λένε Μπόζινταρ). Γιατί το Μπόζα μπορεί εύκολα να γίνει Μπόζο.

Πάντως, από όσο έχω διαβάσει το "Μπόσκο" το λέει μόνο ο Νικολακόπουλος και οι ίδιοι οι γαύροι θεωρούν ότι το κάνει επίτηδες επειδή παραπέμπει στο "Ντούσκο".

Πολύ φοβάμαι κι εγώ πως ο ΠΑΟΚ δεν θα τα καταφέρει στο τηγάνι. Οχι επειδή θα είναι φοβερός και τρομερός ο γαύρος. Αλλά επειδή ο ΠΑΟΚ έχει το "σύνδρομο του Λεκανοπεδίου" στα ντέρμπι. Οταν πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση, συνηθέστατα τα θαλασσώνει.

Μάλλον θα σπάσει και το ρεκόρ του Χαλκιά, την Κυριακή...

Ναι, ο Σάντος έχει σίγουρα στοιχεία Πεσέιρο. Τι κόλλημα έχουν μαζί του, Ντέμης και Ζαγοράκης, δεν το έχω καταλάβει...

gatti said...

@The Bgt: Εγώ πάντως ένα πράγμα ξέρω. Αυτή η έλλειψη ικανού στόπερ μας έχει κάνει να κυνηγάμε ανεμόμυλους. Αυτόν τον Ντέιβιντ όταν τον έβαλε να παίξει ο τεντάς ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Και παρόλο που τότε είχαν πει ότι δεν τον έβαλε να παίξει στη φυσική του θέση, άρα δεν μπορούμε να τον κρίνουμε αποτελεσματικά, όλοι άρχισαν τη γκρίνια για τους τυχάρπαστους που δοκιμάζουμε.

Τώρα που πήγε στη Βραζιλία και πήρε πρωτάθλημα έγινε ξαφνικά παιχταράς του ίδιου διαμετρήματος με τον Κάτα Ντίας. Ε, η αλήθεια δεν μπορεί παρά να είναι κάπου στη μέση.

Ούτε ο σούπερ παίκτης που μας λύσει μονομιάς τα προβλήματα είναι, ούτε ο σούπερ άχρηστος.

Φαντάζομαι ότι αν έρθει η ώρα του θα τον φέρουν πίσω.

Κι εγώ μία από τα ίδια. Δεν πιστεύω ότι θα φύγουμε αλώβητοι από το Χαριλάου, δεν πιστεύω ότι θα φύγει με βαθμούς από το τηγάνι ο ΠΑΟΚ. Μακάρι να πέσω έξω και στα δύο! :))

gatti said...

@Nick Triantos: Για να δούμε, όμως! Θα τον βάλει τον Λέτο; Γιατί εγώ ακούω για Λάζαρο. (Πώς θα βγει μετά ο τυπάρας να μιλήσει για τους πολλούς Ελληνες της αποστολής - και της 11άδας, δεν βάλει τους Ελληνες ο Νιόπλιας;). Και πρόσεξε, το λεω εγώ που είναι γνωστό πόσο τον συμπαθώ τον Λάζαρο. Αλλά συμφωνώ ότι το ματς αυτό θέλει Λέτο!

Ο Αρης αμυντικά έχει προβλήματα, αλλά επιθετικά πετάει. Κι εμείς πάλι αμυντικά είμαστε τα ίδια και χειρότερα και επιθετικά βασιζόμαστε κυρίως στον Σισέ.

Αν τραβήξει το κέντρο μας, έχουμε ελπίδες για νίκη. Διαφορετικά δεν ξέρω.

Το πιο καλό νέο είναι που δεν θα παίζει ο Ναφτί!

gatti said...

@squarelogic: Eδωσαν ρέστα Πανούτσος και Λεάνης αυτή τη φορά!

Εσύ το άναψες το blog αλλά η "φίρμα" δεν "μάσησε"...

:)))

Nick Triantos said...

@gatti,

EpiQetika o Arhs einai kalos, alla ta matchups paizoun rolo kai ayta. Oi amyntikoi oi dikoi mas einai kaloi me kovtous epiQetikous. O Arhs dev exei kanenan psylo-dynato epiqetiko (O lampriakos einai lysh avagkhs). Tous dikous mas dev tous poly fobamai apenanti se kovtous epiQetikous alla se kati typous pou paizoun me poly me plath.

gatti said...

@paoad: Bλέπω πως δεν χάνεις ούτε εκπομπή του Γκοτζίλα! :ppp

gatti said...

@Alexandros: Προφανώς έχει άλλα προσόντα ο Μπρούνο.

Aλλωστε, ειδικά εσείς οι ΑΕΚτζήδες δεν πρέπει να μιλάτε! Εσείς τον βγάλατε σέξι Μπρούνο. Ε, η Ασημακοπούλου το πήρε τοις μετρητοίς! :)))

gatti said...

@pensierix: Mάλλον ζεις αυτό που θέλεις να ζήσεις! :ppp

gatti said...

@paoad: Αμα ήθελα να στείλω μήνυμα στον Γκοτζίλα, θα το έστελνα με σένα, γιατί όπως φαίνεται είσαι ο πιο φανατικός ακροατής του!

Οσο για την κατοστάρα, δεν είναι η πρώτη. Κι αν ήταν να πάρουν τα μυαλά μου αέρα θα έπαιρναν με άλλες κατοστάρες που έγιναν για σοβαρά θέματα (αγωνιστικά) και όχι για μία που ασχολείται με το αν ο paoad είναι εραστής, μαχητής, νικητής, χορευτής (αρχίζεις και φέρνεις του τεντά, να το προσέξεις αυτό...), προπονητής, μάγειρας, σεξολόγος και εσχάτως ...εντερολόγος.

Γι΄ αυτό διαμαρτύρομαι εντόνως για την προσπάθεια κατασυκοφάντησης και παραδίδω τον ...αισχρό "συκοφάντη" στην περιφρόνηση των σχολιαστών!

:ppp

gatti said...

@coachp: A ρε κόουτς τι μου κάνεις! Βγες τώρα και πες ότι από δική σου πρωτοβουλία έγραψες για το πρόβλημα που έχω με το pc, γιατί ήδη άρχισαν οι ...καλοθελητές!

pensierix said...

Kαλή ομάδα ο Αρης, δύσκολη έδρα το "Βικελίδης", κομβικό το ματσακί, αλλά έχω την εντύπωση ότι τον έχουμε λιγάκι υπερτιμήσει.(δεν είναι απαραίτητα κακό για την ομάδα αυτό). Ο Αρης παίρνει αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό, δεν κάνει όμως ΤΙΣ εμφανίσεις. Ο Κούπερ, που δεν είναι κανένας χτεσινός, το έχει δηλώσει ότι σε πολλές περιπτώσεις είχαν την τύχη με το μέρος τους...Οχι ότι εμείς διανύουμε και καμιά περίοδο φορμαρίσματος, αλλά δεν είναι δα και άθλος να πάρουμε το ματσάκι!

Με αυτά που διαδίδουν οι γάβροι "επιστήμονες", περί διαιτησίας και στάσης του Αρη, το μόνο σίγουρο είναι ότι αν κερδίσουμε θα έχει στηθεί το ματς και αν χάσουμε, ξεχνάμε τη λάσπη που έπεσε και κρατάμε το αποτέλεσμα. Ιδια τακτική με αυτήν πριν το ματς με την Καβάλα, που ο Αγαπούλας θα μας το χάριζε...

Μένει ελεύθερος ο Ταυλαρίδης από Σεντ Ετιέν, και πολύ φοβάμαι ότι θα μας τον φορτώσουν κι αυτόν στην Παιανία, για να ενισχυθεί κι άλλο η ελληνική παροικία...Αυτό που γράφει ο Nick για τους αμυντικούς μας, που τους παίζουν για πλάκα "πλάτη" οι επιθετικοί, είναι γεγονός. Καημό το 'χω να κάνουν ένα τάκλιν και να μην τους αφήνουν να σπάνε ανενόχλητοι τη μπάλα δεξιά κι αριστερά...Οι δικοί μας, πλην του Βύντρα, περιμένουν πάντα να πάρει ο επιθετικός τη μπάλα και μετά τον μαρκάρουν...

Ολα τα λεφτά η απόφαση-καρμπόν του αθλητικού δικαστή για τα επεισόδια σε Καβάλα και Γιάννενα...Καθάρισε ο τύπος με ίδια ποινή και στις δύο περιπτώσεις...

paoad said...

Συκοφάντης;; Συκοφάντης;; Τώρα θα βγάλω όλα τ' απλυτα σου στα φόρα(μμμ)

Τρώω τη κοτόσουπα μου και επανέρχομαι.

gatti said...

@4minister: Kι εσύ ...Βρούτε;

:pp

gatti said...

@squarelogic: Mη σε ξεγελούν κι εσένα τώρα δυο ωραία τραγουδάκια που έβαλε ο paoad. Στα 100 άθλια θα βάλει και δύο επιτυχημένα. Ρώτησε εμένα και τον pensierix για τα μουσικά του γούστα!

gatti said...

@Nick Triantos: Ας ελπίσουμε να γίνουν όλα όπως τα λες!

Γιατί εγώ φοβάμαι πολύ τα "τσαφ" της άμυνάς μας!

Nick Triantos said...

Eav baleis ta statistika trends ywv dyo omadwv se game simulator ayto pou deixvei einai:

Trends favouring homewin (Aris) (Trends: 0 Stars: 0)

Trends favouring awaywin (Panathinaikos) (Trends: 11 Stars: 21)

Trends favouring draw (Trends: 7 Stars: 11)

Trends favouring over (Trends: 1 Stars: 1)

Trends favouring under (Trends: 25 Stars: 42)

Qa doume poso Qa bgoun :-)

gatti said...

@pensierix: Πράγματι, δεν είναι απαραίτητα κακό να έχουμε υπερτιμήσει τον Αρη, γιατί έτσι τα καμάρια μας θα μπουν πιο σοβαρά και πειθαρχημένα στο παιχνίδι. Πάντως με εξαίρεση το ματς με τον ΠΑΣ (που δεν το είδα, με βάση ό,τι διάβασα μιλάω) που δεν έπιασε καλή απόδοση, στα προηγούμενα παιχνίδια έπαιξε καλά.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, υπερτιμημένος ή όχι ο Αρης είναι σε μία από τις καλύτερες στιγμές του τα τελευταία χρόνια, αυτή την συγκεκριμένη στιγμή που θα τον αντιμετωπίσουμε.

Καλά, οι γαύροι έχουν αρχίσει ήδη να λένε διάφορα για το παιχνίδι με τον Αρη. Τους φταίει ο Σπάθας, τους φταίει που δεν παίζει ο Ναφτί, τους φταίνε όλα.

Το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ μόλις είδα ότι είναι ελεύθερος ο Ταυλαρίδης. Ωρα είναι να μας τον φορτώσουν!

Αυτός ο καημός να κάνουν ένα τάκλιν, είναι και δικός μου!

Οι αποφάσεις είναι για γέλια. Τα ίδια έγιναν στα Γιάννενα τα ίδια και στην Καβάλα. Ετσι είναι αν έτσι νομίζετε...

gatti said...

@paoad: Να τα βγάλεις! Σε προκαλώ!

Nick Triantos said...

@gatti,

Dev einai eleyQeros o TaBlaridhs me thn shmasia pou exei ayth th le3h. EleyQeros shmainei oti tou elysan to symbolaio. Ayto pou tou eipan einai oti einai eleyQeros na fygei an kai ef' osov ferei eva "minimal fee".

Opoios Qelei na dei to pragmatiko dhmosieyma dev exei para paei sto Goal.com na to diabasei.

pensierix said...

Ευτυχώς που υπάρχω κι εγώ, να διατηρώ το επίπεδο του μπλογκ σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο, διαφορετικά...Τελικά δεν είχε άδικο ο Τhrylaras όταν έλεγε πως υπάρχουν κάποιοι mitrargyrians* εδώ μέσα...

Κι εσύ βρε gatti, αντί να πεις στον παντολόγο να μας αδειάσει τη γωνιά, με μουσική υπόκρουση "Τα λερωμένα τ'άπλυτα", σηκώνεις το γάντι...

"Μάσ'τα και φύγε , φίλε μου..."

http://www.youtube.com/watch?v=kARyFJcl0O4

pensierix said...

*Ρωτήστε τον Thrylaras τι είναι αυτό το πράμα. Για καλό δεν μου ακούγεται πάντως...

:pppppp

gatti said...

@Nick Triantos: Ξέρεις όμως τι λένε για την στατιστική. Είναι ένας ωραίος τρόπος να πεις ψέμματα!

Ε, πες μου έτσι για τον Ταυλαρίδη να ησυχάσω! Γιατί δεν με ενθουσιάζει καθόλου η ιδέα να έρθει αυτός ως ...killer!

gatti said...

@pensierix: Eυτυχώς που υπάρχεις, συμφωνώ! :)))

Καθαρός ουρανός σστραπές δεν φοβάται pensierix μου! Γι΄ αυτό σήκωσα το γάντι!!!

ΥΓ. Να σου πω την αλήθεια, ούτε εμένα μου ακούγεται για καλό το mitrargyrians...

paoad said...

Δεν ήθελα να το κάνω...

pensierix said...

Killer όνομα και πράμα θα είναι ο Ταυλαρίδης. Οι μισοί βάζελοι θα πέσουν τάβλα μόλις τον δουν με το τριφύλλι στο στήθος και οι άλλοι μισοί θα κυνηγήσουν την διοίκηση με τάβλα βρεγμένη...

paoad said...

Δεν ήθελα. Αλλά δέχθηκα ανείπωτη πίεση, πίεση απο την συνείδηση μου. Δεν άντεξα, λύγισα. Λύγισα στην ιδέα ότι το αγαπημένο μου γατάκι τα έκανε τατσι μίτσι με τον coachp.

Παρακάτω, σας παρουσιάζω τα αδιάψευστα στοιχεία- τον διάλογο της ΝΤΡΟΠΗΣ- είμαι ράκος.

Γ: -Kόουτς, μπορείς να με βοηθήσεις;

Κ:- Στείλε μου το τηλέφωνό σου στο mail μου. Στις 4 θα παω στο γραφείο στο ραδιόφωνο. Θα σε παρω απο εκεί με τον τεχνικο διευθυντη* να σου το λύσει.

Λίγες ώρες αργότερα... (δεν αντέχω- θα λιποθυμήσω πάνω στο λαπτοπ)


Γ: Μπήκα με “προσθήκη εξαίρεσης”.(στα γραφεία του σπορτ φμ εννοεί). Δεν ξέρω αν αυτή μπορεί να είναι λύση μόνιμη ή ανάγκης. (μόνιμη είναι- προδότρα). Μου είπαν ότι από πλευράς τους δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Κ:- Νομιζω οτι αυτοι τα λύνουν όλα...


*Μην ξεγελιέστε το τεχνικός διευθυντής είναι συνθηματικό για κάποιο μεγαλοστέλεχος του σταθμού.

Ορίστε και το link του σκανδάλου για αυτόυς που δεν με πιστεύουν.

http://coachp.wordpress.com/2010/01/14/a%CF%80%CE%BB%CE%AC-%CE%B3%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%BF-video/

Τρέμω!

:((((((

gatti said...

@pensierix:

Killer όνομα και πράμα θα είναι ο Ταυλαρίδης. Οι μισοί βάζελοι θα πέσουν τάβλα μόλις τον δουν με το τριφύλλι στο στήθος και οι άλλοι μισοί θα κυνηγήσουν την διοίκηση με τάβλα βρεγμένη...

T-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!!!

pensierix said...

"Μην ξεγελιέστε το τεχνικός διευθυντής είναι συνθηματικό για κάποιο μεγαλοστέλεχος του σταθμού."

Πάλι καλά, γιατί για μια στιγμή νόμισα ότι είχαμε να κάνουμε με τον Αντωνίου...Τσιράκι της διοίκησης η gatti, θα ήταν κάτι που δεν θα μπορούσα να το αντέξω. Τώρα, την ψιλοπαλεύω...

:pppp

gatti said...

@paoad: Ουυυυυυυυυυυυυ! Συκοφάντη!

Ευτυχώς που έδωσες και το link και μπορούν όλοι να δουν τις απελπισμένες μου προσπάθειες να ξαναμπώ στο blogάκι. (Τώρα που το σκέφτομαι "παίζει" να έχεις κάνει εσύ κάποια χακεριά!).

Και επίσης να δουν πώς διαστρεβλώνεις την αλήθεια! Πώς κόβεις και πώς μοντάρεις τις φράσεις κατά το δοκούν!

Μου αρέσει που σπεύδεις να εξηγήσεις τι εννοώ σε κάθε μου φράση, στην προσπάθειά σου να χειραγωγήσεις το κοινό!

Αλλά ο κόσμος έχει κρίση! Και γνώση! Και μνήμη!

Οχι κύριε paoad! Oι γκεμπελίστικες μέθοδοί σου δεν θα περάσουν!

gatti said...

@paoad: Kαι πού είσαι; Αντε να γράψουμε και τίποτα σοβαρό καμιά φορά.

Εδώ και τρεις αναρτήσεις, στα σχόλια ασχολούμαστε με τον paoad!

ΕΛΕΟΣ!!!

gatti said...

@pensierix: Παρατηρώ με θλίψη ότι η λάσπη του "άθλιου" έχει αρχίσει να πιάνει τόπο...

:((

paoad said...

@gatti

Απορώ γιατί επιμένεις;; Πάω να πνίξω τον πόνο μου σε κανά σινεμά, αλλιώς δεν θα βγεί το βράδυ με τέτοια στεναχώρια..

@pensierix

Τώρα που το λές μπορεί εννοούσε και τον Αντωνίου. Δεν το είχα σκεφτεί ετσί.. Λες;;;

Υπήρξε συνάντηση μεταξύ Γατιού, coachp και Αντωνίου;;
ΩΩΩ θεε μου που έχω μπλέξει;;; γιατί γιατί;;;

pensierix said...

Είμαστε σίγουροι ότι ο paoad είναι ο Βύντρα του μπλογκ; Εδώ ο άνθρωπος ακολουθεί τυπικές γάβρικες μεθόδους προπαγάνδας και παραπληροφόρησης...

Είναι, χωρίς καμία αμφιβολία, ο Πάντος του μπλογκ. Εχει γνώμη για τα...πάντα και το επίπεδό του είναι ανάλογο του ποδοσφαιρικού ταλέντου του Τάσου. Και φυσικά, το αρχικό "pa" στο nick του, μόνο τυχαίο δεν είναι...

coachp said...

ΠΡΟΣ PAOAD.
τσιμπητέ, μην με αναγκάσεις να δώσω στη δημοσιότητα το ότι έχουμε κανονίσει να φάμε σουβλάκια και να πιούμε τσίπουρα μέσω μπλογκ....

Για αυτό, άσε τα "τα έχει κάνει τάτσι-μiτσι" με τον coachp.

Τι έχει ο coach δηλαδής?
Για να καταλάβω κι εγώ το λέω...
Πως με αντιμετωπίζετε έτσι ρε. Λες και είμαι μπαμπούλας. Πω πω πω!

4minister said...

1. Είμεθα διεθνείς, κυρίες και κύριοι:
http://pao-google.com/
2. Μη μασάτε τι λένε οι επιστήμονες, ο Σπάθας είναι ο γιός του εξαίρετου στελέχους της Παράγκας που είχε πει το αμίμητο "ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και οι άλλοι να πάνε να γ@μηθούνε".
3. Και ο Δαλούκας είχε. εκτός των άλλων, παίξει το ματσάκι του 1ου γύρου Α.Ε.Κ. - Ο.Σ.Φ.Π. Όπου είχε πνίξει το καραμπινάτο πέναλτι του Μέελμπεργκ. Η Παράγκα πήρε μπρος ...
4. Έχετε στραβώσει μου φαίνεται με τον coachp γιατί τα έχωνε στον 1ΟΚάτε και τον αδικείτε.
5. @ Nick Triantos

Αυτά τα στατιστικά που έβαλες με τα trends δεν τα κατάλαβα καθόλου.

pensierix said...

Υπουργέ, το πείραγμα σε αυτό το μπλογκ είναι το αγαπημένο μας σπορ και δεν γλυτώνει κανείς...Ακόμα κι εγώ που είμαι δηλωμένος Τενκατικός έχω κατά καιρούς χαρακτηριστεί ζηλιάρης, προβλέψιμος, ανίκανος να βρω γυναίκα με νορμάλ IQ (αυτό δυστυχώς είναι πικρή αλήθεια) από τους συμπαθέστατους συμπλογκίτες...Ο coachp δεν μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, τη στιγμή μάλιστα που πάσχει από ομοτεντοφοβικό σύνδρομο, γνωστό και ως "νόσος του Κέρμιτ". Την διάγνωση την είχαμε κάνει εδώ και καιρό, αλλά προτιμήσαμε να την κρατήσουμε εντός των τειχών του παρόντος μπλογκ, σεβόμενοι τα προσωπικά δεδομένα του κόουτς...

paoad said...

@coachp

Τίποτα δεν έχει ο κοατς- μια χαρά είναι. Βρε κοατς αφού τα ξέρεις- δημοσιογράφος είσαι. Κάθε ιστορία που σέβεται το σενάριο της πρέπει να έχει έναν κακο λύκο (κοατς), ένα διεφθαρμένο γατάκι, έναν καλό ρουφ (η αφεντιά μου) κ έναν μαϊντανό.

@gatti

Τι θα γίνει δεσποινίς μου- ακόμα να ετοιμαστεί το νέο ποστάκι; Κάνουμε υπομονή, αλλά έχει και τα όρια της. Άντε, γιατί έχουμε πολλά ράμματα για τη γούνα σας. Τουλάχιστον είπατε τίποτα στον Αντωνίου για το θέμα του στόπερ..;; φφουυφφφφφ


Υ.Γ
Μικρά μυστικά για πετυχημένα μαγειρέματα:

Καλό είναι να εμπιστευόμαστε τα Ελληνικά προϊόντα, αλλά οι μαϊντανοί απο την Ιταλία είναι το κάτι άλλο. Είδικά, αυτοί που φυτρώνουν δίπλα στις σπάνιες τσουκνίδες μονάχους-μονάχους.

squarelogic said...

paoad in top form!

Μιλ1 said...

Απλά πέρασα για να σου αφήσω μια διεύθυνση που πρέπει να "περάσεις" μια βόλτα!
http://www.athensvoice.gr/city-news-voices/more/latest
(ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤO ΝEO SITE THΣ ΑΤΗΕΝS VOICE. WRITTEN ΒΥ ΜΕ!)

Σμμμμμμουτς!!!!!!!!!!!!!

Nick Triantos said...

@Ypourge mou,

Το simulation xrhsimopoiei ta statistika twv omadwv mexrh twra sth Ligka kai proistoria 5 xronwn gia ta predictions kai leei oti:

Arhs - Panathinaikos:

Yparxoun 11 statitistical trends pou deixvoun 2

Yparxoun 7 statistical trends pou deixvoun X

Yparxoun 0 statistical trends pou deixvoun 1

Yparxei 1 trend pou deixvei over

Yparxoun 25 pou deixvoun under.


Kai to Olympiakos - PAOK karampinatos Assos.

Ayta deixvei. Qa doume kata poso accurate einai. Ayta ta stars pou exei deixvoun th dynamh tou trend. Oso poio polla, ypotiQete oti to trend einai kai poio dynato.

Nick Triantos said...

Akhmetov Qee Pare th PAE.

Tous douleyei kanonikotata o Oukranos gia ton Castillo. Kremasmeno me mantalakia ton exei gia stegvwma. Ston Olympiako aytos mono ws eleyQeros Qa paei. Dev pisteyw me tipota oti Qa tous ton dwsei estw kai ws daveiko.

Ena drami myalo dev exoun ekei katw.

paoad said...

Κάνω refresh και αντι να δω νέο ποστ-αφιέρωμα με τη φάτσα του Haislip στη frontpage, βλέπω πάλι τον σαρδανάβαλο κ αγριέυομαι.. Αυτό είναι πρόκληση δεσποινίς μου..

Εμμέσως πλήν σαφώς, μας δηλώνεις ότι πρώτα θα εκατοστήσεις τα σχόλια και μετά θα ανεβάσεις το νέο ποστ. Καλά τα λέω εγώ..για κάτι καλάμια.

4minister said...

@ Nick Triantos
Ευχαριστώ για την απάντηση.

Επίσης έχω να πω πως το ματσάκι στο Βικελίδης θα εξαρτηθεί από τις αντεπιθέσεις, γιατί και οι δυό ομάδες είναι καλές σ' αυτό το στυλ παιχνιδιού. Όποιος καταφέρει να κρατήσει πιο κοντά τις γραμμές του, καθώς και παραπάνω κατοχή μπάλας, θα κερδίσει.

Για τον Καστίγιο θεωρώ πως είναι το γνωστό προβοκατόρικο παιχνίδι στους φίλους του Γαβρέν. Η διοίκηση ξέρει εξ αρχής πως δεν "παίζει" τίποτα. Εν τω μεταξύ ήδη κάποιοι δημοσιογράφοι ρίχνουν μπηχτές, τύπου Χου-Νέρι Καστίγιο!

@ paoad

Νομίζω πως η καθυστέρηση του νέου θέματος, οφείλεται σε πραγματικά θέματα της ζωής, αν συνδυάσουμε και το ΠΣΚ.

http://www.youtube.com/watch?v=mSX1Zdf3b8U

paoad said...

Λες υπουργέ μου; Τότε θα πρέπει να τον εγκρίνουμε..

island said...

94 σχόλια;;;;;;;;;;;;;;;


Θα έρθω πιο μετά που θα είμαι μόνος να με διαβάσεις :P

island said...

96

island said...

97

island said...

98

island said...

99

island said...

EKATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO χαχαχα

paoad said...

@island

Φίλε island δεν φαντάζεσαι εδώ και πόσες μέρες ήθελα να το κάνω αυτό, αλλά δεν είχα το θάρρος.

Φίλε island σε παραδέχομαι. Το άλλο μεγάλο μου απωθημένο είναι να μετρήσω αντίστροφα απο το 5 έως το 0 και στο τέλευταίο comment boom!!!

:)))))

gatti said...

@pensierix: Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να είναι ο Τάσος Πάντος. Αυτό που ξέρω είναι ότι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι ο Λουκάς Βύντρα του blog. To έχασε αυτό το δικαίωμα!

Δεν τον χαλαλίζω τον Λουκά για τον "άθλιο" paoad!

gatti said...

@coachp: Ρε κόουτς, ΠΑΣ ΚΑΛΑ; Λάδι στη φωτιά ρίχνεις; Αυτά σου είπα εγώ να πεις βρε;

:ppp

gatti said...

@4minister:

1. Βεβαίως και είμεθα διεθνείς!


2. Φοβεροί δεν είναι οι γαύροι; Να λένε πως ο γιος του "Ο ολυμπιακός και το αιγάλεω να κερδίζουν" θα ευνοήσει τον Παναθηναϊκό;

3. Για τον Δαλούκα που είναι καραμπινάτος άσος δεν μιλάνε όμως!

4. Ποιος έχει στραβώσει με τον κόουτς μωρέ; Αφού τη βρίσκει να του τα χώνουμε κι εμείς δεν του χαλάμε το χατίρι.

gatti said...

@paoad: Aπό το όλο σκηνικό που περιγράφεις στην ιστορία, το μόνο που ισχύει είναι ο καλός ρουφ (η αφεντιά σου). Ολα τα άλλα είναι πλάσματα της φαντασίας. Και o coachp κακός λύκος; Ας καγχάσω!

Οσο για το ποστάκι και μιας και το επίπεδο έπεσε τόσο χαμηλά που δεν έχει φόβο να πάει παρακάτω, θα σου πω μια ρήση της niemansdrose: Το blogging είναι σαν το χέσιμο. Το κάνεις όποτε σου έρχεται!

Σταμάτα λοιπόν συνεχώς να ζητάς ποστ και ποστ. Δεν είμαστε όλοι τόσοι ευκοίλιοι σαν εσένα! :pppp

Aλλιώς άνοιξε ένα blog να ερχόμαστε εμείς να σε πρήζουμε για νέο ποστ.

Οσο για τα σχόλια, εσύ τα έφτασες τόσο ψηλά με τις σαχλαμάρες σου!

gatti said...

@squarelogic: Ναι, δώστου θάρρος κι εσύ!!!

gatti said...

@Μιλένα: Tι βλέπω Μιλενάκι μου; ΦΥΣΙΚΑ και θα περάσω από εκεί!

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!

Φιλάκια πολλά! :***

ΥΓ. Ωστε Σωτήρη τον λένε τον "Φούσκα"; :)))))

gatti said...

@Νick Triantos: Eχει μεγάλη πλάκα η υπόθεση του Καστίγιο. Μα, εδώ πού τα λέμε ποιος πρόεδρος θα έδινε 15 μύρια για ένα παλτό και μετά θα το άφηνε να πάει να παίξει δωρεάν στην ομάδα που του το πάσαρε; Απλή, κοινή λογική...

gatti said...

@4minister: Ασε, υπουργέ μου. Ο καλύτερος στρατιώτης είναι αυτός που υπηρετεί την κλάση του. Κι η δική μου έχει περάσει προ πολλού...

;)))

gatti said...

@island: Tι να σου πω κι εσένα βρε Νησάκι! Παίζεις το παιχνίδι του paoad;

gatti said...

@paoad: Κάντο λοιπόν! Αλλά μην ξεχάσεις να ανατιναχτείς μετά! :pppp

4minister said...

Το πως θα σφυρίξει ο εκδοροσφαγέας Δαλούκας, το ξέρουμε όλοι.
Το πως θα σφυρίξει ο Σπάθας, όπως λέει και ο coachp, θα είναι χαρακτηριστικό. Ή ότι ο Πρακτοράκος σήμανε την αντεπίθεση, ή ότι το Κατσαρόλι είναι άλλου ... Εκτός και μας εκπλήξει και μοιράσει ακόμα και τα κουκούτσια στη μέση.

gatti said...

@4minister: Συμφωνώ!

paoad said...

Απολογούμαι για τις όποιες σαχλαμάρες μου. Απο εδώ και πέρα θα είμαι σοβαρός.

Αν και δεν θα χρειαστεί να με ανεχτείτε για πολλές μέρες ακόμα, γιατί η μαμά πατρίδα με θα με καλέσει προσεχώς...

gatti said...

@paoad: Θα σε καλέσει η μαμά πατρίδα;

Aυτό ήταν χτύπημα κάτω από τη ζώνη!

Κι εμείς πώς θα ζήσουμε χωρίς τον paoad;

Θα κλείσω το blog σε ένδειξη διαμαρτυρίας!

paoad said...

Άσε ας μην σχολιάσουμε αυτό.

Δεν πειράζει βρε, ένας χαζοβιόλης λιγότερος..

gatti said...

@paoad: Eλα, ξεκόλλα!!!