Sunday, February 7, 2010

Cisse-copy paste....


Scratch: Δύο γκολ copy-paste. Προφανώς επειδή το πρώτο φαινόταν εξωπραγματικό, ο Τζιμπρίλαρος το έκανε copy και paste για να πείσει και τον πιο δύσπιστο ότι δεν ήταν τυχαίο.

Scratch 1: Μα πώς τα κατάφερε και έβαλε γκολ και μάλιστα δύο αυτό το ντεφορμέ, άμπαλο παλτό που είχε τέσσερις αγώνες να σκοράρει και που δεν βάζει γκολ σε κρίσιμα παιχνίδια;

Scratch 2: Αυτή μάλιστα! Ηταν εμφάνιση που κόβει τον αέρα των διωκτών του Παναθηναϊκού.



EDIT: Και τώρα; Τι παραπάνω να σχολιάσεις σε μια καταπράσινη Κυριακή που μετά από καιρό σου έχει αφήσει μια αίσθηση πληρότητας; Νίκη στο ποδόσφαιρο από αυτές που τις λες "επιβλητικές" από αυτές που σημαίνουν "επίδειξη δύναμης", από αυτές που "κόβουν το βήχα" στους διώκτες σου. Δυο γκολάρες του Τζιμπρίλαρου η μία πιο ωραία από την άλλη, η μία πιο δύσκολη από την άλλη, που η πρώτη άνοιξε το δρόμο και η δεύτερη κλείδωσε τη νίκη. Κι ακόμα νίκη ψυχής στο μπάσκετ, πάθος, δύναμη και περηφάνια.



Δεν έχω να πω πολλά για το ματς. Για το προ διακοπής δεν υπάρχει κάτι να πεις. Για το μετά διακοπής μπορείς να πεις ότι αυτή είναι η ομάδα που θέλεις να βλέπεις. Αυτή η εμφάνιση είναι εμφάνιση πρωταθλητή. Και μάλιστα σε ένα γήπεδο βαρύ, με κακό αγωνιστικό χώρο, που έβρεχε συνέχεια και που δεν βοηθούσε να παίξει κανείς μπάλα.


* Απίστευτος καυλωτικός Τζιμπρίλ που θα προκαλέσει πολλές κωλοτούμπες από τους ΑΡΔ. Τελικά δεν είχε μπουκώσει ο παίκτουρας. Τέτοια γκολ δεν τα βάζουν πολλοί. Τα βάζουν ελάχιστοι παίκτες στον κόσμο. Κι αυτός όχι μόνο τα βάζει για ...πλάκα, αλλά τα επαναλαμβάνει κιόλας για να μας πείσει ότι δεν μπήκαν από τύχη. Αυτά τα γκολ αποδεικνύουν πως "ό,τι πληρώσεις παίρνεις" και εξηγούν γιατί κοστίζει ο συγκεκριμένος παίκτης 8 μύρια ευρώπουλα. Λίγο τα νεύρα του να κόψει μόνο, γιατί με ψιλοχαλάει όταν χτυπιέται έτσι.

* Σήμερα είχαμε βοήθεια από τα πλάγια μπακ. Ο Σπυρόπουλος όπως θέλουμε να τον βλέπουμε, έδωσε τις δύο ασίστ στον Γάλλο. Ο Βύντρα για μια ακόμα φορά παθιασμένος, τσαμπουκάς, με αστείρευτες δυνάμεις. Τελικά μήπως τον έχουμε αδικήσει κατάφωρα;

* Καντέ, ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ! Σταθερός, ανεβαίνει από αγώνα σε αγώνα. Αραγε, θα παραδεχτεί κανείς ότι τελικά δεν είχε τόσο άδικο ο Αντωνίου;

* Πολύ καλή αμυντική λειτουργία.

* Σιμάο; Τι σκυλί μαύρο ήταν αυτό; Οσο απογοητευτική ήταν η εμφάνισή του στον αγώνα κυπέλλου, τόσο εξωπραγματική ήταν η σημερινή. Βοήθησε να περάσει στο "ντούκου" η απουσία του Ζιλμπέρτο Σίλβα.



* Ο Νίνης το παστέλωσε λίγο μετά την είσοδό του στον αγώνα και μάλιστα με το αριστερό κι αυτό ήταν το καλύτερο τονωτικό για τον "μικρό" στην επιστροφή του μετά τη μίνι απουσία του.


* Ο Καραγκούνης μπορεί να παίζει μπάλα και χωρίς να πέφτει; Τον έβλεπα και δεν το πίστευα ότι συνέχισε τη φάση, ενώ στη συγκεκριμένη θα είχε χίλια δίκια να πέσει και να διαμαρτυρηθεί. Ενδεικτικό του πόσο πάθος είχε στο παιχνίδι.


* Ο Λέτο δραστήριος, αν καταφέρει να βάλει περισσότερη ουσία στο παιχνίδι του θα κλάψουν μανούλες.


* Γενικά δεν υστέρησε κανείς και αξίζουν εύσημα και στον Νιόπλια για την σημερινή εμφάνιση.



* Μια ένσταση μόνο. Δηλαδή όχι ακριβώς ένσταση. Υπενθύμιση. Αυτή η εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποιήθηκε απέναντι σε μια ομάδα που ήταν απογοητευτική. Η Λάρισα απλά δεν υπήρχε στο γήπεδο. Σε μεγάλο βαθμό βέβαια την εξαφάνισε η εμφάνιση του Παναθηναϊκού. Κι από την άλλη, απέναντι σε εξίσου κακές ομάδες η εμφάνιση του "τριφυλλιού" μόνο καλή δεν ήταν. Ας το έχουμε ωστόσο στο μυαλό μας ότι η ΑΕΛ ήταν χαμηλής δυναμικότητας για να μην υπερεκτιμάμε την δική μας εμφάνιση.



Scratch: Θέλω να πιστεύω ότι οι υπόνοιες που άφησε ο Πηλαδάκης για την διαιτησία αφορούν την γενικότερη αντιμετώπιση της Λάρισας και όχι το σημερινό παιχνίδι, διαφορετικά θα αρχίσω να υποπτεύομαι ότι κάτι πίνει...


Scratch 1: Μα ούτε χατ τρικ ο άμπαλος Γάλλος; Μήπως τελικά πρέπει όντως να τον βάλουμε να κάνει βιντεοθεραπεία για να δει πώς παίζει τη θέση ο Βρύζας;

Scratch 2: Ρε πώς σταμάτησε ο θόρυβος στο Αλκαζάρ μετά τις φωτοβολίδες του Σισέ; Μα τι τα έκαναν τα βεγγαλικά; Τα κατάπιαν;

Scratch 3: Πώς το είπε ο (ν)Ταραλίδης; Το πρωτάθλημα θα κριθεί στο ντέρμπι των "αιωνίων", ο Παναθηναϊκός έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα και ο ακατονόμαστος είναι πολύ σοβαρός; Μα ...τι πίνει; Από τα ίδια που πίνει ο Πηλαδάκης;

Scratch 4: Απονομή χρυσού φάσκελου: Στον Πέτρο Μίχο που είπε ότι το γκολ του Μήτρογλου ήταν σαν του Σισέ...




Scratch 5: Mέσα σε μια εβδομάδα ο ΠΑΟΚ έχει χάσει τ΄ αβγά και τα πασχάλια. Πάει το ρεκόρ της απόρθητης εστίας, πάει το κύπελλο, τώρα πάει και το σερί των νικών. Δύο βαθμούς πίσω από τον γαύρο, στην τρίτη θέση πια και στο -8 από την κορυφή. Και ο Βιτόλο να κάνει την πατατιά του και να αφήνει την ομάδα με 10 παίκτες για ένα ημίχρονο. Τι να σου κάνει κι αυτός ο Πάμπλο; Για δύο έπαιζε, αλλά δεν έφτανε...



Scratch 6: Ο γαύρος κέρδισε το παράρτημα από τη Βοιωτία, άλλα έχασε τον Μέλμπεργκ. Συμπαθητικά έπαιξε, αλλά παίζει κι εδώ ρόλο με ποιον έπαιξε. Εβαλαν και από δύο γκολάκια ο Ντάρμπισαϊρ και ο Κάνγκουρας και δεν πρόκειται να ξαναδεί ενδεκάδα ο Φιόγκος ούτε στη δευτέρα παρουσία. Στο μεταξύ, αυτός ο Αγγλος φοιτητής, μια διαφορά φάσης πρέπει να την έχει. Οταν ο Ζίκο ήταν υπ΄ ατμόν αυτός του έπλεκε το εγκώμιο. Και τώρα που σουτάρανε τον Πριόνα, τον υπεύθυνο για την αποκατάσταση των τραυματιών αυτός φόρεσε φανέλα με το όνομά του για συμπαράσταση.



Scratch 7: Αυτός ο Αρης τώρα πρέπει να είναι η μοναδική ομάδα που έχασε σε δύο δόσεις. Ενα γκολάκι άρπαξε το Σάββατο κι άλλο ένα την Κυριακή για να τα κάνει ζευγάρι. Μόνο από εμάς ήξερε να κόψει βαθμό. Μετά τον πήρε και τον σήκωσε. Ηττα από την ξανθούλα, ήττα από τον Πανθρακικό. Από ποιον; Από τον Πανθρακικό που είναι στην τελευταία θέση. Εννιά βαθμούς όλους κι όλους έχουν οι Κροκόδειλοι και τους τέσσερις τους έχουνε κερδίσει κόντρα στον Αρη. Αν μιλάμε για χορηγό...




Scratch 8: Και καθώς διανύουμε αποκριάτικη περίοδο, νάσου και ο Ζορρό. Εκανε την επανεμφάνισή του ο Ισμαήλης και οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη. Μια νίκη που την έφερε στην τέταρτη θέση και πέταξε τον Αρη στην πέμπτη. Κλασικά βέβαια για να φτάσει στη νίκη η ΑΕΚ έπρεπε πρώτα να δεχτεί πρώτη γκολ, όπως συνηθίζει ανελλιπώς στα εντός έδρας, αλλά μικρό το κακό, αφού τελικά κέρδισε. O Πανόπουλος βέβαια το χαβά του. Ούτε μία ούτε δύο. Τέσσερις ανακοινώσεις έγραψε, τη μία μάλιστα στο ημίχρονο του αγώνα. Αν ήταν το πουλί βιολί...



Scratch 9: Και μιας και ο λόγος για πουλί, κέρδισε και το πιτσούνι. Ενα γκολάκι στον Πανιώνιο και τέζα ο καμπούρης. Κι από εκεί που ήτανε για υποβιβασμό, νάσου τώρα να κοιτάζει κατάματα τα πλέι οφ. Γιατί ο Δώνης κάνει δουλειά κι ας μη το πιστεύουνε οι δύσπιστοι. Ο Παράσχος πάλι με το καλημέρα έπεσε στη λούμπα. Κι έτσι όπως πάει ο Νιόνιος τελευταία ίσαμε που μπορεί να κινδυνέψει κιόλας.


Scratch 10: Και βέβαια είχαμε και τα καθιερωμένα επεισόδια στο Περιστέρι, γιατί κάθε αγωνιστική που σέβεται τον εαυτό της, πρέπει να έχει και τη μανούρα της.



Scratch 11: Η ματσάρα τώρα έγινε στο Παγκρήτιο. Εγγλέζικο το σκορ και από διακύμανση συναρπαστικό το παιχνίδι. Τελικά ο Εργοτέλης κέρδισε τον Αστέρα ο οποίος την επόμενη αγωνιστική μην ξεχνάμε αντιμετωπίζει τον γαύρο και δεν λέει να ξαναχάσει, έτσι δεν είναι; Οι Κρητικοί προηγήθηκαν 2-1 και 3-1, ο Αστέρας ισοφάρισε σε 3-3 και τελικά ο Μπέτο ντύθηκε Ορφανός και πήρε τη μπουκιά μέσα από το στόμα των Αρκάδων.


Scratch 12: Στην Καβάλα τώρα, πίνουν νερό στο όνομα του Κώτσιου. Εβαλε μια γκολάρα για λογαριασμό των αντιπάλων του ο παίκτουρας και σχόλασε νωρίς νωρίς το παραμύθι. Οσο για τον ΠΑΣ; Αυτός είχε μείνει στα ...κλέη (δόξα) του κυπέλλου.


***




Το ματς του μπάσκετ δεν το είδα, μόνο διάβασα γι΄ αυτό. Για τον Σπανούλη που έτρωγε σίδερα, για τον κόσμο που έδωσε το παρών και δεν σταματούσε να τραγουδάει, για τον Μπατίστ που έκανε ματσάρα, για τον Ζέλικο που ...ξέσπασε σύμφωνα με τους ΑΡΔ στο τέλος του αγώνα σε στιλ ...Μαλεζάνι. Σιγά μην είπε και για κάτσους ρε παλικάρια! Απλώς μαλάκες σας είπε, αράξτε... Συνηθισμένες καταστάσεις...



Επαιξε και συνθηματάκι στο ρυθμό του speedy gonzales που το τραγουδούσαν οι οπαδοί μας στο κλειστό της Κυψέλης: "Tρελαίνομαι, δεν σταματώ, πιο δυνατά να τραγουδώ, για τον Παναθηναϊκό".

Και βέβαια εκτός από τη δική μας νίκη ήρθε και η ήττα του ακατονόμαστου και πάλι από το Μαρούσι (έτσι για να δουν μερικοί πως το Μαρούσι δεν είναι πυροτέχνημα και τελικά είναι ΥΓΕΙΑ που λέει κι ο pensierix να χάνεις από καλύτερη ομάδα) που μας επέτρεψε να απολαμβάνουμε τη μοναξιά της κορυφής ΚΑΙ στο μπάσκετ.



Είχαμε και την κλήρωση για τα προκριματικά του Εuro 2012. Κλήρωση - λουκούμι. Κροατία επικεφαλής και μετά όλα τα λιμά. Ισραήλ, Λετονία, Γεωργία και Μάλτα. Με όλες τις παγίδες που μπορεί να έχει, μια χαρά παλεύεται. Γι΄ αυτό και όλοι είχαν να λένε για την κωλοφαρδία του μπαρμπα Οτο. Και βγήκε μάλιστα και ο Καραγκούνης και είπε ότι άλλη φορά είναι καλύτερα να δίνουν το χαρτάκι στον Ρεχάγκελ για να σημειώνει τις ομάδες.



Κι αυτό βέβαια είναι σε μεγάλο βαθμό αλήθεια. Είναι ευρύπρωκτος ο Γερμανός πώς να το κάνουμε! Γιατί το να έχει μείνει στην κληρωτίδα η Αγγλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία και εσύ να κληρώνεσαι με την Ηrvatska είναι τύχη πώς να το κάνουμε!

Αυτή όμως είναι η μισή αλήθεια. Γιατί η άλλη μισή έχει να κάνει με τις εμφανίσεις της Ελλάδας. Για να έχεις προκριθεί σε τελικές φάσεις τριών από τις τέσσερις διοργανώσεις που έχεις λάβει μέρος και στη μία να έχεις κατακτήσει και τρόπαιο δεν φτάνει μόνο η τύχη. Να δεχτώ όπως δεχόμαστε όλοι δηλαδή, ότι ...κοιμήθηκε ο θεός στο Euro της Πορτογαλίας. Αλλά το γεγονός ότι η Ελλάδα βρέθηκε σήμερα στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας δεν είναι τυχαίο. Είναι απόρροια των καλών αποτελεσμάτων που φέρνει. Αυτές είναι που γεμίζουνε σιγά σιγά το σακούλι με ποντάκια, την ανεβάζουν κατηγορία και της επιτρέπουν να έχει και τις ευνοϊκές κληρώσεις. Κι εδώ τα εύσημα δεν ανήκουν μόνο στον Γερμανό. Ανήκουν και στους παίκτες και ας τους σέρνουμε τα μύρια όσα όταν δεν παίζουν καλά.

31 comments:

4minister said...

Scratch 1α.

Φαίνεται με στοματικό διάλυμα ήταν μπουκωμένος τελικά. Το έφτυσε στο νεροχύτη και μπήκε στο γήπεδο. (χοχοχο) Σήμερα πάντως κελαϊδούσε όλη η ομάδα! YES!

Ο coachp στο blog του υπολόγισε περίπου σε 17 τους βαθμούς που έχει δώσει ο Σισσέ. Και 3 σήμερα 20.

island said...

Στο μπάσκετ θέλω να δω αναφορά!!!

pensierix said...

Αντε, τώρα οι ΑΡΔ θα αρχίσουν να μετράνε τα ημίχρονα που δε σκοράρει ο Τζιμπρίλαρος και τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να φτάσουν να μετράνε τα τέταρτα.(αν και σε αυτό το τριπάκι είχαν μπει και οι Βαζέχα-Νιόπλιας, δυστυχώς). Καρμπόν οι γκολάρες, αλλά η πρώτη έχει μεγαλύτερη τεχνική δυσκολία διότι βρίσκει τη μπάλα με τη μία πριν σκάσει στο έδαφος.

Το φοβόμουν πολύ το ματς, αλλά τόσο η απόδοση της ομάδας όσο και το χάλι της Λάρισας (έχουν κάνει εγκλήματα στον κάμπο όσον αφορά στον σχεδιασμό) συνετέλεσαν στο να περάσουμε ένα ήσυχο βραδάκι. Συγχαρητήρια και στην εξέδρα, κατάφερε με τις καφρίλες τις να κόψει τον όποιο ρυθμό είχε η ομάδα της Λάρισας κι έκαναν το έργο μας ευκολότερο.

Στα αρνητικά, το ότι με αυτή τη Λάρισα στο δεύτερο ημίχρονο δεν σκοράραμε παραπάνω γκολ. Και ΟΚ Νίκο μου, δεν θέλεις να χαλάσεις την ομάδα που πάει μια χαρά στο ματς, αλλά κάνε και λίγη συντήρηση στον Τζιμπρίλ...Τί θα πάθαινε αν τον έβγαζες για να τον προφυλάξεις στο τέλος; Και κάτι άλλο, δεν χρειάζεται να κάνεις κάθε φορά την πρώτη αλλαγή στο 80...

ΥΓ
Ο Λουκάς είναι ΑΘΛΗΤΑΡΑΣ και κάνει καταπληκτικό πρωτάθλημα.

ΥΓ1
Ο Καντέ δεν είναι υπερπαίχτης, αλλά έχει θέση στο ρόστερ του ΠΑΟ και μην ξεχνάμε, δε στοίχισε φράγκο.

ΥΓ2
Ολα τα λεφτά η απόσταση των αμυντικών του Λεβαδειακού από τους σκόρερ του γαύρου και το απογοητευμένο κούνημα του κεφαλιού μετά τα γκολ. Στα 5 μέτρα κατά μέσο όρο...Αντε, στο πρώτο γύρο ξεμπούκωσε ο Οσκαρ, τώρα Ντάρμπισιρ και Μήτρογλου.
:pppppp

4minister said...

1. Η ατάκα του Κάρα για τον Όττο ανπέχταμπλ!
2. Την Πορτογαλία τι την έβαλες μέσα; Τους πελάτες; (χαχα)
3. Όποιος έχει ανεξήγητες απορίες στη ξώραφη (ΠΑΟΚ) να τις μεταφράζει σε χρήμα. Βοηθάει ....
4. Ο Πανόπουλος ξεκούμπωσε τη ρόμπα μόνος του!

Μετά το "όργωμα" στον κάμπο ένιωσα πλήρης, αλλά περιμένω μέχρι την εκδρομή στην Πλατεία (24η αγων.) Γιατί μεσολαβούν και τα 2 ματσάκια με Ρόμα. Μετά θα ξέρουμε τα μελλούμενα. Αν έχουμε π.χ. 58 βαθμούς (που σημαίνουν όχι νίκη στην Τούμπα)και 6 αγων ακόμα, άντε γειά! Με 71 στο σύνολο το Κατσαρόλι θα πάρει το χρώμα ... της ελπίδας! (χοχοχο)

eforas said...

Λοιπόν, θα κάνω κι εγώ copy-paste: ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Ωχ! κόλλησε! Πολύ καλημέρα μας!

Υ.Γ. Το Μαρούσι εδώ και πολλά χρόνια προσπαθεί να αποδείξει σε όλους αυτό που είναι: ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ. Μέσα από απίστευτες αντιξοότητες και αδικίες. Με τη χτεσινή του νίκη (θέλω να) πιστεύω ότι κλείνει οριστικά τα στόματα αυτών που το αγνοούν. Εκτός αν είναι η μεγαλύτερη νίκη (αυτή ήταν την Πέμπτη) μέχρι την επόμενη! Πολύ καλημέρα μας!

koutavaki said...

Μια χαρά μας έκατσε η κλήρωση,αν και θα προτιμούσα να παίξουμε με Πορτογαλία.Για το παιχνίδι δε θα πω κάτι,τα είπες όλα.Ένα μόνο:ο Καντέ όντως έχει ανέβει αρκετά,οφείλω να ομολογήσω.Αλλά πάλι θέλουμε βαρβάτο στόπερ γιατί ο Βάσκος μπορεί να είναι φιλότιμος αλλά είναι αυτό που λέμε IQ below zero.Ας μην ήταν ο Σιμάο να σκουπίζει και σου έλεγα εγώ τι ωραία δεμένη άμυνα θα είχαμε!
Υ.Γ.1:Κατάλαβα ότι το δεύτερο γκολ δεν ήταν ριπλέι, γιατί στον πανηγυρισμό ο Σισέ πήγε από την άλλη πλευρά.Πάντως είχε πλάκα έτσι που πλατσούριζαν σαν τις πάπιες!
Υ.Γ.2:Ένα μεγάλο μπράβο και στο Βύντρα και στο Σπυρό που παρ' όλο που είχαν κάρτες(και ο Βύντρα από νωρίς)και δεν οπισθοχώρησαν και δε μείναμε με λιγότερους παίκτες.
Υ.Γ.3:Με κούφανε ο Άρης.Είναι αυτό που λέμε "και δύο μέρες να παίζουμε γκολ δε θα βάλουμε".Μα ολόκληρο 24ωρο και καμία ανασύνταξη?Εμάς πάλι μας φτάσαν 8 λεπτά μόνο!!!
Υ.Γ.4:Φιλικά παιχνίδια δε σχολιάζω.

fl@neur said...

@gatti
Τι να σχολιάσουμε; Όλα πήγαν κατ' ευχήν και τα υπόλοιπα τα έγραψες εσύ. Καλή εβδομάδα και... keep scratching!

ΠΑΝΟΣ said...

Πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς πώς
Τ Ο Ε Κ Α Ν Ε ;;;;;;;;

paoad said...

Σπέρααααααα

Όλα τα λεφτά..

1) Το φονικό ένστικτο του Σισέ. Χωρίς υπερβολές- χωρίς προφυλάξεις.

2) Η αντίδραση του Νταμπίζα στο πρώτο γκολ.

3) Η στοργική-πατρική-σφικτή αγκαλιά μεταξύ Ιορδανίδη-Σισέ. 0:14 του παρακάτω βιδεο)

http://www.youtube.com/watch?v=EYwQi_m9rvw

σκρατς: Τον Σιμάο τον στείλαμε ατάϊστο στη Λάρισα. :ppp

σκτριτς: Το τελείωμα του μικρού ο Σάλπι δεν το έχει ούτε στο playstation.

σκρουτς: Ο Καντέ είναι καλός και σοβαρός αμυντικός. Απλά, στην Πανάθα της απόλυτης απαξίωσης τον γλιτώσαμε στο παρα τσακ απο το κάψιμο.

κριτς: Μετά απο τόσα παιχνίδια υπο τις οδηγίες και την ηγεσία του Νιόπλια έχουμε σαφές δείγμα για τα εξής συμπεράσματα.

Η άμυντική λειτουργία της ομάδας και η αλληλοκάλυψη θυμίζουν Παναθηναϊκό άλλων εποχών. Το πρόβλημα δεν ήταν ο ένας αμυντικός-χαμερ-κιλερ που έλειπε και ακόμα λείπει. Το πρόβλημα ήταν στο κέντρο και στον πάγκο.

Η Πανάθα δημιουργεί 6-7 κλασσικές ευκαιρίες ανα παιχνίδι.

Επιτέλους, αυτή η ομάδα αποπνέει εμπιστοσύνη.

Υ.Γ Απο την Πέμπτη κ έπειτα θα μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι, ο paoad πάει να γίνει άντρας. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να ξαναμπώ μέχρι τότε. Περιμένω τις εγκάρδιες ευχές σας τύπου "να πήξεις ψάρακα-ποντίκι, θα σε φάει μαρμανγκα" κτλ.

:)))))))))))))))

4minister said...

@ paoad

Ντάξ' σειρά σου να φυλάξεις "Θερμοπύλες"! Θα κοιμάμαι ήσυχος. Χαιρετίσματα στην Καλλιόπη ...

Το Νινί φέτος έχει 2 γκολ στα 34 σουτ (1/17), ενώ ο Σάλπι 3 στα 40 (1/13), δηλαδή ίσα βάρκα ίσα νερά. Περρισότερα:

http://www.galanissportsdata.com/football/national/season2009_10/aeteam.asp?t=02

Ξέρω ξέρω, τα πολλά σουτ ο Σάλπι τα έχει εντός περιοχής, ενώ το Νινί εκτός.

Η άμυνα φάνηκε καλή εχθές γιατί μποστά της δάγκωνε το μαύρο σκυλί το ατάιγο!

squarelogic said...

ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΉ ΕΜΦΆΝΙΣΗ,απ'αυτές που περιμέναμε να βλέπουμε.
Ειλικρινά,στο 2ο γκολ,μιλώντας με φίλο στο τηλ.αρχικά ΄νομισα οτι είχαν βάλει το ριπλέυ!!1Λίγο η διαφορετική απόσταση απ την εστία μ'εβαλε σε υποψίες καθώς και οι (καθυστερημένοι..)πανηγυρισμοί των άλλων θαμώνων.
Αλλά έτσι είναι οταν εχεις τον Τζιμπριλ σε οίστρο,το Λέτο καταπληκτικό,τους Λουκά+Σπυρό εξαιρετικούς,τους Κ+Κ πλύ καλούς και με τρεξίματα,τον Σιμάο,ορατό τοίχο,τον Καντέ να θυμάζει Ρενέ στην αρχοντιά...Εννοείται οτι θέλω παραμονή Νιόπλια-Βαζέχα αντι για νέα εξωτικά πειράματα με ονόματα απ το εξωτερικό.
Είδαμε τελικά πόσο μετράνε και τα ονόματα που φέρνουμε:στην Αλ Αχλί ο πολύς 10Κ,στη Ραπίντ και την ανεργία ο Πεσέιρο κλπ...Ας εμπιστευτούν τα δικά μας παιδιά που και γνώσεις έχουν και λογικοί είναι,και τον σύλλογο αγαπούν και ξέρουν τι σημαίνει.

squarelogic said...

και paoad,

καλές ΔΙΑΚΟΠΕΣ!
(Γιατί διακοπές είναι το 9μηνο και μάλιστα σε μια εντελώς γ@..μένη εργασιακά περίοδο).Την πιο κατάλληλη περίοδο σου έλαχε...

coachp said...

υπάρχει και το Ι5 paoad...
Δεν υπάρχουν κυρώσεις, μη φοβάσαι...
Αν θες να πιστέψουν οτι πράγματι είσαι τρελός, πες τους οτι ο τεν Κάτε είναι καλός προπονητής και ο βγενόπουλος τον θέλει πίσω... μουχαχαχα!

Αντε, καλη θητεία. Πες που θα είσαι να σε βάλω λιγότερες υπηρεσίες ρε αντώνη.

pensierix said...

@ paoad

Καλές διακοπές, βρε! Κι αν είπαμε και μια κουβέντα παραπάνω (καλά, είπαμε πολύ περισσότερες), τεμάχια του Τζιμπρίλαρου να γίνουν! Μη περιμένεις να σου γράψω ότι θα μου λείψεις εσύ και οι βαθυστόχαστες ποδοσφαιρικές αναλύσεις, τα τραγούδια και οι συμβουλές για ικανοποιητικό σεξ διότι θα ήμουν ένας κοινός ψεύτης και κωλοτούμπας.

Να έχεις στο νού σου τα λόγια του Κένεντυ, προσαρμοσμένα στα ελληνικά δεδομένα:

"Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η χώρα σου για σένα, αλλά τι κάνεις εσύ ο μ@@%%%ς στο στρατό για τη χώρα σου."

:ppppppp

koutavaki said...

@ paoad
Δεν ξέρω αν σε παρηγορεί,αλλά φαντάρος πάει και το Κουρκούτι!Χιχι.Πράγματι,τώρα θα κοιμόμαστε πιο ήσυχοι.Έλα ρε,μη σκιάζεσαι.9 μήνες είναι,μέχρι να πας θα φύγεις.Καλή θητεία,καλός πολίτης και γενικά όλα καλά να σου πάνε!Από που ξεκινάμε την τουρνέ?

pensierix said...

Επειδή αναφερθήκατε στον Τεν Κάτε, "τσιμπάω" και απαντώ.

ΟΚ, η πλακίτσα καλή, το Ι5 του κόοουτς πολύ καλό, αλλά, παίδες, ένας τενκατικός όπως εγώ δεν αντέχει αυτή την ισοπέδωση του Ολλανδού. Υπενθυμίζω κάποια καλά του τεντά, γιατί πάτε να τον περάσατε ως τη μεγαλύτερη λαίλαπα που πέρασε από τον ΠΑΟ.

α) Αφησε μια ομάδα καλογυμνασμένη, χωρίς τραυματισμούς που του χρεώνεται διότι ο γυμναστής ανήκε στο team του.
β) Αφησε την ομάδα μέσα και στους 3 στόχους.
γ) Ανέστησε τον κατά πολλούς "τελειωμένο" Σωτηράκη, χρησιμοποιώντας τον πολύ περισσότερο από ό,τι οι ΑΡΔ ήθελαν να μας περάσουν. Αν θέλετε να πιστεύετε ότι ο Νίνης έτσι κι αλλιώς θα συνερχόταν, είναι δικαίωμά σας. Ρωτήστε το Νίνη για την αντιμετώπιση που είχε επί Πεσέιρο.
δ) Εκανε την επική ανατροπή στο Τσου Λου, τα διπλά σε Βρέμη και Μιλάνο.
ε) Διαχειρίστηκε πολύ καλά τη δύσκολη φάση που περνούσε ο Σισέ στην αρχή.

Τα λάθη του τα ξέρουμε, αλλά μόνο το γεγονός ότι ανέστησε μια επένδυση-σύμβολο του ΠΑΟ όπως είναι ο Σωτηράκης, αρκεί για να μην τον μνημονεύουμε σα να πρόκειται για τον μεγαλύτερο μυρουδιά που πέρασε από την Ελλάδα. Δυστυχώς κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Εγώ θυμάμαι έναν Νίνη να σέρνεται, ψυχολογικά ράκος και πιεσμένο στο να αποδείξει ότι δεν είναι ένα τελειωμένο ταλεντάκι. Τώρα βλέπω ένα χαμόγελο μέχρι τ'αυτιά, όπως το χτεσινό μετά το γκολ στη Λάρισα. Θα μου επιτρέψετε να βλέπω και τον Τεν Κάτε πίσω από αυτό το χαμόγελο.

pensierix said...

Kι επειδή αφήσατε αιχμές για την αρπαχτή του Χενκ στην Αλ Αχλι, ιδού τι διδάσκει ο Ολλανδός στην προπόνηση και βγαίνει και στο ματς:

http://www.youtube.com/watch?v=ZeooOUuH684&feature=related

:ppppppp

The Bgt said...

Καλη θητεια βρε Paodi!
Και να θυμασαι που και που τον φιλο σου τον Γαλατη που εχει αρχισει ηδη να εμφανιζει στερητικο συνδρομο.

paoad said...

..χίλια ευχαριστώ! :D

Η τουρνέ ξεκινά απο Κόρινθο.. Αν έχει nova το καψεμε όλα καλα θα πάνε..; :ppppp

gatti said...

@4minister: Oντως, ήταν όλη η ομάδα καλή και όχι μόνο ο Τζιμπρίλ.

Εχει δίκιο ο coachp. Εχει δώσει πολλούς βαθμούς ο Σισέ. Εχει σκοράρει σε παιχνίδια που τα γκολ του σήμαιναν βαθμούς.

gatti said...

@island: Ο,τι μπόρεσα έκανα Νησάκι! Δεν το είδα το ματς....

gatti said...

@pensierix: Ολο και κάτι θα βρουν οι ΑΡΔ να ασχοληθούν. Αμφιβάλλεις; Σήμερα απόλαυσα τις κωλοτούμπες των Βέργη - Ασημακόπουλου. Ειδικά του δεύτερου που έπλεξε ακόμα και το εγκώμιο του Λέτο. Ξαφνικά ο Αργεντίνος έμαθε μπάλα. Θαύμα! Θαύμα! Ο Νιόπλιας του το έμαθε. "Το έλεγα εγώ" λέει "ότι ο Λέτο ξέρει μπάλα και αν τιθασεύσει τον ατομισμό του θα βγάλει μάτια. Ο Νιόπλιας το κατάφερε".

Και τα δύο γκολ χάρμα ήταν, εγώ δεν ξεχωρίζω κανένα!

Κι εγώ το φοβόμουν το παιχνίδι, ήταν και η βαθμολογική κατάσταση της Λάρισας τέτοια, εμείς δυσκολευτήκαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, όλα μύρισαν "γκέλα".

Στο τέλος ο Νιόπλιας δεν έπρεπε να τον προφυλάξει για να του κάνει συντήρηση, αλλά για να μην πάθουμε καμιά ζημιά από τα νεύρα του, έτσι όπως χτυπιόταν...

ΥΓ. Ο Λουκάς ΠΡΕΠΕΙ να μείνει!!! (δεν το πιστεύω ότι θα το έλεγα κάποτε αυτό!).

ΥΓ2. Μια χαρά παίκτης είναι ο Καντέ! Συνεχόμενα παιχνίδια ήθελε ο φουκαράς...

ΥΓ3. Η πλάκα είναι ότι με τα 5 γκολ στο γαυροπαράρτημα της Βοιωτίας αναθάρρησαν οι γαύροι.

gatti said...

@4minister: 1. Η ατάκα του Κάρα απηχεί το λαϊκό αίσθημα!

2. Πελάτες - πελάτες, αλλά μη φτάσουμε και στην Υβρι, γιατί ο θεός τιμωρεί...

3. Είναι κι αυτό μια λύση.

4. Της πλάκας οι ανακοινώσεις Πανόπουλου. Επί της ουσίας δεν αδικήθηκε. Κανονικό ήταν το πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ.

Εγώ πάλι περιμένω τις εκδρομές του γαύρου στην Τρίπολη και στο Παγκρήτιο.

gatti said...

@eforas: MONO 18 ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ; Toυλάχιστον 25 έπρεπε να είναι! Οσα και τα γκολ που θα βάλει ο Τζιμπρίλ! :))))


YΓ. Το Μαρούσι ΕΙΝΑΙ μεγάλη ομάδα. Προσωπικά το έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Καιρός είναι να "νοιώσουν" όσοι θεωρούν έγκλημα να χάνουμε από μια καλύτερη ομάδα.

gatti said...

@koutavaki: Βαρετό δεν θα ήταν να μας κάτσει η Πορτογαλία; Ολο με τους ίδιους και τους ίδιους παίζουμε! Νισάφι!

Ελπίζω πια το καλοκαίρι να πάρουμε το βαρβάτο στόπερ. Αλλωστε ο Bάσκος mister Bean όσο και φιλότιμος να είναι πρέπει να μας κουνήσει μαντήλι επιτέλους.

Συμφωνώ απόλυτα για Σιμάο. Οσο κι αν η άμυνα έπαιξε καλά, αν δεν ήταν ο "σκύλος" μπορεί να είχαμε πρόβλημα.

ΥΓ1. Είδες πώς βούτηξε ο Σισέ στον πανηγυρισμό του δεύτερου γκολ; Κανονική τσουλήθρα έκανε! :)))

YΓ2. Μια χαρά τα πήγαν τα πλάγια μπακ μας. Αρκεί να μην είναι πυροτέχνημα αυτή η εμφάνιση.

ΥΓ3. Κι εγώ δεν το περίμενα να χάσει ο Αρης. Βέβαια οι τεχνίτες παίκτες σε τέτοιο τερέν δεν μπορούν να παίξουν. Αλλά πάλι βρε παιδί μου, καμία ανασύνταξη;

ΥΓ4. Ετσι! :)))

gatti said...

@fl@neur: Μακάρι να συνεχίσουν να πηγαίνουν κατ΄ ευχήν! :))))

gatti said...

@ΠΑΝΟΣ: Ελα ντε! Πώς το έκανε;

gatti said...

@paoad: Καλώς το μου! :)))

1) Killer πραγματικός ο Τζιμπρίλαρος.

2) Ο Ντάμπι χτυπιόταν σαν τρελός! Πολλή πλάκα!

3) Διάβασα ότι ο Τζιμπρίλ έτρεξε στον Ιορδανίδη, επειδή αυτός είχε προβλέψει ότι θα σκοράρει κόντρα στη Λάρισα και του το είχε πει.

* Ατάιστος και έπαιξε έτσι; Τον καημένο τον Σιμάο, δεν τον βλέπω να τρώει από εδώ και πέρα...

* Εχει άλλα προσόντα ο Σάλπι!

* Οντως! Παραλίγο να τον κάψουμε τον φουκαρά τον Καντέ!

* Μια χαρά τα πάει ο Νιόπλιας και μακάρι να συνεχίσει έτσι! Η ομάδα πείθει πια!

ΥΓ. Και τώρα εμείς πώς θα αντέξουμε χωρίς τη φίρμα του blog; Πού θα μας αφήσεις; Τέτοιες "ευχές" δεν θα κάναμε βρε! Αφού σου έχουμε αδυναμία, το ξέρεις!

Καλή θητεία paoad μου και μη μασάς! Θα περάσουν οι μήνες και όταν θα γυρίσεις, κάπου εκεί στα Χριστούγενα, θα έχεις δύο νταμπλ (μπορεί και τρία...) και μια πρόκριση στους "16" του Τσαμπιολί!

:))))))))))))))))))))))

ΥΓ. (Μήπως να κόψω κάτι;)

gatti said...

@squarelogic: Eγώ πάλι δεν το μπέρδεψα το γκολ, ακριβώς επειδή ήταν διαφορετική η απόσταση από την εστία. Αλλά σίγουρα μου έκανε εντύπωση που ήταν γκολ - καρμπόν!

Κοίταξε, αν είναι να γίνεται χαμός με τους ξένους προπονητές, χίλιες φορές ο Νιόπλιας, ειδικά αν καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα. Εχει γνώσεις, έχει ήθος, έχει "μάτι", αν ξεκινήσει κιόλας την ομάδα από την προετοιμασία μια χαρά θα τα πάει. Η μόνη μου "ένσταση" με τους Ελληνες προπονητές είναι πάντα ο φόβος μην γίνουν έρμαιο κάποιας "κλίκας" παικτών.

gatti said...

@coachp: Γεια σου βρε κόουτς με τα κονέ σου! Μέχρι και θητείες βολεύεις! :pp

gatti said...

@pensierix: Tι εννοείς ότι ΔΕΝ θα σου λείψουν τα τραγούδια του; :ppp

Oσο για τον Τεν Κάτε, άστο καλύτερα, δεν πρόκειται να βρεις δίκιο. Εγώ δεν ασχολούμαι καν με όσα λέει ο κόουτς.

Τα ίδια σήμερα και ο Ασημακόπουλος. Δεν τον χωνεύει ο κόουτς, αλλά πάλι ίδιες απόψεις μ΄ αυτόν έχει.

Ολόκληρη ιστορία για το ότι είπε ναι στα πετροδόλαρα. Λες κι είναι ο πρώτος ή θα είναι ο τελευταίος. Λες και δεν δικαιούται μια τελευταία "αρπαχτή" πριν τη σύνταξη.