Sunday, May 2, 2010

Aνάποδα σαν τον κάβουρα...


Τελικά αυτή η ομάδα είναι ανάποδη σαν τον κάβουρα. Οταν δεν υπήρχε λόγος, ο φάδερ μάζευε τους παίκτες στο κότερο και έβγαζαν φωτογραφία, θυμίζοντας τον Σαλιαρέλη που είχε καλέσει τους γαύρους και τους είχε βγάλει φωτογραφία στην γεφυρούλα στη βίλα του στην Αίγινα.


Και τώρα που υπάρχει λόγος και ήταν και ωραίος ο καιρός, αντί να διοργανώσει μια μίνι κρουαζιέρα με το "Αδάμας ΙΙ" να βγούνε και τα παιδιά λίγο παραέξω να αλλάξουν και τον αέρα τους, τους φωνάζει στο γραφείο του στο Κολωνάκι για να τους δεξιωθεί. Τέλος πάντων, έτσι το αποφάσισε, έτσι το έκανε, αυτός ξέρει καλύτερα. Τους φώναξε λοιπόν τους παίκτες στο γραφείο του, τούς έδωσε τα συγχαρητήρια για το νταμπλ, τους έδωσε και το πριμ που τους είχε τάξει σε φακελάκια για τον καθένα, μετρητά και ζεστά - ζεστά σαν φρατζόλες που μόλις έχουν βγει από το φούρνο, τού έδωσαν κι αυτοί μια κορνιζαρισμένη φανέλα με τις υπογραφές τους, πρόσφεραν και ποσό 100.000 ευρώ στον Νικήτα Κακλαμάνη για τους άπορους της Αθήνας και στο τέλος έδωσαν ραντεβού για τη φιέστα του πρωταθλήματος. Για σήμερα το απόγευμα δηλαδή. Αν και με μέτρα που θα ανακοινωθούν, πολύ φοβάμαι ότι δεν θα έχουμε όρεξη για φιέστες...

Πάρτε και μια γεύση από την συγκέντρωση.


Απορία Νο1: O Τζιμπρίλ είναι κακόκεφος ή είναι η ιδέα μου;


Απορία Νο2: O Tζιμπρίλ αποφεύγει να φαίνεται στις ομαδικές φωτογραφίες ή κάνω λάθος; Ούτε στην κατάκτηση του κυπέλλου ήταν μέσα στις ομαδικές.



Η ΑΦΙΞΗ






(Πολλή μελαγχολία ρε Σάλπι!)





ΟΙ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ







ΤΟ ΠΡΙΜ




ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ




Η ΦΑΝΕΛΑ





ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ
















Η ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Είναι μακριά η Νότιος Αφρική...



Ο κόσμος στα πόδια του...


***

Και μην ξεχνάμε και τις κοριτσάρες που κατέκτησαν το 6ο σερί πρωτάθλημα στο βόλεϊ (και το 5ο νταμπλ στα τελευταία 6 χρόνια) και γιόρτασαν με νίκη μέσα στο σπίτι του ακατονόμαστου... Το αφιέρωσαν δε στη μνήμη του φροντιστή της ομάδας, Νίκου Καρακώστα. Αξιες και πάντα τέτοια!

13 comments:

fl@neur said...

Bonjour gatti!
Ωραίος ο μπουφές,
ωραίος κι ο καφές,
ωραία κι η κυρία -κι ο Πατέρας- που σερβίρει... (Χειμερινοί Κολυμβητές)
Ο Σάλπι είναι μελαγχολικό παιδί από τη φύση του, ας μην τον "πειράζουμε" κι ας τον φωτίσει ο Θεός (εξ άλλου μοιάζει και με παπαδοπαίδι). Απορώ με τους δικούς μας, σε άλλα "φόρα", που τού την πέφτουν, ώρες-ώρες δεν τρωγόμαστε ούτε εμείς!

gatti said...

@fl@neur: Καλησπέρα!

(Ωραίοι οι χειμερινοί...).

Είναι όντως από τη φύση του μελαγχολικός ο Σάλπι. Νομίζω ότι βρίσκεται σε μια διαρκή εσωτερική πάλη. Πράγματι μοιάζει με παπαδοπαίδι! :)))

Kακώς του την πέφτουν. Δεν έκρυψε, προς τιμήν του, ότι είναι ΠΑΟΚτσής (δεν αντέχω τους "από μικρός ήμουν Παναθηναϊκός", όταν δεν είναι αλήθεια...) και τίμησε όσο και ο πλέον φανατικός Παναθηναϊκός ποδοσφαιριστής τη φανέλα του "τριφυλλιού". Αυτό εμένα μου αρκεί και με το παραπάνω!

Μάγος said...

Είναι να μην είναι κακόκεφος ο Τζιμπριλ?, δεν έχει άλλο ματς να σπάσει το ρεκορ του! χαχα...

Σήμερα έχω την αίσθηση πως ο φαδερ είναι τοσο λεζάντας που κάτι θα έχει ετοιμάσει σαν έκπληξη!

The Bgt said...

Μπραβο στα κοριτσια.
Χιλια μπραβο για ενα αθλημα που λιγοι δυστυχως ασχολουνται.

Το γυναικειο βολλευ το αγαπω, καποτε πηγαινα και εβλεπα κι ολας αλλα μου φυγε η μεση στα τσιμεντα του Ταφου και του Πανελληνιου και το εχω κοψει αρκετα χρονια τωρα.

Δυστυχως στην Ελλαδα το γυναικειο βολλευ γινεται πρωτοσελιδο οταν μαχαιρωνονται οπαδοι ή οταν παιζουν ΠΑΟ-ΟΣΦΠ.
Κριμα γιατι ειναι πολυ ωραιο σπορ.

pensierix said...

Δε μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει η εικόνα "Ελα παιδί, πάρε το "τούβλο" σου" με τον Κακλαμάνη από δίπλα να κάνει τη φιγούρα του...(έχουμε κι εκλογές λίαν συντόμως). Για κάτι τέτοια σκηνικά ο πρόεδρος "ψοφάει"...

Θα μου πείτε, και σωστά:"Απ'όλα όσα βλέπεις γύρω σου, το πριμ του Πατέρα σε πείραξε; Σταμάτα να λαϊκίζεις!". Δίκιο θα έχετε, αλλά είναι κι αυτή η ρημάδα η αισθητική στη μέση...

Unknown said...

Ρε παιδιά, έχω δει τενεκέδες, αλλά τέτοιο πράγμα σαν τον Πατέρα, δυσκολεύομαι να ανακαλέσω στη μνήμη.
Χώρια από το γεγονός ότι το να διατηρείς γραφείο και μάλιστα με τέτοια πολυτέλεια χωρίς να έχεις αντικείμενο, είναι σαν να πληρώνεις ασφάλεια χωρίς να έχεις αυτοκίνητο, τη διάθεση για μόστρα τη βλέπει ακόμα και τυφλός.
O άνθρωπος έχει δέκα άτομα ασφάλεια απλά για να ρωτάει ο κόσμος . Το πόσο φαντασμένος είναι το μαρτυρούν μεταξύ τους και τα παιδιά της φρουράς του.

fl@neur said...

@gatti
Συμφωνώ σε όλα
@thebgt
Ετσι είναι ακριβώς, αθλήματα όπως το βόλλεϋ (ανδρικό-γυναικείο) στην Ελλάδα είναι καταδικασμένα από τους χουλιγκάνους και τα ΑΡΔ, εδώ ο Μάρας γύρισε με χρυσό και πέρασε στα ψιλά πρωτοσέλιδα.
Ε, καλά, δεν θα σχολιάσουμε τα thrylικά σχόλια, έχει τον πρόεδρο που τού αξίζει και έτσι θα πορεύεται.

Provato said...

αυτός ο χοντρός με το μούσι ποιός είναι; ας καλέσει κάποιος τους σεκιουρητάδες να τον πετάξουν έξω

gatti said...

@Μάγος: Λες γι΄ αυτό να είναι κακόκεφος ο Τζιμπρίλαρος; :)))

Eίναι όντως λεζάντας ο Φάδερ, γι΄ αυτό πήγε και έκανε "όλε". Πάντως έφτιαξε πολύ ωραία γιορτή!

gatti said...

@The Bgt: Πράγματι είναι κρίμα που το γυναικείο βόλεϊ γίνεται πρωτοσέλιδο μόνο όταν σφάζονται μεταξύ τους οι οπαδοί.

Χίλια μπράβο στις κοριτσάρες που έσπασαν και το πλεονέκτημα έδρας και έχουν δημιουργήσει δυναστεία στο άθλημα.

gatti said...

@pensierix: Ούτε εμένα μου άρεσε η εικόνα με τα "τουβλάκια" γι΄ αυτό την επισήμανα κιόλας, αλλά από την άλλη γλίτωσε τα παιδιά από την ταλαιπωρία. Εμένα με χάλασε στο όλο σκηνικό ο Κακλαμάνης. Καλύτερα να του έδιναν τα λεφτά σε κάποια άλλη στιγμή. Τι δουλειά είχε ανάμεσα στην ομάδα;

Βρε κράζε ελεύθερα ποιος θα σου πει κουβέντα; Δηλαδή θα σου πει, έχει αποδειχτεί, αλλά σιγά μην σε πτοήσει! :)))))

gatti said...

@Thrylaras: Λίγα τα λόγια σου για τον Φάδερ, Thryly για να τα πάμε καλά! :ppp

gatti said...

@provato: Αν υποπτευθώ ότι εννοείς τον Πατέρα θα πεθάνω προβατούκο!!!

ΥΓ. Και αν δω επίσης τους σεκιουριτάδες να πετάνε έξω τον Φάδερ, πάλι θα πεθάνω!

:)))