Tuesday, May 11, 2010

To Σύμπαν συνωμοτεί;



Βρε λες, τελικά, να τον δούμε τον Τζιμπρίλαρο στο Μουντιάλ;



Scratch (από email φίλου): Γρήγορο ανέκδοτο: Με τον θρύλο στην Ευρώπη!
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τους γαύρους που πηγαίνουν ευρωπαϊκα ταξίδια με την ομάδα τους. Είτε στη μπάλα (με τα ασύλληπτα ρεκόρ σε ήττες) είτε στο μπάσκετ. Αυτοί πρέπει να αλλάξουν το σύνθημα μας και να τυπώσουν μπλουζάκια "εκεί που εχω χάσει εγώ"


Scratch 1: (Ούτε να γελάσω δεν μπορώ...)

Scratch 2: Ζόρικες μέρες περνάμε, επανέρχομαι σιγά σιγά...

16 comments:

Μάγος said...

"επανέρχομαι σιγά σιγά... "

Αναμένουμε λοιπον!

Πάμε ρε τζιμπρίλαρε μουντιάλ να έχουμε και 3η χώρα να υποστηρίξουμε.

1η αrgentina 2η Ελλάδα 3η Γαλλία!

pensierix said...

Βρε το κουτσάλογο, που βάζει μόνο εύκολα γκολ και δεν ξέρει να κάνει κοντρόλ, που παίζει για την πάρτη του και μόνο, που είναι παλιοχαρακτήρας και πρέπει να μάθει τη θέση από το Βρύζα! Εχει σοβαρές πιθανότητες να πάει στο Μουντιάλ με την εθνική Γαλλίας! Τους κορόιδεψε κι αυτούς ο τύπος! Σαν το άλλο το παλτό, τον Ζιλμπέρτο ντε, που θα πάει Νότια Αφρική με τη Βραζιλία! Αυτός πρέπει να έμαθε τα κόλπα στον Γάλλο, τι πρέπει να κάνει για να τον καλέσουν! Δεν εξηγείται διαφορετικά! (βάζει και το σύμπαν κάτι, δεν αντιλέγω)

Οπως είχα γράψει μετά την κλήση του Σισέ στην εθνική, κι αν τελικά πάει και στο Μουντιάλ, ο Παναθηναϊκός έχει στα χέρια του ένα διαπραγματευτικό χαρτί ΤΕΡΑΣΤΙΟ όταν προσεγγίζει παίκτες. "Ελάτε εδώ, παίξτε την μπαλίτσα σας (τώρα και στο Τσου Λου) και δεν θα χαθείτε. Ο Σισέ ήρθε και βρέθηκε στην εθνική Γαλλίας". Εμείς, βέβαια, ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει ποιός θα είναι πρόεδρος...

Για το μπασκετάκι, η πλάκα είναι ότι οι γαύροι υποστήριζαν ότι έχουν πιθανότητες να σηκώσουν τη κούπα γιατί οι άλλοι έχουν τη στάμπα του loser. Λες και όποτε οι ίδιοι πάνε σε final 4, το σηκώνουν!

:ppppppppp

gatti said...

@Μάγος: Για δες! Κι εγώ μ΄ αυτή τη σειρά θα τις υποστηρίξω.

Τη Γαλλία ούτε που θα την κοιτάξω βέβαια, αν τελικά αυτός ο στόκος ο Ντομενέκ δεν πάρει μαζί τον Τζιμπρίλ.

:))

gatti said...

@pensierix: Μα βρε παιδί μου είναι ακατανόητο αυτό που συνέβη. Εδώ το Σύμπαν ΟΝΤΩΣ συνωμότησε αλλά συνωμότησε κατά του Αλέξη!

100% ο Ζιλμπέρτο του έμαθε το κόλπο για να σε καλούν στην Εθνική χωρίς να αξίζεις φράγκο. Συμφωνώ απολύτως!

Είναι όντως τεράστιο διαπραγματευτικό ατού, αλλά όπως τους κόβω τους πολυμετοχικούς με το μπάτζετ που θα διαθέσουν για την νέα σεζόν, ούτε ...νύχι μεγάλου ποδοσφαιριστή δεν θα καταφέρουν να αγοράσουν, όχι να διαπραγματευτούν κι από πάνω...

Το πίστευαν οι γαύροι όντως. Για τον λόγο που γράφεις. Στο μυαλό τους άλλος ήταν ο λούζερ. Δεν πειράζει, μαθαίνουν. Πάντως πολύ ψύχραιμους τους είδα μετά την ήττα και μπράβο τους. Είναι δείγμα ωριμότητας αυτό.

pensierix said...

Ψύχραιμα το πήραν οι γαύροι, αλλά οργίασαν οι ΑΡΔ. Οι Μπαμποχελάκηδες βρήκαν τον ένοχο (αυτον ντε, που μέχρι το Σάββατο βράδυ έκανε την ομάδα να παίζει διαστημικό μπάσκετ). Ανακάλυψαν και το κακό κλίμα στα αποδυτήρια κτλ κτλ. Οσο κι αν μας συμφέρει να δημιουργηθεί κλίμα κατά του Γιαννάκη, αυτό το χάλι του αθλητικού Τύπου δεν αντέχεται...Θα νομιζε κανείς ότι ο γαύρος έχασε από την Ανω Ραχούλα. Το Σάββατο Δράκος ο Γιαννάκης, την Τρίτη Ωραία Κοιμομένη...

Οποιος καταλαβαίνει έστω και λίγο απο μπάσκετ, ήξερε ότι ο γαύρος είχε πολύ λίγες πιθανότητες να σηκώσει την κούπα...Οταν μάλιστα δεν έχεις αντιμετωπίσει καμία σοβαρή ομάδα εδώ και 3 μήνες, η Μπαρτσελόνα (ακόμα και η Παρτιζάν) σου πέφτει κάπως απότομα...

ΠΑΝΟΣ said...

Με την ησυχία σου. Τα ζόρια θα φάνε πόρτα αν χαλαρώσεις και μόνο. Καλή τύχη, για όλους σκατά είναι.

Έλα μωρή Τζιμπρίιιιιιιιλ

koutavaki said...

Που είσαι ρε κορίτσι και ανησύχησα!!!Είναι προφανές γιατί κλήθηκε ο Σισέ,για να τραβήξει στην Εθνική κάνα φράγκο από χορηγούς κομμωτές,χρωμοβαφές,τατουατζήδες,μελάνια και λοιπά αναλώσιμα.Αφήστε να γίνει και η τελική επιλογή,αν και χωρίς Μπενζεμά νομίζω έχει εξασφαλίσει τη θέση,και μετά μαζευόμαστε και χύνουμε το δηλητήριό μας οργανωμένα και σε ποσότητες!
Υ.Γ.1:Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί παίκτες και ομάδες άλλαξαν ονόματα φέτος?Το είχα καιρό απορία και ξεχνούσα να ρωτήσω.Γιατί ο Ετό έγινε Έτο,από πότε η Παρτιζάν λέγεται Παρτίζαν κ.λ.π.???Ξέρει κανείς???
Υ.Γ.2:Οι γαύροι είναι ψύχραιμοι γιατί επειδή πήραν το κύπελλο νομίζουν ότι θα πάρουν και το πρωτάθλημα.Κάτσε να το χάσουν με το καλό και θα δεις ψυχραιμία!!!
Υ.Γ.3:Ζόρικες μέρες δε λες τίποτα.Και μακάρι να μην έχουμε άλλα,χειρότερα,γιατί όσο αντέχουμε τόσο βαράνε γατί μου...

mamma said...

:*

paoad said...

Τα έχω πάρει, είμαι εκτος εαυτού, δεν είμαι καλά...

..δηλαδής, έπρεπε να παω (εγώ!!!) φαντάρος(;) για να ζήσω την απόλυτη τάβλα (=κάβλα).

Τι βιντεάρα... θεέ μου;;; 8 λεπτά ανοικτού στόματος δεν είναι λίγα.. στέγνωσσε η γλώσσα μου, στέγνωσαν τα χείλη μου- νερό νερό

aller djibril!

Γιωργος Κεντρωτης said...

Γιατί, φιλτάτη, να μην είμαστε ψύχραιμοι ημείς οι Γαύροι; Άλλο η χαρά μιας νίκης (έστω και... ηρωικής, όπως συνέβη με την Παρτίζαν), και άλλο το να ξέρεις με ποιόν παίζεις ύστερα. Μην κοιτάς τί λέγαμε (σεμνά-σεμνά) πριν από τον αγώνα με τη Μπάρτσα. ΌΛοι μας ξέραμε τί θα γινόταν, και απλώς ελπίζαμε σε κάποιο θαύμα. Αλλά γίνονται θαύματα; ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ! Να είσαι καλά.

gatti said...

@pensierix: Για τους ΑΡΔ ήταν αναμενόμενο. Εχουν στηρίξει πολλά στην αναγέννηση του Ολυμπιακού κι αν βάλεις και την εμπάθεια κάποιων από τους μπασκετοπατέρες για τον Γιαννάκη, δεν θα έπρεπε να περιμένεις τίποτα λιγότερο.

gatti said...

@ΠΑΝΟΣ: Ξέρεις πολλούς που χαλαρώνουν στα ζόρια; Αν υπάρχει τρόπος, πες τον και σε μένα! :)))

Ελα μωρή Τζιμπρίλ! :ppp

gatti said...

@koutavaki: Πού να είμαι καλό μου κουτάβι; Τρέχω! Η αλήθεια είναι ότι με τον Τζιμπρίλ στην Εθνική Γαλλίας θα δουλέψουν όλοι!

Κι εγώ πιστεύω πως χωρίς τον Μπενζεμά μέσα (τι πίνει τελικά ο Ντομενέκ, ξέρει κανείς;) έχει ελπίδες ο δικός μας.

ΥΓ1. Ελα ντε! Κάθε φορά που άκουγα Παρτίζαν με έπιανε κάτι τις.

ΥΓ2. Νομίζω ότι το είδαν ψύχραιμα, ανεξάρτητα από την έκβαση του πρωταθλήματος. Συμφωνώ όμως ότι έτσι και δεν το πάρουν θα πάει η ψυχραιμία περίπατο.

ΥΓ3. Κουράγιο σε όλους μας!

gatti said...

@mamma: Aχ, βρε mamma μου! :***

gatti said...

@paoad: Πού είσαι καλό μου; Καμιά άδεια δεν παίζει;

Δεν ήταν καυλωτικό το βιντεάκι; :)))) To ήξερα ότι θα σου άρεσε αν το δεις. Δεν ήξερα όμως αν θα το δεις.

:))))

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Nαι, ήσασταν εντελώς συνειδητοποιημένοι, το ξαναέγραψα. Ομολογώ ότι με ξαφνιάσατε! Δεν το περίμενα να το φιλοσοφήσετε τόσο το θέμα.