Tuesday, November 30, 2010

Special ...pizza!





Eλ κλάσικο σου λέει μετά. Ποιο ελ κλάσικο ρε σεις; Η Μπαρτσελόνα με την Πετρομαγούλα έπαιζε. Οποιος ήθελε σκόραρε. Ο δε Μέσι αυτή τη φορά αποφάσισε να μην σκοράρει αλλά να σερβίρει. Πάρε βάλε. Πάρε βάλε. Στο πρώτο εικοσάλεπτο δύο τεμάχια και ένα δοκάρι. Πολύ έγερνε αδερφάκι μου το Καμπ Νου.

Ρεάλ σου λέει μετά. Νέα δύναμη. Με Μουρίνιο και Ρονάλντο και τρίχες κατσαρές. Ο special one έφαγε μια special ...πίτσα! Κι ο κλαψιάρης στο μόνο που κατάφερε να πρωταγωνιστήσει ήταν στους καβγάδες. Ο δε φουκαράς ο Κασίγιας (ο μόνος που συμπαθώ από την ομάδα του Σιχα-μουρίνιο) τα μάζευε σαν στραγάλια. Ευτυχώς αυτός τουλάχιστον μπορεί μετά το ματς να γείρει και να παρηγορηθεί πάνω στο καινούργιο - ενισχυμένο - στήθος της Σάρα (Καρμπονέρο). Ο special one όμως;

Δεν πειράζει ρε μαρέγκες, του χρόνου πάλι. Μπορεί και την επόμενη δεκαετία, ποιος ξέρει...

Μέχρι τότε σεβασμός! Γιατί Μπάρτσα είναι μόνο μία. Δεν υπάρχει αυτή η ομάδα!!!

ΥΓ. Πστ! Πού είστε; Σε σας (μας) το λέω, τους Παναθηναϊκούς. Μην αρχίσετε τώρα τίποτα χαζά, προσπαθώντας να απενοχοποιήσετε την ομάδα μας επειδή τα άρπαξε και η Ρεάλ. Αλλη ομάδα έπαιξε κόντρα στις μαρέγκες, άλλη κόντρα σε μας. Ετσι κι έπαιζε με μας όπως με τους Μαδριλένους θα το είχε πιάσει το διψήφιο...























Αχου το! Μου μελαγχόλησε!

20 comments:

pensierix said...

Συμφωνώ με το υστερόγραφο, αλλά έβλεπα την Μπάρτσα να εξαϋλώνει τη Ρεάλ και θημήθηκα την πρόσφατη κριτική του Σπυρόπουλου στο Σισέ:

Αλέξη, είχες δίκιο και σε παρεξήγησα. Αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε διαβάσει την κριτική που έκανες στο Γάλλο κι έκανε σήμερα πολλά φάουλ στον Πικέ και στον Πουγιόλ, η Ρεάλ ίσως και να είχε τύχη σήμερα...

;pppppppp

ΥΓ
Τα έχουμε ξαναγράψει, αυτή η ομάδα γράφει ιστορία και θα μείνει στην ιστορία. Χαρακτηριστική ατάκα του πατέρα μου: Τη σκέψη "αυτοί οι τύποι παίζουν κάτι άλλο" είχα να την κάνω από την δεκαετία του 70, όταν πρωτοείδα το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο του Αγιαξ.

gatti said...

@pensierix: Ετσι είναι! Εχει δίκιο ο Αλέξης! Αλλά πού να τον αντέξει τον πόνο ο κλαψιάρης; :ppp

YΓ. Το έχουμε ξαναπεί. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε αξιωθεί να δούμε αυτή την ομάδα!!!

koutavaki said...

Ώρε μούτζα!!!!!!Και μόνο που την έφαγε ο χαμούρης μου φτάνει και μου περισσεύει!!!
Υ.Γ.1:Ασφαλώς και δεν υπάρχει σύγκριση με την Πανάθα,εμείς βάλαμε και ένα:)))))Αλλά για το διψήφιο που λες δεν υπήρχε περίπτωση!Αν μας έπαιζαν έτσι εμάς θα είχε γράψει 5 στο πρώτο δεκάλεπτο(μετράω και τις σέντρες,μη σου φαίνεται πολύ)και εμείς έχουμε αξιοπρέπεια,δεν είμαστε γαύροι-θα φεύγαμε από το χορτάρι να μην κουραζόμαστε και τσάμπα.
Υ.Γ.2:Αστεία αστεία η Ρεάλ δε βλεπόταν.Αν είναι έτσι οι βασίλισσες οι νεόπλουτες πλύστρες πως είναι?(κακιά που είμαι!!!)
Υ.Γ.3:Σε διψήφιο αριθμό θα φτάσουν οι κ**οι που θα πονέσουν φέτος...

4minister said...

Η μιά ομάδα ήντουνε η Παρτουλόνα τη γνωρίζω. Η άλλη ποια ήντουνε, τα Άσπρα Χώματα; :))

Respect στο Γαλάτη. Ειναι προφανές ότι ο Ζήσης πρέπει να κάνει μαθήματα και στον Κριστιάνο ασούμε. Πω-πω δε φούστη μου δουλειά που πλάκωσε!

Είχα κάνει μια ευχή στις 24 του μηνού:

http://www.sombrero.gr/2010/11/special-classico/#comment-9653

Με αξίωσε η ζωή να δω το καλάμι του Χαμουρίνιο να γίνεται χίλια κομμάτια! Oh yeah! Από special one έγινε, έστω και για λίγο, special da pipa!

Δεν έχω καμιά διάθεση να απενοχοποιήσω το Τριφύλλι. Μόνο ένα σχόλιο. Αν η Ρεάλ είχε μεθύστακα λέτε να έβανε το γκολ της τιμής;

χοχοχο!

koutavaki said...

Αρχίσαμε και αλληλογραφία έμαθα ε?Ε μπράβο μας,και εις ανώτερα!Άντε του χρόνου στα γενέθλια να μας καλέσουν κιόλας!Όχι όπως φέτος!

@4minister
Το "μεθύστακας" δε λέει τίποτα,πολύς κόσμος είναι.Άμα δεν πας το μπουζούκι σου να μερακλώσεις πρώτα,δεν κάνεις τέτοια κόλπα.Εκεί είναι το μυστικό.

squarelogic said...

Μα ConnXtv το φελέκι τους μέσα?

ούτε οι καφετέριες δεν έχουν από δαύτο!
Ο ΜΟυρίνιο μπορεί νάναι προκλητικός,είναι όμως προπονηταράς.
Ήδη είχε-ως χτες-μεταμορφώσει την Ρεάλ σε ΟΜΑΔΑ.
Απλά,η δουλειά 3 μηνών δεν γίνεται να συγκριθεί με την δουλειά 15 χρόνων.

ΥΓ. Μην μου πείτε οτι όλοι το είδατε δικτυακά-θα την έχω πάθει σαν την τελευταία Πόντια εταίρα που αυτοκτόνησε όταν έμαθε ότι οι... άλλες πληρώνονταν!

squarelogic said...

Έχοντας μόλις δει το βιντεάκι με τα γκολ και μερικές φάσεις,λέω οτι το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα είναι η πιο αυθεντική έκφραση της εφαρμογής της Τριγωνομετρίας στο ποδόσφαιρο...
Νάχεις χίλια μάτια να τους βλέπεις...
(και να μην είσαι αντίπαλός της...)

fl@neur said...

@gatti
Κι από έναν φίλο της Real τα "συχαρίκια", αυτή η Barca πράγματι είναι από άλλον πλανήτη! Αλλά, ως γνωστόν "μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες", κι εκεί θα φανεί και θα κριθεί ο... καπετάνιος.

gatti said...

@koutavaki: Kι εμένα το ίδιο! Και μόνο που βλέπω τη φάτσα του Μουρίνιο στραπατσαρισμένη μου αρκεί. Ας ξαναπεράσει να τους κάνει χειρονομίες, όπως πέρσι...

ΥΓ1. Το πιστεύεις ότι εμείς θα αποχωρούσαμε από το γήπεδο; Τι να σου πω... Μπορεί. Εδώ μιλάμε ότι έτσι και μέναμε δεν θα σταματούσε να γράφει το κοντέρ...

ΥΓ2. Δεν νομίζω ότι δεν βλεπόταν η Ρεάλ. Απλώς η Μπαρτσελόνα είναι μια ταχύτητα παραπάνω. Σιγά που είσαι κακιά! Αυτή (η Ρεάλ) είναι νεόπλουτη πλύστρα! :pppp

ΥΓ3. Θα κλάψει κόσμος και κοσμάκης, είναι γεγονός...

* Nαι, ναι μας έστειλαν ευχαριστώ oι Καταλανοί, γιατί τέτοιες αβρότητες λίγες μέρες πριν το ντέρμπι πού θα τις ξαναβρούν; Εριξαν στο χαλαρό μια τριάρα, δεν τραυματίστηκε κανείς, δεν ταλαιπωρήθηκαν με τρεξίματα, γιατί να μη μας ευχαριστήσουν;

gatti said...

@4minister: H άλλη ήταν η Κάτω Τραχανοπλαγιά... :))

Kαλά είναι γεγονός ότι ο Ζήσης δεν θα προλαβαίνει! Υπερωρίες πρέπει να κάνει για να δείξει στους άμπαλους πώς παίζεται η θέση!

Δεν ήταν χάρμα η έκφραση του Σιχαμουρίνιο; Πού πήγε η αλαζονεία του; Το ειρωνικό γέλιο; Αλήθεια με τι έπαιζε στα χέρια του; Μπόρεσες να καταλάβεις; Γιατί εγώ δεν τα κατάφερα. Σποράκια κρατούσε;

Ε μα βέβαια! Αν είχε τον "μπάφο, Cardhu και Σίντνεϊ Γκοβού" η Ρεάλ, θα είχε βάλει τουλάχιστον το γκολ της τιμής!

gatti said...

@squarelogic: To τι νεύρα είχα κι εγώ όταν είδα ότι το διαφήμιζε το ConnXtv δεν λέγεται! Αλλά μετά σκέφτηκα (για να απαντήσω και στην απορία σου, χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω...) ότι δεν είναι κύπελλο Ελλάδος ή κανα ευρωπαΪκό ματς με κάποια ανατολικοευρωπαϊκή ομάδα. Είναι ένα ντέρμπι που θέλουν όλοι να το δουν, οπότε θα υπάρχουν πολλά links από διάφορες χώρες. Kαι όντως υπήρξαν. Εγώ μάλιστα πέτυχα ένα με αγγλική περιγραφή. Ηταν δε τόσο γρήγορο συγκριτικά με το live streaming των αγώνων της Σούπερ Λίγκα που κολλάει συνεχώς που είχα την εντύπωση πως έβλεπα fast forward. Tελικά ήταν απλώς η διαφορά της Πριμέρα Ντιβιζιόν από το ελληνικό πρωτάθλημα! :)))

O Moυρίνιο είναι όπως το λες. Προπονηταράς μεν, προκλητικός δε. Είναι εκνευριστικός κάθε άνθρωπος που δείχνει σε κάθε ευκαιρία στους άλλους ότι γνωρίζει την υπεροχή του. Οταν την διαθέτεις δεν χρειάζεται να κραυγάζεις. Την ξεχωρίζουν ακόμα κι αν είσαι σεμνός. Και την εκτιμούν ασύγκριτα περισσότερο.

Οπως το λες. Εφαρμογή της τριγωνομετρίας στο ποδόσφαιρο! Δεν χορταίνεις να την βλέπεις αυτή την ομάδα!

gatti said...

@Γ.Ι.Δ.Α.: "Γιδούλα" μου, το είδαμε το link σε προηγούμενο ποστ!

gatti said...

@fl@neur: To ξέρω ότι στενοχωρήθηκες fl@neur μου, αλλά έτσι πάνε αυτά, τι να κάνουμε! Είναι όντως από άλλο πλανήτη αυτή η ομάδα! Αντε να τον δούμε τον "καπετάνιο". Θα το κουμαντάρει το βαπόρι στην τρικυμία ή θα το φουντάρει; :))))

pensierix said...

Χρειάζονται και προσωπικότητες τύπου Μουρίνιο. Εγώ τον πάω με χίλια γιατί λειτουργεί σαν "ένα βότσαλο στη λίμνη"...Αγενής, εριστικός, αλαζόνας (και πανέξυπνος, παίζει πολύ καλά τον ρόλο του "κακού" που αγαπάς να μισείς). Εχουμε μπουχτίσει από προπονητές, παίκτες που βάζουν την χιλιοπαιγμένη κασέτα με τις κοινότοπες δηλώσεις. "Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά δεν ton φοβόμαστε", "θα δώσουμε το 101% των δυνατοτήτων μας" μπλα μπλα μπλα. Μουρίνιο και πάλι Μουρίνιο!

gatti said...

@pensierix: Δεν διαφωνώ. Ο Μουρίνιο προκαλεί και κάνει έτσι ενδιαφέρον όχι μόνο το παιχνίδι αλλά και το pregame ή το postgame.
Eίναι αυτός που αγαπάς να ...μισείς. Ο Πορτογάλος είναι το ...αλατοπίπερο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Οταν κερδίζει σε πωρώνει. Αλλά η ηδονή που νοιώθεις όταν τον βλέπεις να χάνει είναι "όλα τα λεφτά"!

:)))

fl@neur said...

@gatti
Το πρόβλημα με τη Barca και την Εθνική Ισπανίας, όπως παλιότερα με τον Ajax και την Εθνική Ολλανδίας(κι όταν εννοοώ παλιότερα, αναφέρομαι τέλη 60, μέσα 70), είναι ότι από τη μια χαίρεσαι να τις βλέπεις στο γήπεδο κι από την άλλη στονοχωριέσαι με το αποτέλεσμα, αν είσαι από την άλλη πλευρά.
keep scratching, gatti

4minister said...

@koutavaki

συμφωνώ, όσο πάει σε κάτι φλώρικα Villa Mercedes και συναφή, παραμένει ξενέρωτος ο Γάλλος, παρά τα πιώματα. Αν δεν ακούσει π.χ. Στανίση ή Κωστόπουλο, πως να μεστώσει σαν άντρας ...

Γατί μου, αν δεν μπόρεσες να ξεχωρίσεις τι κρατούσε ο Μουρίνιο στα χέρια του, θέλεις γυαλιά. Μπαρτσελονιώτικο σπέρμα κρατούσε! :p

Για το Γαλάτη, μετά τις δηλώσεις που έκανε για τον αλαζόνα Μουρίνιο, ένα έχω να πω. Η διαρκής παραμονή στην Κουτοφραγκία έχουν ξεπλύνει από μέσα του την πατροπαράδοτη ελληνική στάση, του άντρα του πρόστυχου, του σατράπη, του μοβόρου. Κρίμα!

koutavaki said...

Τι αγγλική περιγραφή και κολοκύθια τούμπανα.Που να το έβλεπες με κινέζικη(!)που το είδα εγώ!Εκεί να σε είχα!Αλλά καλύτερα από Σωτηρακόπουλο!

@squarelogic
Επειδή όντως connex δεν έχουν ούτε οι καφετέριες,που περίμενες να το δεις?Πως και δεν έκανες τα κουμάντα σου?Με εξέπληξες,δεν το περίμενα!

koutavaki said...

Μου διέφυγε το προηγούμενο ποστ,καλά,που έβοσκα?Πολύ καλό αν και μεγαλούτσικο για διαφήμιση.Πάντως πρέπει να παραδεχτείς ότι είμαστε πολύ γλυκά και αφοσιωμένα πλάσματα...Και με αίσθηση δικαίου...Και ποτέ δεν περιαυτολογούμε...

pensierix said...

@ υπουργέ

Φαντάσου δηλαδή να έγραφα πχ ότι στην Ελλάδα έχει καταντήσει αφόρητα "πολιτικά ορθό" να υποστηρίζει κανείς την Μπαρτσελόνα! Θα αμφισβητούσες τον ίδιο μου τον "ανδρισμό"!

:)))))))

Από την κουτσή Μαρία μέχρι τον ΑΡΔ, όλοι κάνουν λες και από τα γεννοφάσκια τους ήταν μπλαουγκράνα και στο δωμάτιό τους είχαν πόστερ του Κρόιφ...

Είπαμε, κι εμείς γουστάρουμε Μπαρτσελόνα, αλλά κι αυτή η υπερβολή είναι ανυπόφορη...Ειδικά οι ΑΡΔ τύπου "είμαι αριστερός, ψαγμένος, υποστηρίζω Μπάρτσα και το βροντοφωνάζω" δεν αντέχονται με τίποτα...Κιτς χειρίστου είδους!