Saturday, December 18, 2010

Bασανιστήριο...


Τελικά, αυτή η ομάδα είναι βαριά άρρωστη ή είναι εντελώς πεθαμένη; Περιμένει κανείς ότι μπορεί να ανακάμψει; Εστω ότι αύριο ο γαύρος χάνει το ματς στη Λάρισα (ναι, καλά...), οπότε η αγωνιστική θα θεωρηθεί ως μη γενόμενη, υπάρχει περίπτωση να καταφέρει ο Παναθηναϊκός να αντιστρέψει το κλίμα και να κυνηγήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα; Αφού σε μια παρακάτω στροφή θα κάνει κι άλλη γκέλα. Και μετά κι άλλη, κι άλλη... Προσωπικά πιστεύω ότι το πρωτάθλημα μας τελείωσε και πάμε φουλ για τα πλέι οφ. Οποιο κι αν είναι το αυριανό αποτέλεσμα. Οποιες κι αν είναι οι μεταγραφές που (δεν) θα γίνουν. Γιατί το πρόβλημα είναι εσωτερικό και όχι αγωνιστικό. Και προφανώς θα συνεχίσει να είναι εσωτερικό και όχι αγωνιστικό, αφού καμία κίνηση δεν γίνεται (και καμία διάθεση δεν υπάρχει) για να αλλάξει αυτή η κατάσταση.




Στα θετικά (τα ποια;).

* Δεν έχει εφημερίδες αύριο και καθώς υπάρχει το δεύτερο μισό της αγωνιστικής οι φυλλάδες της Δευτέρας δεν θα έχουν εμάς πρώτο θέμα.

* Το ντου των "παλικαριών" μας θα φέρει κι άλλες τιμωρίες, οπότε αρκετά από τα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια θα διεξαχθούν χωρίς τη μίρλα και τη μουρμούρα που δίνει πλεονέκτημα στον αντίπαλο.

* Το πήραμε (;) τελικά απόφαση ότι αυτή η χρονιά είναι χαμένη, οπότε θα σταματήσουμε να καρδιοχτυπάμε και να αγωνιούμε σε κάθε αγωνιστική.

Οσο για τα αρνητικά; Από πού θες ν' αρχίσω;



* Από τον Ζεσουάλδο - Das experiment - Φερέιρα που εξακολουθεί να δοκιμάζει σχήματα και πρόσωπα; Αυτή τη φορά ήταν ο Ιωαννίδης αντί Νίνη στο ματς και σε ρόλο ...επιτελικού χαφ. Ο Λέτο στην δεξιά πλευρά, με τον Λάζαρο αριστερά (αντί να παίξουν αριστερά ο Αργεντίνος και στον άξονα ο Χριστοδουλόπουλος), ο Μαρίνος αναντικατάστατος (ψέμματα, αντικαταστάθηκε στο εβδομηντα...τόσο απο τον κοτσιδοφόρο Γκαρσία), ο Κατσουράνης μάλλον σε ρόλο εξαριού, χωρίς να ανεβαίνει, ο Πετρόπουλος στον αγώνα σε μια χρονική στιγμή και με ένα σχήμα που δεν δικαίωνε την επιλογή του προπονητή και ο Γιούρκας αντί του Βύντρα στα δεξιά (αυτό δεν είναι πείραμα, είναι απλά αποτυχημένη επιλογή) να κάνει κάτι σαν σέντρες και να θέλει το μηχανάκι του Μήτρογλου για να επιστρέψει στην άμυνα.



* Από την απόδοση; Ανευρη, άψυχη, άνοιωθη, άχρωμη, άοσμη. Μόλις τέσσερις τελικές; Εντάξει, ο Τζόρβας αυτή τη φορά δεν έφταιγε για το γκολ, Σπυρόπουλος απών, για το Γιούρκα τα είπαμε παραπάνω, ο Λέτο δεν έχει βρει σε καμία περίπτωση ρυθμό (πιστώνεται ωστόσο τη μπαλιά που έφερε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας), ο Νίνης παίζει σαν παλαίμαχος (κοπιράιτ Νιόπλιας), ο Λάζαρος σε ρηχά νερά, ο Μαρίνος άστο καλύτερα και ο φουκαράς ο Σισέ μόνος του σαν την καλαμιά στον κάμπο, να προσπαθεί να πάρει μια μπαλιά. Στο τέλος, "παίζει" να πλακώσει ο ίδιος τους συμπαίκτες του στο ξύλο, προλαβαίνοντας στη γωνία τους οπαδούς που καραδοκούν.

* Αν για τον αγώνα στις Σέρρες, ή γι΄ αυτόν στην Τρίπολη η απορία ήταν το αν θα πρέπει να τιμωρηθεί μια ομάδα που οι οπαδοί της κάνουν επεισόδια εκτός αγωνιστικού χώρου, σήμερα δεν έχουμε το παραμικρό δίλημμα. Τα "καμάρια' μας φρόντισαν να κάνουν τις φασαρίες εντός αγωνιστικού χώρου, εξασφαλίζοντας τη σίγουρη τιμωρία (είπαμε παραπάνω αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, θα μπορέσει η ομάδα να αγωνίζεται χωρίς άγχος, πίεση και γκρίνια, αφού έτσι κι αλλιώς οι οπαδοί μόνο την εντύπωση της "έδρας" δεν προσφέρουν). Μόνο που η τιμωρία αυτή είναι διπλή. Τόσο για την ομάδα όσο και για τους ήσυχους οπαδούς που έχουν σαν μαλάκες πληρώσει το διαρκείας τους (και δεν το κάνουν όλοι από το πλεόνασμά τους) και δεν θα μπορούν να δουν μπάλα. Ποια μπάλα θα μου πεις; "Παίζει" αυτή η τιμωρία να κάνει καλό στην υγεία τους, γιατί κανα εγκεφαλικό δύσκολα θα το γλίτωναν με τέτοιο θέαμα.


* Για άλλη μια φορά η μίρλα (από οπαδούς και ΑΡΔ) θα σέρνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα αφού έρχεται η διακοπή των Χριστουγέννων. Ενδέχεται μάλιστα να γίνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα, αν έρθει καμιά "στραβή" στο κύπελλο...


* Η νίκη του Βόλου έρχεται μία ημέρα μετά το ...Φαρ Ουέστ στη Σούπερ Λίγκα και τα χοντρά λόγια που αντάλλαξαν Πατέρας - Μπέος και αν μη τι άλλο θα έπρεπε το γεγονός αυτό να λειτουργήσει πωρωτικά (σε όλες τις βαθμίδες της ομάδας...) για τον σημερινό αγώνα. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, οπότε επικοινωνιακά ο Αχιλλέας κερδίζει τις εντυπώσεις (πέρα από τους βαθμούς). Σα να λέμε: "Μπροστινός" - "Υπόδικος" 0-1.




Scratch: Πολλή κλωτσιά ο Βόλος...



Scratch 1: Πολλή ταλαιπωρία της μπάλας ο Παναθηναϊκός.


Scratch 2: Σπριντάρει καλά ο γερο-Ζεσουάλδο (στο "ντου" και το κυνήγι των οπαδών).


Scratch 3: Ολοι έτρεχαν να γλυτώσουν και ο Σισέ προχωρούσε ατάραχος προς τη φυσούνα.


Scratch 4: Tελικά, ήταν καλό που έπεσε η τιμωρία για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό; Πόσο περισσότερες πιθανότητες είχαμε να πάρουμε αποτέλεσμα χωρίς τη γκρίνια της εξέδρας;


Scratch 5: "Nτου" στους παίκτες, αντικείμενα στα επίσημα; Πατέρα, πάρε μέτρα γιατί σε λίγο καιρό θα ακούς και το όνομά σου σε σύνθημα και φοβάμαι ότι δεν θα είναι σαν τα προηγούμενα.


Scratch 6: Πρωτάθλημα; Last year. Οχι, δεν με πειράζει ιδιαίτερα η απώλεια. Με πειράζει σίγουρα ο τρόπος και οι χαμένες προσδοκίες που κάποιοι μας τις καλλιέργησαν για να είναι ιδιαίτερα υψηλές φέτος. Δεν θα στενοχωρηθώ όμως κιόλας. Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα πράγματα να μας στενοχωρήσουν. Κι όσοι είναι πρόθυμοι να κάνουν "ντου" στο γήπεδο για να κράξουν ή να την "πέσουν" στους παίκτες, ας κρατήσουν την ενέργειά τους για τους δρόμους και τις πορείες. Γιατί αύριο - μεθαύριο όταν μας εξαθλιώσουν εντελώς δεν θα έχουν ούτε τη διάθεση, αλλά ούτε και τα λεφτά για να πάνε στο γήπεδο και να ασχοληθούν με τη μπάλα...


***



ΤΟ "ΝΤΟΥ"






ΟΙ ΤΑΡΑΓΜΕΝΟΙ



και ο ατάραχος...
(μέσα στην τσαντίλα ο Τζιμπρίλ)

28 comments:

fl@neur said...

@gatti
Αυτός δεν είναι ο Παναθηναϊκός που ξέρουμε και που θέλουμε, αυτός είναι ένας "γάβ-ρος" από πέρσυ με πράσινα, σε απόδοση και νοοτροπία οπαδών και ΑΡΔ. Συμφωνώ απολύτως, αν ο Πατέρας δεν πάρει γρήγορα αποφάσεις και μέτρα, κυρίως όσον αφορά τα "καλόπαιδα", θα χάσει τ' αυγά και τα καλάθια. Είναι κρίμα για τον Σύλλογο και την ιστορία του, τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Καλό κουράγιο!

squarelogic said...

Ανήκει στην σφαίρα της Ψυχιατρικής να διαπιστώσει ποια βαθιά μαζοχιστική διάθεση κάνει όλους εμάς να σπαταλάμε τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου για να δούμε αυτή την άνευρη-άοσμη-ακίνδυνη ομαδούλα!
Τις τελευταίες φορές πηγαίνω στο καφέ σίγουρος οτι θα δω μια απ τα ίδια:με ιντριγκάρει να δω πως θα καταφέρει αυτή ο ομάδα να κάνει υπερομάδα αλλη μια μικρομεσαία ομαδούλα...
Αν ο Φερέιρα είναι "η ευκαιρία του Αντωνίου" όπως είπε ο ίδιος,νομίζω δεν είναι μακριά η μέρα που θα πρέπει να φύγουν και οι 2 τρέχοντας,όπως σημερα...
Δυστυχώς η ομάδα δικαιώνει εκείνους που λένε πως θέλει...10 μεταγραφές!Δεν έχω δει πιο προβλέψιμο κι ακίνδυνο Παναθηναικό!
Το μόνο που έχει να κάνει ο αντίπαλος είναι να κλείσει καλά τον Σισσέ και ξεκινά απ το Χ!

pensierix said...

Εγώ λέω να το ξανασκεφτεί ο πρόεδρος και να φέρει πίσω τον Νιόπλια, όπως έκανε και με τον Αντωνίου. Ξέρει την ομάδα, την "ελληνική πραγματικότητα" και είναι άριστος ψυχολόγος.

;ppppppp

Σε διάστημα ενός χρόνου η ομάδα κατάφερε να περάσει από τα χέρια ενός κανονικότατου προπονητή σε αυτά ενός μαθητευόμενου, να αλλάξει 4 γυμναστές, να παίξει την κολοκυθιά όσον αφορά στην προεδρία αντί να ασχολείται με την ενίσχυση της ομάδας, να έχει επικεφαλής για ένα διάστημα πρώην πρόεδρο κόμματος που αντί για "Παναθηναϊκός" έλεγε "Συνασπισμός", να διαθέτει 2 τεχνικούς διευθυντές, να μην ενισχυθεί εκεί που πραγματικά πονούσε, να, να ,να...

Αν η ομάδα φορούσε κόκκινα, είχε πρόεδρο τον Κόκκαλη και μια παράγκα στο φόρτε της, τώρα θα ήταν ολοζώντανη και θα έπαιρνε το πρωτάθλημα στο χαλαρό. Ε, δεν διαθέτει αυτά τα "αξεσουάρ" κι από τη στιγμή που βίασε την κοινή λογική κι ενήργησε αυτοκαταστροφικά, θερίζει αυτά που έσπειρε: Μια ομάδα για λύπηση, κλινικά νεκρή, με οπαδούς να κυνηγάνε τους παίκτες στο ίδιο γήπεδο που πριν μερικούς μήνες έγινε η φαντασμαγορική φιέστα...

ΥΓ
Αλλού για αλλού ο Φερέιρα, αλλά τα εγκλήματα άλλων δεν θα τα φορτώσω στον Πορτογάλο επειδή με "κούφανε" βάζοντας τον Ιωαννίδη κτλ κτλ... (έχει βέβαια κάνει πολλά "κτλ")

squarelogic said...

Επίσης έχω μια ρηξικέλευθη πρόταση να κάνω:
να κάνει ο Ομπράντοβιτς τον προπονητή και στο ποδόσφαιρο!
Και μόνο που θα τον έβλεπαν τα κωλόπαιδα να γίνεται μελιτζανί καθώς η ώρα περούσε και δεν είχαν κάνει μισή ευκαιρία,θα παίρνανε τα πόδια τους φτερά απ τον φόβο τι θα ακούσουνε μετά...
Ενώ ο "παππούς" ατάραχος...
Εχανε η ομάδα 1-0 απ το Βόλο με΄σα στο ΟΑΚΑ με σουτ 4-9 και δεν κούνησε ούτε βλέφαρο...
Μας υπόσχεται κι αυτός "μετά θάνατον Ζωή"...
Πατέρα,το καλό που σου θέλω,ξυπνήστε και σύ και το μεγαλολαμόγιο,γιατί το "ευχολόγιο" του Τζίγγερ σύντομα θα έχει το όνομά σας!

KANTHAR0S said...

Τελικά δεν κατάφερε ο ΠΑΟ να κόψει βαθμό ή βαθμούς από τον Ολυμπιακό Βόλου.

gatti said...

@fl@neur: Εχουμε αναπτύξει χαρακτηριστικά που δεν διαθέταμε μέχρι τώρα. Αρνητικά χαρακτηριστικά, εννοώ. Και φοβάμαι ότι ακόμα δεν έχουμε πιάσει πάτο. Ισως να υπάρξουν και χειρότερα αν ο Πατέρας δεν πάρει μέτρα όσο γίνεται γρηγορότερα. Δεν θα πω "εγκαίρως" γιατί το τρένο του χρόνου χάθηκε. Αλλά κάτι πρέπει να γίνει σίγουρα, τουλάχιστον για να σταματήσει εδώ η κατρακύλα και να μην πάει παραπέρα.

gatti said...

@squarelogic: Tι να σου κάνει και η Ψυχιατρική; Θα σκίσει τα πτυχία του ο κάθε επιστήμονας με την περίπτωσή μας. Δεν είμαστε μόνο εμείς που σαν μαζόχες παρακολουθούμε κάθε εβδομάδα αυτά τα χάλια. (Και από live streaming μάλιστα γιατί η Νova συνεχίζει το χαβά της και προκειμένου να μας πάρει το 20άρι παραπάνω μάλλον θα χάσει και το 44άρι που παίρνει μέχρι τώρα).

Είναι και οι οπαδοί που πηγαίνουν στο γήπεδο. Τόσο αυτοί που κάνουν το "ντου" στους παίκτες και οι άλλοι που την πέφτουν στην Κάτια (και τρέχει να την σώσει ο Σισέ), όσο και εκείνοι που ζητάνε από τον Καραγκούνη να βάλει τάξη (!) και να ρίξει και μερικές σφαλιάρες (!) αν χρειαστεί. Εχουμε φτάσει στην πλήρη παράνοια εμείς οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Κι εγώ το ξέρω ότι θα δω μία από τα ίδια και όμως επιμένω να βλέπω τα παιχνίδια. Μέχρι πότε δεν ξέρω. Πάντως, αυτή τη φορά δεν ένοιωσα ούτε θυμό, ούτε οργή, ούτε αγανάκτηση. Κάπως έτσι ξεκινάει ο εθισμός. Στην περίπτωσή μας ο εθισμός στην παρακμή.

Δεν θα φύγουν οι δύο, οι τρεις θα φύγουν τρέχοντας, πρέπει να βάλεις και τον Φρέιτας μαζί.

Προσωπικά δεν μπορώ να δεχτώ ότι χρειαζόμαστε 10 μεταγραφές. Με τίποτα δεν το δέχομαι αυτό. Το πρόβλημα δεν είναι αγωνιστικό. Είναι θέμα διάθεσης και ψυχολογίας. Αυτή η ομάδα έχει καταρρεύσει. Και δεν το δέχομαι και για έναν ακόμα λόγο. Καμία ομάδα δεν έχει (δεν μπορεί να έχει) 11 Σισέ-δες. Είναι φύσει αδύνατον. Ολοι χρειάζονται σε μια ομάδα. Και οι σταρ και οι ρολίστες και οι χαμάληδες και οι ρεζέρβες. Πουθενά στον κόσμο δεν είναι όλοι αυτοί της ίδιας δυναμικότητας. Το θέμα είναι να μπορείς να τους συνδυάζεις σωστά και να έχεις μια ισορροπημένη ομάδα. Εμείς δεν έχουμε ούτε το ένα, ούτε το άλλο και δυστυχώς ούτε τον άνθρωπο που θα καταφέρει να βάλει σε τάξη αυτό το συνονθύλευμα.

gatti said...

@pensierix: Eγώ πάλι λέω να το σκεφτεί και να ξαναφέρει τον Τεν Κάτε. Θα είναι τέτοιο το σοκ για τους παίκτες (και τους ΑΡΔ, βέβαια) που θα ξεχάσουν μεμιάς τα ψυχολογικά τους και θα γίνουν περδίκια. Και όσο από απόδοση; Μοτεράκια θα βάλουν στα πόδια. "Ο σώζων εαυτόν σωθήτω" θα γίνει το έργο. Ποιος θα τολμήσει να υστερήσει; :ppp

Πόσο δίκιο έχεις! Ο γαύρος με τα ψέμματα τα έπαιρνε τα πρωταθλήματα, ακόμα κι αν ήταν ψόφιος. Και εμείς μέσα σε δύο χρόνια πισωγυρίσαμε σε εποχές που είχαμε πιστέψει ότι δεν θα ξαναζήσουμε.

Τελικά, με την απορία θα μείνω: Κατάφερε ο Τζίγγερ μέσα σε 3 μήνες να καταστρέψει ό,τι καλό είχε δημιουργηθεί ή μήπως τελικά αυτό που πιστέψαμε ότι δημιουργήθηκε, υπήρχε μόνο στη φαντασία μας, επειδή πήραμε ένα νταμπλ σε μια σεζόν που ο γαύρος ήταν χώμα;

ΥΓ. Ασε βρε Γαλάτη να ασχοληθούμε λιγάκι με τον Φερέιρα. Τι θέλεις να πούμε; Πάλι για τα "εγκλήματα του καλοκαιριού"; Το έχουμε εξαντλήσει αυτό το θέμα. Ο Φερέιρα είναι "νέο αίμα" (σε γέρικο κορμί), οπότε υπάρχει "υλικό"! ;-)

(Δεν το κάνω γι΄ αυτό, εννοείται, έχει μερίδιο από την πίτα της ευθύνης, αν και μεγαλύτερο έχουν oι φωστήρες που τον έφεραν).

gatti said...

@squarelogic: Πες το ψέμματα! Οσο περισσότερο μελιτζανίς θα γίνεται ο Ζοτς, τόσο περισσότερο θα τρέχουν οι παίκτες.

Ο παπούς είναι ατάραχος γιατί το παίζει Νέστορας, ο σοφός βασιλιάς της Πύλου.

Θέλουν να ξυπνήσουν ο Πατέρας με τον Βγενό; Εκεί είναι το θέμα. Περιμένουν κάτι; Δεν εξηγείται αυτή η αδράνεια. Πραγματικά δεν εξηγείται.

Πάντως συμφωνώ (και το έγραψα κιόλας) πως ο καιρός που θα τα ακούσει ο Φάδερ πλησιάζει αν δεν κάνει κάτι...

gatti said...

@KANTHAR0S: Oπως ακριβώς το λες. Δεν καταφέραμε να κόψουμε βαθμούς από τον Ολυμπιακό Βόλου...

gatti said...

@squarelogic (again): Nα διευκρινίσω πως εσύ έκανες απλά λόγο για τους οπαδούς που μιλάνε για 10 μεταγραφές. Αλλά οι περισσότεροι από τους οπαδούς που μιλάνε γι΄ αυτές τις μεταγραφές έχουν την απαίτηση αυτές να είναι του διαμετρήματος Σισέ. Γι΄ αυτό έκανα τη συγκεκριμένη αναφορά.

The Bgt said...

Σαν πολυ σιγουρα δε τα εχετε τα Πλευ οφ?? :D

Παιδια το πα και το ξαναλεω:
ΓΑΥΡΟΠΟΙΗΘΗΚΑΜΕ για να παρουμε το πρωταθλημα περυσι. Μονο που
α) γαυροι δεν ειμαστε
β) δεν εχουμε την παραγκοαβαντα να να μας προστατευει οπως το γαυρο
γ) η ιδιοκτησια/διοικηση μας, παιζει να ειναι χειροτερη κι απο του Φιλιππιδη.

Κι οσο δε ξεγαυροποιομαστε τοσο θα τρωμε τα μουτρα μας.

Για μενα ο Πατερας εχει αποτυχει ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ. ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΟΜΩΣ.
θα πρεπει να φυγει χθες.
Ας κανουν προεδρο τον Τεν Κατε (αχαχαχαχαχαχα!)
Δηλαδη με το συμπαθειο, ο Κωνσταντοπουλος ΠΟΣΟ χειροτερος θα ταν?
Εκτος κι αν θεωρειται επιτυχια το να χαριεντιζεται με τον αλλο τον λαλακα το φιλο του στα συμβουλια της Λιγκας.
Τελικα το "δειξε μου το φιλο σου να σου πω ποιος εισαι" ταιριαζει απολυτα στην περιπτωση μας.

Εγω συμφωνω με τον Καρπετ, ο Φερειρα πρεπει να ειναι ολομοναχος, Αντωνιου και Φρειτας δεν τον βοηθουν σε τιποτε.
Τι να κανει κι ο ανθρωπος, ειναι σαν να δινει φιλικα για να μαθει τους παικτες τους.

Ας φερουν τον Γκμοχ τεχνικο δ/ντη ουτως ή αλλως απο τον DUMB και τον DUMBER καλυτερος θα ναι.
Μωρε απο τους αυτους τους δυο αχρηστους μεχρι και γω καλυτερη ειμαι.

α,και να μην ξεχναμε να λεμε ευχαριστω στους κοντους για τα καλοκαιρινα μας κατορθωματα.

στο ονομα της πολυμετοχικης κοντρας των παναθηναϊκων(?) "εγω" στο τελος να δειτε που θα λησμονουμε το παναχρηστο Σωφερ..

Χριστουλη μου!

pensierix said...

Καλά, αν αρχίσουμε να κάνουμε κρίσεις για το ρόστερ αυτή τη στιγμή, όχι 10 αλλά 20 μεταγραφές χρειαζόμαστε...Ας τα αφήσουμε αυτά στους γραφικούς "θέλω 11 Σισέδες γιατί είμαι απαιτητικός", στους υστερικούς "ο Νίνης άχρηστος, ο Σισέ κουτσάλογο και ο Γκοβού μπεκροκανάτα" και στους ψυχανώμαλους "αχ πόσο δικαιωμένος αισθάνομαι και πόσο με γουστάρω επειδή τα έλεγα εγώ μπλα μπλα μπλα".

Φέρε, κύριε Πατέρα, έναν μάγκα γενικό διευθυντή-κυβερνήτη της Παιανίας να κόβει κώλους και να διδάξει επαγγελματισμό (ο ΧΤΚ θα ήταν ιδανικός) , φέρε έναν προπονητή με κοχόνες και ιδέες, φέρε 4 παίκτες στις θέσεις που πονάμε, που θα ανεβάσουν την ομάδα επίπεδο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι και πανάκριβοι (απαραίτητη προϋπόθεση να έχεις τμήμα σκάουτ με @@, που θα σου φέρει με τα ίδια λεφτά τον Μιραλάς πχ και όχι τον Κλέιτον) και μαζί με τους αξιόλογους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ φτιάξε μια καλή ομάδα που θα παίζει αξιοπρεπές ποδόσφαιρο.

Ο μπασκετικός ΠΑΟ έχει φάει ουκ ολίγες φορές τα μούτρα του, έχει φάει ηχηρότατες σφαλιάρες, έχει φέρει παίκτες που δεν τράβηξαν αν και ακριβοπληρώθηκαν και είναι κάτι το απολύτως φυσιολογικό γιατί αυτά έχει ο αθλητισμός. Εκεί όμως βλέπεις σχέδιο, επαγγελματισμό, σοβαρότητα...

ΠΑΝΟΣ said...

Χαρίζονται δύο διαρκείας, θύρας 9. Πληροφορίες, Ιπποκράτειο, τμήμα εντατικής.

squarelogic said...

Ωραίο,Πάνο!
-)))

koutavaki said...

@squarelogic
Αυτό με το Ζοτς το είχα πει από πέρυσι.Μήπως είναι η μόνη λύση?
@ the bgt
Ο Κωνσταντόπουλος νομίζω θα ήταν πολύυυυυ χειρότερος.Πιστεύω αν τα πράγματα είχαν μείνει όπως ακριβώς ήταν στη φιέστα,άλλα θα βλέπαμε...
@ gatti
Μου αρέσει που κάνεις και αναλύσεις!Είσαι κι εσύ μαζόχα ε?Νομίζω αν σχολίαζες τα μπουκέτα στο Χατζηδάκη πιο ωραία συζήτηση θα κάναμε...
@ all
Καλές γιορτές παιδιά(όσο καλές μπορεί να είναι χωρίς φράγκο δηλαδή).Να είμαστε καλά!

mahler76 said...

"οι φυλλάδες της Δευτέρας δεν θα έχουν εμάς πρώτο θέμα"

Νομίζεις.

Rizobreaker said...

Αυτή η ομάδα με τα πράσινα εδώ και καιρό δεν είναι Παναθηναϊκός αλλά ΠΑΛΑΙΜΑΧΙΑΚΟΣ! Όσο κι αν με πονάει που το λέω, δε βλέπω καμιά διαφορά στον "τρόπο" παιχνιδιού αυτής της "ομάδας" αν τη συγκρίνω με την ομάδα των παλαίμαχων του χωριού μου... Μην πω ότι οι χωριανοί μου παίζουν και λίγο μπαλίτσα σε σχέση με το πράσινο ναυάγιο...
Συγκεκριμένα για το χτεσινό ματς ο Φερέιρα έχει τεράστια ευθύνη, αλλά δεν έχω καμία όρεξη να αναλύσω την κατάσταση και να αποδώσω ευθύνες. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο "κατόρθωμα" αυτού του Παναθηναϊκού. Ότι έφτασε εμάς τους οπαδούς του στο σημείο να μην θέλουμε καν να μιλάμε για αυτό το χάλι...

mahler76 said...

και μιας βλέπω τα πέρι αποχώρησης που σκέφτεται ο Πατέρας, να πώ το εξής. Όταν έβριζαν τον Τζίγκερ τοσο καιρό ο ίδιος όχι μόνο δεν έκανε κάτι για να σταματήσει αυτό αλλά έλεγε πως αν εμένα με έβριζαν έτσι θα έφευγα. Καλά να πάθει τώρα. Κάτι μου λέει πάντως πως οι 2 σωτήρες θα την κάνουν σύντομα από την ομάδα.

squarelogic said...

Το δυσάρεστο είναι οτι όσοι νομίζουν πως το "ντου" το έκαναν 50-100 "ανεγκέφαλοι" σφάλλουν οικτρά.
Στο καφέ που μαζοχιστικά πάλι πήγα να δω τη νέα εποποία ήταν πολλοί εκείνοι που φώναζαν απ το 70' 'τώρα θα φάτε το ξέλο που σας αξίζει"...Και δεν ήταν 18χρονα-20χρονα...Πολλοί Παναθηναικοί,φίλαθλοι κατά κανόνα κυριλλέ και όχι παρορμητικοί,είναι τόσο αγανακτισμένοι απ την αγωνιστική αδιαφορία των ακριβοπληρωμένων παικτών,και μάλιστα σε καιρούς που τα γλίσχρα τα εισοδήματα των ίδιων υφίστανται βίαιες περικοπές,που απαιτούν τιμωρία με την αρχέγονη τακτική της χειροδικίας...
Νομίζω οτι το φαινόμενο εντάσσεται στα πλαίσια της γενικότερης κατάστασης της ελλην.κοινωνίας ως χύτρα έτοιμη να σκάσει!

gatti said...

@The Bgt: Kαθόλου σίγουρα δεν τα έχουμε τα πλέι οφ! Απλά είπα να μην πέσουμε κατευθείαν στα σκληρά στο συγκεκριμένο ποστ! :ppp

Oτι γαυροποιηθήκαμε πέρσι είναι γεγονός. Προσωπικά πίστευα ότι θα καταφέρουμε να μη μας μείνει κουσούρι, αλλά μάλλον έκανα λάθος. Γιατί συνεχίζουμε και φέτος στο ίδιο μοτίβο. "Πρωτάθλημα - λέει - πώρωση και αυτοσκοπός". Πλάκα κάνουμε;

Ο Πατέρας μάλλον πάει να σου κάνει το χατίρι και να φύγει. Δεν ξέρω αν τελικά θα γίνει, αλλά προς τα εκεί πάει το πράγμα. Δεν ξέρω δε, κατά πόσο το ζήτημα είναι ότι θα φύγει ο Πατέρας ή ότι θα μας κουνήσει μαντίλι ο Βγενό.

Τελικά ο Βγενό έχει λεφτά; Κι αν έχει, σκοπεύει να τα βάλει; Ξέρει κανείς; (Πού να ξέρει θα μου πεις...).

Αυτοί που έπρεπε να φύγουν χθες ήταν οι Αντωνίου και Φρέιτας.

Από αυτούς τους δύο εσύ είσαι ΣΙΓΟΥΡΑ καλύτερη! :))))

Το φαντάζεσαι να αναπολούμε τον ραλίστα; Κι εγώ τον ίδιο φόβο έχω...

Και οι κοντοί και οι ψηλοί και οι χοντροί και οι αδύνατοι, όλοι οι πολυμετοχικοί είχαν το μερίδιό τους για τα καλοκαιρινά κατορθώματα. Δυστυχώς... Το θέμα είναι να καταφέρουμε να σώσουμε ό,τι σώζεται. Γιατί εκεί φτάσαμε. Να προσπαθούμε να σώσουμε πράγματα σε μια σεζόν που όλοι μιλούσαμε για εκτόξευση. Κούνια που μας κούναγε...

gatti said...

@pensierix: Aυτό είναι το θέμα Γαλάτη μου. Οτι στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό δεν υπάρχει ούτε σχέδιο, ούτε επαγγελματισμός, ούτε σοβαρότητα. Βέβαια, όπως έχουμε ξαναπεί οι αντιβιωτικοί έφαγαν τις σφαλιάρες τους και έμαθαν. Οι ποδοσφαιρικοί δεν μαθαίνουν από τα λάθη τους. Αυτή είναι η διαφορά.

Και βέβαια στο ποδόσφαιρο λαλούν και πολλοί κοκόροι. Εδώ με τον πατέρα μου συζητάω για τον Παναθηναϊκό και εκπλήσσομαι για το πόσο διαστρεβλωμένα γνωρίζει την κατάσταση. Κάθε φορά του κάνω ...σεμινάρια και κάθε φορά οι εφημερίδες που διαβάζει, χαλάνε ό,τι έφτιαξα. Γιατί βέβαια πιστεύει αυτά που διαβάζει, αφού τα γράφουν άνθρωποι με κύρος που τους εμπιστεύεται.

Οσο όμως επηρεάζονται οι οπαδοί άλλο τόσο επηρεάζονται και οι διοικούντες. Βάλε τώρα και ότι ο καθένας (εντάξει, ας μη γενικεύω, αλλά οι περισσότεροι τουλάχιστον) απ΄ αυτούς που έχει βήμα στα ΜΜΕ γράφει τα πράγματα που εξυπηρετούν τον φίλο του, τον κολλητό του, τον ποδοσφαιριστή που του δίνει τις ειδήσεις και φυσικά τον εργοδότη του για να καταλάβεις ότι πολύ δύσκολα θα παρθούν οι σωστές αποφάσεις για την ομάδα, είτε σε επίπεδο τεχνικών διευθυντών, είτε σε επίπεδο προπονητών, ακόμα και ποδοσφαιριστών.

gatti said...

@ΠΑΝΟΣ: Πικρό αλλά καλό! :)))))

gatti said...

@koutavaki: E, είναι γνωστό ότι μου αρέσει να μαζοχίζομαι. Δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα. Συμφωνώ πως τα μπουκέτα στον Χατζηδάκη θα ήταν καλύτερο θέμα συζήτησης. Αν και οσονούπω θα πέσουν μπουκέτα και στον Παναθηναϊκό, οπότε θα έχουμε θέμα να συζητάμε για μέρες.

Καλές γιορτές καλή μου, το ξέρω ότι θα είναι οι καλύτερες για σένα αφού έχεις πια τον μπέμπη σου. Για τα φράγκα μην ανησυχείς, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε...

Υγεία να έχουμε! :))

gatti said...

@mahler76: E, νόμιζα η ταλαίπωρη ότι θα αποθεώνουν την μπαλάρα του θρήνου στη Λάρσα. Και ότι θα παίρναμε σειρά τις επόμενες μέρες με τις αναλύσεις για το "τις πταίει". Πού να φανταστώ ότι θα κάνει ρελάνς ο Φάδερ;

Κι εγώ στην πόρτα εξόδου τους βλέπω και τους δύο, δυστυχώς...

gatti said...

@Rizobreaker: Αυτή η ομάδα απλά δεν βλέπεται Rizo μου. Το καλύτερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να σταματήσουμε να την παρακολουθούμε. Αμα θέλουμε να ...μαυρίσει η ψυχή μας, υπάρχουν σοβαρότερα ζητήματα που μπορούν να το επιτύχουν και αφορούν την καθημερινότητά μας. Δεν μας χρειάζεται και η ομάδα από πάνω.

gatti said...

@squarelogic: To ξύλο θα πέσει, είναι και της ...μόδας αυτό τον καιρό. Αυτό που δεν μπορώ ακόμα να προβλέψω είναι ποιος θα το φάει. Παίκτης; Παράγοντας; Τεχνικός διευθυντής; "Πράσινος" ΑΡΔ; "Επώνυμος οπαδός;".

Μπορώ όμως να προβλέψω - με ακρίβεια, θαρρώ - ποιος ΔΕΝ πρόκειται να το φάει: Ο Τζίγγερ!

bhoy said...
This comment has been removed by the author.