Monday, December 20, 2010

Λεφτά (ΔΕΝ) υπάρχουν


Πώς είπατε; Τζίγγερ πούλα; Σε ποιον; Σ΄ αυτόν που την κάνει με ελαφρά; Βρε λες να αρχίσουμε να παρακαλάμε τον ραλίστα να κρατήσει την ομάδα; Ωρα είναι να το δούμε κι αυτό.

Πώς το είπε το άλλο ο Παπανδρέου; Λεφτά υπάρχουν; Οσο υπήρχαν λεφτά για την Ελλάδα, άλλo τόσo υπάρχουν για τον Παναθηναϊκό.

Και να που επιβεβαιώνονται αυτοί που όσο έβλεπαν τον Βγενό να σιωπά υποστήριζαν πως θα βρει κάποια αφορμή για να την κάνει "λος πούλος". Οχι κορόιδο είναι να κάτσει να καλύψει το καλοκαίρι το άνοιγμα της ομάδας με το πρωτάθλημα να έχει κάνει ήδη φτερά.

Μια απορία έχω πάντως. Ποιος του έριξε λάσπη; Ποιος πέταξε κακίες; Αφού τον τελευταίο καιρό υπήρχε μορατόριουμ. Αλλά όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει. Θα μου πεις ότι ο Βγενόπουλος τη μία λέει έτσι την άλλη αλλιώς.

Προσωπικά πάντως βλέπω να μην αλλάζει αυτή τη φορά γνώμη και ο λόγος είναι απλός. Υπάρχει κρίση και αφού υπάρχει κρίση οικονομική δεν υπάρχουν και λεφτά για "πέταμα".

Οπως επίσης βλέπω, ότι η φράση "Το σκηνικό για «ενότητα» και «συσπείρωση» που ξαναστήθηκε δεν με αφορά πλέον" μπορεί και να σημαίνει ότι το μέτωπο Βγενό - Πατέρα δεν είναι πια τόσο αρραγές σε αντίθεση με ό,τι πιστεύαμε χθες μετά την ανακοίνωση Πατέρα.

Το θέμα είναι ότι μπροστά φαίνεται αδιέξοδο και αν δεν δεχτεί κανείς από τους πολυμετοχικούς να κάνει τον μεσία (και τους Γιαννακόπουλους "χλωμούς" τους βλέπω από πλευράς διάθεσης - ενδεχομένως και χρημάτων - και τον Τζίγγερ απρόθυμο να παραμείνει) και κάποιος άλλος να εμφανίζεται στο προσκήνιο, η ομάδα μάλλον βγαίνει στο ...κλαρί.

"Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο, μαγαζί γωνία (;)".


Βρε λες να έχουμε την τύχη της ΑΕΚ; Να μπούμε κι εμείς στο άρθρο 44;


Scratch: Γεια σου ρε Βγενό που "πλήρωσες" το δικαίωμα να μη δίνεις εξηγήσεις...


Scratch 1: Kύριε Τσίκερ (sic) ξανασκεφτείτε το plz, μη μας αφήσετε! "Κρατήστε μας, κρατήστε μας, τις ύβρεις συγχωρήστε μας"!


Scratch 2: Ε, ρε γλέντια!


26 comments:

Crazy Tourists said...

Τους βαρέθηκα, πραγματικά, για να μην πω τίποτα χειρότερο...
Τόσο καιρό προσπαθούν να μας πείσουν ότι αγαπάνε την ομάδα (παίχτες και διοίκηση) αλλά τα φράγκα και ο "στρατός" τους ενδιαφέρει...
Και όσο βλέπω τα παιδιά του βόλευ απλήρωτα τόσους μήνες να σκίζονται πραγματικά για τη φανέλα τόσο εκνευρίζομαι με τους της ΠΑΕ που παίζουν λες και είναι δημόσιοι υπάλληλοι...
ΝΑ φύγουν όλοι, να παίζουμε με τους νέους, τουλάχιστον να βλέπουμε λίγο πάθος και λίγη μπάλα...

Τρελοτουρίστρια

squarelogic said...

Νάτα αυτά που φοβόμουν...
Αυτό που κέρδισε ο κ.Βγενόπουλος με τα συνεχή "μετέχω/φεύγω" είναι η απόλυτη ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, είναι η εδραίωση της πεποίθησης(ήδη υπήρχε σε πολλούς..)οτι είναι ένας αδίστακτος τυχοδιώκτης στον οποίον δεν μπορείς να εμπιστευτείς οτι ΔΕΝ σου περισσεύει...
Αν λοιπόν μεγέθη όπως Βγενόπουλος-Πατερας-Βαρδινογιάννης-Γιαννακόπουλοι πλήττονται τόοοσο πολύ απ την κρίση που έχει γονατίσει όλους τους "μικρούς',ώστε να αφήσουν τον Παναθηναικό 'της καρδιάς τους" να διαλυθεί,την στιγμή που απέναντι,ένα μικρότερο όνομα,ο γαυρο Μαρινάκης,μέσα σ΄'ένα μήνα έσκασε 70 μύρια και πήρε τον ΟΣΦΠ...και τα δικά τους σώβρακα(!),
ας το διαλύσουν το μαγαζί.
Προσωπικά πάντως,κάτι λεφτουδάκια που είχα στην ΜΑΡΦΙΝ θα φύγουν,Τετάρτη,πρώί-πρωί!
Το ίδιο παρακινώ και κάθε Παναθηναικό που έχει οικονομικά παρε-δώσε με τον Μπενόπουλο-Βγενόπουλο.

seaconfused said...

Αχ όταν έλεγα ότι φαίνεται λαμόγιο και ότι δεν του έχω εμπιστοσύνη όταν εμφανίστηκε με βρίζανε φίλοι. Τώρα τα λουζόμαστε όλοι μαζί!!!!
Βοήθειά μας!
Πες τα βρε τρελοτουρίστρια, πες τα.

gatti said...

@Crazy Tourists: Μας κούρασαν είναι γεγονός. ΚΑΙ η διοίκηση ΚΑΙ οι παίκτες. Πάντως το αγωνιστικό μάλλον περνάει σε δεύτερη μοίρα, γιατί αυτά που θα ζήσουμε στο διοικητικό θα απαιτήσουν όλη την ενέργεια και την - όποια - αντοχή μας έχει απομείνει...

gatti said...

@squarelogic: Δεν ξέρω αν ο Βγενόπουλος είναι τυχοδιώκτης όπως λες. Πιθανότερο θεωρώ ότι είχε καλές προθέσεις, αλλά δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να "σηκώσει" όλο το οικονομικό βάρος που απαιτεί μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό και έψαχνε τόσο καιρό για "συμπαίκτες" που όμως δεν τους βρήκε λόγω της κρίσης.

Κι έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει κάθε άλλο παρά ηρωικά (αν νομίζει ο ίδιος ότι είναι ηρωική η έξοδος επειδή "έχει πληρώσει το δικαίωμα να μην δίνει εξηγήσεις με 20 μύρια ευρώπουλα" και μπλα μπλα μπλα) είναι γελασμένος.

Η ουσία είναι πως βρισκόμαστε μπροστά σε αδιέξοδο, αφού ούτε ο Τζίγγερ θέλει να κρατήσει την ομάδα, ούτε οι Γιανακόπουλοι δείχνουν προθυμία (έχουν πληγεί κι αυτοί με το θέμα των φαρμάκων λόγω της κρίσης), ούτε κάποιος άλλος πρόθυμος βρίσκεται να παραστήσει το Μεσία.

Και βέβαια οσονούπω θα αρχίσει και το "ξεπούλημα" των ακριβών συμβολαίων. Οσο για μεταγραφές; Θα βλέπουμε παίκτες τύπου Ραγκουέλ και θα τους θεωρούμε παιχταράδες!

Και ο Μαρινάκης μη νομίζεις ότι είναι τόσο large όσο θέλει να δείχνει. Γι΄ αυτό άλλωστε έχει κινήσει γη και ουρανό σε όλα τα επίπεδα, για να πάρει το φετινό πρωτάθλημα που σημαίνει 20+ μύρια από το Τσάμπιονς Λιγκ. Διαφορετικά του χρόνου θα κατέρρεε κι αυτός αν έπρεπε να ενισχύσει την ομάδα και να την "τρέξει" χωρίς τη σιγουριά των χρημάτων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γενικά καμία ομάδα όταν μιλάμε για τέτοιου επιπέδου μεγέθη δεν μπορεί να την "αντέξει" ένας μόνο άνθρωπος αυτή την εποχή. Και τον Μαρινάκη άλλωστε "κορόιδο" τον έπιασε ο θείος που την είχε "ανθιστεί" του δουλειά πολύ γρηγορότερα.

Εγώ δεν έχω λεφτά πουθενά, οπότε δεν έχω τέτοιες αγωνίες! :))))

gatti said...

@confused: Λαμόγιο δεν ξέρω αν είναι, οπότε δεν μπορώ και να
υποστηρίξω κάτι τέτοιο. Τις πράξεις του μπορώ να κρίνω όχι τον χαρακτήρα του, αφού δεν τον γνωρίζω. Αλλά ότι μας έκανε την καρδιά περιβόλι, είναι γεγονός.

Αυτός κι αν ήταν χριστουγεννιάτικος μποναμάς!
:-\

island said...

Βάσιμες πληροφορίες λένε πως ο μεγιστάνας από την Αμερική (δεν θυμάμαι πως τον λένε που είχε ανακατευτεί με την ΑΕΚ) μπέρδεψε τα ελληνικά του και ενώ ήθελε να πει πως είναι ΠΑΟ από μικρό παιδί είχε πει ΑΕΚ. Συνεπώς, αφού πήγε σε φροντιστήριο ελληνικών κατάλαβε το λάθος του και πήρε τηλέφωνο τον Βγενόπουλο λέγοντάς του πως έχει αποδείξεις σε ασφαλιστική 3 τρις ευρώ, μην παρατήσει το καράβι ο Βγενό. Να γίνουμε 24 Αμπράμοβιτς και 3 Λάτσηδες κόμμα 1,5 Βαρδηνογιάννης.

Πολλά λεφτά γατάκι. Πλέον αμφιβάλλω ότι έχουν βάλει έστω και μία δραχμή ως τώρα. Γιατί όπου ακούω πολλά εκατομύρια πολλές χρεώσεις σε τράπεζες βλέπω εγώ. Και θα σκάσει κανένα μπουγιουρντί σε τράπεζες με δάνεις και τα ρέστα και θα τρέχουμε να βρούμε μεγιστάνες.

Ο Βγενόπουλος αρχικά με είχε πείσει πως θα καταφέρει τελικά να πάρει το καράβι και άντε με τα λεφτά των Αράβων θα τα κουτσοβολεύαμε. Όχι για 3 Πιζάρο που έλεγε ο μακαρίτης αλλά έστω για έναν Κλέιτον που μας έκανε δώρο. Αλλά τον τελευταίο χρόνο δείχνει πως οι σκέψεις του ήταν αλλού φυσικά.

Απλές σκέψεις. Πριν λίγους μήνες, λίγους πριν την ηρωική συνέννοση του Σεπτεμβρίου είχα ακουστεί η εξαγορά της Πειραιώς από την Μαρφίν. Ποιός είναι στην μία και ποιός στην άλλη νομίζω το ξέρεις.

Μήπως αυτό το ντιλ χάλασε τελικά;

Τώρα λοιπόν τί; Θα παρακαλάμε τον Τζίγκερ να χώνει κάθε χρόνο αυτά που έχωνε; Γιατί στην τελική είναι ο μόνος που έχωνε όσα έχωνε για 30 χρόνια. Όλοι οι άλλοι απλά περαστικοί. Κάποιοι και λαμόγια.

Από σήμερα ξεκινάνε οι ομορφιές γατάκι. Ζητείται 1 από τους 3 Αμπράμοβιτς!!!!

gatti said...

@island: Λες να είχε μπερδέψει τα ονόματα ο Μπομπ λόγω μέτριας γνώσης των ελληνικών; Τι να πω...

Ανεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα μου κάνει εμένα η δουλειά. Πάντως από την στιγμή που έφυγαν οι Αραβες, είναι φανερό ότι έχει οικονομική δυσχέρεια ο Βγενό. Mάλλον χάλασε η δουλειά με την Πειραιώς, είχε προβλήματα η συγχώνευση Ολυμπιακής και Aegean, σφίξανε και τα γάλατα γενικά, οπότε πού να βρεθεί ο μπερντές;

Δεν ξέρω, αλλά ώρες - ώρες ο Βγενό μου θύμιζε τον ...λαγό που τρέχει μπροστά στις κούρσες για να τραβήξει τους αθλητές να κάνουν καλούς χρόνους. Μόνο που δυσκολεύομαι να δω για ποιον έτρεχε ρε γαμώτο. Γιατί κοιτάζω, ξανακοιτάζω, αλλά δεν βλέπω κανέναν να έρχεται! (και μη μου πεις πως εσύ βλέπεις κάποιον. Τον Γιαννακόπουλο, ας πούμε! :p).

ΦΥΣΙΚΑ και θα παρακαλάμε τον Τζίγγερ να χώνει αυτά που έχωνε. Αλλά μάλλον ο ...Μαριάννας γιος δεν έχει πια τη διάθεση. Και ξέρεις κάτι; Δεν τον αδικώ καθόλου!

pensierix said...

Αν και πολύ αμφιβάλλω ότι θα κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση (μπορεί βέβαια οι συνθήκες να μας αναγκάσουν), θα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία αυτή η διοικητική κρίση για να πάψουμε να ζητάμε τον πρόεδρα με το μεγάλο πορτοφόλι που θα γ@#$%ει και θα δέρνει και που θα κάνει μια μεταγραφάρα για να τρέχουμε στα αεροδρόμια...Δεν είναι κακό, εν μέσω οικονομικής κρίσης, να μάθουμε να ζητάμε πρωτίστως σχέδιο, οργάνωση, φρέσκιες ιδέες, λίγη ρομαντική διάθεση...

gatti said...

@island: Nα διευκρινίσω γιατί μπορεί να μην έγινε αντιληπτό. Το "...Μαριάνας γιος" το γράφω με ειρωνική διάθεση για αυτούς που ανήρτησαν το συγκεκριμένο πανό και όχι για τον Τζίγγερ.

Ανέκαθεν διαφωνούσα με χαρακτηρισμούς που αφορούν συγγενείς αυτών που μας ενοχλούν...

gatti said...

@pensierix: Aυτό θα αναγκαζόμασταν να το κάνουμε έτσι κι αλλιώς Γαλάτη μου. Γιατί και η ίδια η ΦΙΦΑ απαιτεί πια εξορθολογισμό εσόδων - εξόδων, ενώ το ποδόσφαιρο δεν προσφέρεται πλέον εδώ και καιρό για "ξέπλυμα" χρήματος.

Το ζήτημα είναι ότι τώρα θα αναγκαστούμε να το κάνουμε βίαια και χωρίς προηγουμένως να έχουμε προετομαστεί γι΄ αυτό...

pensierix said...

Τελικά, αν κρίνω από τις δηλώσεις Πατέρα, λεφτά όντως υπάρχουν (20 μύρια) αλλά οι κακοί οπαδοί που κάνουν επεισόδια επηρέασαν σε τέτοιο βαθμό τον ψυχισμό των λεφτάδων που δεν θέλουν πλέον να έχουν σχέση με την ομάδα...Τα 20 μύρια ας τα διαχειριστεί κανένας άλλος, ρε αδερφέ...

ΥΓ
Πολύ λίγος και ο Φάδερ...Κάθε φορά που έβλεπε νερά στο κατάστρωμα, την έκανε με ελαφρά ο "καπετάνιος των ονείρων μας"...

gatti said...

@pensierix: Αυτά τα λεφτά είναι για να "τρέξει" η ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν χωρίς πρόβλημα (πάλι καλά). Δεν είναι ούτε για να καλυφθεί μέρος του ανοίγματος, αλλά ούτε και για μεταγραφές. Κι αν το πρώτο δεν αφορά άμεσα τον Πατέρα (και εν πάση περιπτώσει δεν αφορά μόνο τον ίδιο), σίγουρα τον αφορά άμεσα το δεύτερο, αφού μεταγραφική ενίσχυση χρειάζεται οπωσδήποτε η ομάδα, το Γενάρη, είτε φτιάξει είτε όχι η ...ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.

Ολοι φταίνε Γαλάτη μου. Ολοι ανεξαιρέτως. Με διαφορετικό μερίδιο ευθύνης ο καθένας βεβαίως...

pensierix said...

Mα ειρωνικά το γράφω, gatti μου...Αν άκουγε κανείς εξωγήινος τον Πατέρα, θα νόμιζε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ότι δεν υπάρχει μια τρύπα που πρέπει ο νέος ιδιοκτήτης να καλύψει χωρίς κατά 99,9% το 20ρικο από το Τσου Λου και το μόνο πρόβλημα είναι οι κακοί οπαδοί που έπληξαν τον ψυχισμό των μετόχων...

Η πραγματικότητα είναι ότι όλοι θα την κάνουν σιγα-σιγά με ελαφρά διότι δεν έχουν τη διάθεση ή δεν μπορούν να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη...

gatti said...

@pensierix: Πριν λίγο βγήκε ο Νικολοτζόν και είπε ότι μπορεί να διατεθεί ΚΑΙ για τις μεταγραφές ένα μέρος του συγκεκριμένου ποσού και βρήκε βέβαια την ευκαιρία να τονίσει πως η διοίκηση είναι η μόνη στην Ελλάδα που έχει εξοφλήσει μέχρι δεκάρας τους παίκτες και αφήνει τον Παναθηναϊκό με όλες τις υποχρεώσεις του τακτοποιημένες. Βέβαια την καλοκαιρινή διοίκηση εννοούσε ο ίδιος, αλλά το άφησε να πλανάται αόριστα στον αέρα.

Λες και αμφισβήτησε ποτέ κανείς την οικονομική διαχείριση του Τζίγγερ. Αν κάτι αναγνωρίζαμε ανέκαθεν στους Βαρδινογιάννηδες
ήταν ότι όσα χρόνια είχαν τον Παναθηναϊκό ουδέποτε δημιουργήθηκαν προβλήματα σε οικονομικό επίπεδο. (Κι αν δημιουργήθηκαν τώρα, μάλλον στις αστοχίες του Αντωνίου οφείλονται).
Αλλού ήταν το πρόβλημα με την οικογένεια, δεν ήταν στις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Βγήκαν και τα Γκοτζαλάκια όλο χαρά. "Δικαιωθήκαμε", "τα λέγαμε εδώ και τρία χρόνια".

Ναι, ρε, χαρείτε για τα χάλια μας...

gatti said...

@pensierix: Πιθανολογώντας για την περίπτωση Βγενόπουλου και ακούγοντας τον Θανάση στο ραδιόφωνο, μάλλον χρήματα δεν υπάρχουν, όχι διάθεση...

island said...

Δεν ξέρω καν ποιο πανό εννοείς αλλά το σχόλιό σου το βρήκα πολύ αστείο. Ξεράθηκα στα γέλια. Άκου ο Μαριάννας γιός!!!!! χαχαχα

Γελάω τώρα γιατί μετά θα κλαίω. Πολλά ντιλ χαλάσανε του Βγενόπουλου και ίσως ασχοληθεί και πάλι με την δικηγορία για τα προς το ζην χαχαχαχαχαχα. Και φυσικά όλοι αυτοί οι 10 αμπράμοβιτς σιγά μην ασχοληθούν με την πανάθα τέτοια περίοδο, ειδικά τώρα που το τοπίο για ξέπλημα δεν είναι όπως παλιά. Πάλιωσε και το πλυντήριο δεν βγάζει πεντακάθαρα τα ρούχα.

Χέστηκα βέβαια για αυτούς αλλά και για την Πανάθα σε τέτοιους καιρούς. Απλά ήταν μια διασκέδαση μια φορά του ΣΚ. Και την χάσαμε και αυτήν. Τώρα θα είμαστε αναγκασμένοι να ακούμε τα Γκοτζαλάκια και τα Γιαννακοπουλάκια.

Τί βλέπεις για από εδώ και πέρα; Ο Πολέμης εμένα μου αρέσει. Τον έχω συνδέσει με τα Χριστούγεννα. Δούλευε παλιά ο πατέρας μου σε ένα εργοστάσιο αντλιών με την ονομασία Δράκος Πολέμης και το όνομα και μόνο μου φέρνει ευχάριστους συνειρμούς. Μαζί με το δώρο που έδινε κάθε τέτοιες γιορτές έδινε και μία τεράστια γαλοπούλα!!! Τί άσχετα λέω θεέ μου!!!!!!

Πάντως μία καλή λύση είναι να γυρίσει ηρωικά ο Κωνσταντόπουλος!!!

gatti said...

@island: Hταν ένα πανό που αναρτήθηκε σε κάποια φιλικά του καλοκαιριού νομίζω (με τη Τζένοα; Δεν παίρνω και όρκο γιατί είχα χάσει επεισόδια τότε λόγω των αλλοπρόσαλλων επαγγελματικών μου) και μάλλον και στο ματς της πρεμιέρας με την Ξάνθη (εννοείται πάνω σε κάποια ταράτσα στη Λεωφόρο, αφού το ματς ήταν κεκλεισμένων των θυρών).

Το πανό είναι όντως έξυπνο, αλλά δεν παύει να είναι χυδαίο για τη μητέρα του Τζίγγερ. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και στάθηκε αφορμή για μια ευρεία σύσκεψη της οικογένειας με προεδρεύοντα τον Βαρδή όπου αποφασίστηκε η αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό. Εντάξει, μπροστά δεν ήμουν, δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά, άλλωστε μην ξεχνάμε ότι οι Βαρδινογιάννηδες έχουν κι άλλους λόγους πλέον που τους υποχρεώνουν να απεμπλακούν από την ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν 10 Αμπράμοβιτς, ακόμα και ο ορίτζιναλ έχει αρχίσει και ξεπουλάει.

Να σου πω την αλήθεια, αν συνεχιστεί αυτή η αρρωστημένη κατάσταση δεν ξέρω κι εγώ αν θα συνεχίσω να ασχολούμαι, έχω σημαντικότερα προβλήματα, με πρώτο και κύριο την διαφαινόμενη ανεργία.

Τα Γκοτζαλάκια ξεσάλωσαν, ο Νικολογιάννης επίσης, αλλά εκείνος που πρέπει να είναι στα πολύ επάνω του πρέπει να είναι ο Γκόντζος. Θα ήθελα να είμαι από μια πλευρά να τον έβλεπα. Ισα που σώζει το "Ντέρμπι" με αυτή την εξέλιξη!

Το όνομα Πολέμης έχει μια ...δυναμική, δεν λέω, αλλά το θέμα είναι να τη δούμε αυτή τη δυναμική στην πράξη.

Εγώ δεν θέλω να γυρίσει ο Κωνσταντόπουλος. Αν είναι να αναλάβει πολιτικός, προτιμώ να αναλάβει η Κανέλλη!

Eκεί να δεις πολεμικό κλίμα! :))))

The Bgt said...

Φουστη Κοκκαλη μας ξεπαστρεψες λαλακα.. μας γαυροποιησες..

Μας εβαλες στο τριπακι να πρεπει να σε κυνηγαμε ενω ειχες καλυψει τον κωλο σου 100% με τις παραγκες οτι ποτε δε θα σε φτασουμε.

Ο Σωφερ επι 10τοσαχρονια δεν μπορουσε να αποφασισει αν θελει να ακολουθησει το γαυρικο μοντελο ή οχι, ηταν και παντελως ΑΝΙΚΑΝΟΣ να διοικησει ακομη και τα ρουχα που φοραει..

...ηρθε ο αλλος ο φουσκας και ταζε μεγαλεια και τσιμπησαμε εμεις και φανταζομασταν Αβραμοβιτς να τα σκαει σε ενα πρωταθλημα με ΜΗΔΕΝΙΚΗ εμπορικη αξια.

Λοιπον φιλοι Παναθηναικοι σας εχω νεα, 3 μοντελα υπαρχουν για την ομαδα μας:

1) το γαυρικο.
Πηδας τους παντες, φτιαχνεις παραγκες, λαμογιοποιεις τα παντα και παιρνεις το πρωταθλημα συνεχεια με φουστικο τροπο και εχεις στο σακουλι τα λεφτα του ΤΣ.Λ και κανεις και μια-δυο μεταγραφες και επιβιωνεις.

2) το παραμυθι.
Βρισκεις ενα μαλακα πλουσιο (κανα Αραβα γιατι μονο αυτοι εχουνε λεφτα) να γουσταρει να τα σκαει χωρις αντικρυσμα σε μια ελληνικη ομαδα μεχρι ειτε να γινουμε Τσελσι ειτε να βαρεθει και να μας παρατησει για να αγορασει τον ΠΑΟΚ.

3) το νορμαλ.
Ακαδημιες, υποδομες, βαρος στο σκαουτινγκ, σκοπος να παιζεις μπαλλα, να βγαζεις ταλεντα, να πουλας παικτες, να παιζεις καλα στην Ευρωπη, να μην ασχολεισαι με τις ψυχωσεις των γαυρων, να μην εχεις χρεη και τα αλλα σιγα σιγα θα ερθουνε αν ειναι να ρθουνε.

Αυτα και welcome back to reality.

Τουλαχιστον ειχαμε την τυχη να εχουμε στην ομαδα μας τον Τζιμπριλ.
Μονο γι αυτον λυπαμαι, που θα φυγει.. γιατι θα φυγει.. μονο γι αυτον.

island said...

Άμα αναλάβει η Κανέλη εγώ από απλώς αριστερός, ΔΗΛΩΝΩ (αει στο διάολο όλοι με τις δηλώσεις τους) πως θα γινω σκληροπυρηνικός Κομουνιστής. Μιλάμε θα μιλάει στον Μαρινάτο και θα του φυσάει τον καπνό στην μούρη και εκείνός θα κλάνει μαλλί (γιατρέ μου).

Τότε θα μιλάμε για ομορφιές.

ΥΓ Ο Πατέρας δεν ήταν αυτός που δεν κώλωνε σε τίποτα; Μια διαμάχη τον φόβησε;

gatti said...

@The Bgt: Tι μας φταίει ο Κόκκαλης αν εμείς την πατήσαμε και αρχίσαμε να μιλάμε για αυτοσκοπούς και πώρωση με το πρωτάθλημα; Εγώ δεν αισθάνομαι πως φταίει ο θείος. Αισθάνομαι πως μας πρόδωσαν κάποιοι δικοί μας άνθρωποι. Γιατί μας έκαναν να πιστέψουμε και να ακολουθήσουμε ένα όραμα που αποδείχτηκε μια μεγαλοπρεπής φούσκα.

Τουλάχιστον ο Τζίγγερ δεν παρεξέκλινε της πορείας του. Τα ίδια που υποστήριζε πάντα εξακολουθεί να υποστηρίζει. Ασχετα που ο Παναθηναϊκός που είχε αυτός στο μυαλό του δεν είχε την παραμικρή σχέση με την ομάδα των ονείρων μας.

Το μοντέλο που μας ταιριάζει είναι το νορμάλ. Γαύροι δεν μπορούμε να γίνουμε, δεν τόχουμε ρε παιδί μου, μια κακή απομίμηση θα γίνουμε αν το προσπαθήσουμε. Το παραμύθι δεν μας αξίζει, επομένως ας ρίξουμε βάρος στις ακαδημίες, τις υποδομές ευτυχώς τις έχουμε και ταλέντα μπορούμε να βγάλουμε.

Ο Τζιμπρίλ είναι παραπάνω από βέβαιο ότι δεν θα εξαντλούσε το συμβόλαιό του. Τώρα βέβαια θα φύγει πολύ νωρίτερα απ΄ ό,τι και ο ίδιος υπολόγιζε. Κι εγώ γι΄ αυτόν στενοχωριέμαι...

gatti said...

@island: Αυτό είχα κι εγώ στο μυαλό μου. Κανέλλη vs Mαρινάκη σε συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκα! Θα τον είχε κάνει βαπόρι!

:)))

YΓ. Αυτός που δεν κώλωνε ήταν αλλά... Χθες του έδινα 100% άδικο. Σήμερα τον δικαιολογώ σε μεγάλο βαθμό. Μην ξεχνάς ότι μετά την αποχώρηση Βγενόπουλου άλλαξαν οι συνθήκες με τις οποίες ανέλαβε ξανά την ομάδα ο Φάδερ.

The Bgt said...

Αν νομιζεις Γκαττινι μου οτι αυτο το ακαθαρμα ο Κροκους δεν τα ειχε ολα στο μυαλο του κανεις λαθος.
Να μας αλλοιωσει την ταυτοτητα ηταν μεσα στα πλανα του, να μας κανει να χορευουμε στους ρυθμους του.

Εγω θα το πω, η βασικη λογικη του Βαρδινογιαννη δεν ηταν λαθος αλλα ο τυπος πρεπει να ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ανικανος να διοικησει κατι ή η οικογενεια του αποφασισε για να μην δυσαρεστει τον κοσμο να τα κανει κουλουβαχατα.

Τεσπα, εχει γαυροποιηθει ολη η ελληνικη κοινωνια. δυστυχως

gatti said...

@The Bgt: Συμφωνούμε για τους σκοπούς του Χόχου, συμφωνούμε και για τον Τζίγγερ (σωστή οπτική των πραγμάτων λάθος τρόπος εφαρμογής της), διαφωνούμε για τη γαυροποίηση.

Εχει εξαπλωθεί σε μεγάλο βαθμό, αλλά όχι ολοκληρωτικά. Υπάρχει ακόμα ελπίδα.

Nick Triantos said...

Η Λιανα αυτη τη στιγμη ειναι η καλυτερη επιλογη. Δυναμικη, πανεξυπνη γυναικα και μαχητης.

Η Λιανα δεν ειναι ανθρωπος του "γιαλινου πυργου" και εχει φλογα μεσα της που μπορει να συσπηρωσει. Αλλον επιφανη Παναθηναικο να βγει μπροστα, εγω δεν βλεπω

gatti said...

@Nick Triantos: Συμφωνούμε Nick! Tην παρούσα χρονική στιγμή δεν υπάρχει καταλληλότερος άνθρωπος για τη συγκεκριμένη θέση!