Friday, December 10, 2010

My name is Diamantidis, Dimitris Diamantidis







Δημήτρη Διαμαντίδη είσαι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ αγόρι μου! Να σε χαίρεται η μανούλα σου και η Πανάθα μας!


Scratch: ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: 10-12-1948: Γεννήθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. 10-12-2003: Juve - Ολυμπιακός 7-0. Χρόνια πολλά βρε! 


10 comments:

margkw said...

Δεν υπάρχει αυτός ο παίκτης.Άπλώς δεν υπαρχει.Αλλά δεν μπορώ να μην πω, πως είναι η καρδιά της ομάδας τέτοια ας γουέλ.Έτσι είναι ο Πρωταθλητής. Και όσο υπάρχει Διαμαντίδης και Ζέλικο στον Πάγκο, μόνο Πρωταθλητής θα είναι.

pensierix said...

E, εντάξει, ο Μητσάρας μάς έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοια "κουφά" και μάλιστα σε πολύ πιο κρίσημα παιχνίδια. Tο χτεσινό φαντάζει σχεδόν "φυσιολογικό". Τώρα, γιατί διάφοροι μπασκετοΑΡΔ σήμερα έβαλαν δίπλα στον Διαμαντίδη και ολίγο από Σπανούλη, το καταλαβαίνω γιατί έχουμε κι ένα γαύρικο κοινό να ικανοποιήσουμε. Δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης. "Buon giocatore" ο Βασίλης (δεν θα τον απαξιώσουμε επειδή έφυγε όπως έφυγε), "fuoriclasse" ο 3D...

4minister said...

My name is Diamantidis, and I have licence to kill!

Τρισδιάστατος και ασυναγώνιστος - απαράμιλλος Διαμαντίδης, όπως ακριβώς το λέει ο Γαλάτης.

Ο Χοψονίδης είναι μια κλάση κάτω, τι να κάνουμε.

Crazy Tourists said...

Διαμαντίδης οε οε οε, οε οε οε!!!

Τρελοτουρίστρια

gatti said...

@margkw: Είναι πραγματικά ένας εξαιρετικός παίκτης. Δεν ξέρω αν θεωρείται από κάποιους ιεροσυλία αλλά νομίζω πως μόνο με τον Γκάλη μπορεί να συγκριθεί. Κι αν ο Γκάλης ήταν ένας και μοναδικός, νομίζω ότι και ο Διαμαντίδης είναι ο καλύτερος παίκτης της σημερινής εποχής.

Είναι ο πιο άξιος διάδοχος του Φράγκι που θα μπορούσε να υπάρξει, τολμώ δε να πω πως αγωνιστικά είναι πολύ ανώτερος. Για τον Ζέλικο τι να πούμε, μακάρι να πάρει σύνταξη από εμάς.

Την ομάδα πάντως, ανεξάρτητα από τον οίστρο του Διαμαντίδη δεν την βλέπω δυνατή φέτος...

gatti said...

@pensierix: Kαλά, μη μου πεις ότι σου κάνει εντύπωση που έβαλαν δίπλα και τον Σπανούλη (σαφώς και δεν τον απαξιώνουμε επειδή έφυγε, εδώ οι γαύροι έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν γιατί ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους παίκτες που έχουν - μα επειδή ήταν παίκτης του μόνιμου πρωταθλητή, γαυράκια μου, για τι άλλο;).

Εχουν ανάγκη από ινδάλματα οι γαύροι και ο Σπανούλης πήρε πλέον την θέση του Παπαλουκά ως αντίπαλον δέος, αφού ο Θοδωρής δεν τους φτούρησε.

Ελπίζω όμως και ο ίδιος ο Βασιλάκης να αντιλαμβάνεται για ποιο λόγο ήταν πάντα στη σκιά του Διαμαντίδη (ένας πολύ σημαντικός λόγος, εκτός από τα χρήματα, που τον ώθησε σύμφωνα με τον Συρίγο να πει το "ναι" στον γαύρο).

Σπουδαίος παίκτης ο V-Span (και δίκαιος ΜVP στο Βερολίνο), αλλά άλλη κλάση ο 3D...

gatti said...

@4minister: Ετσι ακριβώς υπουργέ μου. Υπάρχουν οι καλοί παίκτες, υπάρχουν και οι διαστημικοί παίκτες...

Ολοι γνωρίζουμε σε ποιους κατατάσσεται ο V-Span και σε ποιους ο 3D...

gatti said...

@Crazy Tourists: Καλώς το τρελοτουρίστι μου! :)))

pensierix said...

Για μένα MVP στο Βερολίνο ήταν ο Σάρας...Στο ματς με τον γαύρο, από ένα σημείο και μετά ειδικά, όταν είχε κολλήσει η ομάδα θυμάμαι μόνο τρίποντα, ασσίστ και πικ εν ρολ με τον Μπατίστ από τον ψυχοπαθή...

Τώρα, μπορεί οι γαύροι να θεωρούν ότι τους βγήκε η μεταγραφή Σπανούλη, αλλά αυτό που βλέπω είναι μια κακοφτιαγμένη ομάδα που είναι ό,τι πρέπει για να βελτιώσει ο Βασιλάκης τα στατιστικά του...Τεόντοσιτς και Σπανούλης μαζί δεν κάνουν, άσε που ξόδεψαν ένα τσουβάλι λεφτά για έναν παίκτη κι έμειναν στις θέσεις 3-4-5 τελείως ακάλυπτοι. Μεταγραφικός σχεδιασμός για τα μπάζα.

Τον λατρεύω τον Μητσάρα, ίσως να είναι το πιο ολοκληρωμένο "προϊόν" του ελληνικού μπάσκετ, αλλά σύγκριση με τον Γκάλη δεν υφίσταται διότι απλά ο Νικ ήταν κάτι παραπάνω από μια καλαθομηχανή για τον ελληνικό αθλητισμό. Ο ορισμός της ιεροσυλίας η όποια προσπάθεια σύγκρισης, η οποία δεν έχει καν νόημα διότι μιλάμε ουσιαστικά για τελείως διαφορετικό άθλημα τώρα και τότε...Πρέπει να είσαι είτε κολλημένος οπαδός είτε πολύ μικρός σε ηλικία για να βάλεις πιο πάνω τον Διαμαντίδη από τον Γκάλη...


(Η ομάδα μας φέτος έχει αδυναμίες, αλλά είναι πολύ καλύτερη από αυτό που δείχνει αυτή τη στιγμή...)

4minister said...

Αυτό που λείπει στον Πεντάστερο είναι ένα κοντός στη θέση 1-2. Γιατί ο Τέπιτς είναι ένα ανέκδοτο, τουλάχιστον για φέτος. Κατά τα άλλα στο NBA λένε, εδώ και πολλά χρόνια, ότι:

Η καλή άμυνα παίρνει τα παιχνίδια
και η καλή επίθεση κόβει εισιτήρια


για να μη ξεχνιόμαστε.