Monday, July 11, 2011

H ζωή έχει πλάκα...


Κι αφού έχει χιούμορ ο Γιάννης, ήταν δυνατόν να μην έχει πλάκα η ζωή; Τι δηλαδή; Εσύ νόμιζες ότι τα έχεις δει όλα; Αμ δε! Με την τζιγγεροπαρέα που έχουμε μπλέξει πάντα υπάρχει κάτι ακόμα που ούτε το φαντάζεσαι! Μιλάμε τώρα ότι οι επιλογές τους αγγίζουν τα όρια της διαστροφής. Και είναι τόση η διαστροφή τους που «παίζει» το ενδεχόμενο μερικές φορές να κάνουν κάποια πράγματα απλά και μόνο για να μας σπάσουν τα νεύρα.

Ζήσαμε λοιπόν να το δούμε κι αυτό! Ο Γιόσου Σαριέγκι, ο αρχηγός της γκέλας, αρχηγός του Παναθηναϊκού. Ο Βάσκος... μαχητής κρίθηκε πως είναι ο άξιος διάδοχος του Τζιμπρίλ Σισέ (και του Ζιλμπέρτο Σίλβα) στο συγκεκριμένο πόστο. Ο αμυντικός που έχει φάει προσποιήσεις με κάθε δυνατό τρόπο, ο αμυντικός που τον ψάχνουμε στα μεγάλα παιχνίδια, ο αμυντικός που έχει μάθει απ' έξω κι ανακατωτά όλα τα νούμερα φανέλας των αντίπαλων επιθετικών (και μέσων μη σου πω...) θα προτάξει τα στήθη του στον εχθρό, θα τσαμπουκαλευτεί με τους αντιπάλους, θα σταθεί με θάρρος μπροστά στον διαιτητή, θα μπει στη μέση να χωρίσει τους παίκτες σε μια συμπλοκή (όσους φτάσει τέλος πάντων, στην τελική θα τους αρπάξει από το σώβρακο βρε αδερφέ...) και με την επιβλητική του προσωπικότητα θα εμπνεύσει τους συμπαίκτες του με πωρωτικές ομιλίες στα αποδυτήρια πριν το ματς και με την πολυεπίπεδη παρουσία του μέσα στο παιχνίδι.

Εχουμε να δούμε... αρχηγικές πατάτες στο γήπεδο τη φετινή σεζόν που θα πάει σύννεφο! Εκτός αν μας λυπηθεί ο μπαρμπα-Ζεσουάλδο και δεν τον βάζει βασικό. Αλλά στην ομάδα του Τζίγγερ μην είσαι και πολύ αισιόδοξος ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Θα την πάρει τη φανέλα σπίτι του ο Βάσκος... αρχηγός!

Τώρα θα μου πεις, τι τα βάζεις με τον Τζίγγερ; Οι συμπαίκτες του τον ψήφισαν. Ναι, οκ... Αφού σπάνε πλάκα όλη με την Πανάθα, δεν θα σπάσουν οι ίδιοι οι παίκτες; Στην τελική στον φετινό Παναθηναϊκό της πλήρους απαξίωσης, πιστεύει κανείς ότι θα υπήρχαν πολλοί παίκτες που θα πέταγαν τη σκούφια τους για να γίνουν αρχηγοί; Ο Βύντρα μάνι μάνι ζήτησε να μην τον υπολογίζουν. Γιατί αυτός, παρά τα όσα του έχουμε σούρει κατά καιρούς, ΕΙΝΑΙ σοβαρός!

Χαίρει, λέει, της εκτίμησης των συμπαικτών του. Δεν αντιλέγω. Κι εμένα η φάτσα του Βάσκου συμπαθής μου είναι, αρκεί να μην παίζει και να βρίσκεται στον πάγκο. Και στην τελική άλλο αυτός που γουστάρεις για φίλο κι άλλο αυτός που θεωρείς ότι έχει αρχηγικές ικανότητες.

Κι όχι τώρα ότι έχει και τόσο μεγάλη σημασία το ποιος θα είναι αρχηγός. Ας πήγαινε καλά η ομάδα κι ας βάζανε κα τον Δημούτσο (λέμε και καμία μαλακία να περάσει η ώρα). Αλλά όπως και να το κάνεις σημειολογικά αυτή η κίνηση δείχνει πόσο έχει μικρύνει αυτή η ομάδα...

Scratch: Ο Καραγκούνης γιατί ζήτησε να εξαιρεθεί; Το φυλάει από πέρυσι, έχει σκοπό να την κάνει από την ομάδα ή έχει αντιληφθεί τι θα γίνει φέτος και δεν σκοπεύει να είναι αυτός που θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά;

Scratch 1: Xίλιες φορές πρώτος αρχηγός ο Λέτο. Ετσι κι αλλιώς τέτοιο μπουρδέλο που θα είναι φέτος η ομάδα, με τον Σεμπάστιαν θα υπήρχε και η πιθανότητα να κάνει ένα παιχνίδι π***να και να εκτονωθούμε βγάζοντας τα απωθημένα μας (αν μείνει κι αυτός βέβαια, γιατί σίγουρα πάει για «σκότωμα»).

Scratch 2: Πολύ καλή δουλειά λέει γίνεται στην προετοιμασία. Κατάλαβες... Καλοκαιρινή προετοιμασία α λα Νιόμπλιας θα είναι η φετινή. Χαλαρά και χωρίς ζόρι γι' αυτό και οι παίκτες την εκθειάζουν τόσο...

Scratch 3 (από greenwebfans): Ο Σαριέγκι θα πρέπει να φορέσει το περιβραχιόνιο στη μύτη. Μούρλια θα είναι!!!

22 comments:

pensierix said...

Από πλευράς...σημειολογίας το πιο σημαντικό είναι το λευκό του Ολυμπιακού στην ψηφοφορία για την επικύρωση της βαθμολογίας. Ψήφισε τελευταίος ο Βαγγέλας, κι αφού είδε ότι οοοοοοολα τα παραρτήματα ήταν υπάκουα κι έκαναν τη δουλειά όπως έπρεπε, έκανε πλακίτσα ψηφίζοντας "λευκό".

Τελικά όντως βρέχει, δεν τους φτύνει κανένας.

Ποιός Σαριέγκι τώρα και ποιό αρχηγίλικι...Το θέμα είναι ότι ο ΠΑΟ παίζει πλέον το ρόλο του κομπάρσου συμμετέχοντας σε ένα άθλιο πανηγυράκι παρέα με υπόδικους και παραγοντίσκους που τους πετάει ψίχουλα ο Βαγγέλης.

paoad said...

Για τον Σαριεγκι θα διαφωνήσω γατάκι. Μπορεί να είναι παίκτης περιορισμένων δυνατοτήτων, αλλά για να ψηφίστηκε απο τους συμπαίκτες του ως καταλληλότερος για αρχηγός κάτι θα σημαίνει για τον χαρακτήρα του. Άλλωστε να ξέρεις ότι το θέμα της αρχηγίας είναι πολύ λεπτό σε μια ομάδα και πολύ διαφορετικό όταν το βιώνεις απο μέσα. Πχ Πέρυσι έλεγαν όλοι για τα ηγετικά χαρακτηριστικά του Σισέ, την επιβλητική του παρουσία κτλ. Εδώ, θα διαφωνήσω, λοιπόν, γιατί αν θυμάσαι κάθε που στράβωνε ένα παιχνίδι έβλεπες τον Σισέ να τα βάζει με θεούς και δαίμονες δίχως να τονώνει τους συμπαίκτες του, αλλά προκαλώντας τους επιπλέον πίεση τις περισσότερες και αυτό μόνο ηγεσία δεν λέγεται. Ας μην είμαστε τόσο πεσιμιστές.

Όσον αφορά αυτό που λες για την προετοιμασία, το φοβάμαι πολύ κ εγώ, αλλά σκέφτομαι ότι ο Πορτογάλλος παραείναι έμπειρος για να κάνει τέτοια μλκία.

Τώρα για τη φαρσοκωμωδία που λέγεται σούπερ κλίκα. Τα λόγια είναι περιττά.

koutavaki said...

Είδα στον ύπνο θάλασσα,ορίστε και τα φύκια...Δεν κάνει για αρχηγός ο άνθρωπος,θα είναι πολύ εύκολο για τους αντιπάλους να του μπαίνουν στη μύτη.
Υ.Γ.1:Τι να πρωτοσχολιάσεις από τα σημερινά...
Υ.Γ.2:Καλώς σε βρήκαμε γατόνι!Μην κάνεις παράπονα που δεν έρχομαι να "σε δω στη δουλειά",αλλά πως να το κάνουμε,στο "σπίτι" σου υπάρχει άλλη άνεση!

paoad said...

scratch: Ο Μουν θυμίζει κάτι από Μυνχ. :)

gatti said...

@pensierix: Γαλάτη μου, είμαι σε άδεια και έχω δύο ακόμα ημέρες μέχρι να επιστρέψω στη δουλειά (έχω κι ένα δεκαήμερο στο τέλος Ιουλίου), οπότε το τελευταίο που είχα διάθεση να κάνω είναι να περιμένω την κατάληξη του ΔΣ της Σούπερ Λίγδας.

Με το που διάβασα λοιπόν Σαριέγκι για αρχηγός, το... μπουμπούνισα το ποστάκι (από τα νεύρα μου περισσότερο...).

Ετσι κι αλλιώς σχετικα με το ΔΣ της Λίγκας, ήταν γνωστό το... τέλος στο συγκεκριμένο έργο, περίμενες εσύ κάτι διαφορετικό; Εδώ ο άλλος κατηγορείται ως υποκινητής βίας και στην διοργανώτρια αρχή δεν ανοίγει μύτη, με τι να ασχοληθώ;

Εξάλλου, είναι επίσης γνωστό ότι είμαστε ανύπαρκτοι στα θεσμικά όργανα, το σημερινό περιμέναμε για να το διαπιστώσουμε;

Και μη χειρότερα, μόνο αυτό να λέμε...

gatti said...

@paoad: Kι εγώ με τη σειρά μου συμφωνώ πως ο Σισέ δεν ήταν και ο πλέον ψύχραιμος άνθρωπος και πολλές φορές είχα φοβηθεί ότι μπορεί να πάρει κάρτα όταν διαμαρτυρόταν στους διαιτητές.

Αλλά εδώ μιλάμε για τα ηγετικά προσόντα ενός παίκτη και τέτοια δεν διαθέτει ο Σαριέγκι, πώς να το κάνουμε; Μπορεί να είναι καλός στην παρέα (προφανώς γι΄αυτό τον ψήφισαν) είναι όντως φιλότιμος και μαχητής αλλά αυτά τα στοιχεία δεν τον κάνουν κατάλληλο για αρχηγό.

Ο Σισέ μπορεί να μην ήταν ψύχραιμος, αλλά και μόνο που έβλεπες την ομάδα να έχει δεχθεί γκολ κι εκείνος με κινήσεις των χεριών του να παρακινεί τους συμπαίκτες του να περάσουν μπροστά και να επιτεθούν αρκεί για να αποδείξει τα ηγετικά του χαρακτηριστικά.

Αν ο Σαριέγκι είναι μαχητής, ο Σισέ είναι νικητής.

Αλλά τι με βάζεις τώρα και κάνω; Συγκρίνω τον Σισέ με τον Σαριέγκι; Είναι ποτέ δυνατόν;

Εν πάση περιπτώσει όπως έγραψα κιόλας αν τα πράγματα ήταν καλά στην ομάδα ελάχιστα θα με απασχολούσε το θέμα του αρχηγού. Αλλά μέσα στην γενική απαισιοδοξία και μιζέρια, αυτό φαντάζει σαν το κερασάκι στην τούρτα.

Εμπειρος είναι ο Πορτογάλος, αλλά άμα ο παίκτης είναι συνηθισμένος να λουφάρει...

gatti said...

@koutavaki: Tι κάνεις καλό μου; :))))

Oντως, οι αντίπαλοι θα του μπαίνουν συνέχεια στη μύτη.

Το τι γέλιο έριξα με το σχόλιο των greenwebfans για το περιβραχιόνιο που πρέπει να το φορέσει στη μύτη, δεν λέγεται!!!


ΥΓ1. Ελα ντε! Τι να πρωτοσχολιάσεις...

ΥΓ2. Σου έκανα εγώ βρε παράπονα; Οπου θέλεις θα έρχεσαι!!! :)))

gatti said...

@paoad: Ναι, ναι!!! Και ο Σαριέγκι θυμίζει κάτι από... Χένρικσεν...

:pppppppppppp

pensierix said...

Καλά έκανες, gatti, και γράφεις και για τον Βάσκο αρχηγό. Αφού ποδοσφαιρικά είναι αυτό που είναι, τουλάχιστον ας λειτουργήσει ως σαμάρι αφού οι γάιδαροι είναι εξαφανισμένοι!

:)))

Προσωπικά αδιαφορώ για προετοιμασίες, προπονητή, παίκτες και ο,τιδήποτε έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι. Τί με ενδιαφέρει τώρα αν κάνει καλή προπόνηση ο Φερέιρα ή αν ο Μουν έγινε Ρομπέρτο Κάρλος; Από τη στιγμή που η ομάδα είναι ανύπαρκτη διοικητικά με τον μεγαλομέτοχο να εκδικείται και να ειρωνεύεται την ίδια του την ομάδα αντί να στήσει στο τοίχο τα λαμόγια που του κάνουν πλάκα, από τη στιγμή που το ρόστερ της αποδομείται, από τη στιγμή που την επόμενη χρονια θα συμμετάσχει σε ένα πρωτάθλημα έχοντας απέναντί της, κι επίσημα πλέον, καμιά 10ρια παραρτήματα του γαύρου, από τη στιγμή που η αθλητική δικαιοσύνη θα βρει κανένα εξιλαστήριο θύμα για να τη γλιτώσουν τα μεγάλα ψάρια που κάνουν τζιζ, από τη στιγμή που... (βάλτε ό,τι τραβάει η όρεξή σας), όλα τα άλλα είναι περιττά.

Απλά αναμένω το πρώτο ξύλο που θα πέσει (γιατί θα πέσει) στο ΟΑΚΑ και μια γενικότερη έξαρση της βίας σε όλα τα γήπεδα τη στιγμή που η ατιμωρισία έχει γίνει καθεστώς στην μπανανία μας και δεν ιδρώνει κανενός το αυτάκι...Τα δακρύβρεχτα άρθρα, τις δηλώσεις κατα της βίας και λοιπές μπούρδες ας τα βάλουν όλοι τους εκεί που ξέρουν προκαταβολικά.

Στα του ΠΑΟ, όσοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο μετοχικό σχήμα του ΠΑΟ είναι για μένα εχθροί της ομάδας και ως τέτοιους τους αντιμετωπίζω. Καλύτερα τρίτη εθνικη με ομάδα απαλλαγμένη από ψευτοϊδιοκτήτες, εγγυητές και τσάτσους, παρά αυτό το μαρτύριο διαρκείας που έχει ξεπεράσει πλέον και τα όρια του γελοίου. Μόνο αν πιάσει πάτο η ομάδα υπάρχει ελπίδα στο μέλλον να ξαναγίνει Παναθηναϊκός.

Αυτά.

( Τώρα που τελείωσα το σεντονάκι σε καταλαβαίνω 100% που επικεντρώθηκες στον αρχηγό μας)!

:))))))))

paoad said...

Αχ δεν το κατάλαβες το αστείο μου...

Δεύτερον, ο καταλληλότερος αρχηγός δεν είναι αυτός που αντιλαμβάνονται οι φίλαθλοι ως καταλληλότερο αλλά αυτός που αντιλαμβάνονται και θέλουν να τους καθοδηγήσει οι συμπαίκτες του. Μόνο και μόνο που πέφτεις στη λούμπα και συγκρίνεις Σισέ-Σαριέγκι χάνεις το νόημα. Ο Σισέ είναι γεννημένος νικητής, αλλά όταν δεν νικά τα βάζει με τους συμπαίκτες του. Δεν είναι λίγα τα παιχνίδια άλλωστε που το μόνο που έβλεπες στο γήπεδο ήταν ένα Τζιμπριλ να γκαρίζει σε κάθε ευκαιρία. Εεε αυτό δεν είναι ηγεσία- τουλάχιστον όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ.

Ο Ζιλμπέρτο, ήταν γεννημένος αρχηγός όπως είναι ο Διαμαντίδης στο μπάσκετ. Αυτοί, ναι είναι ηγέτες.

Πάντως αν θεωρείς πως για να είσαι καλός αρχηγός πρέπει να φωνάζεις συνέχεια στους συμπαίκτες σου, να κάνεις χειρονομίες τύπου πάμε όλοι μπροστά κτλ.. δεν είναι έτσι.
Δεν υποστηρίζω ότι ο Σαριέγκι είναι το απόλυτο υπόδειγμα αρχηγού, ούτε μου αρέσει που η ομάδα έχει για πρώτο αρχηγό ένα παίκτη με πολύ περιορισμένες δυνατότητες, αλλά είναι σίγουρα ένα πρόσωπο ευρύτατης αποδοχής στα δύσκολα αποδυτήρια του ΠΑΟ που μπορεί να πει και 2 κουβέντες στους συμπαίκτες του. Αυτά.

gatti said...

@pensierix: Απ' ό,τι διάβασα, πάντως, γιατί το φιλικό δεν το είδα, ο Βάσκος πρέπει να ενθουσιάστηκε με το νέο του ρόλο, γιατί μπήκε στο βου ημίχρονο μέσα και πάλευε σαν... πεχλιβάνης! :))

Τι να πούμε μωρέ για τις προετοιμασίες, τα ίδια και τα ίδια κάθε χρόνο... Κάθε φορά η προετοιμασία είναι καλύτερη από την προηγούμενη, οι παίκτες πιο αγαπημένοι και κεφάτοι (μέχρι να πέσουν τα πρώτα μπουκέτα...), ο προπονητής φέρνει καινούργια πράγματα και μετά έρχεται η ώρα των αγώνων και πέφτει η μία... da pipa μετά την άλλη!

Τα χάλια της ομάδας είναι τέτοια που ακόμα κι αν... υποβιβαζόταν ο γαύρος (είπαμε, λέμε και καμιά μαλακιούλα να περάσει η ώρα), πρωτάθλημα δεν θα παίρναμε, θα το έπαιρνε η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, εμείς πάντως όχι.

Κι άσε τον Κατσουράνη να λέει ότι θα εκπλαγούμε από το πόσο καλή θα είναι η ομάδα...

Και βεβαίως θα την πληρώσουν μόνο οι Μπέοι και Τσακογιάννηδες και όλα τα συνεχίσουν να κυλάνε... αρμονικά στο ποδόσφαιρό μας όπως πριν.

Το πιστεύω κι εγώ ότι θα έχουμε πολλά επεισόδια λόγω της ατιμωρησίας αλλά και της έκρυθμης κατάστασης στην κοινωνία λόγω κρίσης, αλλά ποιος νοιάζεται;

Τελικά είναι βέβαιο κανείς δεν θέλει να φτιάξει το ποδόσφαιρό μας, όλους τους βολεύει να παραμένει σε αυτή την κατάσταση.

Και βέβαια εννοείται ότι συμφωνώ μαζί σου πως μόνο αν πιάσει πάτο η ομάδα υπάρχει (υπάρχει λέω, έτσι; γιατί βέβαιη δεν είμαι...) ελπίδα να ξαναγίνει ο Παναθηναϊκός που ξέραμε...

Αυτά...

:)))))

gatti said...

@paoad: Mωρέ το κατάλαβα το αστείο σου αλλά ήθελα να σε τσιγκλίσω.

Συμφωνώ πως καταλληλότερος αρχηγός δεν είναι αυτός που αντιλαμβάνονται οι φίλαθλοι, αλλά πες μου τώρα εσύ ότι οι συμπαίκτες του Γιόσου αντιλαμβάνονται αυτόν ως καταλληλότερο ως αρχηγό. Απλά σε μια σουρεάλ ομάδα, σουρεάλ θα ήταν και η ψηφοφορία για τον αρχηγό.

Οντως έπεσα στη.,.. λούμπα και έκανα τέτοιες «ανίερες» συγκρίσεις μεταξύ Σισέ - Σαριέγκι. Αν θέλεις πάντως τη γνώμη μου ούτε εγώ θεωρούσα τον Τζιμπρίλ ως καταλληλότερο. Ο Ζιλμπέρτο ήταν πράγματι για μένα αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης και αφού αυτός δεν υπάρχει, θα προτιμούσα για πρώτο αρχηγό τον Κατσουράνη που μπορεί ουσιαστικά να είναι κιόλας αν ο Βάσκος δεν παίζει βασικός.

Και όχι τώρα ότι τρελαίνομαι για τον Κατσούρ (ίσα ίσα μου τη σπάει το μπλαζέ υφάκι του), αλλά του αναγνωρίζω ότι είναι ευφυής και μπορεί να είναι (αν θέλει) και ψύχραιμος.

Κι έπειτα, αφενός δεν γουστάρω για αρχηγό (παρά το ότι αναγνωρίζω την προσφορά του) έναν παίκτη που διαμαρτύρεται και πέφτει συνέχεια, όπως είναι ο Καραγκούνης, αφετέρου δεν έχει μείνει και κανένας της προκοπής πια σ' αυτή την ομάδα...

Και μιας και μιλάω για τον Κατσουράνη κι εσύ κάνεις αναφορά στον Σισέ να πω επ' ευκαιρία ότι πίσω από τις δηλώσεις του διέκρινα μια ανακούφιση που αποχωρεί ο Γάλλος. Ο Κατσούρ δεν τον πήγαινε τον Τζιμπρίλ και θεωρεί ότι η ομάδα απελευθερώνεται τώρα που φεύγει και δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι να δουλεύουν γι' αυτόν. Τώρα αυτό θα είναι για καλό; Θα είναι για κακό; Θα δείξει...

KANTHAR0S said...

To Scratch 2 είναι η πεμπτουσία του άρθου και συμφωνώ με τα μπούνια. Από κει και πέρα μην είσαι τόσο αυστηρή με τον μπιφτεκοκαρφωτή. Ενας αρχηγός δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι και παιχταράς.

Υ.Γ. Κάποιος ανέφερε τον Μινχ ή κάνω λάθος; Παιχταράς ο Γερμανός. Από τους καλύτερους παίχτες που έχουν δει τα ματάκια μου σε αυτό το καημένο ελληνικό πρωτάθλημα.

gatti said...

@KANTHAR0S: E, μα είναι φως φανάρι ότι όσο πιο καλά μιλανε για την προετοιμασία, τόσο χειρότερη δουλειά γίνεται... Το φοβάμαι πολύ αυτό ότι θα γίνει και φέτος...

Δεν θεωρώ ότι πρέπει να είναι υπερπαίκτης ο αρχηγός. Απλά ο Σαριέγκι, άθελά του βεβαίως εκπροσωπεί την τζιγγερική εποχή της μιζέριας και της ευτέλειας. Γι' αυτό μου κάθισε κάπως το αρχηγιλίκι του...

Καλά με τον Μινχ είχα ψύχωση! ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ!!! Το κενό του δεν έχει καταφέρει να καλυφθεί μέχρι σήμερα...

Η πλάκα είναι ότι την αμέσως επόμενη χρονιά πήραμε αυτή την αυστραλοκροατική απάτη, τον Αντονι Σέριτς. Και τον είδαμε στο φιλικό με τη Σαραγόσα και είπαμε ότι θα κάνει τον Μινχ να... ξεχαστεί! Τελικά καλά λένε, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς...

pensierix said...

Καλά, ακόμα με πονάνε τα μαλλιά μου (τόσο δυνατά τα τραβούσα) όταν πήραμε τον Σέριτς από τη Λάτσιο.(δίνουμε στους αχώνευτους Σισέ και παίρνουμε Σέριτς...) Εκεί επιβεβαίωσα ότι αυτοί που ασχολούνται με τις μεταγραφές στον ΠΑΟ είναι για τα μπάζα, διότι ελάχιστα αν είχε παρακολουθήσει τον παίκτη κάποιος (οπως εγω, σαν απλός θεατής και όχι με μάτι που κόβει) θα καταλάβαινε για τι αστεία περίπτωση ποδοσφαιριστή μιλάμε. Στη Λάτσιο τον χρησιμοποιούσαν σαν μονάδα μέτρησης αμπαλοσύνης: "Αυτός είναι χειρότερος κι από τον Σέριτς". Και το τραγικότερο όλων είναι ότι τον φάγαμε στη μάπα αρκετά. Το εξάντλησε το συμβόλαιό του η παιχτούρα...Αν ήταν οι πολυμετοχικοί στα πράματα όταν έπαιζε ο Σέριτς, ο Γκόντζος θα πίεζε να του ανανεώσουν το συμβόλαιο μιλώντας για εγκλήματα και εκδικητική μανία κατά των παικτών του Τζίγγερ...

Αρχηγός του ΠΑΟ θα ήταν σήμερα ο Κροατοαυστραλός!

:ppppppppppppp

ΥΓ
Τελικά κατάλαβα γιατί δεν θα υποστηρίζω ΠΑΟ φέτος, ακόμα κι αν οι παίκτες τα δίνουν όλα απέναντι σε θεούς και δαίμονες κτλ κτλ. Δεν μπορώ να πανηγυρίζω παρέα με τον Κωστάκη τη στιγμή που αυτός θα είναι σε win-win κατάσταση. Κερδίζει ο ΠΑΟ; Φύγαν τα λαμόγια κι επικράτησε ποδοσφαιρική λογική μπλα μπλα μπλα. Σέρνεται ο ΠΑΟ; Σε αυτό το σημείο την έφεραν οι πολυμετοχικοί μπλα μπλα μπλα...

ΥΓ1
Ούτε Κέρκυρα δεν μπορώ να υποστηρίζω, αφού είναι γνωστό γαυροπαράρτημα. Αν κάτι βγήκε από την όλη ιστορία με τα στημένα είναι το ότι αποδείχτηκε πως παραρτήματα υπάρχουν και δεν ήμαστε τρελοί όταν γράφαμε για Κέρκυρες, Ξάνθες, Αστέρες, Πανιώνιους, Λεβαδειακούς...

ΥΓ2
Βρες μου ομάδα, gatti, γιατί δυσκολεύομαι!

:)))))))

gatti said...

@pensierix: Αστα να πάνε Γαλάτη μου. Πόσο με νευρίαζε αυτός ο παίκτης δεν λέγεται. Ταχύτητα είχε αλλά έτρεχε χωρίς λόγο και σκοπό σαν... αποκεφαλισμένο κοτόπουλο!

Αμπαλος μέχρι αηδίας. Είναι τυχαίο που μετείχε με την Εθνική Κροατίας σε τρία (νομίζω) Μουντιάλ και δεν έπαιξε λεπτό;

Αλλά εμείς έχουμε... μύτη και τα μυριζόμαστε... τα λαβράκια!

Οσο για το συμβόλαιό του, πλουσιοπάροχο. Πεντακόσιες χιλιάδες ευρώπουλα το χρόνο γιατί ο Τζίγγερ είναι μονίμως ακριβός στα πίτουρα και φτηνός στο κρέας. Ιδιον των άσχετων από μπάλα να πληρώνουν πολλά για τα παλτά και να καβουριάζουν όταν πρέπει να τα δώσουν για κάποιον που αξίζει...

Τώρα θα μου πεις για να είμαστε δίκαιοι, είδαμε και (αρκετές από) τις επιλογές των πολυμετοχικών. Αλλά αυτοί τουλάχιστον έδωσαν και λεφτά για παιχταράδες.

ΥΓ. Οπως ακριβώς το λες θα λειτουργήσει ο Γκοτζίλα...

ΥΓ1. Ποια Κέρκυρα; ΠΛΛΛΛάκα με κάνεις; Σιγά μην υποστηρίξεις το γαυροπαράρτημα! Και τι έγινε όμως που αποδείχτηκε ότι υπάρχουν παραρτήματα; Σάμπως θα αλλάξει κάτι;

ΥΓ2. Δεν έχω να σου προτείνω ομάδα, ακόμα και η Ατρομητάρα μου με χάλασε με τη στάση του Σπανού στη Super Ligda... Και δεν είσαι και Περιστεριώτης εσύ..

ΥΓ - extra. Εσύ τουλάχιστον θα μπορείς να βλέπεις live τον Τζιμπρίλαρο. Λίγο το έχεις αυτό; (Tι; Θα παίζει στους φασίστες; Λεπτομέρειες μωρέ...).

Γιωργος Κεντρωτης said...

Εμείς, καλή μου, βιώσαμε ως αρχηγό και τον Ντουντού.
(Όχι, μην πεις τίποτα! Δεν χρειάζεται!)

Καλό υπόλοιπο διακοπών.

squarelogic said...

Τώρα,λίγες ώρες πριν φύγω για άδεια,ειδα οτι εδέησες να επανέρθεις.
Οχι οτι σε κακίζω,και ποιός δεν έχει ξενερώσει με αυτή την κατάντια,παναθηναική και Εθνική...

Δε νομίζω να ασχοληθεί κανείς πλην των "πυροβολημένων" με τον φετινό ΠΑΟ...Ο μνησίκακος και μικρονοικός ραλίστας έχει φαίνεται επιλέξει την εκδικητική,συνειδητή,πλήρη απαξίωση της πιο προβεβλημένης εταιρείας του,
θέτοντας παγκόσμια νέα στάντανρντς στο Γινάτι Ληγκ...Ελπίζω ο Φερέιρα να αντέξει αρκετά ώστε...να σωθεί η ομάδα!Μην γελάτε,όποιος αντέχει να τους βλέπει,θα δει απίστευτες καταστάσεις φέτος...
Pensierix,
Σε ζηλεύω γιατί εσύ τουλάχιστον θα βλέπεις από κοντά τον Σισέ,'εστω και στην αντιπαθητική γαλάζια ομάδα.Πες μου όμως,δεν είναι αλήθεια οτι οι της Λάτσιο είναι απ τους πιο ρατσιστές οπαδούς?

pensierix said...

Οχι και να με ζηλεύεις, βρε square! Είχα που είχα την πίκρα με τη φυγή του παίχτη/σταρ/προσωπικότητα Τζιμπρίλ, ήρθε και η μπιανκοτσελέστε κεραμύδα να με αποτελειώσει...Να βλέπεις τον Σισέ στην curva Nord να αποθεώνεται από τα φασισταριά, δεν είναι δα και το καλύτερο πράγμα! "Μακριά κι αγαπημένοι" ήθελα, κι αυτός ήρθε κι έκατσε δίπλα γαμώτο!

Η Λάτσιο είναι παραδοσιακά ομάδα της Δεξιάς στη Ρώμη και οι σκληροπυρηνικοί στο πέταλο είναι όντως πολύ ρατσιστές, αλλά πρωτίστως φασίστες (η Ρώμη διαθέτει τον...οριτζινάλε φασισμό, βλ. μεγαλεία της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας κτλ κτλ). Σαν ομάδα, πάντως, αδικείται από την εικόνα στο πέταλο γιατί διαθέτει μεγάλη ιστορία και ζώντας στην σκιά της λαοφιλούς Ρόμα (που ΚΑΙ αυτή στο πέταλο πλέον είναι φουλ στον φασισμό) έχει αναπτύξει πολύ ενδιαφέρουσες "αμυνες", βλ. στροφή στον ρομαντισμό, στις ωραίες ποδοσφαιρικές ιστορίες κτλ. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το χρώμα της φανέλας της αποτελεί φόρο τιμής στην Ελλάδα, πατρίδα του ολυμπισμού κτλ κτλ.

ΥΓ
Πρέπει να είσαι όντως πολύ κολλημένος για να ασχοληθείς φέτος με αυτό το πράγμα που κάποιοι θεωρούν ότι ακόμα είναι Παναθηναϊκός. Και δεν μιλάω για το χαμηλής ποιότητας ρόστερ κτλ, αλλά γι'αυτή την αρρωστημένη αύρα. Κάθε ομάδα έχει τα πάνω και τα κάτω της, αλλά στην περίπτωση του Παναθηναϊκού τα κάτω δεν βιώνονται με αξιοπρέπεια και διάθεση για αλλαγή, αλλά μίζερα και αρρωστημένα. Με λίγα λόγια, μας έχουν στερήσει τη δυνατότητα ακόμα και να "στεναχωρηθούμε ποιοτικά" όταν η ομάδα δεν βλέπεται...

Καλά να περάσεις στις διακοπές σου!

squarelogic said...

Alex,

στειλε email(γιατί το pc που είχε αποθηκευμένη τη δ/νση σου έφαγε ένα ιό fake και προς το παρόν είναι out of order) με τα νέα σου και τα νέα του Τζιμπρίλ.
Είσαι a Roma η Κορφού?
Μόλις επέστρεψα απ την κοντογειτονιά σου(Λευκάδα...).

Gatti,
Αν ο Σαριέγκι δέχεται κάθε χρόνο να μειώνει το συμβόλαιο του τον βλέπω μέχρι τα 40 στον Τζιγγεριακό...Κάτι τέτοια τα εκτιμά ο Γιάννης...

The Bgt said...

ITS ALIIIIIIIIIIVEEEEEE!!!!!

:)))))))))))))))))))))

Νικόλαος Παπουτσής said...

Καλό φθινόπωρο φιλενάδα

τσιου!!!