Thursday, June 14, 2007

Πάμε στο ΣΕΦ για το 3-1

Αυτό κι αν είναι. Να σε παίζουνε 40-60 οι γκρίζοι σε όλο το παιχνίδι να σφυρίζουνε μόνο το 1 στα 3 φάουλ που σου κάνουνε οι ακατονόμαστοι και ο γαύρος με τα γαυροΜΜΕ του να κάθεται σε ένα φάουλ στον Πεν. Καλά, ό,τι θέλουμε λέμε; Το χειρότερο παιχνίδι μας κάναμε και με τη διαιτησία εναντίον μας, το καλύτερο παιχνίδι σας κάνατε, όλα σας έπιαναν (ούτε στον ύπνο του ξανά ο Μπουρούσης τέσσερα τρίποντα), το ξύλο της αρκούδας ρίχνατε κάτω από το καλάθι με την ανοχή των κοράκων και πάλι σας κερδίσαμε.
Κι ας είμαστε κουρασμένοι κι ας έχουμε "αδειάσει" ψυχολογικά μετά την Ευρωλίγκα γιατί αν έχεις ανέβει στο Εβερεστ τι να σου πει μετά ο Ολυμπος.

Και πού να έπιανε κι ο Μήτσος απόδοση. Δημητράκη είσαι μεγάλος παιχταράς αγόρι μου. Να είσαι πάντα καλά να παίζεις το μπασκετάκι που ξέρεις. Η τάπα στον Ακερ και το νικητήριο καλάθι ήτανε όλα τα λεφτά στον αγώνα. Μιλάμε για μεγάλη κλάση. Να μη φαίνεται σε όλο τον αγώνα να έχει τη χειρότερή του βραδιά και σε δυο φάσεις να διαμορφώνει αποτέλεσμα.
Σπουδαίος ήταν και ο Μπατίστ. Ηταν ο μόνος στο παιχνίδι που πέτυχε τρίποντο από αυτά που αλλάζουνε την ψυχολογία. Από αυτά που σε ξεκολλάνε όταν έχεις κολλήσει. Μπορεί να φταίει το άγχος, μπορεί η κούραση. Αλλά δεν πειράζει. Γουστάρω να κερδίζουμε με ένα πόντο και στην παράταση. Είναι καλύτερα έτσι.

Πάμε τώρα στο ΣΕΦ για να κάνουμε το 3-1 και να κάνουμε το τρεμπλ. Αν και έτσι όπως μας παίζουνε τα κοράκια στο ΟΑΚΑ, φαντάσου τι ρεσιτάλ έχουνε να δώσουνε μέσα στο ΣΕΦ. Σκέτη ζούγκλα θα είναι το παιχνίδι.

Υ.Γ. Ρε Ζέλικο, σε αγαπάω, σε εκτιμάω, σε γούσταρα πριν ακόμα έρθεις στην Πανάθα αλλά αυτές οι εμμονές σου είναι χειρότερες κι από του Ρεχάγκελ. Δεν είναι μόνο που για σένα το μπάσκετ σταματάει στο τεσσάρι, αλλά κι έναν σέντερ που έχεις, έστω και ξυλοκόπο, βάλτονα στο παιχνίδι. Μπάσκετ δεν παίζει που δεν παίζει ο Γιαβτόκας, τουλάχιστον άσε να ρίξει κι αυτός λίγο ξύλο, αφού οι γκρίζοι το αφήνουνε να πέφτει αβέρτα από τους ακατονόμαστους.
Να υπάρχει και μια ισορροπία ρε παιδί μου.

2 comments:

kablouros said...

Blepo na peftei tsapou sto OAKA sto pempto mats. Kai olo tha klaine ta bazekalia stou OAKA ta skalakia

gatti said...

Οπα! Τσιμπήσανε τα γαυράκια; Βγάλαμε γλωσσίτσα; Για να δούμε, θα υπάρξει πέμπτο ματσάκι;