Tuesday, August 26, 2008

Θα ΄μαι κι εγώ στην κλήρωση...



O τεντάς το είχε πει. Δεν θα είναι εύκολο το ματσάκι. Πώς να μη το πει αυτό άλλωστε; Μία ή δύο ήταν οι φορές που το είχε δει το όνειρο; Δεν έλεγε να την ξαναπατήσει. Κι είχε πει και το άλλο. Οτι σ΄ αυτό το παιχνίδι δεν πρέπει να περιμένετε θέαμα. Εδώ ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Εδώ προέχει σα να λέμε το αποτέλεσμα. Κι είναι αλήθεια ότι η ομάδα δεν έπαιξε καλά. Κι όχι μόνο δεν έπαιξε καλά, αλλά κινδύνεψε και να τα αρπάξει και να γίνει μετά κόλαση το παιχνιδάκι! Οι Τσέχοι δεν ήρθαν στην Αθήνα για βόλτα. Μπήκαν δυνατά με σκοπό να σκοράρουν. Και ήταν καλύτεροι από ό,τι στο πρώτο ματς. Κι ίσως άμα εμείς δεν είχαμε πάρει σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς να είχαμε σήμερα εκπλήξεις. Γιατί όσο να πεις καρδιοχτυπήσαμε. Και στο πρώτο ημίχρονο και - ιδιαίτερα - στο τέλος. Και καρδιοχτυπήσαμε για αρκετούς λόγους. Ο ένας είναι ο γνωστός λόγος. Η ομάδα κάνει μπαμ ότι θέλει αμυντικό κλάσης. Ο Σαριέγκι είναι κίνδυνος - θάνατος. Ο Νίλσον είχε το μαύρο του το χάλι. Δεν ξέρω αν απλά δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, αλλά ο άνθρωπος έτσι κι αλλιώς έχει συγκεκριμένο ταβάνι. Κι όσο για τον Γκάμπριελ μπορεί να είναι ένα πολύ καλό δεξί χαφ, αλλά κάτι μου λέει ότι αμυντικός δεν είναι (αν ήταν θα τον έβαζε από την αρχή στη θέση του Νίλσον ο τεντάς και όχι στο δεύτερο ημίχρονο στη θέση του Σαλπιγγίδη). Ο Γκαλίνοβιτς έσωσε δυο - τρία, αλλά έτσι και τα υπόλοιπα που έχασαν οι Τσέχοι, πήγαιναν μέσα, κάτι μου λέει ότι θα "έγραφαν". Οσο για το πουλέν μας, τον Λουκά, δεν μπορώ να πω κακή κουβέντα. Μια χαρά τα πήγε σήμερα. Πέρα από κάθε προσδοκία. Στο τέλος βέβαια έφαγε και την κοροϊδίστικη κάρτα, γιατί τι Βύντρα θα ήταν άμα δεν την έκανε την μαλακία του;


Η αλήθεια είναι όμως πως ειδικά για το σημερινό ματσάκι τα προβλήματα δεν προήλθαν από στόπερ, αλλά από τα κενά που δημιουργήθηκαν στα πλάγια από τα χαφ. Ισως γι΄ αυτό ο τεντάς δήλωσε ευχαριστημένος από την άμυνά του. Εγώ όμως ξέρω ότι με τέτοια άμυνα δεν θα πας πολύ μακριά. Κι άμα δεν πας πολύ μακριά μικρή σημασία έχει αν το Δεκέμβρη μπορείς να κάνεις διορθωτικές κινήσεις. Γιατί μέχρι τότε θα έχει τελειώσει το παραμύθι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κι άμα καρδιοχτυπάς από την Τσέχα που άμπαλη δεν την λες (κι ας προσπαθούν πάντα οι γνωστοί - άγνωστοι να βγάζουν όλους τους δικούς μας αντιπάλους καφενεία και τους δικούς τους υπερομάδες...), αλλά όσο νάναι δεν έχει την παραμικρή σχέση με αυτές που θα σου κληρωθούν από το α΄ και β΄ γκρουπ δυναμικότητας, φαντάσου τι έχει να γίνει στους ομίλους! Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι!



Υπάρχει βέβαια και κάτι ακόμα που παίζει το ρόλο του. Δεν μπορείς να ξέρεις τι έχουν συζητήσει ο Τεν Κάτε με την διοίκηση. Μόνο υποθέσεις μπορείς να κάνεις. Αν δηλαδή έχουν συμφωνήσει πως αυτό που ενδιαφέρει την ομάδα είναι το πρωτάθλημα κι από εκεί και πέρα στους ομίλους όσο τραβήξει, οι αμυντικοί που έχεις, φτάνουν και περισσεύουν. Ισως γι΄ αυτό ο Ολλανδός δεν πιέζει. Αν όμως θέλουν να έχει η ομάδα καλή πορεία στους ομίλους και να μην θυμηθούμε κάτι ξεγυρισμένες πεντάρες, τότε πρέπει να αγοράσουν στόπερ ...ΧΘΕΣ!


Κατά τ΄ άλλα, ο Ζιλμπέρτο μου άρεσε στο πρώτο μέρος, παραδόξως δεν μου άρεσε τόσο στην επανάληψη παρόλο που ο Παναθηναϊκός βελτιώθηκε. Ο Σιμάο δεν έπαιξε όπως μας έχει συνηθίσει, μήπως ήρθε η ώρα να επιστρέψει ο Μάτος; Ο Σαλπιγγίδης προσπάθησε πολύ (και αμυντικά), αλλά δεν τράβηξε χθες. Είναι λογικό πως δεν θα παίζει πάντα καλά δεξιά και ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσει ο τεντάς τον τρόπο παιχνιδιού στην επίθεση. Ισως ο Βραζιλιάνος είναι πολύ μόνος του...

Ο Καραγκούνης είναι φτιαγμένος για τέτοια παιχνίδια και φάνηκε, αρκεί να μην πολυενθουσιάζεται και θέλει να τα κάνει όλα μόνος του. Ο Κλέιτον δεν κατάλαβε ούτε πού του είπε να παίξει ο Τεν Κάτε ούτε πού έπαιξε τελικά ο ίδιος. Στην ίδια ενδεκάδα με τον Κάρα δεν τσουλάνε και η ομάδα χάνει και σε ταχύτητα. Γενικά η ομάδα δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Οταν μπήκε ο Νίνης άλλαξαν προς το καλύτερο τα πράγματα. Το ίδιο και όταν ο Γκάμπριελ αντικατέστησε τον Σαλπιγγίδη. Στην άμυνα μάλλον δεν τόχει, σαν χαφ εξτρέμ όμως το έχει και πολύ μάλιστα. Οπως το έχει και ο Σόουζα. Και το ξύλο του το τρώει και τη μπάλα του τη σπάει (ειδικά σήμερα βέβαια δεν υπήρχαν αυτοί που θα εκμεταλλευτούν αυτό το μοίρασμα που έκανε) και το γκολάκι του το έβαλε τελικά. Και το χρειαζόταν να σπάσει το ρόδι για να πάρει τα πάνω του. Ασε που το ξεμαρκάρισμά του στη φάση του γκολ ήταν όλα τα λεφτά.


Συμπερασματικά τώρα, αν είναι να δω το ματς αυστηρά ως ένα παιχνίδι τακτικής για να κερδηθεί η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε μπορώ να δικαιολογήσω την εμφάνιση της ομάδας και να μην ανησυχώ. Ακόμα και τις φοβερές ευκαιρίες των Τσέχων μπορώ να τις ερμηνεύσω ως έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης από πλευράς μας, ως χαλάρωσης από την ασφάλεια που πρόσφερε το σκορ του πρώτου αγώνα κ.λπ.

Αν όμως αυτό το παιχνίδι είναι ενδεικτικό του πώς θα εμφανιστεί ο Παναθηναϊκός τις προσεχείς ημέρες σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ (ο καιρός γαρ εγγύς που λέει και μια ψυχή) τότε υπάρχουν σημάδια ανησυχητικά. Που πρέπει να διορθωθούν ΑΜΕΣΑ γιατί διαφορετικά ενδέχεται να βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.



ΥΓ. Τι λογική Πεσέιρο ήταν αυτή του τεντά στη συνέντευξη Τύπου; Δεν έχουμε δεχθεί, λέει, γκολ σε επίσημα και φιλικά, άρα έχουμε καλή άμυνα! Και ο Πορτογάλος τα ίδια έλεγε και στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος πέρσι τα άρπαξε μαζεμένα.
ΥΓ1. Ο Νίλσον δεν μπορεί, ο Γκάμπριελ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, από εδώ το είχαμε από εκεί το είχαμε, πάλι χωρίς δεξί μπακ είμαστε!
ΥΓ2. Ο Βύντρα ήταν αυτός; Αλα της κουστουμιά ο ...σακάτης!
ΥΓ3. Περιγραφή αγώνα της Πανάθας ο Πουρουπουπού; ΕΛΕΟΣ ρε σεις! Αυτός λυπόταν σε κάθε χαμένη ευκαιρία της Σπάρτα!
ΥΓ4. Καρούλιας: "Tο σουτ δεν το έκανε ο Καραγκούνης, το έκανε ο κόσμος!". Ρε μπας και είναι κολλητός με τον Σακελλαρόπουλο ο Νίκος; Τόση ποίηση πια!



ΥΓ (BONUS)
Σχόλιο πονεμένου γαύρου Νο 1: "Παίζεις στην Κύπρο, χάνεις με 2 αυτογκόλ (δύο;), χάνεις πέναλτι και σε ξεσκίζουν για 10 μέρες. Αυτοί παίζουν εκτός, νικάνε με αυτογκόλ, και "εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ" κ.λπ. Σήμερα οι Τσέχοι έχουν χάσει μέχρι στιγμής 3 γκολ, και θα γίνει καμιά φάση με 10 καραμπόλες και θα βάλει γκολ ο γίδης (ο Κάρα είναι αυτός;) και αύριο θα έχουμε πρωτοσέλιδα "Μόνο εσύ". (Πσττ! Πού είστε! Μην τυχόν τον ακούσετε και βάλετε τέτοιο πρωτοσέλιδο, το είχα βάλει εγώ μετά το πρώτο ματς!).

Σχόλιο πονεμένου γαύρου Νο 2: "Ρε συ αυτοί έχουν τέτοιο φάρδος που μπορεί εκεί που πάει να σκάψει το κριάρι ο Σόουζα να βάλει βαθιά το πόδι του και να βρει πετρέλαιο!".


(Α πα πα πα πίκραααααααααα...)

18 comments:

The Bgt said...

Καλα τα πες!
Νομιζω παντως οτι αν δεν ειχαμε σκορ προκρισης απο το 1ο ματς θα παιζαμε διαφορετικα.
Μαλλον συντηρηση καναμε χθες. Γιατι ειναι νωρις κι ακολουθει το ματς με την ΑΕΚ ετσι?

Δεξια δεν εχουμε αυτον τον Μουν?
ΑΡιστερα? Γιατι και ο Σπυροπουλος ψιλοεμπαζε χθες..

Ο Σοουζα μου αρεσε πολυ και για την κινηση του στη φαση του γκολ αλλα και για τον τροπο που εκανε την κεφαλια.

Υ.Σ. Να κανω μια αδιακριτη ερωτηση? τις φωτο σε τετοια αναλυση πως τις βρισκεις?

Είδωλο said...

Βασικα θα ηθελα να μαθω τι ακριβως θα κανει τωρα ο Ντεμης που παραιτηθηκε απο την ΑΕΚ γιατι τρακαρε και η Δεσποινα κι αμα δεν εχει πορους ουτε η Δεσποινα η οποια παει απατη ουτε και ο Ντεμης, ποιος θα πληρωσει την φανοποιεια του αυτοκινητου?

Περιμενω αναλυτικο ποστ.

eri said...

καλημέρα κ ευχαριστώ για την πρόσκληση,δυστυχώς δεν μου έρχεται πολύ έμπνευση με τα μπλογκοπαίχνιδα, πρέπει να κάτσω να σκεφτώ πολύ για να γράψω κάτι..
sorry για το off-topic σχόλιο ούτε την ανάρτηση σου δεν πρόλαβα να δω ακόμη! φιλιά

gatti said...

@the bgt: Kι εγώ πιστεύω ότι θα παίζαμε αλλιώς αν δεν είχαμε σκορ πρόκρισης, το ερώτημα που δεν θα απαντηθεί ποτέ είναι αν σ΄ αυτή την περίπτωση θα την παίρναμε την πρόκριση ή όχι. Ακριβώς επειδή δεν μπορούμε να ξέρουμε αν έπαιξαν έτσι λόγω της ασφάλειας του σκορ του πρώτου αγώνα, ή λόγω αδυναμίας.

Δεξιά έχουμε και τον Μουν αλλά προφανώς δεν είναι έτοιμη λύση. Εξάλλου αναφέρομαι στο Τσάμπιονς Λιγκ, για το πρωτάθλημα και ο Νίλσον και ο Γκάμπριελ είναι αρκετοί.

Και ο Σπυρόπουλος δεν ήταν σε πολύ καλή ημέρα, αλλά δεν βοηθήθηκε και από τον χαφ μπροστά του.

Ο Σόουζα δείχνει καλός, είναι σημαντικό που έβαλε το γκολ, αλλά πάλι κρατάω μια επιφύλαξη.

ΥΓ. Το έχω ξαναπει (γράψει). Εχω καλά ...κονέ!



@x-oyranoy: Κατ΄ αρχήν να σου πω ότι είσαι εκτός θέματος! :-p

Aυτό είναι ερώτηση για δύο ποστ παρακάτω. Ασε που είναι ερώτηση για μπλογκ που ασχολείται με το life style. Εγώ γράφω αθλητικά βρε!

Τέλος πάντων θα σου πω τι ξέρω κι άμα βγάλεις συμπέρασμα, ...σφύρα μου!

Πριν μερικούς μήνες το ζεύγος εθεάθη να επιβλέπει τις εργασίες στο νέο σπίτι που φτιάχνουν κάπου στην Κηφισιά. Αλλά έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που εθεάθη μαζί εκεί (πριν το καλοκαίρι). Πριν λίγο καιρό ο Ντέμης είχε πάρει το (πρόσφατα αποκτηθέν) κότερο και πήγαινε βόλτες στο Αιγαίο. Με φίλους αλλά χωρίς το Δεσποινάκι. Η απουσία της αοιδού, βέβαια, μπορεί να δικαιολογείται από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Αλλά μπορεί και όχι. Η ίδια εθεάθη πολλές φορές (πριν το στουκάρισμα) μαζί με τα πιτσιρίκια της στη θάλασσα, σε βόλτες, κ.λπ., αλλά ποτέ μαζί με τον Ντέμη. Τυχαίο ή όχι; Ποιος ξέρει... Από την άλλη πάλι διακοπές έκαναν όλοι μαζί στην Ελούντα για λίγες μέρες. Οπότε; Μπέρδεμα...

Πάντως, έτσι όπως πήρε φόρα ο Ντέμης να φεύγει, μετά από την ΑΕΚ τον βλέπω να φεύγει και από το γάμο του. Τι ερώτηση είναι ποιος θα πληρώσει το φαναρτζή; Η Δέσποινα βέβαια! Αυτή έχει τα πολλά λεφτά!

ΥΓ. Πω πω Espresso έγινα!
ΥΓ1. Ξέρω κι ένα δυο ακόμα spicy πραγματάκια, αλλά δεν είναι για εδώ. Δύσκολες εποχές για bloggers!



@eri: Καλώς την! Μην ζορίζεσαι με το μπλογκοπαίχνιδο. Το είχα γράψει άλλωστε πως δεν είναι υποχρεωτικό να γράψει κάποιος.
Φιλιά! :))

ΠΑΥΛΟΣ said...

Μήπως να κάνεις ποστ την απάντηση στον ουρανούλη?

Καλημερούδια...

gatti said...

@pavlos: Βρε σεις, συνέλθετε! Ποστ για την Πανάθα έγραψα, όχι για τους Ντεμοβανδήδες!

A πα πα πα...

Καλημέρα Παυλούκο μου! :))

tzonakos said...

"τι Βύντρα θα ήταν άμα δεν την έκανε την μαλακία του;" ...xaxax ...
Λοιπόν δεν διαφωνώ με την ανάλυση του ματς αλλα θέλω να επισημάνω οτι μου φάνηκε ( απο τηλεόρασης ) οτι δεν ειχαν πολλή ενέργεια, όπως πχ. ο Σαλπιγγίδης που δεν εφτανε τη μπάλλα να κοντρολάρει.
Νομίζω οτι συνολικά ο Τεντάς πρέπει να βάλει ενέργεια και φρεσκάδα.
Κατα τα άλλα η ομάδα θα στρώσει σιγα σιγά.

gatti said...

@tzonakos: Καλώς τον. Ε, βλέπεις εμείς οι Παναθηναϊκοί έχουμε πάρει ...PhD στο θέμα Βύντρα! Tον ξέρουμε πια τόσο καλά. Και τον περιμένουμε να ...δράσει!

Αν είναι μόνο έλλειψη ενέργειας, διορθώνεται. Μην ξεχνάς ότι είμαστε στον μήνα Αύγουστο. Αν δεν είναι έλλειψη ενέργειας, τότε έχουμε πρόβλημα.
Το βέβαιο είναι ότι χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά. Και οι παίκτες θέλουν χρόνο να αφομοιώσουν την φιλοσοφία του προπονητή και το σώμα τους δεν τους βοηθά να είναι ήδη έτοιμοι από τώρα.

Stepas said...

Εγώ γενικά τον είδα καλό τον ΠΑΟ χτες.Το μόνο πρόβλημα που κάνει μπαμ είναι αυτό της αμυντικής λειτουργίας.Αλλά τα πράματα είναι όπως τα λες:Για Ελλάδα και 3η θέση-το πολύ-στους ομίλους,οι αμυντικοί που έχετε είναι μαλλον αρκετοί.Αλλά για κάτι παραπάνω στην Ευρώπη και απόλυτη σιγουριά στην Ελλάδα θέλετε σέντερ μπακ και μάλιστα επιπέδου.Τα χουμε ξαναπεί άλλωστε.Άσε που αν ο Γκάμπριελ ξαθιερωθεί σαν χαφ τότε βλέπω Βύντρα για δεξί μπακ πάλι φέτος...

Ο Ζιλμπέρτο δεν μου άρεσε πολύ,με εξαίρεση μια-δυο φάσεις που φάνηκε το πόσο έμπειρος και παίκτης κλασης είναι.Γενικά πάντως δεν φάνηκε,έκανε τα απολύτως απαραίτητα και δεν έδωσε το κάτι παραπάνω.Μπορεί και να έκανε συντήρηση δυναμεων λόγω του ευνοϊκού σκορ του πρώτου αγώνα.

Ο Κλέιτον δεν μου άρεσε καθόλου.

Θα διαφωνήσω λίγο μαζί σου για τον Σαλπιγγίδη.Ξεκινωντας από την κοινά αποδεκτή αλήθεια ότι το παιδί δεν είναι ούτε χαφ,ούτε εξτρέμ,αλλά στράικερ,θα πω ότι, ναι μεν έκανε λαθάκια χτες, αλλά έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε.Θέλω να τονίσω δύο φάσεις στις οποίες έλειπε ο Σόουζα από το κέντρο της επίθεσης και ο Σαλπιγγίδης έκανε αμέσως διαγώνια κίνηση και μπήκε σε θέση φορ.Και στις 2 φάσεις δεν μπόρεσε να σκοράρει για λίγο.Πάντως αυτό είναι το παιχνίδι του.Αν το κάνει αυτό θα πάρετε πολλά γκολ με αυτόν τον τρόπο,αρκεί κάποιος να του βγάζει πάσες.Απο κει και πέρα όποτε κληθηκε να βγάλει σέντρες από τα δεξιά δεν τα κατάφερε και είναι λογικό.Το μόνο που ξέρει να κάνει καλά από θέση δεξιού χαφ είναι να βγάζει συρτές σέντρες στη μικρή περιοχή και αν την βρει κανείς τη βρήκε.Καλές σέντρες ψηλά δεν μπορεί να βγάλει,δεν είναι η δουλιά του αυτή και δεν έχει και τα προσόντα για να μάθει.Πάντως ήταν και πάλι απίστευτος μαχητής,μαρκάριζε παντού και έπαιζε με πάθος.Αυτό είναι μεγάλη υπόθεση.

Ο Σόουζα μού άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.Είναι νωρίς ακόμα αλλά νομίζω ότι έναν τέτοιο παίκτη ψάχνατε για "φουνταριστό".

Αυτό που λες για τον Βύντρα το είπαμε μαζί με τον don Quixote εχτες που βλέπαμε το ματς!Πράγματι,άμα δεν την κάνει τη μ@λ#κία του τότε τι Βύντρα είναι;

YΓ:Αυτός ο Καρούλιας μας έσπασε τα νεύρα χτες.Μπουρου μπουρου μπουρου μπουρου.Νισάφι!Μέχρι και τον Πουρουπουπού κατάφερε να ξεπεράσει στο μπλα μπλα.Και είχε και αυτη τη σπαστική φωνή τη σιγανή και "βελούδινη".Κι έλεγε κι εκείνο το "Έτσι-έτσι" της Τένιας Μακρή.Άσε που μετά το ματς,στα σχόλια,δεν άφησε άνθρωπο να μιλήσει.Και έγλειψε και λίγο Διοίκηση ή μου φάνηκε;

Αυτά προς το παρόν.Άμα μου ρθει τπτ άλλο θα επανέλθω το βραδάκι.

Τα λέμεεεε!

gatti said...

@stepas: Oχι, μη μας εύχεσαι να δούμε ξανά τον Βύντρα δεξί μπακ. Μακάρι να πάρουμε καναν στόπερ κλάσης ώστε να μην τον βλέπουμε σχεδόν καθόλου. Με Γκάμπριελ και Μουν να έχουν έρθει φέτος, θα είναι ήττα να ξαναγυρίσει ο Βυντρίνιο μας στα δεξιά. Πάντως, δεν είναι φοβερό; Μπορεί να κάνει το παιχνίδι της ζωής του, να αφήσει με τις ενέργειές του όλον τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό, αλλά στο τέλος πάντα, ΜΑ ΠΑΝΤΑ, θα την κάνει τη γκέλα!


Ο Ζιλμπέρτο δεν φάνηκε, έχεις δίκιο, αλλά νομίζω ότι δεν θα μπορούσε να κάνει έτσι κι αλλιώς τη διαφορά όταν όλη η ομάδα δεν πήγαινε καλά. Η αμυντική λειτουργία χρειάζεται οπωσδήποτε βελτίωση αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα. Και ίσως όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και σε αγώνες - ντέρμπι στο πρωτάθλημα.

Ο Κλέιτον ούτε και μένα μου άρεσε.

Επί της ουσίας δεν διαφωνούμε για τον Σάλπι. Το έγραψα κι εγώ ότι προσπάθησε, απλώς δεν του βγήκαν πράγματα, όπως δεν θα του βγαίνουν συχνά γιατί όσο φιλότιμο κι αν δείχνει δεν είναι αυτή η θέση του. Συμφωνώ απόλυτα ότι στις δύο φάσεις που περιγράφεις έδειξε πώς και κυρίως πού πραγματικά πρέπει να παίζει. Γι΄ αυτό έγραψα ότι ο Σόουζα ίσως είναι πολύ μόνος του στην επίθεση. Αν δεν επέμενε ο Τεν Κάτε να έχει έναν προωθημένο και έβαζε στην επίθεση τους Σόουζα και Σάλπι ως δίδυμο θα έκλαιγαν πολλές άμυνες. Ειδικά τώρα που έχουμε τον σέντερ φορ - θηρίο που ξέρει τι ακριβώς πρέπει να κάνει.

ΥΓ. Νομίζεις ότι άντεξα να τους ακούσω μέχρι το τέλος; Αν είναι δυνατόν! Μετά από λίγο έβαλα το ραδιόφωνο. Κι εμένα μου τη σπάει αυτή η φωνή του Καρούλια. Τον συμπαθούσα πολύ σαν παίκτη, αλλά αυτή τη φωνή δεν την αντέχω.

Χαχαχα! Πού το βρήκες αυτό με την Τένια; "Ετσι - έτσι" λέει κι αυτή έχεις δίκιο!
Εγλειψε και τη διοίκηση; Ε, εντάξει, όλοι οι βετεράνοι πλην Δομάζου, το κάνουν συνήθως... Αναμενόμενο...

Τα λέμε!

Crazy Tourists said...

Χαίρετε!!!
Για να δούμε τι θα γίνει απόψε!!
Φιλιά πολλά

Τρελοτουρίστρια

ΥΓ Τι να κάνω για να συμπαθήσω τον Καραγκούνη;

zouk said...

Εγω λεω να περιμενω το παιχνιδι με την ΑΕΚ για να εχω μια πιο ολοκληρωμενη αποψη.Ενα ματς που ξεκιναει απο το μηδεν θα ειναι σιγουρα πολυ πιο διαφορετικο.Ειναι και ντερμπυ.

coachp said...

Να τονίσω κάπου εδώ κάπια πράγματα κι εγώ.
α) Ο Βγενόπουλος δείχνει πως με τα ψέμματα και με το μαρκετινγκ γεμίζεις γήπεδο... Και τώρα και με την Διναμό Τυφλίδας...
β) Ο Γκαμπριελ είναι μπακ. Παντα ήταν μπακ. Το οτι ξέρει μπάλα, δεν τον κάνει χαφ. ΕΛΕΟΣ. Τα μπακ κάνουν κίνηση στην επίθεση έχοντας πολύ χώρο. Τα χαφ έχουνε πάντα αντίπαλο, κρατάνε μπάλα, τρέχουν αδιακοπα, συγκλίνουν, σουτάρουν... Πολυ διαφορετικές θέσεις. Επίσης, απο που κι ως που κρίνετε όλοι οτι δεν μπορεί να παίξει άμυνα ο Γκαμπριελ, τον έχετε δει να δοκιμάζεται και δεν τα κατάφερε?
3) Πολύ επιθετική ομάδα αυτή του Τεν Κάτε. 4-5-1, για άλλη μια φορά και όχι 4-2-3-1 και μάλιστα εντός έδρας με χωριό. Απελπιστικά μόνος ο Σόουζα(καλός παίχτης αυτός). Ολλανδό επιθετικογενή προπονητή και ακόμη αμυντικά η παναθα....
Αντε να δούμε ποτε θα αποδώσει η επιθετική νοοτροπία του Κατε Χενκ Τεν...

νατασσΆκι said...

Περιττό να σου πω ότι "κόλλησα" στα BONUS ΥΓ :)))))

εγώ πάντως, μόνο τα τελευταία λεπτά είδα -είναι γνωστό ότι δεν αντέχω τους αγώνες ποδοσφαίρου, αλλά βλέπω πάντα από λίγο. Εχθές ήμουν τυχερή, ειδα ακριβώς τη στιγμή του γκολ!!!

:)

**ο Καρούλιας χάλια στην περιγραφή, όντως!

ο Νίνης πάλι, πρέπει να ήταν καλός, άκουσα το "γαύρο" να τον βρίζει, άρα καλός ήταν (κριτήριο)
και το βαφτιστήρι γύρισε ενθουσιασμένο από το γήπεδο :)
:**
άντε να πάμε παρακάτω !!!!

gatti said...

@crazy tourists: Καλώς το τρελοτουρίστι μου!

Τι να δούμε; Οι πληροφορίες λένε ότι το έχει "δέσει" το ματσάκι ο γαύρος!

ΥΓ. Πραγματικά δεν ξέρω. Εκεί που λέω ότι τον έχω αδικήσει τον "Κάρα", εκεί θα δω μια διαμαρτυρία του, ή ένα θεατρικό πέσιμο και θα μου την ξαναδώσει. Χθες πάλι σε μια φάση νόμιζες ότι τον σκοτώσανε! Πού θα πάει αυτό το πράγμα, δεν ξέρω...



@zouk: Κι εγώ το ίδιο θα κάνω. Εκεί θα έχουμε και πιο ολοκληρωμένη άποψη για το σύστημα του Τεν Κάτε. Αν κατεβάσει την ομάδα όπως στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, κάποιο πρόβλημα υπάρχει...



@coachp: Kαλώς τον! Πώς ήταν οι διακοπές; Αρεσαν στην παρέα σου οι επιλογές σου, ή σου τα έψαλλαν ομαδικώς;

α) Ε, όχι και με τα ψέμματα! Μη λέμε και ό,τι θέλουμε τώρα...

β) Εμείς δεν λέμε ότι είναι χαφ. Εμείς λέμε ότι για χαφ φαίνεται. Και σίγουρα δεν τον έχουμε δει να δοκιμάζεται. Απλώς κοιτάμε τις επιλογές του Τεν Κάτε. Αμα εσύ βλέπεις έναν προπονητή που πήρε έναν αμυντικό να τον βάζει να παίζει ως χαφ - εξτρέμ, δεν θα σκεφτόσουν ότι για αμυντικός δεν κάνει; Θα έβγαζες διαφορετικό συμπέρασμα από εμάς;

3) Δεν μου λέει κάτι το ότι παίζει 4-5-1 στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ηθελε πάση θυσία την πρόκριση. Διακυβεύονταν πολλά σ΄ αυτά τα παιχνίδια. Θα μου πει πολλά, αν συνεχίσει να παίζει έτσι και στο πρωτάθλημα. Τότε το ξανασυζητάμε.



@νατασσούκο: Φοβερά τα bonus έτσι; Κι εγώ "κόλλησα". Περιττό να σου πω ότι έχουν κάνει το γύρο της ...Αθήνας!

Δεν έχασες και τίποτα που δεν το είδες. Ετσι κι αλλιώς το αποτέλεσμα μετρούσε στο συγκεκριμένο ματς. Ασε που όπως εξελίχθηκε απόλαυσες όλο το ...σασπένς. Και τα καρδιοχτύπια στο τέλος, αλλά και το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Ο Καρούλιας μαζί με τον Πουρουπουπού δεν αντέχονταν.

Ο μικρός δεν ήταν και πολύ καλός, αλλά και μόνο που τον βλέπεις σου φτιάχνει τη διάθεση (και αντίστοιχα χαλάει των γαύρων...).

Ερχονται ωραίες μέρες πες στο βαφτιστήρι!!!

Φιλιά!!!

coachp said...

Απο τους καλύτερους προορισμούς τελικά η Σέριφος. Τρομερό νησί... Ολοι γουστάρανε.

α)εγώ δεν είδα τρελές μεταγραφές απο την ομάδα σου, αν εξαιρέσεις τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Αυτός απο μόνος του δεν γέμιζε γήπεδο. Οπότε, με ψέματα με ψέματα...

β)βάζει δεξί μπακ στη θέση του δεξιού χαφ για να κρατήσει το αποτέλεσμα. Αν είδες το πως κινήθηκε ο βραζιλιανάκος???

γ)αυτό είπα και εγώ. Πάντως μεχρι στιγμής αμυντική την βλέπω την ομάδα. Γιατί μην κρυβόμαστε, με καφενεία έπαιζες...

zouk said...

Αληθεια coachp,την Ανορθωση,τι επιπεδου ομαδα την εχεις?

gatti said...

@coachp:

α) Προσπαθείτε να μας βάλετε (οι δημοσιογράφοι) στο τριπάκι ότι πρέπει να είμαστε δυσαρεστημένοι που δεν ήρθε το Χάμερ πίσω και η Φεράρι μπροστά που μας υποσχέθηκαν. Κάποιοι Παναθηναϊκοί θα μασήσουν. Αλλά όχι η πλειοψηφία. Πιστεύουμε στη νέα προσπάθεια και την στηρίζουμε. Βάσει συνθηκών (νέοι άνθρωποι στη διοίκηση, νέος προπονητής, νέος μάνατζερ, καινούργια πλάνα) οι μεταγραφές ήταν καλές. Θα μπορούσαν να είναι και καλύτερες. Πάντα υπάρχουν περιθώρια για το καλύτερο. Κάποιες θα βγουν άλλες όχι. Προσωπικά θα ανησυχούσα αν αρχίζαμε να χτυπάμε ό,τι κινείται χωρίς λόγο και μέτρο. Οι ομάδες δεν φτιάχνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Οταν όμως βλέπεις ότι ο άλλος προσπαθεί, είσαι διατεθειμένος να του συγχωρήσεις και τα λάθη.

β) Είδα πώς κινήθηκε και το χάρηκα πολύ. Αλλά είδα επίσης ότι δεν είναι η πρώτη επιλογή του Τεν Κάτε για τη θέση του δεξιού μπακ σε παιχνίδια όπου θέλει να σιγουρέψει τα νώτα του. Αρα;

γ) Αμυντική ήταν επειδή έπρεπε να είναι. Αν είναι και στη συνέχεια, θα έχεις έναν πόντο. Ναι, εγώ ΠΑΝΤΑ με καφενεία παίζω. Κάποιοι άλλοι μόνο παίζουν με ομαδάρες, σε μόνιμη βάση...



@zouk: Πρόλαβες την ερώτησή μου! :))