Wednesday, August 13, 2008

Μόνο εσύ



Aυτό το λόγο θα σας πω
δεν έχω άλλο κανένα.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ

στη NOVA από μένα!

Δηλαδή δεν έχω να πω μόνο αυτό το λόγο. Εχω πολλούς. Καθότι δεν είμαι και ο Κωστής Παλαμάς να πετάω μια φράση και να τα λέω όλα μ΄ αυτή. Kι επειδή δεν έχω αυτή την ικανότητα, χρειάζομαι ανάλυση για να εξηγήσω αυτά που θέλω να πω. Ετσι, αναγκάζομαι να ξεκινήσω ανάποδα. Συνήθως οι ευχαριστίες δίνονται στο τέλος του έργου/βιβλίου κ.λπ. Εγώ όμως τις δίνω στην αρχή. Γιατί τις τρεις υπέροχες ώρες που πέρασα (και συνεχίζω τώρα που ξαναπαίζει από την αρχή το ματς της Πανάθας) τις χρωστάω στη NOVA. Στην οποία έχω ρίξει από χθες το βράδυ του κόσμου τα μπινελίκια επειδή αποφάσισε εντελώς ξαφνικά να προτάξει το ματς του γαύρου και να μας στείλει εμάς σε καφετέριες, live streaming και ραδιόφωνα για να δούμε το δικό μας. Πού να το φανταστώ πως η γλυκιά μου πάσχιζε μόνο για την δική μου ευχαρίστηση; Και όχι μόνο για τη δική μου βέβαια, αλλά και για την ευχαρίστηση όλου του κόσμου. Γιατί όταν βάζεις ευρωπαϊκό ματσάκι του γαύρου στο Novasports1 που το βλέπει όλος ο κόσμος, σημαίνει ότι φροντίζεις να κρατάς χαρούμενο όλο το κοινό! Σε ευχαριστώ και συγνώμη που σε κακολόγισα καλή μου Nova. Δεν το είχα καταλάβει...

Tο κατάλαβα όμως αρκετά γρήγορα. Πριν ακόμα βρω άκρη με το live streaming και συνεχίζοντας να ψάχνω βρίζοντας στο Ιντερνέτι να βρω κανα κανάλι για να δω τον Παναθηναϊκό από την αρχή και ζωντανά και όχι τα μεσάνυχτα και σε μαγνητοσκόπηση νάσου το πρώτο γκολάκι της Ανό! Σέντρα από δεξιά, μπέρδεμα του μέλους με τον Τοροσίδη και αυτογκόλ! Τι έγινε ρε παιδιά; Εφαγε γκολ ο γαύρος από ομάδα βήτα εθνικής; Γιατί όλη την εβδομάδα αυτό έλεγε. Οτι η Ανόρθωση είναι ομάδα βήτα εθνικής. Και πριν προλάβω να καταλάβω τι έπαιξε νάσου και το δεύτερο σε φάση καρμπόν. Από τα δεξιά πάλι σέντρα και γκολ του Σόσιν. Μιλάμε τώρα ο γαύρος ήτανε αλλού γι΄ αλλού. Το μέλος έκανε ντρίμπλες μέσα στην περιοχή του, η άμυνα ήτανε "φύγε κακό μακριά από μένα" και η αμυντική λειτουργία για τα μπάζα. Ο Τζόλε ήτανε ζήτημα άμα έδωσε μια σωστή πάσα. Ο Οσκαρ, αυτός ντε που σκάσανε ένα σωρό μύρια ευρώπουλα για να τον φέρουνε και να κάνουνε το χατήρι του Βαλβέρδε (για να λέμε του στραβού το δίκιο έτσι όπως τον είδα τον παίχτουρα, ευτυχώς για το γαύρο που δεν του έκαναν και τα υπόλοιπα χατήρια του Ισπανού...) ήταν εντελώς εξαφανισμένος, ο Πάτσα είχε το μαύρο του το χάλι και ο Κοβάσεβιτς όταν έπαιρνε τη μπάλα μέσα στην περιοχή έψαχνε να βρει το πόδι του (και δεν έχει και ...τρίτο σαν τον Λούα Λούα ο Σέρβος, για να δει ο γαύρος προκοπή!).


Μέχρι να το βρει βέβαια, του είχαν πάρει τη μπάλα οι Ανορθωσιάτες. Οσο για τις επιλογές του Βαλβέρδε, άσε καλύτερα. Αφησε έξω τον Αντζα και έβαλε κεντρικό αμυντικό δίδυμο τον Ζεβλάκοφ με τον Αβραάμ. Ποιος ξέρει τι όνειρο είδε ο Ισπανός πριν το ματς! Με τα πολλά βέβαια υποχώρησε η Ανόρθωση, ανέβηκε ο γαύρος αλλά και πάλι δεν άλλαξε κάτι. Εγινε και η φάση με το πέναλτι, πήρε την πρωτοβουλία ο Μήτρογλου το έστειλε στο δοκάρι έρχεται και στο τέλος το τρίτο γκολάκι της Ανόρθωσης και τέζα ο καμπούρης! Μιλάμε τώρα ότι οι Κύπριοι την έχουνε κάνει ταφίρα την τριάρα.

Τρία στη Ραπίντ, τρία και στο γαύρο! Και όχι τώρα ότι με την τριάρα αυτή είναι εξασφαλισμένοι για τη ρεβάνς. Ακόμα και αυτό το σκορ μπορεί να ανατραπεί. Πόσο εύκολο είναι όμως; Εντάξει, θα το κάνουνε Ριζούπολη το τηγάνι οι γαύροι, ξέρουνε αυτοί από τέτοια κόλπα, θα του σφυρίξουνε και του Βαλβέρδε να κάνει κανα δυο αλλαγές στην ομάδα για να σουλουπωθεί κομμάτι, αλλά πόσο να στρώσει; Σάμπως έχει τον επιθετικό που θα βάλει το εύκολο γκολ; Δεν τον έχει. Και άντε και τα βάλει τα γκολ, δεν θα φάει κανένα; Ανεξάρτητα τώρα από το τι θα γίνει στη ρεβάνς, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην Ανόρθωση! Και για τη μεγάλη της επιτυχία, αλλά και για τις ευχάριστες στιγμές που μας χάρισε!


***

Αρκετά όμως για το ματσάκι του γαύρου. Πάμε στα δικά μας τα παιδιά. Το πρώτο ημίχρονο το είδα με δυσκολίες από το Ιντερνετ. Η ενδεκάδα δεν μου έκανε εντύπωση. Πάνω κάτω το περιμέναμε ότι θα την κατεβάσει έτσι την ομάδα ο τεντάς. Και είπαμε, ότι σε τέτοια παιχνίδια "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα". Εδώ θέλεις την πρόκριση και μόνο αυτή. Δεν τρελάθηκα βέβαια με Τζιώλη μέσα, αλλά έχω εμπιστοσύνη στον Ολλανδό.

Στο πρώτο ημίχρονο που λες δεν ήμασταν καλοί, αλλά παρόλα αυτά προηγηθήκαμε στο σκορ και μάλιστα πολύ γρήγορα. Μεγάλη υπόθεση αυτή. Σου βγάζει απευθείας τα βαρίδια από τα πόδια. Χώρια που έδιωξε από εμάς το άγχος. Μετά από αυτό το αυτογκόλ των Τσέχων και με βάση την εικόνα της ομάδας, το ματσάκι το παρακολούθησα χαλαρά. Ούτε στην ισοφάριση της Σπάρτα δεν ανησύχησα. Γενικά η ομάδα δεν σου επέτρεπε να ανησυχείς. Και όχι μόνο η ομάδα, αλλά και ο προπονητής. Εχεις ρε παιδί μου την αίσθηση ότι υπάρχει μάτι στον πάγκο. Και δεν είναι πλασματική αυτή η αίσθηση. Είναι πραγματική. Στην επανάληψη τα πράγματα ήταν ακόμα καλύτερα. Η άμυνα είναι μεν προβληματική, αλλά μπροστά τα πράγματα είναι καλά. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα πραγματικός άρχοντας. Ο Κάρα ζει για τέτοια παιχνίδι και του φαίνεται.

Ο Σιμάο παιχτούρα (ρε μήπως να το σκεφτείτε σοβαρά και να τον καθιερώσετε στόπερ αφού δεν σκοπεύετε να φέρετε σέντερ μπακ;). Κι ο Σόουζα μου άρεσε κι ας μοιάζει με μπετατζή. Δεν του παίρνεις τη μπάλα, ξέρει να τη σπάει δεξιά κι αριστερά, τρώει ξύλο και δεν καταλαβαίνει χριστό, σηκώνει βάρη και δεν κλατάρει, άμα ξέρει να στέλνει και τη μπάλα στα δίχτυα θα σταματήσουμε να χτικιάζουμε με τον Βαγγελάκη.


Αλλά και να μην ξέρει να τη στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, τώρα πια υπάρχουν άλλοι παίκτες που μπορούν να το κάνουν! Σήμερα ήταν η σειρά του Σιμάο να το κάνει. Εριξε τη γκολάρα και πήρε η Πανάθα τη νίκη. Και μαζί με τη νίκη πήρε και την πρόκριση στην επόμενη φάση, γιατί όσο επιφυλακτικός και προσγειωμένος να είσαι (που πρέπει να είσαι, εννοείται), θα πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα ανάποδα και θα πρέπει να έχει αποφασίσει να αυτοκτονήσει η ομάδα για να τη χάσει! Κι ακόμα κι αν το έχουνε αποφασίσει οι παίκτες, δεν νομίζω να το έχει αποφασίσει ο Τεν Κάτε!

Πάμε λοιπόν βουρ για τους ομίλους Πανάθα μου, όπως μόνο εσύ ξέρεις να κάνεις! Κι άσε το γαύρο να ψάχνεται τώρα για το πώς θα καταφέρει να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα, για να σφίξουνε λίγο τα γάλατα, γιατί αρκετά είχε καλομάθει στην ασφάλεια της απευθείας πρόκρισης στους ομίλους χάρη στους βαθμούς που οι υπόλοιπες ομάδες εξασφάλιζαν για λογαριασμό του. Ας το παλέψει κι ο ίδιος λίγο για να δει τη γλύκα. Αν τα καταφέρει, μαγκιά του! Αν δεν τα καταφέρει, δεν τρέχει τίποτα. Πάλι με δυο ομάδες θα είναι στους ομίλους η Ελλάδα. Μία η Πανάθα και άλλη μία η Ανόρθωση!

ΥΓ. Και πού να βρει τη φόρμα του και ο Μάτος!
ΥΓ1. Τι μπαλιά αυτή του Ζιλμπέρτο στον Νίνη!
ΥΓ2. Πόσο χωνί πίσω αυτός ο Γκάμπριελ!
ΥΓ3. Δεν σας το έλεγα εγώ, μην ανησυχείτε για το περιβραχιόνιο! ΣΙΓΑ μη μπει ο Ολλανδός σε καλούπια. Οπως ήθελε τα έκανε. Παρόντος του Κάρα το περιβραχιόνιο στον Σάλπι. Απόντος του Σάλπι και παρόντος του Κάρα το περιβραχιόνιο στον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Κι αν τυχόν έκανε αλλαγή και το Βραζιλιάνο, στο Νίνη θα το έδινε, όχι στον Καραγκούνη!
ΥΓ4. Την έψαχνε για το περιβραχιόνιο ο Κάρα στην αλλαγή του Σαλπιγγίδη ή μου φάνηκε;
ΥΓ5 . Ολα τα λεφτά ο σπορτκάστερ που περιέγραφε τον αγώνα του γαύρου στο Σπορ-FM (ποιος ήταν; ο Αντύπας; Ας βοηθήσει όποιος ξέρει). Μιλάμε για μεγάλη πίκρα. Μόνο που δεν έκλαιγε... Σταχυολογώ μερικά:
* Oταν λέγαμε ότι οι προπονήσεις μοιάζουν με του Σόλιντ, μας έλεγαν κακούς. Τους βλέπουμε όμως όλους πόσο φρεσκαδούρες είναι!
* Τρέχει να προλάβει ο Ζεβλάκοφ τώρα. Οταν έπρεπε να προσέχει τον συμπατριώτη του (Σόσιν) δεν έτρεχε. Μου ήθελε και αναπροσαρμογή συμβολαίου...
* Καθυστερεί ο Λέτο. Ας πάει να παίξει με τον Τζέραρντ κι αυτός.
* Ο Μήτρογλου πηδάει για την κεφαλιά. Του την πήρε ο Δέλλας. Οχι μόνο την κεφαλιά, αλλά και τη φανέλα (όχι, για το σώβρακο δεν είπε κάτι...)
Και στο τέλος είπε και το ...ποιητικό: "Η Κύπρος ζει το δικό της μεθύσι και στον Ολυμπιακό...". Μα γιατί δεν το συμπλήρωσες γλυκό μου αγόρι (για να θυμηθώ και τον τρόπο που γράφει στην τελευταία σελίδα της Sportday ο ...Χάρης - ο Κάρπετ δεν είναι αυτός;). "Η Κύπρος ζει το δικό της μεθύσι και στον Ολυμπιακό ζουν το δικό τους ...". Αφού έκανε τόσο ωραία ρίμα!
ΥΓ6. Μπράβο παλτουδιά που έσπρωξε ο οδοντίατρος στο γαύρο!
ΥΓ7. Σιγά μην αγοράσει τον Ντιόγο ο Χόχος, έτσι και δεν σιγουρέψει τα λεφτά από το Τσαμπιόνι!
ΥΓ8. Ποια παρέλαση; Ούτε του Σταυρού δεν θα προλάβει ο Βαλβέρδε έτσι και αποκλειστεί ο γαύρος από το Τσαμπιόνι!

EDIT: Τελικά, σύμφωνα με τις εφημερίδες ο Καραγκούνης ήταν αυτός που ΔΕΝ θέλησε να πάρει το περιβραχιόνιο, γι΄ αυτό το φόρεσε ο Σαλπιγγίδης. Και στην αλλαγή του Σάλπι δεν την έψαχνε ο ίδιος για το περιβραχιόνιο, αλλά ο Τεν Κάτε τον φώναξε να του το δώσει, όμως και πάλι δεν το δέχτηκε και άφησε να το φορέσει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Εγώ τώρα δεν ξέρω αν είναι πράγματι έτσι. Μπορεί απλά να περνάει τέτοια γραμμή γιατί κατάλαβαν ότι τα έχουν κάνει μαντάρα με το θέμα των αρχηγών και προσπαθούν τώρα να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Αν όμως είναι πράγματι έτσι, τότε ΜΠΡΑΒΟ στον Κάρα. Εναν τέτοιο Καραγκούνη, αλτρουϊστή, ομαδικό, παθιασμένο που παίζει με ψυχή, θέλουμε και αγαπάμε. Τον άλλο τον "Κάρα", που γκρινιάζει, μουρμουράει, καθυστερεί την ανάπτυξη του παιχνιδιού και διαμαρτύρεται στους διαιτητές δεν τον θέλουμε.

EDIT No2: Μια ακόμα ατάκα του ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ, Ηρακλή Αντύπα, στην περιγραφή του ματς Ανόρθωση - Ολυμπιακός. Οταν έφαγε το τρίτο γκολ ο γαύρος: "Εχει και γλυκό!". ΘΕΟΣ!!!

15 comments:

The Bgt said...

χα χα χα! Εισαι θεα! Ουτε γω να τα γραφα! Νομιζω παντως οτι θα προκριθει ο Γαυρος, διαφορετικα θα ειναι ΠΟΛΥ μεγαλο πατατρακ, η Ανο δεν ειναι ομαδα για ομιλους.

Εγω εχω αμφιβολιες αν ο Βαλβερντε προλαβει τη ρεβανς. Ειναι πολλα τα λεφτα γατι και νομιζω οτι ο Κοκαλης θα προτιμησει δοκιμασμενες λυσεις για να σωσει οικονομικα τη χρονια.

Αληθεια βρε γατι που το βρηκες το live streaming για το ΠΑΟ? Δωσε κανα τιπ ντιαρ!

gatti said...

Δυστυχώς κι εγώ νομίζω ότι θα προκριθεί ο γαύρος, αλλά έστω κι έτσι ήταν πολύ ωραίο αυτό που έγινε! :)))

Mα δεν κατάλαβες; Ο Βαλβέρδε έχει προσληφθεί για να αποδειχθεί η θεωρία του θείου. Οτι κανένας προπονητής δεν είναι για τον γαύρο τόσο καλός όσο είναι η αφεντιά του. Για να μπορεί να φέρνει Λεμονήδες, Αλέφαντους, που μπορεί να τους πετάει όποτε θέλει σαν στυμένες λεμονόκουπες, χωρίς οι γαύροι να εγείρουν απαιτήσεις να τους φέρει στον πάγκο κάποιο μεγάλο όνομα.

Στο greenwebfans δίνουν τα παιδιά links λίγο πριν την ώρα του αγώνα. Τα παλεύεις όλα και αν είσαι τυχερός κάπου βρίσκεις άκρη...

scarface said...

χθες που σου έλεγα ότι ανησυχώ και έχω δει άσχημο όνειρο μετά το θέμα των αρχηγών , τώρα που πήγαν όλα καλά θα στο πω.

Είχα δει, ότι θα χάσουμε 5-1.
Μιλάμε φρίκη , ξύπνησα με το κεφάλι καζάνι.

Αλλά τελικά κερδίσαμε 5-1

2-1 Πανάθα
3-0 Ανόρθωση
----
5-1 σύνολο
----------

όλα καλά, το ποστ σου σκίζει!!!

gatti said...

@scarface: Kι εγώ δεν είχα προλάβει να σου απαντήσω πως με βάση τους ονειροκρίτες, από αυτά που βλέπεις, συμβαίνουν τα αντίθετα!

Εσύ βέβαια βλέπεις όνειρα που έχουν ιδιαίτερη σημειολογία! Εξ ου και το 5-1!

Καλά πάμε, να μην έχουμε παράπονο.
Πόσο πολύ γουστάρω που δεν μπορεί να μιλήσει κανείς στον τεντά (τι να του πει μετά από τη νίκη για το θέμα των αρχηγών;) και επίσης που θα σέρνεται για 15 ημέρες η μουρμούρα στο γαύρο... Το έχουμε ζήσει στο πρωτάθλημα και επί Πεσέιρο και επί Μουνιόθ και γνωρίζουμε πόσο φθοροποιό είναι. Καιρός ήταν να έρθει η σειρά του!

Ντεμης said...
This comment has been removed by the author.
Ντεμης said...

Άντε καλέ που θα προκριθεί ο γαύρος! Μη με τρελλαίνετε τώρα! Αν συνεχίσουν έτσι - και δεν τους βλέπω αγαπητή μου Gatti να μπορούν να αλλάξουν και πολύ - δεν θα προκριθούν ούτε στους Ομίλους του ΟΥΕΦΑ! Ποιοι παίκτες τους θα μας βάλουν τέσσερα γκολ ολάν; Και ποιοι αμυντικοί τους θα μας εμποδίσουν να βάλουμε έστω ένα; Τους ξεκάναμε τους καταραμένους, πήραμε το αίμα μας πίσω, όλος ο Ελληνισμός πανηγυρίζει!
Χάρηκα πολύ γι' αυτό που έγραψες "και πάλι θα είναι δύο Ελληνικές ομάδες στο Τσάμπιονς, ο ΠΑΟ κι η Ανό"! Και μεν φοβάσαι, εμείς είμαστε απ' τα Κατεχόμενα, 35 χρόνια πρόσφυγες, πηγαίνουμε στη Δερύνεια και θωρούμε την πόλη μας τουρκοπατημένη, πήγαμε και πήραμε την πρόκριση πρόπερσι μέσα στην Τραπεζούντα με ελληνικές σημαίες ενώ χιλιάδες τούρτσοι απειλούσαν να μας σφάξουν, δεν μας τρομάζει εμάς το Καραϊσκάκη κι η θύρα 7.
ΥΓ 1: ναι, ο Ηρακλής Αντύπας ήτανε! Θεός! Είχε αγριέψει! Το κορυφαίο του όμως ήταν το "ποιο τέρμα; ούτε βαλσαμωμένο πουλί δεν μπορεί να πετύχει αυτός!" (για τους μούτταρους του Γκαλέττι!)
ΥΓ 2: συγχαρητήρια σας σας βέβαια! Ήμουν σίγουρος. Πάντως ο Γκόντζος που άκουσα και κείνος που το αναμετέδιδε στο novasport FM είπαν πως ο Ζιλπέρτο Σίλβα δεν ήταν καθόλου καλός....
ΥΓ 3: πάμε πρόκριση κι οι δυο κιτρινόμαυροι απόψε, και νωρίτερα κι η Εθνική Καλαθόσφαιρας! Πολλά ζητώ;....

gatti said...

@ντεμης: Eκεί ποντάρω κι εγώ Ντέμη μου. Οτι ακόμα κι αν βάλει τέσσερα γκολ, είναι πολύ δύσκολο με τέτοια άμυνα να μη φάει ούτε ένα! Αλλά και πάλι η Ανόρθωση τρία είχε ρίξει και στη Ραπίντ και τα βρήκε σκούρα στη Βιέννη. Εξάλλου, το ξέρεις δα πώς κάνουν οι γαύροι μέσα στο τηγάνι. Θα το μετατρέψουν σε κόλαση το ματς!
Αυτό που έγραψα το εννοώ. Δύο θα είναι οι ελληνικές ομάδες, ακόμα κι αν αποκλειστεί ο γαύρος.

ΥΓ. Δεν τον άκουσα από την αρχή. Ακουγα ΕΡΑ (παρεμπιπτόντως μεγάς γουρλής ο Τσιρτσώνης να τον ξαναβάλουν στον συντονισμό, πολύ τον πάω αυτόν τον άνθρωπο!) και προς το τέλος όταν είχε οριστικοποιηθεί η ήττα του γαύρου γύρισα να ακούσω τι λένε στο γαυροκάναλο (γιατί γαυροκάναλο είναι ο ΣΠΟΡ FM). Και έπεσα πάνω στον Αντύπα! Φυσιογνωμία ο άνθρωπος! Είχε γνήσιο γαύρικο πόνο!

ΥΓ2. Ο Γκοντζίλα έχω την εντύπωση ότι δεν τον πολυσυμπαθεί τον Ζιλμπέρτο, αλλά τι σημασία έχει!

ΥΓ3. Για τη μπάλα δεν ζητάς πολλά, μπορούν να προκριθούν ΑΕΚ και Αρης. Για την Εθνική τώρα να κερδίσει τους Αμερικάνους ξανά, κομματάκι δύσκολο!

island said...

Πρόσεξα μία διαφορά χθες. Όταν τελείωσε ο αγώνας δεν πανηγυρίσαμε σχεδόν καθόλου. Άλλωστε γιατί να το κάνουμε; Αυτές τις νίκες τις έχουμε ξανακάνει. Και εντός και εκτός. Και όχι μια και δυο φορές. Πολλάκις. Αυτή είναι η διαφορά με τον γαύρο. Θυσιάσαμε πολλά πρωταθλήματα για το ευρωπαϊκό όνειρο. Αυτοί το μόνο που κοιτούσαν είναι να την βγάλουνε τσάμπα και να θολώνουν τα νερά στο τέλος με την κατάκτηση του ψευτοπρωταθλήματος. Έτσι είναι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Αιώνιος πρωταθλητής είναι ένας και αιώνιος εκπρόσωπος στην Ευρώπη είναι ένας. Και μη μιλάμε για 11 συναπτες παρουσίες του θρήνου στο τσαμπιόνι. Χωρίς προκριματικούς μπαίνει και η κουτσή Μαρία μέσα. Τώρα που σφίγγουν τα γάλατα θέλω να δω τις ομάδες.

Ο γαύρος θα περάσει πάντως. Εκτός η Ανόρθωση έπνιξε 3 τεμάχια. Δεν είναι και η άμυνα της Λίβερπουλ. Θα πιέσουν οι γαύροι στην αρχή(τρομοκρατικά ή όχι δεν έχει σημασία), θα πετάξουν 2 τεμάχια και μετά θα φυλλάξουν τα νώτα τους μην έρθει σφαλιάρα. Στο τέλος θα ρισκάρουν και αν τους βγει θα το πάνε το μάτς στην παράταση και ίσως και στα πέναλτυ όπου όλα γίνονται. Δεν είναι και δύσκολο το πάνω σενάριο μέσα στο τηγάνι.

ΥΓ1 Ο Ντιγκό έκανε δηλώσεις και λέει πως δεν έχει διαπραγματευτεί ποτέ με τον θρήνο.(έρε γλέντια).
ΥΓ2 Στις ίδιες δηλώσεις λέει πως η μάνα του δεν ήρθε ποτέ στην Ελλάδα.(Η μία σφαλιάρα στον πρωκταθλητή μετά την άλλη)
ΥΓ3 Το σκοτάδι των σπόρ αναφέρει πως είναι η ώρα για Τζεμπούρ. Και ήδη έχουν ολοσέλιδο αφιέρωμα για την κλάση του μήπως πείσουν και τον τελευταίο γαύρο ότι ο θρήνος κάνει σωστές και μεγάλες μεταγραφές.
ΥΓ4 Όλοι μέλη!!!
ΥΓ5 Ο Γκοτζίλα να πάει να γαμηθεί(σόρρυ αλλα δεν τον γουστάρω καθόλου τον άνθρωπο)
ΥΓ6 Ο Βαλβέρδε στην πρώτη παρέλαση,2,75
ΥΓ7 Ο Βαλβέρδε στην δεύτερη παρέλαση 10,00
ΥΓ8 Ο Βαλβέρδε του Σταυρού 1,25
ΥΓ9 Ας μην ξεχνάνε οι γαύροι πως οι παραπάνω αποδόσεις δεν είναι τυχαίες. Υπάρχει και ο παράγοντας Μπάγεβιτς που είναι άνεργος αυτήν την στιγμή.

ΥΓ 10 Φιλάκια Γατάκι.

zouk said...

Μπραβο στην Παναθα μας.Αλλο ενα σοβαρο ματσακι σε δυο εβδομαδες και ειμαστε οκ.

Για εμενα σκορ προκρισης για τον Ολυμπιακο ειναι το 5-1.Κατι που πιστευω οτι ειναι αδυνατο να το καταφερει.Δεν πιστευω με τιποτα οτι μπορει να περασει ο Ολυμπιακος.
Απο εκει και περα η Ανορθωση θα ειναι σιγουρα,οσο μπορει πιο σοβαρη απο οτι ηταν με την Ραπιντ.Εμαθε το μαθημα της και τωρα ξερει οτι πρεπει να παλεψει.Εχει και Δελλα στην αμυνα που δεν ειχε πριν.

Καλη επιτυχια στην ΑΕΚ και στον ΑΡΗ.

gatti said...

@island: To πρόσεξες κι εσύ ε; Μα είναι λογικό. Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για το DNA του Παναθηναϊκού. Είναι το φυσιολογικό. Το αφύσικο είναι αυτό που βιώναμε τα προηγούμενα χρόνια. Εμείς κάναμε τις νίκες στην Ευρώπη και ο γαύρος με την παράγκα και με τους βαθμούς που προσφέραμε εμείς (και οι υπόλοιποι πλην αυτού) περνούσε απευθείας στους ομίλους χωρίς φθορά, ψυχολογική και αγωνιστική (πρόωρη προετοιμασία και ακόλουθο "κλατάρισμα" στη μέση της σεζόν).

Παρόλα αυτά κι εγώ πιστεύω ότι θα περάσει, εύκολα ή δύσκολα. Μια ελπίδα έχω μόνο να του ρίξει κανα γκολ η Ανόρθωση και να τον κάνει να τρέχει. Δεν είναι δύσκολο με τέτοια άμυνα που έχει, αν και νομίζω ότι ο Αντζας που θα παίξει σίγουρα στη ρεβάνς θα σουλουπώσει τα πράγματα. Δύσκολα οι Κύπριοι θα αντέξουν την πίεση.

ΥΓ1. Καλά, αυτό το σίριαλ με τον Ντιογό θα μπορούσε να γίνει σενάριο για τηλεοπτική σειρά. Μιλάμε για μεγάλη ξεφτίλα!
ΥΓ2. Σιγά μη δεν ήρθε η μαμά!
ΥΓ3. Εγώ το έλεγα εξ αρχής. Ας πάει ο Τζιμπούρ στο γαύρο! Με τον χαρακτήρα που έχει του ταιριάζει κιόλας. Σε μας δεν ταίριαζε.
ΥΓ4. ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ! Aλήθεια, έλαμψε πάλι το μέλος!
ΥΓ5. Γιατί; Μήπως τον γουστάρω εγώ;
ΥΓ6, 7, 8. Δεν ξέρω πότε θα φύγει ο Βαλβέρδε, το μόνο που ξέρω είναι ότι τη χρονιά στον πάγκο του γαύρου δεν πρόκειται να την κλείσει!
ΥΓ9. Να πάει ο βατραχοπρίγκιψ! Να πάει! Οπουδήποτε εκτός από την δική μας ομάδα.

ΥΓ10. Φιλάκια, Νησάκι! :)



@zouk: ΟΚ για την πρόκριση στους ομίλους. Αλλά άμα παίξουμε εκεί με τη συγκεκριμένη άμυνα, θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. Ας ελπίσουμε ότι κάτι θα γίνει και θα πάρουμε στόπερ.

Μη νομίζεις ότι είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται. Η πίεση που θα δεχτεί η Ανόρθωση θα είναι ασφυκτική. Και η αγωνιστική της παρουσία μετά τα δύο γκολ που πέτυχε, δεν με έπεισε ότι θα καταφέρει να αντεπεξέλθει σε συνθήκες μεγάλης πίεσης. Θα έχει βέβαια στις τάξεις της τον "υποψιασμένο" Δέλλα, αλλά φτάνει αυτό;

"Παίζει" βέβαια και το ενδεχόμενο να έχει ο γαύρος τα ίδια χάλια που είχε στον αγώνα της Κύπρου, αλλά δεν δίνω πολλές πιθανότητες σ΄ αυτό το σενάριο.

Καλά θα τα πάνε ΑΕΚ και Αρης. Είναι γνωστά αυτά. Ενας είναι ο άχρηστος στην Ευρώπη.

...Εξ - απ - ανέκαθεν! :p

island said...

Θα ήθελα να κάνω μία πρόταση προς τον θείο. Μήπως είναι η ώρα να κάνει μία ένσταση γιατί ο Πολωνός επιθετικός της Ανόρθωσης φαινότανε στην άμυνα του θρήνου για Μέσι; Ένσταση για ταυτοπροσωπία εδώ και τώρα. Η υπομονή έχει και τα όριά της!

Δεν μπορώ να βρω γαύρο για γαύρο στο τηλέφωνο μιλάμε. Όλοι εκτός από μέλη είναι και διακοπές!

ΥΓ(κι άλλο) Με την περσινή ένσταση τί απέγινε άραγε;

Crazy Tourists said...

Τι ωραία η χτεσινή βραδιά!!
Τόσα χρόνια ο γαύρος κουνιότανε με τις πλάτες άλλων!! Άντε και του χρόνου!!
Δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο να μείνει εκτός!! Με αυτή την άμυνα δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν!!
Όσο για τον Καραγκούνη ας μην σχολιάσω...Δεν είναι και ο αγαπημένος μου...
Φιλιά πολλά!!

Τρελοτουρίστρια!!

ΥΓ1 Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του από νωρίς φέτος!! Έτσιιιιιι!!!!

The Bgt said...

H Καλαμαρια τελικα απεσυρε την ενσταση οποτε δεν θα βγει ποτε αποφαση.

ΤΟ κακο ειναι οτι συνεχεια χανουμε βαθμους.. και με τον ΟΣΦΠ και με την ΑΕΚ αποψε.. Προ-προ-προ-προ-κριματικα απο το Μαη θα παιζουμε σε λιγο με τα νησακια της Μαγχης...

gatti said...

@island: Μπα, εγώ βρήκα γαύρους αλλά είναι απόλαυση να τους ακούς να γκρινιάζουν για την ομάδα τους. Πήγα χθες μια βόλτα στη Φρεαττύδα να δω κάτι φίλους και το καταδιασκέδασα! Πολύ κλάμα αδερφέ μου!

Ενστάσεις προβλέπεται να κάνουν πολλές τη νέα σεζόν.

ΥΓ. Για το υστερόγραφο σου απάντησε η btg.



@crazy tourists: Ωραία η προχθεσινή (πια) βραδιά... Απίθανο δεν είναι να μείνει εκτός. Είναι όμως εξαιρετικά δύσκολο. Αλλά έστω κι αν προκριθεί, η προχθεσινή βραδιά είχε μεγάλη πλάκα!

Πολλά φιλιά τρελοτουρίστι μου!

ΥΓ. Ετσι! Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!



@the bgt: Αμα δεν καταλάβουν όλοι ότι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην Ελλάδα
βοηθάει τις ομάδες να έχουν καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία, είναι κοντά η ώρα που θα
παίζουμε τα καλοκαίρια με τα Φερόε και τη Μάλτα στα προκριματικά.

The Bgt said...

Το θεμα ειναι να το καταλαβουν και οι λεγομενες μικρες ομαδες οτι χρειαζεται ενα ανταγωνιστικο πρωταθλημα.. Γιατι περαν των μεγαλων και οι μικροι βολευονται μια χαρα μονο με τα τηλεοπτικα δικαιωματα και να ειναι δορυφοροι των μεγαλων και να κανουν χάρες.
Οι παραγοντισκοι των μικρων ομαδων ειναι καρκινωμα.. (βλεπε Λειβαδια, Ξανθη, κοκ).