Friday, August 15, 2008

Πίκρα

Κοίτα να δεις που πάει να βγει προφητικός ο τίτλος του προηγούμενου ποστ ("Μόνο εσύ"). Μετά τη σφαλιάρα στο γαύρο από την Ανόρθωση, νάσου και η σφαλιάρα στην ΑΕΚ από την Ομόνοια. Τι χάλια ήταν αυτά ρε Ντέμη; Τι χάλια ήταν αυτά ρε Δώνη; Αυτή την ομάδα ετοιμάζατε τόσο καιρό; Αυτός είναι ο βράχος ο Μαϊστόροβιτς; Αυτός είναι ο παιχταράς ο Χουανφράν; Και δεν έχουμε και Απόκριες, να πω ότι ντύθηκε Χουανφράν ο Αρουαμπαρένα. Αυτός ο Σκόκο βρήκε τη μέρα να του χαλάσουνε τα "υδραυλικά". Ο άλλος ο φουκαράς ο Μπλάνκο δεν έπαιρνε τη μπάλα ούτε με αίτηση με χαρτόσημο. Ασε τώρα ο Ριβάλντο. Μόνο στα στημένα φαινόταν ο Βραζιλιάνος. Οπως ο Βασίλης Καρράς έχει εξελιχθεί σε ...ράπερ του λαϊκού τραγουδιού, έτσι και ο Ρίμπο έχει γίνει ο ράπερ της μπάλας. Μόνο στο μιλητό την καταφέρνει πια. Κατά τ΄ άλλα δεν χωρούσαν στην ομάδα ο Λύμπε και ο Δέλλας. Κατά τ΄ άλλα έπρεπε να πουληθεί ο Παπασταθό. Πίκρα. Μεγάλη πίκρα...
Θα μου πεις υπάρχει και ο Αρης. Ομως, ο Αρης δεν πιάνεται. Εκανε απλά το αυτονόητο. Αυτό που έπρεπε να κάνει και η ΑΕΚ. Νίκησε εντός έδρας. Για να μη σου πω τώρα ότι και το προβάδισμα του Αρη εν όψει της ρεβάνς, ισχνό προβάδισμα είναι. Εχεις όμως την αίσθηση ότι ο Αρης μπορεί να ρίξει και κανα γκολάκι μέσα στην Κροατία. Για την ΑΕΚ, έτσι όπως την έκοψες, έχεις τέτοια αίσθηση; Δεν την έχεις, δυστυχώς...

ΥΓ. Ντέμη, ξύρισε το μουστάκι, είναι γκαντέμικο!!!
ΥΓ1. Εχετε δει την ταινία "Η Ρένα είναι οφσάιντ"; Που πάει η Βλαχοπούλου στα αποδυτήρια να παραδώσει τα σορτσάκια που έραψε για την ομάδα και μπαίνει μέσα και δεν βρίσκει ούτε έναν Ελληνα να συνεννοηθεί; Ε, ο Αρης αυτή την ταινία την έκανε πραγματικότητα!!!

11 comments:

Rizobreaker said...

Χαχαχαχα...
Gatti μου, ήθελα να σχολιάσω και στο προηγούμενο ποστ, αλλά μπήκα και είδα το νέο, οπότε δύο σε ένα...

Καταρχήν να πω ότι είμαι οπαδός και της Ομόνοιας. Οπότε από τη μια χάρηκα που κέρδισε αυτή, από την άλλη το χάλι της ΑΕΚ ήταν μαύρο κι άραχνο... Δυστυχώς...
Η ΑΕΚ νομίζω ότι δεν έχει αυτό που είχε και χτες ο Άρης. Δηλαδή στοιχειώδη σοβαρότητα...

Οι φανέλες της Ομόνοιας πολύ μου άρεσαν!! Αποδεικνύεται ότι το κόκκινο και το πράσινο πάνε μαζί!! Πότε θα δούμε και την Πανάθα έτσι??? ;-)

Καλά ο Ντέμης άφησε μουστάκι??? Χαχα...

Ριβάλντο, ο ράπερ της μπάλας... Χαχα... Απίστευτο...

Ντεμης said...

Πίκραααα..... νόμιζα πως ήξερα κάτι από ποδόσφαιρο Gatti μου, αλλά προφανώς δεν ξέρω. Δεν το περίμενα με τίποτα, τι κεραμύδα ήταν αυτή;! Βγήκα απ' το γήπεδο κλαμμένος. Συγχαρητήρια στην Ομόνοια και Χρόνια Πολλά....

zouk said...

Ειδα λιγο απο το δευτερο ημιχρονο της ΑΕΚ και απογοητευτηκα.Νομιζω οτι κανεις δεν το περιμενε.Ελπιζω να βρει τον τροπο με την προσθηκη Μπασινα-Κυριακου και να τα φερει τουμπα.

Ο ΑΡΗΣ αμα ειναι σοβαρος θα τα καταφερει.

Μετα την καλη γενικα περσινη χρονια των Ελληνικων ομαδων στην Ευρωπη,παει για επιστροφη σε κακη χρονια κατα το ημιση.Ελπιζω να αλλαξει αυτο στις ρεβανς.

zamuc said...

Φέρτε πίσω τον Αρουαμπαρένα

gatti said...

@rizobreaker: Κι εγώ τη συμπαθούσα την Ομόνοια, επειδή έχει το τριφύλλι και επειδή ήξερα ότι είναι αριστερή ομάδα, αλλά τώρα που έμαθα ότι οι περισσότεροι Ομονοιάτες είναι γαύροι, άλλαξα γνώμη. Σιγά μην υποστηρίξω όμάδα που είναι γαυρόφιλη!

Η ΑΕΚ είχε όντως το μαύρο της το χάλι και το άσχημο είναι πως δεν βλέπω τον τρόπο να βελτιωθεί μέσα σε 15 μέρες για να πάρει την πρόκριση.

Σιγά μη βάλουμε κόκκινο στη φανέλα βρε, πας καλά; Αλλο το σκέτο κόκκινο που αγαπάς κι άλλο το κόκκινο με το άσπρο. Στο ερυθρόλευκο εγώ βγάζω σπυριά. Ασε που όταν βλέπω κόκκινο και πράσινο
μαζί θυμάμαι τον Καστίγιο με τη μεξικάνικη φανέλα. Α πα πα πα!

Ναι, μουστάκι άφησε ο Ντέμης. Πλάκα δεν έχει; Αμα πάρει και κανα μπαγλαμαδάκι στο χέρι, θα είναι σαν τους παλιούς ρεμπέτες. Μόνο το πάλκο θα του λείπει!



@ντέμης: Aστα βρε Ντέμη μου. Τι εμφάνιση ήταν αυτή; Το έβλεπα και δεν το πίστευα. Και το κακό είναι ότι η μπάλα δεν πάει με τίποτα μπροστά. Πώς θα μπει κανα γκολάκι στη ρεβάνς στην Κύπρο, δεν ξέρω!
Μπράβο πάντως και στην Ομόνοια. Μαζί με την Ανόρθωση μας έβαλαν τα γυαλιά!



@zouk: Eγώ πρώτα ξαφνιάστηκα και μετά απογοητεύτηκα. Και να παίξουν ο Κυργιάκος με τον Μπασινά τι θα αλλάξει; Εντάξει, αυτοί οι δύο θα βελτιώσουν την λειτουργία στον ανασταλτικό τομέα, αλλά με τον δημιουργικό τι θα γίνει; Αφού εκεί πάσχει η ομάδα!

Καλά, άμα συνεχίσουμε έτσι όχι την 14η θέση δεν κρατάμε, αλλά θα κατρακυλίσουμε και τρεις θέσεις πιο κάτω...



@zamuc: Eλα ντε! Χειρότερος θα ήταν ο Αρουαμπαρένα;

island said...

Εγώ γατάκι μου κρατάω μια πισινή για την ΑΕΚ. Χαμηλό μέσο όρο ηλικίας έχει. Και τον
Δώνη τον πιστεύω πολύ. Βέβαια δεν είναι μάγος να κάνει την ΑΕΚ να πετάει στην πρώτη χρονιά. Αν τον αφήσουν να κάνει δουλειά για πάνω από ένα χρόνο τότε θα δείξει το έργο του. Όπως στα αλογάκια.

Κλάμα οι υπόλοιποι. Τα σκουλίκια έπρεπε να βάλουν και άλλα γκολ. Και γαμώτο τις είχαν τις ευκαιρίες. ΚΑι πολλέ μάλιστα. Είδωμεν.

Καλή Κυριακή γατάκι.

gatti said...

@island: Σίγουρα, ουδείς μπορεί να υποτιμήσει την ΑΕΚ. Ομως, αυτά που γράφω τα γράφω με βάση την εικόνα της στον αγώνα με την Ομόνοια. Δεν ξέρω αν θα αφήσουν τον Δώνη να κάνει δουλειά. Για μένα είναι το πιο εύκολο "εξιλαστήριο θύμα" αν κάτι δεν πάει καλά. Η ΑΕΚ έχει ελλείψεις που φαίνονται. Κατ΄ αρχήν θέλει επιθετικό. Ο Μπλάνκο είναι πολύ μόνος του. Και δεν ξέρω αν βελτιωθεί η κατάσταση όταν επιστρέψει ο Εντίνιο. Ούτε είναι λύση να ...βαφτίζει επιθετικό τον Ριβάλντο. Επειτα θέλει δεξί μπακ οπωσδήποτε. Ασε που στα αριστερά ο Χουανφράν δεν διαφέρει σε τίποτα από τον Αρουαμπαρένα. Αυτός ο Μαϊστόροβιτς μου φαίνεται επιρρεπής στη γκέλα και μόνο στο ψηλό παιχνίδι είναι καλός. Για να μη σου πω ότι χρειάζεται επιθετικό μέσο στον άξονα. Ο Ριβάλντο μου φαίνεται πως τα έχει ήδη "φτύσει".
Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά πραγματικά αναρωτιέμαι πόσα πράγματα μπορεί να διορθώσει ο Δώνης εν όψει της ρεβάνς. Γι΄ αυτήν κυρίως μιλάμε, όχι για το πρωτάθλημα. Μην ξεχνάς πως αν η ΑΕΚ αποκλειστεί από την Ομόνοια πάει σπίτι της δεν είναι σαν τον γαύρο που ακόμα κι αν αποκλειστεί από την Ανόρθωση συνεχίζει στο ΟΥΕΦΑ...

tzonakos said...

Eίμαι αισιόδοξος για την ΑΕΚ.
Για τον Αρη δεν ειμαι σίγουρος. Μπορεί πάντως.
Θα δούμε.

υγ. Ο Ντέμης με μουστάκι ειναι αστείος λέμε.

gatti said...

@tzonakos: Καλωσόρισες!
Εγώ παρόλο που θέλω να προκριθεί η ΑΕΚ δεν έχω την ίδια αισιοδοξία. Σίγουρα μπορεί να προκριθεί εις βάρος της Ομόνοιας, το θέμα είναι αν προλαβαίνει να αλλάξει την εικόνα της μέσα σε τόσο λίγες μέρες.

Κι ο Αρης παρά τη νίκη του δεν είναι σίγουρος. Είναι φτωχό το προβάδισμα που έχει. Θα δείξει.

ΥΓ. Ο φουκαράς ο Ντέμης, όλα στραβά του πάνε από τότε που άφησε το μουστάκι. Εχασε η ΑΕΚ, στούκαρε και η Δέσποινα. Καλά λέω εγώ να το ξυρίσει, του φέρνει γκαντεμιά!

tzonakos said...

Ντέμη ξούρ ντε λα μουστάς γκαντέμ ετ λα Δεσποινα γδούπ, τελείωνε να προκρίς λα νέξτ γύρος.

gatti said...

@tzonakos: Eτσι και το ξυρίσει και προκριθεί η ΑΕΚ, δεν τον βλέπω να ξανα-αφήνει τρίχα πάνω του!