Tuesday, August 26, 2008

Φιλοξενία...

Φωτο από το φόρουμ των "Μαχητών"


Επιδρομή στο πούλμαν της Ανόρθωσης κατά τη διαδρομή της από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο ξενοδοχείο, όπου καταλύει για τον επαναληπτικό του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League απέναντι στον Ολυμπιακό την Τετάρτη. Σύμφωνα με καταγγελίες ανθρώπων των πρωταθλητών Κύπρου και όπως αναφέρεται στα ΜΜΕ της Μεγαλονήσου, περίπου 25 μηχανές περικύκλωσαν και ακινητοποίησαν το λεωφορείο που μετέφερε την 38μελη αποστολή εκτοξεύοντας ύβρεις και απειλές εναντίον τους. Χρειάστηκε παρέμβαση διμοιρίας της αστυνομίας για να «απεγκλωβιστεί» το πούλμαν και να συνεχίσει την πορεία του. «Ζούμε καταστάσεις που δεν ζήσαμε ούτε στην Τουρκία. Είμαστε αναγκασμένοι να καταγγείλουμε το περιστατικό στην UEFA» σχολίασε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Αλέξανδρος Αλεξάνδρου.

***

Οι Κύπριοι πήραν ήδη μία ιδέα από την περίφημη ολυμπιακή ...φιλοξενία. Την κανονική ...δόση θα την πάρουν αύριο στο "τηγάνι". Θα είναι ανάλογη αυτής που είχαμε ζήσει εμείς στις 11 Μαϊου 2003 στη Ριζούπολη. Αν μη τι άλλο οι γαύροι γνωρίζουν τον τρόπο να δημιουργούν ...ατμόσφαιρα!


Οι αντιδράσεις των οπαδών της Ανόρθωσης εδώ.

Kαι οι αντιδράσεις (ένα μέρος) των γαύρων εδώ. Υπάρχουν και κάποιες φωνές λογικής, αλλά πού να ακουστούν μπροστά σε τέτοια ...οχλαγωγία;


***


EDIT: Αποτράπηκαν τα χειρότερα στο Καραϊσκάκη! Η αποστολή της Ανόρθωσης για δεύτερη φορά στην ίδια μέρα προπηλακίστηκε από 50 άτομα. Το περιστατικό συνέβη κατά την είσοδο του πούλμαν της κυπριακής ομάδας στο Καραϊσκάκη. Οι αστυνομικές δυνάμεις περιόρισαν τους εξαγριωμένους οπαδούς, ενώ δεν είναι ακόμα γνωστό αν υπήρξαν συλλήψεις.

Το "μήνυμα" σαφές: ΄Η θα χάσετε ή δεν θα βγείτε ζωντανοί από το γήπεδο!

***

ΥΓ. Από πού θα ταξιδέψoυν οι ΠΑΟΚτσήδες για Κρήτη; Από τον Πειραιά; Προβλέπονται πολλές ομορφιές το Σαββατοκύριακο.
ΥΓ1. Πώς το είπε ο Ρίμπο όταν η ΑΕΚ αξίωσε χρήματα για να τον αφήσει να φύγει; "Ελεύθερος ήρθα, ελεύθερος θα φύγω;". Μέγιστος ξεφτίλας!
ΥΓ2. Βασσάρας στο ντέρμπι; Ωχ αμάν! Ολα τα είχε η ΑΕΚ, ο Κύρος της έλειπε!

10 comments:

KitsosMitsos said...

Τρελά καφριλίκια και πάλι. Μακάρι να εκτεθούν κι άλλο μπας και βάλουν μυαλό...

gatti said...

Kάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα από τον καθένα.

Ας ευχηθούμε να μη γίνει τίποτα χειρότερο αύριο στο παιχνίδι,που θα είναι μέσα και οπαδοί της Ανόρθωσης.

The Bgt said...

Θα την πω την αμαρτια μου... πολυ θα θελα να τον αποκλεισουν το Γαυρο απο την Ευρωπη, να μεινει 1-2χρονακια εξω που τοσα χρονια με τις παραγκες και τους βαθμους μας εβγαινε κατευθειαν στους ομιλους.

Αντιπροεδρος της ΟΥΕΦΑ ειναι ενας Κυπριος. Υπαρχει ελπις ;)

gatti said...

@the bgt: Αυτό του χρειάζεται για να στρώσει! Δύο χρόνια εκτός Ευρώπης και χωρίς έσοδα από αυτήν και να σου πω εγώ πως βάζει αμέσως ο θείος σε τάξη το "στρατό" του!

ΥΓ. Λες να κάνει τίποτα ο Λευκαρίτης;

στρουμφιτα said...

Αχ γκαττού.... Τότε στη Ριζούπολη δεν είδα τον αγώνα γιατί... ήμουν στην εκκλησία και χόρευα τον Ησαϊα. Και ο στρουμφογαμπρος γαύρος... Άσε, ένα δράμα... Είχε το μισό αυτί στον παπά και μισό στον κουμπάρο που του έδειχναν με νοήματα το αποτέλεσμα.(μπορεί να μην άκουγε και καθόλου τον παπά, δεν το αποκλείω) Ακόμα του το φυλάω. Θέλω αύριο να φάνε τα μούτρα τους οι κάφροι!

Ντεμης said...

Αχ βρε Gatti αγαπητή, τι να πω; Τα λες τόσο ωραία κι από μόνη σου.... Απίστευτα πράγματα! Κι ότι έλεγα πως δεν θα μπορούσα να μισήσω αυτή την ομάδα ακόμη περισσότερο! Αν υπάρχει Θεία Δίκη πρέπει να αποκλειστούν πανηγυρικά αύριο, να τους δω να κλαίνε στα πρωτοσέλιδα όπως μετά από εκείνη την αγία βραδυά του Δεκέμβρη του 2003.

ΥΓ: πολλά συγχαρητήρια στον ΠΑΟ για την πρόκριση! Το είδα στην τηλεόραση, μα τον Παπαδημητρίου έβαλαν να το μεταδώσει ολάν; Στο τέλος του αγώνα έλεγαν ότι θέλουν να κληρωθείτε με Μπαρτσελόνα! Μα τρελλάθηκαν;

squarelogic said...

Εμ,αφού τα "καλόπαιδα"της οδ.Λαυρίου είναι ακόμα ελεύθερα λόγω "δικονομικών ατελειών",αφού ο Κουντούρης είναι ακομα μελος του ΔΣ, γιατί να μην κανουν τα ίδια?
Και παει πολύύύ μακριά η ουρά της ανομίας εκεί στα Μανιάτικα,που σχετίζεται και με τις γαβροκαφρίλες...

Πράγματι αύριο τους αξίζει αγωνιστικός αποκλεισμός και τιμωρία για έκτροπα!Ελπίζω η Ανόρθωση να ορθώσει παλληκαρίσιο ανάστημα!

island said...

Γατάκι. Είμαστε μια χώρα βόρεια της Αφρικής. ΚΑι συγνώμη στους λαούς εκεί δηλαδή. Τα ίδια πιστεύω θα κάναμε και εμείς αλλά τα ψαράκια έχουν παράδοση. Και όχι τίποτα άλλο. Γουστάρουν κιόλας αυτό που κάνουν. Εύχομαι να πάρει ο γαύρος την πρόκριση με καφριλίκια και να του την πάρουν πίσω οι δικαστές του Τσου Λου. Έτσι μήπως σφίξουν και λίγο οι κώλοι. Γιατί μετά την ανοχή που είχανε ενάντια στα δικά μας πάνε να τα πάρουν όλα είτε έτσι είτε γιουβέτσι. (Το γιουβέτσι μου έφερε έναν άλλο συνειρμό στο μυαλό. Γιούβε έτσι; ) Θυμάστε τηγάνια άραγε;

gatti said...

@στουμφιτα: Καλά ρε σεις, πώς μπορείτε και παντρεύεστε γαύρους; Πω πω... Αδιανόητο μου φαίνεται.

Και τον άφηνες να έχει το μυαλό του στο ματς χωρίς να αντιδράσεις; Δεν τον πατούσες εκεί πέρα με το τακούνι να τον ξενυχιάσεις να του φύγει η ...μαγκιά;
:)))



@ντεμης: Eγώ έχω πιάσει ταβάνι, δεν νομίζω ότι μπορώ να τους αντιπαθήσω περισσότερο, όχι τόσο γι΄ αυτό που είναι, αλλά γι΄ αυτό που - κατάντησαν - να πρεσβεύουν. Δεν έχει καμία σχέση ο τωρινός Ολυμπιακός (διοίκηση και οπαδοί) με αυτόν που γνώρισα όταν πρωτοασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο. Αυτοί οι σημερινοί, είναι πραγματικά επικίνδυνοι για το κοινωνικό σύνολο!

ΥΓ. Ελα ντε! Μα τον Πουρουπουπού; Τι φταίμε;



@squarelogic: Oπως ακριβώς τα λες. Οσο παραμένουν ελεύθεροι, τόσο θα βλέπουμε τέτοια επεισόδια. Είναι απίστευτη η αλαζονεία, είναι απίστευτη η πώρωση. Λες και οι άλλες ομάδες δεν παίζουν ποδόσφαιρο, λες και δεν έχουν δικαίωμα στη νίκη ή στην πρόκριση!

Αν καταφέρει να βάλει γκολ η Ανόρθωση έχει πολλές ελπίδες. Αν μείνει στο σκορ του πρώτου αγώνα, όχι. Το γήπεδο θα είναι καμίνι (κάτι ξέρουμε εμείς από τις μεθόδους τους) και σ΄ αυτές τις περιπτώσεις
ο παίκτης μπορεί να λειτουργήσει με τη λογική "καλύτερα να χάσω και να φύγω όρθιος από το γήπεδο, παρά να προκριθώ και να μην βγω ζωντανός από εδώ μέσα...".

Βέβαια αν το παρακάνουν υπάρχει ο κίνδυνος τιμωρίας, αλλά όπως είπε και ο Κάρπετ, τι είναι μια - δυο αγωνιστικές τιμωρία μπροστά στην πρόκριση;



@island: Bόρειας Αφρικής; Κεντρικής μη σου πω! Οχι, δεν το πιστεύω ότι θα κάναμε τέτοια πράγματα. Μέσα στο γήπεδο θα κάναμε κι εμείς ό,τι μπορούμε για να δημιουργήσουμε θερμό κλίμα, αλλά την νοοτροπία "εδώ είναι Πειραιάς" δεν την έχουμε. Ασε που νομίζω ότι συνηθέστατα η δική μας αντίδραση μετά από μια μεγάλη ήττα είναι η θλίψη, όχι η οργή.

Σε κάθε περίπτωση θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το αυριανό (σημερινό ήδη) ματσάκι.

gatti said...

@island (again): Αλλα έγραψες, άλλα είδα. H ώρα, βλέπεις...

Πάντως στην Κεντρική Αφρική θα μπορούσαμε άνετα να είμαστε, σε πολλά ζητήματα! :)))