Friday, January 23, 2009

Το νου σας ρεμάλια!





To νου σας ρεμάλια! Το νου σας! Το νου σας μη μου τον στενοχωρήσετε και φύγει γιατί αν φύγει σας το λέω θα πάρω εκρηκτικά και θα έρθω να σας πυρπολήσω!


Δεν θα μου τον διώξετε εσείς, προτού καν έρθει το καλοκαίρι, και αναλάβει ο "τίγρης"! Σας το λέω, για να το βάλετε καλά μες το μυαλό σας. Αν καμιά μέρα σηκωθεί και φύγει - γιατί αν φύγει εξαιτίας σας θα φύγει - και αρχίσει να τριγυρνάει πάλι άνεργος, κοψοχολιάζοντας τις άλλες ομάδες και ξαναφουντώνοντας τον έρωτα του Τζίγγερ, θα ντυθώ τρομοκράτης και θα σας κάνω επίθεση!!!


Και κοιτάξτε εκεί πέρα να του πάρετε καναν παίκτη γιατί δεν την παλεύει! Το Χάρο με τα μάτια της είδε η ομάδα. Και πέναλτι έχασε και τον ύμνο της τίμησε (τρία δοκάρια!) και τη χερούκλα του Σεντεμέντε δεν είδε ο κόραξ, όλα συνηγορούσαν στο ότι στην καλύτερη περίπτωση το ταξιδάκι στο Νησί των Φαιάκων δεν θα το γλίτωνε, στην δε χειρότερη θα έμενε έξω από το κύπελλο (δεν θα ήταν δα κι η πρώτη φορά, παράδοση έχει σε αποκλεισμούς - σοκ) όπως λίγο κόντεψε στο ογδονταφεύγα στο δοκάρι του Ρεπερνέ. Ηρθε όμως το γκολάκι του Σκόκο μετά από εκείνη την άψογη σέντρα του Παυλή και ηρέμησε η ομάδα. Ηρέμησε; Μια κουβέντα είναι αυτή! Αστραψε και βρόντηξε ο πρίγκιψ στη συνέντευξη μετά τον αγώνα. Αν δεν μας θέλουν να μας το πουν, έλεγε! Και φαντάσου τώρα τι θα ακολουθήσει άμα γίνει καμιά στραβή στο ματσάκι του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο... Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Στηρίξτε Ντούσκο! Στηρίξτε Ντούσκο!

Ασχετο, αλλά την έχω την απορία! Αυτός ο Κιντής έχει τίποτα κουπόνια προσφορών για αεροπορικά εισιτήρια; Πιο συχνά ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη παρά πηγαίνει στα γραφεία της ΑΕΚ.



Α ναι, είχαμε κι εμείς κινητοποίηση σήμερα. Τι; Μεταγραφική; Σιγά μην είχαμε μεταγραφική! Εκδήλωση για το βιβλίο για τα 100 χρόνια της ομάδας είχαμε. Και ήταν όλοι οι πολυμετοχικοί εκεί. Και ήταν και όλοι οι πολιτικοί. Μόνο ο Αλέξης έλειπε που είχε φάει κόκκινη κάρτα.
Mέχρι και ο Αδωνης Γεωργιάδης ήταν. Και μίλησε κιόλας. "Εγώ έχω να πω ότι το γήπεδο του Παναθηναϊκού θα γίνει και ας κλαίει ο Αλέξης», είπε. Tι δουλειά έχει ο Μπουμπούκος στην εκδήλωση ρε σεις; Ελπίζω να είναι στο πλαίσιο της πρόσκλησης βουλευτών όλων των κομμάτων στην εκδήλωση. Γιατί έτσι και υποψιαστώ ότι ο Μπουμπούκος είναι βάζελος θα πεθάνω! Αυτό είναι χειρότερη κεραμίδα από τον Τσίπρα.

Και πήγαν και οι παίκτες του ποδοσφαίρου και οι παίκτες του μπάσκετ. Και ο τεντάς και ο Ζοτς. Και μίλησε και ο Γκούμας για τα 17 χρόνια που έχει ζήσει δίπλα στην ομάδα. Ευτυχώς δεν του ζητήσανε να μετρήσει πόσα πρωταθλήματα κέρδισε αυτά τα 17 χρόνια. Αν και στο περιθώριο λέει της εκδήλωσης το διέπραξε σε μια συζήτηση για το γήπεδο: "Πιο εύκολο είναι να φέρουμε την κούπα - λέει - από το να γίνει το γήπεδο". Καλά, Γιαννάκη μου, μη το λες. Μην παίρνεις και όρκο, εννοώ.

Κι εσείς κύριοι πολυμετοχικοί, καλές είναι οι εκδηλώσεις και τα γκαλά, αλλά κοιτάξτε να κάνετε καμιά μεταγραφή γιατί μας βλέπω να κλείνουμε και τα 200 χρόνια και πάλι δευτερότριτοι να είμαστε (που δεν θα είμαι εκεί για να το δω δηλαδή, αλλά λέμε τώρα...).

Κινητικότητα είχαμε και στον Αρη. Ηρθε ο Μαζίνιο και έκανε και την πρώτη προπόνηση με την ομάδα και έκανε και δηλώσεις ότι είναι πολύ ευτυχισμένος που ανέλαβε την ομάδα. Μιλάμε τώρα ότι ο Βραζιλιάνος δυο κουβέντες είπε. Τις πολλές τις είπε ο βοηθός του ο Ντονάτο. Τον ξέρετε τον Ντονάτο, αυτόν που έπαιζε μέχρι τα σαρανταφεύγα στην Λα Κορούνια. Αν χρειαστεί δηλαδή μπορεί και να μπει να παίξει για να βοηθήσει. Την βοήθεια πάντως θα την χρειαστεί ο Μαζίνιο στα σίγουρα. Γιατί, λέει, δεν έχει ξαναδουλέψει στην ζωή του ως προπονητής. Ε ρε γλέντια, τα αρειανά!

Κέρδισα το φλουρί στο κοπί τι πίτα!

20 comments:

Giorgos Varvakis said...

Μια καλημέρα μ΄ ένα τεράστιο χαμόγελο εξ αιτίας σου...
Καλό Σαββατοκύριακο!!
Φιλιά :)

Γιωργος Κεντρωτης said...

Φιλτάτη, καλημέρα. Ο Μπουμπούκος είναι δικός σας, αλλά δεν πειράζει. Έχουμε κι εμείς αστέρια! Και για να σε "ηρεμήσω", θα σου πω ότι και εδώ είμαστε καλύτεροι! Μπαρμπής, παιδί μου! Επαναλαμβάνω: Μπαρμπής! Ο δεύτερος έρχεται αιώνες φωτός πίσω από τον γίγαντά μας. Τον έχουμε και στο ΔΣ, μην χάσουμε ίχνος από τη σοφία του...

Κάτι άλλο. Ευτυχώς ο δικός μου από την Αργυρή Δημοκρατία δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει η ομάδα σας και οτι θα μείνει στο λιμάνι του Μπουένος Άιρες... ΕΥΤΥΧΩΣ! Λίγο τό 'χεις μεσόκοπος -τί ωραία λέξη!- άνδρας να τρέχω σε γιατρούς και σε ξεματιάστρες και να εκθέτω την κατάστασή μου ότι μου αρέσει η ομάδα με τα τριφύλλια, η οποία εν πάση περιπτώσει δεν είναι και τόσο αντιπαθής όσο λένε στο τηγάνι...

Γιώργος Τ. said...

Καλημέρα!! Save Ντούσκο! Και εγώ μαζί σου!
Επειδή δεν είδα τίποτα χθες, εκτός του Γκούμα μίλησε κανείς άλλος αθλητής? Ο Φράγκι, ας πούμε??
Για μεταγραφές, κάτι πιστεύω ότι θα πάρουμε.. Δεν μπορεί..

*στην τελευταία φωτογραφία, μήπως ζητάει πέναλτι ο Ντιόγκο?

MenieK said...

Μη στενοχωριέσαι αγάπη μου για τον μπουμπούκο... φύονται παντού αυτά τα φύτουλα (από Ρόμα και Μπάγερν Μονάχου, περνάμε σε Λιντς, Ρέιντζερς, άπειρες άλλες που δε μου ΄ρχονται τώρα στο νου -είναι και πρωί και δε λειτουργεί το ρημάδομυαλό μου- και φτάνουμε στους δικούς μας...)
Υ.Γ. Και μιας και έπιασες τις ελληνικές ταινίες, υπάρχει στα κίτρινα γάντια η θεϊκή ατάκα του Σταυρίδη στον Γκιωνάκη που έρχεται γάντι στη φράση του μπουμπούκου:
--Να που το ρίξαμε κι οι δυο στις τσαχπινιές και να δούμε πώς θα βγάλουμε άκρη...

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ said...

Εγώ ως ... Ολυμπιακάκιας θα σου ευχηθώ να έχεις όλα τα τυχερά που σου δίνει ένα φλουρί.

Μα, πάνω απ΄όλα, ΥΓΕΙΑ...

Κώστας
vloutis.wordpress.com
vloutis.blogspot.com

ΠΑΥΛΟΣ said...

Καλημερούδια gatti μου, ένα καλό και χαρούμενο Σ/Κ να έχουμε!

gatti said...

@gvarvakis: Καλησπέρα Γιώργο μου! Χαίρομαι, αν σε κάνω να χαμογελάς! Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα!

Φιλιά! :)))

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Kαι πώς είστε σίγουρος αγαπητέ ότι ο Μπουμπούκος είναι βάζελος; Θα κάνω ...ρεπορτάζ και θα σας πω. Πάντως, έχετε δίκιο, Μπαρμπής δεν είναι. Εσπασε το καλούπι μετά από τον Μπαρμπή. Πάλι καλά δηλαδή...

Ε, μα δεν σου έλεγα να μην ανησυχείς για τον Παλάσιο; Γενικά μην ανησυχείς λέμε, δεν θα πάρουμε κανέναν στο τέλος!

gatti said...

@Γιωργος Τ.: Kαλησπέρα! Save Dusko, συμφωνώ. Και δεν μπορείς να πεις! Από τότε που πήγε στην ΑΕΚ ούτε καν βατραχοπρίγκιπα δεν τον φωνάζω!

Δεν πήρε το μάτι μου να μίλησε κανένας άλλος. Είδα φωτογραφία με τους μπασκετμπολίστες, αλλά δεν ξέρω αν μίλησαν.
Τι θα πάρουμε μωρέ, εδώ ούτε τον Ζόνεφελντ δεν καταφέραμε να κλείσουμε. Και για να δούμε και τον μικρό τον Νταβίντ, θα παίξει ή θα μας τον πάρουν;

* Μπορεί και να ζητάει πέναλτι, τώρα που το λες... :)))

gatti said...

@MenieK: Πώς να μην στενοχωριέμαι; Είναι λόγος παρηγοριάς ότι έχουν και άλλοι τέτοια φύτουλα;

(Κι εσύ δεν είσαι πρωινός τύπος ε;)

ΥΓ. Φοβερή ταινία τα "Κίτρινα Γάντια" κι αυτή τη φράση με τις τσαχπινιές την χρησιμοποιώ αρκετά συχνά!

Καλησπέρα γαυρίνα μου! :**

gatti said...

@ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ: Aν ήταν όλοι οι ολυμπιακοί σαν κι εσένα Κώστα μου, ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος!

Ευχαριστώ για τις ευχές, ΥΓΕΙΑ σου εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου, πρώτα και πάνω απ΄ όλα!

Φιλιά!

gatti said...

@PAVLOS: Kαλησπερούδια, Παύλο μου!
Καλό ΣΚ και σε σένα!

:**

xaroylita said...

Gattouli μου.. Καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι. Να περάσεις τέλεια και τα λέμε από βδομάδα. Φιλάκια πολλά και χαμογελάκι :))))

zouk said...

Ο μπουμπουκος ειναι Βαζελος.Στανταρ αυτο.
Εβλεπα το σημερινο πρωτοσελιδο του Derby που λεει"Φαλκαο η εκπληξη;"
Τωρα θα ειμαι κακος αν θελω την εκπληξη?Δεν ξερω αυτο το Φαλκαο δεν μου γεμιζει το ματι.Βεβαια αν ερθει και κανει τιποτα οργια αλλαζω γνωμη γρηγορα,αλλα τωρα δεν μου καθεται καλα.
Τον Ντουσαν να τον κρατησουν,εχουμε coach τωρα.

gatti said...

@xaroylita: Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα Χαρά μου! Να περάσεις όσο πιο όμορφα γίνεται!

Φιλιά! :)))

gatti said...

@zouk: Δυστυχώς, έχεις δίκιο. Το επιβεβαίωσα και εγώ. Βάζελος ο Μπουμπούκος. :(((

Aσε, έχω ξενερώσει από το πρωί που ακούω για Φαλκάο. Και να σου πω και κάτι ακόμα; Προτιμώ καθόλου μεταγραφή, παρά μια μεταγραφή τύπου Σόουζα που στους 4 μήνες θα διαπιστώσουν ότι δεν τους κάνει. ¨Η να πάρουν κάποιον καλό ή να μην πάρουν τίποτα.

Με τον Ντούσαν προβληματίζομαι. Αν ήξερε ότι θα έρθει στα σίγουρα ο Μελισσανίδης το καλοκαίρι θα έκανε υπομονή έστω και δύσκολα. Μήπως η έκρηξή του σημαίνει ότι είναι σκούρα τα πράγματα και ο "τίγρης" το σκέφτεται να μην ασχοληθεί;
Πάντως, έτσι και γίνει καμιά στραβή με τον Πανιώνιο, προβλέπω να πέφτει πολύ ξύλο στο ΟΑΚΑ.

Και τώρα που το θυμήθηκα... ΤΙ ΧΑΛΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΑΚΑ; Τι αγωνιστικός χώρος είναι αυτός; Οχι θέαμα δεν μπορείς να δεις, αλλά μπορεί να πάθει κανείς καμιά σοβαρή ζημιά. Αυτός ο Γιαννόπουλος για τι πράγμα είναι; Μόνο για να διοργανώνει συναυλίες με τη Μαντόνα;

Γιωργος Κεντρωτης said...

Είδες, εκλεκτή φίλη, που σου το έλεγα ότι το αρχαιόπληκτο -τρομάρα του!- μπουμπούκι είναι δικός σας; Δεν διασπείρω ποτέ ψευδείς πληροφορίες στο διαδίκτυο... Εσύ, βέβαια, καλά έκανες και αμφέβαλλες, αλλά... ΑΛΛΑ ό,τι και να κάνετε, γίγαντα Μπαρμπή δεν θα έχετε -ναι, φευ!- ποτέ! Τί τραβάμε κι εμείς οι ιχθύς (δεν εννοώ τα ζώδια, αλλά τους γαύρους)! Σήμερα μάλιστα, που παίζουμε με τα ερπετά, θα γίνουμε ψάρια οφίβια!

Τζεμπούρ;! Χαχά και χοχό, τί να σου πω, κελεπούρ!

Καλημέρα εγκαρδιότατη.

xaroylita said...

To νού σου, Gattouli μου. Έχεις δωράκι στο μπλόκ μου. Βραβείο για την ακρίβεια...Έλα καλή μου να το πάρεις... Σε περιμένει.

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Κι εσύ δίκιο είχες αγαπητέ! Πρασινοφέρνει ο Μπουμπούκος.

Αλλά δίκιο έχεις και περί Μπαρμπή. ΕΥΤΥΧΩΣ τέτοιο φρούτο δεν έχουμε!

Κελεπούρ, ο Τζιμπούρ, δεν θα πει τίποτα!

:))

gatti said...

@xaroylita: Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάρα μου! Ερχομαι!

Φιλιά!

:***